סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 9:10 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 28 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יורובסקט חצאי הגמר
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2011 4:35 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
מקדוניה, הפתעה מדהימה, וזה לא רק בו מקאלב אחרי הנצחון על ליטא הלכתי לראות כמה שידורים חוזרים שלהם.
אין כמעט משחק באליפות שהם עלו אליו פייבורטים, הם ליקטו את הנצחונות שלהם בדם ויזע, הכדורסל שלהם לא נעים לעין (לעין שלי בכל אופן) אבל הרצון של אוהד כדורסל אובייקטיבי להפתעות מרעישות גובר על החוש האסטטי. אז אני בעדם

ספרד, הגיעה לאן שהגיעה בדרך שהייתה אמורה להגיע. הנבחרת היחידה שהייתה אמורה לאתגר אותם מבחינת כישרון בחרה להפסיד להם בשלושים הפרש, הנצחון הגדול על ליטא נראה עכשיו פחות גדול לאור ההפסד שלהם למקדוניה. נקודות האור: כושר מעולה של האחים גאסול ולה בומבה נקודת החושך: רודי וריקי

צרפת, גם היא לא הפתיעה לצד משחקים שהכישרונות שלה הבודדים התחברו לקבוצה, הם היא הייתה פשוט תענוג לעיניים היו משחקים שהיה מכאיב לראות את האחד נגד חמש שהם משחקים בהתקפה ואת הטיפשות בהגנה.

הרוסים למרות שיש כישרון בשורות שלהם, הגיעה להשגים שלה כשהיא מתבססת על משחק בקצב אחיד, קבוצתי, לא תלויה ביום גדול של אף שחקן, מזלו של המאמן שיש לו מספיק כישרון לשלוף פעם זה קירלנקו ופעם חאריפה ויש גם את מוניה המזליסט המטורף

הימור שלי: רוסיה נגד ספרד בגמר בשיחזור של הגמר המפורסם ההוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2011 5:07 pm 
Senior

אני חושב שהרוסים מאצ' אפ נוח מאוד מבחינת צרפת. נואה אמור להסתדר די בקלות עם מוזגוב וקירילנקו אמור להתקשות מול שומר NBA איכותי כמו באטום. בצד השני יש סופרסטאר שאף קבוצה באליפות לא עצרה(פארקר) שלדעתי יסחוב את הנבחרת שלו לגמר בעיקר כי הגארדים הרוסים איטיים גם ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2011 5:53 pm 
מנהל פורום

8 לספרד בסיום הרבע הראשון.

למישהו יש לינק לשידור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2011 6:03 pm 
מנהל פורום

אני רואה את זה כמו את כל האליפות ב PPV
אחרי קושי מתסכל ביום הראשון זה עובד חלק והיתרון הגדול שאפשר לראות שידורים מלאים חוזרים
כמו את הרבע האחרון של מקדוניה ליטא למשל
המקדונים ממשיכים להדהים את הכדורסל האירופי
צמודים לספרדים, ראשונים לכל לוס בול מדהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2011 6:14 pm 
Senior

האזורית של הספרדים הורגת אותם. נותנת למקדונים חופש לעשות מה שהם רוצים. אייליבסקי מצויין עד עכשיו, גם מקאלב(כרגיל) ואנטיץ'. את סקריולו לא אהבתי אף פעם, ספרד הובילה ב-10 ואז המקדונים עברו לאזורית ולקח לו כמעט 3 דקות להוציא את ריקי ולהחזיר את נבארו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2011 6:34 pm 
מנהל פורום

המהמלכים של המקדונים נראים כל כך פשוטים, שאתה לא מבין למה אחרים לא עושים אותו דבר
מה גורם לקבוצות שמשחקות נגד המקדונים לא לשמור את הזריקות החופשיות שלהם מחצי מרחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2011 6:40 pm 
Senior

השאלה: למה לעזעזל רוביו אמור להיות ב-NBA בעונה הבאה. הפרס לזוכה: מקום בסגל הסופי של הוולבס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2011 6:48 pm 
Hall of Famer

אה, זה דווקא קל - קאהן.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2011 6:51 pm 
Junior

טוב,בדרך להיות גמור,12 הפרש, חמש דקות לסיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2011 7:04 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
נבארו + גאסול > מק'קאלב + אנטיץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2011 7:05 pm 
Senior

משחק ענק של נבארו עם 35 נקודות, גאסול עזר לו עם דאבל דאבל. מקאלב עם 25 בצד השני שלא הספיקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2011 9:00 pm 
Sophomore

שידורים לרוסיה - צרפת

http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t= ... i=282&si=3

http://www8.livetv.ru/webplayer.php?t=c ... i=282&si=3

http://livetv.ru/en/eventinfo/87477_france_russia/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 16, 2011 10:48 pm 
Sophomore

ניצחון גדול של צרפת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2011 8:09 am 
Junior

shachaf78 כתב:
האזורית של הספרדים הורגת אותם. נותנת למקדונים חופש לעשות מה שהם רוצים. אייליבסקי מצויין עד עכשיו, גם מקאלב(כרגיל) ואנטיץ'. את סקריולו לא אהבתי אף פעם, ספרד הובילה ב-10 ואז המקדונים עברו לאזורית ולקח לו כמעט 3 דקות להוציא את ריקי ולהחזיר את נבארו.

תן קרדיט למאמן המקדוני , הוא חיכה שנבארו ינוח בתחילת הרבע השני ורק אז עבר לאזורית.
אני חושב שסקריולו נהג בשכל ואיפשר לנבארו את ה3 דקות מנוחה , בכל מקרה ספרד עשתה את הריצה הנוספת בהמשך.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2011 12:14 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
הרוסים נתנו יופי של אליפות, אבל אני חושב שהדיבורים על "הכישרון" בנבחרת של בלאט היו קצת מוגזמים. חוץ מקירילנקו באמת אין שם שחקן שמצליח באופן עקבי לתרום ברמות האלה. ראינו הברקות ממוזגוב, מונייה, חריאפה, אפילו משווד ומביקוב ראינו כמה דברים, אבל ברגע אמת AK47 נשאר לבד במערכה.
ההבדל במשחק מול צרפת היה באטום, שבא בגדול, ונתן כתף לפארקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2011 1:10 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מישהו עוד רוצה לומר שריקי רוביו הוא לא בלוף?
1.6 נק' ב-23% מהשדה (40% מ-2 ו-1 מ-15 !!! מה-3) ו-100% מרשימים מהקו... אה רגע, הוא זרק רק פעם אחת מהעונשין בכל האליפות... 2.6 ריב' ו-2.2 אס'.
אז נכון שהוא שחקן חכם, בעל ידיים ארוכות וזריזות בהגנה, שיודע למסור ולא עושה הרבה טעויות, אבל בחייאת, מישהו רואה אותו קולע יותר מ-5 נק' ב-NBA?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2011 1:39 pm 
Hall of Famer

כן, אני.
העניין עם רוביו מורכב. ילד שעלה בגיל 15 לבוגרים עם הרבה מאוד לחץ על הכתפיים של מי שצפוי להיות הרכז הטוב באירופה. לא בטוח כמה זמן היה לו לעבוד על המשחק שלו מאז, ויכול להיות שבגלל זה הוא פחות או יותר באותה רמה מאז שעלה לבוגרים.
יחד עם זאת, האן בי איי זו לא ליגה ששומרים בה. אין לי ספק שאם אחד כמו רוביו משחק 30 דקות למשחק באן בי איי, הוא עובר את ה-5 נק' למשחק בקלות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2011 3:30 pm 
Senior

איך הוא יגיע ל-5 נקודות במשחק ב-NBA אם באירופה הוא עשה 6.5 נקודות למשחק באחוזים מחורבנים? המשחק ב-NBA מבוסס בסופו של דבר על בידודים, אם אתה לא יודע לעבור את השחקן שלך בכידרור ואין לך קליעה מטורפת, אתה לא קיים שם. אם הוא יהיה ב-NBA סביר להניח שהוא יראה כמו שמוליק ברנר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2011 4:20 pm 
Hall of Famer

האנ.בי.איי זו לא ליגה ששומרים בה, מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2011 6:05 pm 
Freshman

רוביו אולי יעבור את ה-5 נק' למשחק ב-NBA אבל לדעתי זה לא יהיה בהרבה. לטעמי הוא קלעי ופינישר מתחת לסל גרוע יותר מראז'ון רונדו ורונדו הוא שחקן של 10 נק' למשחק (ב-37 דקות לערב) ב-NBA. רוביו גם ישחק במינסוטה שבה עם כל הכבוד לקווין לאב ומייקל ביסלי אין אופציות התקפיות טובות ומוכחות כמו בבוסטון, מה שאומר שהוא כנראה יקבל קצת יותר צומת לב הגנתית מאשר רונדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2011 6:20 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לא יודע אם כתבו על זה, אבל קאהן ביצע לאחרונה את המהלך אולי היחיד שלו שקיבל מחמאות בקונצזוס והחתים את אדלמן כמאמן ראשי. אני לא בטוח שזו בשורה מעודדת כלפי רוביו, מאחר שאדלמן בד"כ מצליח עם שחקנים מוכשרים ומנוסים ולאו דוקא עם פרוייקטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2011 6:39 pm 
Senior

למה שרוביו יקבל דקות ב-NBA בכלל? במה הוא יותר טוב מלוק רידנאוור וטלפייר? חבר'ה שכן הוכיחו את עצמם באירופה כמו ספאנוליס ואנדרסן הפכו למחממי ספסל בקבוצות שלהם ועשו מהר את החזרה הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2011 6:55 pm 
מנהל פורום

למה? כי כדורסל זה לא מתמטיקה!!!

רוביו הוא בלוף רק עבור מי שלא באמת ראה משחקים שלו וקנה את כל ההייפ של "פטרוביץ' הבא" או "פיסטול פיט האירופאי" וכמובן גם הבחירה הגבוהה בדראפט לא עזרה במובן הזה.

הוא שחקן שנותן המון ערך מוסף, הרבה דברים שלא באים לידי ביטוי בסטט'. אם הוא כזה גרוע למה חושב שהוא ממשיך להיות בסגל הנבחרת החזקה באירופה? אתה חושב שאין להם גארדים סבירים אחרים? ולא רק שהוא בסגל אלא גם משחק הרבה במאני-טיים.

האם הוא יהיה כוכב NBA? לדעתי לא.
האם הוא יעבור את ה-5 נק' למשחק? לא יודע, זה תלוי המון בסיטואציה, אבל לא זה מה שיקבע אם הוא יצליח שם או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 17, 2011 7:06 pm 
Hall of Famer

גואטה, זה לא מדוייק. אדלמן מזוהה אמנם עם ההצלחה של סאקטאון 2002, קבוצה של ווטרנים, אבל כשהוא הגיע לסאקטאון למשל, אז הרכז שלו היה ג'יי וויל שרק יצא מהקולג' והוא עשה איתו עבודה מצויינת. דאג כריסטי האפקטיבי של סאקטאון זאת גם המצאה של אדלמן, כשלפני הוא היה שחקן ספסל שנודד מקבוצה לקבוצה. גם בפורטלנד הוא לקח קבוצה של שחקנים יחסית צעירים והקפיץ אותם מדרגה. אדלמן הוא מאמן התקפי בעיקרון, למרות התקופה שלו ביוסטון ואוהב כדורסל אפטמפו. מתאים למדי לרוביו. למה רוביו יקבל את הצ'אנס ההתחלתי למרות שרידנהאוור הוא שחקן אן.בי.איי עם רזומה וטלפייר פעם נחשב כישרון ענק? פשוט פוליטיקה. הטי-וולבס השקיעו בערך הכול על המניה של רוביו. קאהן ידאג שרוביו יקבל את כל ההזדמנויות להצליח.

אני די סקפטי לגבי הצלחה של רוביו. הבעיה שלי היא שהשחקן לא התקדם ואפילו הלך אחורה בשנה האחרונה. עם כל הציפיות שנופלות על רוביו במינסוטה, זה הולכת להיות סיטואציה מאד מאד קשה עבור שחקן שכרגע די ברור שלא מספיק טוב בכדי למלא אותן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 18, 2011 12:39 am 
Senior

ודים כתב:
למה? כי כדורסל זה לא מתמטיקה!!!

רוביו הוא בלוף רק עבור מי שלא באמת ראה משחקים שלו וקנה את כל ההייפ של "פטרוביץ' הבא" או "פיסטול פיט האירופאי" וכמובן גם הבחירה הגבוהה בדראפט לא עזרה במובן הזה.

הוא שחקן שנותן המון ערך מוסף, הרבה דברים שלא באים לידי ביטוי בסטט'. אם הוא כזה גרוע למה חושב שהוא ממשיך להיות בסגל הנבחרת החזקה באירופה? אתה חושב שאין להם גארדים סבירים אחרים? ולא רק שהוא בסגל אלא גם משחק הרבה במאני-טיים.

האם הוא יהיה כוכב NBA? לדעתי לא.
האם הוא יעבור את ה-5 נק' למשחק? לא יודע, זה תלוי המון בסיטואציה, אבל לא זה מה שיקבע אם הוא יצליח שם או לא.

זה מזכיר לי קצת את ההודעות לגבי סרחיו רודריגז שהתעקשו להראות לנו דברים שלא קיימים. סקריולו לדעתי לא סופר את רודריגז ולכן הוא לא בנבחרת. שאר הגארדים הספרדים הם לא רכזים, וגם סרחיו יול שמסוגל להוביל כדור הוא 2 באופי שלו. הדיבורים על ערך מוסף טובים אולי לאירופה, אף אחד לא בוחר בשחקן בלוטרי בשביל ערך מוסף. מעבר לזה שנוטים להפריז גם בתכונות הטובות שיש לו. ראיתי אותו מנסה להפעיל לחץ על מקאלב, שחקן הרבה יותר מהיר ואתלטי ממנו. מקאלב פשוט ברח ממנו והזין את אנטיץ' לסל קל. אני זוכר אותו מנסה לעשות אותו דבר לכריס פול באולימפיאדה לפני שלוש שנים משל היה איזה גארד אירופאי מסורבל וזה גם הסתיים באותה צורה פחות או יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 28 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot] ו 161 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה