סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 4:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 10, 2011 4:48 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מאיפה זה הגיע?!

אגב, ONE היו הראשונים לדווח על ביינום ב"עיתונות שלנו":
http://www.one.co.il/Article/182838.html

ומוסיפים שאם בעיית הלפרין לא תפתר בקרוב - יוגב אוחיון יצטרף לקבוצה של בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2011 5:00 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
ג'אפר כתב:
מאיפה זה הגיע?!

ONE פשוט מעתיקים מהפורום הזה או ממקורות האחרים ברשת. ככה שממש לא מעניין אותי מה ONE כותבים.

לגבי בורשטיין, כפי שאמרתי, מגיע מהמקור המאוד אמין באיטליה.

ציטוט:
הפתעה! לפי מקורות אמינים באיטליה, בורשטיין עובר למונטגרנארו האיטלקית. העסקה הושלמה למעשה!

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2011 8:03 pm 
Hall of Famer

תמיהה - איפה קריטנטון היה תותח? הוא אמנם נופף אקדח (שזה גם משעשע וגם מתחרז), אבל זה לא הופך אותו לתותח.

מעניין אם אטוון מור שמוזכר בכתבה אכן על הכוונת של מכבי, ואם כן האם יכול להיות שמכבי קוראים בפורום ומחשיבים את דעתי שהמלצתי עליו בחום, או שאולי סתם מוחות דגולים חושבים זהה?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2011 8:42 pm 
Freshman

עמוס לב כתב:
תמיהה - איפה קריטנטון היה תותח? הוא אמנם נופף אקדח (שזה גם משעשע וגם מתחרז), אבל זה לא הופך אותו לתותח.

מעניין אם אטוון מור שמוזכר בכתבה אכן על הכוונת של מכבי, ואם כן האם יכול להיות שמכבי קוראים בפורום ומחשיבים את דעתי שהמלצתי עליו בחום, או שאולי סתם מוחות דגולים חושבים זהה?

לא מוחות גדולים ולא נעליים
פריוריטי ספורטס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2011 9:12 pm 
Sophomore

frodoborg כתב:
ג'אפר כתב:
מאיפה זה הגיע?!

ONE פשוט מעתיקים מהפורום הזה או ממקורות האחרים ברשת. ככה שממש לא מעניין אותי מה ONE כותבים.

לגבי בורשטיין, כפי שאמרתי, מגיע מהמקור המאוד אמין באיטליה.

ציטוט:
הפתעה! לפי מקורות אמינים באיטליה, בורשטיין עובר למונטגרנארו האיטלקית. העסקה הושלמה למעשה!

תמונה

אולי בכל זאת היה חסר משהו באמינות הדיווחים שקיבלת, אבל היית קרוב. : :)

http://www.one.co.il/Article/182858.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2011 9:44 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ג'אפר, אני לא יכול לנחש, האם אתה רציני, או מגחך בזמן שאתה כותב את זה. אז תסלח לי אם אני מתפרץ לדלת הפתוחה, אבל אני בטח לא מאלה שקוראים את ה"חדשות" באתר ONE העלוב. ספורטנדו לעומת זאת נחשב לאתר מאוד אמין, ואני מכיר טוב את העורך הראשי. הבחור מסתמך על הידיעות בפורומים האיטלקיים, ולפני שפרסם את הידיעה, שאל אותנו (המשתמשים מישראל) האם אנו יכולים לאשר או להפריך. באיטליה רואים את זה כעניין סגור. מובן שההעתקה של ONE לא שווה הרבה, בדיוק כמו שאר הידיעות שלהם. אוף, גרמת לי פעמיים להזכיר את השם האתר הנחות הזה... אבל מקווה שהסברתי את עצמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2011 10:24 pm 
Sophomore

frodoborg כתב:
ג'אפר, אני לא יכול לנחש, האם אתה רציני, או מגחך בזמן שאתה כותב את זה. אז תסלח לי אם אני מתפרץ לדלת הפתוחה, אבל אני בטח לא מאלה שקוראים את ה"חדשות" באתר ONE העלוב. ספורטנדו לעומת זאת נחשב לאתר מאוד אמין, ואני מכיר טוב את העורך הראשי. הבחור מסתמך על הידיעות בפורומים האיטלקיים, ולפני שפרסם את הידיעה, שאל אותנו (המשתמשים מישראל) האם אנו יכולים לאשר או להפריך. באיטליה רואים את זה כעניין סגור. מובן שההעתקה של ONE לא שווה הרבה, בדיוק כמו שאר הידיעות שלהם. אוף, גרמת לי פעמיים להזכיר את השם האתר הנחות הזה... אבל מקווה שהסברתי את עצמי.

פרודו, בדיוק היום חבר סיפר משהו ששמעתי כבר לפני המון זמן: שהאתר הזה נחשב לסוג של בדיחה באיטליה ובקרב חובבי הכדורסל האירופי. הוא עובד בדיוק על פי העקרונות שציינת- בודק בפורומים של אוהדים (ששורצים בהם ימבה סוכנים ואינטרסנטים שזורים מאות הודעות ברוח), ואז "מאשר את זה" מול "המשתמשים מישראל" (שבהם יש לפחות חמישה אינטרסנטים וסוכן אחד שאני מכיר) שכותבים לו את התגובה שהכי תועיל לעצמם.
רק שמשום מה אתה רואה בזה אות ומופת לאמינות ויכולת מקצועית, בעוד שאני רואה בזה שכונה שאין כדוגמתה (וכאמור, אני לא היחיד).
מזכיר קצת את האתר 'רוטר', למי שמכיר, רק עם קצת פחות שגיאות וטיפה יותר אנשים שיודעים לכתוב באנגלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2011 11:13 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

עידן, מובן שאתה וחבר שלך יכולים לנגיד ולחשוב מה שאתם רוצים, כי זה עולם חופשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 10, 2011 11:19 pm 
Hall of Famer

פרודו, הסתמכות על פורומים ומשתמשים ממדינות כלשהן לא נקראת עבודה עיתונאית.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2011 12:38 am 
Sophomore

לא אמרתי את זה חלילה כדי להקניט אלא התכוונתי לכך שתבדוק את עצמך טוב יותר. נראה לי שלהביא לפורום הזה ידיעה כמו זו, בלי תימוכין מספיק חזקים לכך, זה באיזשהו מקום קצת מעליב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2011 7:52 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ברוך השם, לא מתיימר להיות עיתונאי או משהו כזה (נראה לי לא משהו, אם מסתכלים על הרמה בארץ). ג'אפר, אתה מחשיב את ONE בתור "תימוכין מספיק חזקים"? :mrgreen: אני הבאתי לך את המקור של וואן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2011 10:28 am 
Sophomore

עדיין לא הגעתי לרמה הזו. :) אתה פשוט אמרת שהעניין כבר סגור וחתום וכו' בעוד שבשום מקום אחר זה לא הופיע. המקום היחיד בו הזכירו את העניין בארץ הוא באתר של אופירע, וגם שם זה עלה בגדר ספקולציה בלבד. תסכים איתי שהמרחק מ"סגירה" לסתם עוד ספקולציה הוא גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2011 11:08 am 
Hall of Famer

ברשותכם אסטה מהדיון אודות מקצועיות האתר האיטלקי, ואשאל שאלת תם הנתמכת באמוטיקון-שומט-לסתו שפרודו טרח לשלב בהודעתו על החתימה שהיתה או לא: למה זו כ-ז-ו הפתעה שבורשטיין יחתום במונטגרנארו? קבוצת אמצע-טבלה-שולי-צמרת באיטליה, עם מאמן ישראלי כמובן, רמת התאמה סבירה לשחקן. אני הייתי שומר מחוות מופתעות כל כך ל"יונתן שולדברנד חתם בריאל מדריד" או "חולון משלמת משכורות עד סוף העונה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2011 11:17 am 
Hall of Famer

בתקשורת הישראלית מפורסם שיש מגעים בין האיטלקים לטל שיש לו חוזה לעוד שנתיים במכבי ת'א וכרגע זה רחוק מהליות סגור.

ביממה הקרובה מכבי תדע סופית כמה $ מס ההכנסה רוצה מיותם והאם הוא מוכן לשאת בהוצאות(או לפחות חלק מהם).אם הלפרין ומכבי לא יגיעו להבנות יוגב אוחיון או מורן רוט יחתמו בנוקיה.

בלאט אמר שהם ימתינו בסבלנות להחתמת הגארד הזר כי אמור להיות היצע גדול של שחקנים כולל דרג ביניים בNBA שאין להם חוזה לעונה הבאה בארה'ב...

הלוז' של מכבי ת'א בדר'כ יהיה: חמישי(יורוליג) מוצ'ש(אדריאטית) שני(ליגה ישראלית).......יותר מ70 משחקים רישמיים בעונה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2011 12:24 pm 
Sophomore

פרודו, כפרה, מה נעלבת? פגעתי בחבר המנהל-אתר שלך?
כתבתי עובדות, שהן אפילו לא היו שונות ללגמרי ממה שאתה סיפרת בעצמך. שמועות בפורומים זה לא אמין. נקודה.

יאללה, בוא נזרוק לו ולך עצם, כדי ש"גורמים בפורומים הישראלים יאשרו לו את זה: אולימפיאקוס סימנה את הרכז החדש של ברק נתניה ליאור ליפשיץ, בתור מחליף מיידי לשחקן יותם הלפרין. צפויה לפנות לנתניה בימים הקרובים.
(אין לי כוח לתרגם לאנגלית, מה שבטח יגביר את האפקט. שוין, פעם אחרת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2011 2:14 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

nadav_hacohen כתב:
ברשותכם אסטה מהדיון אודות מקצועיות האתר האיטלקי, ואשאל שאלת תם הנתמכת באמוטיקון-שומט-לסתו שפרודו טרח לשלב בהודעתו על החתימה שהיתה או לא: למה זו כ-ז-ו הפתעה שבורשטיין יחתום במונטגרנארו? קבוצת אמצע-טבלה-שולי-צמרת באיטליה, עם מאמן ישראלי כמובן, רמת התאמה סבירה לשחקן. אני הייתי שומר מחוות מופתעות כל כך ל"יונתן שולדברנד חתם בריאל מדריד" או "חולון משלמת משכורות עד סוף העונה".

בגלל העובדה שיש לטל עוד שנתיים במכבי, וגם לא ממש סביר שמכבי תשחרר אותו במצב הנתון, כאשר עדיין לא נסגר העניין עם הלפרין. אם יותם חותם, אני מאמין שמכבי לא תעמוד בדרכו של טל (במילים עדינות).

עידן שגיב כתב:
פרודו, כפרה, מה נעלבת?

מה פתאום נעלבתי, חמוד שלי? אתה יכול להמשיך לבזות את עצמך... 8)

ג'אפר כתב:
אתה פשוט אמרת שהעניין כבר סגור וחתום וכו' בעוד שבשום מקום אחר זה לא הופיע.

אמרתי שבפורומים באיטליה ציינו את העניין כסגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2011 3:32 pm 
Sophomore

פרודו, מותר, במחילה, לשאול איך ובמה "ביזיתי את עצמי"? אני שואל ברצינות, כי באמת לא הבנתי איך העלאת טענה המבוססת על עובדות- גם אתה לא מסכים איתה- היא "ביזיון".

אני מקווה רק שלא תעלם שוב ללא תגובה רצינית כמו במקרים אחרים, אלא תענה לי בכנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2011 10:03 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

http://www.detnews.com/article/20110711 ... -to-Israel

סוכנו של ביינום, מארק ברטלשטיין, אישר לחדשות דטרויט ביום שני כי מרשו מעוניין להצטרף מחדש למכבי תל אביב, ששם ביינום שיחק 2006-08.
"הייתי אומר אתה חייב להסתכל לכל הכיוונים", אמר ברטלשטיין. "וויל אוהב לשחק, ככה הוא מתפרנס"
"וויל אהב את תקופתו עם מכבי, ואנחנו לוקחים את זה צעד אחד בכל פעם", אמר ברטלשטיין. "שום דבר לא ירד מהלוח, הם [מכבי] התייחסו אליו מאוד נחמד. הוא תמיד דיבר על רצונו לחזור למכבי בשלב כלשהו בקריירה שלו."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2011 10:30 pm 
Junior

אפרופו מכבי, לאיפה נעלם פאקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 11, 2011 11:40 pm 
Sophomore

frodoborg כתב:
http://www.detnews.com/article/20110711/SPORTS0102/107110380/1462/SPORTS/Pistons-guard-Will-Bynum-considers-moving-to-Israel

סוכנו של ביינום, מארק ברטלשטיין, אישר לחדשות דטרויט ביום שני כי מרשו מעוניין להצטרף מחדש למכבי תל אביב, ששם ביינום שיחק 2006-08.
"הייתי אומר אתה חייב להסתכל לכל הכיוונים", אמר ברטלשטיין. "וויל אוהב לשחק, ככה הוא מתפרנס"
"וויל אהב את תקופתו עם מכבי, ואנחנו לוקחים את זה צעד אחד בכל פעם", אמר ברטלשטיין. "שום דבר לא ירד מהלוח, הם [מכבי] התייחסו אליו מאוד נחמד. הוא תמיד דיבר על רצונו לחזור למכבי בשלב כלשהו בקריירה שלו."

חשבתי עד היום שמדובר היה סתם בסוג של שכחה.
עכשיו אני מבין באופן רשמי פרודו, ואני מניח שכל מי שקורא פה מבין כמוני, שאתה פשוט מפסיק לנהל דיונים ברגע שמוכיחים לך שאתה טועה לא לפני שאתה שולח קינטורון, ואח"כ גם עושה הצגות של התעלמות מכוונת ומגוחכת מתוך הנחה שכולם שכחו מה קרה כמה שורות למעלה.

נו, אם זה מה שעושה לך את זה? רק בריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 15, 2011 2:27 pm 
Sophomore

כספי - "אולי אשחק במכבי"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4095725,00.html

כמובן שעשו מהכותרת הרבה יותר ביחס לחצי המשפט שאמר, אבל סתם תהייה - האם בכלל יהיה שווה להביא אותו, גם במקרה בו יסכים להישאר בארץ במהלך כל העונה במקרה שהשביתה תסתיים או שבמקרה כזה יהיה רב הנזק על התועלת (בעיקר בעניין הפגיעה במבנה הקבוצה ובהמשכיות שרוצים ליצור)?

חדשות בעניין הלפרין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 15, 2011 2:54 pm 
Sophomore

ג'ורדן פארמר הציע את עצמו למכבי ע"פ ידיעות, אולי לפי ההחתמות המשמעותיות של היריביות מכבי תחליט להביא פליט NBA משלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 15, 2011 3:03 pm 
Sophomore

זו פונקציה של זמן שהוא יהיה מוכן להישאר פה אני מאמין, אם הוא מסכים להישאר עונה שלמה - לדעתי, לפחות ברמה המקצועית, יהיה חבל לוותר עליו. מה גם שזה ימנע את כאב הראש מצד הלפרין, והצטרפות של אוחיון לסגל, בנוסף, אם וכאשר, רק תרחיב את ה"צביון הישראלי" או אולי "הצביון היהודי" בקבוצה.

כך או כך, באיזשהו מקום נראה שהקבוצה הזו מאבדת קצת מהאתלטיות שהייתה לה בקו האחורי בעונה שעברה. אם המשחק של מכבי ימשיך להתבסס על לחץ בהגנה, היא חייבת מישהו שידע לעשות מה שפרקינס עשה. את תפקיד איידסון במטרה הזו אני מניח שסמית' ושאייר יצליחו למלא בדקות שלהם על הפרקט (קריאת מהלכים, הבנת משחק, בלה בלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 15, 2011 9:25 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

רעיון נחמד עם סמית':
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1841099
באמת נראה כי בחור נוח ומתאים לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 15, 2011 9:34 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

השמועה האחרונה: מארקו פופוביץ' אשר לא ממשיך בקאזאן מאוד רוצה להגיע למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 160 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: