סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 01, 2024 6:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 1:35 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
שניכם צודקים, כמובן. כל אחד בדרכו שלו.

עופר צודק כי נעימי הוא אכן הגארד הישראלי הכי מוכשר התקפית בליגה. וסקולה צודק כמובן כי עם נעימי כרכז של הקבוצה ראינו לאן הפועל ירושלים יכולה להגיע. גבעת שמואל משופרת עם עוד כמה אוהדים ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 1:50 pm 
Sophomore

לא נעימי, לא לימונד (משעשע, במיוחד אם דרוקר ימשיך לאמן..) ולא אף אחד! הגיע הזמן שינחת פה רכז זר נורמאלי. הפועל צריכה לנצל את השפע היחסי שיש בעמדות 2-3: לנדסברג אם מכבי תוותר, חנוכי שמבחינתי ראוי לעלות מדרגה כמוהו גם יבזורי או אפילו הרוש, רייס או שמחון. הישראלי שייפתח בחמישיה צריך להגיע מהעמדות האלה - גם על תקן שחקן משלים. להעיף את כדיר ולשכוח שזה קרה, להשאיר את קוקיה, גראנפלד ונעימי - שיוכיח לכולם כמה גדול יש לו רק מעמדת המחליף הראשון לגארדים ודקות מוגבלות, חלילה לא כרכז פותח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 1:58 pm 
Hall of Famer

דייבי ג'ונס כתב:

עופר צודק כי נעימי הוא אכן הגארד הישראלי הכי מוכשר התקפית בליגה. וסקולה צודק כמובן כי עם נעימי כרכז של הקבוצה ראינו לאן הפועל ירושלים יכולה להגיע. גבעת שמואל משופרת עם עוד כמה אוהדים ביציע.

להפיל על נעימי את הכישלון של הפועל העונה זה לא יותר ממגוחך. יהיה יותר נכון לשפוט האם הוא מתאים להנהיג את הפועל , כשהקבוצה לא תיבנה כל כך רע כמו העונה. בכל מקרה , מוזר לרדת עליו דווקא כשהוא נמצא בתקופה יוצאת מן הכלל כמו המשחקים האחרונים שלו מאז שחזר מהפציעה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 2:01 pm 
Junior

ירושלים תקבל צ'אנס בקיץ להחתים את לנדסברג לדעתי. מכבי תוותר עליו (בצדק), והוא שחקן קלאסי לקבוצות יורוקאפ כמו הפועל ירושלים, שם הוא יכול לתפקד על תקן סקורר והחולשות היחסיות שלו (קבלת החלטות, הגנה בינונית, לא פיזי) פחות יבואו לידי ביטוי. השאלה היא אם יהיו מוכנים לשלם לו את הסכומים שהוא כנראה מתכוון לדרוש, ולפי השמועות יש כבר קונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 2:05 pm 
Junior

עופר - הכל נכון, רק שזאת לא העונה הראשונה של נעימי בירושלים.

ב4 שנים שלו בקבוצה, היא לא עלתה לאף גמר - לא בליגה ולא בגביע. במרבית הזמן הזה היא גם נראתה רע מאוד, ובעיקר מפוררת חברתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 2:11 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
איזו סיבה שבעולם יש להפועל לנסות להחתים את לנדסברג? כבר היום הסגל הישראלי שלה מונה שישה שחקנים סבירים לגמרי, שמהם שלושה (נעימי, כדיר וגרונפלד) לא מאוד זולים. הפועל צריכה לכוון בדיוק למקום שבו היא נכשלה השנה כישלון חרוץ - החתמה של ארבעה (שלושה, בהנחה שברדלי נשאר) זרים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 2:18 pm 
Sophomore

דייבי ג'ונס כתב:
ירושלים תקבל צ'אנס בקיץ להחתים את לנדסברג לדעתי. מכבי תוותר עליו (בצדק), והוא שחקן קלאסי לקבוצות יורוקאפ כמו הפועל ירושלים, שם הוא יכול לתפקד על תקן סקורר והחולשות היחסיות שלו (קבלת החלטות, הגנה בינונית, לא פיזי)

פיספסת את ה-חולשה, הוא נעלם בדקות המכריעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 2:21 pm 
Junior

צודק. להגנתי זה די קל לפספס עץ על רקע של יער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 2:34 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
דייבי ג'ונס כתב:

להפיל על נעימי את הכישלון של הפועל העונה זה לא יותר ממגוחך. יהיה יותר נכון לשפוט האם הוא מתאים להנהיג את הפועל , כשהקבוצה לא תיבנה כל כך רע כמו העונה. בכל מקרה , מוזר לרדת עליו דווקא כשהוא נמצא בתקופה יוצאת מן הכלל כמו המשחקים האחרונים שלו מאז שחזר מהפציעה.

איפה קראת שאני או דייבי הפלנו על נעימי את הכישלון? אתה כ"כ מתאמץ להגן על הפועל בכל הזדמנות שאתה מפספס את הנקודה. אני טוען שנעימי מתבלט העונה על רקע הבנינוניות ולא הוכיח בשום צורה שמגיע לו תפקיד הרכז הראשון בהפועל. ולא רק העונה כמו שדייבי רשם, אלא ב 4 השנים האחרונות ובמה שהתלווה אליהן (מלבד ההשיגים העלובים) - מאבקי האגו עם רוט, הציטוטים של דיז'ון תומפסון עליו (לא השחקן היחיד שלא סבל את נעימי) הייחס המשפיל לקטש וכמובן שלא נשכח את פרשת מוצרי החשמל ברגע שהרגיש מקופח בדקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 2:58 pm 
Hall of Famer

איזה יחס משפיל לקטש? ועד כמה שהבנתי , פרשת מוצרי החשמל הגיעה אחרי שהוא לא הסכים לחתום לעונה הבאה או משהו כזה , איפה פה יש עליו אשמה ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 3:21 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בלי קשר ליחס האמביוולנטי שנעימי מקבל - אני מתרשם שהוא מעורר תגובות קיצוניות לכאן ולכאן, גם בקרב אוהדי ירושלים - השנה באמת אין מה לבוא אליו בטענות. ירושלים של העונה תלויה בו לגמרי, ואיך שלא תהפכו את זה, ברוב המקרים he delivers. בלעדיו הם היו כבר מזמן בפלייאוף התחתון, וספק אם היו גומרים בשמונה הראשונות אחרי הסיבוב השלישי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 3:25 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
איזה יחס משפיל לקטש? ועד כמה שהבנתי , פרשת מוצרי החשמל הגיעה אחרי שהוא לא הסכים לחתום לעונה הבאה או משהו כזה , איפה פה יש עליו אשמה ?

כנראה שבחרת להסיט את מבטך שנעימי הגיב לחילופים של קטש. ולגבי מוצרי החשמל, מעניין לי את האשך מה הציעו לו ואם הוא הסכים או לא, אתה לא מוציא כביסה מלוכלכת ויוצר הד תקשורתי כנגד הקבוצה שלך. מהלך טיפוסי לבנאדם עם אופי כמו של נעימי.

ראי שעל הקיר כתב:
בלי קשר ליחס האמביוולנטי שנעימי מקבל - אני מתרשם שהוא מעורר תגובות קיצוניות לכאן ולכאן, גם בקרב אוהדי ירושלים - השנה באמת אין מה לבוא אליו בטענות. ירושלים של העונה תלויה בו לגמרי, ואיך שלא תהפכו את זה, ברוב המקרים he delivers. בלעדיו הם היו כבר מזמן בפלייאוף התחתון, וספק אם היו גומרים בשמונה הראשונות אחרי הסיבוב השלישי.

לא מכחיש, אז איתו זה לא מגה זוועה אלא רק זוועה. נו, אז הוא צריך לקבל קרדיט על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 3:29 pm 
מנהל פורום

פרשת מכשירי החשמל הגיעה אחרי שאבא שלו הלך לתקשורת והתחיל לקטר בקול רם על למה מציעים הארכות חוזה לשחקנים אחרים ולא לנעימי והאשים את קטש בכך שהוא מוריד את הבן היקיר לספסל בגלל זה וכל מיני דברים כאלה.

לעניין, הפעם היחידה שראיתי את נעימי באמת מסתגל לתפקיד לא-של-כינור-ראשון היה במוקדמות אליפות אירופה האחרונה, כשהוא עלה מהספסל והיה יוצא מהכלל. השנה לעומת זאת השתן עלה לו לראש לחלוטין. שתי הדוגמאות הבולטות שאני זוכר זה כששאלו אותו איך הוא יסתדר עם קטש, ובמקום לענות את התשובה הדיפלומטית הרגילה הוא אמר משהו כמו "אני מקווה שקטש יצליח לבנות קבוצה שתתאים ליכולות שלי" ואחרי הניצחון על מכבי (זה שהוא ירד שם לספסל בצורה קולגיאלית ומרשימה תוך שהוא צועק בקולי קולות "דווקא עכשיו? דווקא עכשיו?") "מקורבים" טרחו לספר לעיתון שהנה הוכח כמה נעימי חשוב לקבוצה ושהם מקווים שקטש הבין את המסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 3:29 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כן. אם הקבוצה שלו כרגע בפלייאוף העליון כמעט בטוח, ולא בפלייאוף התחתון ונאבקים על המשך העונה, בעיקר בגללו - הוא צריך לקבל קרדיט על זה. הקבוצה נראית זוועה למרות נעימי ולא בגללו.
גם לא צריך לעשות עניין בנושא ה"למה עכשיו". זה היה במשחק מצוין שלו, ובדקות מצויינות שלו. אני בטוח ששחקנים אומרים דברים כאלה בכל משחק, רק שאין מיקרופונים לידם. כשברקוביץ' שאל את רלף קליין "מה אתה עושה?" כשהוא החליף אותו באותו משחק נגד בולוניה שהוא קלע 40 נקודות, אני לא זוכר שמישהו בא אליו בטענות, להיפך. זה התקבל טבעי ששחקן במשחק גדול מרגיש חם ורוצה להמשיך לשחק.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' מרץ 05, 2012 3:37 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 3:31 pm 
מנהל פורום

נעימי קיבל קרדיט הולם בהחלט מדייבי. כוכב ראוי של קבוצת מרכז טבלה (לא משנה שגיבעת שמואל היתה קבוצת תחתית), שזה מה שהפועל עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 3:47 pm 
Junior

ראי, ירושלים השנה (ובשנה שעברה, ובשנים קודמות) בהחלט נראית כמו שהיא נראית גם בגלל נעימי. אי אפשר להוציא אותו מהעסק.

אני אפילו לא נכנס (שוב) לדיון המקצועי, שם דעתי עליו ידועה. רק ברמת האופי. זה לא מקרה בעיניי שהקבוצות האחרונות שנבנו בירושלים סביב נעימי כרכז התפרקו בתרועה רמה והתגלו כפריכות מנטאלית, מסוכסכות בינן לבין עצמן ובגדול לא סיפקו את הסחורה.

אני לא טוען שכל רכז צריך להיות מנהיג באופי (אם כי הרכזים הגדולים ביותר היו בהחלט כאלה), אבל הוא כן צריך להיות דמות חיובית שהשחקנים האחרים יכולים להתלכד סביבה. בירושלים אף אחד לא מתלכד סביב נעימי אלא ההיפך. הדפוס חוזר על עצמו - בכל פעם שהוא קצת מתרחק ממרכז העניינים או שלא הולך לו, מתחילים הרינונים סביבו בקבוצה. או שהוא לפתע נפצע ויושב בחוץ לאיזה חודש. מיני מהפיכה, זרים מתחלפים וכשנעימי שוב מרגיש בעל הבית (כלומר, אין אף גארד דומיננטי שמאיים עליו) אז אתה מקבל את המספרים הרגילים שלו והייאוש חוזר להיות נוח במקומות 4-6.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 3:52 pm 
מנהל פורום

לא הבנתי את ה"לפתע נפצע ויושב בחוץ לאיזה חודש" - אתה רומז שהפציעה שלו היתה מדומה ונועדה להוכיח איזו נקודה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 3:53 pm 
Hall of Famer

דייבי ג'ונס כתב:
והייאוש חוזר להיות נוח במקומות 4-6.

עד כמה שאני זוכר, הפועל סיימה בעונה שעברה שלישית , ובשנתיים לפני זה שנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 3:57 pm 
מנהל פורום

מה עוד שהתקופות הטובות ביותר של נעימי ושל הפועל היו ליד גארד דומיננטי בצורה כזו או אחרת. ליד באוורס בעונה הראשונה של נעימי וליד אוחיון בעונה הראשונה של אוחיון. בראשונה באוורס קרס פיזית בסוף העונה ביחד עם סניד ושאר הפועל, ואז נעימי החל להשתולל לגמרי, כולל משחק חצי גמר הפיינל פור שם הוא פשוט ירה להפועל בראש כל שלוש התקפות בערך. ובשניה, גודס איבד שליטה על הרוטציה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 3:57 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
דייבי ג'ונס כתב:
והייאוש חוזר להיות נוח במקומות 4-6.

עד כמה שאני זוכר, הפועל סיימה בעונה שעברה שלישית , ובשנתיים לפני זה שנייה.

חבל שאתה מבלבל אותו עם העובדות...

בכל מקרה, אפשר לחשוב איזה שחקנים יש סביב נעימי, ממש כוכבים ענקיים ורק הוא מקלקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 4:04 pm 
מנהל פורום

נו, כי זו השנה הראשונה של נעימי בקבוצה הרי.

נעימי משחק בהפועל כבר שנה רביעית. בשלוש העונות הקודמות הפועל הפסידה שלוש פעמים בחצי גמר הפיינל פור, פעם אחת בחצי גמר הגביע ופעמיים בשלב מוקדם יותר בגביע (וזה אחרי משהו כמו 15 שנה בלי הפסדים ביד אליהו למעט למכבי). נעימי למיטב זכרוני לא נתן אפילו משחק אחד טוב מהמשחקים הללו (בחלק מהם זכור לי מפורשות שהוא היה רע מאוד). וזה למרות שהדומיננטיות שלו הביאה לכך שהפועל הגיעה למעמדים הללו כשהוא שחקן חמישיה, כששחקנים טובים כמו רוט ואוחיון נדחקים לספסל.

השנה בהחלט הפועל הצליחה להגיע למצב שבו סגל הזרים שלה נע בין מחורבן לאדיש, ובמצב הזה אפשר רק להודות לשחקנים כמו נעימי, כדיר או קוקיה שהם מצילים את המולדת. בשנים קודמות נעימי שיחק ליד באוארס, עומר סניד, טרוויס ווטסון, טריי סימונס, דיז'ון תומפסון ועוד לא מעט שחקנים טובים, ככה שהתירוץ הזה לא תופס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 4:06 pm 
Junior

לא יודע, ראובן. את זה יגידו אנשים בקיאים ממני בנעשה סביב הקבוצה. כל מה שאני אומר מהתרשמות חיצונית בלבד - נעימי הוא לא מהשחקנים היותר עמידים (מנטאלית וגם פיזית) וזה כמובן פוגע מאוד בקבוצה שהוא הרכז שלה.

עופר - ב4 השנים של נעימי בקבוצה ירושלים מעולם לא עלתה לאף גמר בשום מפעל כלשהו. כך שלא ברור על איזה "מקום שני" אתה מדבר (בעונה הסדירה? סיבוב ראשון? גביע ווינר?). ה"מקומות 4-6" בכל מקרה כמובן מתייחס לעונה הנוכחית, אם זה לא היה ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 4:07 pm 
Junior

ברור הרי כל הכוכבים הגדולים של השנים הקודמות היו גרועים רק כי נעימי היה ממש גרוע ולא בגלל שאת הפועל אימנו מאורי הגולה, שבנו קבוצות לא מאוזנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 4:09 pm 
Junior

אני מבקש לא להפוך אותי ל"עוכר נעימי" או משהו בסגנון. העניין שלי בהפועל ירושלים הוא לא עד כדי כך גדול ולהתרשמותי, יש לבחור קטגורים הרבה יותר נחרצים (ובקיאים) ממני בין אוהדי הקבוצה.

לא אמרתי שהוא לא תורם להפועל ירושלים ובטח שלא אמרתי שהוא לא היה טוב בקבוצה בשום שלב. להיפך. היו לו תקופות מצוינות (כמו הנוכחית, למשל). אני רק טוען שבטווח הארוך נעימי, מסיבות רבות ושחוקות היטב כאן בפורום, לא יכול להוביל את הפועל ירושלים למקומות שהיא שואפת להגיע אליהם. מבחן התוצאה מעיד על כך באופן די מובהק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 4:10 pm 
מנהל פורום

אריה כתב:
ברור הרי כל הכוכבים הגדולים של השנים הקודמות היו גרועים רק כי נעימי היה ממש גרוע ולא בגלל שאת הפועל אימנו מאורי הגולה, שבנו קבוצות לא מאוזנות.
וגם הקהל התומך והאוהב שיצר סביבת עבודה נפלאה לשחקנים ומאמנים כאחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, B.a.c, Google [Bot] ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: