סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 6:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 290 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 07, 2011 4:18 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ממה שראיתי בסטטיסטיקות לא התרשמתי יותר מדי לטובה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2011 11:50 am 
Freshman

שחקן גב לסל טוב למדי. יש לו תנועה דומיננטית אחת - מעין בייבי הוק ביד ימין שהוא עושה בו שימוש כמעט בלעדי בשני צידי הלו פוסט.

מוסר די טוב מהלו פוסט ונראה שחקן די אינטילגנטי.

ברמת המכללות פיתח בעונה האחרונה שלו גם קליעה סבירה מהשלוש כשהשאירו אותו לבד.

כמעט שלא מסוגל להוריד כדור לרצפה עם הפנים לסל ומלבד הקליעה לשלוש לא יעיל כמעט במצב הזה.

חוסם טוב מאד בהגנה אבל קצת פחות טוב בהגנה אחד על אחד ומשום מה למרות שהוא נראה חזק פיזית מתקשה במאבקים על מיקום מבלי לבצע עבירות.

מגרעת אחת בולטת - יש לו ידיים די רעות לדעתי ומתקשה להשתלט על כדורים שנמסרים לו כשיש עוד ידיים מסביב. באותה מידה מתקשה להשתלט כמו שצריך על ריבאונד הגנה כשהוא קופץ עם עוד שחקנים.

הוא מהיר מאד יחסית לגובהו ויכול להגיע לפאסט ברייק לסיים סל או לחסום שחקן בהגנה.

נראה תמיד בעל כושר גופני לקוי - פותח חזק מאד את המשחק אבל מתעייף די מהר ומוריד את האינטנסיביות אחרי עשר דקות בצורה משמעותית מאד.

נערך לאחרונה על ידי doron_ke בתאריך ד' אוקטובר 12, 2011 4:51 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2011 11:57 am 
Hall of Famer

תודה דורון .
איך אתה מעריך את היכולת שלו לצד שחקן צבע נוסף - בוקר ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2011 5:01 pm 
Freshman

לא ראיתי את בוקר משחק מאז הקולג', אז קח את הדברים שלי בערבון מוגבל. גם הזכרון שלי מאז לא מדהים למרות שיצא לי לראות בחודשיים האחרונים משחק שלו מאז.

אם אני זוכר נכון, אז לבוקר היתה קליעה סבירה מחצי מרחק והוא היה די נייד. אבל אני לא בטוח שהוא יכול לשחק 4 ואילו לאוסון הוא 5 לחלוטין מבחינת היכולות ההתקפיות שלו, כלומר - יודע לקבל כדור בלו פוסט ולעשות משם סל וזה הכל בערך.

בספק רב אם הם יכולים לשחק יחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2011 5:30 pm 
Freshman

הבנתי שלאוסון כבר שיחק איזה משחק בבני השרון? מישהו יכול לספר לי איך היה והאם שיחק עם בוקר?

אני בחו"ל כבר שבוע כך שלא יכולתי לראות עד כמה ההערכה שלי התבררה כנכונה במציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2011 5:43 pm 
Senior

שיחק במשחק הראשון בגביע צ'אנס. היה דווקא לא רע עם 17 נק' ו5 ריב' ב22 דקות משחק כולל 2 מ3 מהשלוש וכמה מהלכים טובים באזור הצבע.

הסתבך בבעיית עבירות מוקדמת אבל לפחות במשחק הזה לא בגלל בעיות בתפיסת מיקום בצבע אלא בגלל שליחת ידיים מיותרת.

בוקר לא שיחק (פצוע נראה לי), אבל הוא כן שיחק חלק מהזמן ליד ג'ראד מינץ' שהוא לא ממש 4 קלאסי וקצת איטי ודווקא שיחקו לא רע ביחד ככה שלא נראה לי שתהיה לו בעיה לשחק לצד בוקר.

על פי המשחק הזה לא נראה שהייתה לו בעיה של ידיים לא טובות ודווקא הראה ידיים טובות ומיקום טוב באזור הסל, אבל זה רק משחק אחד אז מאד קשה לדעת.

הנה התקציר של המשחק: http://www.basket-tv.com/default.asp?vid=312 אי אפשר לראות יותר מידי אבל כן יש איזה 2-3 סלים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2011 5:50 pm 
Freshman

ראיתי שלושה או ארבעה משחקים שלו והוא התקשה מאד לתפוס כדורים בתוך TRAFFIC. מיקום טוב והתמצאות טובה בצבע בהחלט יש לו. קלע קצת עם ההוק הימני האימתני שלו? :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2011 7:03 pm 
Senior

לא זכור לי נקודות שלו בזריקות הוק אם אני לא טועה רוב הנקודות שלו מלבד 2 השלשות הגיעו מסלים באזור הצבע בזכות הגודל והסייז העדיף שלו עם שילוב של יכולת טכנית טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2011 2:24 pm 
Junior

פיייייייייייייי.....................

ג'יי ג'יי היקסון מצטרף לבני השרון.

חתיכת החתמה.

http://www.bneihasharon.com/index.php?o ... me&lang=he

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2011 2:52 pm 
Senior

לא יודע מאיפה אקוניס גירד שחקן כזה עם 3 מנויים בערך בקבוצה ותקציב של שקל וחצי. כל הכבוד לו. חבל ששחקן ברמה הזאת הולך לשחק באולם של 300 צופים. אבל אני אישית שמח, רוב הזרים שהגיעו בשנתיים האחרונות לליגה משעממים להחריד(שלא לדבר על מיחזור של זרים כמו דיון דאוול שמסתובב פה כבר משהו כמו 4 שנים...) ועכשיו יהיה קצת אקשן וסיבה טובה לראות משחקים, לפחות של בני השרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2011 3:05 pm 
Senior

נכון. אבל צריך לציין שהחתמה מהסוג הזה מתאימה בעיקר לקבוצה בלי שאיפות מרחיקות לכת לעונה הקרובה. הרי השביתה תסתיים בעוד חודשיים במקרה הגרוע נגיד ובני השרון תשאר עם חור והזכרונות. סביר שזה לא ממש מעניין אותם כי הם לא בנו קבוצה לפיינל פור או משהו כזה ואין ירידות ככה שהם מסכנים משהו כשתבוא הנפילה. אז מה רע בינתיים להנות מקצת שואו, אולי להביא כמה אוהדים נוספים למגרשים ואולי גם לגרד כמה נצחונות על הדרך.

בקבוצה עם מטרות ושאיפות (כמו שלרוב קבוצות הליגה יש השנה, שרוצות להגיע לפיינל פור) משהו כזה הוא משהו שיש לקבוצות המון מה להפסיד ממנו (אלא אם כן העונה כולה תתבטל בסוף, מה שלא יקרה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2011 3:05 pm 
מנהל פורום

קוף ירוק כתב:
לא זכור לי נקודות שלו בזריקות הוק אם אני לא טועה רוב הנקודות שלו מלבד 2 השלשות הגיעו מסלים באזור הצבע בזכות הגודל והסייז העדיף שלו עם שילוב של יכולת טכנית טובה.

הוא היה הכי טוב על המגרש במלחה והיה הוק שוט אחד לפחות ששמתי לב אליו
יחד עם היקסון, יהיה בלגאן לשחק נגד הרצליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2011 3:36 pm 
Hall of Famer

החתמה מאוד מפתיעה .
אמנם הפציעה של בוקר יותר חמורה ממש שחשבו בתחילה , אבל הרי כבר הוחתם לו מחליף ( לאוסון ) שעושה עבודה מצוינת בינתיים , ואפילו ג'יימס נראה טוב השבוע במלחה ( לא שזו חוכמה גדולה מול ההגנה של אלישי כדיר ... ) .
קוף , לשרון 4 זרים חתומים שאינם קשורים ל-NBA , כלומר זה לא שאחרי סיום השביתה יצטרכו לבנות את הסגל מחדש . ברור שהשיטה והכימיה תצטרך לעבוד התאמות , אבל זה בהחלט לא משמעותי מדי .
פתאום אני רואה שבוקר לא מופיע בסגל הקבוצה באתר המנהלת ( מוזר ... ) , וגם קורא שקני לאוסון הוחתם בסך הכל על חוזה חודשי , כך שסביר שצפויים עוד אי אילו הפתעות בקרוב ...

אשמח לקווים מדמותו של הבחור מעכברי ה-NBA .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2011 3:47 pm 
Senior

נכון, לא התכוונתי על חור בסגל מבחינת כמות אלא איכות. אם כל הכבוד ל4 הזרים של בני השרון וגם למחליף שהוחתם לבוקר ומשחק טוב שחקן כמו היקסון על הנייר אמור להיות רמה אחרת ואולי השחקן הטוב בליגה. סביר שברגע שהוא עוזב תהיה נפילה גדולה בדיוק כמו שתהיה נפילה במכבי ת"א למשל כשפארמר יעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2011 4:07 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
הרי השביתה תסתיים בעוד חודשיים במקרה הגרוע

לא יודע מה נחשב אצלך למקרה הגרוע (חודשיים זה הרבה או מעט?), אבל אשמח אם תוכל להעביר את העובדה המוגמרת הזאת לראשי הליגה וארגון השחקנים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2011 4:42 pm 
Senior

מדברים על זה שסביבות ינואר יהיה הדד ליין הסופי לביטול העונה אם אין הסכם וכשזה יגיע לזה כמו בפעם הקודמת השחקנים ישברו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2011 6:05 pm 
Hall of Famer

שמואליקי, היקסון נחשב לכשרון גדול שרק בעונה האחרונה, כשלא היה לידו אף אחד בקליבלנד, התחיל קצת לפרוח (כמעט 14 נק' ו-9 ריב' למשחק). סייז נהדר לפאוורב-NBA, הוא משהו כמו 2.07 שבנוי טוב עם אתלטיות מצויינת, סביר מאוד להניח שבליגת הגמדים שלנו ישחק בעיקר סנטר. כשרון התקפי בהחלט יש לו והוא ריבאונדר טוב, הסיבה העיקרית שהוא לא באמת פרץ עד היום וממשיך לדשדש בתור פוטנציאל לא אפוי בקבוצות קטנות היא בעיקר אינטילגנציית משחק מפוקפקת משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2011 6:17 pm 
Senior

שמעתי שיש סירטון שאחד המאמנים בליגה הראה לשחקנים שלו עם טעויות הגנתיות שהיקסון מככב בו. ד''א, עושה רושם שמאמנים אצלנו וויתרו לחלוטין על האופציה של סנטר אמיתי. לא שהליגה הייתה מלאה בשחקנים כאלה, אבל אני זוכר את צביקה מחתים איזה מקרר ליורוליג בירושלים שהיה משהו כמו 2.10 מ' והיה לא רע דווקא. אחריו הגיעו חבר'ה כמו קימאני פרינד(לא זוכר מה היה הרקע לזה שירושלים חתכה אותו) ומריו אוסטין שהיה ה''מקרר'' הכי מוצלח והיה יופי של סקורר. מאז הליגה(חוץ ממכבי כמובן) הולכת בדרכו של קטש, מתוך אמונה שבשיטת הפיינל פור לשחק עם אלישי כדיר על תקן 5 זה אולי שווה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2011 7:18 pm 
Hall of Famer

לפחות על הנייר זה אחד השחקנים הכי טובים ששיחקו אי פעם בישראל\בני השרון נראו לא רע בכלל נגד י-ם גם בלעדיו ,עכשיו תהיה להם רוטציה של 5 זרים לליגה ואת שחקן הפנים הכי מוכשר בליגה ,לפחות עד סיום שביתת הNBA ,מעניין אם הוא יכול לשחק ליד לאוסון שהרשים מאוד במשחק הליגה האחרון .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2011 9:43 pm 
Sophomore

מה יעשו עכשיו עם כל השלטים בכל חור ברחבי העיר הרצליה של :"רוצים לראות דאנקים של NBA ביובל? תעשו מנויי ותראו את טרבור בוקר מקרוב!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2011 10:59 pm 
Senior

ישאירו את השם של בוקר על הגופיית משחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 22, 2011 6:20 pm 
מנהל פורום

כתבתי על זה כבר בשנה שעברה, אבל אקוניס איכשהו מצליח כמעט בכל עונה לגרד איזו החתמה רצינית. כנראה שהוא מאוד מקושר מעבר לים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 22, 2011 8:28 pm 
Hall of Famer

אוסטין לא היה סנטר טבעי. ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 22, 2011 9:09 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
וקיבו סטיוארט היה 2.10 כמו שאני מטר תשעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 22, 2011 9:19 pm 
Hall of Famer

וגם קשה לומר עליו שהיה "לא רע".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 290 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: