סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 6:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2011 1:44 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
דייויד בלאט הכחיש לחלוטין פנייה לשייר. לדעתי מכבי לא חייבת כל כך קלעי- אם בלו ופניני נשארים זו רחוקה מלהיות הבעיה שלה. היא צריכה עוד שחקן שמסוגל לשבור הגנה בכידרור חוץ מפארגו, זה בלט במשחקים מול ברצלונה ובגמר מול פאנאתנייקוס. את זה ג'ייסי קרול לא יכול לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2011 9:02 am 
Sophomore

בלאט ביציע העיתונות: דרק כתפקיד במועדון ככה"נ

תיבנה קבוצה מאוד אתלטית

שייר וניקולה לא היה ולא נברא

יביאו עוד 2 ישראלים בכירים

מנסים להשאיר את אידסון בכל הכוח

ובאותו עניין

אוחיון?

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1827271

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2011 9:48 am 
Sophomore

אוחיון לא הוכיח את עצמו ברמה של הפועל ירושלים - מה יש לו בדיוק לחפש במכבי תל אביב ?

דווקא מקל נראה כמו בחירה יותר טבעית, אם מתעלמים מההיסטוריה השחרורית בינו לבין מכבי...ואולי בלאט הוא הבן אדם למחוק אותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2011 12:03 pm 
Sophomore

הקבוצה מאוד אתלטית כבר עכשיו, עם פארגו ואולי גם פרקינס (למרות שסביר להניח שהיכולות שלו קצת יפגעו) הנדריקס וכנראה ג'יימס.

שני הישראלים, כמו שזה נראה, יהיו כדיר והלפרין, אם כי בהנחה שגרין יעזוב הרי שהתוספת היא של ישראלי יחיד, בסגל של 15 שחקנים, מה שעדיין לא ישים בו רוב ישראלי.

איכשהו נראה שדייויד יוכל למצוא תחליף ראוי לאיידסון במחיר יותר שפוי, אבל רק בשביל עניין ההמשכיות שווה למכבי לשים פול גז בעניינו.

בכתבה בוואלה פדרמן אמר שיבואו שמות גדולים... השאלה המרכזית היא למי הוא התכוון והאם בכלל זה טוב למכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2011 12:23 pm 
Senior

אני בספק אם פדרמן יחתים דווקא השנה שמות גדולים. נראה לי שהשם הכי גדול שיגיע למכבי אם תהיה שביתה זה כספי. אני כמובן אשמח להיות מופתע לטובה ולקבל איזה שוטינג גארד סביר מספסלי הליגה הטובה בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2011 12:31 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני בטוח שמכבי היו מאוד רוצים לראות את פארקר במכבי במקרה של שביתה. השאלה היא האם הוא ירצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2011 12:34 pm 
Sophomore

נושא השביתה עלול להפוך את הקיץ הזה למשעמם מאוד ברמה האירופאית, ואני מאוד מקווה שבסופו של דבר אותו איום יוסר כבר בשבועות הקרובים כדי לתת לקבוצות להתכונן בצורה ראויה לעונה הבאה. אני די לא רוצה לראות את אירופה בעונה הבאה, ואני מניח שהרבה יסכימו איתי, מלאה באמריקאיים פליטי NBA ובסגלים שהשתנו מהקצה אל הקצה רק בגלל השביתה הזו.

בכלל, האם מכבי צריכה איזה "סופרסטאר" שיאיים על הכימיה שנבנתה שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2011 12:45 pm 
מנהל פורום

אולי הרבה יסכימו איתך, אבל לי לא ברור כל כך למה. אם מוציאים את אי-הרצון המובן שלי לראות את פארקר וכספי במכבי ואת אי-הרצון המובן באותה מידה של פרודו לראות את האחים גאסול בבארסה, אני חושב שמבחינה אובייקטיבית הדיבורים עד כה על השביתה אמורים לגרום לאוהדי הכדורסל להזיל ריר על מה שהולך להיות פה. הגאסולים בבארסה, קובי באיטליה, פארקר בצרפת, ומי יודע מה עוד? מה יכול להיות רע בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2011 12:49 pm 
Senior

אני מניח שבלאט ימנע מהבאת שחקנים עם אגו ענקי וייקח לקבוצה שחקנים שלא יהיו סרטנים. מי יכול להתאים? שחקנים מוכשרים שלא נחשבים לכוכבים, סטייל קורטני לי, שאנון בראון וסי ג'יי מיילס. במידה ולא תהיה שביתה, אני הייתי הולך על וויבר שמכבי רצתה בקיץ שעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2011 1:14 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
אולי הרבה יסכימו איתך, אבל לי לא ברור כל כך למה. אם מוציאים את אי-הרצון המובן שלי לראות את פארקר וכספי במכבי ואת אי-הרצון המובן באותה מידה של פרודו לראות את האחים גאסול בבארסה, אני חושב שמבחינה אובייקטיבית הדיבורים עד כה על השביתה אמורים לגרום לאוהדי הכדורסל להזיל ריר על מה שהולך להיות פה. הגאסולים בבארסה, קובי באיטליה, פארקר בצרפת, ומי יודע מה עוד? מה יכול להיות רע בזה?

ככה:

1. זה עלול להנציח בצורה מאוד משמעותית, אמנם רק בעונה הזו, את הפער הגדול ממילא בין הקבוצות העשירות ביבשת - סטייל בארסה ופאו, לבין קבוצות יורוליג שלא יכולות לשלם מספיק בשביל שפליט NBA יעדיף אותן על פני האחרות, מה שיגרום ליורוליג להיראות פתטי עוד יותר ביחס לעונה הזו מבחינת הבדלי הרמות.
2. שביתה שכזו יכולה להתפרש לזעזועים משמעותיים בסגלים, אני לא מדבר על החלפת סגלים שלמים (למרות שזה גם תרחיש אפשרי במקרים מסוימים) אלא על המציאות בה מספיק שכוכב או שניים ידרכו על שחקן כמו נבארו למשל, וכל בארסה משנה את פנייה. שלא לדבר על דחיקה אפשרית של לא מעט שחקני מיד-לבל באירופה למקומות יותר צדדיים.
3. כמה השביתה תארך? מה יקרה בסיומה? אילו שחקנים ישארו פה בהמשך העונה ואיזה לא? גם זה עניין שעלול לפגוע ביציבות הליגה שלכאורה תהיה החזקה ביותר בעולם בעונה הבאה אם התרחיש יתממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2011 1:44 pm 
Hall of Famer

אני מאוד אהנה אם הרבה שחקני NBA יגיעו לאירופה. למה אנחנו צריכים לסבול תמיד את הנגרידיסים והחימנזים? אותי אישית גם יהיה מאוד מעניין לראות איך כוכבים ב-NBA מסתדרים באירופה ולאן הם יכולים לקחת את הקבוצה שלהם.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2011 2:09 pm 
Hall of Famer

אני מסכים עם התותח. אפשר לחשוב , אז ידרכו על נבארו שבשנה האחרונה לא הביא את ברצלונה לשום מקום?

הרמה באירופה נמוכה, זה לא קשור להצלחה של מכבי, ולא קשור לכלום. הרמה של אירופה כבר שנים היא פשוט לא רמה גבוהה. היו פה ושם קבוצות מצוינות, וגם פאו של השנה היא בהחלט די טובה, אבל הסך הכל מחפיר, במיוחד כשמסתכלים במקביל על ה NBA.
אז תהיה עונה אחת צבעונית בין שאר העונות האפורות. מה רע? אפשר לחשוב מה כבר אנחנו מפסידים. המשכיות של קבוצות חרא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2011 2:27 pm 
מנהל פורום

אפשר גם להוסיף שהפיק המסוים ברמה שהיה (למשל סה"כ הגמר של שנה שעברה היה בין שתי קבוצות ברמה גבוהה מאוד) נבע במידה רבה מהגעת שחקני NBA לאירופה, גם אם באופן זמני. נבארו בבארסה, קלייזה וצ'ילדרס באולימפיאקוס, למשל.

לגבי הטענות של ג'אפר, הן ברובן בעיני טענות מהסוג שמתחרה במועדון דיבייטינג צריך למצוא כדי להגן על טיעון די חלש (הויכוחים סביב חץ הפוזשן מעלים תמיד טענות כאלה). אז מה אם קבוצות מיד לבל קצת יתברברו או שההמשכיות תיפגע? זה לא בלתי הפיך, ומעבר לזה, תהיה גם השפעה חיובית על ההמשכיות כי ייבלם המעבר של שחקני על אירופיים לNBA (כמו הדוגמאות של אנדרסון, איליסובה, סקולה וספליטר).

אני גם יכול בהחלט לדמיין מצב שבו המעבר יקדם קבוצות דרג ביניים, ולא יחזק רק את הגדולות. שחקנים כמו קובי או פארקר לא חייבים לבחור דווקא את אחת הגדולות, ומעבר שלהם לקבוצה קטנה יחסית יהפוך אותה מיידית לקונטנדרית (רק להיזכר מה אנתוני בואי עשה לז'לגיריס...). חוץ מזה, קבוצות גדולות יכול להיות שיעדיפו לא להמר, או משיקולי פגיעה במה שיש (ע"ע מכבי) או בגלל אי הודאות כמה השביתה תימשך ומה יקרה אם באמצע העונה שחקנים יעזבו. קבוצות קטנות ירשו לעצמן יותר להמר ואולי ירוויחו בגדול.

אבל כל זה ויכוח משני בעיני, כי הכל מתגמד מול האפשרות לראות את קובי ושות' ביורוליג ולא במשחק ראווה.

(וחוץ מזה, אם ידרכו על נבארו זה דווקא יתרון בעיני)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2011 4:27 pm 
Sophomore

קודם כל, כולם מדברים על זה שמי שיגיע לאירופה זה שחקני מיד-לבל ולא הכוכבים הגדולים. למרות שקובי אמר שהוא רוצה לשחק באיטליה, קשה לי לראות אותו מסכן את עצמו בשביל משחקים מול מונטנגרו וביילה (למרות שאולי אחרי המינוי של מייק בראון הוא ישמח לקחת חופש)

חוץ מזה, לא הייתי רוצה לראות את הכוכבים משחקים באירופה מאותה סיבה שלא הייתי רוצה שיתנו לשחקנים זרים לשחק בליגות נמוכות - זה יהרוס את התחרותיות ויהיה סתם מפגן כוחות הארלם גלוב טרוטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2011 7:08 pm 
Freshman

כדאי שתפסיקו להשלות את עצמכם, שחקנים בסדר גודל של קובי לא יתקרבו לאירופה וגם לא השחקנים שרמה או שתיים מתחת, במקסימום יגיעו לפה כמה שחקנים לפני פרישה לעשות קופה וכאלה שגם ככה ברמה של אירופה כמו וויל בינום.

כבר היינו בסרט הזה ב-99, הכוכבים היחידים שהגיעו לאירופה מארה"ב היו מטאוריטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2011 7:34 pm 
Hall of Famer

דווקא ב-99 היו מספר שחקנים מאד מעניינים שהגיעו לאירופה. קודם כל כמובן דיבאץ', שהיה שחקן מצויין ברמת אן.בי.איי, גם אם לא כוכב. דבר שני כמובן נבחר מספר 1 בדראפט מייקל אולוואקנדי. היו עוד מספר אירופאים ששיחקו ועוד מספר שחקנים, שאני לא זוכר מי הם, אבל סה"כ החווייה הייתה מענייינת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2011 7:51 pm 
Junior

וכמעט אף אחד מהם לא הותיר את חותמו. זאת בדיוק הנקודה.

אין ספק שגם שחקני מיד-לבל בNBA יכולים לשנות קבוצה אירופית מהקצה לקצה. לראייה, שחקנים כמו קלייזה וצ'ילדרס שהיו פנטסטיים. כנ"ל בטיסט. מצד שני לאור חוסר הוודאות בענייני השביתה (הדיבורים שאני שומע הם לגבי שנה שלמה, השאלה אם זה יחזיק) לא ברור עד כמה קבוצות בכירות יהפכו את הבנייה שלהן בשביל שחקן כזה או אחר.

אני מעריך שבסופו של דבר השחקנים המרכזיים שיגיעו אלה האירופיים. גאסול, פארקר, אולי אפילו נוביצקי. חוץ מזה יגיעו עוד שחקני רוטציה שלא יעשו יותר מדי רעש.

זה רלוונטי בעיקר עבור השוק האירופי הגדול. עבור מכבי החלון כבר כמעט נסגר כי להבנתי הסגל כמעט חתום. השאלה היחידה שנותרת פתוחה היא האם מכבי יילכו שוב על 10-12 שחקנים בכירים כמו בכל עונה, או שלכבוד החזרה ל3 מסגרות נראה את מכבי מהמרת על סגל NBA של 15 שחקנים בכירים? זה אומר שיש גם צ'אנס לישראלים נוספים למצוא את עצמם בקבוצה. אלישי כדיר, למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2011 8:44 pm 
Hall of Famer

לא מבין למה אתם שוללים ישירות שכוכבים לא יגיעו.
לי זה די ברור שברגע שכוכב אחד אירופאי יחתום בקבוצה כלשהי, עוד אירופאים יחתמו. כנ"ל לגבי אמריקאים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2011 9:09 pm 
Junior

זה ייצור בוסט בזמן הקצר לכדורסל האירופי. המכירות יעלו, העניין יגבר, וכולם יהנו.
מספיק ש20 שחקני רוטציה לגיטימיים בNBA יגיעו לאירופה ויהיה הרבה יותר שמח. זה מזכיר במשהו את משחקי הנבחרות שבאותה חמישיה יש מנעד גדול של איכות.
כמובן שברגע שהשחקנים יחזרו לNBA הכל ייעלם, אבל יהיה כיף גדול עד אז.

רק לחשוב על העימותים בין השופטים לבין כוכבי NBA שלא יבינו איך מתייחסים אליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2011 9:44 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
אני חושב שללוקאוט תהיה השפעה מינימלית, וטוב שכך. באמת לא רואה קבוצה רצינית בונה סגל כולל שחקני NBA, ואז פתאום נשארת בלי שחקני מפתח, ברגע שהשביתה תמה.

בעניין אידסון, לפני כמה ימים כבר התחילה שמועה בספרד, שאידסון למעשה כבר סגור בקאחה לבורל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2011 9:59 pm 
Senior

ברצלונה, ריאל מדריד, פאנאתנייקוס ואולימפיאקוס מסוגלות בהחלט לספוג החתמה של שחקן NBA טוב ולבנות סגל מספיק טוב מסביב כדי שיהיה עם מה לשחק גם במידה ויעזוב באמצע העונה. גם מכבי, אגב, במידה והבעלים מחליטים להוציא כסף באופן חריג על שחקן מסויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2011 10:54 pm 
Senior

shachaf78 כתב:
ברצלונה, ריאל מדריד, פאנאתנייקוס ואולימפיאקוס מסוגלות בהחלט לספוג החתמה של שחקן NBA טוב ולבנות סגל מספיק טוב מסביב כדי שיהיה עם מה לשחק גם במידה ויעזוב באמצע העונה. גם מכבי, אגב, במידה והבעלים מחליטים להוציא כסף באופן חריג על שחקן מסויים.

רק שאיזה אינטרס יש להם לעשות את זה בדיוק? גם למכבי? מכבי וכל הקבוצות שציינת לא צריכות איזה שחקן NBA טוב בשביל להגיע לשלבים המאוחרים באירופה, ובטח ובטח לא בשביל לתפוס מיקום בליגה. אז למה להוציא סכומי כסף גודלים על שחקן שכמעט בטוח לא יהיה איתך דווקא מתי שצריך, במשחקים החשובים של העונה (הצלבה, פלייאוף, פיינל פור וכו').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2011 11:15 pm 
Sophomore

בגלל שאם לא תעשה את זה, קבוצות אחרות יעשו את זה - מה שיגרום לכל מיני מאלאגות ופנרבחצ'יות להציג חמישיית NBA.
ובגלל שאם לא תעשה את זה, קבוצות אחרות יעשות את זה - מה שיגרום לקהל שלך לשאול למה להם יש ולנו אין.

וגם בגלל שעדיין חוגגים במכבי תל אביב את העובדה שטום צ'מברס שיחק שם.....אתה חושב שהם יוותרו על להוסיף להיסטוריה המפוארת שלהם שחקני NBA אחרים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 28, 2011 1:42 am 
Senior

בהחלט. אף אחד לא יוציא מליון דולר על שחקן שאחרי 3 חודשים יעזוב לNBA וישאיר אותך עם בור מקצועי, לטופ 16 תגיע בלעדיו כבר ותצטרך למצוא מחליף באמצע העונה.

אף קבוצה שפויה פשוט לא תעשה את זה.

מלאגה ופנרבחצ'ה יעשו? ממש לא נראה לי. גם הם יעדיפו שחקן הכי טוב שהם יכולים להחתים לכל העונה ולא איזה כוכב שיכול לברוח חודש אחרי העונה, חודשיים אחרי או שלוש ואין לך שום שליטה מתי זה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 28, 2011 10:49 am 
Sophomore

אני לא חושב שהסיפור יהיה דוויט הווארד בפנרבחצ'ה ולברון, וויד ובוש מנסים לשחזר את ההצלחה שלהם בקאזאן.

אני כן חושב שבמידה ותהיה שביתה, כל מיני שחקנים באמצע יוותרו על אולי חצי שנה בNBA בשביל שנה רווחית מאוד באירופה. ואני לגמרי חושב שבמקרה כזה לא יהיה חשש שהם יעזבו באמצע השנה בשביל לחזור הביתה כך שההימור לא יהיה כל כך גדול.

במקרה כזה, אני מניח שהיותר מוצלחים ויקרים בדרגה הזאת, יגיעו לקבוצות העשירות והשאפתניות יותר - אם ברצלונה או אולימפיאקוס יכולות לשלם כמה מיליונים לשנה לשחקנים ברמה של צ'ילדרס או נאברו - למה שהם לא ישלמו סכומים דומים לשחקני NBA מוכחים יותר ? ואפילו אם זה רק לשנה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 154 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: