סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 5:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 290 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2011 4:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מצחיק שבכתבה מציינים שחולון היא "הקבוצה המסקרנת ביותר בעונה הקרובה" , ומסמיכים לזה את הצטרפותם של שעשוע ודנסטון , תוך התעלמות משני שחקנים זניחים - רוט וגרונפלד .

כמי שהציע דרך פעולה זאת לחולון ( הבאת 3 גבוהים זרים ) אני חושב שהם סגרו היום את הסגל שלהם ( פרט לגארד זר נוסף בעמדה 2 כמובן ) . אולי עוד החתמה לא משמעותית של ישראלי כגיבוי .

יונתן אלון מונה לעוזר מאמן בני השרון - http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 91&lang=HE .
מישהו מכיר את הבחור ?

מתוך הכתבה : "בני השרון החתימה כבר שני זרים לקראת העונה הקרובה"
השניים הנוספים כבר קיבלו אזרחות , ופשוט מחכים עם הפרסום לסוף תשעת הימים ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2011 5:18 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
פספסתי משהו או שפשוט הם החתימו שלושה זרים ל3-4-5, דבר די מתבקש לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2011 5:28 pm 
Senior

כן פיספסת. מיצ'ל הוא זר לעמדה 4 בלבד. החתימו 3 זרים לעמדות 4-5. יש להם את גרונפלד בעמדה 3 (וגם את שון דניאל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2011 9:34 pm 
Hall of Famer

איכשהו, כמו שאני מכיר את שמיר, קשה לי לראות אותו משחק עם מיצ'ל כ-4. זה מתאים לאפי. אני יכול לראות את שמיר משחק עם מיצ'ל אפילו כ-2.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2011 9:51 pm 
Senior

שחקן שלא קלע אפילו שלשה אחת בשנה האחרונה בדי-ליג? 0-4 לשלוש בכל העונה (ב54 משחקים)? נראה לי שאתה מתבלבל עם מישהו אחר. שחקן לעמדה 4 בלבד כמו שעושה הרושם. בשום צורה שהיא לא 2 ואפילו לא 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2011 9:57 pm 
Hall of Famer

אופס, איכשהו חשבתי על דוויין מיצ'ל :oops:
אבל גם טזמין מיצ'ל, אם לא הרחיב משמעותית את כתפיו בעונת הדי-ליג, הוא לא 4 בשום פנים ואופן.

לגבי רון סטיל, אתה יכול לא להאמין לי, אבל בתור אחד שעוקב אחרי כדורסל המכללות, גם אחרי הפציעה רון סטיל קיבל יותר חשיפה מאשר קרטר. ביילור אולי הגיעה להישגים אובייקטיביים טובים יותר בשנים האחרונות, אבל אלבמה הייתה שם גדול יותר וכל עונה בקדנציה של סטיל היא החלה כאחת המועמדות הבכירות לאליפות ה-SEC (קנטאקי, פלורידה). כל שנה היא גם אכזבה. סטיל לפני פתיחת העונה השלישית שלו נחשב לאחד משלושת הרכזים הטובים ביותר במכללות. הפציעה שלו הייתה פציעה שלוקח יותר מעונה שלמה לחזור ממנה לכושר משחק מלא, אם בכלל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2011 10:05 pm 
Senior

זה ממש לא משנה מה הוא היה בהתחלה אבל, משנה מה הוא היה בסוף. על פי הרזומה של קארטר אז הוא היה קלעי המוביל בכל הזמנים בארה"ב בתיכון וגם מקדונלדס אול אמריקן למשל, אבל זה לא רלוונטי. אני דיברתי על מה הוא היה בסיום הקריירה שלו בקולג', אמרתי שגם ממה שאני הצלחתי לראות סטיל היה פרוספקט NBA אחרי השנתיים הראשונות, אבל בסיום הקולג' הוא היה פחות פרוספקט NBA ממה שטוויטי היה אפילו (וזה לא אומר שקארטר היה פרוספקט NBA). הרזומה של קארטר עם סיום המכללה עולה על זה של סטיל, כמו גם קריירת המכללות שלו. בעונה האחרונה שלו בקולג' ממה שקראתי קארטר נבחר אפילו לאחת מחמישיית העונה במכללות (לא בקונפרנס) משהו שסטיל היה רחוק ממנו שנות אור בסיום הקריירה שלו שם. אני לא חולק עליך שהיה שלב שסטיל היה פרוספקט NBA ובכלל גדול מקארטר, אבל בסיכומו של דבר אם בוחנים את הרזומה עם סיום הקריירה במכללות ובכלל זה של קארטר עושה רושם יותר מרשים משל סטיל ובצורה ברורה. יכול מאד להיות (כנראה) שזה בגלל הפציעות שסטיל עבר, אבל הפציעות האלה הם חלק מהרזומה שלו גם כן בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2011 10:34 pm 
Hall of Famer

טסמין מיצ'ל שיחק עם טיי תומאס וביג בייבי ב-LSU. האמת? לא זוכר ממנו משהו מיוחד. יכול להיות שבינתיים צבר נסיון והשתפשף, אבל עד כמה שזכור לי שחקן ממוצע למדי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 08, 2011 11:27 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

התותח המפוברק כתב:
רוב האתרים שנתת לא ממש מוכרים.

וגם אני יכול -
http://www.nbadraft.net/players/shawn-james
http://www.draftexpress.com/profile/Shawn-James-361/

אני עוקב מספיק אחרי המוקים במהלך השנה, ואני יכול להגיד בודאות מספיק גבוהה שאח של ג'יימס לא היה על הרדאר של אף אחד בהקשר של הדראפט האחרון. גם שון ג'יימס והסיבה לכך היא ששניהם יצאו מאוחר מדי לדראפט. אין ג'י אם שפוי בליגה הזאת (כולל דיוויד קאהן) שיבחר בדראפט שחקן בגיל 24.

סטיל לא היה שחקן קולג'ים מצטיין, והאמת שגם בארץ הוא לא היה גליק גדול לדעתי.

וואו, עם כל הידע הזה (ברצינות, לא בציניות..)
אולי מישהו יכול לספר קצת על ג'ו קרופורד, הזר החדש של אפי בראשל"צ?
אולי גם על דרווין קיצ'ן?
וברנדון באומן?

תודה מראש..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2011 1:03 am 
Junior

אני עדיין בדעה שהיו צריכים ללכת על סווינגמן בנוסף לגארד הזר ולא על שחקן שהוא 3-4 כמו מיצ'ל. יחד עם זאת, בניגוד לבני השרון שם בניית קבוצה בסגנון הזה נעשתה מבחירה, כאן מדובר באילוץ, פשוט אין כרגע גבוהים ישראלים נורמליים בשוק.

לגבי הזרים עצמם, ביחס לתקציב שעמד לרשותנו עשינו לדעתי אחלה החתמות. שני שחקנים רעבים, פנים חדשות. שחקני הגנה מצוינים ויחד עם דנסטון יהיה קשה לעשות נגדנו סל.
מיצ'ל הוא דווקא כן 3-4, ראיתי משחקים שלו ודוקא יש לו זריקה לא רעה מבחוץ. אין לי הסבר לירידה החדה בכמות הזריקות ל-3 בעונה האחרונה (אגב, זה קרה גם לרון הווארד שחתם בנתניה בתחילת העונה שעברה. שחקן של 3 זריקות למשחק במכללה ואז בשנתיים בדיליג קלע שלשה אחת מתוך 17 ניסיונות. בעונה השלישית לקח למעלה מ-100 זריקות משלוש ובאחוזים גבוהים), אבל ב-LSU היתה לו עונה של 109 ו-95 זריקות ובעונה האחרונה במכללות 94 זריקות שזה 3 זריקות למשחק. הוא גם קלע באחוזים סבירים, סביב ה-37 אחוז. גם בשני משחקים שהוא שיחק בפיליפינים בקיץ הוא זרק 11 זריקות מ-3 וקלע 5. אוהב מאוד לשחק גב לסל ויעיל מאוד, זה נכון, ולכן יתופקד הרבה מאוד כ-4 בליגה שלנו. בקיצור, על המשבצת של מלצר. מה שחשוב לגביו שמדובר בשחקן אנרגטי בטירוף שמתאבד על כל מהלך, חוטף מצוין, שחקן הגנה מעולה, חזק מאוד. לדעתי, הולך להיות להיט בליגה שלנו (טאץ'-ווד).
לגבי סאליבן, סנטר די דקיק אבל מוכשר מאוד. גם כאן, שחקן הגנה מצוין. בהתקפה אוהב לקחת את השחקן שלו מבחוץ לכיוון הטבעת, בדרך כלל עם הגב לסל. שחקן טכני מאוד, עדיין לא לגמרי מלוטש בסיומת. גם במקרה הזה שחקן אנרגטי ואטרקטיבי שמתאים מאוד לקהל. אני ראיתי אותו דופק דאנק על הפרצוף של אנטואן ווקר, חבל על הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2011 1:07 am 
Hall of Famer

לא ראיתי אף אחד מהם אבל שיהיה.

ג'ו קרופורד:
http://sports.espn.go.com/ncb/player/pr ... erId=22100
http://www.nbadraft.net/players/joe-crawford
http://www.draftexpress.com/profile/Joe-Crawford-219/

על אף שבקדפמ רשום אותו כפורוורד, נראה יותר 2-3 לכיוון ה-2, אם כי אין קליעה לשלוש ואחוזי עונשין גם בינוניים. יחד עם זאת, לקלוע 18 נק' בקנטאקי בהחלט מכובד, גם אם אלו היו עונות פחות טובות מאשר העונות האחרונות עם ג'ון קאליפרי.

קיצ'ן:
http://sports.espn.go.com/ncb/player/pr ... erId=27034

לא מרשים במיוחד. שוטינג גארד עם ממוצעים וגם סייז די דומים לקרופורד. עשה את זה בפלורידה סטייט, שהייתה העונה שלישית ב-ACC אחרי קרוליינה ודיוק. הסטט' עצמן פחות טובות, ככה שאין יותר מדי מה לקחת מפה ומקווה מבחינת ראשון שקיבלו אותו במחיר זול מאוד.

באומן:
http://sports.espn.go.com/ncb/player/pr ... erId=12052
http://www.nbadraft.net/players/brandon-bowman
http://www.draftexpress.com/profile/Brandon-Bowman-367/

השם נשמע לי יותר מוכר, שיחק בג'ורג'טאון שזו מכללה גדולה, וגם נתן סטט' לא רעות אם כי ירד בממוצעים בשנתיים האחרונות שלו. הסתובב בכל מיני מקומות באירופה ועד כמה שהבנתי לא הרשים במיוחד. מבחינת סטט' בקולג'ים, אין יד לשלוש, אחוזי עונשין בינוניים, אחוזי שדה לא יציבים, לא חוסם ולא ריבאונדר יוצא מן הכלל.

בקיצור, שלושת אלה נראים כמו החתמות זולות שמקווים שיחזירו את ההשקעה.

לאומי - לדפוק דאנק על הפרצוף של אנטואן ווקר בגיל 200 זה לא משהו יוצא דופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2011 1:09 am 
Junior

אנטואן ווקר בן 36 אבל נראה מצוין בעונה האחרונה. מבחינת מצב פיזי, באופן מפתיע, לא שונה משמעותית ממה שהיה בסלטיקס. ברמות של הדיליג הוא אחד מהשחקנים היותר טובים, גם בגילו. כמעט אין מי שעוצר אותו בפוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2011 1:18 am 
Senior

להגיד שזה אילוץ זה תירוץ יפה אבל לא מעבר לזה. יש שחקנים כמו עמית תמיר, צוברוביץ, ארז מרקוביץ, שולדנברג, מספיק גבוהים סבירים להיות מחליפים מהספסל. לא משהו שונה ממה שיש בכל קבוצה אחרת כמעט למעט הקבוצות הבכירות (ירושלים\גליל\מכבי). שום דבר לא מנע מדן שמיר להחתים את אחד הגבוהים האלה ולהביא גארד זר נוסף.

לא יודע לגביי מיצל אבל לי הוא עושה רושם של שחקן שבעיקר משחק בעמדה 4 (וזאת ממה שהבנתי העמדה שהוא שיחק בקולג'). ובכל מקרה שחקן שלא קולע במשך 54 משחקים שלשה (וזורק רק 4 פעמים) לא יכול לשחק 3 באירופה (יכול, אבל יתקשה לעשות את זה בהצלחה כנראה). מה שהוא עשה בקולג' מבחינת שלשות פחות רלוונטי, הקשת שם קרובה משמעותית כידוע, נכון שבדי-ליג קצת יותר רחוקה מאירופה אבל עדיין... את רון הווארד למשל שנתת כדוגמא פה והיכולת שלו פה בארץ ראינו כבר, ואם זאת הדוגמא אז זה לא מבשר טובות לגביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2011 1:50 am 
Junior

לגבי השחקנים הגבוהים שציינת, אז את הזבל נשאיר לקבוצות אחרות. שולברנד זו גירסא חיוורת מאוד לעמית תמיר, עמית תמיר זו גירסא חיוורת לעמית תמיר עצמו וצ'וברביץ' הוא ילד מופרע שכרגע הרמה שלו היא ליגה לאומית. לגבי ארז מרקוביץ, היה דיבור שהוא יצטרף אלינו במתכונת מאוד מסוימת (ממש לא כשחקן חשוב ברוטציה) אבל כנראה זה לא יקרה. בכל מקרה, שמיר היה בדעה שמצב הנוכחי אין ישראלים נורמלים, בטח לא ברמה של חמישיה בליגת העל ואני איתו לגמרי בעניין הזה.

לגבי מיצ'ל, שוב פעם. אני ראיתי אותו ולאיש יש יד לא רעה במחוץ, משלוש או קרוב ל-3. שיצטרכו הוא יוכל לשחק 3. גם בקיץ ב-PBL (שזו ליגה בארה"ב ולא כפי שכתבתי קודם) הוא לקח 11 זריקות ל-3 בשני משחקים. אני די בטוח שנראה אותו זורק לא מעט מחוץ לקשת בעונה הקרובה. בכל מקרה, הוא ישחק הרבה 4 ואני אפילו רואה אותו משחק 5 לכמה דקות, תלוי בהרכבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2011 11:41 am 
Sophomore

ברשותכם, אחזיר את הת'רד לבנה"ש בעונה הבאה ואזמינכם לפתוח ת'רד חדש (בחינם!) על הפועל חולון בעונה הבאה.

בכל מקרה, בוואלה http://sports.walla.co.il/?w=/151/1848625 פורסם שבנה"ש סיכמה עם כרמל בוכמן. מעבר לזה שזאת נראית לי החתמה לא מספיק טובה, מסתמן שבנה"ש הולכת להיות קבוצה חושלוקי צעירה. אחת הצעירות שהיו פה. צוות אימון הצעיר ביותר ומסגל השחקנים רק ארז כץ מבוגר ב25.
נראה לי כמו סיכון קצת לא מחושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 09, 2011 2:32 pm 
Hall of Famer

אילוצי תקציב ,התקציב של בני השרון היה אמור להיות 5 מיליון אבל אחריי ההחתמה של בוקר הוא עלה ל5.5 מיליון(בוקר יקבל כ-25 אלף דולר נטו לחודש)

בוכמן הוא פוטנציאל לא ממומש עד עכשיו וגם בלאומית היה שחקן בינוני ,נראה כמה קרדיט יקבל בהרצליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2011 1:51 pm 
Hall of Famer

אני מכיר שבוקר מרוויח 30K לחודש , שזה סכום עצום עבור קבוצה בסדר הגודל התקציבי הזה .
כל הישראלים בקבוצה ( למעט ארז כץ , ומינץ שאין לי ממש מושג על שכרו ) הם חבר'ה צעירים וכישרוניים עם חוזים נמוכים מאוד .
הבעיה המרכזית כפי שציינתי כבר תהיה הניסיון - רק 2 שחקנים ( רייס וכץ ) שיחקו בליגת העל בעבר ( או אפילו בכל ליגה אירופאית מקצוענית כלשהי ) .

לאומית כתב:
יחד עם זאת, בניגוד לבני השרון שם בניית קבוצה בסגנון הזה נעשתה מבחירה, כאן מדובר באילוץ, פשוט אין כרגע גבוהים ישראלים נורמליים בשוק.

לגבי הזרים עצמם, ביחס לתקציב שעמד לרשותנו עשינו לדעתי אחלה החתמות.

התחלנו עם התירוצים לפני תחילת העונה ?

העונה הסתובבו בשוק הישראלי כגבוהים : יניב גרין , אלישי כדיר , יאן מרטין , ניר כהן , ליאור חכמון , יוני ניר , ארז מרקוביץ' ומתאזרחים למיניהם .
אם כל אלה לא ברמה המתאימה על מנת להיות אפילו שחקני ספסל בחולון , אזי שהציפיות מהקבוצה צריכות להיות בשמיים , ולכן לא ברור איך ( שוב ) אין תקציב להבאת זרים ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2011 2:26 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אני מכיר שבוקר מרוויח 30K לחודש , שזה סכום עצום עבור קבוצה בסדר הגודל התקציבי הזה .
כל הישראלים בקבוצה ( למעט ארז כץ , ומינץ שאין לי ממש מושג על שכרו ) הם חבר'ה צעירים וכישרוניים עם חוזים נמוכים מאוד .
הבעיה המרכזית כפי שציינתי כבר תהיה הניסיון - רק 2 שחקנים ( רייס וכץ ) שיחקו בליגת העל בעבר ( או אפילו בכל ליגה אירופאית מקצוענית כלשהי ) .

לאומית כתב:
יחד עם זאת, בניגוד לבני השרון שם בניית קבוצה בסגנון הזה נעשתה מבחירה, כאן מדובר באילוץ, פשוט אין כרגע גבוהים ישראלים נורמליים בשוק.

לגבי הזרים עצמם, ביחס לתקציב שעמד לרשותנו עשינו לדעתי אחלה החתמות.

התחלנו עם התירוצים לפני תחילת העונה ?

העונה הסתובבו בשוק הישראלי כגבוהים : יניב גרין , אלישי כדיר , יאן מרטין , ניר כהן , ליאור חכמון , יוני ניר , ארז מרקוביץ' ומתאזרחים למיניהם .
אם כל אלה לא ברמה המתאימה על מנת להיות אפילו שחקני ספסל בחולון , אזי שהציפיות מהקבוצה צריכות להיות בשמיים , ולכן לא ברור איך ( שוב ) אין תקציב להבאת זרים ...

תבדוק במחשב שלך כמה גבוהים היו בשוק שנכנסו פיני ושמיר, כמה מהם לא היו בשלבי סגירה וכמה מהם לא נכים. למשל ארז מרקוביץ שהיה שחקן 9 בקבוצה שירדה ליגה ולא נהיה צעיר עם השנים לא נחשב בעיני למועמד לגיטימי להיות שחקן חמישיה בחולון.

בהצלחה עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2011 2:58 pm 
Senior

יש בשוק מספיק שחקנים גבוהים ישראלים שהיה אפשר לקחת אותם לפני שחקני די-ליג ולהביא עוד גארד זר. פשוט זאת לא הייתה הבחירה של המאמן שלכם. לא האילוץ ולא נעליים.

למשל יניב גרין שעדיין פנוי. למשל רוברט רוטבארט שעדיין פנוי והוא לכאורה שחקן נבחרת וגם לא מבוגר או נכה.

המאמן שלכם בחר ללכת על כיוון אחר, לא מבין איך אפשר לתרץ את זה או לנסות להסביר את זה בשוק הישראלי, במיוחד בשנה שהחוק הרוסי בוטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2011 3:07 pm 
Junior

אה..רותבארט. גם בשיאו, אם היה כזה, לא היה שחקן חמישיה בשום קבוצה בארץ.
ולגבי גרין, אז בוא נסכם שהכל בחירה בחיים, אתה יודע.
גם יכולנו לבחור את ג'ורדן פארמר בתור ישראלי, או לפחות לנסות לאזרח את אמארה סטודומאייר.

שורה תחתונה, ביחס לאופציות הריאליות שהיו בשוק, זו היתה ההחלטה הנבונה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2011 3:11 pm 
Senior

לאומית, החוק הרוסי בוטל, נראה לי ששכחת את זה. ממתי מדובר על גבוה ישראלי לחמישיה? מדובר על שחקן ספסל. רוטבראט לא מספיק טוב לתת 10-15 דקות מהספסל? אתם (יותר נכון שמיר) החלטתם להביא זר גבוה לספסל במקום ישראלי ועוד גארד זר. מהלך שביקרת בו את שמיר והקבוצה שלו חזק מאד פה, ועכשיו אתה מנסה להסביר למה הוא צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 12, 2011 3:22 pm 
Junior

כעניין של עובדה אני יודע שזה לא ממש נעשה מבחירה אבל מילא. ההבדל מבחינתי בין שחקן חמישיה לשחקן 7-8הוא לא כל כך גדול. העלות של רותבארט לא תואמת את היכולת שלו. אני גם ממש לא הייתי רוצה שהוא יהיה שחקן של 15-20 דקות במשחק. זה שהוא בנבחרת זו כבר שערוריה בפני עצמה, לא מבין מה מצפים שהוא יעשה שם. אני גם ממש לא רואה את ההסתערות עליו בארץ.
במובן הרחב, הכל בחירה. אצלנו בחרו להחתים את גרונפלד ורוט. לא מכיר בן אדם שפוי אחד שהיה מחתים את גרין למשל לפני אחד מאלה.

בקיצור, קצת באסה אבל אני מאמין שאתגבר.
כמו שאומר פתגם סיני מפורסם: עדיף להיות אוהד של ניב סולומון בהפועל חולון מאשר של טרבור בוקר בבני השרון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2011 1:30 pm 
Hall of Famer

כתבה על צמד הזרים החדש מביילור - http://www.bneihasharon.com/index.php?o ... me&lang=he

על פניו כתובים שם סופרלטיבים די מרשימים ( לפחות עבורי - מי שאינו מבין כלל בכדורסל מכללות ) . מה יש למומחי הפורום להגיד בנושא ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2011 2:22 pm 
Sophomore

מבלי שאני מכיר את השחקנים או משהו - זה מרגיש קצת מצחיק ששני שחקנים שמתוארים ככל כך מבטיחים בתיכונים בוחרים ללכת לקבוצה שמתוארת כאחת האשפתות הגדולות ביותר במכללות באותה תקופה. זה היגיון קצת סותר.

הרי אם טוויטי קרטר היה אחד משחקני התיכונים המובילים בארה"ב הוא כנראה היה מקבל ניסיונות גיוס מדיוק, קנטקי, קנזס וצפון קרוליינה הרבה לפני שהוא היה בוחר בביילור לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 21, 2011 10:49 pm 
Hall of Famer

לא מן הנמנע שהיה כסף מתחת לשולחן.
לא חושב שמישהו מהם ברמה של המכללות שציינת, אבל חשוב לציין שזה ששחקן לא הלך לאחת מ-5-6 המכללות הגדולות ביותר לא אומר שהוא שווה פחות, ומספיק להזכיר שחקנים מהשנים האחרונות כמו ג'אמיר נלסון ודלונטה ווסט (סנט ג'וזף), ברוק לופז (סטנפורד), סטפן קארי (דיווידסון), ג'יי ג'יי היקסון (NC סטייט) וכד'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 290 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot], סאבוניס, עופר האדום, רלפי ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: