סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 10:00 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 12:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
צריך להעריך את אודו על המאמצים שעשה , ללא כושר משחק , וללא מוטיבציה מיוחדת . הפערים בין הקבוצות פשוט גדולים מדי .

לאומית , לא שראיתי את שעשוע העונה יותר מדי , אבל כמה נזק הוא יכול לעשות בדקות משחק ספורות ?! הרי הרוש מחליף מצוין לעמדות 2-3 , כך ששעשוע בסך הכל צריך לאפשר לרוט כמה נשימות מנוחה מדי פעם .

מישהו יכול להסביר לי איך מכבי רושמת את סופו ( אאל"ט , לא סגור על זה ) ופארמר למשחק נגד חיפה , ומשנה את הרשימה ( 2 שינויים - לא אחד ! ) משהו כמו 5 שעות אחרי הדד-ליין ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 12:59 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
צריך להעריך את אודו על המאמצים שעשה , ללא כושר משחק , וללא מוטיבציה מיוחדת . הפערים בין הקבוצות פשוט גדולים מדי .

לאומית , לא שראיתי את שעשוע העונה יותר מדי , אבל כמה נזק הוא יכול לעשות בדקות משחק ספורות ?! הרי הרוש מחליף מצוין לעמדות 2-3 , כך ששעשוע בסך הכל צריך לאפשר לרוט כמה נשימות מנוחה מדי פעם .

מישהו יכול להסביר לי איך מכבי רושמת את סופו ( אאל"ט , לא סגור על זה ) ופארמר למשחק נגד חיפה , ומשנה את הרשימה ( 2 שינויים - לא אחד ! ) משהו כמו 5 שעות אחרי הדד-ליין ?

לא רשמו לרגע את סופו. רשמו את פארמר והשלושה האחרים ב 16:04 (מותר עד 16:10) ובשעה 17:30 שינו לפאפלוקס במקום פארמר, המינהלת הודיעה לנו על השינוי, לא שאלה אלא הודיעה, ואנו בחרנו לא לעשות מזה ענין במקרה זה. להזכיר כי נושא הרישום עד שעה 16:10 יום לפני המשחק אינו חוק איגוד אלא נוהל מינהלת, ומשכך הוא נתון לגמישות משהו יותר, וכך גם איפשרו לבני השרון להחליט עד 11:00 בבוקר ביום המשחק מי הארבעה שלהם (בשל ההתלבטות לגבי אודו), וכך גם שבוע שעבר אפשרו למכבי ת"א ולי"ם ארכה בשל המשחקים יום אחרי יום של ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 1:02 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אז זה כן נוהל או לא נוהל?

ומאוד מפתיע שהמינהלת מתחשבת במכבי בעניין האדריאטית. חשבתי שקופל מתכוון להיכנס במכבי ראש בראש על העניין הזה בגלל סיפור הפיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 3:04 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
למה זה מפתיע אותך?עוד בקיץ אמרו שהצדדים יתפשרו, וזה מה שקרה בפועל. (נ.ב. איך האדריאטית קשורה בכלל לעניין רישום זרים לליגה?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 3:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
shmueliki כתב:

מישהו - כלומר, לא סתם מישהו, אתה ספציפית - יכול להסביר איך בני השרון קיבלו ארכה של 9 שעות אחרי הדדליין כדי להחליט על רישום הזרים?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 3:37 pm 
Hall of Famer

באשקלון כבר מתכוננים לחפש שחקן פנים זר אחר במקום ראיין מורגן שיש לו פציעה חמורה בברך ויעדר מספר חודשים.

היום טיילר וילקרסון החיפאי חוזר לפקרט אחריי העדרות של כחודש,וודס הפצוע לא ישחק.במכבי סופו,סמית ופארמר(שיטוס מחר חזרה לארה'ב) על אזרחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 4:09 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
shmueliki כתב:

מישהו - כלומר, לא סתם מישהו, אתה ספציפית - יכול להסביר איך בני השרון קיבלו ארכה של 9 שעות אחרי הדדליין כדי להחליט על רישום הזרים?

הוא לא יכול.הוא יותר מדי אובססיבי לגבי מכבי כדי לשים לב מה עשו בניה"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 4:17 pm 
Junior

shmueliki כתב:

בחולון הוא על תקן של רכז. הוא לא רכז. מתקשה מאוד אפילו לעבור את החצי בכדרור לא כל שכן לנהל התקפה. לפיכך לא פעם משחק 2. יכולת הקליעה שלו עלובה עד לא קיימת, עד כדי כך שהאוהדים שמפציצים ל-3 בהפסקות בין הרבעים לצליליה של מיכל זוארץ נראים לפעמים כמו דיוויד בלו על ידו ואני לא מגזים. בכלל, הוא נראה כל כך לא קשור למשחק ולא קורא מצבים נכון, דוגמאות יש כל כך הרבה. את כל זה ראיתי כבר שהיה בנהריה לפני כשנה וחצי,בחולון זה רק החריף, ככה שאין גם מה לצפות לשיפור. וכמו שזה נראה, שמיר קלט את הקטע, ובאמת מנסה לשחק עם רון לואיס כ-1 ושלומי הרוש כ-2. הבעיה -פחות דקות מנוחה ללואיס ורוט. משחק אחד כבר הפסדנו בגלל זה, מול אשקלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 4:19 pm 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
shmueliki כתב:

לדעתי הם לא קיבלו אישור כזה. על פי מה שנרשם בפריוויו למשחקים הם רשמו את אודו כבר יום לפני המשחק. אני מניח שבעקבות סיום השביתה הם ביקשו אישור שבמידה ואודו לא ישחק בגלל סיום השביתה הם יוכלו להחליף אותו בשחקן אחר. בסופו של דבר אודו שיחק. אני מניח שמכבי קיבלו אותו אישור, רשמו את פארמר אבל קיבלו אישור מהמנהלת שהיה והוא לא יוכל לשחק בגלל סיום השביתה יוכלו להחליף אותו בשחקן אחר שזה דיי ליגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 4:29 pm 
מנהל פורום

frodoborg כתב:
למה זה מפתיע אותך?עוד בקיץ אמרו שהצדדים יתפשרו, וזה מה שקרה בפועל. (נ.ב. איך האדריאטית קשורה בכלל לעניין רישום זרים לליגה?)

תקרא את ההודעה של טל שהגבתי לה, ותראה שהאדריאטית מאוד קשורה לנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 5:01 pm 
Hall of Famer

אני באמת חושבים שבפורום הזה עושים מעניין ההתחשבות/אי-התחשבות במכבי קצת יותר ממה שבאמת יש בו, הרי למנהלת אין אינטרס אמיתי לנהל מלחמה מול מכבי בעניין הזה כל עוד קבוצות אחרות לא נפגעות, ובעיני איחור של כמה שעות ברישום הזרים למשחק כשיש נסיבות חריגות הוא לא אסון גדול ליריבה.

כמובן שכשיש ניגוד אמיתי ורציני בין האינטרסים של הליגה לאינטרסים של מכבי כתוצאה מההשתתפות באדריאטית המנהלת לא צריכה להתכופף וזה בדיוק מה שקרה במשחק של מכבי מול ירושלים (אם כי אני לא יודע עד כמה מכבי עשתה ניסיון רציני להזיז את המשחק), אבל לא צריך לנפח כל התגמשות קלה שגם קבוצות אחרות זוכות לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 5:05 pm 
Hall of Famer

אני יותר קיצוני ממך בנושא האדריאטית. מבחינת המנהלת כל סיפור האדריאטית, ובכלל כל נושא הליגות האזוריות, הוא ניגוד אינטרסים אמיתי ורציני מעצם ההגדרה. מכבי הרי מניפה את האדריאטית על המנהלת כמן סוג של שוט.
המנהלת הייתה צריכה לומר למכבי - עם כל הכבוד, בשבילנו האדריאטית (ובכלל כל ליגה שהיא לא יורוליג, יורוקאפ או הצ'לנג') לא קיימת. לא נתחשב בה ולו כזית כשאנחנו קובעים משהו, בעיקר לא את לוח המשחקים. ועם כל הצער וכמה שזה קשה, הייתי מצדד בקופל במקרה כזה.

אני סתם נהניתי לראות את האוהד הספציפי הזה בוכה על הארכה שמכבי קיבלה, ומתברר שהקבוצה שלו קיבלה אחושילינג ארכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 5:16 pm 
Senior

טל כתב:
רשמו את פארמר והשלושה האחרים ב 16:04 (מותר עד 16:10) ובשעה 17:30 שינו לפאפלוקס במקום פארמר, המינהלת הודיעה לנו על השינוי, לא שאלה אלא הודיעה, ואנו בחרנו לא לעשות מזה ענין במקרה זה.

ויש לציין שבשכל. עניין הנוהל של המנהלת בא בעיקר בשביל לעשות סדר שקבוצות ידעו מי ה4 זרים לפני המשחק. במקרים כמו העניינים של השביתה או מה שהיה עם ירושלים ומכבי שבוע לפני וכו' זה ליגיטימי לתת ארכה וטוב שלא עושים עניין מהסיפור הזה (ושככה בחרנו). ככה והיה ואנחנו נצטרך פעם לעשות שינוי ממקרה כזה או אחר גם אחרי ההרשמה זה הגיוני ויאפשר לבקש זאת. סה"כ הנוהל של המנהלת נועד לעזור לקבוצות ולא לפגוע בהם וככה זה צריך להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 5:43 pm 
מנהל פורום

אני דווקא לא התלוננתי על ארכה שמכבי קיבלה, רק תהיתי איזה מין נוהל זה שמפרים אותו על ימין ועל שמאל על סיבות שנשמעות לא מי יודע מה משכנעות ובעצם כל פעם שקבוצה מבקשת.

וחוץ מזה שסתם התפלאתי שהיתה הזדמנות לקופל לדפוק קצת את מכבי והוא לא ניצל אותה. זה דון זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 5:47 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
אולי זה לא אינטרס של קופל - לדפוק את מכבי?
לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 5:48 pm 
Senior

ראובן, מה לא הגיוני בסיבות האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 5:57 pm 
Hall of Famer

הבקעה במומ' מתקדם מאוד עם פרנק רובינסון Xחיפה (יחליף את פינוק)
נתניה רוצה להנחית את הסנטר עוסמאן סיסה ומנסה להחתים את קוקיה הירושלמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 6:03 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

RREEDDTT. כתב:
הבקעה במומ' מתקדם מאוד עם פרנק רובינסון Xחיפה (יחליף את פינוק)
נתניה רוצה להנחית את הסנטר עוסמאן סיסה ומנסה להחתים את קוקיה הירושלמי

פרנק, חתם, השחרור התקבל, נוחת מחר. בבקעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 6:04 pm 
Hall of Famer

ראי, הגישה שלך בעיני אולי צודקת אבל לא ממש חכמה, למנהלת אין שום אינטרס ללכת ראש בראש עם אף קבוצה (ובטח שלא עם מכבי, שנרצה או לא נרצה, אחראית לחלק גדול יותר מהכנסות המנהלת יותר מכל קבוצה אחרת), כל עוד לא נוצרת פגיעה אמיתית בליגה או בקבוצה אחרת בגלל האדריאטית, אז האינטרס המובהק שלה הוא לשמור על שקט תעשייתי. מה בדיוק היא אמורה להשיג מלריב עם מכבי, או כל קבוצה אחרת, על נושא זניח יחסית כמו שעת הרישום של זרים למשחק? מילא אם קבוצות היו מנצלות את העניין לרעה רושמות זרים למשחקים באיחורים גדולים על ימין ועל שמאל כדי להשיג יתרון על היריבה, אבל אם פעם ב... זה קורה אז באמת שאין סיבה להפוך את זה לאישיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 7:15 pm 
Hall of Famer

לא ידעתי על השינוי של בני השרון ( מה לעשות שאנחנו לא מסוקרים ברמה של מכבי ) , אבל גם זאת שערוריה . אם יש חוק צריך לעמוד בו , והתירוצים של בני השרון ומכבי ת"א לא ממש משכנעים ( הרי יש כבר דיבורים מספר ימים על סיום השביתה , זאת לא איזו הפתעה גדולה ) . איך ליאור ליובין אמור להכין את הקבוצה שלו , אם כמה שעות לפני המשחק מתבצע שינוי בהרכב היריבה ?!
זה גם מעודד את הקבוצות להחתים כמות גדולה של זרים , על פי הלך הדברים אני די בטוח שגם אם שחקן ייפצע/לא ירגיש טוב מספר שעות לפני משחק , יאפשרו שינויים בהרכב .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 7:22 pm 
Hall of Famer

רוני, אני בכלל לא מדבר על שינוי רישום הזרים כחזות הכל, אלא על הקשר לאדריאטית. האדריאטית היא בהחלט סיבה למנהלת להיכנס ראש בראש במכבי, משתי סיבות:
אחת מעשית - האדריאטית היא ליגה אזורית שקבוצה X הלכה אליו בלי לשאול אף אחד. מחר קבוצה Y תלך לליגה הקווקזית וקבוצה Z תלך לליגה הצפון-אבחזית. אז תצטרך להתחשב בכולם, ותתאר לך איך ייראה לוח המשחקים שלך.
השנייה גם מעשית וגם עקרונית - מכבי הלכה ללא תיאום עם המנהלת לליגה שאמורה להוות איום על הליגה הישראלית, ומכבי משתמשת בה כשוט על המנהלת. אפשר לצדד במכבי בטיעוניה נגד המנהלת, אבל הייתי מבין בהחלט את המנהלת אם הייתה אומרת שמכבי עשתה צעד חד צדדי כדי לאיים עליה, ומבחינתה הליגה האדריאטית היא מתחרה שלה ולא משהו שאמורים לחיות איתו בהרמוניה או משהו שאמור להשפיע על התנהלות הליגה הישראלית (ובעיקר לא לשבש לה את לוח המשחקים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 7:30 pm 
מנהל פורום

לפי טל, לא מדובר על איזה חוק קשיח, אלא מין מנהג כזה שמודיעים על ההרכב ואם רוצים לשנות אז מבקשים יפה ומקבלים. אין לי בעיה גדולה עם זה (דווקא נראה לי סביר מאוד שאם שחקן נקע את הקרסול באימון הבוקר יהיה מותר להחליף אותו ולא לשחק עם שלושה זרים), רק קצת מצחיק לקרוא לזה "נוהל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 7:34 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
לא ידעתי על השינוי של בני השרון ( מה לעשות שאנחנו לא מסוקרים ברמה של מכבי ) , אבל גם זאת שערוריה . אם יש חוק צריך לעמוד בו , והתירוצים של בני השרון ומכבי ת"א לא ממש משכנעים ( הרי יש כבר דיבורים מספר ימים על סיום השביתה , זאת לא איזו הפתעה גדולה ) . איך ליאור ליובין אמור להכין את הקבוצה שלו , אם כמה שעות לפני המשחק מתבצע שינוי בהרכב היריבה ?!
זה גם מעודד את הקבוצות להחתים כמות גדולה של זרים , על פי הלך הדברים אני די בטוח שגם אם שחקן ייפצע/לא ירגיש טוב מספר שעות לפני משחק , יאפשרו שינויים בהרכב .

עזוב, אני מאמין שליבך ופיך שווים... סתם נהניתי מעוד הודעה שכל רוחה אמרה "עוד דבר שמאפשרים רק למכבי ולאף אחד אחר לא", כמו בזמנו על העבירות הב"ס בהכנסת כדור. והנה מתברר שאיפשרו לעוד קבוצה - ולא סתם לעוד קבוצה...
זה מזכיר לי מקרה בפורום מלפני כמה שנים של אוהד הפועל שחירף וגידף פה את מכבי על ששיחקה משחק אירופי ביום הזכרון ליצחק רבין. עד מהרה התברר שהוא התבלבל בתאריך, או יותר נכון בזמן ביממה שהתאריך מתחלף בלוח העברי, ושמי ש"חטא ופשע" ב"פשע הנורא" הייתה דווקא זו ששיחקה באירופה יום קודם - קבוצתו האהובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 7:45 pm 
Hall of Famer

מורגן ייעדר כ3 חודשים ובאשקלון כבר נכנסו למומ' עם דיון תומפסון הפור' של לובליאנה שאמור להשתחרר מהקבוצה בימים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 28, 2011 7:46 pm 
Hall of Famer

שמע , אתה צריך לתת לי מינימום רספקט שגם אם רק בני השרון ( או כל קבוצה אחרת פרט למכבי ) היו בפארסה הזאת , הייתי מגיב אותו הדבר .
טל הרחיב בפתיחת העונה על ה"נוהל" לרישום שחקנים עד 16:00 ביום שלפני המשחק . חשבתי שמדובר במשהו רציני ( אולי פה האשמה היא בי , למה שמשהו בליגת הכדורסל שלנו יהיה רציני ?! ) - טעיתי ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עופר האדום ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה