סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 7:01 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 4:16 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
טופ5 בוודאות. אם הוא בין השלושה הטובים? אני מניח שזה תלוי את מי אתה שואל, כי זה מאוד קרוב. נכון לשנה שעברה, אני הייתי לוקח לפניו גם את אמארה ואת זי-בו. אולי גם לאמרקוס אלדרידג' אבל זה רק אני, אוהב שחקנים מהסוג שלו. אני חושב שגריפין היום לא פחות טוב משלושתם ובעתיד גם יהיה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 5:12 pm 
Junior

וואלה, פתאום נקלט לי שאחרי 8-9 שנים גארנט ודאנקן לא עוד בטופ 5 של ה-PF. רגע קצת עצוב כי זה תמיד בא באוטומט, ומראה כמה הזמן לא מפספס אף אחד.

בנוגע לגריפין אני עדייין הייתי שם את נוביצקי, רנדולף וסטודמאייר לפניו אבל זה באמת לא חד משמעי אלא העדפה אישית. על המקום בטופ 5 מתחרים אלדרידג' וגאסול, וקצת מתחתיהם נמצאים קווין לאב וכריס בוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 5:13 pm 
Junior

וויכוח קצת שחוק, אבל אצלי בספר גאסול 5. לגבי השאר אני מסכים. קווין לאב וכריס בוש בעיניי לא "קצת מתחת" אלא די הרבה. שני שחקנים שאני לא ממש סובל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 5:15 pm 
Junior

בעתיד, אני אומר שגריפין גם יהיה הגבוה הכי טוב בליגה, יותר מהאוורד. הוא הרבה יותר מוכשר מדוויט בהתקפה. אם עכשיו בונים קבוצה עד סוף העשור, אני לוקח את גריפין לפני האוורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 5:20 pm 
Junior

שאלת הפרנצ'ייז פלייר היא הרבה מעבר ליכולת האישית של השחקן. כאן אתה גם מכניס שיקולים של אלטרנטיבות - הווארד תמיד יהיה פרנצ'ייז בטופ5 כי אין סנטרים ברמה שלו בליגה. למען האמת אין כמעט סנטרים טובים בליגה. עמדה 4 נחשבה עד לפני כמה שנים לעמדה הכי עמוקה ומוכשרת באן.בי.איי ואין סיבה אמיתית לחשוב שזה לא ימשיך לפחות בשנים הקרובות.

אז כן, אולי גריפין יהיה שחקן יותר טוב מהווארד, לא יודע. נראה לי שמרבית הג'י.אמים בליגה עדייו היו מהמרים על דוויט כאופציה ראשית לבנות את הקבוצה סביבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 6:06 pm 
Junior

אם כבר הזכרת שאין סנטרים טובים חוץ מהאוורד, נראה שהמצב בדרך להשתפר, תוך שנתיים שלוש רוב הסנטרים ששווים משהו בליגה יגיעו לשיאם:
אל ג'פרסון (27), אנדרו בוגוט (27), ג'ואקים נואה (26), מארק גאסול (26), ברניאני (26), רוי היברט (25), אל הורפורד (25), אנדרו ביינום (24), ברוק לופז (23), גרג מונרו (פתח את העונה עם 15 ו8.5 ב60% מהשדה, רק בן 21) וקאזינס (21).

כולם פוטנציאל אולסטאר, ויכולים להפוך לאופציה שניה לא רעה בכלל. ברוק לופז (אם יקח ריבאונד), וביינום (אם יישאר בריא) הם כנראה הפרנצ'ייז פליירס הפוטנציאלים היחידים מלבד האוורד, אבל 11 סנטרים עם פוטנציאל אולסטאר, חוץ מהאוורד, זה לא רע בכלל. איך זה שפתאום כולם צצו באותו זמן? אחרי הדור שגדל על ג'ורדן וניסה רק להפוך לג'ורדן, אולי זה הדור שגדל על שאקיל אוניל :lol:.

יתנו עומק לעמדת הסנטר: ג'בל מגי, ודיאנדרה ג'ורדן בני ה23 שיכולים להתפתח לסנטרים לא רעים. וסנטרים קצת יותר מבוגרים: צ'אנדלר, ננה, קאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 6:15 pm 
Junior

מארק גאסול פרנצ'ייז פלייר פוטנציאלי יותר מאשר ברוק לופז. גם לברניאני וקאזינס יש יותר פוטנציאל ממנו. אל ג'פרסון פאוור פורוורד לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 6:45 pm 
Hall of Famer

נו, ובתחילת העונה כשאמרתי שגריפין טופ 10 כבר בעונה הזו אנשים הרימו גבה. כרגע לטעמי הוא במרחק קליעות עונשין יציבות יותר מלהיות חזק בדיון על שחקן ההתקפה הטוב בליגה (לא רק בין הפאוורים) ובמרחק ריצת פלייאוף מרשימה אחת מכניסה לדיון על הטופ 5 שחקנים בליגה. בעיני העונשין כאן הוא קריטי במיוחד, כי יש לו פוטנציאל בתחום הזה, הוא לא מוגבל כמו הווארד ברמה הטכנית ואני לא רואה שום סיבה אמיתית שהוא לא יהיה שחקן של ~75% מהקו. אנשים מדברים על העובדה שההגנה שלו חלשה ושוכחים שהמתחרים שלו בעמדה הם זי-בו, נוביצקי ואמארה, זה לא שמישהו מהם היה אי פעם ידוע כמפלצת הגנתית, להיפך, כולם תמיד מדברים על זה שהם צריכים לשפר את ההגנה שלהם, וגם היום אחרי שהם השתפרו (בערך, ההגנה של אמארה עדיין זוועה), זה לא שמישהו מהם יותר מבינוני בתחום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 7:00 pm 
Junior

פלאש, העובדה שאתה בכלל מזכיר את השמות הללו (ברוק לופז, מארק גאסול שלא לדבר על קאזינס שהוא בכלל אוברייטד פאוור בעיניי) ואת המילה "פרנצ'ייז" באותו משפט רק מראה לאן הליגה התדרדרה במובן הזה. איפה שנות ה90 של שאק, האקים, האדמירל, יואינג, סאבוניס ועוד ועוד.

אין אף סנטר היום בליגה שאפילו מתקרב להיות פרנצ'ייז בעיניי. הכי טוב שיש חוץ מדוויט אלה צמד האירופים גאסול (של הלייקרס, שהוא כמו שאמרתי 5 בספר שלי) ובארניאני. שניהם סחבו קבוצות ללוטרי או במקרה הטוב להדחה בסיבוב הראשון בפלייאוף. אף אחד מהם לא שחקן שג'י.אם שפוי בונה סביבו קבוצה לאליפות.

הפער בסנטר בין הווארד (שהוא פרנצ'ייז מוחלט ובעיניי בהחלט שחקן שעם הקבוצה המתאימה סביבו, כולל אולסטארים כמובן, יכול להביא אליפויות) לבין הבאים אחריו הוא די אסטרונומי. כל קבוצה שתשיג אותו מקבלת אוט' יתרון די גדול על היריבות. אני מסכים שהווארד היום עדיין רחוק מלהיות שחקן שיכול לסחוב קבוצה לבד (לא מגרד את הקרסוליים של חלק מהשמות שהזכרנו פה בפסקה הראשונה) אבל הוא הכי טוב שיש, בפער אדיר.

הפער בפאוור לא כזה גדול בליגה. עד לפני כמה שנים היו לך משהו כמו, כמה? 10 אולסטארים על העמדה הזאת בליגה? לפחות ארבעה מתוכם מגה-סטארים שסחבו קבוצות לאליפות ונתנו מספרים מדהימים. גם היום יש עדיין לא מעט כישרון בעמדה הזאת וחלק גדול מהשמות שציינת ואמורים לסחוב קדימה בשנים הקרובות (נניח שאני מסכים) הם בכלל פאוורים, מוסבים או לא. אל ג'פרסון, קאזינס ואחרים.

בקיצור, תראה לי את הג'י.אם שבמציאות היום לוקח את גריפין (שגם אסור לשכוח, שחקן די מועד לפציעות מבחינת סגנון המשחק שלו) לפני דוויט הווארד ואני אראה לך איך נראה ג'.אם שיהיה מהר מאוד מחוסר עבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 8:49 pm 
Junior

לא חושב... גריפין צעיר מהאוורד ב4 שנים שזה המון, והוא יותר טוב ממה שהאוורד היה בגילו. זה בכלל לא קשור לאלטרנטיבות באותה עמדה בעיני, וגם אם אתה דובק בעניין האלטרנטיבות, תוך שנתיים שלוש-אחרי שנוביצקי יעלם, לא יהיה פאוור פורוורד שיתקרב לרמה של גריפין (אלדרידג'? אמארה? לאב? מי?).

אם היום מציעים לקליפרס טרייד האוורד תמורת גריפין (נניח שלהאוורד יש חוזה לשנים הבאות), אין מצב שהם מוותרים על גריפין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 9:19 pm 
Sophomore

לדעתי אין מצב היום שהקליפרס יכניסו את גריפין בטרייד.
הוא כבר אחד השחקנים הטובים בליגה עם פוטנציאל להפוך לטוב שבינהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2012 10:50 pm 
Junior

יכול להיות. אבל מה אכפת לי, בלייק גריפין שחקן שכיף לראות, הוא מוכר מרצ'נדייז ועד שהוא יגמור את הקריירה בגלל נפילה לא טובה על הברך צריך רק להנות ממנו. אני אישית לא סובל את דוויט הווארד ובאופן כללי לא מאוד מעריך שחקנים שחיים רק על העליונות הפיזית והאתלטית ולא עובדים מספיק על המשחק שלהם.

זאת אולי הסיבה העיקרית שאני נוטה להסכים איתך שגריפין יהיה שחקן יותר טוב. עושה רושם שהוא באמת משתפר משמעותית עם הזמן. הווארד פיתח כמה מובים במהלך השנים שלו באן.בי.איי אבל יחסית לנתונים הפיזיים שלו הוא אחד הסנטרים המוגבלים שראיתי וזה פשוט מתסכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה