סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 5:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טל אייכה
הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2012 4:17 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מזה עוזבים ככה?
מה יעשה נדב?
מכבי חיפה בבלבלה: http://sports.walla.co.il/?w=/151/2502043
מחפשים מאמן למשחק אחד.

נדב לך על זה. כך תוכל לנהל קרייה כפולה: רואה חשבון בפוטנציה וזונה.

נערך לאחרונה על ידי קורובייב בתאריך ש' ינואר 21, 2012 6:02 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טל איכה
הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2012 10:22 am 
Sophomore

לא רואה מאמנים שיסכמו לחתום בלי סעיף שאומר שאי אפשר לפטר את המאמן במחצית.רק חוזה של 1+1(כלומר מחצית+מחצית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2012 11:24 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
האמת, נראה לי מי שתפור על המצב בחיפה זה פנחס (בהנחה שהם שוב נשארים בליגה על השולחן הירוק). פנחס אוהב כסף ויודע לעבוד עם תקציבים גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2012 11:43 am 
מנהל פורום

הדבר המשמעותי ביותר לעתיד הקבוצה הוא העזיבה של אנה ארונוב. :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2012 12:22 pm 
מנהל פורום

קצת מזכיר את מה שקרה לטביב בתל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2012 12:54 pm 
Junior

נוק-אאוט לראובן בדיון על הכישלון הקולוסאלי של העונה, עד כה (שמחת עניים, מה שנקרא). עם כל הצרות בירושלים, קריסה מבנית כזאת של המועדון באמצע העונה עוד לא ראינו שם.

שאלה ליודעי דבר: מי הפונקציה המקצועית שמנהלת את מכבי חיפה בארץ (בעצם הנציג של רוזן, שאני מניח שמבלה את ימיו בעיקר בארה"ב)?
הרושם שלי הוא שכבר שנתיים אין שם באמת סמכות מקצועית רצינית בעמדת המאמן, לא כלפי ההנהלה ובטח לא כלפי השחקנים (מה זה "מתח רב", אגב? שחקן שנמצא במתח עם המאמן אמור ליישב את המתח או לארוז מזוודות הביתה, לא?) - זה אומר שצריך להיות מישהו מעליו שכן מחזיק בסמכות הזאת? או שאולי ג'ף רוזן עצמו מנהל שיחות אישיות עם קרלוס פאוול? ולמה החייזר הזה בכלל עדיין בקבוצה?

הרבה שאלות, ותשובות אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2012 1:26 pm 
Junior

אחרי שגיליתי שלמנהלת השיווק של אשדוד קראו שרון דרוקר אני מתחיל לחשוב שכדי להיות מנהל שיווק של קבוצה בליגת העל אתה צריך שם שיזוהה עם דמות מפורסמת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 20, 2012 4:17 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
השאלה העיקרית פה היא - האם טל עשה פרובוקציה ועזב את הקבוצה מהיציאה שקרובה לאוהדים?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 12:19 am 
Junior

גורקה פוטר כך לפי אתר מנהלת הליגה שמסתמך על עמוד הטוויטר של הקבוצה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 2:03 pm 
Sophomore

אני לא אתפלא אם פיטרו את גורקה בטוויטר.בכל מקרה קטש בדרך.בזמן שהוא ישב בבית הוא עבר על דיסקים והוא רוצה את ג'ייסון ריץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 3:02 pm 
Hall of Famer

אם קטש יחתום זה לחוזה של עונה וחצי ,שכבר בשנה הבאה יהיה לו תקציב משודרג ואולם מודרני וגדול(רוממה המשופץ עם 5000 מקומות ישיבה),מקום טוב לשקם את הקריירה( או להמשיך בהתרסקות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 4:25 pm 
Sophomore

רק טבעי שקבוצה גימיק תחתים מאמן גימיק לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 5:00 pm 
Senior

יש לי שאלה, כל הזמן מדברים על האולם המודרני והגדול שיהיה בשנה הבאה ושזה ישדרג את הקבוצה וכו'. אבל מה הפאקינג קשר? טוב מאד שיהיה אולם כזה, זה אלטרנטיבה לאירוח בעתיד של הפיינל פורים בגביע ובליגה מן הסתם, וזה היתרון הגדול. אבל מה בדיוק יהיה יתרון גדול באולם של 5000 מקומות עם 1000 צופים גג למשחק? הרי לא יתחילו להגיע 3000-4000 או 5000 צופים למשחק בשנה הבאה, גם ברוממה לפני השיפוץ (שהיה אחלה אולם בסטנדארטים של הארץ) היו מגיעים 1000 צופים גג למשחקים שהם לא מכבי ת"א, בשנתיים בפלייאוף נגד נתניה בשנה שעברה ונגד השרון שנה לפני זה במשחקים המכריעים היו אולי 1000 צופים (וזה היה בשנים שחיפה הייתה הקבוצה השלישית בטיבה בארץ וקבוצה סופר מלהיבה). זה שיהיה אולם מדהים וגדול ויפה לא יביא קהל, זה יביא את האופציה ל5000 צופים במשחק נגד מכבי, אבל מעבר לזה אם כבר האפקט של אולם גדול ומעט קהל יכול להיות שלילי ולא חיובי.

זה לא כאילו בשנה הבאה יהיה אולם גדול והצרות נגמרו. ואני מאד סקפטי אם ג'ף רוזן לא יראה שהקהל באמת תומך בקבוצה (נגיד 2000 מינויים בקיץ) שהוא יחליט להוציא מיליונים שוב בשביל לראות אולם עם תפוקה של 20-30% במשחקים. ואיכשהו אני לא רואה את פוטנציאל הקהל במשחקים השבועיים גדול יותר מ1000 צופים למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 5:50 pm 
Sophomore

זה מושך. זה נראה טוב. זה נותן לקבוצה לגבול סביר להתפתח אליו. זה עומד בסטנדרטים של היול"ב (רוממה עומד בהם? גן-נר למשל לא). זה מאפשר למכור יותר כרטיסים בפחות כסף כדי למשוך יותר קהל. אם הברגים מחוזקים כמו שצריך אצל המתכנן הוא גם יצטלם טוב (ראית איך הדר יוסף נראה בגביע?) ויראו טוב מכל נקודה במגרש (כמו בבית מכבי בראשון שכיף להגיע אליו). המטרה היא למכור חוויה יותר טובה לצופה או למשפחה שרוצים להעביר ערב נחמד במגרש, לא רק כדורסל נטו (שבשביל זה צריך כסף, מאמן והנהלה).

להמשיך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 6:07 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
יש לי שאלה, כל הזמן מדברים על האולם המודרני והגדול שיהיה בשנה הבאה ושזה ישדרג את הקבוצה וכו'. אבל מה הפאקינג קשר? טוב מאד שיהיה אולם כזה, זה אלטרנטיבה לאירוח בעתיד של הפיינל פורים בגביע ובליגה מן הסתם, וזה היתרון הגדול. אבל מה בדיוק יהיה יתרון גדול באולם של 5000 מקומות עם 1000 צופים גג למשחק? הרי לא יתחילו להגיע 3000-4000 או 5000 צופים למשחק בשנה הבאה, גם ברוממה לפני השיפוץ (שהיה אחלה אולם בסטנדארטים של הארץ) היו מגיעים 1000 צופים גג למשחקים שהם לא מכבי ת"א, בשנתיים בפלייאוף נגד נתניה בשנה שעברה ונגד השרון שנה לפני זה במשחקים המכריעים היו אולי 1000 צופים (וזה היה בשנים שחיפה הייתה הקבוצה השלישית בטיבה בארץ וקבוצה סופר מלהיבה). זה שיהיה אולם מדהים וגדול ויפה לא יביא קהל, זה יביא את האופציה ל5000 צופים במשחק נגד מכבי, אבל מעבר לזה אם כבר האפקט של אולם גדול ומעט קהל יכול להיות שלילי ולא חיובי.

זה לא כאילו בשנה הבאה יהיה אולם גדול והצרות נגמרו. ואני מאד סקפטי אם ג'ף רוזן לא יראה שהקהל באמת תומך בקבוצה (נגיד 2000 מינויים בקיץ) שהוא יחליט להוציא מיליונים שוב בשביל לראות אולם עם תפוקה של 20-30% במשחקים. ואיכשהו אני לא רואה את פוטנציאל הקהל במשחקים השבועיים גדול יותר מ1000 צופים למשחק.

זה מגדיל לקבוצה את ה TAM ושאתה בא לחשב השקע בקבוצה זה פשוט מגדיל את צפי ההחזרים.
אם יש לך אולם של אלף מקומות גודל השוק שלך מוגבל לאלף מקומות גם עם תשקיע המון בשחקנים מאמן ושיווק.
אם יש לך אולם של חמש אלף מקומות על אותה השקעה תוכל להחזיר צפי מחומש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טל אייכה
הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 6:11 pm 
Senior

לא חושב שהקהל הישראלי נמשך לאולמות טובים, לא קונה את זה. רוממה עמד בסטנדרטים של יול"ב גם לפני זה, לא של היורוליג אבל ביניינו מכבי חיפה לא הולכת לשם בקרוב. כרטיסים וכל השאר זה בולשיט, כי אם את ה3000 מקומות שהיו ברוממה לפני כשהייתה קבוצה מובילה בארץ לא מילאו (ואני לא מדבר על המשחקים חסרי החשיבות, אני מדבר על פלייאוף) אני לא חושב שנראה הורדת מחירים או אולם מלא. כן, במשחק גדול נגד מכבי מאמין שהאולם יהיה מלא גם ב5000 צופים כנראה, אבל בשאר המשחקים לא קרוב לזה.

רוממה לא היה לפני זה אולם מגעיל אלא סה"כ אולם טוב (רק המקומות ביציע התחתון היו אסון) גדול, אלחה אולם בסטנדארטים ישראלים. עכשיו הוא יהיה האולם השני באיכותו בארץ מן הסתם, וטוב שכך. אבל יש איזה מחשבה לא ברורה אצל יותר מידי אנשים שאולם איכותי וגדול יקפיץ את המועדון קדימה בעצם זה שיהיה אולם גדול, יש אותה מחשבה עם הארנה בירושלים לטעמי, ולדעתי ב2 המקרים מדובר בטעויות גדולות במחשבה. בו נגיד ככה, שאולם של 5000 צופים שיגיעו אליו למשחק 500 צופים פתאום (וזה היה לא אחת ברוממה הישן) יראה מאד מאד רע, הרבה יותר רע מאשר מגיעים 300 צופים לנשר (וגם שם זה נראה רע). לא בטוח שהאולם הגדול הזה לא יחזור עוד להתנקם בקבוצה בסופו של דבר, כי אם הקהל לא יגיע (אני מקווה שיגיע, אבל מתקשה להאמין) זה יכול להיות איתות מאד רציני לג'ף לרדת מהסיפור לגמריי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 6:15 pm 
Senior

קורובייב, זה היה נכון אם במציאות היו מצליחים למלא את 3000 המקומות שהיו לפני השיפוץ. במציאות מלאו אולי שליש מזה, המחשבה שאם הסיום של השיפוץ כאילו ימצאו עוד איזה 4000 צופים שפתאום ירצו להגיע לכל משחק, לטעמי היא לא ראלית.

ואפשר להגיד על ג'ף הרבה דברים אבל מהיום שהוא הגיע לקבוצה כבר בשנה הראשונה בליגת העל הוא עשה הכל בשביל לשווק, לדחוף ולקדם את הקבוצה תקשורתית, הרבה יותר מכל קבוצה אחרת. זה עדיין לא מילא את רוממה הישן. אני מתקשה להאמין שמבחינת שיווק וכדומה הוא יכול לעשות יותר ממה שהוא עשה, ולטעמי אלא אם כן ג'ף ישקיע איזה 10 מליון דולר לקבוצה שתלך ראש בראש עם מכבי ת"א (ולא נראה לי שזאת התוכנית שלו, הלוואי) פוטנציאל משיכת הקהל יותר ממה שהיה בשנתיים הראשונות שלו הוא כמעט לא שונה משמעותית, ואני לא חושב שאולם משופץ ישנה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 6:32 pm 
Sophomore

קוף אני חושב שאתה קצת קופץ מעל הפופיק, כלומר בהסקת המסקנות שלך. דבר ראשון, והכי חשוב בעיני, הוא שאולם טוב ואיכותי הוא דרישה ראשונית, ולא אחרונה. המחשבה צריכה להיות שקודם כל יש אולם ויש תנאים, אח"כ בוא נצליח למלא אותו ונבנה קבוצה שתצליח.

דבר שני, וחשוב לא פחות - אסור לצייר את חיפה כקבוצת צמרת שעשתה עכשיו שתי עונות רעות, אלא כקבוצה שעשתה שתי עונות טובות, לא יותר. כל העסק שם די חדש, ואי אפשר לצפות שבגלל שתי עונות טובות (ועוד הרבה עונות מחורבנות לצידן) רוממה או אולם הספורט בריאלי יתמלא (ואין לי מושג כמה מקומות יש שם, אבל בטח מעט מאוד..). אולם גדול בונים לטווח הרחוק, וברור שגם ג'ף רוזן לא חושב שפתאום בגלל שיש לו אולם של 5000 צופים פתאום יהיו לו 3000 מנויים. אם יש לו סבלנות לחכות לזה? זאת כבר שאלה אחרת.
בכל מקרה, הנקודה היא שאולם גדול הוא דבר חיובי, שיכול רק לתרום לקבוצה. זה 'וי' אחד מיני רבים שכל קבוצה צריכה לסמן אם היא רוצה להיות קבוצה רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 21, 2012 6:44 pm 
Senior

איפה אמרתי שאולם גדול זה לא חיובי ויכול לתרום. אין על זה ספק בכלל והשיפוץ הוא נהדר וחיובי. אני מתרעם רק על דבר אחד, על עצם המחשבה שבגלל שבשנה הבאה יש אולם גדול ומשופץ אז כל הבעיות נפתרו והכל יהיה טוב. יהיו 4000-5000 צופים למשחק, תהיה קבוצה גדולה וכו'. כל הזמן מדברים על האולם החדש כאילו הוא איזה תרופת פלא וברגע שנחזור לרוממה הכל יהיה טוב. במציאות בידיוק כמו שאמרת הדרך עוד ארוכה מאד וצריך הרבה סבלנות. סבלנות שאני ממש לא בטוח שיש, ג'ף רוזן כמעט ועזב הקיץ בגלל האכזבה שלו מהקהל, מהמינויים, מהספונסרים וכו'. אני חושב שהמחשבה על האולם המשופץ החזיקה אותו פה, אני מפחד כשהוא יגלה אולם משופץ אבל משחקים עם 500 צופים פתאום (שזה יראה הרבה יותר גרוע מן הסתם באולם חדש) יש מצב שהוא דיי יאבד את הסבלנות שהייתה לו. הוא לטעמי הבעלים ששם מכיסו הכי הרבה כסף ב5 שנים האחרונות, אין לו תמיכה של עיריה, אין לו ספונסרים גדולים (אם כי עכשיו יש מישהו זה כבר משהו), ואני חושב שהוא לא יקבל את התוצאות שהוא מצפה מהאולם החדש בצורה של הכנסות מסויימות וכמות קהל מסויימת אז בהחלט יש מצב שהוא יעזוב כמו שכמעט עזב הקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 11:12 am 
Freshman

לדעתי, שנה הבאה היא שנת המבחן הגדולה של חיפה וג'ף, כזו שתעיד על העתיד של הקבוצה לשנים הבאות.
השנתיים האלה בנשר היא מבחינתו של ג'ף שנתיים שצריך להעביר, ואם אפשר גם להצליח למרות ההימורים החריפים בצד המקצועי (מאמנים צעירים, שחקנים מוכשרים ובעייתיים), כמובן שההימור נכשל, ובגדול.
אבל זה בטל בשישים לעומת העובדה שג'ף קיבל את האולם שהוא כל כך רצה, את הספונסר שהוא כל כך רצה, ועדיין יש לו את הסמכות והכוח לעשות ככל העולה על רוחו.

אני סבור שבשנה הבאה (גם ארנון שירן אמר זאת מפורשות) נראה קבוצה עם תקציב הרבה יותר גבוה.
המבחן האמיתי אבל הוא ביחסים שבין ג'ף והצוות המקצועי - אם זה יהיה ברמה שג'ף מכתיב את אופי הקבוצה שהוא רוצה לראות (התקפית/הגנתית/הישגים לפי שיטתו של המאמן) ומציע שחקנים, אבל לא מתערב מעבר לכך (המאמן בוחר שחקנים! ומחליף אותם לפי דעתו ולא לפי דעתו של ג'ף)
ואילו המאמן אחראי בלעדי על הצד המקצועי (דרוש מאמן חזק, עם אופי, ידע ויכולת לעמוד על שלו) אז יש סיכוי שבשנה הבאה נראה חיפה כמו זו שהגיע לגמר הפיינל פור.

אם ג'ף ימשיך להתערב בבחירת שחקנים, החלפתם ויביא מאמן שלא מסוגל לעמוד על שלו (מאמן צעיר, מאמן בקריסה וכן הלאה) אז הסיכוי שהפיאסקו של השנתיים האחרונות ימשיך, רק באולם הרבה יותר גדול ויפה, ובתקציב הרבה יותר גדול.

לגבי הקהל - אני מקווה שקבוצה טובה ותחרותית, התנהלות סבירה של הבעלים, מחירים נוחים ואולם מזמין (רוממה הישן לא בדיוק היה אולם שכיף לבוא אליו עם ילדים/נשים) יהוו תמהיל כזה שנראה הרבה יותר קהל במשחקים.

אם גם בשנה הבאה נחווה כישלון דומה (ושוב, לדעתי האשמה העיקרית היא של על הבעלים, לא על השחקנים שהם מי שהם ולא על המאמנים שלא היה להם ממש סיכוי להצליח במצב הזה) קשה לי לראות את ג'ף ממשיך פה.

מה שכן, אם גם בשנה הבאה ג'ף ימשיך לחרב מקצועית את הקבוצה, אולי עדיף שימשוך ידיו מהתחום הזה של בעלות על קבוצת ספורט בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 12:27 pm 
Hall of Famer

אני לא רואה מקום לאופטימיות לקראת העונה הבאה של חיפה . הגדלת התקציב היא לא האישיו ( כיום אני לא בדיוק רואה את חיפה מוכיחה את העליונות התקציבית שלה על מחצית קבוצות הליגה ) , ואני לא בדיוק רואה אילו שחקנים יישארו שם מהסגל הנוכחי ( פרט אולי לבן שימול ווילקרסון ) , כך שגם תיבנה שם קבוצה כמעט מאפס .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 12:41 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
שאלה גדולה היא איך חיפה תתפקד ותיראה בתחילת העונה הבאה. אני די בטוח שמשחקי הבית הראשונים בתחילת העונה הבאה תהייה עלייה בקהל של חיפה בגלל האולם החדש, כל עוד הוא יהיה נובלטי אנשים יבואו גם כדי לחוות אותו, כמו שקרה באצטדיון החדש של פתח תקווה. אם הקבוצה תתפקד כמו שצריך יכול להיות לזה סוג של המשך, אם לא הנובלטי ייגמר מהר מאד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 1:03 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
שאלה גדולה היא איך חיפה תתפקד ותיראה בתחילת העונה הבאה. אני די בטוח שמשחקי הבית הראשונים בתחילת העונה הבאה תהייה עלייה בקהל של חיפה בגלל האולם החדש, כל עוד הוא יהיה נובלטי אנשים יבואו גם כדי לחוות אותו, כמו שקרה באצטדיון החדש של פתח תקווה. אם הקבוצה תתפקד כמו שצריך יכול להיות לזה סוג של המשך, אם לא הנובלטי ייגמר מהר מאד.

מסכים עם כל מילה.
לאנשים יש זיכרון קצר ורצון גדול לראות קבוצה מצליחה.
מצד שני, לא רואה סרט של בלגן כזה גם בשנה הבאה ועדיין יהיו אוהדים שיבואו למשחקים, הסבלנות של האוהדים לקפריזות ולתוצאותיה נגמרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 1:39 pm 
Junior

ארז כתב:
לדעתי, שנה הבאה היא שנת המבחן הגדולה של חיפה וג'ף, כזו שתעיד על העתיד של הקבוצה לשנים הבאות.
השנתיים האלה בנשר היא מבחינתו של ג'ף שנתיים שצריך להעביר, ואם אפשר גם להצליח למרות ההימורים החריפים בצד המקצועי (מאמנים צעירים, שחקנים מוכשרים ובעייתיים), כמובן שההימור נכשל, ובגדול.
אבל זה בטל בשישים לעומת העובדה שג'ף קיבל את האולם שהוא כל כך רצה, את הספונסר שהוא כל כך רצה, ועדיין יש לו את הסמכות והכוח לעשות ככל העולה על רוחו.

אני סבור שבשנה הבאה (גם ארנון שירן אמר זאת מפורשות) נראה קבוצה עם תקציב הרבה יותר גבוה.
המבחן האמיתי אבל הוא ביחסים שבין ג'ף והצוות המקצועי - אם זה יהיה ברמה שג'ף מכתיב את אופי הקבוצה שהוא רוצה לראות (התקפית/הגנתית/הישגים לפי שיטתו של המאמן) ומציע שחקנים, אבל לא מתערב מעבר לכך (המאמן בוחר שחקנים! ומחליף אותם לפי דעתו ולא לפי דעתו של ג'ף)
ואילו המאמן אחראי בלעדי על הצד המקצועי (דרוש מאמן חזק, עם אופי, ידע ויכולת לעמוד על שלו) אז יש סיכוי שבשנה הבאה נראה חיפה כמו זו שהגיע לגמר הפיינל פור.

אם ג'ף ימשיך להתערב בבחירת שחקנים, החלפתם ויביא מאמן שלא מסוגל לעמוד על שלו (מאמן צעיר, מאמן בקריסה וכן הלאה) אז הסיכוי שהפיאסקו של השנתיים האחרונות ימשיך, רק באולם הרבה יותר גדול ויפה, ובתקציב הרבה יותר גדול.

לגבי הקהל - אני מקווה שקבוצה טובה ותחרותית, התנהלות סבירה של הבעלים, מחירים נוחים ואולם מזמין (רוממה הישן לא בדיוק היה אולם שכיף לבוא אליו עם ילדים/נשים) יהוו תמהיל כזה שנראה הרבה יותר קהל במשחקים.

אם גם בשנה הבאה נחווה כישלון דומה (ושוב, לדעתי האשמה העיקרית היא של על הבעלים, לא על השחקנים שהם מי שהם ולא על המאמנים שלא היה להם ממש סיכוי להצליח במצב הזה) קשה לי לראות את ג'ף ממשיך פה.

מה שכן, אם גם בשנה הבאה ג'ף ימשיך לחרב מקצועית את הקבוצה, אולי עדיף שימשוך ידיו מהתחום הזה של בעלות על קבוצת ספורט בישראל.

רוזן מתפקד לא רק כבעלים אלא גם כסוכן שחקנים למעשה או הבעלים של סוכנות שהקים.
אין בכלל ספק שהוא יתערב באופן פעיל ולעתים אף יכפה את שחקניו, כמו שקרה כבר. אם קטש יהיה המאמן אז גם אף אחד לא יתרעם על כך במיוחד. בקיצור, אפשר להשאיר את האופטימיות בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2012 1:42 pm 
Junior

אני עם הקוף הירוק. האולם החדש יכול להיות טריגר לדרך חדשה, ויכול להיות גם בית-קברות (מודרני ומעוצב, ללא ספק) לעוד קבוצה כושלת ספורטיבית ושיווקית שתביא 500 אוהדים ליציע.

המהלך המשמעותי של הקיץ לא צריך להיות המעבר לאולם החדש אלא שידוד מערכות ברמה המקצועית. וכמו תמיד, זה צריך להתחיל ממאמן עם סמכויות (אמיתיות) ובניית קבוצה רצינית ומחושבת. איך אמר ג'ק המרטש באחד הת'רדים, אין ספק שעודד קטש עבר על קלטות בחופשה שלו והחליט ללכת על ג'ייסון ריץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עופר האדום, רלפי ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה