סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 7:38 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 2:55 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אגו טוטאל עשה טעות טעות קולוסאלית שעשויה להביא לסגירת הערוץ אם לא יחזרו בהם בקרוב.
אומנם קהילת חובבי ה-UFC בארץ לא גדולה במיוחד, אבל אלו שבאמת אוהבים את הספורט יהיו מוכנים לשלם בעיניים עצומות עבור השידורים הישירים של הארגון. אגו טוטאל הוא ערוץ שאין לו זכות קיום ללא ה-UFC, אף בנדאם נורמלי לא יישלם 15 ש"ח בחודש עבור ערוץ עם שידורים חוזרים של תוכניות לא מעניינות. אני יכול להעיד על עצמי, בתור מנוי לערוץ למעלה מ-3 שנים, שלא ראיתי שום תוכנית באגו טוטאל מלבד שידורי ה-UFC. כלום. אז לפחות מקריאה מהירה בפורומים ובפייסבוק קרוב ל-200 איש פחות או יותר העידו שכבר התנתקו אתמול מהערוץ בעקבות הפסקת השידורים. לא יודע כמה המספר הזה מזיז *כרגע* לראשי הערוץ, אבל אני בטוח שברגע שיתר המנויים יבינו שכבר אין UFC הפסקת המינויים תימשך. לזכותם צריך לציין שהם הסתירו את הפרט הזה טוב טוב מהמנויים שלהם (פרט להודעה בפייסבוק לא הודיעו על שום דבר רשמי), כך שזה עדיין לא חילחל לכולם. אני, במכל מקרה, כבר התנתקתי.

לגבי UFC 142:
אחלה אירוע. ז'וזה אלדו נראה הרבה יותר טכני ממנדס וסיים אותו בברכייה משום מקום. מנדס באמת ניסה לקחת את הקרב לקרקע ולנצל את יכולות ההיאבקות שלו, אבל ה-TDD של אלדו היה מעולה.

ההפסד של ג'ונסון בנוסף לפאדיחה שהוא עשה בשקילה (כבר פעם שלישית) הביאה לכך שדיינה ווייט חתך אותו מהארגון.

אגב, ברבוסה ניצח את איטם בנוק-אאוט מטורף:
http://www.youtube.com/watch?v=Xr4ECuULk54
מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 4:00 pm 
Hall of Famer

אני באמת לא מצליח להבין למה צריך להפריד את אגו ואגו טוטאל, כמה פעמים אפשר לראות באגו שידורים חוזרים של פוקר וביליארד או באגו טוטאל קרבות מהמתנ"ס השכונתי בבית שמש? שיעשו משניהם ערוץ אחד עם טופ גיר, UFC וקצת קישקושים מסביב כמו הלוחם הקטלני וגירסאות אמריקאיות/אוסטרליות/אוזבקיות של טופ גיר ויסגרו עניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2012 11:43 pm 
Junior

1.אכן ברכייה משום מקום.

2.ברבוסה...וואו.......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 28, 2012 12:15 pm 
Junior

הלילה האירוע השני של UFC ברשת פוקס:

קרב מרכזי כפול:

צ'ל סונן נגד מייקל ביספינג(שהקרב האחרון שלו היה לפני קצת פחות מחודשיים)-המנצח מקבל הזדמנות על התואר מול אנדרסון סילבה,יש לציין שביספינג היה אמור להתמודד בהתחלה נגד דמיאן מאיה(שיתמודד בסוף מול כריס ויידמן),אבל פציעה של מארק מוניוז(שהיה אמור להתמודד מול סונן) הקפיצה אותו לקרב הזה.

רשאד אבנס נגד פיל דיוויס- המנצח(כנראה) מקבל הזדמנות על התואר מול ג'ון ג'ונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 28, 2012 8:33 pm 
Sophomore

אני אתן כמה מלים על צ'ייל סונן, לטובת אלה שלא עוקבים יותר מידי:
כנראה הטראש-טוקר הטוב בעולם, בכל ענף ספורט שהוא. פשוט מחכים לראיונות איתו, נותנים לו לדבר ולהפיק פנינים. הוא פחות או יותר לא סופר אף אחד בספורט הזה והמטרה העיקרית שלו זה אנדרסון סילה ויתר הלוחמים הברזיאלים עליהם הוא יורד בכל הזדמנות. סונן התמודד מול אנדרסון סילבה והיחיד שנתן לו פייט- זה הסתיים בהכנעה של סילבה בסיבוב החמישי לאחר שבמשך ארבעה וחצי סיבובים סונן נותן לסילבה את קרב חייו, לוקח אותו לקרקע בלי יותר מידי מאמץ (ביי-פאר המתאבק הטוב ב-MMA) ושולח אותו לרצפה עם שני נוקדאונים. רק מה? סונן טוען שהוא לא נכנע ובעצם גזלו ממנו את האליפות. כמובן שהוא לא התכוון לשבת בשקט, אז הוא קנה לעצמו חגורת אליפות וטוען שהוא כרגע אלוף העולם במידל-וויט והערב הוא ייגן על התואר מול מייקל ביספינג :) פשוט לכתוב צ'ייל סונן ביוטיוב ולהנות ממבחר ציטוטים מדהים, הבדנאם גאון.

בכל אופן, אם הוא יינצח הלילה את מייקל ביספינג הוא צפוי להתמודד מול אנדרסון סילבה על האליפות (לדבריו הוא ייתן לסילבה הזדמנות להחזיר לעצמו את החגורה :lol: ) בקרב שצפוי להיות אחד הגדולים בהיסטוריה של הארגון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 28, 2012 10:02 pm 
Junior

חבל שאם כבר הלכו לקרב כזה(סונן-ביספינג) שלא הכינו את זה במסגרת האוליטמייט פייטר(ביספינג השתתף בעונה הקודמת מול מייהם מילר) שבה הם יכלו לתת שבועות ארוכים של הייפ.

לגבי סונן האלוף מטעם עצמו שלא הפסיד בקרב הקודם,הוא טוען שהוא לא הפסיד מצד אחד אבל אחרי הניצחון על בריאן סטאן עוד הזדמנות על התואר ואפילו הציע סטיפולציה(אם הוא ינצח סילבה יעזוב את הדיוויזיה,אם סילבה ינצח אז הוא יעזוב את הUFC לתמיד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 29, 2012 11:56 pm 
Junior

ולתוצאות:

בניגוד לאירוע הקודם בפוקס שבו ג'וניור דוס סאנטוס גמר את הקרב בדקה,הפעם כל שלושת הקרבות הלכו להחלטה:

רשאד אבנס ניצח את פיל דיוויס בחמישה סיבובים(45:50 מכל שלושת השופטים) ויתמודד נגד ג'ון ג'ונס בUFC 145,לדייויס יש עוד מקום לשיפור,אבנס היה דומיננטי ולא היה רחוק מלסיים את הקרב כבר בסיבוב הראשון אם היה לו טיפה יותר זמן...

צ'ל סונן ניצח את מייקל ביספינג בשלושה סיבובים ויקבל הזדמנות על התואר מול אנדרסון סילבה,לא תצוגה מדהימה מה"לוחם הטוב בעולם",יכולת כזו לא תספיק מול אנדרסון סילבה,אם וכאשר...ה"ראיון" של סונן אחרי הקרב היה קורע.

כריס וויידמן ניצח את דמיאן מאיה בהחלטת שופטים מפוצלת,סיבוב שלישי פשוט נורא,הקהל שרק להם בוז ובצדק.

נערך לאחרונה על ידי THE G1 בתאריך ב' ינואר 30, 2012 12:22 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 12:06 am 
Junior

ובWWE הלילה:

הרויאל ראמבל ה25 במספר,למרות שמדובר באירוע שאיבד מיוקרתו בשנים האחרונות(בשנה שעברה המנצח של הראמבל במקום להיות בקרב המרכזי ברסלמניה היה בקרב הפותח),עדיין מדובר באחד מארבעת האירועים הגדולים של השנה והאירוע שפותח את עונת רסלמניה.

והקארד:

קיין וג'ון סינה בקרב שאני מקווה שיסיים את הפיוד המשעמם שלהם.

דולף זיגלר נגד סי אם פאנק על אליפות הWWE במה שאני מקווה בשביל זיגלר שיהיה קרב הפריצה שלו(וורקר טוב,אבל עדיין חסר את הקרב הזה שיזכרו לו).

דניאל בראיין נגד מארק הנרי נגד ביג שואו בקרב על האליפות במשקל כבד...לא מבין מה עובר לכותבים בראש כאשר הם מציגים את בראיין שהוא בערך חצי מהגודל של שואו בתור הרע בסיפור.

והקרב הכי כיפי של השנה,הרויאל ראמבל,הנטייה הטבעית שלי הייתה ללכת עם שיימוס,אבל לאחר שהבנתי שהאירוע הוא בסט.לואיס אני נוטה לחשוב שזה יהיה רנדי אורטון המקומי,גם לכריס ג'ריקו סיכוי סביר(הוא ההימור שלי בכל מקרה לקרב אליפות נגד פאנק ברסלמניה בלי קשר לתוצאת הראמבל).כל תוצאה אחרת פרט לשלושת אלו מאוד תפתיע אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2012 7:14 pm 
Junior

חזק אני...

שיימוס מנצח את הראמבל(שהיה בינוני למדי ודי חסר בסטאר פאוור).

בראיין מנצח את הקרב המשולש.

פאנק מנצח את זיגלר.

וסינה וקיין לא גומרים את הפיוד המשעמם,הקרב הלך לספירה כפולה מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 31, 2012 11:42 pm 
Sophomore

אגב, נחתם- צ'ייל סונן יילחם באנדרסון סילבה ביוני השנה. ברזיל.
לא יודע אם כדי לסונן בכלל להגיע, מהכרות עם הקהל הברזילאי והדברים שהוא אמר על הברזילאים לא חושב שהוא ייצא משם בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2012 10:35 am 
Hall of Famer

אני לא עוקב יותר מדי אחרי ה-WWE, אבל במקרה ראיתי אתמול שהאנדרטייקר חזר, שזה בעיני די מדהים שבנאדם בגילו, אחרי כל המכות, הנפילות והפציעות שהם חוטפים עדיין עומד בכלל על הרגליים ואפילו, אם הבנתי נכון, עדיין נחשב לאחד הטובים ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2012 11:56 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
האנדרטייקר תמיד חוזר. זה 90% מהגימיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2012 8:31 pm 
Junior

rony כתב:
אני לא עוקב יותר מדי אחרי ה-WWE, אבל במקרה ראיתי אתמול שהאנדרטייקר חזר, שזה בעיני די מדהים שבנאדם בגילו, אחרי כל המכות, הנפילות והפציעות שהם חוטפים עדיין עומד בכלל על הרגליים ואפילו, אם הבנתי נכון, עדיין נחשב לאחד הטובים ביותר.

טייקר כבר 47 אוטוטו ומתאבק אחת ל...ההופעה האחרונה שלו הייתה ברסלמניה בשנה הקודמת.לגבי אחד הטובים? טייקר מבין פסיכולוגיה של קרב ועם היריב הנכון(שני הקרבות עם מייקלס היו קלאסיים,הקרב עם טריפל אייץ בשנה שעברה היה אוברייטד קשות) בהחלט נותן הופעה טובה.
ריק פלייר לשם השוואה יהיה החודש בן 63 ועדיין מתאבק מפעם לפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 01, 2012 9:18 pm 
Hall of Famer

בעקבות הת'רד הזה הלכתי וראיתי את הקרב של טייקר מול טריפל אייץ' מרסלמניה והוא נראה מעולה לעניות דעתי הלא קובעת, בפעם האחרונה שראיתי את ריק פלייר לעומת זאת, לפני כמה שנים טובות, הוא נראה כמו גימיק ולא היה מסוגל לעשות כלום בזירה חוץ מלתת סטירות על החזה של היריב שלו ולצעוק ווהוו, בניגוד לטייקר הוא ממש נראה כמו מתאבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 02, 2012 12:52 am 
Junior

כפי שאמרתי,קרב אוברייטד,לא יעזור כלום,מכה...20 דקות מנוחה...מכה...30 דקות מנוחה...

פלייר בקרב מול מייקלס("קרב הפרישה") נתן תצוגה יוצאת מהכלל וזה היה לפני ארבע שנים,לא אמרתי שפלייר מזכיר את עצמו של פעם,זה ממש לא ככה,רק ציינתי שהוא כבר בן 63 ועדיין מתאבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 3:25 pm 
Junior

מחר בלילה UFC 143:

ניק דיאז נגד קרלוס קונדיט על חגורת הוולטרוויט הזמנית,המנצח יקבל קרב איחוד חגורות נגד ג'ורג' סט.פייר כשהאחרון יוכל לחזור לפעילות.
סט.פייר עצמו כבר הצהיר שהוא רוצה לראות את דיאז מנצח רק כדי לתת לו בראש.

פבריציו וורדום יעשה את חזרתו לUFC לראשונה מאז UFC 90,כזכור,באירוע ההוא הובס וורדום(שהגיע כפייבוריט גמור לקרב) על ידי לוחם שעשה את הופעת הבכורה שלו בארגון,אחד,ג'וניור דוס סאנטוס.וורדום יתמודד מול רוי נלסון שמגיע אחרי ניצחון מרשים על מירקו קרו קופ והפסדים בהכרעות שופטים לפרנק מיר וג'וניור.

בקרב מעניין נוסף יתמודדו ג'וש קושצ'אק ומייק פירס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2012 10:44 pm 
Junior

תוצאות:

קרלוס קונדיט מנצח בהכרעת שופטים אחידה שאני לא סגור לגביה וזוכה בחגורה הזמנית והזדמנות לאיחוד תארים עם ג'ורג' סט.פייר,אחרי הקרב ניק דיאז מודיע שהוא פורש,דיאז זעם על ההפסד וכמו שרשמתי,במידה מסויימת של צדק,היה קרב מאוד שווה כוחות...דיאז לפני הקרב ובמהלכו אגב,הוא פשוט סוג של ערס אבל עם סיום הקרב הוא וקונדיט התחבקו...אני כן רואה סיטואציה שדיאז יקבל הזדמנות נוספת מול קונדיט,סט.פייר בחוץ סביר שעד נובמבר ולא נראה לי סביר קונדיט ימתין עד אז בלי קרב(למרות שהכל אפשרי בUFC בנושא הזה של כמות קרבות של הלוחמים הנחשבים).

פבריציו וורדום מנצח את רוי נלסון גם כן בהחלטת שופטים אחידה,נלסון חוטף כמה ברכיות אכזריות במיוחד אבל נשאר עומד,אם היתה לו יכולת התקפה כמו היכולת לספוג נלסון היה יכול להיות אלוף נהדר.

ג'וש קושצ'אק מנצח בהחלטת שופטים מחולקת את מייק פירס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2012 11:43 pm 
Junior

אגב,מי שמתעניין בשני הנושאים של הת'רד מוזמן לצפות בתוכנית האינטרנטית החביבה "פאנץ ליינרס" שמכסה את הנושאים:

http://www.youtube.com/watch?v=2GHI-tNvnVw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 2:30 am 
Sophomore

קונדיט בהחלט ניצח את הקרב לטעמי. האחים דיאז הם המתאגרפים הטובים ביותר ב-MMA כיום וקונדיט הצליח בתוכנית קרב מושלמת לעמוד מולו 5 סיבובים ולעמוד שווה בשווה מבחינת איגרוף כאשר הוא מנפח לו את הרגליים עם לפחות 80-90 לואו-קיקים שנכנסו כמו שצריך. האכזבה של דיאז מובנת, הבחור לחץ כל הקרב, לקח את מרכז הזירה והכתיב את הקצב, אבל אין מה לעשות ויש שיטת ניקוד במ-MMA ועל-פיה קונדיט לקח ובדי בקלות.

בכל אופן, הקרב הזה הוכיח דבר אחד באופן ברור- GSP נמצא כרגע לפחות שלוש רמות מעל שניהם וברגע שהוא יחזור לאוקטגון הוא גם יזכה שוב בחגורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 1:44 pm 
Junior

לא יודע...שבוע שעבר היו כאלה שטענו שביספינג היה צריך לקבל את הניצחון על סונן,אני הייתי בתחושה שסונן היה צריך לקחת 27:30,השבוע היה לי מאוד קשה להכריע,אבל בתחושה זה היה צריך להיות דיאז עם הניצחון...ולגבי הגיים פלאן של קונדיט, הרבה מאוד ביקורות מוטחות על כך שה"נטצרל בורן קילר" הפך בקרב ל"נטצרל בורן ספרינטר"...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 11:33 pm 
Sophomore

הניקוד של השופטים מפוקפק לחלוטין. כך, שני שופטים ניקדו את הסיבוב השלישי דווקא לדיאז (למרות שאין כל מחלוקת שקונדיט לקח את סיבובים 3 ו- 4). להבדיל, שני שופטים הגדילו וניקדו את הסיבוב החמישי לקונדיט, למרות שדיאז השיג טייק-דאון ובק-מאונט. אני ניקדתי את הקרב שלושה לדיאז (1-2-5) ושניים לקונדיט (3-4). קונדיט רצה להפוך את הקרב לקרב-ניקוד, והצליח בזה. הסגנון הזה מזכיר את פרנקי אדגר ומעצבן לא פחות. בניגוד למאצ'ידה שגם עושה in and out וגם אותו מאשימים בבריחה, קונדיט אפילו לא חיפש את הנוק-אאוט. מאצ'ידה לפחות מנסה לסיים עם הסגנון שלו, ולא לנקד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 11:48 pm 
Sophomore

פשוט מגוחך לרדת על קונדיט שלכאורה נלחם תוך כדי "נסיגה/בריחה". שוב- דיאז אחד המתאגרפים הטובים ב-MMA כיום, להילחם נגדו במצב סטטי מבלי לנוע לצדדים זה מתכון בטוח לאף שבור מ-50 ג'אבים שייכנסו לך לפנים. בדיוק כמו שלוחמים מסויימים מתאמנים ספציפית על ה-TDD מול מתאבקים טובים, כך גם קונדיט בנה את הגיים-פלן שלו לקרב על התחמקות מיכולות האיגרוף של דיאז. כפי שאני ראיתי את הקרב סיבובים 1, 3 ו-4 של קונדיט כאשר גם סיבוב 5 היה בשליטה מוחלטת של קונדיט עד לאותו TD וניסיונות לא מוצלחים להכנעה. לא מבין את הרעש סביב ההחלטה, הרי אם זה היה הולך לדיאז אוהדי קונדיט היו מתלוננים על גניבה. קרב צמוד מאד ושום החלטה לא הייתה מתקבלת ב-100%.

דיאז רק הוכיח שמול לוחם איכותי עם אסטרטיגה נכונה הוא בהחלט יכול להפסיד ודי בקלות. לכן אני לא מבין את כל הטראש על GSP שהוא לוחם טוב מקונדיט ב-3 דרגות והלוחם הטוב ביותר בעולם בתכנון נכון לקרב. אני מאד מקווה שלפני קונדיט GSP נראה את דיאז מולו, זה הולך להיות 50-45 מביך ל-GSP.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 11:56 pm 
Sophomore

כמו שאמרתי, אין לי שום בעיה עם הטקטיקה הזו, כל עוד הלוחם מנסה לסיים את הקרב ולא סתם לנקד. כמו שנתתי דוגמה, מאצ'ידה - שגם אותו מאשימים ב- "להילחם בנסיגה" - תמיד מנסה לסיים את היריבים שלו. הוא לא מחפש רק לנקד. מוצדק מאוד שלא לעמוד בתוך הפוקט כל הקרב ולברוח כשאתה עם הגב לגדר, אבל תנסה לסיים. תנסה להילחם. קונדיט רק זרק את הבעיטות רגליים האלה ואגרופים חלשים. ולדעתי מה שהכי הפריע למקטרגים זה שקונדיט בכלל לא נלחם כך, באופן כללי. הוא תמיד הרבה יותר אסרטיבי ואגרסיבי. כאן, הוא פשוט ניסה לנקד במשך חמישה סיבובים.

באשר ל- GSP, אני רציתי מאוד לראות את דיאז נגד סנט-פייר, כיוון שחשבתי שהאופי של דיאז מתאים כדי לנצח את סנט-פייר. אני חושב שהגיע הזמן שסנט-פייר יילחם ביריב שלא מפחד ממנו. עד היום, הוא נלחם אך ורק בלוחמים שמאוד נרתעו ממנו - שילדס, קושצ'ק, אלבס, הארדי, כו'. לדיאז יש אופי קשוח והוא לא מוותר. הוא בטח לא מפחד מסנט-פייר, ויש לי הרגשה - במיוחד לאור הקרב הזה - שקונדיט דווקא כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2012 7:20 pm 
Junior

-הקרב בין ג'וניור דוס סאנטוס ואליסטר אוברים יתקיים ככל הנראה בUFC 146 בסוף חודש מאי.

-דן הנדרסון אומר שהוא רוצה קרב כבר בזמן הקרוב ולא לחכות למנצח של אבנס וג'ונס.

-ניק דיאז נתפס על מריחואנה בבדיקת סמים אחרי הקרב בינו לבין קרלוס קונדיט בשבוע שעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 21, 2012 7:14 pm 
Junior

ארבעת הקרבות הגדולים לרסלמניה נסגרים:

רוק-סינה

שיימוס-דניאל בריאן

פאנק-ג'ריקו

אנדרטייקר-טריפל אייץ בהל אין א סל

ושמועות חזקות מדברות על שאקיל אוניל-ביג שואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: