סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 5:04 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2011 8:09 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
סמית לדעתי יותר 3 מאשר 2, אבל בעל כורחו ייתכן וגם יפתח בעמדה 2.

הקו האחורי הזה, בהינתן שהלוקאאוט נגמר, לא מחזיק ביורוליג, ואני גם לא בטוח שמחזיק בליגה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2011 9:57 am 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
סמית לדעתי יותר 3 מאשר 2, אבל בעל כורחו ייתכן וגם יפתח בעמדה 2.

הקו האחורי הזה, בהינתן שהלוקאאוט נגמר, לא מחזיק ביורוליג, ואני גם לא בטוח שמחזיק בליגה.

ולאור העובדה שאף שחקן שהגיע למכבי באמצע העונה לא הצליח באותה העונה והעובדה שלשחקן שיגיע במהלך העונה לא יהיה זמן להיכנס לעניינים מאחר שלא יהיו כמעט אימונים (3 משחקים בשבוע), שלא לדבר על כך שלא ברור מה בדיוק ישאר בשוק בסיום השביתה, מכבי חייבת להחתים גארד רציני במהלך השבוע-שבועיים הקרובים, אחרת סיום השביתה ב-NBA תהיה גם סיום העונה של מכבי.

קו אחורי שכולל את פאפאלוקאס (בגיל 34), אוחיון, שאייר (שלא שיחק דקה של כדורסל מקצועני ועבר פציעה קשה) ובורשטיין (שחקן כדורסל במיל.) הוא חלש ביותר במונחי היורוליג, מאוד איטי ומאוד לא אתלטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2011 10:04 am 
Sophomore

ת'אמת יש פה גם "הבדל תפיסתי" כי לפני שידענו על העזיבה של פארגו הסתכלנו על הקו הזה כמושלם, כשעל הדרך האמנו שפרמאר ישאר פה הרבה, אבל ברגע אחד הגישה אליו השתנתה, ואפשר לומר שבצדק.

אני חושב שבקשר לשחקן שיצורף - מכבי צריכה לעשות את החשבון של עצמה גם ביחס לפרקינס - אם היא חושבת לשלב אותו בשלב מסוים במהלך העונה היא לא חייבת להביא סטאר, אם הוא מחוץ לתוכניות היא צריכה שחקן שידע להיות מספיק דומיננטי כך שהעזיבה של פרמאר לא תשפיע עלייה כמעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 05, 2011 10:59 am 
Sophomore

ואגב, עם ה- 900 אלף דולר שמתפנה מפארגו + הפיצוי שיגיע ממנו על הפרת החוזה + הכסף שנחסך מכל החוזה המורכב שתכננו להלפרין (כולל ענייני המס) + החוזה של כדיר שהשתחרר (ואפשר גם להזכיר את גרין ופיני, וכמובן את ההצטרפות לאדריאטית, אבל זו סתם תהיה הקצנה נוכח העובדה שבכל זאת הצטרפו לקבוצה שחקנים במהלך הקיץ) + כסף שבלאו הכי היה מיועד לתקציב נוכח ההחתמות הדי זולות של הקבוצה בקיץ (למעשה, למעט זו של הפאפא) אפשר להביא אחלה שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2011 10:15 am 
Sophomore

ביורובאסקט מדברים על אפשרות שעלתה לשחרר את הנדריקס ועל רעיון לא ברור לצרף את ג'סטין דנמטון (לפני שנתיים בעפולה) כגארד שיחליף את פארגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2011 1:05 pm 
Sophomore

הנדריקס לקאחה?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4118462,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2011 2:03 pm 
Sophomore

גם פורסם ב- ONE...

ציטוט מהכתבה:

ציטוט:
והסיבה העיקרית לכך שנבחר להיות מושאל היא כמובן כלכלית.

לא מובן לי בכלל, במיוחד אחרי ההודעה שכתבתי בראש העמוד על כל הכסף שנחסך הקיץ ביחס לציפיות ההתחלתיות שלו.

הרכש עד כה כלל את פרמאר (במחיר עלוב לפי הפרסומים), אוחיון (שלא יקבל יותר מ- 200 לעונה), שאייר וג'יימס (שגם לא יתעשרו מהחוזה במכבי), סמית' (עדיין שחקן יורוקאפ... לא שברו עליו קופות חסכון) ופאפא (היחיד שמקבל שכר בסדר גודל רציני - חצי מליון דולר). רכש של כמה? מליון וחצי דולר? 2 מליון דולר (אם לקחת בחשבון שדרוגים פה ושם בחוזיהם של חלק מהשחקנים)?

הכסף ש"נכנס":
המשכורת של פארגו, הפיצויים מפארגו - יותר ממליון דולר. (תוסיפו ענייני מס וכאלה ותקבלו הרבה יותר ממליון דולר...).
החוזה שיועד ליותם הלפרין אך בוטל, כולל חלק מהפרשי המס שמכבי הייתה משלמת בנוסף לחוזה. לא פחות מחצי מליון שקל.
החוזה של כדיר - 300 אלף שקל.
שחרור הנטל של גרין ופיני גרשון - משהו כמו 2 מליון שקל עם כל חישובי המס למיניהם.
ההכנסות מהאדריאטית - שמוערכות ב- 3 מליון יורו.

הרכש היה מאוד זול, הכסף שנמצא בקופה, על פניו, הוא לא מעט, והצורך בהנדריקס עשוי להיות משמעותי כשמשחקים ב- 3 ליגות (סופו ינוח בארץ בד"כ, מצ'באן ירוץ באדריאטית וג'יימס הוא עדיין תעלומה ברמות של היורוליג, עם כל הכבוד). לא ברור בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2011 3:11 pm 
Hall of Famer

אאז"נ העלות של גרין עבור מכבי הייתה קרוב למיליון דולר , כך שאתה עוד מאוד מאוד שמרן בחישובים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2011 3:13 pm 
Sophomore

השחרור של הנדריקס ייראה לי הגיוני רק במידה ומכבי החליטו שג'יימס נותן את כל מה שהנדריקס נותן (לדעתי זה לא לגמרי נכון אבל לא רחוק - הנדריקס שומר אישי מעט טוב יותר, אפקטיבי יותר כשהוא נתקע על גארד בחילופים וחוסם טוב יותר און דה בול, ג'יימס ריבאונדר יותר טוב וחוסם הרבה יותר טוב אוף דה בול) - ויביאו במקומו שחקן במימדים של סנטר אמיתי, מה שאין להם בינתיים.

ומה יהיה עם הגארד. דנטמון? מישהו שם לא יציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2011 4:12 pm 
Hall of Famer

בשקט בשקט מכבי נפרדת כמעט מכל הזרים שלה מהעונה שעברה,פרקינס,פארגו,איידסון ועכשיו גם הנדריקס ,לבלאט תהיה מלאכה קשה בחיבור הקבוצה החדשה ואם תיגמר השביתה בNBA בממצע העונה הוא יהיה בבעיה קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2011 4:47 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
אאז"נ העלות של גרין עבור מכבי הייתה קרוב למיליון דולר , כך שאתה עוד מאוד מאוד שמרן בחישובים .

אני לא סגור על אם זה היה מליון דולר או שקל, אבל כן הייתי די שמרן בחישובים. רק עכשיו אני שם לב שהחוזה של פיני לבדו היה באזור המליון דולר ולא מליון שקל כמו שכתבתי.

כמו שנאמר - שחרור של הנדריקס יועיל רק אם יגיע שחקן שיתן את מה שאין לריצ'ארד - בשר, סנטימטרים, יכולות הגנתיות טובות יותר. הנדריקס התגלה העונה כשומר מצוין וכשחקן שלא מפריע לו לעשות את העבודה השחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2011 4:52 pm 
Sophomore

אחח מה יהיה עם גולדסטון....

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 17&Lang=he

כמובן שנזכר להתעורר אחרון, אבל כמה אי דיוקים אפשר להעלות בכתבה בסיסית אחת:

ציטוט:
מטרת ההשאלה היא שהנדריקס יצבור ניסיון.
- בחיים? הוא בלאו הכי מסיים חוזה במכבי השנה.

ציטוט:
בעונה שעברה הנדריקס פתח בחמישייה, אך איבד מהר את מקומו לטובת סופוקליס שחורציאניטיס
- מתי? במשחקי הטרום טרום עונה כשליאור אליהו עוד התחיל להתאמן עם הנבחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2011 5:06 pm 
Junior

מדוע אתם מופתעים? בערך המהלך הכי צפוי של מכבי בקיץ מאז ההחתמה של שון ג'יימס. כפי שכבר כתבתי, הנדריקס הפך לשחקן מיותר בסגל הנוכחי. גם אם משחקים ב42 מסגרות מקבילות, אתה עדיין צריך לשמור על רוטציה סבירה ועל היררכיה בין השחקנים. בהנחה הסבירה שבמכבי בונים על שון ג'יימס במקום הנדריקס כסנטר מחליף (וזה להניח את המובן מאליו - אם זה לא היה המצב, לא היו מחתימים את ג'יימס), ריצ'רד הופך למעשה לסנטר שלישי בקבוצה. גם על עמדה 4 יש כבר שלושה שחקנים שאחד מהם, בקונסטלציות מסוימות שכבר ראינו במכבי, משחק גם 5.

בקיצור, מהלך טוב לשני הצדדים. הנדריקס היה מקבל מעט דקות השנה וזה לא מגיע לו. ראינו שהוא שחקן טוב ששווה חמישייה בלא מעט קבוצות יורוליג והוא גם בחור צעיר שצריך להתפתח כשחקן. בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2011 6:55 pm 
Sophomore

מיותר זה עניין יחסי. הנדריקס הוא בהחלט הגבוה הכי פחות חשוב והכי פחות נצרך ברוטציה של מכבי, אבל אני בהחלט לא חושב שאפשר לקצר אותה.

בשנה שעברה היה את סופו, הנדריקס, בלו, אליהו, מצ'באן וגרין על העמדות הללו, ומכבי שיחקה ב- 2 מסגרות. אמנם גרין לא ממש "שיחק" אבל בכל זאת היה חלק מהרוטציה ובפרקים בהם לא היה פצוע כן היה אפשר לבנות עליו כשחקן לגיטימי לליגה. מה שיקרה עם עזיבה של הנדריקס הוא שתתקבל רוטציה של חמישה גבוהים שתצטרך להסתדר ב- 3 ליגות.

אתה לא יכול לרוץ עם סופו 60-70 דקות בשבוע, וברור שיהיה משחק בו הוא לא ישותף. מצ'באן יקבל המון דקות באדריאטית, בעמדות 4 ו- 5, וברוב הזמן כן יהיה צורך לראות גבוה נוסף לידו. מי זה יהיה? אליהו ובלו ישרפו המון קילומטרז' בליגה, גם כי בד"כ מכבי תעדיף שרוב הזרים שלה בארץ, במשחק נתון, ישחקו בקו האחורי שלה, גם כי בלו לא שש לשחק באדריאטית, ואני יכול להניח שהוא יקבל הנחות כאלה או אחרות בליגה הזאת (אחרת לא היה ממהר לחתום על חוזה יום אחרי שאמר שהוא לא יודע אם ירצה להמשיך או משהו כזה). נשארנו עם שון ג'יימס - אחלה שחקן ברמת הליגה שלנו, שיקבל המון קרדיט גם באדריאטית, אבל בכל זאת נעלם ברמה של היורוליג. הנדריקס, שהוכיח מה הוא שווה במשחקים קריטיים בשנה שעברה, סותם את כל הפינות הללו בצורה מצוינת, שלא להגיד - מעוררת הערצה.

ושום מילה על הרצון "לשמור על הסגל הקיים", שבינתיים הוליד חילופים של כל הזרים, למעט סופו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2011 7:03 pm 
Junior

"רצון לשמור על הסגל הקיים" (המרכאות בהחלט במקומן כאן) הוא אף פעם לא מטרה. זה אמצעי, וכשהוא לא משרת מטרה בפני עצמו אין שום טעם להמשיך עם זה.

אתה מאמין למה שאתה כותב, ידידי? יניב גרין היה שחקן מיותר במכבי של העונה שעברה. מז"א "היה אפשר לבנות עליו כשחקן לגיטימי בליגה"? היה אפשר לבנות גם על תומר שטיינהאור. מה לעשות שהוא פרש לפני 10 שנים. גרין לא שיחק כמעט בכלל במכבי בעונה שעברה והיתה לכך סיבה טובה (מעבר לעובדה שהוא לא שחקן לרמה הזאת) - היו שחקנים טובים ממנו, לפניו.

נגיד את זה שוב. לא משנה אם אתה משחק ב2 מסגרות, 3 או 57. לקבוצת כדורסל מקצוענית יש היררכיה ויש רוטציה מוגבלת. אף קבוצה לא צריכה לשחק עם 6 גבוהים. שחקן שלא מקבל דקות משחק גם באימונים פנימיים הוא לא שחקן תורם לקבוצה. להיפך. ומכיוון שכאן לא מדובר בחובב מזומנים על סף פרישה (כמו יניב, שהתרגל לצורה של הספסל) אלא בשחקן צעיר ומוכשר שצריך את הדקות וההזדמנות כדי לפתח את הקריירה שלו, אני חושב ששני הצדדים מרוויחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2011 7:15 pm 
Hall of Famer

דיבורים מדומים על המשכיות יש בכל שנה . להזכירכם , גם לפני שנתיים במהלך שלב הטופ 16 שבו מכבי נתנה כמה הצגות , דובר על קבוצה לוחמת שתרוץ יחדיו שנים .

לא מבין מה מכבי ממשיכים לחפש לעשות מהלכים מרהיבים . אני לא רואה שמחתימים פתאום סנטר בעל שם ( כי אז ג'יימס פתאום נראה חצי מיותר ) . אני הייתי מחתים את פרקינס וסוגר עניין .

ג'אפר כתב:
shmueliki כתב:

אני לא סגור על אם זה היה מליון דולר או שקל, אבל כן הייתי די שמרן בחישובים. רק עכשיו אני שם לב שהחוזה של פיני לבדו היה באזור המליון דולר ולא מליון שקל כמו שכתבתי.

תחשוב בדולרים בעניין גרין . מיליון שקל זו עלות נמוכה מאוד שחקן ישראלי במכבי , והרי החוזה של גרין היה מהמדוברים בפורום במשך שנים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2011 7:22 pm 
Sophomore

דייבי, גרין היה פצוע במשך רוב העונה, וקשה לי להאמין שזה היה מבויים. תרצה או לא, אי אפשר להגיד שביותר מסגרות, כשבשלב מסוים גם העייפות תתחיל להשפיע, התרומה של ג'יימס תהיה גדולה מזו של הנדריקס ובכל זאת - גרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2011 10:23 pm 
Hall of Famer

מישהו הזכיר את נושא הגופיות, ג'רמי פארגו רשום עכשיו באתר של מכבי כגופיה 99 :)

אם לעזוב לרגע את היורוליג, מי 4 הזרים שהולכים לשחק בליגה? למעשה מכבי הולכת לשחק בליגה עם סגל של 10 שחקנים בלבד.

ישראלים: פניני, בלו, אליהו, יוגב, בורשטיין, שייר (6 שחקנים)
זרים: פאפאלוקאס, הנדריקס (?), מצ'באן, ג'יימס, שחורצי, סמית, פארמר, גארד זר. אם לקזז את הגארד החדש והנדריקס, זה יוצא 7 זרים מתוכם 3 ישבו כל שבוע על הספסל.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2011 11:00 pm 
Sophomore

השאלה אם פרמאר באמת ישחק כזר או שיקבל את האזרחות הישראלית, עם כל הביקורות שקיבלה מכבי על המהלך (להביא יהודי שלא יחשב כישראלי) והעובדה שהמס עליו יהיה די קטן כישראלי בגלל המשכורת הנמוכה שלו, ובשביל להשאיר פתח לצרף עוד זר בהמשך שגם יוכל לשחק בליגה - אפשר להניח שבסופו של דבר הוא ירשם כישראלי.

מכבי תרוץ בליגה בעיקר עם הישראלים שלה ועם הזרים הפחות עייפים. על פניו נראה שסופו ינוח יותר באדריאטית מאשר בליגה כי המשחקים שלה נופלים בצמוד יותר ליורוליג. אוחיון ושאייר ישרפו הרבה קילומטרז' בליגת ווינר, להערכתי בלאט יעשה רבות השנה כדי לקדם את יוגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2011 11:23 pm 
Senior

יש סיבה שדייויד התעקש בשנה שעברה על הנדריקס ו(כנראה לפי גרינוולד) גם מתעקש עליו השנה: הוא old school PF, משחק קרוב לסל, ולא משנה מתי הוא עולה לפרקט הוא נותן האסל, הגנה וריבאונד. לא שמעתי אותו מתלונן לתקשורת על דקות המשחק שלו גם אחרי שמאצ'באן הגיע ולמרות סיטואציה בעייתית שבה הוא שיחק מחוץ לעמדה שלו כל השנה כמחליף של אחד הסנטרים הדומיננטיים ביורוליג הוא המשיך לתת מה שהוא נתן ורק השתפר אחרי שמאצ'באן הגיע. שחקנים כאלה הם נכס להעלות מהספסל ואין לי ספק שהוא יכול לתרום יותר מאשר יניב גרין(האמת שלדעתי הוא קלע כבר בעונה שעברה בערך מה שגרין קלע ב-6 שנים במכבי אז זה לא חוכמה...). אלא אם מכבי הולכת על שם גדול כמו סטאקי אני לא יכול להגיד שאני בעד המהלך הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 06, 2011 11:34 pm 
Sophomore

רצות כל מני שמועות ברשת על שחקן NBA(לא לשביתה) שהולך לחתום במכבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 07, 2011 8:04 am 
Junior

לדעתי זו תהיה שטות לשחרר את הנדריקס, שחקן משקיען ותורם שתמיד נותן גוף ומאמץ בהגנה ובריבאונד וגם בהתקפה יש לו מה למכור. יש השנה מספיק מסגרות במיוחד שלטעמי סופו יראה דקות בעיקר ביורוליג, וגם ככה יש מקום להרכבים של מצ'באן או הנדריקס ב-4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 09, 2011 12:32 pm 
Sophomore

טוענים שברוקס הוצע למכבי

ברוקס בטוויטר בתגובה:

"Why am I the last to kno about what teams I'm flirting with? First China now Israel..... Hmmm maybe I should contact my agent"

:lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 09, 2011 2:59 pm 
Senior

לאור זה שבו מקאלב משפד הגנות ביורובאסקט, אפשר רק לפנטז מה שחקן ברמה של ברוקס יעשה באירופה, בטח כשבניגוד לשלל הסלאשרים האיכותיים שנחתו באירופה יש לו ג'אמפר יציב גם מטווח השלוש של ה-NBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 09, 2011 3:16 pm 
Sophomore

וואלה הופכים את הציוץ הזה לידיעה בעמוד הראשי. לא יודע... אמין או סתם שמועות?

בינתיים ספורט-5 עם דיווח לא ברור שהמו"מ בין מכבי לויטוריה על הנדריקס תקוע, אבל הספרדים מאמינים שיושלם בתחילת השבוע. עדיין מתקשה להבין מה עומד מאחוריו - מכבי תצטער על הקו הקדמי הסופר התקפי שלה אך נטול כמעט כל יכולת הגנתית גבוהה, למעט זו של שון ג'יימס, שעדיין לא נמדדה ברמות הגבוהות באמת (סופו, מצ'באן, אליהו, בלו....).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: