סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 4:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ינואר 13, 2012 3:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
11 משחקים הלילה.

שארלוט - דטרויט. שתי הקבוצות מחכות כבר שתגמר העונה. נלך עם הבובעלך.

טורונטו - אינדיאנה. הפייסרס קבוצה טובה השנה, וזה צריך להיות שלהם.

פילי - וושינגטון. קבוצה שלא הפסידה בבית מול קבוצה שלא ניצחה בחוץ...

יוסטון - סקרמנטו. סקרמנטו בינתיים במאזן לא מרשים. חלק אולי בגלל סיפור הטרייד של כריס פול, חלק אולי בגלל העזיבה של אדלמן לעומת קווין מקהייל. חלק אולי סתם סגל בינוני. סקטאון גם לא היסטרית אבל נראית יותר טוב אחרי פיטורי ווסטפאל. נלך עם... יוסטון.

בוסטון - שיקגו. 1 סולו אול דה ויי. בטח ובטח כשרוז מקרטע והמילטון גם כן בחוץ. שידור ישיר ב-3 בקדפמ. צפו לבלוואאוט.

ניו אורלינס - מינסוטה. המרענן הרשמי של הליגה מגיע לביג איזי. אני הולך עם הוולבס.

סן אנטוניו - פורטלנד. הספרס בלי ג'ינובילי ועם דאנקן בגיל 200 ניצחו השנה את כל המשחקים שלהם בבית. מי שנמצא בכושר מעולה זה ריצ'רד ג'פרסון שקולע 3.2 שלשות למשחק ב-56% מחוץ לקשת. נלך עם הספרס.

דאלאס - מילווקי. הבאקס טרם ניצחו בחוץ, והמאבס אחרי פתיחה רעה של 3 הפסדים חוזרים לעצמם לאט לאט. מאבס.

פיניקס - ניו ג'רזי. הנטס נראים פשוט נורא השנה, וקו קדמי של אוקור והאמפריז לא מפחיד אף יריבה. סאנס.

דנבר - מיאמי. אחרי ההפסד לקליפרס אתגר לא קטן למיאמי, אבל נלך עליהם בכל זאת.

לייקרס - קליבלנד. קובי בראיינט נמצא בכושר משוגע, ואין סיבה שהוא לא ימשיך אותו על חשבונו של אנתוני פארקר. לייקרס

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 13, 2012 7:01 pm 
מנהל פורום

תגיד, אתה בכלל ראית איך בוסטון נראית השנה? חוץ מרונדו אין שם אף שחקן שהוא טופ 5-10 בעמדה שלו. הספסל מזעזע, פרט לבאס, והם לא מסוגלים לקלוע. ההגנה של שיקגו מסוגלת לעצור אותם על 42 נקודות גם בלי רוז.
לא שהייתי מהמר את הבית שלי על שיקגו, אבל זה לבטח לא חד וחלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 13, 2012 7:08 pm 
Hall of Famer

צודק. וחשוב לציין את ריי אלן שפשוט נראה זוועה עם ה-3.4 שלשות ב-63% מחוץ לקשת בממוצע למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 13, 2012 7:10 pm 
Hall of Famer

ערן, אני לא בא לחלוק על המסקנה הסופית שלך, אבל ראית את ריי אלן העונה? 19 נק'? 55% מהשדה? 3 וחצי שלשות למשחק ביותר מ-60%? הילד בזון די מופרע מתחילת העונה. חוץ מקובי, ווייד ומונטה, כמה שוטינג גארדים אתה לוקח לפני כרגע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 13, 2012 8:30 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מעניין אם גם היום מישהו יגיד טייריק אוואנס (שנבחר לטופ-5 אצל לא מעט אנשים בתחילת שנה שעברה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 13, 2012 10:27 pm 
Hall of Famer

אני לוקח את ריי אלן לפני מונטה. קובי, ווייד, ג'ו ג'ו (למרות פתיחת העונה הלא טובה) לפניו. מתנדנד עם מאנו ג'י בריא ואריק גורדון, אבל עדיין מעדיף את אלן. השילוב של הקליעה, ההגנה, יכולת הקלאץ' בעיני עדיין עדיפות על הצמד הזה. מונטה אליס הוא שחקן של צד אחד בלבד של המגרש ושחקן שצריך הרבה זריקות בכדי להיות אפקטיבי. אני חושב שבנוסף ל-6 הללו, אני מעדיף גם את ג'ייסון טרי (אחד הקלאץ' פליירס הגדולים בליגה ושומר אולטרא קשוח) וקו-מארט (סקורר נטו שלא שומר, אבל בעיני יותר אפקטיבי ממונטה וגם לא חייב את הכדור כל הזמן אצלו)

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 13, 2012 11:21 pm 
Hall of Famer

מסכים לגבי גורדון, קצת שכחתי אותו, אבל אני לא ממש סגור על ג'ו ג'ו ומאנו לפני אלן. לגבי ג'ו ג'ו, זה לא שבשנה שעברה הוא היה מצויין והשנה רק התחיל ברגל שמאל, היכולת שלו בתחילת העונה די מייצגת גם את העונה הקודמת שלו, אלן לעומת זאת היה מצוין גם בשנה שעברה וקלע באחוזים מדהימים לשחקן מסוגו, אז נכון שג'ו ג'ו נותן יותר אסיסטים וריבאונד, אבל היתרון של אלן באחוזים, כמנהיג וכשחקן קלאץ' הם לא מבוטלים בכלל. ולגבי מאנו, הוא שחקן נורא בעייתי, מצד אחד כשהוא בזון הוא כמעט בלבל של הקובי וה-וויידים של העולם, אבל כמה הוא כבר בזון? לא סתם הוא שחקן שכמעט אף פעם לא עובר את ה-30 דקות לערב בניגוד לאלן שהוא פשוט מכונה בשנים האחרונות (ועכשיו בטח יפצע כי ניחסתי אותו). אם נעשה דירוג היום, אז אני הייתי שם את קובי, ווייד, גורדון ומונטה לפני אלן ואת ג'ו ג'ו ומאנו קצת אחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 13, 2012 11:35 pm 
Hall of Famer

אז לא הבנת אותי. אני מעדיף את אלן על פני מאנו וגורדון. אם הייתי צריך לעשות דירוג של העשיריה הראשונה בעמדת השוטינג גארד אז זה היה כנראה נראה כך

ווייד, קובי, ג'ו גו', ריי ריי, מאנו ג'י, גורדון, ג'ייסון טרי, קו-מארט, מונטה אליס וסטפ קארי.

מצטער, אני לא מחזיק ממונטה עד כדי כך. כאמור, הוא קולע הרבה, אבל האחוזים ממש לא משהו, העונה 42.3%, עונה שעברה 45.1%, הוא זורק המון, 21 זריקות העונה, הוא לא שומר בשיט והקבוצה שלו משחקת את הכדורסל הכי פרימיטיבי שקיים. אני חושב שהוא הפרוטוטייפ הקלאסי לסקורר בקבוצות קטנות. הוא יקלע המון, אבל הקבוצה גם תפסיד המון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2012 12:01 am 
Hall of Famer

קצת בעייתי לדרג את סטפ קארי בין השוטינג-גארדס כשהוא משחק בדרך כלל 1 ליד מונטה, אבל לא נכנס לויכוחי עמדות. לגבי ג'ו ג'ו, לדעתי הוא אוברייטד, הוא נתן כמה שנים בלבל מאוד גבוה, אבל העונה שעברה ותחילת העונה הזו מצביעות על זה שהוא כבר לא שם כנראה, לא הייתי מדרג אותו כל כך גבוה. לגבי מונטה, אני נותן לו להנות מהספק כי הוא אף פעם לא היה בסיטואציה טובה עם סגל חזק סביבו וסך הכל האחוזים שלו בשתי העונות האחרונות בהחלט סבירים, אם נשווה אותו אפילו לאבטיפוס של הגאנרים חסרי המצפון, אלן אייברסון, האחוזים שלו לאורך הקריירה משמעותית גבוהים יותר ובסך הכל אני גם לא חושב שהוא יותר מסקורר מחונן, הוא בכל זאת שחקן שיוצר גם לשחקנים סביבו ומספרי האסיסטים שלו בהחלט מרשימים מאוד לשוטינג גארד. בכל מקרה, בתור שחקן שאמור לסחוב קבוצה על הגב אני כרגע לוקח את מונטה לפני אלן ובתור שוטינג גארד לקבוצה שהיא כבר חזקה הייתי לוקח את אלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2012 3:02 am 
Hall of Famer

עמוס, אם כבר התחלת, למה לא לעשות דירוגים מחדש לעמדות השונות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2012 4:44 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
תגיד, אתה בכלל ראית איך בוסטון נראית השנה? חוץ מרונדו אין שם אף שחקן שהוא טופ 5-10 בעמדה שלו. הספסל מזעזע, פרט לבאס, והם לא מסוגלים לקלוע. ההגנה של שיקגו מסוגלת לעצור אותם על 42 נקודות גם בלי רוז.
לא שהייתי מהמר את הבית שלי על שיקגו, אבל זה לבטח לא חד וחלק.

אין לי מושג על מה אתה מדבר (15 החטאות רצופות ברבע הראשון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2012 5:15 am 
Hall of Famer

ריי אלן נהדר אבל חוץ ממנו ומרונדו הסלטיקס חלשים. הבולס עצרו אותם על 33 נק' ב - 33.33 אחוזים. בשיקאגו כולם פחות או יותר הגיעו לעבוד. רוז מעט פצוע אך דומיננטי, דנג עם 12 נק' ו - 10 ריבאונדים עד ההפסקה, כולל הגנה נהדרת, בוזר גם כן עם 12, ברואר תורם עם 10 ונואה נראה טוב יותר בפתיחה כאשר אשיק שהחליף אותו זכה ללא מעט מחמאות מהשדרים והצדיק את כולן בדקות טובות (הגנתית כמובן, אין לו מושג מה לעשות עם הכדור התקפית). הבולס קולעים ב - 54% אחוזים מהשדה. אין זכר להגנה הנהדרת של הסלטיקס, כאשר עוזר המאמן מתקופת האליפות נמצא בצד האחר של המתרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2012 9:10 am 
Hall of Famer

מיאמי מפגרת ב15 דקה וחצי לסוף בדנבר, והנה ההפסד הרביעי בכלל והשלישי רצוף. שמייח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2012 9:31 am 
Sophomore

קובי עם משחק 40+ שלישי ברציפות, הפעם 42 נק' (15/31 מהשדה) ב41 דק'. הלייקרס ניצחו את קליבלנד 97-92. בצד השני ארווינג עם 21 וכספי סוף סוף עם משחק סביר של 11 נק' 4 ריב' ו-3 אס'.

צביקה שרף: "Lavaron ג'יימס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2012 9:38 am 
Junior

ואם זה לא מספיק אז ווייד נקע את הקרסול בצורה די קשה, וזה נראה רע... מהצד השני צומח לו אחלה דור של רכזים גמדים כשחוץ מהעונה המצויינת של קייל לאורי (25 נק', 9 אס' ו-7 ריב' הלילה) עומד כמובן טיי לאוסון עם עוד משחק נהדר - 24 נק' ב-9\11 מול ההיט.

הלייקרס מתעקשים לתת מחצית אחת מצויינת ואחת מזעזעת אבל זה לא מונע מהם לקחת ניצחון 5 ברציפות מול הקאבס, כשמחר מחכה דרבי לוהט מול הקליפרס (ובכלל שבוע קשה שכולל את דאלאס ובק-טו-בק בפלורידה)
קובי עם משחק 3 ברציפות של 40+ נקודות ממשיך להוכיח מי השחקן הטוב בנ.ב.א... הפעם זה התחלק עם 24 נק' ב-9-13 במחצית הראשונה, אבל חצי שני יחסית חלש של 16 נק' ב-6-18.
פאו גאסול ואנדרו ביינום נתנו ביחד משחק מצויין, מאט בארנס (15 נק') ודרק פישר (10 אס') עשו עבודה טובה, אבל כשהספסל קולע רק 4 נק' קשה לעשות בלואאוט אפילו מול נמושה להוציא את קיירי אירווינג שהוא באמת משהו מיוחד (יותר טוב מג'ון וול לדעתי).

בנוגע לשאר הליגה - הנטס אחרי פתיחה אומללה מתחילים להפציץ (115 נק' בדנבר, 110 בפיניקס) כשדרון חוזר לעצמו, אנתוני מורוו נכנס לעניינים כמו גם הרוקי מרשון ברוקס, והאמת גם פארמר מהספסל.
סאן אנטוניו מנצחת בצורה משכנעת את פורטלנד ומציגה מאזן מעניין של 8-0 בבית ו-0-4 בחוץ. שיקאגו מנצחת את בוסטון בגארדן בזכות תצוגת קלאץ' מרשימה של דרק רוז, אחרי שהסלטיקס חוזרים ממינוס 20 עד לפיגור נקודה ברבע האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2012 9:54 am 
Junior

צריך לפחות לציין שפיניקס שיחקה בלי נאש.

מינסוטה ניצחה בניו אורלינס בלי גורדון ואריזה. הוולבס בלי ביסלי ובראה, לאב 34 נק' ו-15 רב' 17/18 מהקו. ריקי לראשונה בחמישיה ול-43 דקות !?!?, 12 נק', 9 אס' (כל מיני מאחורי הגב שרק יגבירו את ההייפ), 6 רב' ו-3 חט'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2012 9:55 am 
Hall of Famer

סיכום הלילה:

90-95 לאינדיאנה בטורונטו נטולת ברניאני, ג'ורג' היל הוביל את הקלעים עם 22 מהספסל, היברט עם 15 ו-9 (אבל גם 6 איבודים, 6 עבירות וללא חסימות), 13 לווסט ולהאנסברו. גריינג'ר, שגם כך נותן עונה מאכזבת עד עכשיו, קלע רק 4 ב1/8 מהשדה. הפייסרס עם 8 זריקות בלבד מחוץ לקשת. אצל הקראפטורס, 23 נקודות לדרוזאן ו20 לליאנרידיניו מהספסל.

פילי עושה חיים בבית מול הנמושה מוושינגטון, 89-120. ג'ודי מיקס פתח בחמישייה והחזיר לדאג קולינס את האמון עם ריבית: 26 נקודות ב10/11 מהשדה. לו ויליאמס עלה מהספסל ל19, איגי וברנד עם 13 כ"א, הולידיי וטרנר 12, הוז עם דאבל-דאבל של 10 בנקודות ובריבאונדים. בצד העצוב של הויזארדס, החוזה הגדול בליגה קלע 16 וג'ון וול עם 7 בלבד ו-5 איבודים על 5 אסיסטים.

דטרויט מנצחת 81-98 בשארלוט, ירבקו עם 22 נקודות ו-9 ריבאונדים, גרג מונרו 19 ו-9, בן גורדון 14 נקודות, 6 ריבאונדים ו-5 אסיסטים, והרוקי ברנדן נייט עולה בחמישייה ל13 נקודות, 10 ריבאונדים ממרומי ה1.91 שלו ו-4 אסיסטים. נייט ממשיך גם להראות יד מצוינת לשלוש, הלילה 2/4 ובארבעת המשחקים האחרונים 9/12. בי.ג'יי מאלנס ממשיך לקבל קרדיט בשארלוט ותרם 18, קמבה ווקר עלה מהספסל ל16 ואוגוסטין תרם 13 אסיסטים.

79-88 לשיקגו בבוסטון, רוז עם 25 נקודות+7 אסיסטים, 21 נקודות ו-16 ריבאונדים ללואל דנג, 12 לבוזר ולברואר, נואה עם 10 נקודות, 12 ריבאונדים ו-4 חסימות. ריי אלן עם 16 הוביל את קלעי הסלטיקס, רונדו עם 14 נקודות, 11 אסיסטים ו-7 ריבאונדים.

מינסוטה באה לניו אורלינס ונצחה 80-87, עוד הצגה של קווין לאב עם 34 נקודות (17/18 מהקו), 15 ריבאונדים ו-3 חסימות. רידנאוור עם 13 ורוביו עם 12 נקודות, 9 אסיסטים, 6 ריבאונדים ו-3 חטיפות הוסיפו לוולבס. בצד המפסיד, 20 נקודות לבלינלי עם 3/7 לשלוש, אוקאפור עם 16 נקודות ו-14 ריבאונדים.

יוסטון לא מתקשה מול סקרמנטו ומנצחת אותה בבית 89-103, קייל לאורי ממשיך להיראות מצוין העונה והלילה 25 נקודות, 9 אסיסטים ו-7 ריבאונדים. דאלמברט וסקולה עם 21 נק' כ"א, כשהראשון מוסיף 16 ריבאונדים ו-4 חסימות והשני 11 כדורים חוזרים. טייריק עם 27 נקודות עבור הקווינס, הרוקי הגמד אייזיאה תומאס עלה מהספסל ל13.

דאלאס מתפוצצת על מילווקי 76-102 ומשיגה נצחון רביעי ברציפות שמסמן יציאה מהמשברון של תחילת העונה. 17 נקודות לטרי מהספסל, 16 לוינס קרטר, 15 לבובואה, נוביצקי בהילוך ראשון עם 11 בלבד. 19 לג'נינגס ו-15 לליוינגסטון (תמיד טוב לראות שהוא מתפקד) אצל הבאקס.

אצל סן אנטוניו העניינים כרגיל, 93-99 על פורטלנד. 20 נקודות ו-9 אסיסטים לצפרדעון, 14 ב100% מהשדה ו-2 חסימות לטיאגו ספליטר, 13 ו-11 לדחואן בלייר. 29 ללמרקוס אולדריג' בבלייזרס.

ניו ג'רזי משיגה נצחון נדיר, 103-110 אצל פיניקס נטולת נאש והיל. 35 נקודות ו-14 אסיסטים לבשיקטאשי, 20 נקודות ו-5 ריבאונדים לרוקי המצוין מרשון ברוקס. גורטאט עם 20 ו-10 בצד המפסיד.

מיאמי, כאמור, אוכלת הפסד שלישי רצוף והפעם לא הארכה ולא נעליים: 104-117 לדנבר. טיי לוסון עם 9/9 לשתי נקודות בדרך ל24 והוסיף גם 9 אסיסטים, ננה חגג מתחת לסלים עם 17 ו-12, רודי והרינגטון 15 כ"א, גלינארי 14, מוזגוב 12 ו-8. הנאגטס הפציצו 12/25 מחוץ לקשת בדרך לנצחון. 35 נקודות ללברון, 17 לבוש, נוריס קול 13 מהספסל, ווייד 12 כמו גם האסלם שהוסיף 11 ריבאונדים.

הלייקרס ממשיכים ליהנות מכושר מעולה של הMVP הסורי, 92-97 בסטייפלס על קליבלנד כשאסד קולע 42. עזרו לו גאסול עם 19 ו-10, ביינום 15, 10, 3 (חסימות), וגם בארנס קלע 15. קיירי אירווינג עם 21 לקאבס, 12 לסשנס, ורז'או 14 ריבאונדים ו-11 נקודות וגם כספי היה בסדר עם 11.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2012 11:05 am 
Junior

ניסיתי לבדוק מה הסיכויים של ריקי להגיע לשבור אולי את ממוצע האסיסטים הכי גבוה עבור רוקי'ס בהיסטוריה.
מסוג הדברים הדי מטופשים שבטוח שיעלו עליהם עוד מעט באמריקה..ויעשו מזה עניין.

בקצב הזה ובכושר הזה הוא לפחות באזור- ובתנאי שימשיך לקבל יותר דקות:
ממצאיי עד עכשיו מצאו את מרק ג'קסון במקום הראשון עם 10.6 ודיימון סטודמאייר שני עם 9.3.
ועוד שורה של חבר'ה בין 8 ל-9 - פחות נדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2012 11:06 am 
מנהל פורום

כן, שכחתי מאלן. ועדיין אני עומד מאחורי מה שכתבתי אתמול בצהרים. הסלטיקס כיום לא פייבוריטים מול אף אחת מקבוצות העילית בליגה. בצקה כתבתי שאני בכלל לא רואה איך הם מגיעים לפלייאוף השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2012 11:56 am 
מנהל פורום

הלו"ז של המשחקים עד עכשיו מאוד לא מאוזן. הלייקרס ושיקאגו כבר עם 13 משחקים. קליפרס למשל רק עם 8. ואנחנו רק כמה שבועות מפתיחת העונה.

המאזן המדהים של שיקאגו (2-11) הוא על אף העובדה שהם שיחקו מעט משחקי בית עד כה, 4 בלבד (הלייקרס למשל שיחקו כבר תשעה). הלייקרס לא יגיעו רחוק בלי עוד גארד תורם, פישר גמר את הסוס ומשחק איזה 30 דק' לערב ולא תורם כלום.
קווין לאב נראה מצוין, נייד הרבה יותר מהעונה הקודמת והנוכחות של רוביו משפיעה על כולם לטובה.
ופילי היא עד כה הפתעת הליגה. כמה חבל שזה ייעצר בקרוב.

חשבתם פעם איך הסטייפלס סנטר מפרק פרקט של הלייקרס ומרכיב את זה של הקליפרס כל כך מהר? אז הנה דוגמה, איך עוברים ממשחק הוקי צהריים למשחק של הלייקרס בערב בסטייפלס סנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2012 1:06 pm 
Hall of Famer

הפציעה של וייד לא פשוטה אבל גם לא נראית חמורה מדי. סביר להניח איזור השבוע-שבועיים להתאוששות.

ואם בוסטון חזרו מ-19 הפרש לנקודה הפרש והפסידו, זה רק מוכיח שההחלטה ללכת לישון במחצית הייתה נכונה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2012 1:20 pm 
Freshman

מה אתם אומרים על רודי? נראה כאילו הוא מצא את מקומו בדנבר, הסגנון משחק מתאים לו והוא חזר להראות כמו אותו שחקן אול אראונד נהדר ולא רק קלעי שלשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2012 2:19 pm 
Hall of Famer

[quote="Shiver"]
ופילי היא עד כה הפתעת הליגה. כמה חבל שזה ייעצר בקרוב.

למה שזה ייעצר בקרוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2012 4:42 pm 
Hall of Famer

האמת היא שהיא לא כזו מפתיעה. גם שנה שעברה היא שיחקה היטב, וסיימה עונה של 50% (בערך, אאז"נ). שיפור זה משהו שהיה סביר מאד להניח, בגלל הגיבוש הקבוצתי והניסיון הנוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 14, 2012 9:36 pm 
Junior

כספי מקום שני בעשרת החסימות של השבוע. באמת גג יפה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot], עמוס לב ו 35 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה