סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 1:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לפיד לפוליטיקה
הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 6:55 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
רעננה, כתוב יפה, לא ארוך בכלל, (הכנס גסויות).

בתחושה שלי, ראי טועה, אתה לא מיעוט במחנה שלך, אבל זה כי יכול להיות שאני מכיר סוג מאד מסויים של דת"לים ירשולמים. אבל מה שכן, אני חושב שאחד הדברים שהכי מנעו מהמגזר הדתי להצטרף לגלי המחאה, נניח, זה כי ובכן, (זהירות הכללה), "אתם" לא מעריכים "אותנו" ו"אתם" לא רוצים לעשות שוב דבר שאותו "אנחנו" עושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 6:55 pm 
Junior

ראובן כתב:
אני דווקא חשבתי לרתום את הידיעה לכיוון יותר פרודוקטיבי ולתהות מי כדאי שיצטרף לרשימה של לפיד. מה הסיכוי שנראה פעם אחת רשימה ממש אטרקטיבית שיהיה שווה להצביע בשבילה רק כדי להכניס את המקום העשירי ברשימה. בקיצור, ההיפך הגמור מקדימה (ושמות כמו מנחם בן ששון או יצחק בן ישראל אלה שני אנשים שנפלטו מקדימה והייתי שמח מאוד לראות במפלגה כזו).

בכלל, עם השיממון הנוכחי אני עוד עלול למצוא את עצמי מצביע למפלגה הזו בטעות (כמובן, אם היא לא תהפוך לשינוי 2).

ואגב, שמות מצחיקים ומועמדים ספורטיביים, אני תוהה איך אורנה אוסטפלד תהיה בפוליטיקה.

היו שמועות שקרנית גולדווסר תצטרף אליו וזה בהחלט יותר רלוונטי בעיני מנועם שליט.
האמת אני באותה סירה כמוך, אם המצע שלו לא יהיה גזעני והוא דווקא יביא קצת ניקיון כפיים ומינימום אינטיליגנציה זה לא בהכרח רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 7:12 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
במחאה הדפני ליפית דתיים אולי לא כל כך השתתפו, אבל בגל המחאה האחרון סביב הדרת הנשים וכיוצ"ב הם השתתפו גם השתתפו. רחל עזריה מירושלים שהיתה אחת המניעות של הגל הזה (כל סיפור העתירה שלה נגד ההפרדה במאה שערים) היא דתיה, ובבית שמש האמת מדובר בסיפור שבעיקר פוגע בציבור הדתי שם, אם כי כמובן תפסו עליו טרמפ גם שמאלנים חילונים טפו.

אגב, ברשימה הדמיונית שלי רחל עזריה בהחלט נכנסת אליה (ולא יפתיע אותי בכלל אם זה יקרה). אני הייתי מוסיף גם את לאה שקדיאל שהיא לא רק פיגורה היסטורית חשובה בסוגיה אלא גם מישהו שיושבת שנים בירוחם ועוסקת בענייני חינוך וכל מיני דברים לא חשובים כאלה. אני מהמר שבהנחה שללפיד חשוב להראות שהוא לא זולל דתיים, שהוא יכניס כמה דמויות כאלה לרשימה (אם כי בסוף בטח היא תורכב מהבליל הרגיל של רוחמה אברהמיות ויוסי פריצקים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 7:41 pm 
Hall of Famer

ציטוט:
ואגב, שמות מצחיקים ומועמדים ספורטיביים, אני תוהה איך אורנה אוסטפלד תהיה בפוליטיקה.

היא תהיה התרנגולת השנייה במשכן, אחרי זהבה גלאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 9:02 pm 
Sophomore

Janiv כתב:
hagai_sela כתב:
ראיתי סקר הבוקר וחשכו עיני. הליכוד עם 27 מנדטים ואחרי זה 5-6 מפלגות עם 5-17 מנדטים. איך אפשר לנהל מדינה עם כזאת פרגמנטציה?

אכן, קשה לדמיין קואליציה שבה יש, נגיד, מפלגה אחת עם 27 מנדטים, עוד אחת עם 15, אחת עם 11, שתיים עם 5 כ״א ואחת מזדנבת עם 3. זה בחיים לא יקרה.

לא הבנתי אם זה בציניות או לא. בכל מקרה, זאת תהיה ממשלה עצומה ובזבזנית וכל שתי דקות מישהו יאיים לפרוש אם לא יתנו לו את מה שהוא רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 9:04 pm 
מנהל פורום

אני חושב שהוא רמז לקואליציה הנוכחית, שאגב, עם כל חסרונותיה, היא אחת היציבות ביותר שאני זוכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 10:52 pm 
Hall of Famer

רעננה, כתוב יפה, ועם זאת - וכבר כתבתי זאת בעשר השנים האחרונות הבסלניוז אין ספור פעמים - מסקנות העמדה שלך היא בדיוק הסיבה שבגללה אני מתעב את הדתיים לאומיים הרבה יותר מאשר את החרדים (וכידוע, אם כי אולי לא לך, כי אתה חדש. הייתי חרדי במשך שנים, והייתי דתי לאומי במשך שנים, כולל שנות ישיבה לא מועטות במקומות כרם ביבנה, מעלות ועוד כמה מוסדות, שרובן ייזכרו לדראון עולם. האמן לי, אני מכיר, גם אם בשבע השנים האחרונות קצת שכחתי).

הדבר אליו אני מתכוון הוא האמירה הזאת על חוד החנית, ועל הדרך להישאר בחוד החנית. רעננה, יקירי, שכח מזה. הדתיים לאומיים הם לא בחוד החנית, ספק אם הם אי פעם יהיו, ובטוח שלעולם לא יהיו שוב. הם לא רלוונטיים, הם מתנשאים (והאמירה שלך רק מדגישה את זה), והם לא קשורים לכלום. אישית, אם תשאל אותי, הייתי רוצה לראות את הדתיים הלאומיים דווקא לוקחים את הקיצוניות השניה, ומראים שיש להם קצת ביצים. אבל זה לא לגמרי קשור לת'רד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 11:40 pm 
Hall of Famer

רעננה - כתוב יפה, אבל המסקנה היא שגויה. למה? כי זכות ה"דיבור" נתונה לכולם, בלי קשר למעשיהם (בטח ובטח בכלי התקשורת של היום וקדושת הרייטינג). זה נקרא חופש הביטוי, ועובדה שגם אנשים שלא עשו שום דבר בשביל המדינה הזאת, עדיין מקבלים חופש ביטוי בתקשורת להפריח סיסמאות ואג'נדות. כמו שאני רואה את זה, לצד החילוני מפריעים הרבה יותר החרדים והכפייה הדתית.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 10, 2012 12:30 am 
Freshman

ראובן כתב:
במחאה הדפני ליפית דתיים אולי לא כל כך השתתפו, אבל בגל המחאה האחרון סביב הדרת הנשים וכיוצ"ב הם השתתפו גם השתתפו. רחל עזריה מירושלים שהיתה אחת המניעות של הגל הזה (כל סיפור העתירה שלה נגד ההפרדה במאה שערים) היא דתיה, ובבית שמש האמת מדובר בסיפור שבעיקר פוגע בציבור הדתי שם, אם כי כמובן תפסו עליו טרמפ גם שמאלנים חילונים טפו.

אגב, ברשימה הדמיונית שלי רחל עזריה בהחלט נכנסת אליה (ולא יפתיע אותי בכלל אם זה יקרה). אני הייתי מוסיף גם את לאה שקדיאל שהיא לא רק פיגורה היסטורית חשובה בסוגיה אלא גם מישהו שיושבת שנים בירוחם ועוסקת בענייני חינוך וכל מיני דברים לא חשובים כאלה. אני מהמר שבהנחה שללפיד חשוב להראות שהוא לא זולל דתיים, שהוא יכניס כמה דמויות כאלה לרשימה (אם כי בסוף בטח היא תורכב מהבליל הרגיל של רוחמה אברהמיות ויוסי פריצקים).

רחל עזריה, שהיא אכן דמות מופתית ומי שלא מכיר כדאי מאוד להכיר, טוענת כי היא לא תרוץ לכנסת, לפחות לא בקדנציה הקרובה. הסיבה לכך שהיא התחייבה לתושבי ירושלים להישאר במועצה קדנציה נוספת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 10, 2012 10:30 am 
Sophomore

ציפה- נכון. זה חלק מהעניין.

נורטון- מעניין. אם אני מבין אותך נכון, אתה מתעב דתיים לאומיים בגלל שהם רוצים להיות מעורבים, מובילים וכו' אבל עושים את זה בצורה מתנשאת. אם אכן הבנתי נכון, אני מסכים שזאת עלולה להיות בעיה. השאלה מה יקרה אם באמת נהיה מובילים בתחומים שחשובים לך (מה שהם לא יהיו...) ולא ננופף בכיפה/כיסוי ראש בכל הזדמנות אלא נעשה את הדברים כי הם חשובים לנו באמת, והגאווה המגזרית תהיה רק תוצר לוואי. האם גם אז תתעבנו?

תותח (קרוב משפחה של תותח מגל"צ?)- כמובן שזכות הדיבור נתונה לכולם. כוונתי הייתה לזכות המוסרית להביע דעה ובהתאמה למידת ההשפעה שלך כדובר. לצורך העניין, לדובר מכבי תל אביב בכדורסל אין זכות דיבור ואין זכות מוסרית לדבר ולנסות להשפיע בנושאים פוליטיים- הוא פשוט לא שם.

האם אני רוב? לדעתי אני מייצג לפחות 40% (ואני ממש ממעיט) מהמגזר שלי כשלצערי זה נתח שלא יודע לצעוק... כשתגיע מפלגה דתית לאומית עם השקפה מדינית מרכז-ימין והשקפה חברתית מרכז-שמאל, היא לוקחת לדעתי 7 מנדטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 10, 2012 10:31 am 
Hall of Famer

הבית היהודי עם אורבך והרשקוביץ לא דומה יחסית להשקפה זו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 10, 2012 10:50 am 
Sophomore

נראה לי שהם ימניים מדי ואנמיים מדי. ובכלל הייתה תחושה שזאת פשוט המפד"ל ששינתה את השם.
תן לעמידרור וידידיה שטרן למשל להיות חלק והמפלגה מתחזקת משמעותית. אני יודע על עמידרור שזאת הייתה אופציה משמעותית אבל אשתו הטילה וטו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 10, 2012 11:57 am 
Junior

רעננה, בגדול כתוב יפה והכל טוב, אבל אני חולק מכל וכל על ההנחה שהציבור שלנו הוא לא חברתי.
נכון, לא הסתופפנו ברוטשילד עם דפני וסתיו, אבל המחאה הזו הסריחה מפופוליזם תקשורתי שמאלני לקילומטרים. (מי באמת מופתע מזה שכל המחאה הסתכמה בשלי יחימוביץ׳?). אתה עצמך מזכיר את תופעת הגרעינים התורניים. אני לא יודע אם יש עוד הרבה מפעלים חברתיים בשיעור קומה דומה.
וזה לא רק הגרעינים התורניים. זה במעגלי צדק וזה רבני צוהר וזה פרוייקט קהילות וזה אלף ואחת דברים נוספים שלא תשמע עליהם בתקשורת (מסיבות ברורות).
ייתכן מאד שדווקא החיבור של הציבור הדתי לאומי לעם ולשכבות המצוקה הוא זה שמעלה את חמתה של האליטה ולא להיפך, מה שגורם להצגת כל מטומטם שירק על ילדה בת 8 כנציג הדתיים כולם.
אגב, ערן צודק. גסויות יהפכו את הטקסט ליותר פופולארי. דבר עם פרוספר אזגי, הוא יסביר לך מה ואיך.

נורטון, נסכים שלא להסכים.  

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 10, 2012 3:24 pm 
Hall of Famer

ובנתיים האיש הביישן והאצילי, שאור הזרקורים נכפה עליו וכל שרצה היה להשיב את בנו הביתה.
הולך לעשות הון פוליטי מהקמפיין של ה6 שנים האחרונות.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4173281,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 10, 2012 4:15 pm 
Hall of Famer

רעננה, הבעיה היא לא בהנפת הכיפה בכל הזדמנות, אלא (כפי שגם מתבטא אצלך) בראייה הקולקטיבית של ציבור אחד, כציבור שאמור להוביל. לא מכיר בציבורים, לא מאמין בציבורים, לא חושב שציבורים זה משהו שהוא בריא לחברה, או יעיל.
אני מאמין באינדיבדואל. זהו, פחות או יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 10, 2012 4:29 pm 
Junior

אבימאל כתב:
ובנתיים האיש הביישן והאצילי, שאור הזרקורים נכפה עליו וכל שרצה היה להשיב את בנו הביתה.

לא רואה מה הבעיה עם זה. הוכיח כישורים ביכולת להוביל ולהנהיג חתיכת מאבק, מכיר מצוין את הפוליטיקה, בן אדם אינטילגנטי. זכותו להבחר כמו כל בן אדם אחר. אם כולם חושבים כמוך, אז לא יבחרו אותו. אם חושבים אחרת, הוא ייבחר. הציבור יחליט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 10, 2012 4:53 pm 
Junior

הבעיה היא שהוא היה בקונצנזוס, הוא היה במרכז הנושא היחיד ב-15 שנים האחרונות ש-90% מהמדינה הסכימה עליו, ועכשיו הוא הולך להיות במפלגה שאפילו היושב ראש שלה לא מאמינה שתהיה ראש הממשלה הבאה.
ולעומת זאת הוא יכל לנצל את הקונצנזוס כדי להצטרף לפרוייקטים לאומיים חשובים או לארגוני צדקה ולהביא להם הרבה חשיפה.
במקום זאת הוא הולך למקום שלא ישנה דבר בתמונה הכללית ומוותר על הקונצנזוס.

האם זכותו לחשוב ככה? כן.
האם זכותו להיבחר? כמובן שכן.

האם זה מצער שזאת הדרך שהוא בוחר לנצל את כל התמיכה ההאהבה שהוא ספג מהעם מימין ומשמאל? כן זה חבל.

האם הם ייכנסו בו כאשר הוא יגיד דברים שחצי מהמדינה לא מסכימה איתם? כן, הם יצטערו לעשות את זה אבל הם ייכנסו באם אימא שלו ואותי לפחות זה מצער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 10, 2012 5:03 pm 
Sophomore

עם רמת הכריזמה המטורפת שלו הוא עוד יגיע רחוק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 10, 2012 5:54 pm 
Hall of Famer

לאומית כתב:
אבימאל כתב:

לא רואה מה הבעיה עם זה. הוכיח כישורים ביכולת להוביל ולהנהיג חתיכת מאבק, מכיר מצוין את הפוליטיקה, בן אדם אינטילגנטי. זכותו להבחר כמו כל בן אדם אחר. אם כולם חושבים כמוך, אז לא יבחרו אותו. אם חושבים אחרת, הוא ייבחר. הציבור יחליט.

הוא הוכיח כישורים בסחטנות רגשית, כל ילדה בת 16 יכולה להבחר על הטיקט הזה.
כמובן שאני מסכים עם כל מילה של רן.
אישית אני חש שה"ביישן האצילי" הוא נפוח אגו רודף זרקורים (ויתכן מאוד שהשנים האחרונות הפכו אותו לזה).
אני גם חושב שזכותם של האנשים עם הרצון הטוב שנשאו אותו על גבם להרגיש מנוצלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2012 7:25 am 
Sophomore

אני לא מבין את אלה שמתנפלים על נועם שליט. אפשר לומר שהוא עושה לעצמו קיצור דרך, אבל במחשבה שנייה יש כאן שני דברים:
1 - אין כאן קיצור דרך. השנים האחרונות היו בשבילו ארוכות מאוד ורוויות בניסיון ציבורי, עם התנהלות צמודה מול דיפלומטים ופוליטיקאיים.
2 - מותר לו, שאף אחד מאיתנו לא ידע קיצורים כאלה...

אם הוא יפעל למען טובת הכלל ולא למען טובת הטייקונים - שיהיה לו בהצלחה.

מה שכן, עכשיו הוא ראוי להישפט לפי אותן אמות מידה כמו שאר הפוליטיקאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2012 11:47 am 
Senior

נועם שליט? באמת שאני לא מבין מה אתם רוצים ממנו, (אפשר לחשוב בסדר יורד: ) אפשר לחשוב שהוא מתמודד על ראשות הממשלה ->אפשר לחשוב שהוא הקים מפלגה חדשה -> אפשר לחשוב שהוא מתמודד על הנהגת מפלגת העבודה -> אפשר לחשוב שהוא מתמודד על תפקיד משמעותי במפלגה -> אפשר לחשוב שהוא מועמד לתפקיד שר או אחר.

לא, שליט נכנס לפוליטיקה מלמטה - כראוי - וזה לא שהוא הולך לבקש את אמון הציבור בנאומים חוצבי להבות או להרעיד את אמות הספים בככרות משולהבות, אני מניח שבמהלך השנים הארוכות הוא נחשף לכך שעשיה אמיתית נעשית לא באוהלי מחאה אלא במערכת הפוליטית ובאמצעות המנגנונים המסורתיים שלה קרי מפלגות. בעיני זה ראוי לשבח מכל כיוון שלא תסתכל על זה. אין שום בעיה עם הצטרפות של כל אחד לעשיה הפוליטית ובלבד שלא יבקש לו קיצורי דרך בזכות איזה רקורד שלא יהיה ולא יחשוב שהנה באה התקווה החדשה לשינוי ולגאולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2012 12:07 pm 
Junior

לאומית כתב:
אבימאל כתב:

מי שהוכיח כישורי הובלה והנהגה זה שלמור אבנון עמיחי שניהלו את הקמפיין פרו בונו.
(אגב, רבים בענף הפרסום לא התלהבו מהקמפיין. או במילותיו של פרידן: ״גם אם הייתי משתין על עץ ואומר לשחרר את גלעד זה היה תופס״).

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2012 12:25 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
נועם שליט? באמת שאני לא מבין מה אתם רוצים ממנו, (אפשר לחשוב בסדר יורד: ) אפשר לחשוב שהוא מתמודד על ראשות הממשלה ->אפשר לחשוב שהוא הקים מפלגה חדשה -> אפשר לחשוב שהוא מתמודד על הנהגת מפלגת העבודה -> אפשר לחשוב שהוא מתמודד על תפקיד משמעותי במפלגה -> אפשר לחשוב שהוא מועמד לתפקיד שר או אחר.

לא, שליט נכנס לפוליטיקה מלמטה - כראוי - וזה לא שהוא הולך לבקש את אמון הציבור בנאומים חוצבי להבות או להרעיד את אמות הספים בככרות משולהבות, אני מניח שבמהלך השנים הארוכות הוא נחשף לכך שעשיה אמיתית נעשית לא באוהלי מחאה אלא במערכת הפוליטית ובאמצעות המנגנונים המסורתיים שלה קרי מפלגות. בעיני זה ראוי לשבח מכל כיוון שלא תסתכל על זה. אין שום בעיה עם הצטרפות של כל אחד לעשיה הפוליטית ובלבד שלא יבקש לו קיצורי דרך בזכות איזה רקורד שלא יהיה ולא יחשוב שהנה באה התקווה החדשה לשינוי ולגאולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2012 12:43 pm 
מנהל פורום

אני גם חושב שיש בעייתיות מסוימת להתלונן על אדם שנבנה מהשכול (לא בדיוק שכול במקרה הזה) בהתחשב בזהות של ראש הממשלה שלנו.

ואני מסכים עם קודמי המכובדים. נועם שליט לא צריך לא להרוויח ולא להיפגע מזה שהוא האבא של גלעד שליט. לא רואה שום בעיה עם עצם הריצה שלו, והוא צריך להישפט מכאן ואילך לגופו של עניין. כמובן, שאפשר לשפוט אותו על ההתנהגות שלו בזמן קמפיין שליט, לטובה או לרעה (אני מודה שאצלי הוא הפסיד נקודות). ועדיין, שיבוא ויגיד מה עמדותיו ומה תכניותיו וזה מה שחשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2012 12:48 pm 
Sophomore

תומר, כל מי "שנכנס לפוליטיקה מלמטה" תופס כותרות ראשיות,מכנס מסיבות עיתונאים ומקבל יחס מיוחד מראש מפלגתו ?
האם היית שומע עליו אם הוא לא היה אבא של חייל חטוף ? ברור שהוא נישא על כנפי המומנטום ואין שום בעיה להכנס במומנטום.
יוצאי צבא ועיתונאים מנצלים מומנטום, אבל זה מומנטום אחר. המומנטום של נועם שליט הוא מומנטום "מסריח". רק לפני חודשיים וחצי החזרנו את הבן שלו תמורת יותר מ 1000 מחבלים והוא לא הוחזר בגללו. זה שהוא נפגש עם אישיות פוליטיות בארץ ובעולם זה לא בגלל שהוא היה פוליטיקאי כזה טוב ומיוחד אלא בגלל הטרגדיה האישית שלו. אז למנף קריירה פוליטית על טרגדיה זה "מסריח".
לי אישית אין ממש בעיה איתו, גם ככה יש לו כריזמה של שואב אבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה