סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 3:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 290 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 2:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אפשר קווים לדמותו של האיש ?

שינוי מהותי מאוד בשרון מבחינת הגבוהים . אחרי שנים של קו פנים מעובה ( שגרר מסורתית תגובות לא משהו מחברי הפורום ... ) , עכשיו יש 2 זרים בלבד בקו הפנים עם מתאזח ( שרמתו עדיין מוטלת בספק ) כגיבוי .
בכל מקרה שני הזרים הם טיפה מעל 2 מטר , כך שלא צפויה מטרייה אוירית ומשחק מעל שחקני הקבוצה היריבה כפי שראינו בשנים האחרונות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 2:43 pm 
Sophomore

אחלה החתמה בעיני. שחקן לא טכני במיוחד אבל אתלט מטורף וחזק מאוד, ב NBA סובל מחוסר בסייז אבל אצלנו לא אמורה להיות לו בעיה כזאת. מתחיל להיות פה מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 2:49 pm 
Senior

לא החתמה אופיינית לבני השרון. בדרך כלל מחתימים שם זרים לטווח ארוך(להוציא את ניילון שהיה שחקן עם רזומה עשיר), לא לעונה אחת ובטח לא לטווח זמן לא מוגדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2011 8:24 pm 
Hall of Famer

לא ראיתי אותו יותר מדי, אבל ממה שזכור לי שחקן די מוכשר. בחודש מרץ האחרון קיבל 29 דקות ב-12 משחקים ונתן בתמורה 10.3 נק' (55% מהשדה, 76% מהקו) ו-7.5 ריב' שזה לא רע בכלל.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2011 3:21 pm 
Hall of Famer

בני השרון תחתים עוד ישראלי בכיר אחד ותסגור את הסגל.

ה-5 המסתמנת כרגע:

רכז:קארטר
ס.גארד:דן
סמול:רייס
פוואר:ג'יימס
סנטר:בוקר

אם אני לא טועה קארטר ודן שיחקו ביחד במכללות.בסה'כ סגל סופר אתלטי עם לא מעט פוטנציאל ,אבל לחגאי תהיה עבודה קשה וארוכה כדי לחבר את כל השחקנים החדשים לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2011 3:07 pm 
Hall of Famer

אני כלל לא בטוח שיגיע עוד ישראלי "בכיר" . כשלביא וחבקין הוחתמו דובר על כך שהם סוגרים את הסגל הישראלי .
בכל מקרה , אם יגיע מישהו זה צריך להיות בעמדה 3 לטעמי .

אתלטיות ופוטנציאל זה מאוד נחמד . בשורה התחתונה , פרט לארז כץ כל שחקני הקבוצה בני 25 ומטה , חלקם הגדול בלי ניסיון באף ליגה מקצוענית .

ניסיון להתרשם משחקי הקבוצה דרך סטטיסטיקת ליגת הקיץ :
* בן רייס - כצפוי מהשחקנים המובילים של האולימפית . נראה אותו שנה הבאה כישראלי המוביל של הקבוצה .
* ג'ארד מינץ - על פי המספרים לא ממש מצא את עצמו בנבחרת האולימפית . קצת מדאיג , אבל גם מובן ברמה מסוימת לאור חוסר ההיכרות שלו עם שאר השחקנים , ובכלל המשחק המבורדק שהתחולל בטורניר .
* מתן מרציאנו ( X הקבוצה , חתם בכפ"ס ) - בשני משחקים לא הורגש , בשלישי נתן "משחק קריירה" - 28 נק' , 6/7 ל-3 , 8 ר' .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2011 7:11 pm 
Sophomore

לי ה5 נראית לא מאוזנת. לצד בוקר ודאן שאמורים להיות כוכבים רציניים, יש את ג'יימס וקרטר (כמה קרטרים יהיו לנו פה???) שנראים קצת אנמיים. ורייס שהוא די פרווה לטעמי.
בעיניי לא מופרכת החתמה של יניב גרין. גבוה משמעותי מהספסל+ גיבוי סביר למקרה שבוקר עוזב, לפחות עד שמגיע זר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2011 7:24 pm 
Senior

במה שחקנים כמו קארטר או ג'יימס יותר אנמיים משחקנים ששיחקו אצלכם בעבר כמו שון ג'יימס או רון סטיל למשל? או פארגו, רנדל, ג'פרסון ושות' ששיחקו בקבוצות אחרות? סה"כ כמו כל רוקים או שחקנים צעירים הם מן הסתם הימור עם סיכוי להצלחה או נפילה. בעניין הזה דאן הוא גם במשבצת הזאת בדיוק. אם פגעו אצלכם בבחירות על הזרים זאת עושה רושם של קבוצה שיכולה להיות מעניינת, אם נפלו תהיה שם בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2011 7:28 pm 
Sophomore

אני מסכים איתך וכנראה שהייתי צריך לנסח אחרת- דאן ובוקר מביאים רזומה מרשים ואף מרשים מאוד, וזאת לעומת קרטר וג'יימס שהרזומה שלהם קצת יותר בינוני. לכן, הצפי שלי הוא שדאן ובוקר יהיו גם מרשימים יותר בפועל מקרטר וג'יימס אך כמובן שאין זה מחייב.

העובדה שקרטר ודאן שיחקו ביחד תקופה לא מבוטלת אמורה לעזור מאוד בחיבור הראשוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2011 7:32 pm 
Senior

אני לא מכיר אותם מלבד הקליפים שיש ביוטיוב (לא שזה אומר משהו) אבל על פניו אם משווים את הסטטיסטיקה והנתונים אז הרזומה של קארטר וג'יימס כשיצאו מקולג' לא נופל מזה של סטיל או של האח של ג'יימס. שזה כמובן לא אומר כלום כי מי שיבדוק את הרזומה של בראיין רנדל למשל יגלה שחקן סופר בינוני בקולג' וכוכב בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2011 8:37 pm 
Hall of Famer

אתה טועה לגבי רון סטיל. אין מה להשוות בין הרזומה והמעמד של סטיל לזה של קרטר, גם אם מדברים על סטיל פוסט הפציעה. גם שון ג'יימס היה עם שם גדול יותר מזה של אחיו. סטיל וג'יימס היו שחקנים שהיה סביבם באזז אן.בי.איי מסויים. סביב קרטר וג'יימס ג'וניור ממש לא, ולא חשוב הדיווחים הנרגשים על ההצטיינות במחנה פורטסמות'.

אם היית בודק את הרזומה של רנדל בקולג', היית מגלה שמדברים על שחקן עם המון פוטנציאל, שלא ממש מממש אותו, שחקן מוביל בקולג' מאד מאד גדול. היו עליו גם דיבורי אן.בי.איי במשך תקופה מסויימת, אך רנדל בקולג' ממש לא מיצה את הפוטנציאל שבו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2011 10:51 pm 
Senior

העובדות דיי לא תומכות במה שאתה אומר.

מחיפוש בגוגל אחיו של שון ג'יימס מקבל הרבה יותר איזכורים וכיוונים של NBA ממנו. יכול להיות שבתחילת דרכו של שון ג'יימס הוא היה נחשב לפרוספקט גדול אבל ביציאה שלו מהקולג' לא היה אפילו מקום אחד שהזכיר אותו כמישהו שאמור להיבחר או עם סיכוי כלשהו להיבחר בדראפט. אחיו קיבל הרבה יותר חשיפה פוסט דראפט, מחנות אימון ואימונים אישיים אצל קבוצות או ככה זה לפחות נראה (יכול להיות שהמעקב בזמנו על הדברים האלה היה נמוך יותר)

לגביי קארטר מול סטיל, זה כבר נוק-אווט מוחלט לקארטר (על פי חיפוש זריז, רזומה וכתבות). לא לדבר על סטטיסטיקה עדיפה בהרבה (בקולג' יותר טוב נראה לי, לפחות על פי ההיישגים) ובחירות כאלה ואחרות לחמישייות העונה. אבל הוא גם שיחק במחנות דראפט, ליגות קיץ, ואפילו קיבל זימון למחנה הסופי בNBA. דברים שסטיל לא התקרב אליהם עם סיום הקולג' (ממה שאני חיפשתי הוא לא שיחק בשום ליגת קיץ למשל). נכון שיש דיווחים מאחרי השנה השנייה של סטיל בקולג' על בחירת סיבוב ראשון בדראפט אם היה יוצא וכדומה, אבל אם תחפש משהו עם סיום הקרירה שלו בקולג' אין כלום (או לפחות אני לא מצאתי).

לא יודע מה היו הדיבורים על רנדל בקולג', אבל אחרי הקולג' היה מדובר בפרוספקט כמעט בלתי מוכר שלדעתי לא קיבל שום זימון מחנות דראפט והעמיד ממוצעים בינוניים מינוס, אומנם בקולג' טוב אבל הוא בטח לא יצא משם כפרוספקט NBA או מישהו שסימנו אותו להצלחה באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2011 11:10 pm 
Senior

שון ג'יימס התחיל לשחק כדורסל בגיל מאוחר מאוד והיה רזה מאוד בשנים שלו בקולג'. גם היום הוא לא דוויט האוורד, אבל עם שנה- שנתיים מוצלחות ביורוליג ועם הנתונים הפיזיים שלו(מוטת ידיים וסטנדינג ריץ' מפלצתיים) יש מצב שהוא ימצא לעצמו מקום ב-NBA, בטח היום בליגה שהסנטר הכי טוב של סגנית האלופה בעונה החולפת הוא ג'ואל אנתוניף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2011 11:13 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק, לא יודע איפה חיפשת ומה חיפשת, אבל עד שלא אמרו לי את שמו של ג'יימס ג'וניור, לא שמעתי עליו בחיים שלי. הוא היה סקורר לא רע בקולג' יחסית קטן בליגה די חלשה. אח שלו היה החוסם הכי טוב בקולג'ים וכאחד כזה משך יותר את תשומת הלב.

לגבי קרטר, הסטט' די תומכות במה שאתה אומר, אבל לעניות דעתי אנחנו מדברים על שחקנים בעמדות שונות. סטיל ממה שראיתי יותר סקורר, בעוד קרטר יותר רכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2011 11:31 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
העובדות דיי לא תומכות במה שאתה אומר.

מחיפוש בגוגל אחיו של שון ג'יימס מקבל הרבה יותר איזכורים וכיוונים של NBA ממנו. יכול להיות שבתחילת דרכו של שון ג'יימס הוא היה נחשב לפרוספקט גדול אבל ביציאה שלו מהקולג' לא היה אפילו מקום אחד שהזכיר אותו כמישהו שאמור להיבחר או עם סיכוי כלשהו להיבחר בדראפט. אחיו קיבל הרבה יותר חשיפה פוסט דראפט, מחנות אימון ואימונים אישיים אצל קבוצות או ככה זה לפחות נראה (יכול להיות שהמעקב בזמנו על הדברים האלה היה נמוך יותר)

לגביי קארטר מול סטיל, זה כבר נוק-אווט מוחלט לקארטר (על פי חיפוש זריז, רזומה וכתבות). לא לדבר על סטטיסטיקה עדיפה בהרבה (בקולג' יותר טוב נראה לי, לפחות על פי ההיישגים) ובחירות כאלה ואחרות לחמישייות העונה. אבל הוא גם שיחק במחנות דראפט, ליגות קיץ, ואפילו קיבל זימון למחנה הסופי בNBA. דברים שסטיל לא התקרב אליהם עם סיום הקולג' (ממה שאני חיפשתי הוא לא שיחק בשום ליגת קיץ למשל). נכון שיש דיווחים מאחרי השנה השנייה של סטיל בקולג' על בחירת סיבוב ראשון בדראפט אם היה יוצא וכדומה, אבל אם תחפש משהו עם סיום הקרירה שלו בקולג' אין כלום (או לפחות אני לא מצאתי).

לא יודע מה היו הדיבורים על רנדל בקולג', אבל אחרי הקולג' היה מדובר בפרוספקט כמעט בלתי מוכר שלדעתי לא קיבל שום זימון מחנות דראפט והעמיד ממוצעים בינוניים מינוס, אומנם בקולג' טוב אבל הוא בטח לא יצא משם כפרוספקט NBA או מישהו שסימנו אותו להצלחה באירופה.

נדמה לי נדמה לי, שרון סטיל נפצע בצורה חמורה רגע לפני הדראפט או משהו כזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2011 11:55 pm 
Senior

תותח, גם אני לא הכרתי, אבל מסתבר שבארה"ב הוא כנראה דיי מוכר. חיפוש קצר בגוגל מעלה את הדברים האלה ב2-3 הדפים הראשונים לחיפוש:
http://www.nbadraft.net/players/delroy-james
http://www.nba-draft.com/DelroyJames.html
http://dimemag.com/2011/06/dime-nba-dra ... roy-james/
http://dimemag.com/2011/06/for-delroy-j ... asketball/
http://www.wpri.com/dpp/sports/delroy-j ... -nba-draft
http://www.thehoopsreport.com/article.aspx?id=716
http://www.projo.com/celtics/content/De ... 60dc6.html
http://www.ramreport.cox-sports.com/?p=1262

לא עושה רושם של איזה שחקן לא ידוע שם. אחיו אומנם היה ידוע כזכור לי כחוסם גדול, אבל כשהוא יצא מהקולג' הוא כבר בקושי היה פרוספקט של בחירה בדראפט אפילו.

נערך לאחרונה על ידי קוף ירוק בתאריך א' אוגוסט 07, 2011 11:59 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2011 11:59 pm 
Senior

תותח, סטיל לדעתי נפצע בין השנה השנייה לשלישית, ואז נפצע שוב בעונה האחרונה שלו ועזב את הקולג' באמצע העונה. בעונה השלישית והאחרונה שלו הוא היה חלש מאד בקולג' (סטטיסטית לפחות) והיום אם מחפשים עליו מידע באינטרנט בעיקר רואים כתבות על קריירה מבוזבזת ועל זה שאם היה יוצא אחרי העונה השנייה שלו בקולג' אולי היה נבחר בסיבוב הראשון. אבל סה"כ (גם בגלל הפציעות כנראה) הקריירה שלו ממש לא הייתה קריירה מרשימה בקולג'. אפילו השנה הראשונה והשנייה שלו סטטיסטית לא מרשימה מי יודע כמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2011 12:50 am 
Hall of Famer

רוב האתרים שנתת לא ממש מוכרים.

וגם אני יכול -
http://www.nbadraft.net/players/shawn-james
http://www.draftexpress.com/profile/Shawn-James-361/

אני עוקב מספיק אחרי המוקים במהלך השנה, ואני יכול להגיד בודאות מספיק גבוהה שאח של ג'יימס לא היה על הרדאר של אף אחד בהקשר של הדראפט האחרון. גם שון ג'יימס והסיבה לכך היא ששניהם יצאו מאוחר מדי לדראפט. אין ג'י אם שפוי בליגה הזאת (כולל דיוויד קאהן) שיבחר בדראפט שחקן בגיל 24.

סטיל לא היה שחקן קולג'ים מצטיין, והאמת שגם בארץ הוא לא היה גליק גדול לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2011 1:36 am 
Senior

בטח שאתה יכול, אבל זאת בדיוק הנקודה. תחפש מידע על שון ג'יימס שיצא לדראפט ולא תמצא יותר מאשר על אח שלו, ורוב הדיווחים לגביו הם מהשלב המוקדם של הקריירה שלו עושה רושם. ג'יימס בסופו של דבר יצא מהקולג' קטן בדיוק כמו האח שלו, ואם כבר אחרי שנת הסניור שלו הוא היה פרוספקט NBA עוד יותר קטן מאח שלו, שלפחות על פי הכתבות והמאמרים לגביו השם שלו הלך והתחזק ככל שראו אותו יותר קבוצות. כל מה שאמרתי, שאין ממש הבדל בין אח שלו לבינו כשהם יצאו מהקולג', הם פחות או יותר אותם הפרוספקטים. יכול להיות נפילה ויכול להיות הצלחה, כמעט כמו כל שחקן שמגיע מהקולג'ים. אח שלו היה בדיוק כזה.

יש למשל את הרשימה של האימונים ששחקנים עשו לקראת הדראפט והוא עם מספר יחסית גבוה (11):
http://www.nbadraft.net/2011-nba-draft- ... aster-list

אז לפחות על פי הרושם, מאמרים ודיווחים שאפשר לקרוא, הוא בהחלט עושה רושם של שחקן שמוכר לפחות לרוב קבוצות הNBA, שחקן שהוזמן למחנות, קיבל זימונים לאימונים וכו'. לא איזה שחקן מקולג' נידח שאף אחד לא מכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2011 8:47 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מקרה ממש נדיר שאני קורא הודעה של הראי ומסכים עם כל מילה.

זה לדעתי המסר הכי חשוב של הסיפור הנוכחי - כל פעולה שביבי יעשה חשודה כניסיון לנצל את המצב למטרותיו שלו, ולכן צריך לבדוק כל פיתרון מוצע מצידו בשבעים עיניים. רוב הסיכויים ש"צוות ההידברות" יגבש הצעה שכוללת הורדת מסים נוספת וקיצוץ נוסף בתקציב הממשלה.

אגב, לא ראיתי איך נפתח דיון שכר הלימוד, אבל לדעתי הבעיה העיקרית בארץ בעניין האוניברסיטאות היא לא ששכר הלימוד גבוה מדי (אם כבר הוא נמוך מדי, או לפחות שנדרש שינוי בדרך בה הוא נגבה) אלא שהמערכת עצמה נמצאת בקריסה כבר כמה שנים טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2011 9:22 am 
Junior

ראובן כתב:
מקרה ממש נדיר שאני קורא הודעה של הראי ומסכים עם כל מילה.

זה לדעתי המסר הכי חשוב של הסיפור הנוכחי - כל פעולה שביבי יעשה חשודה כניסיון לנצל את המצב למטרותיו שלו, ולכן צריך לבדוק כל פיתרון מוצע מצידו בשבעים עיניים. רוב הסיכויים ש"צוות ההידברות" יגבש הצעה שכוללת הורדת מסים נוספת וקיצוץ נוסף בתקציב הממשלה.

אגב, לא ראיתי איך נפתח דיון שכר הלימוד, אבל לדעתי הבעיה העיקרית בארץ בעניין האוניברסיטאות היא לא ששכר הלימוד גבוה מדי (אם כבר הוא נמוך מדי, או לפחות שנדרש שינוי בדרך בה הוא נגבה) אלא שהמערכת עצמה נמצאת בקריסה כבר כמה שנים טובות.

הכל נכון, רק אקוניס ושות' לא יכולים לעזור בעניין הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2011 9:35 am 
מנהל פורום

ואו, לא רק טעות בת'רד אלא גם טעות בפורום. כנראה שהעכבות הנפשיות של להסכים עם הראי עבדו חזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2011 3:58 pm 
Senior

ראובן כתב:
זה שקבוצה צריכה כך וכך גארדים וכך וכך שחקני פנים זה לא מפתיע אף אחד. אבל שנה שעברה בני השרון בעליל (ואתה אמרת את זה בעצמך) להחתים שחקני פנים בזה אחר זה ולא ממש התאמצה באזור הגארדים, ואותי לא מפתיע שהפוקוס השתנה עם שינוי המאמן.

זה אומנם אולי שייך יותר לנושא על חולון אבל אין כזה (מה יהיה עם הפורום) והדיון נעשה פה בכל מקרה. נראה לי שאפשר לשים סוף לספקולציה של הדיון שנערך בין ראובן ללאומית עם ההחתמות של חולון היום. הקבוצה היחידה בליגה נכון לעכשיו עושה הרושם שלמרות ביטול החוק הרוסי החליטה ללכת על 3 זרים בעמדות הפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2011 4:11 pm 
מנהל פורום

מה היו ההחתמות של חולון היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2011 4:33 pm 
Senior

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 04694.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 290 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: goldman, uriel17, רלפי ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: