סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 1:28 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2011 12:39 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
צ'ורה וארל ויליאמס ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2011 12:57 am 
Senior

אגב צריך לומר את האמת: אני אופתע מאוד אם מאצ׳באן יקבל קרדיט ראוי במכבי. אליהו הוא הישראלי הבכיר, עם חוזה של יותר ממיליון ברוטו לעונה ויקבל כנראה גם גב מההנהלה בכל מקרה. צריך לומר שדייויד לא כזה התלהב מההחזרה שלו בשנה שעברה. יש לו גם חוזה לעוד שלוש שנים ומכבי מסורתית משאירה ישראלי אחד בחמישייה וקשה לי להאמין שזה יהיה יוגב בעונה הבאה. כמובן שמאחורי זה יש גם את החשש מהקופמנים בתקשורת ומה הם יגידו אם ליאור יהיה על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2011 12:58 am 
Hall of Famer

וליצ'קוביץ' ומאריץ' (שבטח היה קצת יותר מבוגר), ומה אתה יודע -באותה פרטיזן עצמה. בעיניי, זה אומר משהו גם על פרטיזן, ולא רק על השחקנים האלה שהפכו להיות שחקני שולי ספסל, אם כי אמנם בקבוצות גדולות. מה שכן, ברור שהסטט' של הגבוהים בפרטיזן מנופחות משהו. ויוכיחו לא רק השניים האלה, אלא גם ההוא ששיחק במכבי לפני שנתיים, האפריקאי, ששכחתי את שמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2011 1:11 am 
Junior

אפשר להמשיך להרחיב את זה, אתה יודע. אני בטוח שאם נחפש מספיק טוב אז נמצא גם, למשל, שחקנים בני 27 שקלעו 10 נקודות למשחק.

מאריץ' כפי שציינת בעצמך לא נתן עונת פריצה בגיל 21. נסה ארבע שנים מאוחר יותר. וליצ'קוביץ', מהשחקנים האהובים עליי לא רק שהוא לא ממש שחקן פנים (3-4 שלדעתי אפילו צריך לשחק 3) אלא גם הוא נתן עונת פריצה בגיל מאוחר יותר (עבר למדריד בגיל 23 או 24) והוא היה חד-משמעית פחות דומיננטי ממצ'באן השנה. לזכותו ייאמר שהוא סוג אחר לגמרי של שחקן ולא ממש סקורר.

לך אחורה 10-15 שנים ביורוליג (מאז שהתחילה המתכונת הנוכחית) וחפש שחקני פנים בני 21-22 שהיו כל-כך דומיננטיים בקבוצות שלהם. מבטיח לך שלא תמצא יותר מדי. השמות שכן עלו כאן בת'רד רק מוכיחים מה הכיוון. אלה שחקנים שהתפתחו לכוכבים מהלבל הגבוה ביותר באירופה. חלקם גם בNBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2011 1:35 am 
Junior

נורטון:לאזמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2011 12:54 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
אגב צריך לומר את האמת: אני אופתע מאוד אם מאצ׳באן יקבל קרדיט ראוי במכבי. אליהו הוא הישראלי הבכיר, עם חוזה של יותר ממיליון ברוטו לעונה ויקבל כנראה גם גב מההנהלה בכל מקרה. צריך לומר שדייויד לא כזה התלהב מההחזרה שלו בשנה שעברה. יש לו גם חוזה לעוד שלוש שנים ומכבי מסורתית משאירה ישראלי אחד בחמישייה וקשה לי להאמין שזה יהיה יוגב בעונה הבאה. כמובן שמאחורי זה יש גם את החשש מהקופמנים בתקשורת ומה הם יגידו אם ליאור יהיה על הספסל.

פניני\בלו ביחד שווים 40 דקות בעמדה 3 אז ישראלי בחמישייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 38 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה