סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 9:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 12:40 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Farmar steals the ball! Farmar steals the ball! :dan_ser:

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 12:44 am 
Sophomore

אחד המשחקים האיכותים שהיו פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 12:52 am 
Junior

בואו לא ניסחף.

מכבי נישאה כאן על גלי הדחיפה מהקהל. פארמר עם משחק נכון, מנצל את הצעד הראשון העדיף שלו על פני השומרים באופן מקסימלי ונכנס למשחק באופן הכי טוב שיש. סופו מנצל את העובדה שהמאמן ממול הוא טירון בן טירון, ושוב כמו בעונה שעברה, ממעט להביא עליו דאבל-אפים.

בלו - מה לא נאמר על אחד הקלעים הכי טהורים שהיו כאן מאז ומעולם. עם זוג רגליים כבדות ומסורבלות כשל סנטר, אך עם טווח כמעט בלתי נגמר.

ההפתעה של המשחק היא ללא ספק יוגב אוחיון שנתן רבע שלישי לפנתיאון האישי שלו. הובלת כדור נהדרת, זריזות, אסיסטים והגנה מעולה.

לדוד מידן יש שבוע להשיג סולחה עם התורכים.

מי בא להכל כלול ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 12:56 am 
Sophomore

יוגב הרס ברבע הרביעי את כל מה שהוא בנה ברבע השלישי. משום מה הוא החליט שכניסות שהוא לא מצליח לסיים בליגה הישראלית הוא יצליח לסיים מול גבוהים כמו בגיץ', איבאקה וטומיץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 12:59 am 
Hall of Famer

משחק כיפי. קצב משחק מהיר, יכולות אישיות גבוהות של שחקנים משני הצדדים. אוריאל זוכה בליין ע"ש איבאקה עם 20 דקות ו-43 שניות, לא יודע אם זה היה התכנון אבל יצא ככה עקב בעית עבירות של טומיץ' ובגיץ' שהיו חלשים מאוד היום. בסיום 88-82 לצהובים.

מכבי: פארמר 27 נק' (10/12 מהשדה) 5 אס' ו-4 ריב', בלו 16, סופו 16, סמית 15 נק' ו-6 ריב', הנדריקס 7 ו-5 ריב', יוגב 5 נק' 5 ריב' ו-4 אס', אליהו 2
ריאל: קארול 18 נק' (4/5 לשלוש), פליפה רייס 15 (רוצח שקט עם ג'אמפרים נקיים מבחוץ), רודי 13 (4/12 מהשדה) ו-4 ריב', איבאקה 9 ו-8 ריב', סרחיו 7 ו-8 אס' ואי אפשר בלי בחירת הדראפט של שיקגו, ניקולה מירוטיץ' שהסריח את המגרש עם 0/4 מהשדה ו-2 איבודים. אוהבים אותך מאוד! חבל שתעזוב את אירופה ואת המשפחה בשביל קריירה באמריקה! אין צורך! :)-(:

לא מבין איך שחקן כמו יוגב יכול להגיע למצב שבגיל 24 אחרי שהוא משחק כבר 15 שנה כדורסל הוא עדיין לא יודע לסיים לייאפ ביד ימין.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 1:02 am 
Sophomore

מירוטיץ' גם די הסריח את המגרש בחצי הגמר בשנה שעברה מול מכבי.
פרמאר ה MVP של המחזור, אלא אם מישהו מז'לגיריס או פאו יפציץ מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 1:02 am 
מנהל פורום

אז אנדר/אובר 15 של המפוברק נגמר באובר
איבקה שיחק 20 כמו שהימרתי
הנהלה מצחיק לריאל או שמביאים מאמן מעולה עם סגל מוגבל או סגל מעולה עם מאמן מוגבל
אני יכול לדמיין איזה מטעמים היה עושה מסינה עם הסגל הזה (לא אומר שהיה מנצח את מכבי היום) אבל בטוח שהיינו רואים הגנה חכמה יותר ויותר תנועה בלי כדור בהתקפה

לאדון קארול אסור להוביל כדור, פשוט אסור, הנסיונות שלו להציל את המולדת חיסלו כל סיכוי של קאמבאק של ריאל

החל מהחמש דקות האחרונות של החצי הראשון, מכבי שלטה במשחק לגמרי, עצרה את ההתקפות הקריטויות ביעילות מדהימה, הגיעה לסל בדקות שבהם היה איום של ריאל לחזור. לריאל פשוט לא היה סיכוי לנצח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 1:06 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
לא מבין איך שחקן כמו יוגב יכול להגיע למצב שבגיל 24 אחרי שהוא משחק כבר 15 שנה כדורסל הוא עדיין לא יודע לסיים לייאפ ביד ימין.

או ביד שמאל. או בכלל.

אבל עדיין, משחק טוב מאוד של יוגב שמוכיח שכשיש לו בטחון הוא בהחלט מחליף לגיטימי ליורוליג, אחרי הערב נותר רק לתהות, אם סרחיו רודריגז עבר אורח ב-NBA לכמה עונות, למה לא יוגב?

פארמר במשחק פנטנסטי משקיט את כל המבקרים שכבר הספיקו להפוך אותו לפלופ, הוא אולי לא הסופרסטאר שכולם ציפו שהוא יהיה, אבל עדיין שחקן מהרמה הכי גבוהה באירופה, חבל שהוא ילך בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 1:17 am 
Senior

uriel17 כתב:
אז אנדר/אובר 15 של המפוברק נגמר באובר
איבקה שיחק 20 כמו שהימרתי
הנהלה מצחיק לריאל או שמביאים מאמן מעולה עם סגל מוגבל או סגל מעולה עם מאמן מוגבל
אני יכול לדמיין איזה מטעמים היה עושה מסינה עם הסגל הזה (לא אומר שהיה מנצח את מכבי היום) אבל בטוח שהיינו רואים הגנה חכמה יותר ויותר תנועה בלי כדור בהתקפה

לאדון קארול אסור להוביל כדור, פשוט אסור, הנסיונות שלו להציל את המולדת חיסלו כל סיכוי של קאמבאק של ריאל

החל מהחמש דקות האחרונות של החצי הראשון, מכבי שלטה במשחק לגמרי, עצרה את ההתקפות הקריטויות ביעילות מדהימה, הגיעה לסל בדקות שבהם היה איום של ריאל לחזור. לריאל פשוט לא היה סיכוי לנצח

אפשר לחשוב איזה סגל מוגבל זה עם קאוקינס, יאריץ', טומיץ', יול והאנסן. למסינה היו שנתיים לבנות סגל כאוות נפשו. התקציב של ריאל וודאי לא עלה מאז. חוץ מזה, אולי די להפיל על מאמנים יריבים את הניצחונות של מכבי? באמת שזה נהיה פתאטי. אני זוכר אנשים קוטלים את פלאסה ומהללים את מאמן הליגה המטורף אפי ב-2008. מאז פלאסה לקח אליפות אירופה ואפי מאמן בראשון לציון. לגבי ריאל: ממש לא התרשמתי ממירוטיץ'. זאת חוכמה קטנה מאוד לחגוג באליפויות אירופה לעתודות. את דווין סמית' הוא לא הצליח להוריד לפוסט אפ למרות הפרשי הגובה העצומים ביניהם. ההבאה של איבאקה חיסלה גם את טומיץ', הגבוה היחיד בריאל עם משחק פוסט ופיק אנד רול(בגיץ' לא הצליח לעשות סל אפילו על ה-2.02 מ' של הנדריקס). במכבי יוגב קיבל רבע אחד יותר מידי ואחראי לקיזוז חצי מההפרש. פארמר, סופו ובלו היו נהדרים היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 1:28 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
אני האחרון להפיל על מאמנים יריבים, אבל לאסלו באמת עשה לא מעט טעויות. מנגד בלאט עם ניהול משחק מושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 1:51 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
משחק באמת ענק.
אני לא מבין את ההערות כאילו יוגב אחראי לקיזוז ההפרש, הרס כל מה שבנה וכל הקשקושים האלה. יוגב היה אחד האחראים העיקריים לזה שההפרש הזה נהייה בכלל, ופספוס אחד או שניים לא יהרוס את זה.
פארמר היה מצוין, עשה מה שנתנו לו ועשה את זה מושלם, סופו מעבר לנקודות נתן מלחמה עצומה. כמו נגד נתניה מכבי נתנה רצף שלשות בדקות קריטיות, במקרה הזה זה קרה כשגם השלשות של ריאל נכנסו ברצף. ההגנה עבדה מצוין, תגובות מהירות וחדות בדרך כלל, מקבוצה כמו ריאל אתה יכול לחטוף 82 נקודות למרות שאתה נותן הגנה גדולה.
מישהו הצליח לקלוט את התרגילים החדשים האלה שבלאט מדבר עליהם? אני מודה שאני לא, אני צריך לראות את המשחק הזה עוד פעם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 2:04 am 
Junior

שחף,אתה מתכוון לפסקואל,פאלאסה בקאחה סול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 2:34 am 
Senior

אכן כן. לא ראיתי תרגילים חדשים של דייויד, אולי וריאציה חדשה של הישנים. בעיקר היה התרגיל המוכר והטוב שבו סופו מתמקם בפנים ומקבל מסירה מהסמול פורוורד(בשנה שעברה אידסון, השנה סמית'). מה שמכבי הוסיפו השנה ולא היה כל כך קיים בשנה שעברה זה פיק אנד רול מהאמצע, פשוט כי השנה יש גארדים שעושים אותו טוב(פארמר, פאפס ואפילו לאנגפורד). תרגיל שפאו של אובראדוביץ' עושה ברמה הכי גבוהה עם דיאמנטידיס ובאטיסט. לסופו למרות הכבדות שלו יש תנועה טובה בלי כדור וההגנה חייבת לשים לב אליו. הנדריקס זריז ומסיים את המהלכים האלה טוב. כשמצרפים לזה את בלו בפינה בכושר טוב ליריב יש חתיכת אתגר הגנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 9:26 am 
Freshman

בטעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 11:37 am 
Hall of Famer

quote="shachaf78"]]
אפשר לחשוב איזה סגל מוגבל זה עם קאוקינס, יאריץ', טומיץ', יול והאנסן. למסינה היו שנתיים לבנות סגל כאוות נפשו. התקציב של ריאל וודאי לא עלה מאז. חוץ מזה, אולי די להפיל על מאמנים יריבים את הניצחונות של מכבי? באמת שזה נהיה פתאטי. אני זוכר אנשים קוטלים את פלאסה ומהללים את מאמן הליגה המטורף אפי ב-2008. מאז פלאסה לקח אליפות אירופה ואפי מאמן בראשון לציון. לגבי ריאל: ממש לא התרשמתי ממירוטיץ'. זאת חוכמה קטנה מאוד לחגוג באליפויות אירופה לעתודות. את דווין סמית' הוא לא הצליח להוריד לפוסט אפ למרות הפרשי הגובה העצומים ביניהם. ההבאה של איבאקה חיסלה גם את טומיץ', הגבוה היחיד בריאל עם משחק פוסט ופיק אנד רול(בגיץ' לא הצליח לעשות סל אפילו על ה-2.02 מ' של הנדריקס). במכבי יוגב קיבל רבע אחד יותר מידי ואחראי לקיזוז חצי מההפרש. פארמר, סופו ובלו היו נהדרים היום.[/quote]

זה בהחלט היה סגל מוגבל באלמנטים מסוימים (בעיקר האתלטיות, שבעזרתה מכבי חיסלה את ריאל). בכל מקרה, פאתטי או לא בעיניך, לאסו עשה מגוון טעויות מטומטמות שניכרו לכל עין, מהייבוש של איבקה כל הרבע השלישי דרך ההשארה של טויץ' על סופו בלי דאבל אפ ועד הציוותים ההתקפיים הלא ברורים.

אגב, איזה תואר פלאסה לקח בדיוק ב2008? ועוד אליפות אירופה? על מה אתה מדבר בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 11:45 am 
Senior

פסקוואל(לא פלאסה) זכה ביורוליג ב-2010. כמו שאנשים פה לא מפילים את חוסר היכולת של מכבי לקחת אליפות ב-2010 בפציעה של לאסמה או בעובדה שלאמפה שוחרר בלי מחליף(בניגוד למה שהובטח לפיני אז) ככה לא הייתי מפיל את הכישלון של ריאל באותה שנה על הסגל שלה. בסופו של דבר מסינה הביא את השחקנים שהוא רצה והרכבת שהוא עשה שם בשנתיים שלו במדריד עם הזרים מוכיחה שלא תמיד מאמן גדול+ תקציב גדול= הצלחה. ההצלחה של פסקוואל גם כן מחזקת את זה.

אגב, משהו לגבי סופו: המשחקים האחרונים מוכיחים שאין באמת סנטר באירופה שיכול לשמור אותו באחד על אחד. לא אטריות ארוכות כמו בגיץ' וטומיץ', לא סופר אתלטים כמו איבאקה וגם לא מישהו עם בשר כמו פקוביץ'. כשאני נזכר מה סופו עשה לסנטר NBA לגיטימי כמו מארק גאסול לפני שנתיים זה רק מחזק את העובדה שהאיש עם כל המצבי רוח שלו זה הנכס הכי חשוב של הקבוצה בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 2:30 pm 
Freshman

היה אתמול רגע משעשע במשחק כשסמית' וג'יימס התנגשו וסמית' ירד לספסל בלאט הקפיץ את פאפא ובורשטיין חשב שהוא קורא לו והוא ישר קפץ גם ואז בלאט הושיב אותו... קורע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 2:42 pm 
Hall of Famer

חחחחחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 4:53 pm 
Junior

פרודו - לאסלואו זאת חנה. המאמן של ריאל זה פאבלו לאסו (ובשנה שעברה היה העוזר של מסינה, ברח לי שמו). בכל מקרה אני מסכים שהם דומים מבחינת הסגנון כקבוצה למרות שהחומר של הקבוצה הנוכחית הרבה יותר טוב.

היה משחק גדול בנוקיה אתמול. הטוב ביותר שראיתי השנה ביורוליג. הרבע השלישי היה בכלל אדיר.

מכבי קיבלה את שני המפתחות החשובים שלה למשחק - סופו ופרמאר. כששניהם טובים ושולטים במשחק, קשה לנצח את הקבוצה הזאת.

ריאל נתנה משחק די טיפוסי לקבוצה העונה. אני עדיין חושב שלאסו משחק מעט מדי עם הליינאפ החזק שלו (יול, פרננדז וקארול) ביחד. היום יול היה עם בעיית עבירות והוא רצה את סוארז משיקולים הגנתיים על המגרש. מתחת לסל אין להם כלים התקפיים טובים ומי שחושב שזה רק עניין של שיטת משחק לא ראה אותם כנראה מספיק. טומיץ' ברגרסיה כבר שנה וחצי, איבקה לא מחובר ולא עשה כלום חוץ מריב' התקפה, בגיץ' דווקא טוב אבל גם לו אין מה למכור מול סופו. לא הגנתית ולא התקפית.

מירוטיץ' רע מאוד השנה וזה כואב לראות אותו. הבחור כישרון אדיר שלא מוצא את עצמו בקבוצה הזאת.

אגב הנבואות האפוקליפטיות על פרמאר וסמית'. הראשון נתן ערב MVP והשני היה מפתח קריטי לניצחון עם הגנה עצומה על רודי בחצי השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 5:13 pm 
Sophomore

וידאו של סופו משתטח על הרצפה... :co_ol: :bra_vo:
איפה מוצאים כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 7:38 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
דווקא לבגיץ' יש מה למכור מול סופו. זאת אומרת הוא לא יכול לשחק מולו כל הזמן וגם לא לבצע עבירות, אבל לדעתי הוא הוסיף מסה שרירים וחוסם מצויין הוא תמיד היה וזה שילוב די טוב מול סופו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 8:16 pm 
Freshman

CP3 כתב:
וידאו של סופו משתטח על הרצפה... :co_ol: :bra_vo:
איפה מוצאים כזה?

יכול להיות שפה בקובץ המכונה "המהלכים של סופו"
http://forums.maccabifans.co.il/showthread.php?t=16777

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 8:45 pm 
Senior

בגיץ' חטף 46 נקודות מסופו בשנה שעברה. הוא שידרג את עצמו מעמוד חשמל אנושי למשהו עם טיפה יותר מסה אבל הוא לא יכול לשמור אחד על אחד את סופו וספק אם יש בכלל סנטר באירופה שיכול לעשות את זה. לגבי טומיץ'- בפיינל פור בשנה שעברה בתבוסה למכבי הוא היה מנקודות האור הבודדות בריאל עם 17 נקודות ו-6 ריבאונדים. בהצלבה הוא היה מצויין וגם באליפות אירופה. ההבאה של איבאקה כנראה חיסלה לו את הביטחון, חוץ מזה שהוא נפגע בטח מזה שאין לריאל רכז כל כך( לאסו מעדיף את השלישייה של רודי, יול וקארול מטעמים התקפיים ורודריגז גם ככה לא כזה להיט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 10:48 pm 
Freshman

הדיבורים על כמה הגבוהים שלהם טובים או לא הם לא רלוונטים, שיש לך בקבוצה שני שחקנים מעל 2.15 (!!!) ובמיוחד שטומיץ הוא לא איזה נגר זה פשוט חטא לשחק כמו שהם משחקים שהדבר הראשון שהם מחפשים זה שלשה.
ובלי שום קשר יכול להיות שהNBA עשה הרבה דברים טובים לרודי אבל מה שאני ראיתי אתמול זה שחקן שמלבד קליעה ל-3 לא עושה יותר מדי דברים אחרים וחבל מבחינתו כי הוא היה שחקן ממש ורסטילי לפני המעבר לNBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 11:47 pm 
Senior

גובה זה לא מדד לכלום אם אין לך טכניקה ומסה מתאימה. מייק באטיסט 2.04 מ' והוא אולי הגבוה הכי טוב ביורוליג בחצי עשור האחרון. סופו הורג סנטרים של 2.20 מ' עם ה-2.08 מ' עם נעליים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 46 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה