סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 9:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2011 10:34 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
קטש עם הכנה לא רעה למשחק (את זה אני אומר בזכות שמונה הדקות הראשונות), וניהול משחק מזעזע אח"כ. ההירדמות שלו ואי ההחלפה של גוני בנעימי כמעט ועלתה לנו במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2011 10:44 pm 
Freshman

פחות גוני שבאמת היה טוב וייצב את המשחק, ויותר בראדלי שקיבל קרדיט מוגזם גם ע"ח נעימי וגרם לזה שבקלאץ' נעימי היה קר מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2011 10:47 pm 
מנהל פורום

אין שום שיפור בעמדה של קטש
השיפור היחיד היה בתוספת שני שחקנים שגם היו בכושר טוב היום והם גם שחקנים אינטלגנטים במיוחד
לא מוצא על מה לתת קרדיט לקטש היום, אולי ההימור על יזרעאלי ההחלפה המתוזמנת טוב של נעימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2011 10:50 pm 
Hall of Famer

אוריאל, ראית את הדקות הראשונות?
הפועל שיחקה פתאום כדורסל, עם משמעת טקטית שמתאימה לקבוצות של דרוקר במיטבן (ובדקות האלה, גם ההגנה הייתה בסדר גמור). לא רואה איך אפשר לומר שזה לא קשור למאמן. הבעיה שמתישהו התכנית הזו השתבשה, והוא לא עשה כלום כדי לחזור אליה.

ולגוני היה חלק נכבד בזה שהפועל "ברחה" לשבע הפרש, אבל גם חלק חשוב לא פחות בזה שנתניה חזרה לשתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2011 10:57 pm 
Hall of Famer

yoelil2 כתב:
פחות גוני שבאמת היה טוב וייצב את המשחק, ויותר בראדלי שקיבל קרדיט מוגזם גם ע"ח נעימי וגרם לזה שבקלאץ' נעימי היה קר מאוד.

לגמרי. אם יש תקווה לירושלים, זו העובדה שיש לה שחקנים עם נשמה ושכל כמו גוני יזרעאלי, אורי קוקיה, בריאן רנדל ועכשיו דן גראנפלד. בראדלי כמעט לא ירד מהמגרש והחזיר בנקודות, אבל איבד המון והראה את מה שאמרנו עוד לפני שהגיע: מוכשר, אבל צעיר ולא מתאים לקבוצה שמתיימרת להיות גדולה.

אורן, אין לי מושג על מה אתה מדבר ב"דקות הראשונות" ותכנית המשחק הברורה. הרבע הראשון היה תצוגת תכלית של שכונתיות וטמטום מצד שתי הקבוצות, אבל היות שאנחנו הקבוצה המטומטמת ביותר בליגה-נצחתם את המשחק.

באמת, לא ברור לי על סמך מה פרנקו מקבל משכורת. כבר משחק שני (דווקא את המשחק נגד מכבי ת"א לא ראיתי) שאני לא רואה תרגיל אחד של הקבוצה, בנקס+רנדל לוקחים 35 זריקות ביחד והתקפה סטנדרטית היא פשוט רנדל מחזיק כדור 20 שניות ואז מחליט אם הוא זורק או מוסר לבנקס שזורק. בריאן אסברי נאלץ לחיות מגארבג' שהוא מסדר לעצמו בעזרת ריבאונד התקפה או מתפרצות, והבושה היא שכריסטיאן בארנס לא מופעל עד כדי כך שהוא זורק 4 זריקות מהשדה ב25 דקות, ולא בגלל שהוא ביישן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2011 11:00 pm 
Hall of Famer

אני מניח שאין לך מושג משום שבדקות הראשונות היית עסוק בלזעום על איך שהקבוצה שלך נראתה. הפועל שיחקה כדורסל טקטי לעילא ולעילא בדקות האלה (כמובן, האין הגנה שלכם לא הזיקה). שמונה עשרה נקודות, נדמה לי שכולן בצבע, אחרי הפעלת גבוהים מסודרת וגם שת"פ יפה בין גבוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2011 11:01 pm 
מנהל פורום

אורן כתב:
אוריאל, ראית את הדקות הראשונות?
הפועל שיחקה פתאום כדורסל, עם משמעת טקטית שמתאימה לקבוצות של דרוקר במיטבן (ובדקות האלה, גם ההגנה הייתה בסדר גמור). לא רואה איך אפשר לומר שזה לא קשור למאמן. הבעיה שמתישהו התכנית הזו השתבשה, והוא לא עשה כלום כדי לחזור אליה.

ולגוני היה חלק נכבד בזה שהפועל "ברחה" לשבע הפרש, אבל גם חלק חשוב לא פחות בזה שנתניה חזרה לשתיים.

האמת? הצטרפתי למשחק ברבע השני, ככה שאני מקבל את מה שאתה אומר.
כן ההחלטה ללכת על גוני נתנה את היתרון, וההגזמה בהחלטה כמעט הפסידה לנו את המשחק מסכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2011 11:08 pm 
Senior

uriel17 כתב:
אין שום שיפור בעמדה של קטש
השיפור היחיד היה בתוספת שני שחקנים שגם היו בכושר טוב היום והם גם שחקנים אינטלגנטים במיוחד
לא מוצא על מה לתת קרדיט לקטש היום, אולי ההימור על יזרעאלי ההחלפה המתוזמנת טוב של נעימי

ההחלטה להביא דאבל אפים אגרסיביים מאמצע הרבע השני ניצחה לירושלים את המשחק. ההחלטה הזאת הייתה של קטש. כמובן שיש יגידו שזה מתבקש שמאמן יעשה את העבודה שלו וימצא פתרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2011 11:16 pm 
Junior

די.ג'יי סטרוברי מוצא חן בעיניי יותר ויותר בכל משחק שאני רואה אותו. והיום לא ערב מדהים. הוא שחקן שמגיע למהלכים חשובים, לוקח (וקולע) זריקות מכריעות והוא בעיקר עוגן הגנתי חשוב בקבוצה הזאת. מבראדלי אני פחות מתלהב למרות שגם הוא שחקן הגנה טוב (בעיקר בזכות נתונים אתלטיים פנטסטיים לעמדה 2). חסר ניסיון ולא מאוד אינטילגנטי.

בסך-הכל כולם יכולים לצאת מרוצים (יחסית) מהמשחק. ירושלים חזרה לנצח וקיבלה בחזרה את השחקן הכי חשוב וטוב שלה. גם גראנפלד עוד יתרום שם הרבה בעתיד. נתניה למרות כדורסל מחריד במשך מרבית הדקות היו פחות או יותר בעניינים עם צ'אנס לנצח בסוף. גם הם לא יכולים לשחק הרבה יותר גרוע וסביר להניח שעוד יתחברו למשהו שמזכיר קבוצה בהמשך. צופי הכדורסל גם נהנו, בעיקר כי לא נגזר עליהם לצפות ביובל נעימי מנסה לנהל משחק מעמדה 1 (קטש, בהברקה אופיינית שלף אותו מהספסל בדיוק בדקות שבהן זה לא משנה מי הרכז - צריך שחקן שיעבור את החצי ויקח את השומר שלו לסל, בדיוק התכונות שנעימי מצטיין בהן). אני יצאתי מרוצה כי עושה רושם שעודד קטש ימשיך בקבוצה, מה שמבטיח עוד מפח לב לאוהדים שלהם בשלב מכריע כזה או אחר של העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2011 11:17 pm 
מנהל פורום

אתה אומר את זה כי שמעת את הפסק זמן יחד עם כולם
אני מניח שהוראות דומות השחקנים קיבלו גם נגד הגליל ואשקלון אבל השחקנים שעל המגרש היו פחות מתאימים לבצע את זה
הוראות מהסוג כל מאמן שמזהה קבוצה עם שחקן או שניים חמים כשהשאר הרבה פחות מסוכנים יתן הוראה כזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2011 11:21 pm 
Senior

בראדלי בעיקר שומר אדיר, הטוב ביותר בירושלים (כן, כולל רנדל) שהפעיל לחץ אדיר על הגארדים של נתניה כל הזמן. לא סתם הוא עם הפלוס מינוס הכי גבוה בירושלים. בהתקפה הוא בינוני, מסתמך יותר על אתלטיות והכוח המתפרץ שלו ועשה הרבה שטויות, אבל בהגנה התרומה שלו למשחק של ירושלים היום הייתה גדולה מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 07, 2011 11:25 pm 
Junior

אני מניח שהפלוס-מינוס הגבוה שלו גם קשור לעובדה שהוא שיחק יותר מכל שחקן אחר בקבוצה (בפער לא קטן). והקבוצה שלו ניצחה בסופו של דבר, כן?

בראדלי שומר טוב (לא יודע אם יותר טוב מרנדל - אני חושב שהגנה אישית בהחלט אנדרייטד בליגה שלנו אבל לרנדל היתה פחות עבודה הערב מול קבוצת גארדים) אבל אני חושב שהחסרונות שלו בהתקפה יותר מדי גדולים. וגם באופי, אם לשפוט לפי העיתונים. בכל מקרה זה לא רלוונטי כמובן כי הוא עם רגל וחצי מחוץ לקבוצה וגם בוודאי לא הרכז שאני מקווה שעדיין מחפשים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 3:36 pm 
Hall of Famer

בראדלי(שחקן לא רע אבל ס.גארד ולא רכז) יטוס הערב חזרה לארה'ב וי-ם תחתים בימים הקרובים רכז זר במקומו.

בקשר למשחק אתמול ,חוץ מרנדול וגרונפלד שהוסיפו המון אינטלגנצית משחק שהיתה חסרה בבירה,סוף סוף גוני הזכיר את הימים היפים שלו מהגליל וניהל יפה את המשחק,אפילו וראנדו התחיל לשחק כדורסל .עם עוד חיזוק ויותר חיבור י-ם כנראה רק תלך ותשתפר עם הזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 3:38 pm 
Junior

גוני הוא ברירת מחדל ועצם העובדה שהוא הרכז הטוב ביותר של קטש כרגע (שלא לומר, היחיד) מצביעה על השערורייה הגדולה של בניית הקבוצה הזאת. אין ספק שעם כל החסרונות הרבים של יזרעאלי הוא עדיף בעמדה 1 על כל החלופות שם (נעימי, בראדלי, אולי גם קטש עצמו?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 6:02 pm 
Junior

מכבי רעננה זל כתב:
uriel17 כתב:
מכבי רעננה זל כתב:
ובינתיים בהרצליה קורים דברים לא ראויים לכתיבה...
נכון לעכשיו (סוף רבע 3) התוצאה היא 73-49. יותר גרוע מזה זה 29 נקודות מדד של הרצליה. קבוצתי.
שתי שאלות טריויה מעניינות בהקשר הזה:
1. מהו המדד הקבוצתי הנמוך ביותר מאז התחילו למדוד את המדד המדוד?
2. מהו סכום ההפרשים הגבוה ביותר של שני הפסדים רצופים לקבוצה שבאף אחד מהמשחקים היא לא פגשה את מכבי?

אתה מגזים, בית"ר רמת גן בזמנו עשתה תוצאות לפנתיאון, ומדד 32 (כמו שהוא עכשיו, הוא בטח לא הנמוך ביותר בהיסטוריה) יאללה שיתנו לבוכמן לשחק

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 10095.html

שימו לב לפסקה ה3.
גרוסברד קורא את אוריאל?

לא יודע מה גרוסברד קורא, אבל לכתוב הוא כותב שטויות.

ציטוט:
1. ליאור ליובין לומד את הקבוצה שלו והיא אותו. זה ייקח זמן, ועד אז הנדנדה בגלבוע/גליל תימשך. אם בשנים האחרונות התרגלנו לגליל בצמרת, כאלופה או סגנית, הרי שחילופי השחקנים, במיוחד הזרים ועמדת הרכז שנותרה יתומה ממקל ויזרעאלי, פגעו מאוד בקבוצה. הפסד ב-35 הפרש מול מכבי ת"א, ניצחון ב-21 על ירושלים, אחריו התרסקות במינוס 13 בחיפה ואז הניצחון הגדול של חולון 61:85. יציבות אין, רכז אמיתי שיהיה בעל בית גם לא (צ'ייסון אלן לא מתאים וכריס תומאס, שעשה 10 נק' עם 6 אס' אך דייק רק ב-2 מ-7 מהשדה, רחוק מלהתחבר כרגע), ובינתיים בתוך כל הבלאגן נשאר להנות רק מהעובדה ששחקן ליגה לאומית לאורך שנים כמו דגן יבזורי הופך לאחד הישראלים היציבים והבכירים בליגה.

גלילבוע בצמרת בשנים האחרונות הרבה בזכות השיטה, ובזכות העובדה שעמית גל שעונת המלפפונים כאן נמשכת בערך עשרה חודשים.
בעונה שעברה החתימו את פלס וקילינגסוורת' חודש לפני הפליאוף - והנה יש לנו סגנית אלופה.

חילופי שחקנים הם עניין של קבע בגלילבוע, (חריגה בעניין הזה עונת האליפות, בה 8 משחקני הסגל היו בקבוצה גם בשנה שקדמה לה, אבל זה לבד לא היה מספיק בלי הבול פגיעה עם פארגו ורנדל), וכמעט בכל קבוצה בליגה.
למה זה? כי אם הבאת שחקן תותח אז מכבי (או הפועל י-ם) יקחו לך אותו, ואם הבאת שחקן פח, אז אתה כבר תזרוק אותו במו ידיך.

הנדנדה המדוברת לא ממש רלוונטית, כי לספור משחק מול מכבי זה יותר מגוחך מלספור משחק שהקבוצה שלך נחה בו. ולכן נשארנו עם 3 משחקים בלבד, שמתוכם הפסד אחד בתוצאה המיתולוגית 90:77. אם כבר להפסיד, אז רק בתוצאה הזו, יאמרו לכם בגלבוע.
כך או אחרת, לקבוע "נדנדה" על סמך שלושה משחקים זה לא רציני.

כריס תומאס מוסר 6 אסיסטים, מנהל ומסדר את המשחק של הקבוצה, ומאפשר לטישמן/פרחי את הזמן שהם צריכים כדי לגדול להיות הגל מקלים הבאים, והוא "רחוק מלהתחבר"? וכל זה על סמך 33 דקות משחק? נו באמת...

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 6:47 pm 
Hall of Famer

כמו שכבר כתבתי קודם: בלי קשר לסטטיסטיקה, כריס תומאס היה ההבדל הברור בין הסגנון הבלגניסטי והמופקר שהכתיב צ'ייסון אלן למשחק המסודר והשוטף יחסית שראינו נגד חולון. לא מאמין שגרוסברד ראה את המשחק אם זה מה שהוא כתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 08, 2011 7:49 pm 
Hall of Famer

כריס תומאס ללא ספק עושה הבדל גדול בגליל ,לא לשכוח שזה שחקן שנתן 3 עונות לא רעות בכלל בספרד.

ערוץ 50 ישדר את משחקי הגליל בליגת הבלקן(צ'ארלטון משדרים את הפועל ת'א),ערוץ 1 ישדר גם העונה את י-ם ביולב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2011 5:40 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מכיוון שהנימוק של "רחוק מלהתחבר" היה הסטטיסטיקה מסתבר (ורק אספקט אחד בה), אין אלא להסיק שהמרחק בין הנ"ל להתחברות זה שתי זריקות שהוא החטיא במקום לקלוע. הייתי מסווג את הציטוט שהובא כאן כאידיוטי ביותר אי פעם, אבל נראה לי שברמת אתרי הספורט הנוכחיים זה ממש לא בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2011 6:59 pm 
Junior

מסכים לגמרי עם צוד. ה"נדנדה" סו קולד בגליל זה בנתיים מה שהציל להם כבר שתי עונות רצופות. עם כל הכבוד לבניה נכונה, המשכיות ושאר ירקות - אתה צריך להיות מסוגל להכיר בטעויות וגם לחתוך ולהחליף בזמן. ולגבי הנדנדה ביכולת של הקבוצה בין המשחקים - זה אכן יומרני לקבוע 4 מחזורים בתוך העונה. עושה רושם שגם השנה יש לגליל קבוצה טובה ומאוזנת, עם ישראלי אחד שפורץ והופך לשחקן בכיר בליגה (יבזורי) וצוות מנוסה ומחובר מאחוריו. כל עוד פלס לא שותה ועולה על ההגה, והם יקבלו מג'ונס את הצד הטוב של המיס-מץ' בליגה שלנו, בהחלט רואה אותם בעוד עונה של 2-4, עם דגש לכיוון ה2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 97 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה