סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 3:09 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 290 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2011 7:39 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אחד הגדולים, כלומר אחד הכשלונות הגדולים של הדראפט, אבל הוא הגיע עם טבעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2011 8:11 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עמוס לב כתב:
ביל בראדלי אם אני זוכר נכון שיחק באירופה לפני קריירת האן.בי.איי שלו, או לפחות לפני האליפויות עם הניקס.
היה את רוי טארפלי, שהיה כישרון גדול וכוכב עולה לפני שהסמים העיפו אותו מהליגה. לא בטוח שלא הייתי מכניס אותו לרשימה לפני דרל דוקינס למשל ולמען האמת, אני חושב שגם מייק מיצ'ל אמור להיכנס לפני דוקינס. אם אני זוכר נכון, גם אדריאן דנטלי עשה איזו גיחה קצרה לאירופה, אבל זה ברגיל שמתעלמים מדנטלי.

אם מדברים על ישראל, אז אני חושב שגם להייווד וורקמן היה קייס גדול מזה של ניילון, שלא לדבר על פרנק בריקובסקי. דונלד רויאל לטעמי היה במעמד דומה לזה של ניילון באן.בי.איי.
אם כבר מאזכרים את בריקובסקי ואת רויאל, אז אניס ווטלי היה שחקן שולי לגמרי באן.בי.איי, אבל הוא היה אחד הבודדים, ביחד עם השניים שאוזכרו קודם, שהגיע מהארץ לאן.בי.איי.

דווקא לדעתי אפשר למנות כבר לא מעט כאלה - בשנים האחרונות לא מעט מכביסטים (האפמן, באסטון, שאראס, ביינום ובעצם פארקר ואולי גם סולומון), רוג'ר מייסון כמובן, ובשנות ה-90 היה את גרי אלכסנדר והסנטר של אילת ששכחתי את שמו אבל שהגיע ללייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2011 8:50 am 
Hall of Famer

לורנס פאנדרברק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2011 9:20 am 
Sophomore

ג'יימס פורסט

http://sports.espn.go.com/ncb/columns/s ... id=4495630

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2011 9:26 am 
Hall of Famer

פורסט שיחק בנבא? (מעלעול קצר בכתבה שהבאת, לא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2011 9:28 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
עמוס לב כתב:
אם כבר מאזכרים את בריקובסקי ואת רויאל, אז אניס ווטלי היה שחקן שולי לגמרי באן.בי.איי, אבל הוא היה אחד הבודדים, ביחד עם השניים שאוזכרו קודם, שהגיע מהארץ לאן.בי.איי.

דווקא לדעתי אפשר למנות כבר לא מעט כאלה - בשנים האחרונות לא מעט מכביסטים (האפמן, באסטון, שאראס, ביינום ובעצם פארקר ואולי גם סולומון), רוג'ר מייסון כמובן, ובשנות ה-90 היה את גרי אלכסנדר והסנטר של אילת ששכחתי את שמו אבל שהגיע ללייקרס.

האפמן, באסטון ושאראס אכן הגיעו לNBA מהליגה הישראלית, אבל לביינום היו כמה משחקים בגולדן סטייט לפני ישראל, פארקר הסתובב כשחקן זניח בליגה איזה שתיים וחצי עונות לפני שבא ולסולומון היתה עונת רוקי לא רעה בממפיס לפני שהחליט לעבור ליוון ומשם התגלגל גם אלינו. גם רוג'ר מייסון שיחק בליגה לפני שעבר ליוון ומשם לישראל ובחזרה לNBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2011 9:33 am 
Hall of Famer

ריצ'י דומאס גם היה
גארי פורבס מרמת גן!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2011 9:41 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
ביל בראדלי אם אני זוכר נכון שיחק באירופה לפני קריירת האן.בי.איי שלו, או לפחות לפני האליפויות עם הניקס.
היה את רוי טארפלי, שהיה כישרון גדול וכוכב עולה לפני שהסמים העיפו אותו מהליגה. לא בטוח שלא הייתי מכניס אותו לרשימה לפני דרל דוקינס למשל ולמען האמת, אני חושב שגם מייק מיצ'ל אמור להיכנס לפני דוקינס. אם אני זוכר נכון, גם אדריאן דנטלי עשה איזו גיחה קצרה לאירופה, אבל זה ברגיל שמתעלמים מדנטלי.

אם מדברים על ישראל, אז אני חושב שגם להייווד וורקמן היה קייס גדול מזה של ניילון, שלא לדבר על פרנק בריקובסקי. דונלד רויאל לטעמי היה במעמד דומה לזה של ניילון באן.בי.איי.

עמוס - לגבי ווטלי זה לא מדויק. הוא היה ב NBA לפני שהיה בארץ, לקח שנה חופש לשחק פה וחזר ל NBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2011 10:07 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ביל בראדלי אכן היה במילאנו לפני ה-NBA, אבל המקרה שלו שונה משל האחרים שהוזכרו פה. הוא היה שחקן מכללות מצטיין, עם ממוצעים מטורפים (נדמה לי באזור 30 נקודות למשחק), שהיה ברור שהוא כוכב NBA אם רק ירצה. העניין הוא שהוא היה אקדמאי מצטיין בפרינסטון, והוא בחר לבוא לאירופה כדי ללמוד לתואר שני באוקספורד. בין לבין הוא היה קופץ כדי לשחק עם זימנטל מילאנו, אני בספק אם הוא בכלל התאמן איתם, ובכל זאת הוביל אותם לגביע אירופה לאלופות.
להשוות בינו לבין שחקני דרג ב' ו-ג' ב-NBA שהיו לפני זה באירופה עושה לו עוול. הוא בהחלט ברשימת השמות הגדולים שהגיעו לאירופה, בדיעבד וגם לא בדיעבד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2011 11:53 am 
Sophomore

אורן כתב:
פורסט שיחק בנבא? (מעלעול קצר בכתבה שהבאת, לא)

צודק, לא שיחק (רק חתם על חוזה בלייקרס בקיץ ונחתך בסוף אוקטובר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2011 12:32 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
באמת התכוונתי אליו, אני עומד מתוקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2011 12:40 pm 
Hall of Famer

חבל, יכולת לומר שבאמת התכוונת לפאנדרברק והיית צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2011 5:46 pm 
מנהל פורום

כתבה היסטורית על הגלגול הקודם של הקבוצה - בני הרצליה.
http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/261 ... 874&loc=18

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 25, 2011 10:10 am 
Hall of Famer

עוד מידע על השחקנים החדשים :
http://sports.espn.go.com/ncb/player/pr ... erId=36165 - דאן . על פניו האיש לא ממש מוסר , נקווה ש"יאלפו" אותו קצת .
http://sports.espn.go.com/ncb/player/pr ... erId=31973 - ג'יימס . פיתח בשנתיים האחרונות יד סבירה מחוץ לקשת , גם מהעונשין הוא בסדר גמור .
http://sports.espn.go.com/ncb/player/pr ... erId=37483 - מינץ . אין יד מבחוץ , אבל קלעי עונשין מצוין .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 25, 2011 5:21 pm 
Sophomore

Shiver כתב:
כתבה היסטורית על הגלגול הקודם של הקבוצה - בני הרצליה.
http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/261 ... 874&loc=18

אותה כתבה (כמעט בדיוק..) מהכיוון השני של ההיסטוריה, לפני האיחוד:
http://www.nrg.co.il/online/archive/ART/265/401.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 25, 2011 7:58 pm 
Hall of Famer

עדיין לא הוזכר כאן - רועי חגאי מונה למאמן הקבוצה .
אני בעד , מאמן שמכיר את המערכת , ואני מקווה שספג הרבה מאפי בירנבוים .

עושה רושם שהסגל הישראלי נסגר - http://www.basket.co.il/News.asp?id=3621 .
כצפוי , עקב החתמת כץ דורי אסף יעזוב . למעשה כץ ורייס יהיו הישראלים היחידים בעלי ניסיון בליגה מקצוענית , הימור לא קטן .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 25, 2011 11:59 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
עוד מידע על השחקנים החדשים :
http://sports.espn.go.com/ncb/player/pr ... erId=36165 - דאן . על פניו האיש לא ממש מוסר , נקווה ש"יאלפו" אותו קצת .
http://sports.espn.go.com/ncb/player/pr ... erId=31973 - ג'יימס . פיתח בשנתיים האחרונות יד סבירה מחוץ לקשת , גם מהעונשין הוא בסדר גמור .
http://sports.espn.go.com/ncb/player/pr ... erId=37483 - מינץ . אין יד מבחוץ , אבל קלעי עונשין מצוין .

יפה שמצאת את דפי השחקן שלהם.
- דאן אכן סקורר יותר מאשר מוסר, אבל בחמישיה עם 3 קונוסים ועוד אולסטאר שלא מספק את הסחורה, אתה לא באמת מצפה שהוא ימסור למישהו. מה שכן, מעל 19 נק' בקונפרנס די חזק, בהחלט אומר שיש לו פוטנציאל להיות סקורר טוב גם בליגה שלנו.
- בוא תסביר לי איך לקלוע 25% מהשלוש נחשב ל"פיתח יד סבירה מחוץ לקשת". גם 74% מהקו זה אחוז די בינוני.
- לגבי מינץ, בדומה לג'יימס (ואולי אפילו יותר מזה), שיחק בליגה חלשה. לתת 16 ו-6 ריב' בליגה עם יריבות חלשות למדי לא מהווה ממש אינדיקציה שהוא יצליח בליגת העל.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 26, 2011 7:36 am 
Hall of Famer

לא חשבתי שגיליתי את אמריקה עם דפי הסטטיסטיקות של השחקנים , פשוט אלמלא ההודעות אתמול הנושא היה נמחק , וזה מה שמצאתי לנכון להוסיף .

לגבי ג'יימס , אם נזכור שהוא צפוי לשחק בעמדה 4 כמדומני , אז כל יכולת איום שלו מבחוץ מבורכת .

ראיון עם רועי חגאי - http://www.basket.co.il/News.asp?id=3622

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2011 12:31 am 
Hall of Famer

הסר דאגה מליבך. האיום היחיד שלו מחוץ לקשת זה על ההגנה של הקבוצה שלו שתקבל נקודות קלות במתפרצת מלונג ריבאונד.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2011 10:33 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
כצפוי , עקב החתמת כץ דורי אסף יעזוב . למעשה כץ ורייס יהיו הישראלים היחידים בעלי ניסיון בליגה מקצוענית , הימור לא קטן .

קשה לי להאמין. סגל ישראלי של כץ, רייס, מינץ, לביא וחבקין יהיה הסגל הישראלי הכי חלש בליגה ובהפרש משמעותי.
כץ, מעבר להיותו שחקן מוגבל התקפית וכו' כבר מתחיל להיות מבוגר.
רייס הוא אחד האוברייטדים הגדולים.
מינץ הוא שחקן שאף אחד לא יודע מה הוא ייתן. ברור שהוא לא יהיה גרונפלד. יותר קרוב לרוזפלט של לפני שנתיים (מסכים שהיה מקום להחזיר אותו...).
לביא עשוי לשחק פה ושם- מקווה שיהיה הפתעה נעימה.
ועל חבקין אני בכלל לא חושב שבונים כעל שחקן רוטציה. לפחות לא בינתיים.

אני מהמר על עוד החתמה אחת רק שאין לי מושג באיזה עמדה זה יהיה...
אולי גרין יחתום ל2-3 עונות פרישה במועדון הבית?...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2011 2:10 pm 
Senior

להגיד על בן רייס שהוא אוברייטד זה קישקוש. תסתכל על הסטטיסטיקה שלו פר 40 דקות מול הסטטיסטיקה של גרונפלד שכולכם עושים במכנסיים שהוא עילוי ויתברר לך שאין הבדלים גדולים. תן לבן רייס את ה30 דקות של גרונפלד והוא יתן סטטיסטיקה מאד דומה לזאת של גרונפלד ובנוסף ישמור קצת הרבה יותר טוב ממנו. לא להגיד שרייס שחקן ברמתו של גרונפלד (כי זה רחוק משם) אבל היום רייס הוא בטח לא אוברייטד אבל ישראלים טוב בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2011 2:36 pm 
Freshman

לא הייתי מגדיר את הבעיה בהסתמכות על בן רייס כהסתמכות על אוברייטד, אלא בעיקר כהסתמכות על שחקן לא מספיק מוכח.
יכול להיות שהוא יעשה עוד קפיצת מדריגה בעונה הקרובה, אבל זה סוג של הימור, להסתמך עליו כבורג מרכזי, לעומת הבאת ישראלי מנוסה. יכול להיות שבמצבה של בני השרון ההימור הזה הוא האפשרות הטובה ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2011 3:53 pm 
Senior

לא אמרתי שזה לא בעיה או משהו טוב להסתמך עליו, אבל ההגדרה שלו כאוברייטד היא מוגזמת לחלוטין. רייס נתן שנה שעברה עונה סבירה פלוס בקבוצת צמרת סה"כ, זה בדקות מצומצמות וכשהוא סה"כ עדיין רק בן 21 מה שאומרת שצריכה להיות איזה עקומת שיפור.

דווקא (והיה דיון על זה שאמרתי את דעתי בו) השנה עם המעבר ל4 זרים וביטול החוק הרוסי הרבה יותר קל להסתמך על שחקן כמו בן רייס מאשר בשנים קודמות עם החוק הרוסי. זה עדיין לא הופך את זה למחשבה נכונה או דבר נכון, אבל ממש לא צריך להגזים ולהפוך את זה לצד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2011 4:31 pm 
Hall of Famer

מכבי רעננה זל כתב:
shmueliki כתב:

קשה לי להאמין. סגל ישראלי של כץ, רייס, מינץ, לביא וחבקין יהיה הסגל הישראלי הכי חלש בליגה ובהפרש משמעותי.
כץ, מעבר להיותו שחקן מוגבל התקפית וכו' כבר מתחיל להיות מבוגר.

וכמו שהוא שומר על חיים ספורטיביים...בוא נאמר שלא נשמטה לסתי כאשר הוא נכנס למועדון זה או אחר ב4 לפנות בוקר ועישן סיגריות. המבנה שלו כבר מזמן פחות מזכיר גארד ויותר את גוצ'ה צ'יצ'אשווילי, ולדעתי זה יילך ויתדרדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 27, 2011 5:46 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
לא אמרתי שזה לא בעיה או משהו טוב להסתמך עליו, אבל ההגדרה שלו כאוברייטד היא מוגזמת לחלוטין. רייס נתן שנה שעברה עונה סבירה פלוס בקבוצת צמרת סה"כ, זה בדקות מצומצמות וכשהוא סה"כ עדיין רק בן 21 מה שאומרת שצריכה להיות איזה עקומת שיפור.

לפניכם ההגדרה לאוברייטד...

6.6 נק' ב18.3 דק' בתוספת 3.1 לשחקן שברוב הגדול של המשחקים פתח ב5, קלע ב26% ל3 ושיחק לא משהו לאורך רוב העונה (היו כמה הבלחות...) זאת סטטיסטיקה בינונית מאוד.

זה שהוא צעיר זה אומר שהוא עוד יכול להתפתח ולהיות טוב יותר אבל זה לא אומר שהוא יכול להיות עכשיו ישראלי מרכזי. בן רייס הוא כרגע ברמה של שחקן ישראלי משלים. אני די בטוח שראיתי את הרוב המוחלט של משחקי בנה"ש השנה (אולי אפילו את כולם) וזה הרושם החד משמעי שקיבלתי.
גם לגבי ההגנה (גם שלו וגם של גרונפלד) אני חושב שאתה מגזים.
שלא יובן לא נכון- בן רייס הוא שחקן לא רע בכלל שעשוי להתפתח לשחקן מצוין אבל כרגע הוא ממש לא בתקן של ישראלי מוביל. ודברי קוף ירוק מוכיחים שהוא אוברייטד.

חו"מ, מגיעה מילה טובה לבנה"ש שמקפידים לטפח אותו כבר שנה שנייה ברציפות על אף התוצרת הדי דלה בדר"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 290 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 106 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: