סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 1:57 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 290 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2011 4:50 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
לפחות מהראיונות בתקשורת של רקאנטי שקדמו לפגישה לא עושה רושם שמדובר בעניין הקיצוץ בתקציב או עניין תקציבי כמו שאולי עושה רושם, אלא בעניין שרקאנטי לא מוכן שהעירייה לא תעמוד בהסכם שנחתם מולו. ככה שאין הבדל אם מקצצים להם 40% מהתקציב או 5%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2011 5:01 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
לפחות מהראיונות בתקשורת של רקאנטי שקדמו לפגישה לא עושה רושם שמדובר בעניין הקיצוץ בתקציב או עניין תקציבי כמו שאולי עושה רושם, אלא בעניין שרקאנטי לא מוכן שהעירייה לא תעמוד בהסכם שנחתם מולו. ככה שאין הבדל אם מקצצים להם 40% מהתקציב או 5%.

ועדיין קשה לי להאמין שהוא היה עוזב אם היו מקצצים את התקציב ב5 אחוז .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2011 7:20 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
beatla כתב:
קוף ירוק כתב:
במדינת ישראל לצערנו בלי תמיכה עירונית גדולה יותר מחצי הקבוצות בליגה הראשונה היו נסגרות. מועצה מקומית כמו הגלבוע נותנת 4 מליון שקל, .

מכיוון שנחשפתי השבוע לסכום אז אני אומר בפה מלא שאתה מדבר שטויות.
מועצה אזורית גלבוע לא נותנת 4 מיליון שקל לקבוצה הבוגרת , לא קרוב לזה אפילו.
הרבה יותר קרוב לסכום שנתנה עיריית רעננה בשנה שעברה (אם הסכום שצוין פה נכון)
זאת אומרת שגם אם כל מועצה תקצץ שליש מהתמיכה שהיא נתנה בשנה שעברה עדיין לבני השרון יהיה תמיכה מהרשות המקומית כמו לגלבוע.

טל כתב פה לפני איזה חודש או משהו כזה בדיון על התמיכה בחיפה כמה כל קבוצה מקבלת מהעירייה. איכשהו אני סומך עליו הרבה יותר מאשר על הסכום שאתה נחשפת אליו. לאנשים שחשפו אותך יש אינטרס מן הסתם להציג את הסכום כנמוך הרבה יותר.

תקצוב המועצה האזורית גלבוע לקבוצה הבוגרת הוא 2.4 מיליון ש"ח.
אתה וטל מוזמנים לבדוק אותי.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2011 10:18 pm 
Junior

לקבוצה מקצוענית במרכז הארץ לא מגיע שקל של תקצוב מהעירייה: העירייה צריכה להתמקד בתקצוב קבוצות הילדים והנוער ולדאוג למתקנים, בעזרת מפעל הפיס. בני השרון זה בלוף, גוף מלאכותי שהוחזק בהנשמה ולכן בשפעת הראשונה הוא כבר בדרך להתפגר. מקווה שיקום גוף בריא יותר במקומו שלא יסתמך על תקציב הארנונה של התושבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2011 12:46 am 
Hall of Famer

אריה כתב:
לקבוצה מקצוענית במרכז הארץ לא מגיע שקל של תקצוב מהעירייה: העירייה צריכה להתמקד בתקצוב קבוצות הילדים והנוער ולדאוג למתקנים, בעזרת מפעל הפיס. בני השרון זה בלוף, גוף מלאכותי שהוחזק בהנשמה ולכן בשפעת הראשונה הוא כבר בדרך להתפגר. מקווה שיקום גוף בריא יותר במקומו שלא יסתמך על תקציב הארנונה של התושבים.

עירייה במרכז הארץ לא מתקצבת אמנים מקצוענים, למשל? וזה לא לגיטימי לתקצב אמנים מקצוענים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2011 12:59 am 
Senior

אריה. היה כבר אתה הדיון הזה בהקשר של חיפה, מה שאתה אומר זה שטויות במיץ. לפי מה שאתה אומר אין זכות קיום לכדורסל בארץ נקודה ואפשר לסגור את הליגה (מעניין איזה ספונסרים אז יתנו כסף לירושלים שלך). מלבד מכבי, ירושלים וחיפה היום אין אף קבוצה בליגה שבלי תקצוב של העירייה יכולה להתקיים. אתה מוזמן להקים ליגה של 3 הקבוצות האלה (שבשנה הבאה יהפכו ל2 אחרי שג'ף כבר הודיע שבלי תקצוב הוא לא נשאר) ולשחק בקקה. אי אפשר להתעלם מהמציאות בארץ שהכדורסל פה מוחזק על ידי תקצוב עירוני, ואם הם לא היו עושים את זה אז מן הסתם היו הרבה פחות נוער ואנשים שמתעניינים בספורט.

קבוצות כדורסל הם לא רק שחקים שבהם למשחקים וכמעט כולם גם תורמות לקהילה, שומרות על קשר עם קבוצות הנוער ועושות דברים אחרים שבהחלט מצדיקים תמיכה עירונית. חבל שראש העיר שלנו לא הבין את זה, ובמיוחד חבל שזה קורה במקומות שדווקא יש בהם גם אנשים פרטיים שנותנים כסף, זה כמעט קרה עם ג'ף רוזן (כנראה יקרה בעתיד לצערי), זה קרה עכשיו עם רקנאטי, זה הולך לראות עם יוסי דהן גם כן כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2011 9:24 am 
Junior

nadav_hacohen כתב:
אריה כתב:

עירייה במרכז הארץ לא מתקצבת אמנים מקצוענים, למשל? וזה לא לגיטימי לתקצב אמנים מקצוענים?

אכן, לא לגיטימי לאורך זמן לתקצב אמנים מקצועיים: תשלום חד-פעמי להופעה פה ושם מקובל, אבל לא באופן קבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2011 11:32 am 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
אריה. היה כבר אתה הדיון הזה בהקשר של חיפה, מה שאתה אומר זה שטויות במיץ. לפי מה שאתה אומר אין זכות קיום לכדורסל בארץ נקודה ואפשר לסגור את הליגה (מעניין איזה ספונסרים אז יתנו כסף לירושלים שלך). מלבד מכבי, ירושלים וחיפה היום אין אף קבוצה בליגה שבלי תקצוב של העירייה יכולה להתקיים. אתה מוזמן להקים ליגה של 3 הקבוצות האלה (שבשנה הבאה יהפכו ל2 אחרי שג'ף כבר הודיע שבלי תקצוב הוא לא נשאר) ולשחק בקקה. אי אפשר להתעלם מהמציאות בארץ שהכדורסל פה מוחזק על ידי תקצוב עירוני, ואם הם לא היו עושים את זה אז מן הסתם היו הרבה פחות נוער ואנשים שמתעניינים בספורט.

קבוצות כדורסל הם לא רק שחקים שבהם למשחקים וכמעט כולם גם תורמות לקהילה, שומרות על קשר עם קבוצות הנוער ועושות דברים אחרים שבהחלט מצדיקים תמיכה עירונית. חבל שראש העיר שלנו לא הבין את זה, ובמיוחד חבל שזה קורה במקומות שדווקא יש בהם גם אנשים פרטיים שנותנים כסף, זה כמעט קרה עם ג'ף רוזן (כנראה יקרה בעתיד לצערי), זה קרה עכשיו עם רקנאטי, זה הולך לראות עם יוסי דהן גם כן כנראה.

עזוב, קוף... זה פשוט נשמע מאוד פטריוטי להגיד שקבוצות צריכות להסתדר בעזרת עצמן. שיקולים רציונליים כמו 'מה יקרה אם לא תהיה תמיכת עיריות?' או 'מה ההבדל המהותי בין קבוצת כדורסל להיכל תרבות שמתוקצב גם הוא על ידי העירייה?' לא בהכרח נכנסים פה...

דרך אגב, מה ההבדל בין עיריית רעננה או עיריית אשקלון שהחליטו שלא מתאים להן לתקצב לבין מיקי דורסמן, האחים קוקאליס (נדמה לי...) מאולימפיאקוס, רקנאטי, גוסינסקי, גאידמק, הרציקוביץ, תאומים, זאבי, דדש, ההסתדרות ועוד ועוד שהחליטו גם הם שלא מתאים להם והפסיקו לתקצב?
יש רק גוף אחד שונה מכל אלה והוא קבוצה המוחזקת בידי אוהדים. כזאת יש רק אחת בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2011 1:57 pm 
Freshman

לדעתי המצב הוא מאד פשוט.
כדורסל בארץ יהיה, גם בלי תמיכה של הרשויות המקומיות.
פשוט לא יהיה כסף לזרים והישראלים יקבלו הרבה פחות = ליגה לאומית, שחקנים חצי מקצוענים (כי מכדורסל לא ניתן יהיה להתפרנס).

אה כן, והאלופה הנצחית תהיה מכבי תל אביב שנכון להיום היא הקבוצה המקצוענית היחידה בארץ שגם מחזיקה את עצמה.

לעומת זאת, אם רוצים כדורסל ברמה גבוהה יותר, וקבוצות שיהיו מסוגלות גם להתחרות באירופה צריך עוד כסף. כי מקהל, טלויזיה, וטוטו לוטו לא מחזיקים קבוצה. ספונסרים מוכנים לשים סכומים סבירים מתוך שאיפה לראות תוצאות או לקבל כצת הכרה ומעמד (או משהו אחר... ??!?)

ולגבי חיפה - אני רק מקווה שלמרות המצב הנוכחי והעונה הפיננסית שבאה עלינו (לטובה ?) עדיין ג'ף מתכנן לטווח ארוך ורוצה לבסס את חיפה כמועדון גדול שגם יהיו לו הכנסות סבירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2011 2:12 pm 
Hall of Famer

אתר חביב באנגלית שאיכשהו התגלגלתי אליו , מנוהל ע"י אמריקאי שמתגורר בהרצליה , ומסקר פרט ל-NBA גם את בני השרון - http://mindlessdribble.net/ .
2 ראיונות שקיים עם שחקני הקבוצה לפני חודש :
רון סטיל - http://mindlessdribble.net/2011/05/17/r ... interview/
דן גרונפלד - http://mindlessdribble.net/2011/05/22/d ... hievement/

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2011 3:03 pm 
Senior

ארז כתב:
ולגבי חיפה - אני רק מקווה שלמרות המצב הנוכחי והעונה הפיננסית שבאה עלינו (לטובה ?) עדיין ג'ף מתכנן לטווח ארוך ורוצה לבסס את חיפה כמועדון גדול שגם יהיו לו הכנסות סבירות

ארז, אין לי ספק שג'ף מתכנן ורוצה. הבעיה היא שכנראה 3 שנים הספיקו לו להבין מה קורה פה בארץ. קשה מאד לפתח קבוצה שיהיה לה מספיק הכנסות, והסכומים שג'ף שם בקבוצה בשנים הראשונות הם לא נורמליים (7 מליון שקל לעונה). ג'ף כנראה מתחיל להבין שבארץ כל מי שמביא כסף רואים אותו כפראייר ומצפים ממנו להמשיך לעשות את זה. לפני שבועיים הוא לא רק רמז אלא אמר בפירוש שאם הוא לא יראה שינוי במהלך השנה הזאת והקיץ הבא, בין אם בעירייה או בקהל והספונסרים מסביב שיוכלו לעזור לו אז בשנה הבאה הוא יעזוב. וזאת גם מן הסתם הסיבה שבעלים ואנשים מסביב בכדורסל בסופו של דבר לא נשארים הרבה זמן, אפילו לא בקבוצות גדולות יותר עם מסורת וקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2011 5:08 pm 
Freshman

בחלומות הלילה רוזן שם בקבוצה 7 מליון שקל לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2011 5:41 pm 
Hall of Famer

רקאנטי נפגש עם ראש עיריית הרצליה וקיבל הבטחה לתקציב מלא ואולי מעבר לזה מהעירייה וכרגע הכיוון הוא שבני השרון תקרא בני הרצליה עם תקציב מוקטן שיהיה סביב ה6-7 מיליון שקל והופעה בליגת העל.

נזכיר ש2002 אחריי שבני הרצליה ירדו ליגה ומכבי רעננה נכנסו לחובות כבדים הגיע האיחוד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2011 6:27 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

doron_ke כתב:
בחלומות הלילה רוזן שם בקבוצה 7 מליון שקל לעונה.

גם בחלומות הלילה וגם במציאות היום.
אם כי לא עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 03, 2011 7:33 pm 
Sophomore

בני השרון מתפרקת
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/256/ ... =3&cat=629

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 03, 2011 7:41 pm 
Hall of Famer

אני ממש לא חזק בפוליטיקות הנ"ל , וכל הנאמר הוא על דעת עצמי בלבד .
עדיין לא הייתי סותם את הגולל על הקבוצה באופן סופי . לא מדובר פה בפערים כספיים בלתי הפיכים ( כנראה משהו בסביבות החצי מיליון שקל שעיריית רעננה מסרבת להעביר ) .
התגמשות נוספת של העירייה + עזרה מבחוץ והסכום מכוסה .
בהחלט יכול להיות שחלק ניכר מהעניין הוא מלחמת שרירים בין רקאנטי לראש עיריית רעננה , והצדדים עוד ילחצו ידיים ויחייכו .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 03, 2011 7:46 pm 
Senior

על פי הרושם שרקנאטי עשה בחדשות הספורט בשבוע שעבר ממש לא מדובר פה בכסף. מדובר פה בעיקר במלחמה על העיקרון (וכנראה כבוד) שרקנאטי לא מוכן לוותר לרעננה מכיוון שיש לו הסכם חתום איתם והחליט להתנתק מרעננה במידה ולא יעמדו בהסכם. זה אומר או חזרה לקבוצה של הרצליה או פירוק מוחלט ואת זה הוא עדיין לא החליט כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 03, 2011 7:58 pm 
Sophomore

לפי מה שהבנתי יש דיבורים כבר עם איציק רוכברגר שדי נדבן בכל הקשור לספורט ואולי רמה"ש תכנס במקום רעננה.
בכל מקרה רקנאטי די צודק.יש עוד שנה להסכם בין עיריית רעננה לבני השרון ולא ברור לי הדחף הזה לקצץ השנה.
תכבד את ההסכם עוד שנה ואז תסגור את הברז.אני מאמין שעיריית רעננה יכולה לעמוד בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2011 10:52 am 
Sophomore

שאלה שמרוב שהיא נראית לי טריוויאלית אני חושש שהתשובה תביך אותי מרוב שהיא תהיה פשוטה...

הסכמים לא אמורים לכבד?
בכל הסכם שאני מכיר (טוב נו, בדיוק אחד. חוזה השכירות שלי...) יש סנקציה למי מהצדדים שלא עומד בחוזה. הרי זוהי מהות החוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2011 9:41 pm 
Hall of Famer

סןף לסאגה.רקנטי החליט להישאר במועדון שיקרא בני השרון-הרצליה והתקציב יקטן ל5.5-6 מיליון שקל
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1837786

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2011 9:46 am 
Sophomore

שמוליקי, מתוך סקרנות, מה עמדתך לגבי הקבוצה החדשה? תמשיך לאהוד?

וגם- יש פה אוהדים של בני הרצליה (זל)? האם מבחינתכם זאת תחיית המתים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2011 5:17 pm 
Hall of Famer

בכל מקרה כרגע מסתמן שיהיו 10 קבוצות בליגת העל (14 בלאומית) בדיוק כמו שצריך להיות ,אשקלון יורדת,הבקעה עולה,הפועל ת'א נשארת בלאומית ונהריה תשחק בליגה ה-3.

הפורמט אמור להיות 2 סיבובי ליגה ואח'כ בית עליון ובית תחתון ובסה'כ 22 מחזורים בעונה הסדירה אח'כ 8 עולות לפ.א העליון בטוב מ-5 ופיינלפור שתהיה יורדת אחת(על תנאי) ועולה אחת(עם אופציה לעד 3 עולות) לליגה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 06, 2011 4:45 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
בכל מקרה כרגע מסתמן שיהיו 10 קבוצות בליגת העל (14 בלאומית) בדיוק כמו שצריך להיות ,אשקלון יורדת,הבקעה עולה,הפועל ת'א נשארת בלאומית ונהריה תשחק בליגה ה-3.

הפורמט אמור להיות 2 סיבובי ליגה ואח'כ בית עליון ובית תחתון ובסה'כ 22 מחזורים בעונה הסדירה אח'כ 8 עולות לפ.א העליון בטוב מ-5 ופיינלפור שתהיה יורדת אחת(על תנאי) ועולה אחת(עם אופציה לעד 3 עולות) לליגה הראשונה.

אז"ש
אשקלון כנראה חוזרת ואז זה אומר שגם שאוליקו שלנו חוזר
איזה יופי של מוסר(בחלק מוסר כפול בחלק מוסר תשלומים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 07, 2011 12:31 am 
Hall of Famer

מכבי רעננה זל כתב:
שמוליקי, מתוך סקרנות, מה עמדתך לגבי הקבוצה החדשה? תמשיך לאהוד?

וגם- יש פה אוהדים של בני הרצליה (זל)? האם מבחינתכם זאת תחיית המתים?

בוודאי שאמשיך לאהוד .
אין לי שום סנטמנטים לערים עצמם ( אני תל אביבי בכלל ) , אלא רק לקבוצה , ולכן אני לא ממש באבל מההתפתחויות .

בימים הקרובים אשתדל להעלות סקירה מקיפה על הסגל בעונה הבאה לתפיסתי .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 13, 2011 3:17 pm 
Sophomore

רגע לפני שהת'רד נקבר בתהומות הנשייה, נספר שארז כץ חתם לשנתיים נוספות. אתם תהיו אחראים להגיד על כמה זה מטופש מצד אקוניס וכו', אני אטרח ואגיד שאפו לארז כץ שאמור להישאר 7 שנים באותה קבוצה. יפה.

חוץ מזה, גיא לביא עשוי לחזור לבוגרים (נשמע מעניין) ורון סטיל חתם בטופאש בורסה. באסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 290 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: