סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 6:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2011 3:51 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אגב, בלאט וגודס דיברו על זה שמכבי תחתים עוד לפחות שחקן אחד(בק אפ לפארמר) ואולי אפילו שניים. אני הייתי מביא איזה שרמדיני כזה שייתן גוף מול הבארצים והבורורסיסים וייתן עוד אוויר לסופו בעונה של 80 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2011 4:01 pm 
Sophomore

שמעתי על אחד, כנראה גארד, לא על 2. 2 זה באמת כבר יהיה מוגזם - מה מכבי תעשה עם קו פנים של סופו, ג'יימס, הנדריקס, מצב'אן, אליהו ובלו בשלוש מסגרות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2011 4:30 am 
Hall of Famer

החתמה קצת משונה. מצד אחד, אם תהיה שביתה, מכבי ת"א תמצא את עצמה בעונה אירופית לפרוטוקול ככל הנראה, כיוון שבצד השני ישחקו כל מיני חבר'ה כמו ווייד וחבריו. מצד שני, אם לא תהיה שביתה, פארמר הוא הסחת דעת זמנית שתוביל לשינוי משמעותי ברוטציה בעמדה שמשפיעה רבות על כל הקבוצה. הדבר היחיד שטוב בכך הוא העמקת הקשר של פארמר למכבי, כך שבתום קריירת הנ.ב.א. שלו, כאשר הוא בתקווה עוד שווה משהו, הוא יגיע לאי אילו שנים במועדון הצהוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2011 9:33 am 
Hall of Famer

וייד וחבריו? וייד וחבריו צפויים לקבל את ההצעות המפתות שלהם בעיקר מהליגה הסינית, וכבר דווח שהציעו לו שם שכר של 2 מיליון דולר לחודש, משהו שאף קבוצה אירופית לא יכולה להציע. בשלב הזה, אחרי ההתבטאות של בילי האנטר, הצפי הוא לביטול של כל העונה. יחד עם זאת, לא ברור מי יגיע ולאן יגיע, וכמו שאני רואה את זה, סיכוי טוב שנראה הרבה כוכבים מעדיפים את השוק הסיני על פני אירופה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2011 11:01 am 
Senior

האחים גאסול הצהירו שניהם שהם ישחקו כנראה בברצלונה אם תהיה שביתה. אני לא רואה את מכבי מתמודדת עם שניהם עם פרונט קורט של סופו וג'יימס(נמוך מידי). גם אם איזה כוכב מהדרג השני כמו ג'ו ג'ונסון מוצא את עצמו בקבוצה אירופאית הוא יכול להיות בלתי עציר(שילוב של גובה, יד יציבה מחצי מרחק ויתרון אתלטיות מול כל שחקן אחר בעמדה שלו). ועדיין, מכבי עם שילוב של המשכיות ותיקון של כמה מהנקודות הבעייתיות בקבוצה היא בהחלט פייבוריטית חזקה להיות בפיינל פור גם העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2011 11:18 am 
מנהל פורום

לג'יימס אין בעיה של גובה!!!!!!!!!!!
זאת אומרת, טכנית הוא נמוך, אבל כל עוד בכדורסל אין דרישה לנגוח בכדור אז אין לו למעשה שום בעיה.
מבחינת מוטת הידיים ומבחינת הגובה שהידיים שלו מגיעות אליו, יש לו את המימדים של שחקן בגובה 2.12 לכל דבר ועניין.

אם כבר, אז הבעיה אצלו זה מאסה וכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2011 12:12 pm 
Hall of Famer

אני חושב שאלא אם כן כמה שחקני NBA ברמה גבוהה יתקבצו יחדיו בקבוצה, קבוצה של ג'ו ג'ונסון ו-4 משרתים יכולה להיות לא רעה אבל לא יותר מזה. הניסיון של אליפויות העולם והאולימפיאדות בעשור האחרון הראו שגם סגל אמריקאי שמורכב מאולסטארים לא תמיד מנצח בכל המשחקים ולפעמים אפילו יכול לחטוף השפלה מנבחרת כמו פורטו ריקו.
על אחת כמה וכמה שבאירופה המשחק הוא יותר טקטי וצפוף, וההגנות מתוחכמות יותר מאשר באן בי איי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2011 12:14 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
מארק גאסול הצהיר שהוא לא ישחק בבארסה בזמן השביתה.
לדעתי, זה הולך להיות כמו מלחמה קרה עכשיו. פרמאר חתם על רקע אמירה "שקורים דברים שמאלצים את מכבי לשנות את המדיניות בקשר לשחקני NBA". כאשר אפס מחתימה איליאסובה, ומציעה לחתום לטורקוגלו, כאשר סיינה מתקרבת לבלינלי ואולי גם גאלינארי בדרך, מכבי לא יכולה לשבת בשילוב ידיים. אני צופה גם להחתמת כספי, ועוד אלוהים יודע מי.

נערך לאחרונה על ידי frodoborg בתאריך א' אוגוסט 07, 2011 10:43 am, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2011 12:18 pm 
Senior

ג'ו ג'ונסון ומשרתים זה לא משהו, אבל שים את ג'ונסון בפילזן, סיינה או מילאנו ויש לך פייבוריטית חזקה לקחת את היורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2011 12:51 pm 
Hall of Famer

הנקודה לגבי החתמות של שמות גדולים מה-NBA היא שאין ממש אפשרות לקבוצות להחתים שחקנים ברמות האלו בעצמן, כמעט תמיד יהיה מדובר בספונסר (למשל טורקיש איירליינס בבשיקטאש) שפותח את הכיס ומביא את אותו כוכב, כך שהשאלה היא לא האם מכבי יכולה להתמודד עם קבוצות אירופאיות אחרות מבחינת תקציב אלא היכולת והרצון של חברה כמו אלקטרה לפתוח את הכיס מול ספונסרים אירופאיים אחרים כדי להביא איזה לברון, אמארה או הווארד לקבוצה. התחושה שלי היא שככל שהשביתה תהיה יותר ויותר ממשית ושחקני NBA בכירים יפזלו בצורה יותר רצינית לאירופה, כך ימצאו הספונסרים שיממנו את ההחתמות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2011 1:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
שוב, כדאי להיכנס לפרופורציות. תגדיר מה זה אצלך "שביתה ממשית"? כזו שמבטלת את כל העונה? הסיכוי שזה יקרה הוא קטן מאד. לאף אחד אין אינטרס לאבד עונה שלמה, גם לא לשחקנים. שביתה שהביאה לביטול עונה שלמה, וכבר כתבתי את זה, הייתה רק פעם אחת בכל ארבע הליגות העיקריות (ה-NHL ב-2005) ושם הפערים היו על נושא עקרוני והיו הרבה יותר גדולים מאשר במקרה הזה, כך שאני לא רואה את זה חוזר הפעם. וגם אם כן, לא יכריזו על ביטול מלא של העונה לפני פברואר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2011 2:16 pm 
Hall of Famer

ראי, אני לא יודע אם תהיה שביתה עד סוף העונה או לא, אבל כרגע אף אחד מהגורמים לא נראה אופטימי בעניין ולדעתי גם אם שביתה לעונה שלמה היא לא ודאית, הסיכוי שהיא תקרה הוא בודאי ממשי ולא קטן, כבר היו כמה בעלי קבוצות ב-NBA שהגדירו שביתה לעונה שלמה כ-"השקעה לטווח ארוך". מבחינת חלק מהבעלים, שביתה לעונה שלמה שתביא בסופו של דבר להסכם יותר טוב עם השחקנים בהחלט יכולה להיות משתלמת כלכלית ומבחינת השחקנים, גם אם הם לא ישמחו לביטול של העונה, לפחות לטווח הקצר בהחלט יש להם פתרונות באירופה ובסין, אז גם לגביהם הלחץ מהאפשרות של ביטול העונה הוא לא עד כדי כך קריטי. ולגבי הדד-ליין לביטול העונה, הוא בכל מקרה בינואר ולא בפברואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2011 2:56 pm 
Hall of Famer

על סיכוי קלוש ופערים גדולים דיברו גם ב-99', וגם בשביתת ה-NHL ב-95', וגם בשביתות ב-NFL שהוזכרו בת'רד אחר. כולן נגמרו בעונה מקוצרת.
השביתה ב-NHL ב-2005 הייתה על נושא הרבה יותר עקרוני, הכנסת תקרת שכר לליגה (עד אז לא הייתה), כיוון שמשכורות השחקנים הגיעו לרמות מטורפות כאלה שכמה קבוצות עמדו על סף פשיטת רגל. השחקנים עמדו על הרגליים האחוריות, אבל הליגה התעקשה כיוון שזה היה עניין של חיים ומוות עבורה, העונה בוטלה ואז השחקנים נכנעו, למרות שגם בהוקי היו לשחקנים אופציות באירופה. עדיין באירופה אתה משתכר הרבה פחות, כך שהשחקנים בהחלט לא רוצים שהעונה תבוטל.
בכל אופן, זה לא היה סתם ויכוח כספי עם פערים באחוזים של השחקנים בהכנסות, אלא משהו עקרוני שהיה בבסיס יחסי העבודה בליגה - הרבה יותר רציני מאשר השביתה הנוכחית.
(אני אומר אפילו יותר מזה - ב-NHL המשקל של השחקנים האירופים הרבה יותר גדול מאשר ב-NBA. משהו כמו 30% מהשחקנים הם אירופים, ומבחינתם האפשרויות והנוחות של לשחק באירופה הרבה יותר גבוהות. ובכל זאת השחקנים נכנעו כדי שאפשר יהיה לפתוח את העונה שאחרי זה ב-NHL).
ובמקרה של אותה שביתה ב-NHL, ביטול העונה הוכרז באמצע פברואר. אני לא יודע מאיפה החלטת שהדדליין הוא ינואר - יכול להיות שמישהו אמר משהו, אבל בחיים האמיתיים תמיד יש ארכה בנושא כזה, וכיוון שזה המקרה היחיד שעונה אשכרה בוטלה בגלל שביתה אני מסתמך עליו כמקרה מהחיים האמיתיים. העונות של ה-NHL וה-NBA מתקיימות במקביל, כך שאין סיבה שיהיה שוני בלוח הזמנים.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ש' אוגוסט 06, 2011 3:18 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2011 3:07 pm 
Hall of Famer

הסיכוי 50-50 בקשר לסיום השביתה בסתיו-חורף כמו שהיה ב99 או לביטול העונה כולה.בכל מקרה עדיף לקבוצות האירופאיות להחתים שחקנים חופשיים לעונה שלמה וכמה כאלה כבר חתמו וכנראה עוד יחתמו בימים הקרובים.

בכל מקרה עם פארמר יש למכבי סגל שחקנים מהשורה הראשונה ,כרגע 13 שחקנים בכירים וכנראה שיביאו עוד גארד זר ואז 14.התיכנון שפארמר ישחק כישראלי ואז מכבי יביאו זר נוסף(7 בסה'כ)ץ
לא לשכוח שלמכבי יהיו העונה 70-80 משחקים רישמיים בעונה והיא חייבת סגל רחב

אם לא תהיה עונה מעבר לים אז מכבי עשו עיסקה טובה של שחקן איכותי בכחצי מיליון דולר נטו לעונה(47 אלף דולר לחודש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2011 3:09 pm 
Hall of Famer

טוב, אחרי שניתחת כל כך יפה את הסיכוי לביטול העונה בהסתמך על כל הנתונים שהבאת - השתכנעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2011 3:12 pm 
Hall of Famer

אני לא מצליח למצוא את הלינק כרגע, אבל קראתי מכמה מקורות שונים שהדד-ליין לביטול העונה הוא ינואר. ובכל מקרה, בהקשר להודעה הראשונה שלי, גם אם בסופו של דבר תהיה עונה מקוצרת, אני עדיין חושב שבמצב שבו בספמטבר-אוקטובר אין סימנים לפריצת דרך אנחנו נתחיל לראות ספונסרים גדולים שפותחים את הכיס כדי להביא שמות גדולים לאירופה. אם כבר, יכול להיות שזה מה שיקפל את הבעלים בסופו של דבר, אם שחקנים בקליבר של לברון, ווייד, הווארד, אמארה, דוראנט, כריס פול וקובי יתחילו לשחק משחקים רשמיים בקבוצות באירופה או בסין, הלחץ על הבעלים להתקפל יהיה הרבה יותר חזק ויכול להיות שזה מה שיביא לסיום השביתה בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2011 3:22 pm 
Hall of Famer

למה שזה יקרה אם זה לא קרה ב-1999, אז השביתה נגמרה בינואר?
גם באותה שביתה ב-NHL זה לא ממש קרה עד שהעונה הוכרזה כמבוטלת רשמית. אם כבר, במקרה והעונה כן תתבטל, מה שתראה זה שבפברואר קבוצות ישפכו כסף כדי להביא את הכוכבים הגדולים לעזור להם בשלבי ההכרעה של העונה. במקרה כזה אני בהחלט רואה את זה כריאלי שכוכבים גדולים ירצו לבוא לעשות כסף גדול על מספר קטן של משחקים, בהיעדר כל סיכוי לאלטרנטיבה. אני ממש לא רואה את זה קורה כתופעה בספטמבר-אוקטובר וגם לא בדצמבר.

דרך אגב, האמירה שלך סותרת אמירה קודמת שלך. למה שהבעלים ייכנעו אם לדבריך הם רואים את ביטול העונה לאו דווקא כדבר שלילי לטווח הארוך? ומה ההבדל בין המקרה הזה למקרה ב-NHL, שבו השחקנים נכנעו (בנושא הרבה יותר עקרוני!) למרות שהיו להם אופציות נוחות וטובות באירופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2011 3:28 pm 
Hall of Famer

בגלל זה אני חושב שדווקא רוב הסיכויים הם שנראה הרבה כוכבים נוחתים בסין. לא רואה ספונסר אירופאי שמצליח להתחרות עם השוק הסיני.

רוני צודק לגבי הדדליין של ינואר, וב-1999 הם הגיעו להסכמה כמה ימים לפני התאריך האחרון שבו ניתן היה עוד לקיים את העונה.

ראי - לפי יו"ר איגוד השחקנים, בילי האנטר, הפערים הנוכחיים עומדים על 800 מיליון דולר לשנה, קרי תכפיל ב-5 ותקבל פערים של 4 מיליארד דולר. מבחינת הבעלים אני לא חושב שיש למישהו מהם בעיה מהותית להשבית את הליגה לעונה אחת ושהשחקנים יקפצו. בסופו של דבר לא יגיעו לאירופה 450 שחקנים חדשים, ויהיו מספיק שחקנים מכל הדרגים שיישארו בלי פרנסה וידחפו לבצע עסקה. עצם זה ששביתה קרתה רק פעם אחת, לא אומר שזה לא יכול לקרות שוב (בדיוק כמו שזה שאף קבוצה לא חזרה מ-3-0 ל-3-4 לא מנע מהרד סוקס לעשות את זה לפני כמה שנים ליאנקיז). צריך לנתח כל מקרה לגופו, ובמקרה הזה נראה שהסיכויים דווקא גבוהים יותר מבעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2011 3:34 pm 
Hall of Famer

ודאי שזה יכול לקרות, אני לא אומר שאין בכלל סיכוי שזה יקרה. אני אומר שלושה דברים: 1. אם הויכוח הוא לא עקרוני כמו ב-NHL אלא על סכומים, אז כמה גדולים שלא יהיו הפערים - הסיכוי שבגלל זה יוותרו על העונה, משני הצדדים, הוא קטן בהסתמך על תקדימי העבר. 2. שוב, בהסתמך על תקדימי העבר, הכוכבים הגדולים לא ממהרים לרוץ לאירופה עד שהם יודעים בוודאות שהעונה בצפון אמריקה מבוטלת סופית. 3. שוב, בהסתמך על תקדים העבר היחיד שאפשר באמת ללמוד ממנו, בליגה שהעונה שלה מקבילה לזו של ה-NBA - גם אם אומרים שהדדליין הוא ינואר, אני צופה שימשכו את זה עד פברואר.

אני בעצם אומר עוד דבר - בהסתמך על ההיסטוריה, הראשונים להיכנע היו השחקנים, ואם יו"ר ארגון השחקנים יהיה לוחמני יותר מדי ויביא לסיכוי גבוה לביטול העונה הוא יגלה שאין שחקנים מאחוריו. זה קרה ב-NFL, זה קרה ב-NBA ב-1999, וב-NHL אותו יו"ר ארגון השחקנים שגרם לביטול העונה הועף מכסאו ע"י השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2011 3:57 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
למה שזה יקרה אם זה לא קרה ב-1999, אז השביתה נגמרה בינואר?
גם באותה שביתה ב-NHL זה לא ממש קרה עד שהעונה הוכרזה כמבוטלת רשמית. אם כבר, במקרה והעונה כן תתבטל, מה שתראה זה שבפברואר קבוצות ישפכו כסף כדי להביא את הכוכבים הגדולים לעזור להם בשלבי ההכרעה של העונה. במקרה כזה אני בהחלט רואה את זה כריאלי שכוכבים גדולים ירצו לבוא לעשות כסף גדול על מספר קטן של משחקים, בהיעדר כל סיכוי לאלטרנטיבה. אני ממש לא רואה את זה קורה כתופעה בספטמבר-אוקטובר וגם לא בדצמבר.

דרך אגב, האמירה שלך סותרת אמירה קודמת שלך. למה שהבעלים ייכנעו אם לדבריך הם רואים את ביטול העונה לאו דווקא כדבר שלילי לטווח הארוך? ומה ההבדל בין המקרה הזה למקרה ב-NHL, שבו השחקנים נכנעו (בנושא הרבה יותר עקרוני!) למרות שהיו להם אופציות נוחות וטובות באירופה?

למה שזה יקרה? כי התנאים שונים בין 99 להיום, עובדה שאז לא הייתה שום חתימה של שחקן משמעותי באירופה, השנה כבר ביולי ראית את דרון וויליאמס חותם בבשיקטאש, את קובי נכנס למו"מ רציני מאוד וגם חברה מדרג נמוך יותר כמו הידו, בלינלי, איליאסובה, וויאצ'יץ' ופארמר חותמים באירופה, אפשר לחפש לזה הסברים מכאן ועד הודעה חדשה, אבל העובדה היא שאז השחקנים לא חשבו שיש להם אלטרנטיבה, היום הם חושבים שיש להם ולכן בהחלט יכול להיות סחף והוא יכול להתחיל מוקדם יותר ממה שאתה חושב, למעשה אפשר להגיד שהוא כבר התחיל בקטן והשאלה היא רק עד כמה משמעותי הוא יהיה.

לגבי הבעלים צריך לזכור שהם לא ממש מיקשה אחת, הבעלים של בוסטון, קליבלנד ופיניקס למשל נמצאים בדעה שביטול של העונה יעשה רק טוב לליגה בטווח ארוך, הבעלים של הלייקרס, שיקגו או מיאמי לעומת זאת לוחצים מאוד להגיע לפשרה כדי שלא תהיה שביתה והרוב נמצאים איפשהו באמצע, אני מניח שכל שינוי מהותי (למשל, חתימה המונית של כוכבים מחוץ ל-NBA) יכול לגרום לסחף מדעה אחת לשנייה. בשורה התחתונה, כרגע אני מניח שרוב הבעלים חושבים כמוך, שהשחקנים יתקפלו בסופו של דבר כי אין להם אופציות אמיתיות מחוץ -NBA ובמצב כזה שביתה תפגע בשחקנים יותר ממה שהיא תפגע בבעלים, אבל אם שחקנים בכירים ילכו לאירופה ולסין ויראו לבעלים שמבחינתם יש להם אופציות, זה בהחלט יכול לעזור להם לקפל את הבעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2011 4:21 pm 
Senior

רוני, אתה רק לא לוקח דבר אחר בחשבון. בארגון השחקנים יש משהו כמו 450 שחקנים שהם חברים, מהם נגיד במקרה הטוב 50 יצליחו למצוא קבוצות מעבר לים. לא צריך את הקולות של ה50 האלה בשביל להכנע, גם הבעלים יודעים את זה. הם בסה"כ צריכים את הרוב שיושב בבית ויפסיד את כל העונה והכסף. ולכן בסופו של דבר לפני ביטול העונה רוב הסיכויים שהרוב המכריע של השחקנים יתקפל כי להם יש הרבה יותר מה להפסיד. להפך אפילו, היציאה של שחקנים מעבר לים לאירופה או סין רק מחזקת את הסיכויים לזה שהשחקנים ישברו, איך ירגישו הרוב הגדול של השחקנים בNBA בזמן שהם רואים את הכוכבים והחברים שלהם הולכים, משחקים ומרוויחים כסף, והם יושבים בבית והעונה מתבטלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2011 5:15 pm 
Hall of Famer

רק לחזק את דברי הקוף: בשביתה הגדולה ב-NHL, כשהתברר שהעונה אבודה סופית, יצאו עשרות שחקני NHL לאירופה (בעיקר, כצפוי, האירופים, שכאמור הם אחוז גדול מאד מהליגה). לכאורה, הייתה להם אלטרנטיבה יפה באירופה, ולאירופים גם מאד נוחה כי רובם חזרו לארצות המוצא שלהם, חלקם אפילו לקבוצות נעוריהם איפה שהם היו כבר אלילי קהל. אז למה השחקנים העיפו בזריזות את היו"ר הלוחמני של הארגון שלהם, שגרם לביטול העונה, ומינו מישהו מתון הרבה יותר, שהוביל אותם בעצם להסכם כניעה לקראת העונה שאחריה - על דבר עקרוני ובסיסי הרבה יותר מאשר בשביתה הנוכחית? כי הכסף הגדול נמצא בצפון אמריקה, בסיס האוהדים הגדול נמצא בצפון אמריקה, ואת התהילה הגדולה שלך אתה עושה בניו ג'רזי ובלייקרס ולא בבשיקטאש או מכבי. וכי עדיין, כמו שהקוף אומר, גם עשרות זה לא הרוב, למעשה זה מיעוט שבמיעוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2011 6:47 pm 
Hall of Famer

ראי, זה די מצחיק שאתה מכניס לי טענות לפה ואז מתווכח איתן, איפה כתבתי שאין סיכוי שהשחקנים ישברו? הסיכוי הזה בהחלט קיים, אולי אפילו סביר יותר מאשר שבירה של הבעלים, הנקודה שלי הייתה אחרת לגמרי. מה שאני בסך הכל מנסה להגיד זה שככל שהזמן עובר והאפשרות של שביתה של עונה שלמה נראית קרובה יותר כך יהיו יותר ויותר ספונסרים באירופה שיסכימו לפתוח את הארנק כדי להביא כוכבים גדולים, זה גם מה שכתבתי בהודעה המקורית שלי. בסופו של דבר, האפשרות של שביתה לעונה שלמה, גם אם היא לא נראית סבירה במיוחד כרגע, היא עדיין נראית היום סבירה יותר מאשר לפני חודש, ואם לא תהיה התקדמות רצינית אז באופן טבעי היא תראה סבירה יותר בעוד חודש וכן הלאה והלאה. במצב כזה ההשקעה בשחקני NBA תהיה אטרקטיבית יותר עבור קבוצות וספונסרים אירופיים מצד אחד והמוכנות לחתום במקומות אחרים תהיה גדולה יותר מצד השחקנים.

אגב, אם כבר, מה שכתבת רק מחזק את הטענה שלי, ככל שהשביתה נראתה יותר ממשית יותר ויותר שחקנים עברו לשחק באירופה, אני מניח שלקבוצות לא היה כסף בשביל כולן ולפחות עבור השמות הגדולים היו ספונסרים שפתחו את הארנק. האם מצב כזה יזרז את סוף השביתה בגלל לחץ של הבעלים? יכול להיות. האם הוא יזרז את סוף השביתה בגלל שאלו שלא ימצאו חוזה נורמלי עדיין יהיו הרוב ויכתיבו לשאר להכנע לתנאי הבעלים? אפילו יותר סביר, אני ממש לא טוען שהשביתה תימשך לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2011 10:40 am 
Hall of Famer

לא לא, בוא נתקן כאן. לא כתבתי "ככל שהשביתה תהייה יותר ממשית" לפי ההגדרה האמורפית שמשתקפת בדבריך, אלא רק כשביטול העונה יוכרז סופית. דטרמיניסטי לחלוטין.
אם זה יקרה (ואני עדיין חושב שהסיכוי לזה הוא קטן), אז באמת זה ריאלי שנראה מעבר של יותר שחקנים לאירופה, כי באירופה יתקרבו שלבי ההכרעה והקבוצות יהיו נכונות להשקיע, והשחקנים ישמחו להזדמנות לעשות כסף גדול יחסית למספר המשחקים המצומצם שהם יצטרכו לשחק ומתוך הבנה שעכשיו, סופית, האלטרנטיבה היא לשבת בבית ולא לעשות סנט. אבל לפני שביטול העונה יוכרז סופית, לדעתי, נראה אולי טפטוף, אחד פה אחד שם. לפני שעונת ה-NBA תבוטל סופית זה יהיה רחוק מלהיות תופעה גורפת.
האם זה יכניע את הבעלים? לדעתי הסיכוי לזה הוא לא קטן כמו שאתה חושב, אלא ממש אפסי, בהסתמך על ההיסטוריה. מי שייכנע לבסוף הם השחקנים, מכל הסיבות שפירטתי. כל תקדימי העבר מראים את זה, ובראשם השביתה הגדולה ב-NHL שבה היו לכאורה לשחקנים קלפים טובים אפילו יותר משחקני ה-NBA של עכשיו, ונושא הויכוח היה הרבה יותר עקרוני לשחקנים מאשר עכשיו - ובכל זאת הם היו אלה שנכנעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2011 1:28 pm 
Sophomore

למה שלא תפתחו נושא נפרד לוויכוח בנוגע לשביתה ? הוא לא באמת קשור למכבי תל אביב (ולמען האמת, קצת מתיש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: