סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 5:03 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' דצמבר 24, 2011 8:22 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לצערי, שוב נושפל מול בארסה. אני מציע לריאל מעכשיו לחפש מגן ימני וקשר אחורי ברמה גבוהה לשנה הבאה(ולא, חדירה ודיארה הם לא ברמה גבוהה), ובדרך גם לחפש טיטולים סופגים במיוחד לרונאלדו, מארסלו, אלונסו ושאר השחקנים שמול הקבוצה מקטלוניה עושים במכנסיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 24, 2011 10:08 pm 
Sophomore

כי אם יש משהו שניסיון העבר לימד אותנו, הרי הוא שהדרך הבטוחה להביס את ברצלונה היא השקעה של עוד ארבעים מיליון אירו בכדורגלנים מפורסמים חדשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 24, 2011 10:18 pm 
Junior

טיטולים? עושים במכנסיים? למה כי הם לא ניצחו?
מישהו יכול להאשים את שחקני מדריד שלא רצו את הניצחון יותר מאי פעם?
סגרו חזק, מה לעשות שאת הטיקי טקה של ברצלונה עם תנועה בלתי פוסקת קשה לעצור בכל דקה ובכל שלב.
הגול שעשה את הכול פשוט יותר בא מחוץ לרחבה כאשר פוגע בשחקן ומוסט לעבר הרשת. מה אפשר לעשות אל מול זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 24, 2011 10:36 pm 
Hall of Famer

רק אני מדמיין את מלאגה מדהימה את ריאל ומונעת מאיתנו את התענוג ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 24, 2011 11:50 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
רק אני מדמיין את מלאגה מדהימה את ריאל ומונעת מאיתנו את התענוג ?

כן, רק אתה.

ריאל מפרקת כל קבוצה ביקום כרגע (חוץ מברצלונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 25, 2011 1:05 am 
Hall of Famer

ואת מכבי ת"א מקריית שלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 25, 2011 2:32 pm 
Sophomore

יואב כתב:
סגרו חזק, מה לעשות שאת הטיקי טקה של ברצלונה עם תנועה בלתי פוסקת קשה לעצור בכל דקה ובכל שלב.
הגול שעשה את הכול פשוט יותר בא מחוץ לרחבה כאשר פוגע בשחקן ומוסט לעבר הרשת. מה אפשר לעשות אל מול זה?

אח שלי, אתה נשמע כמו שרון דרוקר אחרי עוד הפסד. מישהו אמר ששחקני ריאל לא רצו? מישהו אמר ששחקני ריאל לא התאמצו? למי אכפת מזה?! כבר 4 שנים שבארסה מגיעה לשחק נגד ריאל ופעם אחר פעם השחקנים של ריאל פשוט מפחדים מהכדור. פתאום מרסלו נראה כמו אורי שטרית, רונאדלו נראה כמו מדוניאנין ואלונסו נראה כמ שירן ייני. תסתכל שוב על הקלסיקו האחרון, ריאל בקושי חיברה יותר מ3 פסים רצופים. לשחקנים ברמה הזאת שמקבלים כ"כ הרבה כסף, אתה מצפה להראות טוב בכל משחק, וכן, גם נגד בארסה. בעצם לא "גם", אלה בעיקר למשחקים כאלה. בשביל לנצח את חטאפה ומלאגה ולסיים מקום שני, לא צריך את כל הגלקטיקוס האלה שעלו מיליונים, אפשר היה להסתדר עם קאייחון, גוטי סולדדו וראול(של אחרי השיא).

יניב, מה לעשות שמחלקת הנוער של ריאל לא מייצרת כלום כבר הרבה זמן. לפי משחק הגביע האחרון שמוריניו שיתף בעיקר שחקנים צעירים, אין שום שחקן שצריך להיות בקליבר של הסגל של ריאל מדריד. אולי אין לי עין חדה במיוחד, אבל פשוט לא התרשמתי מאף שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 25, 2011 2:47 pm 
Junior

פוציץ' כתב:
יואב כתב:

אח שלי, אתה נשמע כמו שרון דרוקר אחרי עוד הפסד. מישהו אמר ששחקני ריאל לא רצו? מישהו אמר ששחקני ריאל לא התאמצו? למי אכפת מזה?! כבר 4 שנים שבארסה מגיעה לשחק נגד ריאל ופעם אחר פעם השחקנים של ריאל פשוט מפחדים מהכדור. פתאום מרסלו נראה כמו אורי שטרית, רונאדלו נראה כמו מדוניאנין ואלונסו נראה כמ שירן ייני. תסתכל שוב על הקלסיקו האחרון, ריאל בקושי חיברה יותר מ3 פסים רצופים. לשחקנים ברמה הזאת שמקבלים כ"כ הרבה כסף, אתה מצפה להראות טוב בכל משחק, וכן, גם נגד בארסה. בעצם לא "גם", אלה בעיקר למשחקים כאלה. בשביל לנצח את חטאפה ומלאגה ולסיים מקום שני, לא צריך את כל הגלקטיקוס האלה שעלו מיליונים, אפשר היה להסתדר עם קאייחון, גוטי סולדדו וראול(של אחרי השיא).

יניב, מה לעשות שמחלקת הנוער של ריאל לא מייצרת כלום כבר הרבה זמן. לפי משחק הגביע האחרון שמוריניו שיתף בעיקר שחקנים צעירים, אין שום שחקן שצריך להיות בקליבר של הסגל של ריאל מדריד. אולי אין לי עין חדה במיוחד, אבל פשוט לא התרשמתי מאף שחקן.

מה זו התבוסתנות הזו ?
המשחק האחרון לא משקף כלום. זה היה משחק שמוריניו חזר בו לסופרקלאסיקו הראשון שלו, שחשב שלשחק פתוח נגד בארסה זו אופציה בשבילו. לפחות הפעם זה נגמר 3 ולא עם 5 או 6. במשחקים בעונה שעברה וגם באלה של הסופרקאפ ריאל נראתה בכלל לא רע, ובחלקם גם היתה טובה יותר.
אין לי ספק שבמשחקים הבאים מול בארסה מוריניו ירד אל הקרקע וישחק הרבה יותר סגור ויתבסס על הכח של ריאל שמגיע מכדורים ארוכים ומתפרצות דרך האגפים ולא משליטה במרכז השדה. אז אמנם כמה פרשנים אידיוטים יתבכיינו ריאל משחק סגור אבל מבחינת התוצאה, יש סיבה לאופטימיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 25, 2011 4:34 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הלוואי. אבל איזו סיבה לאופטימיות יש בדיוק?

הבעיה של ריאל היא שהיא משתינה במכנסיים כשהיא רואה את בארסה, לא ברור לי איך לשחק סגור ובכך לסרס את כל המערך שלך (שזה מה שמוריניו עשה שנה שעברה, וזה היה כל כך מוצלח שזה הביא גביע אירופה לברצלונה) מעיד על איזשהו אומץ. אני גם מתקשה להאמין שזה מה שריאל תעשה.

אני לא חושב שאפשר ללמוד כלום מהמשחק האחרון. לא רק כי הוא יכל בקלות להתפתח אחרת (אנשים שפכו כל כך הרבה דיו על השער הפסול של היגוואין שנה שעברה, וההזדמנויות של רונאלדו היו הרבה יותר משמעותיות מבחינת התוצאה) אלא כי זו לא הפתעה גדולה שברצלונה מצליחה לנצח את ריאל. אבל לא יצאת מהמשחק הזה בתחושה שיש פה קבוצה אחת שהיא רמה אחרת לגמרי וקבוצה שנייה שכל מה שנשאר לה לעשות זה לכסח, שזה מה שריאל של שנה שעברה עשתה (וגם קיבלה חמישיה ונעזרה קשות בקסיאס כדי להימנע מעוד אחת). עדיין יש בריאל מספיק כישרון כדי להיות מסוגלת לנצח את ברצלונה בכל רגע נתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2012 2:25 am 
Junior

אז הצטרפו עוד 2 סופק קלאסיקו השנה, הפעם בגביע
יהיה למוריניו עוד הזדמנות לנסות ולנצח את ברצלונה (לא לעבור שלב אבל לפחות ניצחון) בייחוד שבשער יהיה פינטו (כנראה), מצד שני לא יהיה את ואלדס שיתן פור....

האמת מתחיל לשעמם, ועוד הגיוני מאוד שיהיו עוד יהיו 2 מפגשים בליגת האלופות ו13 קלאסיקו בשנתיים זה נראה לי יותר מדי ומוציא את הרגש שיש כשהמשחק פעמייםעד ארבע פעמים בשנה.

הימור: ברצלונה ב2 המשחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2012 11:59 am 
Junior

הלכה האליפות, הלכה.
פער 5 נקודות בליגה הספרדית סוגר את הסיפור בוודאות.
פינטו יעמוד בשער במיליון אחוז, אלא אם כן הוא ימות לפני כן.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2012 12:23 pm 
Junior

משום מה אני מרגיש שהסיפור לא גמור
למרות שההגיון אומר שלחזור מ5 נקודות זה בלתי אפשרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2012 12:28 pm 
Junior

הסיפור ממש לא גמור.
בלי קשר, המשחק של אספניול מול ברצלונה היה תענוג צרוף. לא במקרה אספניול זו הקבוצה שהוציאה הכי הרבה נקודות מברצלונה ב-5 שנים האחרונות. הם עולים נגדם בלי טיפת פחד, לוחצים בטירוף ולא מהססים לתקוף גם שהתוצאה 1:1 והדקה היא 89. בסיום המשחק - מחזה מרהיב ש-50,000 אוהדי אספניול חוגגים בצורה היסטרית ביציעים כאילו הם זכו הרגע בליגת האלופות מגול בדקה ה-93. אין כמו שמחה לאיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2012 12:45 pm 
מנהל פורום

ואף מילה על הפנדל של מאה אחוז שהגיע לבארסה בסיום (אחרי שבעונה שעברה כל שריקה לטובת ברצלונה הוגדרה כמינימום קונספירציה בינלאומית למענה).

ולגבי הגביע, להגיד "שום דבר לא גמור" זה שיא האנדרסטייטמנט. לדעתי חד משמעית ריאל פייבוריטית כפי שהיא היתה פייבוריטית בברנבאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2012 4:00 pm 
Junior

ראובן,
אני לא יודע אם את רציני או ציני לגבי הפייבוריטית ממדריד.
אבל, גם אם יש מי שחושב שריאל היתה פייבוריטית מול ברצלונה במשחק האחרון בליגה, המצב כרגע שונה.
אז ריאל היתה בתקופת שיא ונראתה מצוין וברצלונה לא, כיום זה הפוך אבל לא לגמרי. כלומר, ברצלונה, למעט המשחק מול אספניול נראית מצוין וריאל לא מלהיבה בכלל (ודאי הרבה פחות מהתקופה לפני הקלאסיקו האחרון) אבל עושה את העבודה.
להגיד שריאל פייבוריטית זה לא נראה לי נכון. ברצלונה גם לא פייבוריטית לגמרי אז המושג ׳שום דבר לא סגור׳ בהחלט יכול להתאים כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 11, 2012 4:47 pm 
מנהל פורום

לאומית כתב "הסיפור לא גמור" בתשובה לאמירה שהציגה את ההתמודדות כאילו הדבר הכי גדול שריאל יכולה לשאוף לו זה ניצחון באחד המשחקים. זה עדיין לא מבטל את האפשרות שברצלונה היא הפייבוריטית הגדולה. אני אסתפק בלי בעיה בהערכה שהסיכויים שווים פחות או יותר ונראה מה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 12, 2012 7:37 am 
Sophomore

אני גם חושב שריאל פייבוריטית, בטח אם ברצלונה תשחק עם פינטו ומדריד עם קסיאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 15, 2012 10:13 am 
Junior

מאז הפציעה של די מריה ממש ביום האחרון של דצמבר, ריאל משחקת רע ובעיקר די צפוי. די מריה היה המבשל המצטיין השנה ורוב הבישולים שלו היו לרונאלדו, בלעדיו משחק האגפים די חלש וריאל הופכת לקבוצה צפויה שמתבססת על הברקות פה ושם ועל הרבה אופי ומזל. גם רונאלדו מאז פציעת די מריה נראה כמו צל של עצמו.
ואם בימים האחרונים היו שמועות על מכירה צפויה של קאקה והיגוואין, אתמול שני אלה ניצחו לריאל את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 15, 2012 3:42 pm 
Sophomore

לקראת צמד מפגשי הקלאסיקו שצפויים לבוא, מוריניו חייב להסיק מסקנות מהקלאסיקו הקודם ולשנות כמה דברים. אני מהמר על 3 קשרים אחוריים(אלונסו, דיארה וקונטראו) קאייחון(או די מריה אם הוא כשיר?) ורק רונאלדו ובנזמה למעלה. יגמר תיקו 0-0 בברנבאו ובגומלין מי שתבקיע ראשונה תעלה. אני רק מקווה שרונאלדו יעשה משהו מול בארסה סוף סוף ושהפעם הוא לא יצטרך טיטולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 15, 2012 5:49 pm 
Sophomore

חמוריניו עוד מסוגל לעלות במערך פחדני שכזה, או עם חמישה שחקני הגנה, אבל אני מקווה שהעובדה שהוא מאמן של ריאל מדריד תגרום לו לשחק קצת יותר פתוח ממה שהוא אוהב. בינתיים, מדריד משחקת נגד בארסה יותר פתוח ויותר התקפי מצ'לסי ואינטר בעידן מוריניו.
אני לא רואה שום סיבה שמדריד תסתגר. היא קבוצה מצויינת ולמרות כל הקשיים יש לה הרבה כלים והיא יודעת לשחק אטרקטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 5:57 pm 
Junior

מה שהפורטוגזי צריך לעשות זה די פשוט.
להורות לכל שחקן שלו שעובר את החצי לבעוט לשער.
היכולת המחרידה של פינטו תתן לריאל פור של 5-6 שערים בכיף.
קראחו עם הלחץ הזה!

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 18, 2012 11:38 pm 
Sophomore

מוריניו מעלה הרכב הזוי ביותר. אלטינטופ כמגן ימני, קרבאליו שלא שיחק כמה חודשים פותח ב11 דווקא עכשיו, פפה בקישור האחורי, מרסלו לא פותח, ופתאום הוא פותח עם שני חלוצים-היגוואין ובנזמה. אני מריח ריח של עוד הפסד לריאל(מקווה רק שלא יהיה תבוסה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 26, 2012 2:48 pm 
Junior

אף מילה על הגומלין ?
הפעם מוריניו מעלה הרכב נורמלי, בלי אלטינטופ וכל מיני שחקנים לא ראויים, אבל עם אוזיל וקאקה במרכז השדה, וחשוב יותר, עם לחץ בלתי פוסק על ברצלונה, מה שלא קרה לדעתי מאז גמר הגביע בשנה שעברה.
במחצית הראשונה ריאל נתנה הצגה אבל החמצות מזעזעות פשוט של היגוואין מנעו ממנה לרדת עם 3-4 שערים כבר בהפסקה. במקום זאת, שני גולים של בארסה, השני גול מדהים של אלבס.
דווקא במחצית השניה בדקות פחות טובות של ריאל, ריאל חזרה למשחק עם שני גולים תוך 5 דקות של רונאלדו ובנזמה (למה לעזאזל הוא לא פתח?)..
בדרך היה לנו שיפוט מחורבן. השופט טעה לטובת ריאל שהיה צריך להרחק את לאס בצהוב שני וויתר, אבל מצד שני הרחיק בצורה הזויה את סרחיו ראמוס שכל חטאו היה שעלה לכדור גובה עם שחקן של בארסה. לדעתי, בקושי עבירה. גרוע מזה, שני פנדלים לטובת ריאל לא נשרקו, המקרה השני פנדל ב-100% - אבידל שלח את היד לכיוון הכדור אחרי ניסיון די כושל למספרת של ראמוס.

בסיכומו של דבר שוב הוכח שריאל באה אגרסיבית למשחק ובאה ללחוץ ולרוץ בלי הפסקה מסביב לצ'אבי, אינייסטה ומסי, יש לה הרבה מה להציע. רק חוסר מזל מנע ממנה לצאת עם ניצחון. ריאל אמנם מודחת אבל זה משחק שאמור לתת לה חמצן לתקופה הקרובה וגם תקווה לקראת הקלאסיקו הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 26, 2012 3:01 pm 
Junior

לא יודע עד כמה ריאל יכולה ללמוד מהמשחק הזה.
80% מהמצבים שלה כולל 2 הגולים היו מטעויות מזעזעות של ההגנה של ברצלונה או מאיבודי שאננות של בוסקטס במרכז המגרש.
השיפוט לא היה כל כך נגדה, פיקה קיבל אותו צהוב בדיוק כמו ראמוס במשחק קודם היד של בוסקטס היתה צמודה לגוף ולא היה מגיע פנדל ואמנם אבידל נגע ביד אבל ראמוס היה בנבדל ככה שפה זה מתקזז.
שוב לא מייחסים מספיק לכסחנות של פפה שגם המשחק הזה נתן לפאברגס ולדני אלבס להרגיש אותו (ועוד אחרי הפאול על אלבס הוא שוב ניסה לדרוך עליו).
לא אומר שהיה שיפוט אחיד אבל להגיד שהשיפוט נתן לברצלונה את המשחק זה שקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 26, 2012 4:57 pm 
Junior

השיפוט היה גרוע לשני הצדדים.
לדעתי, דווקא היד של בוסי כן הייתה צריכה להישרק, כי היא שינתה כיוון לכדור (כאילו, אם היו מוחקים את היד שלו, הכדור היה ממשיך הלאה), מה שאין כן ביד של אבידל.
ריאל בהחלט יכולה לצאת מרוצה מהמשחק. מעבר לרבע שעה בסוף המחצית הראשונה, הייתה רק קבוצה אחת על המגרש.
ומילה אחת על מנחוס: יש לי אמונה טפלה שאסור לעשן במחצית. לא זוכר איפה זה התחיל, נראה לי במשחק של הפועל נגד ג״ג בגן נר מתישהו. ככה או ככה, עישון במחצית מביא את הנאחס.
עכשיו, הבעיה עם האמונה הטפלה הזו היא שכמובן, המחצית היא הזמן שאתה הכי רוצה לעשן בו.
אתמול, החלטתי לשבור את הנאחס. במחצית הזמנתי עוד חצי גולדסטאר והדלקתי לי סיגריה.
סססססעמק ערס, לא מעשן יותר במחצית לעולם.  

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה