סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 01, 2024 6:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 11:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ehud כתב:
אני יודע שכולם מסתלבטים על חיפה, אבל הבדיחה של חיפה כבר מיצתה את עצמה.

זהו, שחיפה היא כמו ברלד. כל פעם נדמה לך שזה מיצה את עצמו, ואז היא עושה בדיוק את אותו דבר שהצחיק אותך בפעם הקודמת, וכמה שזה מפגר - זה מצחיק אותך עוד פעם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 11:41 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
zurkin כתב:
לא שאני חוסך משהו מהמאמן, אבל ראו בתרגיל בטיים אאוט האחרון - לנדסברג מקבל את הכדור, ג'קסון חוסם. מה קרה בפועל? לנדסברג עבר, ג'קסון מקבל. וזה לא שהיה שם איזה לחץ הגנתי מטורף. בכלל לא היתה חסימה כמו שרמי הדר ביקש שיעשו.

בסדר, את אותו משפט יכולת להגיד לפני שבועים, רק לשנות את השמות של ג'קסון ולנדסברג בלנגפורד ואוחיון או מי שזה לא היה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 11:41 pm 
Hall of Famer

אחד הקטעים היותר מצחיקים הייתה הקפיצה לרב' של שני שחקני חיפה בלי שום ירושלמי ברדיוס של 10 מטר. איכשהו הם הוציאו לחוץ, וי-ם עשתה נק'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 11:42 pm 
Senior

מנצור כתב:
מכבי חיפה עוד פעם במשחק צמוד, עוד פעם כדור אחרון ביד שלה, עוד פעם הולכים לקרלוס פאוול ועוד פעם הוא מפשל. אני לא מבין, הם לא לומדים מטעויות????

האמ, האמ, האמ... לא דיברנו כבר אחרי המשחק נגד נגד אשקלון לפני איזה חודש, שאת קרלוס פאוול צריך להוריד מהמגרש ב2 דקות האחרונות לא משנה מי משחק? רמי מאמן את הקבוצה כבר איזה חודש+ הוא אמור לדעת את זה... אם רק היו מורידים אותו מהפרקט 2 דקות לסוף בכל המשחקים העונה היו לפחות עוד 3 נצחונות השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 11:49 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהכל קונספירציה של ג'ף רוזן. יש לו ערוץ טלויזיה לשווק, אין בו ספורט מי יודע מה, אז אפשר לשווק אותו כתחליף קומדי סנטרל.
"בייסקטבול" כבר יש לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 11:52 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
zurkin כתב:
לא שאני חוסך משהו מהמאמן, אבל ראו בתרגיל בטיים אאוט האחרון - לנדסברג מקבל את הכדור, ג'קסון חוסם. מה קרה בפועל? לנדסברג עבר, ג'קסון מקבל. וזה לא שהיה שם איזה לחץ הגנתי מטורף. בכלל לא היתה חסימה כמו שרמי הדר ביקש שיעשו.

בסדר, את אותו משפט יכולת להגיד לפני שבועים, רק לשנות את השמות של ג'קסון ולנדסברג בלנגפורד ואוחיון או מי שזה לא היה.

יופי, יש אלף דוגמאות לזה. זה עושה את זה לא נכון? הקטע עם חיפה שזה חוזר על עצמו כל משחק ותמיד ברגעים החשובים. אני במקום רמי הדר (אגב דיון פסקי הזמן שהיה לנו פה) פשוט מוותר על הפסק זמן, בשביל מה, אם גם ככה יש לך חבורה של אהבלים שעושים מה בז$%# שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 12:52 am 
Senior

מבט בטבלה מראה שראשון הסבכה היום לא מעט, משחק שהיא הייתה חייבת לנצח בשביל להבטיח את המקום ב6 הראשונות וההפסד הזה עוד יכול לעלות להם ביוקר.

ראשון היום מובילה על אשדוד ב2 משחקים בלבד, 3 מחזורים לסיום הסיבוב השני. אשדוד לא רק שניצחה, היא ניצחה בהפרש גדול יותר ובמקרה של שיוויון נקודות היא תעבור אותה.

לראשון עד הסיום: מכבי בחוץ, ירושלים בבית, חיפה בחוץ - לוח משחקים לא פשוט וסבירות לא קטנה שהם יפסידו 2 מהמשחקים, גם 3 זאת אפשרות.
אשדוד עד הסיום: הבקעה בבית, השרון בחוץ, הגליל בבית - לוח משחקים יותר קל כמובן, וסיכוי סביר ל2 נצחונות לפחות, אפשרות גם ל3.

כמובן הכל בספקולציה אבל בהחלט ישנה אפשרות ראלית היום שראשון עוד תיפול לבית התחתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 12:55 am 
Hall of Famer

למה יותר סביר לנצח את הגליל בבית מאשר את ירושלים בבית?
למה יותר סביר לנצח את השרון בחוץ מאשר את חיפה בחוץ?
לי נראה שחוץ מהמחזור הקרוב דווקא לאשדוד יש את המשחקים היותר קשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 1:05 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ehud כתב:
אני יודע שכולם מסתלבטים על חיפה, אבל הבדיחה של חיפה כבר מיצתה את עצמה.

אני חושב את זה כל שבוע מחדש, וכל שבוע אני מגלה שטעיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 1:07 am 
Hall of Famer

ציטוט:
המאמן התייחס גם לסוגיית סיפסולו של סילבן לנדסברג בדקות ההכרעה: "ההחלטה שלי ללכת עם פאוול הייתה כדי שהוא ימסור לאחרים. בניתי איזושהי תבנית והלכתי עליה. זה עניין של תחושות והרגשתי שאלו האנשים שצריך ללכת איתם, לכן לנדסברג לא שיחק בהארכה".

אולי השחקנים עם אינטליגנציה של דחליל, אבל למאמן שלהם יש אינטליגנציה של איש פח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 1:09 am 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
למה יותר סביר לנצח את הגליל בבית מאשר את ירושלים בבית?
למה יותר סביר לנצח את השרון בחוץ מאשר את חיפה בחוץ?
לי נראה שחוץ מהמחזור הקרוב דווקא לאשדוד יש את המשחקים היותר קשים.

כי לדעתי ירושלים קבוצה יותר טובה מראשון. וגליל היא קבוצה ביתית מצויינת אבל לא קבוצת חוץ הכי גדולה בעולם וגם יש סיכוי שתגיע למחזור האחרון כשהמשחק חשוב לה (גוררים תוצאות הרי) אבל לא חשוב כמו שהוא חשוב לאשדוד.

סה"כ נראה לי שהסיכויים של אשדוד לעבור את ראשון הם טובים, ברור שראשון פייבוריטית עדיין וגודלה בידה, אבל על פניו נראה לי שהמצב של ראשון הוא הקשה ביותר כרגע מבין הקבוצות שיכולות ליפול למטה.

גם המצב של ירושלים בעייתי, אבל הם מובילים ביתרון הפנימי על פני אשדוד ויש להם 2 משחקי בית מתוך ה3 הנותרים (ואני לא חושב שהם יפסידו אותם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 2:32 am 
Hall of Famer

ואיזה קבוצת חוץ ירושלים בדיוק? 4 נצחונות ו-5 הפסדים.
ירושלים בעקבות התוצאה היום וגם בעקבות התוצאות בשבוע שעבר שבו היא נחה, לא תרד מתחת למקום שישי. יש לה יתרון של 2 משחקים על הבקעה, משחק + הפרש על אשדוד. מאוחר מדי עבור שתיהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 2:54 am 
Senior

אני חושב שהם קבוצת חוץ יותר טובה מאז שדרוקר הגיע ונעשו השינויים\שיחרורים בסגל, וכמובן נעימי חזר.

הם ממש לא קבוצה גדולה ולא קרובים לזה (אחרת היה נגמר היום 20 הפרש ולא בהארכה). אבל הם כן קבוצה יותר טובה, מוכשרת ועמוקה מרוב קבוצות הצמרת. כבר אמרתי שהליגה השנה מאד חלשה לדעתי, ובאם בירושלים יכנסו למומנטום חיובי (שהמשחק היום בהחלט יכול להוביל אליו) הם בהחלט מסוגלים לעשות ריצה יפה.

בראשון אני חושב שעייפות החומר והסגל הקצר, כמו גם שההיי שהם הגיעו אליו מתחילים לדבר. אני חושב שהם בדרך לנפילה בחלק האחרון של העונה, משהו בדומה למה שקרה לנתניה לפני שנתיים (לדעתי 2 קבוצות דומות מאד, לא בסגנון אלא בזה שהם התחברו מהר מאד וטוב מאד למרות או בגלל סגל קצר)... כשהם כמובן צריכים לקוות שהם לא ישלמו על זה יותר מידי (נתניה נפלה למקום חמישי אז אבל הצליחה לעבור אותנו). היום היה המבחן האמיתי של ראשון, ניצחון והיא מבטיחה מקום בשישייה. הם קיבלו את אשדוד במצב טוב, במומנטום טוב שהם אחרי ניצחון חוץ גדול ואשדוד אחרי הפסד בית קשה. ההפסד שלהם היום לדעתי הוא נורה אדומה.

ולכן בהרגשה שלי מה שאמרתי מקודם ולכן אני חושב שראשון קצת הסתבכה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 3:59 am 
Sophomore

עשו לי טובה, ירושלים הוכיחה עונה שלמה שהיא פשוט קבוצה מחורבנת. אולי הם יכולים לתפוס יום, אבל באמת שאין שום דבר שהם יכולים להוציא מהסגל הזה. לדעתי הם יפסידו את המשחק נגד חולון וגם את המשחק נגד ראשל"צ, השאלה אם אשדוד תנצל את זה כדי לעבור אותם בטבלה.

בואו ניקח את הדברים בפרופורציות, עד עכשיו בסיבוב השני ירושלים ניצחו את חיפה, הרצליה ונתניה. בידקו נא באיזה מיקומים נמצאות הקבוצות הללו בטבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 9:44 am 
מנהל פורום

מאיפה התפיסה הזו שהפועל קבוצה טובה? יש להפועל העונה בדיוק שחקן וחצי סבירים שנותנים עונה סבירה ומעלה (נעימי וקוקיה), ושאר השחקנים או עושים טובה שהם משחקים או גמורים או גרועים.
כל הזרים ללא יוצא מן הכלל, בראשות רנדל האולטרה אוברייטד, כשלון, וזה לא שהם רעים לכשעצמם (טוב, לוק ג'קסון כן היה רע לכשעצמו), אבל הבניה העלובה, האימון העלוב והמערכת העלובה לא נותנת סיכוי לאף אחד מהם להראות כאילו הוא שחקן כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 9:58 am 
Hall of Famer

ניצן חנוכי קולע 5 שלשות , משחק שני ברציפות , וכל זה אחרי שעד המשחק הקודם כל העונה ביחד הוא קלע 6 שלשות......

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 10:02 am 
Junior

היי, אבל נדב אמר שאי אפשר לבנות על זה שהוא יקלע (רגע, אני הולך להביא את שכפ"צ הסלניוז שלי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 10:05 am 
Hall of Famer

השכפ"ץ עוד עשוי לשמש אותך, אבל בלי קשר זה שמישהו קלע טוב במקרה, (גם אם במשחק השני ברציפות) ממש לא אומר שאפשר היה לצפות לכך. סוג של סטטיסטיקה 101

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 11:12 am 
Hall of Famer

לירושלים יש סגל ישראלי איכותי ורחב אבל 4 הזרים שלהם הם ברמה ממוצעת בליגה .אבל הכל מתגמד לעומת החזרה של גומא לישראל בסוף השבוע הקרוב בתור בעלים באופן רשמי של המועדון :)

יניב גרין עוזב את איטליה ויהיה מעניין לראות אם קבוצה ישראלית תנסה להחתים אותו כבר העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 12:19 pm 
מנהל פורום

oren_80 כתב:
זלמנסון הולך לקבל 30 דקות.

אפילו אולי יותר מ-30 דק'... אבל במשחק חצי גמר גביע בנוער מול הפועל י-ם, שגם כן מתקיים היום.
עם כל הכבוד להשתפשפות בבוגרים ולמתן מנוחה להנדריקס או סופו, יש סדר עדיפויות ברור במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 12:42 pm 
Sophomore

זה רק אני או שנעימי סוף סוף מצא את הסיטואציה המושלמת להתבלט בה?
קבוצה עלובה שמשחקת כדורסל רע וזקוקה למזל כדי לגרד ניצחון מול חיפה (אחת הקבוצות היותר ונטולות אייקיו שאני זוכר) ולהישאר במקום השישי "המכובד", מאמן בינוני שעסוק בעיקר בחשבונות אישיים ונסיון לשפר את מעמדו לקראת העונה הבאה וזרים שרובם נראים כמו כלום ואיבדו חשק לשחק בשביל המועדון הזה (וכמובן, אף שחקן בקו האחורי שחלילה יכול לאיים על המעמד שלו).

מנהיג חבורת הזבל.

או כמו שרון קופמן אומר: הפועל העונה זה סמרטוטיאדה אחת גדולה שמהולה באגם של דרק עם שחקנים שאין להם הכנה למוח.

נערך לאחרונה על ידי Luiscola בתאריך ב' מרץ 05, 2012 1:26 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 12:44 pm 
Junior

:lol:

בסך הכל חזר לימי גבעת שמואל העליזים, רק עם לוגו אחר על הגופייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 12:51 pm 
Hall of Famer

Luiscola כתב:
קבוצה עלובה שמשחקת כדורסל רע וזקוקה למזל כדי לגרד ניצחון מול חיפה (אחת הקבוצות היותר ונטולות אייקיו שאני זוכר) ולהישאר במקום השישי "המכובד", מאמן בינוני שעסוק בעסוק בעיקר בחשבונות אישיים ונסיון לשפר את מעמדו לקראת העונה הבאה וזרים שרובם נראים כמו כלום ואיבדו חשק לשחק בשביל המועדון הזה (וכמובן, אף שחקן בקו האחורי שחלילה יכול לאיים על המעמד שלו).

מנהיג חבורת הזבל.

אני מבין שכואב לך שבזמן האחרון מתגלה שנעימי יקירך הוא הגארד הישראלי הכי מוכשר התקפית בלי הרבה תחרות אפילו. לא נורא , גם זה יעבור.....

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 1:18 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
Luiscola כתב:
קבוצה עלובה שמשחקת כדורסל רע וזקוקה למזל כדי לגרד ניצחון מול חיפה (אחת הקבוצות היותר ונטולות אייקיו שאני זוכר) ולהישאר במקום השישי "המכובד", מאמן בינוני שעסוק בעסוק בעיקר בחשבונות אישיים ונסיון לשפר את מעמדו לקראת העונה הבאה וזרים שרובם נראים כמו כלום ואיבדו חשק לשחק בשביל המועדון הזה (וכמובן, אף שחקן בקו האחורי שחלילה יכול לאיים על המעמד שלו).

מנהיג חבורת הזבל.

אני מבין שכואב לך שבזמן האחרון מתגלה שנעימי יקירך הוא הגארד הישראלי הכי מוכשר התקפית בלי הרבה תחרות אפילו. לא נורא , גם זה יעבור.....

בזמן האחרון מתגלה? בוקר טוב. ועם זאת, ההשפעה שלו על המשחק די עלובה והקבוצה שאותה הוא "מנהיג" בכלל לא ראויה להיקרא קבוצת כדורסל. אפילו המיקום בטלבה לא משקף עד כמה הפועל עלובה העונה.

יעבור לי? האמת שמהעונה הזו כבר לא איכפת לי, אני רק מתפלל שדני קליין יחזיק בכמה שפחות סמכויות מיקצועיות ושגומא יטאטא מהקבוצה את הזבל שהוא אסף במרוצת השנים (כל מיני דודים, נירפסים, שקר כלשהו..)
הסיבה שאני מזדעק לפתע להשמיע קולי בסלניוז האתר היא המחשבה !! (טון של קופמן) שנעימי יוביל שנה הבאה את הקבוצה מעמדת הרכז הראשון - בגלל שהוא מתבלט העונה על רקע הבינוניות . המחשבה הזו רודפת אותי, לא מוכן לעוד שנת חורף בכפייה.
ואתה, והמשקפיים האדומות שאתה מתעורר איתן כל בוקר, לא עוזר לי להתמודד עם המצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 1:35 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא יודע אם זה מעודד אותך או לא, אבל ההימור שלי הוא עדיין שמי שיוביל שנה הבאה את הפועל מעמדת הרכז הראשון יהיה לימונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], נורטון ו 126 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: