סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 3:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 79 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 10:49 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
תומאס עלה במקום וראנדו במשחק אחד (והגיוני תיאורטית לנוכח המסה של גליל מתחת לסל) , זה לא אומר שהוא התכוון להפוך את זה למשהו קבוע.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 11:26 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז עכשיו הוא יהפוך...

אני בכלל חושב שהבעייה העיקרית של ירושלים היא האמונה שרנדל הוא סוג של קוסם שאמור להיות מרכז הקבוצה בכל הרכב שהוא (אני חייב לומר שהם לא לבד בזה, יש עוד כל מיני פרשנים וכתבים שחושבים ככה).
בכלל, פעם היו אומרים "אם ניצחת את מכבי, מכבי תיקח אותך". היום אפשר לומר "אם ניצחת את מכבי, ירושלים תיקח אותך".

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 11:34 am 
מנהל פורום

יש לציין שאני אמרתי לפני כולם, כבר בעונותיו בגליל, ש:

א) רנדל שחקן לא טוב כשמצפים ממנו להוביל.
ב) הוא אידיוט לפרקים וסתם טיפש בד"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 11:35 am 
מנהל פורום

ועוד אגב, השחקן היחיד בהפועל עם פוטנציאל לשחקן טוב באירופה, לא איזה ראמל קרי, אלא ברמה של שחקן תורם בקבוצת יורוליג טובה זה וורנאדו, זה גם השחקן הכי מבוזבז בהפועל השנה.
כבר ציינתי שמדובר בחבורה של מטומטמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 11:47 am 
Junior

האמירה לגבי מכביב עדיין תופסת בהתחשב בזה שהם לקחו שחקנים שעשו להם "בעיות" בכל אחת מהעונות האחרונות:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 11:52 am 
Hall of Famer

במכבי עברו בשנים האחרונות פארגו, סימונס, כדיר וג'יימס. אולי גם פרקינס, אני לא זוכר אם הוא ניצח אותם פעם.
באותן 3 שנים הגיעו לירושלים רנדל, דאוול, מורן רוט, יזרעאלי, קלנסי, וכמובן קטש. בנוסף הגיעו שחקנים שניצחו את מכבי אבל עברו בה קודם (סימונס, כדיר). ובטח עוד שכחתי מישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 12:37 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עופר האדום כתב:
תומאס עלה במקום וראנדו במשחק אחד (והגיוני תיאורטית לנוכח המסה של גליל מתחת לסל) , זה לא אומר שהוא התכוון להפוך את זה למשהו קבוע.

בהתחשב בעובדה שהמשחק האחד הזה היה בסה"כ השלישי של דרוקר בקבוצה, זה משחק אחד מאוד משמעותי. הפלא ופלא, אחרי המשחק הזה וראנדו ביקש לעזוב ונתן משחק נפל מוחלט במשחק שאחרי.

ותעזוב בבקשה את השטות של "הגיוני תיאורטית". זה לא היה הגיוני תיאורטית, זה גם נכשל כישלון חרוץ, והדיבורים של דרוקר אחרי המשחק על שחקנים שלא מנהלים אורח חיים ספורטיבי ויש להם בעיות מחוץ למגרש מסבירה הרבה יותר טוב את ההחלטה.

(מה שגם מעלה חשד שהקלקול קיבה שהיה לוראנדו במשחק שלפני לא נבע מאכילת יותר מדי במבה, אבל מה אני יודע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 12:38 pm 
Hall of Famer

סיבוך של שפעת אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 12:51 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
עופר האדום כתב:

בהתחשב בעובדה שהמשחק האחד הזה היה בסה"כ השלישי של דרוקר בקבוצה, זה משחק אחד מאוד משמעותי. הפלא ופלא, אחרי המשחק הזה וראנדו ביקש לעזוב ונתן משחק נפל מוחלט במשחק שאחרי.

נו , אם הבחור כל כך חלש מנטלית שאחרי משחק אחד שישב בחוץ הוא רוצה לעזוב , אז תפאדל , להתראות ותודה על הגגים (\ות). אפשר לחשוב שמדובר באיזה טאלנט מיוחד. סה"כ חוסם מצויין , שומר בינוני , וחסר כישרון התקפי בצורה מביכה לפעמים.

בכלל , אני חושב שהבעיה מספר אחת של הפועל בתקופה האחרונה (פרט לבניה העקומה) היא הבעיה המנטלית. לא מפליא בכלל ששני המשחקים האחרונים התנהלו פחות או יותר באותה צורה - פתיחה נהדרת , והתפרקות כללית ברבע השני אחרי המשברון הראשון במשחק.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 1:41 pm 
Hall of Famer

פרקינס ניצח את מכבי עם חיפה בעונת 2009. אבל זה היה ניצחון ליגה כרגיל בהופעה רגילה לחלוטין שלו, כלומר: לא ניצחון במשחק בעל תהודה רבה כמו סימונס או פארגו למשל, ולא במשחק ליגה אדיר כמו בריסקר עם ה-40 נק'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 2:14 pm 
מנהל פורום

עופר האדום כתב:
ראובן כתב:
עופר האדום כתב:

נו , אם הבחור כל כך חלש מנטלית שאחרי משחק אחד שישב בחוץ הוא רוצה לעזוב , אז תפאדל , להתראות ותודה על הגגים (\ות). אפשר לחשוב שמדובר באיזה טאלנט מיוחד. סה"כ חוסם מצויין , שומר בינוני , וחסר כישרון התקפי בצורה מביכה לפעמים.

בכלל , אני חושב שהבעיה מספר אחת של הפועל בתקופה האחרונה (פרט לבניה העקומה) היא הבעיה המנטלית. לא מפליא בכלל ששני המשחקים האחרונים התנהלו פחות או יותר באותה צורה - פתיחה נהדרת , והתפרקות כללית ברבע השני אחרי המשברון הראשון במשחק.

ברור שתפאדל, נסתדר גם עם שלושה זרים (מן הסתם שניים, כי בטח הפועל ישחררו תיכף גם את מקאמי ויחתימו לו מחליף יומיים אחרי הדדליין).

להחליט להושיב מישהו בחוץ במשחק, כשאתה לא מכבי שבה הליגה זה לחילופים חברתיים, זו הצהרה מאוד משמעותית, בטח כשהמחליף הוא לא אטרקציה גדולה. המעשה של דרוקר שידר מסר מאוד ברור, וזה בדיוק מה שכתבתי בהודעה המקורית שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 2:21 pm 
Hall of Famer

גם ליובין הושיב בחוץ את קורטני פלס משחק אחד , לא ראיתי שעשו מזה כזה סיפור גדול , להיפך (אני מתכוון להתנהגות של פלס , לא לעובדה שגליל עפו נגד הפועל ת"א מהגביע במשחק הזה...). גם חיפה אאל"ט (או קבוצה אחרת) שיחקה עם הזרים שלה , ולא שמעתי שזר רוצה לעזוב אחרי משחק אחד שהיה בחוץ.

ובכלל , אם אני וראנדו , לא הייתי עושה עניין ממשחק אחד בחוץ , אם אני הזר עם המשכורת הכי גבוהה בקבוצה (לפי הפרסומים) , ונותן 9 נק' , 5 ריב', 2 חס' , 41 אחוז מהעונשין יחד עם הגנה בינונית במקרה הטוב ומשחק התקפי די מביך לעתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 2:25 pm 
מנהל פורום

אין לי בעיה. אני דיברתי על התופעה הכללית שבה דרוקר בא לקבוצה עם חמישיה מסודרת למדי ולא רעה והתחיל להעדיף שחקנים מסוימים על שחקנים אחרים. אפילו לא דיברתי על התוצאות החביבות של העניין.

(וכמובן שהעובדה שגליל עפו מהגביע כי ליובין החליט לספסל את פלס תומכת בהחלטה של דרוקר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 2:30 pm 
Hall of Famer

את הדוגמא לפלס לא נתתי כדוגמא להצלחה של מאמן , אלא בניגוד לטענתך שאי רישום זר למשחק בודד אמורה לדכות אותו ולגרום לו לרצות לעזוב.

חוץ מזה , אתה יכול להירגע , וראנדו לא רוצה לעזוב כי דרוקר דיכא אותו בהחלטה מרושעת כזאת , אלא כנראה כי רוצים אותו ברוסיה (משום מה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 2:56 pm 
מנהל פורום

ואני בכלל לא דיברתי על ההחלטה של וראנדו לעזוב. אני דיברתי בדיוק על ההחלטה המטומטמת של דרוקר לשים אותו בצד ולהעדיף עליו את תומאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 3:13 pm 
Sophomore

לפי יורובאסקט לורנאדו יש הצעה מטרימרוף הרוסית...ככה שיש לו לאן לברוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 4:56 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
את הדוגמא לפלס לא נתתי כדוגמא להצלחה של מאמן , אלא בניגוד לטענתך שאי רישום זר למשחק בודד אמורה לדכות אותו ולגרום לו לרצות לעזוב.

חוץ מזה , אתה יכול להירגע , וראנדו לא רוצה לעזוב כי דרוקר דיכא אותו בהחלטה מרושעת כזאת , אלא כנראה כי רוצים אותו ברוסיה (משום מה).

לא שאני חושב שהוא איזה עילויי.אבל מצחיק שמיד שהוא משוחרר אתה הופך את ורנאדו לאיזה אלישי כדיר במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 5:04 pm 
Junior

ורנאדו שחקן טוב אבל רחוק מאוד ממה שניסו לעשות ממנו. אם היה משחק בנתניה נניח אף אחד לא היה נופל מהכסא ואומר שהוא זר שגדול עליהם.
מבחינת מספרים, המספרים שלו ושל פטריק סאליבן שמזכיר אותו בלא מעט תכונות כמעט זהים בכמות דקות דומה. רק שורנאדו יקר פי חמש מסאליבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 5:08 pm 
Hall of Famer

למה ירושלים לא עומדת בדרכו של וורנאדו ומשיגה איזה פיצוי תמורתו ?
ירושלים נשארים עם 4 זרים , ששניים מהם ( מקאמי ותומאס )היו כנראה מוחלפים במיידי , אלא שלירושלים מותר להחתים עוד זר בודד ...

לא שבני השרון היא דוגמא השנה להתנהלות נכונה , רק נציין שלאוסון וג'יימס ( טרם עזיבתו )ישבו כבר 2 משחקים בחוץ כ"א , וגם דאן החסיר משחק בודד ( אם כי זה היה בעקבות פציעה לדעתי ) .

ראי , שכחת את ג'ייסון וויליאמס כשחקן שתפר את מכבי והגיע אליה ( אולי הדוגמא הבולטת ביותר - שחקן בינוני למדי , שדווקא נגד מכבי נתן מספר תצוגות של 25-30 נקודות ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 5:34 pm 
מנהל פורום

ג'ייסון וויליאמס לא הגיע למכבי כי הוא ניצח אותה אלא כי אפי אהב אותו ורצה אותו לידו. מצד שני, אפי הגיע למכבי כי הוא ניצח אותה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 8:09 pm 
Junior

basketball_fan כתב:
וחוסר היציבות של גליל

להגיד על הקבוצה הזו שהיא לא יציבה, זה מדויק כמו לקרוא לה גליל.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 8:14 pm 
Senior

עופר האדום כתב:

זה לא רק פלס. גם תומאס אחרי פתיחה מצויינת של העונה ישב בחוץ ללפחות 2 משחקים, שלא לדבר על אלן שישב הרבה יותר אבל היו משחקים שבהם הוא הולבש ובמשחקים מצויינים עזר לגליל לנצח.

כנראה שזה בעיקר תלוי באופי של השחקנים וביכולת של המאמן לנהל את זה, כי עובדתית זה דווקא עבד ועזר לגליל לעורך העונה (ולכן מן הסתם הסיבה שהם גם לא משחררים אחד מה5).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 8:42 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
במכבי עברו בשנים האחרונות פארגו, סימונס, כדיר וג'יימס. אולי גם פרקינס, אני לא זוכר אם הוא ניצח אותם פעם.
באותן 3 שנים הגיעו לירושלים רנדל, דאוול, מורן רוט, יזרעאלי, קלנסי, וכמובן קטש. בנוסף הגיעו שחקנים שניצחו את מכבי אבל עברו בה קודם (סימונס, כדיר). ובטח עוד שכחתי מישהו.

ובנוסף לוויליאמס שכבר הזכירו ניתן גם להזכיר את אלטון בראון,טרנס מוריס וארון מגי.

פרקינס לא נתן הופעה מיוחדת בניצחון של חיפה אבל הוא עשה לה צרות בגמר. ואם הזכרת ישראלים אז למכבי הגיעו גם חג'ג',כדיר ופניני במובן מסויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 10:06 pm 
מנהל פורום

הטבלה האלטרנטיבית:

blog.php?u=94&b=16

1. מכבי - 39
2. גליל - 33 (1+)
3-5. אשקלון, חולון, ראשון - 32 (0)
6. הפועל - 31 (1-)
7. הביקעה - 30 (2-)
8. חיפה - 28 (4-)
9. נתניה - 25
10-11. אשדוד, הרצליה - 24

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2012 10:15 pm 
Senior

ראובן, ביקשתי בבלוג, אבל יהיה מאד נחמד (למרות שאני מבין שזה עבודה קשה) אם תוכל לערוך את הטבלה מחדש לפלייאוף עליון ופלייאוף תחתון על פי ההתפלגות שנוצרה בליגה, מכבי, 2-6 (לפי הקבוצות שנמצאות שם עכשיו) ו7-11 (כנ"ל). מכיוון שבסיום הסיבוב הליגה מתפרקת לחלק עליון וחלק תחתון, זה יהיה הרבה יותר מעניין לראות את הטבלה על פי החלוקה הזאת (ואם יש שינוי השפעה) מאשר כמו שהיא ערוכה עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 79 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה