Mook כתב:
גולדן סטייט שילמה רק 44 על שחקן של מקס מבחינת כשרון לכל דבר ועניין בגלל הסיכון הבריאותי.
מסכים, אבל זו הייתה חלמאות של הסוכן שלו שקפץ על ההצעה אחרי עונה פצועה ולא חיכה. החוזה שנחתם נכנס לתוקף רק מהעונה הקרובה, ואם הוא היה מחכה לקיץ אין ספק שהיה מקבל 5 שנים ולא 4, ו-15 מיליון לעונה עם עליות במקום 9 לעונה עם עליות.
זו הייתה טעות כי גם אם הוא היה משחק עוד עונה עם פציעות הוא עדיין היה מקבל את ה 7-8 לעונה עם עליות, רק על סמך הכישרון. היה נכנס לרסטריקטד וכמו שאריק גורדון, שנפצע גם הוא לפני החוזה, קיבל חוזה ענק על סמך פוטנציאל, גם קארי היה מקבל. אז אולי לא מקסימום, אבל הצעה קרובה למה שחתם בקיץ שעבר על סמך זה שהוא "סכנת פציעה" היה מקבל גם הקיץ הזה כ"סכנת פציעה".
ציטוט:
אם אתה שם את מבטחך בפרונט אופיס של הווריורס, אתה בצרות...
אתה כנראה מתכוון לפרונט אופיס הישן. מאז שהתחלפו הבעלים המהלכים שהם עושים מאוד לרוחי, ואחרי הקיץ האחרון הדי מדהים לטעמי, אני בהחלט מוכן לשים את מבטחי בפרונט אופיס הזה. מאז שבוב מאיירס נכנס לתפקיד המנג'ר הוא עושה רק החלטות מצויינות.
אתה מבין את זה אני מניח, אבל יותר מדי אנשים לא קולטים באיזה מצב מחורבן הם היו בכניסה לקיץ. כל הפרשנים דיברו על כך שהם במצב ביש בגלל החוזים שהם מחזיקים.
להעביר את שלישיית הסרחים ביידרינש-ג'פרסון-ראש היה שיחוק רציני, ולהביא את אנדרה איגוודאלה היה החתמה פשוט אדירה. הביאו שחקן TEAM USA, ולא סתם אחד אלא מישהו שאשכרה חשוב שם. הביאו את אחד משומרי הפרימטר הטובים בליגה, לקבוצה שאין לה אף סטופר בקו האחורי. חשוב מזה, הם הביאו את אחד משחקני הדבק ההגנתיים הטובים בליגה, אחד שהופך את כל החברים שלו לשומרים טובים ומחוייבים יותר. כל אוהד של הליגה יודע כמה הדברים האלה חשובים לפלייאוף, וכמה הם היו חסרים לגולדן סטייט בעונה שעברה.
מעבר לזה הוא נותן להם מוביל כדור לצד סטפ, שאתה לא רוצה שיהיה מוביל הכדור שלך ל-40 דקות גם בשביל לשמור עליו טרי, לשמור עליו מפציעות, וכדי לשחק איתו כספוט אפ שוטר לפרקים, שלא רק יעלה לשלשות מכדרור. כבר לא ייצטרכו לשחק כל כך הרבה עם רכז נוסף ליד סטפ, כמו שהיה עם ג'ק בעונה שעברה, מה שיצר בעיות הגנתיות חמורות כשג'ק-סטפ-קליי היו אנדרסייזד מול כל היריבים שלהם ולא הצליחו לעצור אף אחד.
זאת ההחתמה הטובה ביותר שהם יכלו לעשות, אולי למעט דוויט הווארד.
פשוט מהלך פנטסטי, וכל הדרך שהם עשו בשביל להשיג אותו הייתה פנומנלית.
ציטוט:
אגב, גם ניו אורלינס החליטו לתת חוזה מקס לשחקן מתפרק אחר, מה זה אומר בדיוק?
יותר נכון שפיניקס הכריחו אותם, אבל זה היה מטומטם. אמרנו את זה בזמן אמת.
ציטוט:
כל הכבוד לך על השיחוק. כל שאני אומר שכרגע בדיעבד זה נראה טרייד מטופש לצד השני אבל בזמן אמת הדינמיקה הייתה אחרת.
ההיפך, אתה לקחת סיכון והצלחת.
באשר לוארז'או, לא הייתי מצפה משחקן פנטזי רציני לפחות מלהעביר אותו במהרה בשיא המטורף שהוא שיחק בו ובפציעה הברורה שהייתה מעבר לפינה.
לא מסכים איתך עם השורה הראשונה והשנייה, בדיוק בגלל השורה השלישית.
אני לא לקחתי סיכון משמעותי, להפך, לקחתי סיכון שהייתי לוקח מאה פעמים מתוך מאה. בכל עונה עם כל קבוצה הייתי לוקח סיכון כזה.
החלפתי שחקן אחד שהוא שלילי מבחינתי ולא תורם למאזן הנקודות בטבלה, אלא להפך, מוריד נקודות,
ושחקן נוסף שהיה ברור וידוע שהוא יכול לסיים את העונה בכל רגע,
ולקחתי שחקן שהוא אמנם סכנת פציעה, אבל בריא הוא הטופ של הטופ, אחד שאתה יכול לקחת איתו אליפות פנטזי אם הוא השחקן הטוב ביותר שלך.
באותו זמן עוד ניסיתי להתנסח בזהירות כדי לא להבהיל את הצד השני, ולא התאפקתי לנוכח השטויות שאנשים רשמו שם ורצו לשים וטו, עד שבאמת כמעט גרמתי לכך שהצד השני ייברח מהעסקה. הוא עצמו אמר זאת.
אם היה ברור בזמן אמת שמונטה מחרב במו ידיו את אחוזי השלשות, ודופק אותך באחוזי השדה,
ואנדרסון, כמו שאמרת, זה אחד שכל שחקן פנטזי עם טיפת ניסיון היה מחפש להיפטר ממנו כמה שיותר מהר,
אז איך אפשר להגיד שבזמן אמת הדינמיקה הייתה אחרת?
היא הייתה אחרת רק מבחינת מי שהתעקש לא להסתכל על התמונה המלאה, והסתכל רק על סכנת הפציעה של סטפ, בלי לקחת בחשבון את זה שהתשלום תמורתו היה מגוחך במקרה שהוא בריא, ושווה את הסיכון אם הוא פצוע.
אנדרסון הרי היה משוחרר מהקבוצה שלי אם רק הייתי מתעכב עם הטרייד בעוד כמה ימים (בדיוק מה שקרה לי בליגת הקיפרים כאן, כשניסיתי לעשות טרייד עם עודד ועוד מישהו אבל התעכבתי עוד קצת במקום ללחוץ לסגור את העסקה) ומונטה היה משוחרר בחינם עוד בתחילת העונה אם לא הייתי מחוייב להחזיק אותו בגלל מעמד הפרנצ'ייז שלו בגולדן סטייט.
אתה לא יכול במשפט אחד להגיד שבזמן אמת הטרייד היה נראה טוב מבחינתו,
ובמשפט הבא להגיד ששחקן פנטזי רציני היה נפטר ממנו במהרה.
הוא עשה את ההפך, הביא אותו בזמן הכי לא נכון,בדיוק הזמן שבו הוא סיים את שתי העונות שקדמו לאחרונה.
ציטוט:
אני לא מגזים בכלל צ'ונסי, זה הפך למשחק של מי מחליף ראשון ופשוט כבר לא היה מהנה. היו ימים שאשכרה באתי בבוקר לעשות חילופים והוא עדיין הצליח להחליף ראשון. אני לא רוצה שהמשחק גם כאן יהפוך לכזה.
אני אומר שאתה מגזים בכך שהמשחק היה בנוי רק על זה, כי עובדה שהוא לא לקח זהב בשתי הליגות, וההבדל בין השחקנים שנאספים כל יום בעשר לבין השחקנים שנאספים אחר הצהריים הוא לא עד כדי כך משמעותי כדי להכריע לגמרי ליגה. החילופים הסיטונאיים והמוקדמים הביאו אותו ממקום 3-4 למקום 2, אבל לא יותר מזה.
הוא עדיין הצליח להחליף ראשון כי כנראה לא עשית את ההכנות לחילופים שהוא עשה..
בחודש האחרון, כשהחלטתי שאני משחק כמוהו כדי לקחת את האליפות עליו, ניצחתי אותו במירוץ על חלק נכבד מהשחקנים ששנינו רצינו. למעשה אני חושב שניצחתי ברוב המירוצים האלה.
השיטה היא להכין את החילופים מבעוד מועד, עד ללחיצה האחרונה על האישור, ואז לתקתק את האישור הסופי על החילופים האלה בשנייה שהשעון מראה 10.
על השורה האחרונה אני מסכים איתך, גם אני לא רוצה שהמשחק כאן יהפוך לכזה, ולא רוצה מישהו שמחליף 50% יותר ממני.
אני אוהב להיות זה שמחליף 50% יותר מהאחרים