סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 1:01 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יולי 15, 2011 11:35 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
so Bynum , Farmar and Popovich want all want to play for Maccabi.
Farmar, no question about it.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 16, 2011 2:07 pm 
Hall of Famer

בלאט אומר את דעתו על השמועות ופוסל השכרה אפשרית לחצי שנה של שחקן נ.ב.א. החתום על חוזה:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 03442.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 16, 2011 3:57 pm 
Hall of Famer

frodoborg כתב:
רעיון נחמד עם סמית':
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1841099
באמת נראה כי בחור נוח ומתאים לקבוצה.

אין ספק שהראיון הזה הוא הוכחה, בדיוק כמו כל אותם ראיונות שבהם אריאל מקדונלד סיפר על כך שהוא מעדיף לקרוא את התנ"ך על פני חיי הלילה של תל אביב.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 16, 2011 8:54 pm 
Freshman

לא יהיה הלפרין במכבי:

"יותם הלפרין פנה להנהלת מכבי אלקטרה ת"א והסביר כי למרות פניות לרשות המסים באמצעות אנשי מקצוע, לא התקבלה ממנה תשובה עד כה. לאור זאת, ביקש יותם את הסכמתה של מכבי להמשיך את שהותו ואת הקריירה שלו בחו"ל. הנהלת מכבי אלקטרה ת"א מצרה על ההתפתחות הזו, אך כמובן רואה לנגד עיניה בראש ובראשונה את טובתו של השחקן ונעתרה לבקשתו. לאור האמור לעיל, כאשר הלפרין יסיים את שירותו הקיץ בנבחרת הלאומית, הוא ישוב לשחק בחו"ל."

מתוך הפייסבוק של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 16, 2011 9:03 pm 
Sophomore

הזדמנות חד פעמית להביא את פארמר.

מאוד חבל, במיוחד בגלל היתרונות האדירים שסגל עם בלו,פניני,שייר,הלפרין וסופו יכול היה לספק (דאבל טים על האחרון שווה שלשה כמעט ודאית).

השאלה מה עושים עכשיו, ראשית - נראה שתוך יום וחצי יוגב אוחיון יצטרף לקבוצה. אוחיון לא ברמה של יותם, אבל הוא יתן את הדקות הלא מעטות שלו בליגה הישראלית, יהיה קצת מחוץ לרוטציה ביורוליג, ויהיה חלק ממנה באדריאטית.

כמו כן - מכבי תצטרך להביא גארד זר, משלים לפארגו, ברמה גבוהה יותר מזו שחשבה, בעיקר כדי לכסות את הפער שנפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 16, 2011 9:08 pm 
Freshman

בדיוק זו הסיבה שהסיטואציה נראית לי לא רעה בכלל. אי הגעתו של הלפרין תגרור את הגעתו של אוחיון, מה שיחייב צירוף גארד ברמה גבוהה כדי לכפות על הרמה הלא מתאימה של אוחיון ליורוליג, אבל המספקת לאדריאטית ולליגה הישראלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 16, 2011 9:10 pm 
Senior

לדעתי כל הבנייה של מכבי נדפקה מהסיפור הזה. במידה ושייר לא יתברר כשחקן לרמות הגבוהות מכבי מוצאת את עצמה תלויה בעיקר בפארגו או יותר נכון בפארגו בלבד עם חבורה של גארדים בינונית מסביבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 16, 2011 9:14 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
איכשהו כל פעם שמכבי מביאה שחקן ישראלי שהוא לא מהטופ מתחילים מחדש הדיונים סביב ה"ליורוליג זה לא מספיק אבל לליגה זה בהחלט מספיק" וכל זה. איזה שחקן ישראלי (בשנים האחרונות ובכלל) הצליח לעמוד בקריטריון הזה של להיות ממודר מהיורוליג אבל לתת תוצרת בליגה?

בשנים האחרונות מכבי החתימה לפחות ארבעה שחקנים כאלה (ועוד יניב גרין שלא נחשב) - חג'ג', כדיר, מקל ולימונד. שניים עזבו ברגע שהתאפשר להם והשניים האחרים לא עשו כלום לא באירופה ולא בליגה.

לא שיש לי בעיה עם זה שאוחיון יחתום (מסכנים מכבי, צריכים המון שחקנים כדי להגן על הקבוצה מקופל הרשע), אבל לצפות לאיזושהי תרומה אפקטיבית ממנו נראה לי מופרך בעליל, אלא אם הוא יפתיע לטובה גם ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 16, 2011 9:20 pm 
Hall of Famer

קשים הם חייו של ספורטאי, בטח של כדורסלן. קריירה קצרה שלא מכשירה אותך לכלום. רצון למצות הכל בזמן קצר – כסף גדול, קריירה עשירה ומגוונת. אך מעל הכל מרחפת תחושת אי וודאות. איפה אשחק, כמה אקבל, עד כמה אהיה משמעותי בקבוצה, עד כמה אצליח לנצל את הפוטנציאל שבי.
והנה, נכרתה בדרכו של יוגב, כך לפי פרסומים זרים (וואן), הזכות הגדולה לראות רחוק לראות שקוף. כבר עתה הוא מסוגל לסלק מדרכו את כל ענני אי הודאות שמלווה קריירה של כדורסלן ישראלי טיפוסי. הדרך סלולה בפניו.
שמתי את ידי על היומן של יוגב והנה מספר קטעים.
30.6.2011 – יומני היקר. הערב אני עומד לחתום על חוזה לשלוש שנים עם מכבי בגובה 250,000 דולר לכל עונה!!! איזו התרגשות!!! אני בטוח שאצליח להשתלב במכבי ולהוביל אותה להישגים בכל המסגרות. רק שלא אשכח לומר במסיבת העיתונאים הערב את המשפט שגור שלף שלח לי במייל: "כמו כל ילד גם החלום שלי היה לשחק במכבי תל-אביב ואני שמח שאני מגשים את החלום".
1.9.2011 – יומני היקר. היום נחתנו באיטליה למחנה ההכנה המסורתי. כל הדרך למלון סחבתי את המזוודות של גיא פניני. הוא סיפר לי שזו מסורת ארוכת שנים במכבי שהבחור החדש עוזר לוותיקים. נשמה גיא. נשמה. בערב באימון לא השתתפתי במשחק הפנימי. גור הסביר לי שככה זה כשיש 14 שחקנים בסגל. כל פעם מישהו אחר צריך לשבת בצד. הוא הפנה אותי לקצה הספסל וביקש ממני לשים מגבת על הצוואר. הוא אמר לי שזה המסורת במועדון המפואר ושאני יכול לוודא את זה עם יניב גרין. נשמה גור. נשמה.
20.12.2011 – יומני היקר. עד כה לא שותפתי אפילו דקה אחת במשחקי היורוליג. בדרך כלל אני לא רשום בטופס ורואה את המשחק בטלוויזיה. כמו פעם. לעומת זאת, המאמן אמר שהוא בונה עלי ל-5 הדקות האחרונות של הרבע השני במשחק הקרוב באדריאטית נגד IGOKEA ALEKSANDROVAC. לזכור להסתכל במפה היכן הדבר הזה נמצא. חשוב!!!
10.1.2012 – יומני היקר. היום אזרתי אומץ ודיברתי עם המאמן בלאט בארבע עיניים. הוא מאד נחמד. שמתי לב שיש לו נקודת חן גדולה ליד האף (איך לא שמתי לב לזה עד עכשיו? אני חייב לקנות טלוויזיה 52 אינטש). הוא אמר לי שהוא בונה עלי להמשך ושאני חלק חשוב בקבוצה ובלי העזרה שלי מי יודע אילו פציעות גב היו נוחתות על גיא פניני. נשמה בלאט. נשמה.
25.5.2012 – יומני היקר. היום זכיתי באליפות. יש!!! אליפות ראשונה!!! טוב לא ממש שיחקתי. גם לא הייתי רשום בטופס. ככה זה שיש 14 שחקנים בסגל. אבל אני חלק חשוב בקבוצה. אני בטוח שאפילו בלאט חושב כך. אני חייב למצא איפה רשמתי ביומן שבלאט אמר לי שאני חלק חשוב בקבוצה.
1.6.2012 – יומני היקר. איזה קיץ הולך להיות לי!!! במקום הטיול המסורתי בן חודש לארצות הברית, אני טס למזרח הרחוק לשלושה חודשים. אריק שיבק דיבר איתי ואמר לי שהקיץ הוא לא יזמין אותי למשחקי הנבחרת. בצדק. אחרי עונה בשלוש מסגרות גם לי מגיע לי חופש אמיתי. נשמה אריק. נשמה.
2.6.2012 – יומני היקר. שמעון מזרחי קרא לי למשרדו ואמר לי שלא אשחק בקבוצה בשנה הבאה והרגיע אותי שאת הכסף אקבל. הוא ביקש ממני לבחור קבוצה לשנה הבאה ושכדאי לי לבחור בין בית הלוחם ת"א לבין ברית מכבים עתיד. מזלי שהסוכן שלי היה איתי ואני כבר מנהל משא ומתן רציני עם הבקעה ואשקלון. הלוואי שזו תהיה אשקלון. כל כך בא לי לקבל את הגופיה מספר 6 שפעם לבש המנטור שלי - דרור חג'ג'. נשמה דרור. נשמה.
1.9.2014 – היום אני מתחיל ללמוד הנהלת חשבונות1. זהו. הגיע הזמן לתלות את הנעליים ולחשוב על העתיד. אני כבר בן 27. צעירים בגילי כבר למדו מקצוע והתחילו לבנות קריירה והגיע הזמן שגם אני אקפוץ למים. וכדורסל? אולי החברה של צ'ה יזמינו אותי בסוכות הקרוב למפגש בספורטק. אני חייב לעבור על היומן ולנסות ולזהות את הנקודה בה הקריירה שלי קיבלה תפנית.

(קרדיט למשתמש lamastics מפורום צ'ה על אחת מההודעות הגדולות בתולדות הפורום , ולצערי גם מהנכונות...)

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 16, 2011 10:20 pm 
Junior

הוא כנראה לא יפרוש בגיל 27,אבל לגבי כל השאר אפשר להסכים עם החבר שלך.סביר להניח שהעתיד של יוגב אוחיון הוא העבר של דרור חג'ג',ואם ליוגב יש משהו בראש הוא יודע שלכל הפחות זו אופציה עם סיכוי גבוה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 16, 2011 11:21 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני מאוד אוהב את יוגב - חסר למכבי רכז מחליף אמיתי והוא שחקן נטול אגו עם ראיית משחק טובה שמתאמץ בהגנה. הוא לא סקורר אבל בקבוצה עם כ"כ הרבה סקוררים צריך מישהו שירכז.
כמו ש-DooKiE רשם, זה גם אומר שעכשיו מכבי תהיה חייבת להביא גארד זר ברמה גבוהה כי הלפרין לא יעלה בחמישייה ומשתחרר קצת כסף מאי החתמתו. זה גם אומר שאפשר ללכת על הקונספט של גארד סקורר ולאו דוקא רכז. מישהו יודע מה הסטטוס של לנגפורד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 17, 2011 12:12 am 
Sophomore

נטול אגו זה עוד מילא. הבעיה של יוגב זה שהוא הופך מהר מאוד לנטול ביטחון עצמי בסיסי.
אם זה קרה לו בהפועל בערך באמצע העונה אחרי כמה ספסולים, במכבי זה יקרה לו כבר במחנה אימונים הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 17, 2011 1:34 am 
Senior

אני גם נגד הרעיון הכללי של שחקן שלא מסוגל לתרום ברמות האלה. עד שנפטרנו מהחוזה המעיק של גרין, אלישי כדיר וגם בורשטיין שמרוויח 250 אלף דולר לעונה ולא קלע סל שדה ביורוליג משהו כמו 10 משחקים רצופים, מכבי רוצה להביא שחקן שבליגה שלנו עומד על 28% עונתי מחוץ לקשת? מילא אם המצוקה במובילי כדור הייתה קריטית, אבל עם פארגו, שייר ועוד גארד זר שאמור להגיע, כשבורשטיין ברמות של האדריאטית והליגה שלנו מסוגל לעשות את זה גם כן. מכבי שרדה כמעט שליש עונה עם פארגו כרכז בודד(כשאידסון סייע בהובלת הכדור), אין סיבה שהיא לא תשרוד עונה, גם אם היא יותר אינטנסיבית וצפופה, עם שלושה וחצי כאלה. בטח כשהכסף שייחסך מהחתמה כזו יכול ללכת לטובת שחקן NBA איכותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 17, 2011 9:24 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
אי הגעה של הלפרין למכבי היא מכה קשה. אבל אני דווקא מחבב את אוחיון. מכל הגארדים הישראלים המצויים הוא המועדף. אולי מקל יותר טוב, אבל מקל לא מוכן להלחם על מקום שלו ולא רוצה להיות אחד מהגארדים. פחות מטריד אותי בכמה אחוזים אוחיון קולע מחוץ לקשת, אבל הוא יודע ליצור לעצמו מצבי קליעה, חודר בנחישות, ומשחק הגנה. יצליח במכבי או לא? יותר תלוי באופי שלו. מקווה שכן. מה שבטוח הוא יקבל הזדמנויות גם בליגה וגם באדריאטית. עם או בלי יורוליג, זה עדיין יכול להגיע עד ל-30-40 דקות זמן משחק בשבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 17, 2011 4:06 pm 
Hall of Famer

או שכמו שאמרתי מהתחלה, שיביאו את לנדסברג, ישאירו את פרקינס ויביאו עוד קומבו ברמה גבוהה. זה גם אמור להיות סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 17, 2011 4:36 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יש שחקן ישראלי אחד שמכבי לא יכולה להביא, אז דווקא אותו אתה רוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 17, 2011 5:46 pm 
Hall of Famer

בהנחה שיוגב חותם במכבי( הוא עדיין לא באיזור החיוג של הלפרין) יהיה למכבי יותר כסף להחתים קומבו גארד זר כי העלות של יוגב היא בסביבות ה200 אלף דולר נטו ואילו החוזה של הלפרין היה קרוב ל500 אלף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 17, 2011 6:23 pm 
Sophomore

גם לימונד עולה על הפרק:

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 03484.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 17, 2011 10:19 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ג'אפר כתב:
גם לימונד עולה על הפרק:

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 03484.html

ATKUVHO HANURֱ
וואו נהיתי כל כך חרד שרשמתי עם קאפס לוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2011 3:56 pm 
Sophomore

דעתי על אוחיון - מצד אחד, מכבי רצתה להביא שחקן בכיר ממנו, שהיה אמור לקבל לא מעט דקות, כך שבאיזשהו מקום אני לא חושב שהבאתו של יוגב "תקטין" את הרוטציה. מה שכן - ברור שבמצב שנוצר, יוגב יהיה שחקן פחות לגיטימי ביורוליג. הוא אולי יקבל שם דקות פה ושם, אבל לא את כמות הדקות שיותם היה אמור לקבל, אלא אם כן הוא יוכיח שהוא ראוי להן.

קשה לי להאמין שמכבי של השנה תספסל אותו ותוריד לו את הביטחון, גם בגלל ההשתתפות בשלוש מסגרות (אין מה לעשות - צריכים להחזיק סגל רענן בכל פעם), גם בגלל שבלאט, בקדנציה הנוכחית שלו, לא נראה כמו מאמן שיחפש לגמור לשחקנים את הקריירה, וגם כי אני מניח שלא קשה לפספס את הזהות המעט שונה שמכבי מנסה לגבש לעצמה בעיקר בשנה האחרונה - לא מביאים שחקנים בשביל לייבש אותם על הספסל (ע"ע כדיר) ומשתדלים לתת לכל הסגל להיות מעורב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 19, 2011 4:47 am 
Junior

DooKiE כתב:
לא יהיה הלפרין במכבי:

"יותם הלפרין פנה להנהלת מכבי אלקטרה ת"א והסביר כי למרות פניות לרשות המסים באמצעות אנשי מקצוע, לא התקבלה ממנה תשובה עד כה. לאור זאת, ביקש יותם את הסכמתה של מכבי להמשיך את שהותו ואת הקריירה שלו בחו"ל. הנהלת מכבי אלקטרה ת"א מצרה על ההתפתחות הזו, אך כמובן רואה לנגד עיניה בראש ובראשונה את טובתו של השחקן ונעתרה לבקשתו. לאור האמור לעיל, כאשר הלפרין יסיים את שירותו הקיץ בנבחרת הלאומית, הוא ישוב לשחק בחו"ל."

מתוך הפייסבוק של מכבי.

עם הוא עושה זאת משיקולי מס, עדיף לו גם לא לשחק בנבחרת. קצת קשה לבטל זיקה לארץ שאתה משחק בנבחרת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2011 1:09 pm 
Sophomore

כנראה שרק פרודו ואני מתחזקים את אגף החדשות בת'רד :) :

ע"פ אופירע - פניית פרסה בעניין דריק שארפ, שכנראה לא יזכה לעונת הפרישה לה ייחל.

http://www.one.co.il/Article/183458.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2011 4:22 pm 
מנהל פורום

מה פשר הפסקה הבאה:

ציטוט:
יש לציין כי סביב הסאגה המדוברת ישנם לא מעט פרטים שעדיף לשני הצדדים שאולי לא יחשפו, אך דבר אחד ברור, לאוהדים יהיה קשה מאוד שלא לראות את הקפטן מלהטט על המגרש בנוקיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2011 4:25 pm 
Sophomore

קורובייב כתב:
DooKiE כתב:
לא יהיה הלפרין במכבי:

מתוך הפייסבוק של מכבי.

עם הוא עושה זאת משיקולי מס, עדיף לו גם לא לשחק בנבחרת. קצת קשה לבטל זיקה לארץ שאתה משחק בנבחרת...

אין קשר בין זיקה לארץ לבין לשחק בנבחרת או לא. יש לזה הגדרה מדויקת של מספר ימים מסוים בשנה שאתה לא נמצא בארץ, שיש לך בית, חוזה העסקה בחו"ל ועוד כל מיני..

באמת מצחיקים וואן. קשה לי כבר לקרוא אותם, אני פשוט נוטה לחשוב שכל מה שהם כותבים, ההפך הוא הנכון. לא שפרישה של דרק שארפ זה דבר מופרך או משהו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 20, 2011 6:25 pm 
Hall of Famer

ההגדרה דווקא לא מדויקת, אבל לא חושב שהופעה בנבחרת תהיה אחד המבחנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot], uriel17 ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: