סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:55 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מאי 28, 2011 1:37 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
קבוצה שפויה שיש לה הרבה כסף תסכים להחתים שחקן NBA(לדעתי במקרה של שביתה יגיעו לכאן כמה מהדרג ה2-3) לעונה אחת בלי סעיף יציאה באמצע העונה ,שחקני NBA חופשיים ממוצעים לדעתי לא יתנגדו לקבל 1-2 מיליון דולר נטו לעונה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 28, 2011 3:35 pm 
Sophomore

הלפרין

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00658.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 28, 2011 3:53 pm 
Senior

Mako Regever כתב:
אני כן חושב שבמידה ותהיה שביתה, כל מיני שחקנים באמצע יוותרו על אולי חצי שנה בNBA בשביל שנה רווחית מאוד באירופה. ואני לגמרי חושב שבמקרה כזה לא יהיה חשש שהם יעזבו באמצע השנה בשביל לחזור הביתה כך שההימור לא יהיה כל כך גדול.

רק שיש פה בעיה. השחקנים שאתה מדבר עליהם יכולים להיות רק שחקנים חופשיים בלי חוזה. כל שחקן עם חוזה שילך לאירופה מחוייב לחזור לקבוצה שלו מיד עם סיום השביתה. עכשיו אומנם יש כמה שחקנים חופשיים מעניינים שיוכלו להגיע, אבל זאת כמות מאד מצומצמת של שחקנים וכמובן לא הבכירים שבין השחקנים. כספי למשל גם אם רוצה לא יכול לחתום במכבי (או כל קבוצה אחרת באירופה) לעונה ולוותר על עונת הNBA הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 28, 2011 4:21 pm 
Junior

שביתה לא יכולה להזיק. מספיק שאף שחקן טוב לא יעזוב בקיץ לNBA ואנחנו כבר בנקודת פתיחה נהדרת. אם יבואו עוד כמה שחקנים חופשיים שיכולים לתת רמה גבוהה אז מה רע? אני בכל אופן לא מפנטז על גאסול ונוביצקי. אני גם לא רוצה להתמודד עם האכזבה שהעונה תיגמר ונחזור לשביזות הרגילה של היורוליג בעונה שלאחר מכן. (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 28, 2011 4:52 pm 
Sophomore

עוד בכתבה : נייט מילר (יוקנעם עלית?!) ומורן רוט.

לא יודע, לא מכיר את מילר - אבל מכבי מחפשים עכשיו שחקני חיזוק מהלאומית ?

(אגב, את מורן רוט אף פעם לא סבלתי ואני לא חושב שיש לו מה לחפש מחוץ לליגה הישראלית)

וקופיף, אין בינינו ויכוח - אני שוב אומר, אני מאמין שבשביתה לא יגיעו לכאן כוכבי על. רק שחקנים שנמצאים בסיטואציה מאוד מסויימת - כלומר, אין להם חוזה של מיליונים בNBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 28, 2011 5:16 pm 
Senior

רק להבהרה. לא מדובר רק בשחקנים שיש להם חוזה של מליונים, גם שחקן שיש לו חוזה מינימום לשנה הבאה לא יכול להגיע בשביתה אלא אם כן הקבוצה שתחתים אותו תיהיה מוכנה לזה שהוא יעזוב ברגע שהשביתה תסתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 28, 2011 6:25 pm 
Junior

Mako Regever כתב:
עוד בכתבה : נייט מילר (יוקנעם עלית?!) ומורן רוט.

לא יודע, לא מכיר את מילר - אבל מכבי מחפשים עכשיו שחקני חיזוק מהלאומית ?

(אגב, את מורן רוט אף פעם לא סבלתי ואני לא חושב שיש לו מה לחפש מחוץ לליגה הישראלית)

וקופיף, אין בינינו ויכוח - אני שוב אומר, אני מאמין שבשביתה לא יגיעו לכאן כוכבי על. רק שחקנים שנמצאים בסיטואציה מאוד מסויימת - כלומר, אין להם חוזה של מיליונים בNBA.

לגבי מורן רוט, אני יודע שגלבוע/גליל חמה עליו אש ותעשה הכל להביא אותו, הכל כמובן במידה שגל מקל יעזוב.
בכל מקרה, בהנהלת חולון, ממה ששמעתי, מתכוונים לממש את החוזה עמו, והמשמעות היא שקבוצה שתחפוץ בשירותיו תאלץ לשלם פיצוי נדיב, הסכומים שאני שמעתי הם בסביבות 100 אלף דולר וצפונה.

לגבי נייט מילר, לא רק שלא מדובר בשחקן למכבי אלא להערכתי בשלב הזה מדובר בשחקן שהוא גבולי לליגת העל. הוא חיית משחק, לוחם, אבל מעבר לזה הוא איטי מדי לעמדות 2-3, והיד שלו מבחוץ לא טובה. אני גם חושב שבליגת העל יהיה לו קשה לייצר נקודות כמו בלאומית. מסוג השחקנים שתפורים על הליגה הלאומית, פחות לליגת העל. יכול להיות, עם זאת, שבתור זר רביעי-חמישי הייתי מצרף אותו לליגת העל, אבל יש לו דרך ארוכה מאוד אפילו להיות שחקן 10 במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 28, 2011 6:30 pm 
Senior

חזרה של רוט לגלבוע? לא היה שם איזה קטע מאד מלוכלך בינהם שגלש לתביעה בבית משפט?

הרבה יותר הגיוני שרוט ינדוד עם פרנקו לחיפה או למקום מושבו החדש של ג'ף רוזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 28, 2011 6:34 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
חזרה של רוט לגלבוע? לא היה שם איזה קטע מאד מלוכלך בינהם שגלש לתביעה בבית משפט?

הרבה יותר הגיוני שרוט ינדוד עם פרנקו לחיפה או למקום מושבו החדש של ג'ף רוזן.

היה גם היה קטע מלוכלך רק שמאז רוט השתפר באיזה 4 דרגות וכיום הוא המועמד מס' 1 בגלבוע להחליף את מקל במידה שהאחרון יעזוב. מה שאני אומר זה בדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 28, 2011 6:56 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אהבתי את מכבסת המלים של "אם רוט יגיע למכבי זה יהיה על מנת לעבות את הסגל". ככה מתרצים החתמה של שחקנים ישראלים מובילים למעמקי הספסל של קבוצה, ואחר כך מתבכיינים על כמה הליגה מתייחסת אלינו לא יפה.

אם אני קופל, אני נוקט במדיניות של "if you can't beat them, join them", ומציע לפדרמן לא להסתפק באדריאטית ולרכוש את הליגה הישראלית כולה. ככה הוא יוכל לבנות סגל עמוק של 40-50 שחקנים וגם לבטל את הפיינל פור אם הוא ירצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 28, 2011 10:35 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
רוט למכבי? נשמע כמו בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 29, 2011 12:39 am 
Junior

frodoborg כתב:

רוט זו "בדיחה". אבל בורשטיין זו סדנת צחוק, שלא לדבר על יניב גרין ב-800 אלף דולר שגם הבדיחות המצחיקות ביותר של גדולי הסאטנדאפיסטים לא יצליחו להתחרות בזה.
הכי טוב לתת למחלקת הסקאוטינג להביא איזה כישרון בן 19 מטיז אל ג'ורה או אולי משהו מהמכללות, משהו בסגנון של מיקאיל טורנס או אולי נייט האפמן הבא הלא הוא גף פוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 29, 2011 11:25 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

לאומית כתב:
frodoborg כתב:

רוט זו "בדיחה". אבל בורשטיין זו סדנת צחוק, שלא לדבר על יניב גרין ב-800 אלף דולר שגם הבדיחות המצחיקות ביותר של גדולי הסאטנדאפיסטים לא יצליחו להתחרות בזה.
הכי טוב לתת למחלקת הסקאוטינג להביא איזה כישרון בן 19 מטיז אל ג'ורה או אולי משהו מהמכללות, משהו בסגנון של מיקאיל טורנס או אולי נייט האפמן הבא הלא הוא גף פוט.

אני לבטח אבחר בבורשטיין. צריך לקחת בחשבון את הסיטואציה הספציפית פר קבוצה. אז מה אם רוט נתן סטטיסטיקה מצוינת בחולון? תשים את בורשטיין בחולון - תקבל נמר. אתה יכול לצחוק כמה שאתה רוצה, אבל תאמין או לא, בחו''ל הסקאוטינג של מכבי נחשב לטוב מאוד. ואך אפשר לקבוע אחרת, כאשר כל אירופה רואה את מכבי שנה אחרי שנה מביאה שחקנים כמו מוריס, פארגו, פרקינס, באסטון, פרקר, וכדומה? אנו כמובן מכירים היטב גם את הנפילות של מכבי, אבל הצלחה כנראה בולטת לעין יותר. שוב, "להביא איזה כישרון בן 19 מטיז אל ג'ורה או אולי משהו מהמכללות" נראה לי הרבה יותר הגיוני מלקחת רוט, (שחקן נהדר בליגה שלנו, אבל אחד שמיצא את עצמו מזמן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 29, 2011 12:03 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לאומית כתב:
frodoborg כתב:

גרין במשכורת הנוכחית שלו זה כבר הבדיחה שהורגת אנשים ממונטי פייתון.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 29, 2011 12:48 pm 
Junior

frodoborg כתב:
לאומית כתב:
frodoborg כתב:

אני לבטח אבחר בבורשטיין. צריך לקחת בחשבון את הסיטואציה הספציפית פר קבוצה. אז מה אם רוט נתן סטטיסטיקה מצוינת בחולון? תשים את בורשטיין בחולון - תקבל נמר. אתה יכול לצחוק כמה שאתה רוצה, אבל תאמין או לא, בחו''ל הסקאוטינג של מכבי נחשב לטוב מאוד. ואך אפשר לקבוע אחרת, כאשר כל אירופה רואה את מכבי שנה אחרי שנה מביאה שחקנים כמו מוריס, פארגו, פרקינס, באסטון, פרקר, וכדומה? אנו כמובן מכירים היטב גם את הנפילות של מכבי, אבל הצלחה כנראה בולטת לעין יותר. שוב, "להביא איזה כישרון בן 19 מטיז אל ג'ורה או אולי משהו מהמכללות" נראה לי הרבה יותר הגיוני מלקחת רוט, (שחקן נהדר בליגה שלנו, אבל אחד שמיצא את עצמו מזמן).

וכמה שחקנים מתוך החמישה שהזכרת הובאו על ידי מכבי? שניים בדיוק, מה שממש מוכיח את הטענה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 29, 2011 12:55 pm 
Hall of Famer

frodoborg כתב:
לאומית כתב:
frodoborg כתב:

אנ אתה יכול לצחוק כמה שאתה רוצה, אבל תאמין או לא, בחו''ל הסקאוטינג של מכבי נחשב לטוב מאוד. ואך אפשר לקבוע אחרת, כאשר כל אירופה רואה את מכבי שנה אחרי שנה מביאה שחקנים כמו מוריס, פארגו, פרקינס, באסטון, פרקר, וכדומה? אנו כמובן מכירים היטב גם את הנפילות של מכבי

אין ספק שלהביא שחקנים כמו מוריס, פארגו ופרקינס, שהובאו ע"י קבוצות אחרות לליגה הישראלית ועקב הצטיינותם נמשכו למכבי ת"א, זו דוגמא קלאסית לסקאוטינג יוצא מן הכלל טוב. אם כבר, פספסת את שיחוק הסקאוטינג (ובואו נצא מנקודת הנחה שהיתה שם עבודת סקאוטינג אמיתית) הגדול ביותר של מכבי ת"א בעשור האחרון ואולי אי פעם, הלא הוא מיודענו נייט האפמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 29, 2011 1:06 pm 
Senior

גם לשלוף מהליגה הבלגית סנטר של 14 נקודות, 7 ריבאונדים וכמעט 2 חסימות למשחק זה לא רע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 29, 2011 1:20 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

אם אתה חושב שכל אירופה מודעת למה שקורה בליגת קופל, אז אתה קצת טועה. יש סיכון לא קטן בלקחת שחקן מהליגה המקומית, ולסמוך עליו ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 29, 2011 1:21 pm 
Hall of Famer

לא רע, אבל לא משהו מדהים שלא נראה מעולם. אתה מדבר על ליגה בלגית? אז מה תגיד על מועדון כמו אוסטנד, שאסף שחקנים כמו ג'יי.אר הולדן, מירזה טלטוביץ', אד קוטה ורימאס קאוקינאס (שכמובן התחיל בגליל) בתחילת דרכם? מעבר מליגות ברמה של הבלגית, הישראלית והגרמנית לקבוצות בכירות יותר זה תהליך אבולוציוני רגיל לגמרי. גם האפמן לא בדיוק הגיע מליגה נידחת, אבל במקרה שלו העניין היה עצמת האפקטיביות. אף אחד לא חלם שהוא יכול להגיע לרמה כזאת של ביצוע, להפוך לסנטר הדומיננטי באירופה וללכת ראש בראש עם אחד כמו ז'ליקו רבראצה כששלפו אותו מפואנלברדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 29, 2011 1:36 pm 
Hall of Famer

frodoborg כתב:
אם אתה חושב שכל אירופה מודעת למה שקורה בליגת קופל, אז אתה קצת טועה. יש סיכון לא קטן בלקחת שחקן מהליגה המקומית, ולסמוך עליו ביורוליג.

ואת זה אתה אומר כדובר קהיליית הכדורסל באיחוד האירופי? למועדונים רציניים יש מערך סקאוטינג, וכמו שאני הקטן והחובבן מכיר את השמות העיקריים שמסתובבים בליגות הקטנות והבינוניות של היבשת, אני מניח שאנשים שזהו מקצועם מודעים לכך גם כן. לעניין הסיכון, איזה סיכון בדיוק? למה זה יותר סיכון לקחת שחקן מהליגה הישראלית ולא מהליגה הבלגית? אגב, לא יודע אם אתה זוכר ואין פורום ישן לצרכי ציטוטים, אבל בקיץ הייתי בערך החבר היחיד בפורום הזה שטען שפארגו ופרקינס הם אחלה בסיס לקבוצת יורוליג ואף עשיתי תרגיל מחשבתי קטן שהשווה את פארגו לאחד שבא מאלופת הליגה הצרפתית ולא מהליגה הישראלית המבוזה. זה פיתח איזשהו דיון קטן האם אנו נוטים לזלזל ברמת הזרים שמגיעה לפה, כי אמנם יש לא מעט נפילות אבל לעתים אתה מוצא כאן שחקנים ראויים בהחלט שלא זוכים להערכה מספקת, והדוגמא הקלאסית היא קלי מקארתי שהסתובב שנים בכל מיני גבעת שמואל עד שבגיל 30 פלוס הגיע לרמות השכר שמגיעות לו במקומות קצת יותר רציניים.

נערך לאחרונה על ידי nadav_hacohen בתאריך א' מאי 29, 2011 1:56 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 29, 2011 1:54 pm 
Senior

באופן כללי, כל הקבוצות שמכבי בנתה מאז העזיבה של פארקר ובאסטון זה שחקנים עם מעט מאוד קילומטראז' ברמות הגבוהות, עם שני יוצאי דופן, סופו וארויו. פרקינס הגיע אחרי שנתיים בבלגיה ובמכבי חיפה, אידסון בעיקר שיחק בעיקר ביורוקאפ ובליגות בינוניות, פארגו אחרי עונה אחת בגליל עליון, הנדריקס אחרי עונה אחת בליגה הספרדית. חוץ ממכבי יש שתי קבוצות שמצליחות ככה, סיינה וקאחה לאבורל. שאר הגדולות, שזה הרוב(אולימפיאקוס, פאנאתנייקוס, ברצלונה, צסק''א עד העונה האחרונה, ריאל מדריד) מביאות שחקנים מוכחים שהסיכוי ליפול איתם הרבה יותר קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 29, 2011 2:06 pm 
Hall of Famer

מה שאתה אומר לא לגמרי מדויק (איזה נסיון אירופי ברמות הגבוהות היה לקרלוס סוארז, קליי טאקר ואנטה טומיץ' לפני ריאל מדריד?), אבל ממילא נקודת המוצא הבסיסית היא שמכבי ת"א לא משתייכת לאותו טופ של בארסה ושתי היווניות הגדולות, אלא נמצאת איפשהו במקום טוב בשיפולי הצמרת התקציבית של היורוליג, ובמסגרת הזאת הרכישות ובניית הסגל נראות הגיוניות לגמרי. כוכב כמו סופו, שחקן לא זול כמו אידסון, והסתמכות על 3 זרים לא מאד יקרים עם פוטנציאל פריצה בסגנון פרקינס-פארגו-הנדריקס. אל תשכח שהשחקנים המקומיים של מכבי גם הם לא זולים כלל, ותמצא שאין פה גדולות ונצורות. מכבי ת"א הצליחה עם מרקם הזרים שלה העונה, אבל סקאוטינג מדהים ממש לא היה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 29, 2011 2:32 pm 
Junior

סקאוטינג ב10-15 שנה האחרונות זה עולם אחר. היום אם יש לך יכולות, כמעט לא משנה איפה אתה משחק, אנשים יכירו את השם שלך.

המפתח לבנות קבוצה טובה זה א' כסף, כי כאמור מציאות אמיתיות קשה להשיג ו-ב' הרבה מזל, כי אין שום ערובה ששחקנים טובים יתחברו לקבוצה טובה.

אף קבוצה שאני זוכר באירופה בשנים האחרונות לא הצליחה ללכת רק עם שמות גדולים ומוכחים. זה לא חייב להיות קיצוני כמו סיינה שהיא קבוצת האולסטאר האיטלקית או קאחה לבוראל שמגרדת אותם ממוסטר, בוסניה או ריו דה ז'ניירו. גם קבוצות גדולות כמו צסק"א או פאו בונות חלק לא קטן מהשחקנים המרכזיים שלהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 29, 2011 2:35 pm 
Senior

לסוארז, טומיץ' וטאקר אין ניסיון אולי, אבל לפריג'יוני יש המון, לפישר יש שנתיים במועדון צמרת באירופה שזה יותר מרוב השחקנים של מכבי היום, ולסרחיו רודריגז יש 4 שנים ב-NBA. שלא לדבר על השחקנים שריאל הביאה בשנה שעברה. הסקאוטינג של מכבי אולי לא מבריק, אבל לא הייתי מזלזל בו. תבדוק כמה פאנאתנייקוס הצליחה בשנים שהאחים אנגלופולוס סגרו את הברז או כמה זמן לקח לברצלונה לחזור לפיינל פור אחרי הזכייה שלה ב-2003.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 29, 2011 2:56 pm 
Hall of Famer

דייבי ג'ונס כתב:
זה לא חייב להיות קיצוני כמו סיינה שהיא קבוצת האולסטאר האיטלקית או קאחה לבוראל שמגרדת אותם ממוסטר, בוסניה או ריו דה ז'ניירו.

מתי הפרידו את מוסטר מבוסניה? ומי הגיע מריו דה ז'ניירו לויטוריה? שני ברזילאים בולטים היו למועדון, מרסיליניו וטיאגו ספליטר, ומעבר לכך ששניהם לא מריו, את שניהם לא ויטוריה הביאה לספרד. מרסליניו שיחק 4 עונות בליגה הספרדית בבדלונה ובבילבאו, כשהאחרונה היתה גם זו שייבאה את טיאגו ספליטר. גם לואיס סקולה הצטרף למועדון אחרי 2 עונות בגיחון, ולמעשה השם הגדול היחיד שויטוריה ייבאה ישירות מעבר לים הוא אנדרס נוצ'יוני. בסגל הנוכחי של קאחה לבורל לא חסרים שחקנים שעברו קילומטרז' כזה או אחר באירופה (מרסליניו, באטיסטה, לוגן, פלאסיו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 38 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: