סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 1:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 12:51 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
למה לא פופולארי להגיד? אני חושב שהטיעון שלך (אולי פחות הסגנון, יותר העמדה) הוכיח את עצמו לא רע בשנה שעברה במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 12:57 am 
Junior

הדבר הכי גרוע שיצא מ2 השריקות ההזויות בסוף, היא שמישהו עוד עלול באמת לקנות את הסיפור הזה ש"השופטים ניצחו להם את המשחק". פרטיזן היתה יותר טובה ממכבי לאורך 40 דקות, לעיתים בשתיים-שלוש רמות. אם מכבי היתה מנצחת בבית-הקברות הזה היה שוד רציני.

גם לא צריך להגזים עם ההלקאה העצמית. מכבי לא עם משחק גרוע בצורה יוצאת דופן. לא קלעו מבחוץ, נכון. זה כבר קרה פעם או פעמיים העונה. חוץ מזה היה משחק סביר, פרמאר נכנס פחות טוב לעניינים אבל מכבי - עם ערב לא טוב בהרבה - כבר ניצחה השנה באיסטנבול, למשל.

פרטיזן פשוט הראו הרבה אופי, שחקן מטרה גדול בצבע ובעיקר את מילאן מצ'באן. לא שמתי לב מי כתב את זה, מצטער, אבל אם אתה (כגוף שני ערטילאי למדי) חושב שמצ'באן באמת "גמר את העסק" במכבי בגלל שהוא תפר אותה הערב, או נופף קצת ידיים לקהל אז אתה טועה בגדול. וגם אם מכבי לא תחזיר אותו, מסיבות אחרות (נניח, שיש שני שחקנים בעלי דרכון כחול-לבן על העמדה שלו בקבוצה) אני יכול להבטיח לך שהוא לא יירקב ב"איזו ז'לז'ניק". מצ'באן יהיה מגה-סטאר באירופה, שחקן ברמה של וויצ'יץ' או סמודיש לשם השוואה. הוא עדיין לא שם, יש לו הרבה מה לשפר אבל היכולות קיימות ובעיקר (לא פחות חשוב בגיל הזה) האינטיליגנציה והאופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 1:05 am 
Junior

השלשה של פארמר בשנית הסיום סידרה למכבי יתרון בשובר שיוויון מול פרטיזן...הפסד שבוע הבא במדריד וניצחון של פרטיזן בבלגיה(לא תסריט מופרך במיוחד) ומכבי הייתה מוצאת את עצמה במקום השלישי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 1:10 am 
Hall of Famer

THE G1 כתב:
השלשה של פארמר בשנית הסיום סידרה למכבי יתרון בשובר שיוויון מול פרטיזן...הפסד שבוע הבא במדריד וניצחון של פרטיזן בבלגיה(לא תסריט מופרך במיוחד) ומכבי הייתה מוצאת את עצמה במקום השלישי...

לא שזה מזיק היתרון הזה, אבל גם אם פרטיזן הייתה עוברת את מכבי בשבוע הבא, אח"כ היו נשארים לה עוד משחקים מול ריאל בחוץ ומול מילאנו בבית (במה שיכול להיות הצ'אנס האחררון של מילאנו לעלות) לעומת מכבי שצריכה לשחק מול אפס בבית ושארלואה בחוץ, ואז התרחיש הכי סביר הוא שמכבי משיגה 2 ניצחונות ופרטיזן אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 1:13 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הב"ס באמת היו הזויות, אבל אם כבר מדברים על השופטים - מאד יפה היה הקטע של לחייב את מכבי בפסק זמן נוסף על חזרה מאוחרת מהקודם. פעם ראשונה שאני רואה שבאמת מפעילים את הסנקציה הזו, שכתובה במפורש בחוקה. הבית זונות בחזרה מפסק זמן באמת עולה על העצבים. כשכתבתי טור בספסל על זה, כתבתי שזו סנקציה שהחוק מאפשר לשופטים וחבל שלא מפעילים אותה.
ורסקין כמובן טעה, השופטים לא סימנו למכבי טכנית. סימון הידיים של טכנית דומה קצת לסימון פסק זמן, ורסקין התבלבל. אבל בהקשר הזה יש לציין שאם לבלאט לא היה נותר פסק זמן - הוא באמת היה מקבל טכנית במקום.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 1:15 am 
Sophomore

דייבי, חבל שאין ליין שאפשר לשים עליו כסף בנושא, אבל - שחקן ברמה של ניקולה וויצ'יץ' מילאן מאצ'בן לא יהיה בחיים. אין לו עשירית מהאלגנטיות של ניקולה, אין לו את הגודל או את ראיית המשחק, אין לו גו-טו מוב כמו הבייבי הוק של וויצ'יץ' או יכולת לשים גוף על גבוהים אירופאים.

נכון, הוא לא שחקן שאמור לסיים את הקרירה שלו בקבוצות כמו ז'לז'ניק, אבל מצד שני אני לא רואה במה הוא יותר טוב נניח מיאגודניק/אסקרביץ' בצעירותם. בכל מקרה לא אמרתי שזה מה שיקרה, סתם ייחלתי לזה בעצבים של אחרי משחק. יש לו חוזה חתום ל-3 שנים במכבי, אם ירצו במכבי לקבור לו את הקריירה (מה שאני לא באמת חושב שעשוי לקרות, אפילו בתסריט הכי קיצוני ביקום), הם יכולים.

מקצועית נטו - שלשות מטר וחצי מאחורי הקשת הן לא משהו שהוא עושה כל יום (ביכולת הנוכחית שלו), בטח לא בחמישים אחוז, שחרור הכדור שלו לא כזה מהיר או גבוה, אין לו פוסט אפ חוץ מאיזה סטפ בק מכוער ולא-נורא-יעיל, הוא אטי ברגליים, לא יכול לקפוץ מעל עיתון, שומר זוועתי, אפקטיבי רק כשהמשחק נבנה סביבו, צריך שיטפלו בו בכפפות של משי וגם מצטייר כפרימדונה די רצינית עם אגו גדול - ואפס לויאליות למי שמשלם את המשכורת שלו (לא שציפיתי שהוא יחטיא בכוונה, אבל חגיגות פרובוקטיביות כאלו לא מקובלות בספורט מול מועדון ששיחקת בו ואתה אמור לחזור אליו). את מה שהוא עשה היום, גם דייויד בלו יכול לעשות. לטעמי התקרה שלו היא סמודיש רק פחות טוב (נתונים פיזיים פחות טובים).

כמובן שאם יסתבר שהוא עתיד להפוך לסופרסטאר אני אשמח להתבדות, אבל איכשהו נראה לי שלאורך הקריירה שלו הוא הולך להיות שחקן חמישיה לגיטימי בקבוצת טופ יורוליג או כוכב בקבוצה ברמה בינונית (מה שהוא כבר היום). אני פשוט לא רואה את האפסייד שם, וזה היה נכון גם כשהוא שיחק במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 1:24 am 
Freshman

אני שוקל להקים עצומה שכל אוהד מכבי יתרום כסף וביחד נקנה את החוזה של אליהו שיעוף כבר.
לא איכפת לי כמה הוא כשרוני הוא פשוט שחקן בלתי נסבל, מעורר אנטיגוניזם בצורה יוצאת דופן. הוא הפך לשחקן חד מימדי שחוץ מהגויבה הרקובה שלו הוא לא עושה כלום. מילא פעם הוא היה עושה תנועה נהדרת וגם מוסר יפה אבל מה נשאר מזה היום? כלום ושום דבר. שחקן ההגנה הכי גרוע אי פעם וריבאונדר אפילו יותר גרוע מזה. הייתי לוקח את מצבאן במקומו בלי למצמץ בכלל.
ובנוגע למצבאן - הייתי שמח לארגן לו קבלת פנים כשהוא יחזור לארץ שנה הבאה בנתב"ג ולברכו במטח של עגבניות, גועל נפש של התנהגות וההצגה בסוף שהשיגה לו בלתי ספורטיבית אפילו עוד יותר מגעילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 1:27 am 
Junior

WTF כתב:
אגב מאצ'בן. משחק טוב שלו, אבל אני חוזה שבתגובות שלו לסלים ובהתנהלות הדוחה מול השחקנים של מכבי הוא גמר לעצמו את הסיפור במועדון. כאוהד, אני מקווה ששמעון יקבור אותו ככה שהוא יגמור את הקריירה באיזה ז'לז'ניק כזאת.

אני בטוח שלמרות התקופה שלו בהפועל והעבירה על אליהו, שמעון לא יהסס לקחת את פניני למכבי
אה רגע, אתה דיברת על מאצ'בן.. טעות שלי..
WTF כתב:
ואפס לויאליות למי שמשלם את המשכורת שלו (לא שציפיתי שהוא יחטיא בכוונה, אבל חגיגות פרובוקטיביות כאלו לא מקובלות בספורט מול מועדון ששיחקת בו ואתה אמור לחזור אליו).

לא אמורה להיות לו שום לויאליות. הוא שחקן כדורסל שבא בשביל לנצח.
אם הוא היה עושה את זה במכבי היית קורא לו שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 1:28 am 
Hall of Famer

יאללה יאללה. אני דווקא מאד מבסוט, למה הוא צריך לעשות הנחות למכבי? מושאל שמושאל, אז מה? הוא היום שחקן של פרטיזן, אני לא מצפה ממנו לשום דבר אחר חוץ מלהיות איתה בכל ליבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 1:30 am 
Junior

חגיגות פרובוקטיביות? בחייך. ניצח לקבוצה שלו משחק חשוב, מול חבר'ה שעד לפני חודש-חודשיים הוא היה צריך לראות מהספסל. אפשר להבין את האמוציות, מה גם שזאת אף פעם לא תהיה בעיניי תכונה שלילית לשחקן כדורסל. זה קצת פחות נחמד כשזה מגיע משחקן יריב, אמת (זוכר את הב"ס של פניני על אליהו במדי ירושלים?) אבל זה חלק מהמשחק ואתה חייב להעריך שחקנים כאלה.

מקצועית אני לא מסכים כמעט עם כל מה שכתבת. אולי חוץ מדבר אחד - למצ'באן באמת אין גו-טו מוב אפקטיבי בשלב הזה של הקריירה שלו. אבל הוא כן מחפה על זה עם ורסיטיליות נהדרת והבנה של המשחק וחוץ מזה, בוא נכנס לפרופורציות. הוא בן 22 (אלא אם אתה חובב תיאוריות קונספירציה גיאו-פוליטיות). מעטים השחקנים שמפתחים כבר בגיל הזה סט של תנועות מהוקצעות לחלוטין. בוא נדבר עוד שנתיים-שלוש. אין לי ספק שהוא יהיה שחקן גדול מאוד בכדורסל האירופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 2:00 am 
Sophomore

לא רוצה להישמע מחרחר ריב או משהו כזה, כי אני בד"כ לא עושה את זה.
א ב ל
דיבורים על 'פרובוקטיביות' ו'גועל נפש' על שחקן שמנצח משחק חשוב וקריטי מול אלפי אוהדים ביתיים ופנאטיים, הם דיבורים מטומטמים, אימבציליים ואינפנטילים בצורה שקשה בכלל לתאר. ושום מילה על מכביזם כזה או אחר (כי זה בהחלט משהו שראיתי גם אצל קבוצות אחרות).
נכון, נכון. יש הקטע הזה שמצ'באן הוא יהודי וישראלי כשר שעשה צבא, מכביסט גאה שצמח במכבי עוד מקבוצות הנוער, ולכן זה מאוד מאוד מעליב שהוא מעז לשמוח כשקבוצת האם האוהבת והמטפת שלו מנצחת, אבל בחיאת ראבקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 2:14 am 
Sophomore

WTF כתב:
נכון, הוא לא שחקן שאמור לסיים את הקרירה שלו בקבוצות כמו ז'לז'ניק, אבל מצד שני אני לא רואה במה הוא יותר טוב נניח מיאגודניק/אסקרביץ' בצעירותם. בכל מקרה לא אמרתי שזה מה שיקרה, סתם ייחלתי לזה בעצבים של אחרי משחק. יש לו חוזה חתום ל-3 שנים במכבי, אם ירצו במכבי לקבור לו את הקריירה (מה שאני לא באמת חושב שעשוי לקרות, אפילו בתסריט הכי קיצוני ביקום), הם יכולים.

מקצועית נטו - שלשות מטר וחצי מאחורי הקשת הן לא משהו שהוא עושה כל יום (ביכולת הנוכחית שלו), בטח לא בחמישים אחוז, שחרור הכדור שלו לא כזה מהיר או גבוה, אין לו פוסט אפ חוץ מאיזה סטפ בק מכוער ולא-נורא-יעיל, הוא אטי ברגליים, לא יכול לקפוץ מעל עיתון, שומר זוועתי, אפקטיבי רק כשהמשחק נבנה סביבו, צריך שיטפלו בו בכפפות של משי וגם מצטייר כפרימדונה די רצינית עם אגו גדול - ואפס לויאליות למי שמשלם את המשכורת שלו (לא שציפיתי שהוא יחטיא בכוונה, אבל חגיגות פרובוקטיביות כאלו לא מקובלות בספורט מול מועדון ששיחקת בו ואתה אמור לחזור אליו). את מה שהוא עשה היום, גם דייויד בלו יכול לעשות. לטעמי התקרה שלו היא סמודיש רק פחות טוב (נתונים פיזיים פחות טובים).

ועדיין, למרות כל מה שנכתב פה, הוא פשוט תפר את מכבי היום. רק כשבלו הצליח למנוע ממנו לקבל את הכדור זה עזר, אבל פתח חורים אחרים בריב' או בעזרה בהגנה הקבוצתית שבלו היה אמור לתת. על אליהו אני בכלל לא רוצה לדבר, כי היה ברור שמצ'באן לא סופר אותו עוד לפני המשחק. מצ'באן משחק מאוד מאוד חכם ליד פקוביץ'. מעניין יהיה לראות איך הוא ישחק עכשיו בלעדיו, אבל זאת נקודה למחשבה לבלאט לעונה הבאה, איך להשתמש במצ'באן ליד סופו.
מכבי בבעיה מאוד גדולה לקראת שבוע הבא, בלי פארמר מול ריאל, כשפאפאלוקאס נראה בלי חשק ופשוט אין מי שייצר נק'. לנגפורד אמנם עשה היום כמה חדירות לסל אבל זה נראה כמו עוד אלן אנדרסון, ולא כמו מישהו שיוצר לאחרים ולא רק לעצמו (פארמר).
נותנים לבלאט העונה המון סופרלטיבים וכמעט כולם בצדק, הוא באמת מוציא הרבה מאוד מחלק מהשחקנים שלו, ובונה תכניות משחק פנטסטיות, לפעמים גם מאלתר יפה. אבל לא ברור לי איך עדיין לא ראינו העונה פעם אחת שילוב של שניים מתוך השלושה סופו, ג'יימס והנדריקס ביחד (למעט המשחק האחרון בחיפה, לכמה דק'). במיוחד במשחק כמו היום, הנדריקס וג'יימס היו יכולים להיות מעולים ביחד. גם לשים ליד סופו אחד משניהם זאת תוספת כוח אדירה בהגנה ובהתקפה. ברור שיש לזה מגבלות אבל אני חושב שיש בזה פוטנציאל גדול מאוד, ויותר מזה, מול קבוצות גדולות יותר, בטופ 16 (היחידה שעולה לי לראש כרגע זאת ברצלונה), בלאט יצטרך יותר מסה בצבע.
נק' האור מהיום? פניני קלע שלשה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 8:48 am 
Sophomore

סורי, אבל דייבי ועידן, אתם סתם מגיבים על אוטומט כי מדובר במכבי.

בניון, שגדל בדימונה ולא חלילה שירת בצבא הוד מלכותה ושיחק סטנגה ברחובות של לונדון, לא יחגוג (בכלל) שער מול צ'לסי, ליברפול או ווסטהאם, ובטח שלא יתלהם בצורה כזו. זה פשוט לא מקובל - נחשב לא ספורטיבי או מכובד ביחס לקבוצה, לקהל ולחברים שיש לך שעדין משחקים בקבוצה (יש אינסוף דוגמאות כמובן, בפרט כשמאצ'בן אמור לחזור למכבי). אתם נתפסים לזה סתם כי זה מכבי. הדוגמה של פניני לא רלוונטית כי א' פניני גדל במכבי, וב' - הוא טיפוס פרובוקטיבי בלי ספק - להגיד על מאצ'בן שהוא פניני מבחינת פרובוקציות זו לא מחמאה.

לתת את המקסימום כדי "להראות" למי שוויתר עליך - אני מבין/מקבל/מכבד/מתחבר לזה. אם הוא היה עושה את זה בשקט, לא הייתי אומר מילה והייתי מחכה בכליון עיניים לראות אותו ביד אליהו בשנה הבאה.

אבל לשלהב את הקהל באמצע זריקת עונשין של יריב, לזייף ב"ס, לדפוק על הלב ולשאוג אחרי סל - דברים שהוא ממש לא עושה בכל פעם שהוא קולע (לא ראיתי אותם אף פעם במדי מכבי למשל), ביחד עם הקטע של לזרוק פרחים שאתה מקבל לפח מיד בתחילת המשחק ולא לטרוח אפילו להסתיר את העניין, משדרים מסר מאוד ברור שהוא, איך לנסח את זה באלגנטיות, ילד-קקה. חרא קטן וכפוי טובה נטול כל קלאסה. זה שמכבי לא העריכה אותו מקצועית מספיק ולא חשבה שהוא יתפור אותה, השאילה אותו ליריבה ישירה וקיבלה על הראש -בעיה של מכבי, אבל זה לא הופך אותו לפחות קקה.

לגבי עניין הגיל, מה אני אגיד, מאצ'בן תמיד נראה לי מבוגר יותר ממה שאומרים, אבל אם נתחיל לפקפק בגילאים של שחקנים אירופאים.. מה יהיה הסוף. בכל מקרה הייתי שמח שיבדק רק כדי להפריך את העניין.

דייבי - מקצועית - לא הסכמת איתי לגבי כלום חוץ מהגו-טו מוב? זאת אומרת שאתה דווקא היית מתאר את מאצ'בן כשחקן עם שחרור מהיר וגבוה שקולע שלשות מטר וחצי מאחורי הקשת ב-50 אחוז, עם משחק פוסט אפ יעיל, רגליים זריזות, אתלטיות טובה, שומר טוב, לא צריך את הכדור כדי להיות אפקטיבי ובאופן כללי שחקן נוח שמצליח לבוא לידי ביטוי גם כשהוא עולה מהספסל ומשחק יחסית מעט. אחלה, ספר את זה למישהו באן בי איי.

עידן, ברוח הדברים המטומטמים, האימבציליים והאינפנטיליים שאתה טוען שיצאו מהמקלדת שלי (אולי הם היו אמוציונליים, אבל הם בטח לא היו כל מה שטענת): השכל שלך מטומטם, אינפנטיל ואימבציל. אתה יודע איך זה בחיים, הכל עובר עליך וקקה בידייך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 9:37 am 
Hall of Famer

מה אתה אומר? גם אני מגיב נגד מכבי אוטומטית?
אז אוטומטית אני אומר לך שאתה מקשקש, ואם אתה רוצה להעלב - תעלב.
בעיני זה דווקא סימן מצוין, של שחקן מצוין ומלא תשוקה לנצח ולהוכיח. כל הכבוד לו. אתה צריך להיות מעודד, שנה הבאה הוא חוזר אלינו.
ומקצועית - מאצ'בן קלעי טוב מאד, היה כזה גם לפני שהגיע למכבי. וכן, הוא גם זריז מאד יחסית לסייז שלו, יודע להוריד כדור יפה מאד לרצפה, ושחקן עם שכל והבנת משחק ברמה מאד גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 9:44 am 
Hall of Famer

זה אולי שייך לת'רד החוקה - אבל התחלתי לדבר על זה פה, אז נשים את זה פה.
הנה הסעיף מתוך קובץ הפירושים של פיב"א שבגללו נענש דייויד בלאט בפסק זמן נוסף, שהיה חסר לו מאד אחר כך.
ושוב אני אומר, כל הכבוד לשופטים על זה. פעם ראשונה שאני רואה שופטים מענישים על הבית זונות בחזרה מפסק זמן, שהפך כבר לתופעה מעצבנת.

Each time-out shall last one (1) minute. Teams must promptly return to the playing court after the official blows his whistle and beckons the teams on the playing court. Sometimes a team extends the time-out beyond the allotted one (1) minute, gaining an advantage by extending the time-outs and causing also a delay of the game. A warning to that team shall be given by an official. If that team does not respond to the warning, an additional time-out shall be charged against the offending team. If the team has no time-outs remaining, a technical foul for delaying the game may be charged against the coach, recorded as 'C'.
Example:
The time-out period expires and the official beckons team A back on the playing court. The coach A continues to instruct his team which still remains in the team bench area. The official re-beckons team A on the playing court and
(a) Team A comes finally on the playing court
(b) Team A continues to remain in the team bench area.
Interpretation:
(a) After the team starts to return to the playing court, the official gives a warning the coach that if the same behaviour is repeated an additional time-out will be charged against team A.
(b) A time-out, without warning, will be charged against team A. If team A has no time-out remai-ning, a technical foul for delaying the game will be charged against coach A, recorded as 'C'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 10:20 am 
Junior

WTF כתב:
הדוגמה של פניני לא רלוונטית כי א' פניני גדל במכבי, וב' - הוא טיפוס פרובוקטיבי בלי ספק - להגיד על מאצ'בן שהוא פניני מבחינת פרובוקציות זו לא מחמאה.

wait wat? פניני גדל במכבי אז זה בסדר שהוא מתלהם מול מכבי ומאצ'בן חתם במכבי מתוך ציפייה לקבל דקות, לא קיבל אותן ואסור לו להתלהם?
אולי שמעון יתעצבן ביום יומיים הקרובים אבל עוד שבוע הוא כבר יבין שזה שחקן שישלהב גם את הקהל בנוקיה.
אם הייתה היסטוריה בפורום הייתי מחפש את התגובה שלך על הב"ס ההיא על אליהו
אאל"ט כל העונה הוא מראה יכולת קליעה מהשלוש. נכון שהפעם הרבה יותר טובה מהרגיל, זה לא שהוא בלו אבל גם ככה זה שחקן שמסוגל לקלוע ב-35% ומעלה מה-3.
ולהגיד על מישהו שהתקרה שלו זה סמודיש כירידה זה בכלל משעשע - לא וויצ'יץ' רק סמודיש, אז זה לא יגיע בחיים למשהו :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 11:11 am 
Sophomore

ראי, אתה סתם מחפש אש איפה שאין עשן. לא ציינתי אותך בהודעה שלי כיוון שמה שכתבת מקובל עלי - אני מבין את הרצון להוכיח, לתת אקסטרה מאמץ ולתת בראש למי שויתר עליך, הייתי מופתע אם זה לא היה קורה - אפילו מאוכזב. רק שיש דרך לעשות את זה בסטייל ועם קלאסה, ומאצ'בן עשה את זה בצורה שכונתית מתלהמת ולא ספורטיבית. קצת כמו לקלוע על החבר הכי טוב שלך סל ניצחון בפנים בשכונה, ואז לבוא ולצחוק על זה שאמא שלו זונה.

לגבי פניני. לא אמרתי שזה בסדר שהוא מתלהם מול מכבי, אלא שזה מובן שהוא לויאלי לקהל של מכבי מול זה של ירושלים עכשיו כשהוא כבר לא בירושלים. הבהרתי כבר שלמרות שאני אוהב את האובר אצ'יבריות של פניני, אני לא מת על הפרובוקטיביות המיותרת שלו. אין לך מה להיתפס דווקא לזה. הבלתי ספורטיבית על אליהו - מהלך מאוד מלוכלך ומסוכן שאני חושב שגם פניני הבין את החומרה שלו (אני לא זוכר אותו עושה משהו כזה לפני או אחרי המקרה ההוא). מאוד לא רלוונטי לעניין מאצ'בן.

להגיד על מישהו שהתקרה שלו היא סמודיש לעניים, שזה מה שאמרתי, זה לא מצחיק בשום צורה. בדיוק כמו שנניח התקרה של ג'וליוס הודג' לפני הדראפט לפי הסקאוטים היתה פני הארדוואי, ושל אדם מוריסון - לארי בירד. קוראים לזה תקרה ומתכוונים לומר שאם הכל בקריירה שלו ילך מושלם הוא יהיה סמודיש לעניים - כלומר שחקן עם הסקיל סט של סמודיש (שבשיאו היה טופ-3 בעמדה שלו באירופה ושחקן הרבה פחות משמעותי לטעמי מניקולה וויצ'יץ' שהיה הסנטר הטוב באירופה כמה שנים רצוף), אבל פחות טוב. העניין הוא שאני לא רואה שם יותר מדי אפסייד - למעט כמה מהלכים יותר מהוקצעים בפוסט וקצת יותר יציבות בקליעה, אני לא רואה איפה מאצ'בן מצליח להשתפר. לא סתם הוא לא נחשב לפוטנציאל NBA. שוב, אני מתקשה לראות איפה הוא יותר טוב מיאגודניק או אסקרביץ' הצעירים - שני שחקנים שעשו קריירה בינונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 12:31 pm 
Sophomore

WTF, נעלבת וכעסת וענית ב'הכל עובר עליך' (וגם יצאת שנון כזה), אבל לא ענית לעניין.
בנאדם מנצח קבוצה חזקה שבעטה אותו החוצה, מול קהל ביתי משולהב ברמות שקשה למצוא בעולם הכדורסל, ואתה מאשים אותו בפרובוקציות. למה? כי הוא בעצם שייך למכבי, אז הוא צריך היה להתאפק. או משהו כזה.
זו גישה אינפנטילית מעצם היותה, ואתה לא מצליח להוכיח אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 12:51 pm 
Sophomore

אני ראיתי שחקן צעיר שהקבוצה שהוא בחר לחתום בה רצתה שיקבל דקות במקום אחר כי במכבי הוא היה רואה רק ספסל (מכיוון שבהזדמנויות שהיו לו, והיו לא מעט - למרות הנסיבות המקלות שאני מודה שקיימות - שיחק ברמה די מביכה). הקבוצה הנ"ל עשתה את הדבר הנכון בכך שאפשרה לשחקן ללכת לשחק בקבוצה שמתודדת ברמות הגבוהות (אתה יכול לנפנף בחיסכון הכספי עד מחר, אני בטוח שיש קבוצות בספרד, תורכיה או רוסיה שהיו משלמות את מה שפרטיזן יכולה לשלם - שזה לא הרבה) - אין לו שום סיבה לכעוס על מכבי או להפך.

הוא מנצח משחק בית מול קהל משולהב, כל הכבוד לו על היכולת המקצועית. ראיתי אותו בעונה שעברה וגם העונה, וברור לי שהשאגות, נפנופי הידיים והדפיקות על החזה הן לא חלק מהרפרטואר הקבוע שלו, אלא היו משהו שקרה בגלל זהות היריבה - ומזה אני מסיק שהוא פשוט לא ספורטאי/אדם עם קלאסה, אלא ילד קקה עם בעיית אגו.

נסכים לא להסכים וזהו. כלומר, בנושא השנינות ההו-כה-מופלאה ובלתי-מוטלת-בספק שלי אני כמובן מסכים אתך, אבל לגבי מאצ'בן דעותינו ישארו, למרבה הצער, חלוקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 1:10 pm 
Hall of Famer

נו, אז הוא דפק קצת על החזה והלהיב את הקהל, ביג דיל, אולי לא הכי בוגר בעולם (בכל זאת, עדיין ילד), אבל לגיטימי לגמרי. הדבר היחיד שמפריע לי, ואני לא בטוח לגמרי אם זו אשמתו או אשמת מכבי, זה שאת ההתלהבות הזו, שלא לדבר על היכולת, לא ממש ראינו כשהוא היה במכבי. אם הוא שחקן שמתקשה להתמודד עם הלחץ של קבוצה גדולה כשהוא קצת מחוץ לקומפורט זון שלו, אז בהחלט יכולה להיות לו בעייה בהמשך הקריירה להגיע לדרגים הגבוהים באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 1:16 pm 
Junior

WTF כתב:
לגבי פניני. לא אמרתי שזה בסדר שהוא מתלהם מול מכבי, אלא שזה מובן שהוא לויאלי לקהל של מכבי מול זה של ירושלים עכשיו כשהוא כבר לא בירושלים.
אני לא מת על הפרובוקטיביות המיותרת שלו. אין לך מה להיתפס דווקא לזה. הבלתי ספורטיבית על אליהו - מהלך מאוד מלוכלך ומסוכן שאני חושב שגם פניני הבין

מה הקשר להתנהגות של מול ירושלים? אתה אמרת שהוא גדל במכבי ולכן הזכרתי לך שבזמן שהוא היה בירושלים הוא עשה עבירות קשות על שחקני מכבי והתנהג לא יפה לקהל של מכבי, למרות שאצלם הוא גדל. זה לא מנע, אולי אפילו חיזק את סיכוייו להגיע למכבי
אם כבר ניסית בכוח לדחוף את ההתנהגות שלו מול ירושלים - אז בכלל אתה רואה שחקן שנאמן אך ורק לקבוצה בה הוא משחק באותה שנייה - בעיני זה לגיטימי

עוד פעם סמודיש אומנם לא היה וויצ'יץ אבל הוא היה לא פחות טוב מבאסטון\הנפלד ובטח שיותר טוב מכל מה שיש למכבי להציע כיום בעמדה 4 עם כל הכבוד לבלו ואליהו - ויש להם כבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 1:18 pm 
Junior

נו באמת... מה מאצ'בן חייב למכבי?
הוא חייב להם תודה על משהו? הם לא רצו אותו בקבוצה, הוא מרגיש נבגד/מושפל/ווטאבר ורוצה להראות להם שהם עשות טעות. זה הכל. לא ילד קקה ולא נעליים.
בנוסף, במכבי הוא לא הראה את זה כי הוא שיחק מעט מאוד ליד סופו. בעמדה 4 יש את אליהו ובלו שהמעמד שלהם גבוה בהרבה משלו, בעמדה 5 היה את סופו והנדריקס. לא היה לו מקום לפרוח בשום שלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 1:22 pm 
מנהל פורום

הערת שיפוט אגבית, החסימה של סופו על הדאנק שפקוביץ' החטיא הייתה אמורה להיחשב כסל שדה לכל עניין ודבר.
סופו חסם את ההטבעה עם היד בתוך הטבעת....

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 1:40 pm 
Hall of Famer

לא רק זה, הוא גם תפס את הטבעת ומשך אותה. אין ספק שהיה צריך להיות סל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 02, 2011 1:41 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קראתי את כל התגובות פה ורוני עלה על הנקודה שבאמת מעצבנת אותי - היתה לי הרגשה שמצבאן ייתן משחק טוב וזו לא הפעם הראשונה ששחקן שמכבי משחררת מנצח משחק מולה (טרה סימונס עולה לי לראש מהשנים האחרונות), אבל למה הוא לא שיחק ככה בתקופה במכבי?? מצבאן קיבל לא מעט הזדמנויות וחוץ מקליעה יציבה מהעונשין ואינטליגנציית משחק לא הרשים במיוחד. אמנם הוא לא תמיד שיחק בעמדה שלו אבל כ-4 היתה לו נחיתות אתלטית רצינית.
זה יכול להיות מובן שמול קהל הבית שלו בסרביה הוא יתלהב אבל קצת ענווה והכרת תודה לא תזיק... מכבי יכלה לתת אותו לקבוצה ביורוקאפ (ריטאס) ועדיין בחרו להשאיל אותו לקבוצת יורוליג ממדינת המוצא שלו בה הוא בורג מרכזי, אז כל סיפור הפרחים וההתנהלות מול שחקני מכבי השאירו טעם רע.
אני חייב להגיד שלמכבי לא הגיע לנצח אתמול אבל 2 הב"ס בדקה האחרונה היו מופלצות מהתחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה