סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 8:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רביעי ביורוליג
הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 12:57 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אז קאוקינס פותח לפני רקוצ'ביץ'?? לאן הגענו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 1:04 am 
Sophomore

לאותו מקום שבו אוחיון פותח לפני לנגפורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 1:08 am 
מנהל פורום

מילאנו מפסידה במשחק שעל פי התוצאה והסטטסטיקה של השחקנים המובילים היה כנראה סבל צרוף. (נראה אותו מחר בשידור חוזר, נספר יותר) 54:62 במילאנו. הקלע הבולט במשחק כולו היה בארץ' עם 16 נק' ו45 אחוז. מהטווח של בארץ זה רע.
עוד נתון סטטיסטי? אחוזי השלוש היו 18% ו11%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 1:12 am 
Hall of Famer

זה היה שבוע לא רע לפליטי אן.בי.איי אמריקאים. קודם כל כמובן פארמר, אבל גם איי.סי. לואו פתאום הזכיר לכולם שהוא, בניגוד לפארמר למשל, היה בחירת לוטרי. 26 נק' ו-7 אס' בניצחון של פרטיזן עלשארלרואה. גם פקוביץ' עשה את שלו עם 21 נק'.

האירופאי באטום כמעט השלים דאבל דאבל בהפסד קבוצתו לפנר. 22 נק' שזה יפה, אבל גם 9 איב'. תאבו ספולושה מראה שלפעמים נגר אן.בי.איי יכול להיות שחקן התקפה יעיל באירופה עם 19 נק' הערב, אחרי שקלע 17 בשבוע שעבר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 2:16 am 
Junior

והשבוע אצל נבחרת זרי הליגה הישראלית(באמברג):
סלוטר 16 ו6
רוברטס 16
וטאקר עם משחק חלש של 4 נקודות בלבד.

כל זה בהפסד הביתי של באמברג 79:78 למלאגה שבה בולט(כרגיל) ג'ואל פרילנד עם 18 ו7 ריבאונדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 2:21 pm 
Sophomore

24 נקודות מדד לכל KK זאגרב, קרה אי פעם ביורוליג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 2:28 pm 
Sophomore

סיינה עשתה מינוס 2 במשחק הראשון בהצלבה בשנה שעברה.
http://www.euroleague.net/main/results/ ... code=E2010

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 5:41 pm 
Junior

ראיתי שני משחקים מהמחזור באיחור אלגנטי.

קודם כל המשחק של צסק"א היה מפחיד. הם בהילוך שני כמעט 40 דקות ושברו לגמרי את הקרואטים בהגנה. לא נפלתי מהכיסא לגבי דאריו סאריץ' אבל צריך להיות הוגנים וזה לא בדיוק המצ'-אפ שלו בשלב הזה של הקריירה. בצד השני רוטציה קזלאוסקאס-ית קלאסית. כמעט כולם משחקים, לוקחים חלק בהנעת הכדור בהתקפה. למעט 3 העוגנים של הקבוצה (קירלינקו, תיאודוסיץ' וקרסטיץ') זה לא ממש משנה מי על הפרקט. כולם תורמים בערך באותה הרמה. ההגנה שלהם מפחידה, המון חסימות ושינויי זריקה. הקרואטים לא הגיעו לזריקות נוחות כל הערב.

המשחק של פנרבחצ'ה היה בינוני. סקור גבוה אבל הטורקים כרגע משחקים מתחת לרמת הכישרון שלהם. ספולושה שוב קולע הרבה אבל לדעתי זה בעוכרי הקבוצה. הוא משחק כ2-3 ליד פרלדזיץ' ואלה הרכבים גבוהים וכבדים מדי לכדורסל האירופי. קבוצה יותר מוכשרת מנאנסי היתה מנצלת את זה (וקאחה כבר עשו את זה לפני שבועיים). פרלדזיץ' חביבי היה גדול כרגיל. הפוינט-פורוורד הטוב באירופה היום ויש לו עוד המון לאן להשתפר (בקליעה בעיקר). ספאחיה עבר לאיזורית בסוף הרבע הראשון וזה סגר להם את המשחק. בסוף נגמר רק 5 הפרש אבל לא היה ספק שזה משחק של פנרבחצ'ה כמעט לכל האורך. אצל הצרפתים היה שחקן גבוה שלא שמתי לב לשמו אבל הראה כמה מובים יפים וכמובן באטום שממשיך להפתיע (אותי, לפחות). פוסט-אפים, חדירות לסל. הרבה כלים שלא ידעתי בכלל שיש לו ולא כל כך רואים בNBA.

פנרבחצ'ה קבוצה שיכולה וצריכה להגיע השנה לפיינל-פור בבית, אבל הם צריכים לייצב את הרוטציה ובעיקר להחליט מי ה2 הדומיננטי שם. ההרכב הנוכחי שלהם לא מספיק טוב ומאוזן (גם בעמדה 2 וגם בסנטר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 9:56 pm 
Hall of Famer

נראה לי שבמשחק בטורקיה הסטטיסטיקאים היו נדיבים במיוחד. רכזה של נאנסי לינהאן קבע שיא אס' חדש ביורוליג, 15, ואילו פרלדזיץ' לא היה ממש רחוק ממנו עם 12 אס'. השיא הקודם עמד על 14 אס' והוחזק ע"י שניים מהרכזים היותר גדולים של שנות האלפיים. ת'יוס אדני שעשה זאת ב-2004 במדי בנטון ופאפאלוקס שלפני שנתיים מסר את ארבעה עשר אסיסטיו במדים האדומים של אולימפיאקוס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 11:10 pm 
מנהל פורום

ז'לגריס ביוון, מחזיקה מעמד בקושי ברבע הראשון 21:25 ליוונים
קלעים די מאוזנים, כוכבו של יאצק חוזר לזרוח עם שלושה אסיסטים יפים וקליעות חצי מרחק בתנועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 04, 2011 11:31 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
איזה בלוק של קאלאטיס על פופוביץ'!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 12:54 am 
מנהל פורום

זלגריס קבוצה הרבה יותר טובה מהמאזן שלה, מתפרקת (משחק שני ברציפות) בדקות האחרונות, מלאגה בחוץ הפסידה בהארכה, הפסד לצסקא בבית ולפאו בחוץ, כל אלה הפסדים לא נוראיים
מה שצריך להדאיג את המאמן זה הנפילות בדקות האחרונות. לי יש הרגשה (לא בדקתי סטטיסטית) שזה קשור לפופוביץ שלא הולך על האסים ווימס ולאוסן
רבע שני מדהים שלהם רבע שלישי עןד איך שהוא במשחק ואז הכל מתפרק
הקבוצה שווה טופ 16 בלי ספק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 2:25 am 
Junior

יא אללה,שבוע הבא פאו-צסק"א,מקווה שערוץ הספורט ייתן לנו את זה ולא עוד פעם את אחד המשחקים מהבית של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 2:18 pm 
Junior

לא יודע לגבי הרכז של נאנסי (יכול להיות שהתקרב למספרים האלה למרות שאני קצת סקפטי, לא היו המון מהלכים של אסיסט קלאסי לסל) אבל פרלדזיץ' בהחלט עשה 10 אס' ומעלה. וזאת לא פעם ראשונה שלו. בסוף העונה שעברה הוא שיחק בעצם כרכז של הקבוצה והיה לא פחות טוב מהרכז המקורי (אוקיץ') שהיה פצוע. כפוינט-פורוורד אין דברים כאלה באירופה, אני אישית לא ראיתי שחקן עם הבנת משחק ויכולות כמו שלו מאז בודירוגה (בעמדה הזאת, כמובן). לא פלא שהטורקים והסלובנים התכסחו עליו ברמת הנבחרת.

באופן כללי, עמוס אתה כמובן צודק לגבי הסטט' בטורקיה. זה עניין ידוע שם כבר שנים (כמו גם בליגה האיטלקית, אם כי במידה פחותה). ביורוליג זה כמובן שונה כי הם לא נסמכים על הסטט' המקומית (שלפעמים שונה מאוד מהסטט' הרשמית של היורוליג, אפילו אצלנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 2:20 pm 
Junior

פאו-צסק"א צריך להיות משחק אדיר ומבחן ראשון אמיתי לשתי הקבוצות. עדיין לא ברור מפתיחת העונה (הרצחנית) שלה אם פאו באמת נחלשה. לדעתי כן. אני חושב שצסק"א אוכלת אותם אבל את אוברדוביץ' אסור להספיד אף פעם. הקבוצות שלו תמיד מתעלות מהפוזיציה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 2:22 pm 
Senior

זאת שנה זוגית, לא? זליקו יקבל בטופ 16 את ברצלונה וסיינה או משהו כזה ויעוף שם... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 2:28 pm 
Junior

צחוק צחוק, זאת הסיבה העיקרית שאני לא מהמר על פאו לגביע השנה (או אפילו לפיינל-פור). פחות נומרולוגיה ויותר העניין הפשוט שאוברדוביץ' הוא אלוף בלהכין קבוצות מעמדה של נחיתות מקצועית (מדומה או לא). כשהוא מגיע כפייבוריט אחוזי ההצלחה שלו הרבה יותר נמוכים, כולל כמה התרסקויות אמיתיות. אם מחברים את זה לראייה הרחבה יותר של קבוצה אלופה שצריכה להתאים את עצמה למצב שכולם מכירים אותך (ומגיעים גם עם אובר מוטיבציה לנצח) ואתה כבר "עשית את זה", ברור למה בק-טו-בק זה הישג כל כך קשה ביורוליג או בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 2:30 pm 
Senior

ומייק באטיסט אמור לחגוג 34 אוטוטו. עם כל זה שדיאמנטידיס שם ובשיאו, האיש עדיין אמור לאבד צעד ובתור שחקן שמבוסס הרבה על האתלטיות והכוח המתפרץ שלו זה אמור להיות משמעותי. לבאטיסט אין להם באמת תחליף. שלא לדבר על זה שלוגאן והזר השני ששיחק בליגה הישראלית שלהם זה היחלשות לעומת ניקולאס ופוטסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 2:59 pm 
Junior

אתה מעלה כאן כמה נקודות חשובות מאוד. לגבי בטיסט אני פחות סקפטי - זה כבר ריטואל של לפחות שנתיים. בנתיים האיש עדיין כאן ונותן מספרים ויכולת נהדרת. אני לא רוצה להשתפך כאן יותר מדי אבל עוד אחת מהמעלות של אוברדוביץ' זה ביכולת ניהול הקבוצה במובן הקלאסי (לא ניהול משחק). הוא יודע לחלק את הדקות והרוטציה ולהביא שחקנים לשיא בזמן הנכון. כך הוא "בישל" את הילד בן ה19 אנטוניס פוטסיס עונה שלמה עם 15-20 דקות מהספסל כדי שיתפוצץ בפיינל-פור בסלוניקי ובעיקר בגמר על מכבי. כך זה היה עם פאפאדופולוס הצעיר ב2002 וכך גם עם הסנטרים הוטרנים שלו (שלא לומר קשישים) שהוא שמר אותם על אש נמוכה כל העונה כדי לקבל מהם את האקסטרה ברגעים המכריעים (מידלטון באותו פיינל-פור בבולוניה, טומאשביץ' ב2007, בטיסט בשנתיים האחרונות).

בקיצור, לא הייתי מודאג יותר מדי ממייק בטיסט מה גם שהשנה אלכס מאריץ' בריא ואמור לתפוס תפקיד מרכזי בקבוצה (מה שהוא כבר עושה). בוא לא נשכח שזה סנטר מאוד משמעותי ביורוליג.

סמית' ולוגאן זה באמת שנמוך לעומת פוטסיס וניקולאס אבל זה חלק מהמשחק. מצד שני אתה יכול (שוב) להביא את הפקטור של החיבור וההמשכיות המדהימה בקבוצה הזאת (בטיסט עונה 9 בקבוצה, דיאמנטידיס עונה 7 או 8, כנ"ל מרבית הסגל המקומי). אגב לגבי לוגאן אני לא בטוח. ניקולאס שחקן אדיר אבל התפקיד שלו בקבוצה היה מאוד מוגדר וספציפי. בטח עם העלייה של קלאתס לקראת סוף העונה שעברה הוא הפך לרול-פלייר מאוד מוגדר וזה שחקן שאתה יכול להחליף. לוגאן נותן נקודות מהספסל ובאספקטים האלה הוא אמנם פחות טוב מניקולאס אבל לא בהרבה. לפוטסיס באמת אין תחליף וזה אחד מסימני השאלה הגדולים של העונה בקבוצה הזאת. את הרבע האחרון במשחק המכריע בגמר של העונה שעברה, לא ישכחו הרבה זמן באולימפיאקוס (עם דיאמניטידיס בצד, כזכור).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 3:10 pm 
Senior

מאריץ' עד עכשיו מקבל מזליקו פחות קרדיט מפאקינג יאן וויוקאס. הוא לא מתאים לכדורסל הפיק אנד רול של פאו. לוגאן שחקן מאוד לא יציב. לגבי באטיסט- נראה. התפקיד של באטיסט הרבה יותר חשוב שם מאשר חבר'ה כמו מידלטון ותומאשביץ' והם לא יוכלו להסתדר מול יריבות איכותיות בכמות מצומצמת של דקות שלו. הוא התחיל את העונה עם מספרים של 8 נקודות ו-3 ריבאונדים למשחק. שינמוך של 5 נקודות בהשוואה לאשתקד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 3:20 pm 
Junior

אני מסכים עם מה שאתה אומר אבל שוב אני מפנה אותך לפסקה השנייה שלי (ולסטטיסטיקה הרלוונטית מהעונות ההן - אתה מוזמן לחזור ולבדוק). אוברדוביץ' מתחיל את העונה עם חלוקת דקות מאוד סוציאלית, בעיקר בכל מה שנוגע לשחקנים היותר וותיקים וחשובים שלו. בטיסט יילך ויעלה במספר הדקות (והנקודות) ככל שהעונה תתקדם וכנ"ל לגבי מאריץ'. אגב מאריץ' ומשחק הפיקנ'רול. אנחנו נוטים אולי להתבלבל מהשנים האחרונות של שלטון דיאמנטידיס בפאו אבל הקבוצה הזאת (והמאמן הזה) בהחלט יודעים לשחק אל שחקני מטרה בצבע ולא רק פיקנ'רול של הגארדים. מאריץ' הוא נשק חשוב ויעיל מאוד באירופה (סוחט עבירות מצוין ויודע להתמקם טוב בצבע) שלדעתי פאו תשתמש בו הרבה יותר השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 3:53 pm 
Senior

חלוקת דקות סוציאלית זה 4 דקות למאריץ' אתמול? לא זוכר מה הפציעה שהוא עבר אבל בהחלט יכול להיות שהוא לא התאושש ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 4:39 pm 
Junior

חלוקת דקות סוציאלית זה 11 שחקנים ששותפו בכל משחקי הקבוצה, למעלה מ10 דקות בממוצע לערב. זה שלושה שחקנים שמשחקים 25 דקות בממוצע וחוץ מהם אף אחד לא חוצה את רף ה20 דקות. זה אלכס מאריץ' שמשחק בדיוק שתי דקות פחות בממוצע לעומת בטיסט או וויוקאס. כן, זאת חלוקת דקות סוציאלית.

אז נכון שהמספרים כרגע קצת מוטים כי צסק"א עדיין לא שיחקה מול היריבה העיקרית שלה בבית (שמולה סביר להניח שנראה רוטציה מצומצמת הרבה יותר) אבל זה בגדול הרעיון. אוברדוביץ' לא שוחק את הכוכבים שלו בתחילת העונה ובטח שלא במשחקים פחות חשובים בתמונה הכוללת. זאת הסיבה שהקבוצות שלו בדרך כלל לא דורסות יריבות וגם לא תראה אותן מעמידות מאזנים מושלמים (או קרוב לזה) בשלבים המוקדמים של העונה. ואת זה אני אומר לחיוב ולא לשלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 4:43 pm 
Junior

גם שתי בלתי מנוצחות נוספות ייפגשו אחת עם השניה לדו קרב מעניין:ברצלונה תארח את סיינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 05, 2011 4:44 pm 
Hall of Famer

ואני לא מבין את ההשוואה בין פרלדזיץ' לבין בודירוגה? בודירוגה היה הרבה דברים, ובראשם גאון אמיתי ביצירת נקודות, ברמה שכנראה שלא היתה באירופה מאז פטרוביץ' ועד היום.
אבל פוינט פורוורד הוא ממש לא היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1, uriel17 ו 37 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה