סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:04 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יוני 21, 2011 12:51 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
קודם כל אני לא רואה סיבה שמכבי לא יעלו בחמישייה עם ארבעה זרים, כמו השנה. אם יעלה גארד ישראלי בחמישייה, בהחלט סביר להניח שזה יהיה הלפרין ולא שייר.

לגבי סמית' - הוא שחקן טוב, אפילו טוב מאוד. מודה שלא הוא צד את עיניי במשחקים של בנטון השנה, אבל זה יותר בגלל מגבלות סובייקטיביות שלי (כשרונות אירופאיים צעירים, בכל זאת... לעזאזל, זה יצא רע) ופחות בגללו. היה השחקן הטוב ביותר בקבוצה השנה ואחד הטובים ביורוקאפ. בהשוואה לאידסון, הוא יותר 3 מאשר 2. יש לו יד מחוץ לקשת אבל הוא לא קלעי, אפילו די רחוק מכך. אתלט טוב אבל ממש לא מדהים, בעיקר שחקן חכם והכי חשוב - הקבוצות שלו בדרך-כלל מצליחות. ראיתי אותו גם השנה בבנטון (קבוצה צעירה שהלכה רחוק יחסית בליגה ובאירופה) וגם בקדנציה הקודמת שלו באוולינו, שהיתה אובראצ'יברית בגדול וגם זכתה בגביע האיטלקי כשהוא השחקן המצטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 21, 2011 2:15 pm 
Freshman

סיאטל סופרסוניקס כתב:
טוב הסגל קרוב להיסגר וכנראה יראה משהו דומה לזה-

חמישיה ראשונה:
פארגו-שייר-סמית-אליהו-סופו

חמישיה שנייה:
וויליאמס-הלפרין-פניני/בלו-הנדריקס-ג'יימס

המחליפים של המחליפים:
בורשטיין- מצ'באן

למה ששייר יפתח ע"ח מרכוס וויליאמס (או כל זר אחר שיגיע)?
שלא לדבר על זה שאני מעדיף בכל יום את הלפרין על שייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 21, 2011 4:38 pm 
Senior

באיזה סרט בדיוק שייר פותח לפני הלפרין? שחקן שלא קרע זוג נעליים ביורוליג לעומת שחקן ששיחק בשלוש השנים האחרונות באחת הקבוצות העשירות באירופה.

לדעתי שייר בכלל לא הולך לשחק יותר מידי אם בכלל. הוא הגיע על תקן מורן רוט\יוגב אוחיון, רכז מחליף שישחק בעיקר בליגה וישתפשף לו ואם יראו שיש בו פוטציאל יקדמו אותו לעתיד לאט לאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 21, 2011 4:47 pm 
Hall of Famer

מעניין אם מכבי הולכת על 6 או 7 זרים.יש אפשרות שהלפרין בא על חשבון של זר ודווין סמית תהיה ההחתמה האחרונה של הצהובים בפגרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 21, 2011 5:34 pm 
Senior

דיוויד בלאט אמר רק לפני ימים ספורים שהם מתכוונים להביא 2 זרים ו2 ישראלים שאחד מהם יהיה שייר. בינתיים שייר ויותם חתמו, וזה משאיר 2 זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 21, 2011 8:02 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אם כל הכבוד לאדריאטית נראה לי שיש קצת יותר מדי שחקנים בכירים. לא עדיף להעלות שחקן או שניים מהנוער או מקבוצת הבת (לבנובסקי, בוכמן) להשתפשף באדריאטית? למה צריך 7 זרים (ועוד 4 מהם בקו הקדמי)?
עוד משהו, יותם ושייר הם לא שחקנים דומים מאוד? (לפחות על הנייר) - אותו גובה, (לא) אתלטים בצורה דומה, קלעים טובים אבל לא גדולים שיכולים לרכז אבל בגלל מגבלות מהירות משחקים כאוף-גארד. חסר לי גארד אתלטי בקבוצה חוץ מפארגו.
לא יצא לי לראות את סמית' ולא מצאתי יותר מדי קליפים ביו-טיוב אבל לפי הסטטיסטיקה נראה שהוא סקורר לא רע (2 שלשות למשחק אבל קלע עונשין בינוני) ריבאונדר טוב מאוד ומגן טוב (בערך 2 חט' ומעל חצי חס' למשחק) שלא יוצר הרבה לאחרים. מה שכן, בקדנציה הקודמת שלו ביורוליג הוא אכזב במדי אולקר. באמת נראה שהקבוצות שלו מצליחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2011 12:35 am 
Hall of Famer

אין קשר לנסיון של שייר לעומת זה של יותם. הלפרין, למורת רוחם של רוב מקטרגיו, פשוט שחקן יותר טוב משייר נכון להיום.
לאור ההופעה אתמול של בוב דילן, חשוב להדגיש - שייר הוא לא אותו שחקן שראינו בשיא שלו לפני שנה וחודשיים. אנחנו מדברים על שחקן שעבר מחלת הנשיקה + ניתוח קשה בעין. לא שיחק הרבה זמן כדורסל, ומן הסתם שנכון לעכשיו לא בדיוק בשיאו (וגם זה אנדרסטייטמנט).

לא מכיר את דווין סמית, אבל עמדה 2 עם יותם/שייר זו עמדה לא כ"כ אתלטית. אם היה משהו שממנו נבנתה הקבוצה של השנה האחרונה זה האתלטיות של פארגו/פרקינס/אידסון והיכולת שלהם בעזרת האתלטיות שלהם (וידיים ארוכות) ללחוץ על כל המגרש.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2011 1:47 am 
Hall of Famer

כרגע מסתמנת בעיה ביכולת יצירת המצבים בקו האחורי. רק פארגו מסוגל לגבור על השחקן שלו בכדרור באופן אפקטיבי. גם האתלטיות (וההגנה הלוחצת שפרקינס היה המובילה שלה) היא סימן שאלה. אני מקווה שלא תהיה קבוצה אפורה מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2011 10:19 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

יש יותר מדי גבוהים (6) בקבוצה ופחות מדי גארדים (3.5 כולל בורשטיין). זה ייצור מצב ששחקני הקו האחורי הזרים כמעט ולא ינוחו. אני הייתי מביא עוד קומבו-גארד אתלטי ומשאיל את הנדריקס/מצבאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2011 11:53 am 
Sophomore

לפי ההתבטאויות של בלאט בתקשורת, הסגל של מכבי אמור לכלול עוד שני זרים בקו האחורי (אני לא סופר את סמית' כי כרגע זה נראה לא סופי עדיין) - קומבו גארד וסווינגמן.
למכבי אין באמת בעיה בקו האחורי - כל שחקן בסגל למעט סופו ואליהו מסוגל לשחק בלפחות שתי עמדות - יהיו למכבי ארבעה שחקנים שיכולים לשחק 1-2 (פארגו, שייר, הלפרין וגארד נוסף), שלושה שחקנים בעמדות 2-3 (זר, פניני ובורשטיין), 3-4 אחד (בלו), וגבוהים בשפע.

האמת היא שאולי שווה למכבי לחכות עוד שבוע, ולראות מה הולך עם השביתה - גם אם זה לא יביא למכבי שחקנים, זה עשוי להוביל לנפילה של המחירים בשוק של השחקנים באירופה, ולהכניס לטווח המחירים של מכבי שחקנים שלא נמצאים שם כרגע.

הדבר היחיד בסגל שחסר לי כבר מהעונה שעברה זה סנטר אחד קלאסי - כלומר, מישהו שהוא באמת גבוה. שרמדיני שקושר למכבי בכמה אמצעי תקשורת מאוד הרשים אותי במשחקים שלו נגד מכבי העונה בלובליאנה. במידה והוא משוחרר מפנא, הרעיון להחתים אותו על חוזה ארוך טווח ולהשאיל אותו העונה (ללובליאנה?) מוצא חן בעיני מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2011 1:02 pm 
Sophomore

לגבי שיטת ההגנה- או חוסר באתלטיות- השיטה התאימה לנצל את היתרונות של פרקינס ואידסון במיוחד, כשהם מחוץ לתמונה, אני לא בטוח שהשיטה תשאר. זה קצת כמו הניסיון לשחק את התרגילים של מכבי ההיא בלי וויציץ' ופארקר...

לגבי הקו האחורי- אני לא מכיר את סמית' ולא יודע אם הוא יגיע, אבל בהנחה שהוא מסוגל לייצר לעצמו מצב קליעה אז עמדה 1 ו-3 יכולים לייצר לעצמם ויש לך את הלפרין שכשהוא שוכח שהוא חסר ביצים יכול לעשות דבר או שניים אז אני לא כ"כ מפחד מחוסר יצירתיות בקו האחורי, מה עוד שיבוא ככל הנראה גארד במקום פרקינס (שאני בעד להשאיר).

מסכים עם צ'רלס לגבי העומס בעמדות 4-5 והגיוני להשאיל את אחד מהם למרות שזה לא כל כך פשוט: מצ'באן הובא בהרבה כסף וצריך לפתח אותו, את הנדריקס מצד שני אני מאוד אוהב, לדעתי הוא שחקן יוצא מהכלל, שומר טוב, ריבאונדר התקפה מעולה, פינישר לא רע ויכול להתפתח לשחקן יורוליג טוב מאוד... דילמה לא פשוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2011 1:03 pm 
Sophomore

סתם פנטזיה: ליאנדרו בארבוסה. העתיד שלו לוט בערפל כרגע, אחיו פירסם הודעה שהוא שוקל הצעות מאירופה ומברזיל, ולא ממש מתלהב מהישארות בטורונטו עם החוזה הנוכחי.
זה כנראה יקר מאוד, מישהו יודע כמה זה עולה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2011 1:20 pm 
Junior

תחשוב כמה ארויו עלה, תחשב לפי שחקן פי שלוש יותר טוב ותבדוק מה יוצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2011 2:27 pm 
Hall of Famer

zurkin כתב:
סתם פנטזיה: ליאנדרו בארבוסה. העתיד שלו לוט בערפל כרגע, אחיו פירסם הודעה שהוא שוקל הצעות מאירופה ומברזיל, ולא ממש מתלהב מהישארות בטורונטו עם החוזה הנוכחי.
זה כנראה יקר מאוד, מישהו יודע כמה זה עולה?

לליאנדריניו יש אופציית שחקן לעונה הבאה בשווי 7.6 מיליון דולר. אתה מדבר על שחקן של 13.3 למשחק נקודות בעונה האחרונה בNBA, וגם אם נניח שהדיבור של אחיו הוא לא סתם ספין, אין סיבה או סיכוי אמיתי שהוא יטריח את עצמו למכבי. אם כבר אירופה, הגיוני יותר לחשוב בכיוון אולימפיאקוס, אחת מהטורקיות שתחליט להשתגע ואולי ריאל או צסק"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2011 6:44 pm 
Hall of Famer

על פי אתר WALLA במכבי מתלבטים בין סמית(15 נ'ק,5 ריב') מטרויזו למאט וולש(14 נ'ק,6 אס') מולירבאן.

שארפ ימשיך לעונת פרישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2011 7:02 pm 
Junior

איזו התלבטות מוזרה. אי אפשר היה למצוא שני שחקנים יותר שונים האחד מהשני.

אני עדיין חושב שמכבי לא צריכה להיות נעולה על "מחליף" לאידסון. אפשר וצריך לחפש שחקנים שמביאים דברים אחרים למשחק, גם כי אין יותר מדי שחקני אול-אראונד כמו אידסון, בטח לא במחיר שמכבי מוכנה לשלם. צריך פורוורד שיתן הגנה טובה, ריב' ואלמנטים של קליעה וחדירה. לא חייב להיות מוביל כדור כמו אידסון, זה לוקסוס שאתה בדרך-כלל לא מקבל ממספרי 3 שלך. מכבי הרי קבוצה שבלאוו הכי משחקת עם שני מובילי כדור כמעט בכל סיטואציה וזה די והותר. מאט וולש הוא קלעי שיותר נוטה לעמדה 2, סמית' הוא יותר פורוורד שנוטה ל3. שניהם שחקני הגנה סבירים (סמית' יותר טוב, גם ריב' הרבה יותר טוב) ואף אחד מהם לא מוביל כדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2011 9:13 pm 
Hall of Famer

דייבי ג'ונס כתב:
קודם כל אני לא רואה סיבה שמכבי לא יעלו בחמישייה עם ארבעה זרים, כמו השנה. אם יעלה גארד ישראלי בחמישייה, בהחלט סביר להניח שזה יהיה הלפרין ולא שייר.

לגבי סמית' - הוא שחקן טוב, אפילו טוב מאוד. מודה שלא הוא צד את עיניי במשחקים של בנטון השנה, אבל זה יותר בגלל מגבלות סובייקטיביות שלי (כשרונות אירופאיים צעירים, בכל זאת... לעזאזל, זה יצא רע) ופחות בגללו. היה השחקן הטוב ביותר בקבוצה השנה ואחד הטובים ביורוקאפ. בהשוואה לאידסון, הוא יותר 3 מאשר 2. יש לו יד מחוץ לקשת אבל הוא לא קלעי, אפילו די רחוק מכך. אתלט טוב אבל ממש לא מדהים, בעיקר שחקן חכם והכי חשוב - הקבוצות שלו בדרך-כלל מצליחות. ראיתי אותו גם השנה בבנטון (קבוצה צעירה שהלכה רחוק יחסית בליגה ובאירופה) וגם בקדנציה הקודמת שלו באוולינו, שהיתה אובראצ'יברית בגדול וגם זכתה בגביע האיטלקי כשהוא השחקן המצטיין.

אני חושב שהלפרין ואליהו יהיו שחקני 5 גם ביורוליג .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2011 10:22 pm 
Hall of Famer

לא שיש סיבה להסתמך על זה, אבל בוואן מפרסמים גם את לאקוביץ' וזיסיס כמלפפונים שזה די מגוחך.

האופציה של ברבוסה לא פחות מהזויה, ובלי קשר בכלל לכסף. סתם שחקן כדורסל שיודע לשים את הכדור בכתום. כל קשר בינו לבין משחק קבוצתי מקרי בהחלט, לא בדיוק מה שמכבי מחפשת לדעתי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2011 10:27 pm 
Junior

לאקוביץ' באמת מגוחך בהקשר של מכבי (לא מתאים לשיטה של בלאט ולא למגמה להחתים שחקנים צעירים לפני/במהלך הפריצה) אבל אני חייב לציין שאני חושב שהשנים האחרונות בברסה קצת המעיטו מערכו. בטורניר האחרון עם הנבחרת הוא הראה שעדיין מדובר באחד הרכזים האירופיים היותר טובים. אני אישית מאוד אוהב אותו, למרות שהוא חטף הרבה ביקורות על כל מיני נו-שואו מול מכבי בעבר. זה שחקן עם ביצים, ווינר, מבין את המשחק ברמות הכי גבוהות וגם שיפר מאוד את ההגנה שלו. יכול להיות נכס כרכז ראשון כמעט לכל קבוצה ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2011 12:03 am 
Junior

דייבי יש מצב שניסית לתאר בטעות את שאראס בשיאו? כי ראיתי את לאקוביץ' מספיק כדי לדעת שהוא לא ממש דומה לתיאור שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2011 12:50 am 
Junior

זה כן אני כתב:
דייבי יש מצב שניסית לתאר בטעות את שאראס בשיאו? כי ראיתי את לאקוביץ' מספיק כדי לדעת שהוא לא ממש דומה לתיאור שלך.

סביר שלא כי יאסיקביצ'יוס מעולם לא שיפר את ההגנה שלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2011 1:14 am 
Junior

צחוק צחוק אבל שני שחקנים מאוד דומים בסגנון המשחק שלהם. אחד מהם פשוט עושה את זה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2011 12:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה מזכיר לי את המשפטים שכדורגלנים ישראלים אומרים לפעמים - "פלה/מראדונה/זידאן/מסי מזכיר לי את עצמי".
אותו סגנון, רק אחד עושה את זה יותר טוב.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2011 9:18 pm 
Sophomore

סמית' במכבי לשנתיים

http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3018

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2011 9:28 pm 
Sophomore

על פניו נראה שמכבי עשתה רכש מאוד זול הקיץ, מעניין מי יהיה השחקן שישלים את הפאזל וכמה הוא יעלה לה, ובכלל - השאלה אם לא היה משתלם לה כן להגיע לאיזושהי פשרה עם איידסון. בכל אופן - כרגע נראה שהלפרין + שייר + ג'יימס + סמית' ביחד לא עולים למכבי הרבה יותר ממליון דולר. להוסיף את ההכנסות הצפויות מהאדריאטית והחוזים של פיני וגרין שנעלמים - לאן מיועד שאר הכסף?

בקשר לסמית' - לא מכיר כל כך, אחרי הכל, התקשורת מדברת בעיקר על שחקן עם חכמת משחק ונוכחות הגנתית, אבל בלי יכולת הובלת הכדור הגבוהה שהייתה לצ'אק, כלומר - חמישייה עם שלושה מובילי כדור לא תכלול אותו אלא את אחד הישראלים לצד פארגו והרכז שמיועד להגיע (בלאט דיבר על כך בראיון לספורט-5 שאכן אמור להגיע שחקן נוסף שישלים את הפאזל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: