סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 2:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 281 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלופה קטנה?
הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 1:04 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
רדיוס של מטר. יזיזו קצת את השערים בבלומפילד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 1:07 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
כמעט ארבע שנים שהפסדנו דרבים על ימין ועל שמאל, ואנחנו עוד באנו משנים כל-כך מפוארות, כל-כך מעוטרות, ממה אתם באתם שאתם מפעילים כזה לחץ על השחקנים שלכם? מדאבל? אתם לא מסוגלים לקבל הפסד?

נהייתם שחצנים, יהירים, זחוחים ובעיקר שבעים. הפועל, נהייתם כמונו. רק שלנו זה קרה אחרי שנים של הצלחות ושליטה, אחרי שנתיים חלומיות אתם מפרקים את הקבוצה. מבריחים בעלים ומכניסים את כל המערכת ללחץ. רבים עם שחקנים שעשו לכם טוב ומעזיבים אותם בבושת פנים. אחח כמה שמגיע לכם.

ועוד דבר - אם בית"ר ירושלים הייתה עושה את מה שהקהל האדום עשה היום, היא לא הייתה מקבל הפחתת נקודות, לא רדיוס, לא בלי קהל ולא סגירת יציעים. היא הייתה יורדת ליגה באופן אוטומטי. זה הזמן לתקן את העוול ואת האיפה ואיפה בעונשים שקיבלו אוהדי הפועל לבין שאר הגדולות, כמובן בתנאי שהתקשורת לא תראה שוב את ההרחקה הלא מוצדקת של בדיר ותאכל לקינן את המעיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 1:08 am 
Sophomore

+1 לראי ויואב בעניין השיפוט והעונש הראוי של הגועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 1:09 am 
Junior

יואב, אל מי אתה מדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 1:12 am 
Junior

matan 2.0 כתב:
יואב, אל מי אתה מדבר?

אל הקהל ה"טוב בליגה", אולי גם תסבירו לי על מה קיבלתם את הכינוי הזה בדיוק. על זה שבאתם לעודד בדאבל? או בגמרי גביע?
תמשיכו לאיים על שחקניכם בפומבי שאם לא יביאו דרבי ואם לא יעשו ככה, תעשו להם ככה.
אני פונה גם אל התקשורת האדומה. רק בשבועיים האחרונים - הסיקור התקשורתי שקיבלה הרחקת בדיר היה בסדר גודל שלא נראה ביחס למקרה. כמובן שאשאר המעשים של שאר הקבוצות הוצאו מפורפוציות אבל בסדר.
ואני פונה גם לבית הדין שהיטיב להקל ראש עם הקהל של הפועל ת"א במקרים קודמים שהיו לא פחות חמורים ממעשים שאוהדי מכבי ת"א נענשו עליהם במשחקים ללא קהל ובהפחתת נקודות של בית"ר ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 1:15 am 
Junior

.

נערך לאחרונה על ידי matan 2.0 בתאריך ג' מרץ 06, 2012 1:23 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 1:20 am 
Junior

לדעתי צריך להעניש את בית״ר על אירועי הדרבי....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 1:23 am 
Junior

matan 2.0 כתב:
אז אל אוהדי הפועל תל אביב בכלליות אתה פונה או אל השלושה (בערך) שיש פה בפורום, ואני אחד מהם?

כל מי שרק עובר וקורא.
אני לא צריך יותר מזה. כמה סמלי שלכבוד פורים, המסכה שלכם ירדה.
תתי אדם ובהמות. האם גם הפעם תמכרו לנו שזה רק הקומץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 1:29 am 
Junior

כשאתה פונה בגוף שני, ולא בגוף שלישי, זה נראה כאילו אתה מדבר אלי כחלק ממה שהלך שם היום.

בכלליות אני חושב שלהתווכח מי קהל יותר טוב ומי קהל פחות טוב או מי יותר בהמה ומי פחות בהמה זה דבילי.

אני חושב שמי שלא ידע שהרבה מהאנשים שהולכים למשחקים של הפועל/מכבי/מכבי חיפה/בית"ר וכל קבוצת כדורגל אחרת פחות או יותר, בהמות. זה חדש למישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 1:41 am 
Hall of Famer

לא ראיתי את המשחק , כך שאיני יכול להתייחס עניינית לאירועים .
בכל מקרה , ההפסד להפועל בדרבי חסר חשיבות שכזה הוא לא רע בכלל ( ואפילו טוב הייתי אומר ) . זה מאוד לא בריא לבוא לכל דרבי עם תזכורת "שלא הפסדת כבר X משחקי דרבי , אוי ואבוי עם נפסיד הפעם , וגם מתיקו נהיה מאוכזבים קשות" . השמחה אחרי ניצחונות בדרבי גדלה אם היא מלווה מדי פעם בהפסדים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 2:14 am 
Freshman

בצל האירועים, מה היה במשחק לא ממש מעניין לדעתי.

ואני לא חושב שהאשמה רק באוהדי הפועל תל-אביב, אלא בתרבות הספורט האלימה.

האירועים היום כואבים לי מאוד, כאוהד שנמצא במגרשים מדי שבוע.
אפילו שאני לא נוהג להסתיר את סלידתי מהפועל ואוהדיה, אין בי שמץ של שמחה לאיד כלפי הקבוצה, פשוט עצב גדול על האירועים האלו.

וכשאני קורא בפורום של האוהדים שלה כי הם גאים בשחקנים שהכו את השופט, וכי הם מעולם לא היו גאים יותר להיות אוהדי הפועל מאשר בתצוגת האלימות של היום, אני פשוט מיואש.
גרוע מכך, אני לא חושב שהבעיה היא פרסונלית שלהם. אני חושב שזה יכול לקרות בכל קהל בארץ, בתרבות שמכשירה אלימות.

לא לגמרי קשור, אבל אכניס את זה כאן (עוף-טופיק וזה)
לפני מספר ימים עלה בפורום השני הסיפור על רון ארטסט והברואל בפאלאס.
נדהמתי לראות באיזה קלילות נלקח המקרה בפורום. אחד דיבר על כך שצחק על זה עם חברים בערב, שני דיבר על כך שהכניסו קצת אקשן לנ.ב.א. הרגוע.
התגובה הראשונית שלי לכך היתה שאולי הרבה זמן המגיבים לא היו במגרשים, ולא יודעים עד כמה זה מפחיד, שנפיל בגובהו ומשקלו של ארטסט מתקרב אליך כדי להכותך.
עכשיו אני חושב שאולי אני זה שלא נמצא במגרשים הנכונים, ושהאלימות היא כל כך נוכחת וטבעית, שבאמת אין ממה להתרגש.
באמת לא יודע מה מפחיד יותר - פגיעה מחזיז, או אגרוף מרון ארטסט.

העיקר שכולם יצאו גברים.
איכס איכס איכס איכס איכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 2:43 am 
Hall of Famer

ביל - המקרה של ארטסט נלקח די ברצינות בפורום בזמנו. המשחק שודר בשידור ישיר בקדפמ והיה על זה דיונים רציניים מאוד של כמה עשרות עמודים בזמנו. אגב, העונשים מאותו משחק:
ארטסט - הרחקה לכל העונה (86 משחקים - 73 משחקי עונה סדירה, 13 משחקי פלייאוף, כולל הסדרה בה הפסידה אינדיאנה ל... דטרויט).
סטיבן ג'קסון - 30 משחקים
ג'רמיין אוניל - 15 משחקים (הומתק, אחרי שבמקור היה 25 משחקים)
בן וואלאס - 6 משחקים
אנתוני ג'ונסון - 5 משחקים
רג'י מילר, צ'ונסי בילאפס, דרק קולמן, אלדן קמפבל - משחק אחד
ארטסט, סטיבן ג'קסון, ג'רמיין, אנתוני ג'ונסון ודיוויד האריסון גם הועמדו למשפט, במסגרתו נגזרו עליהם עבודות שירות בקהילה וסדנה לשליטה בעצבים.
האוהד שזרק את כוס הבירה על ארטסט קיבל הודעה מדטרויט כי הוא מורחק לכל החיים ממשחקי הבית של הקבוצה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 3:00 am 
Freshman

התותח המפוברק כתב:
ביל - המקרה של ארטסט נלקח די ברצינות בפורום בזמנו. המשחק שודר בשידור ישיר בקדפמ והיה על זה דיונים רציניים מאוד של כמה עשרות עמודים בזמנו. אגב, העונשים מאותו משחק:
ארטסט - הרחקה לכל העונה (86 משחקים - 73 משחקי עונה סדירה, 13 משחקי פלייאוף, כולל הסדרה בה הפסידה אינדיאנה ל... דטרויט).
סטיבן ג'קסון - 30 משחקים
ג'רמיין אוניל - 15 משחקים (הומתק, אחרי שבמקור היה 25 משחקים)
בן וואלאס - 6 משחקים
אנתוני ג'ונסון - 5 משחקים
רג'י מילר, צ'ונסי בילאפס, דרק קולמן, אלדן קמפבל - משחק אחד
ארטסט, סטיבן ג'קסון, ג'רמיין, אנתוני ג'ונסון ודיוויד האריסון גם הועמדו למשפט, במסגרתו נגזרו עליהם עבודות שירות בקהילה וסדנה לשליטה בעצבים.
האוהד שזרק את כוס הבירה על ארטסט קיבל הודעה מדטרויט כי הוא מורחק לכל החיים ממשחקי הבית של הקבוצה.

אני שמח לשמוע, בזמנו לא הייתי בפורום, כך שההתייחסות שלי היתה רק על סמך ההודעה בשבוע שעבר.

ואפשר רק לקוות לענישה דומה. באופן אישי, הרחקת ידין לשנה וזריקת האוהדים הנ"ל ל5-10-כל החיים מהמגרשים נשמעת לי כענישה טובה. לא מאמין שיקרה אפילו משהו קרוב לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 10:16 am 
Hall of Famer

בזמנו הייתה התייחסות מאד מזועזעת ורצינית למקרה הקטטה בפאלאס, כולל של עבדך הנאמן. פשוט לא רואה צורך להזדעזע שוב אחרי 7 שנים. זאת בהחלט הייתה אחת מהנק' השחורות בהיסטוריה של האן.בי.איי, אם לא השחורה שבהן בצוותא עם האגרוף של קרמיט ופרשיית ההימורים של דונאגי. תותח, זורק הבירה גם קיבל 30 יום בכלא. הזורק ועוד 4 מאוהדי דטרויט מנועים להיכנס לפאלאס.

לגבי האלימות בדרבי, יש לי הרגשה שזה פשוט שיא של שיח אלים שקיים והולך ומתגבר בארץ.

דבר אחרון, אם יש דבר אחד טוב שאוהדי הפועל עושים זה לנסות ולהבריח את טביב. המצב שהפועל נמצאים בו היום לטעמי הוא תוצאה ישירה של הבוס שלהם וזה הולך להיות יותר ויותר גרוע. לבירור נוסף - הפועל עליה כפ"ס, הפועל כפ"ס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 11:42 am 
Hall of Famer

ייאמר לזכותם של מיעוט קטן מאוהדי הפועל ( כולל למשל בן קפלן , שכותב טור שבועי ב"ידיעות תל אביב" ) שהם מלכתחילה היו נגד טביב , לאור כל העסקנות המלוכלכת / פלילית שלו ( לכאורה , כמובן ... ) , וגם תקופת הפאר של הקבוצה מבחינת רמת משחק והישגים לא סימאה את עיניהם בנושא .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 12:14 pm 
Freshman

shmueliki כתב:
ייאמר לזכותם של מיעוט קטן מאוהדי הפועל ( כולל למשל בן קפלן , שכותב טור שבועי ב"ידיעות תל אביב" ) שהם מלכתחילה היו נגד טביב , לאור כל העסקנות המלוכלכת / פלילית שלו ( לכאורה , כמובן ... ) , וגם תקופת הפאר של הקבוצה מבחינת רמת משחק והישגים לא סימאה את עיניהם בנושא .

לא רואה את זה כמשהו שצריך להיאמר לזכותם. להאשים או אפילו לרמוז כי טביב אשם באלימות שהיתה אתמול זה לא יותר ממשעשע. שום דבר לא מצדיק את האלימות שהיתה אתמול.
היו לא מעט בעלים גרועים בתולדות הספורט, אף אחד מהם לא זכה ליחס כזה (שגם הלגיטימיות שלו צריכה להיבחן בעיניי - עד כמה זה באמת לגיטימי לרדת לחייו ולחיי משפחתו של אדם, כולל בצורה אלימה? מלמד קצת על מה נחשב שיח לגיטימי אצלנו).

עמוס, אני מסכים איתך לגבי השיח האלים בארץ, אבל עצוב שלא רק שהוא מחלחל לספורט, אלא שנדמה שהוא הופך לסוג של סטנדרט. כשאוהדי הפועל מדברים על הגאווה שלהם, ושסוף סוף הם עשו את מה שהיה צריך לעשות, זה מטריד אותי מאוד, ולצערי, אני לא חושב שהדעה הזאת שמורה רק לאוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 2:55 pm 
Junior

מישהו פה מבין בחוקה? אין מצב שיורידו אותם ליגה?

ראיתי את הסרטון עם האלימות בספורט 5 וכמות הברזלים שעפו שם בכוונה תחילה על המאבטחים ובייחוד על השופטים (שלא יכלו לרדת לחדר הלבשה וגם כשירדו העיפו עליהם מכל הבא ליד)
נראה לי שהורדת נקודות זה לא מספיק.
בטח אוהדי הפועל מנסים להרחיק את טביב ולחקות את אוהדי מכבי שרצו להרחיק את לוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 2:56 pm 
Hall of Famer

אוהדי הפועל ת"א ממצבים עצמם לאט וביסודיות כאחד מהקהלים הכי אלימים בספורט הישראלי , והכי מגוחך כשזה קורה לקהל שתמיד מטיף על עצמו כספורטיבי (שלא נוסיף שמאלני והומני) ומאשים את אוהדי בית"ר בחוליגניות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 3:23 pm 
Sophomore

תתכונן.שנה הבאה נצטרף לפגוש אותם גם באולמות הכדורסל....אלא אם כן העכברושים מאוסישקין שוב יפשלו במאני טיים.הלוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 3:42 pm 
Junior

עמוס לב כתב:

דבר אחרון, אם יש דבר אחד טוב שאוהדי הפועל עושים זה לנסות ולהבריח את טביב. המצב שהפועל נמצאים בו היום לטעמי הוא תוצאה ישירה של הבוס שלהם וזה הולך להיות יותר ויותר גרוע. לבירור נוסף - הפועל עליה כפ"ס, הפועל כפ"ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 4:12 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
אוהדי הפועל ת"א ממצבים עצמם לאט וביסודיות כאחד מהקהלים הכי אלימים בספורט הישראלי , והכי מגוחך כשזה קורה לקהל שתמיד מטיף על עצמו כספורטיבי (שלא נוסיף שמאלני והומני) ומאשים את אוהדי בית"ר בחוליגניות.

בדיוק. אני זוכר את שגיא כהן מתפעל (אנדרסטייטמנט) מהשלטים שלהם לתמיכה בעובדים הזרים לפני שנתיים או שלוש. מאוחר יותר במשחק הם שרו את שירי השואה הרגילים... קהלים אלימים וברבריים יש לכל קבוצה ואוהדי הפועל ממש לא המציאו את זה, אבל הצביעות וההתנשאות שלהם היא בלתי נסבלת. לקרוא את עמנואל רוזן ב"וואן" זאת המחשה לא רעה לעניין הזה.

אני מאוד מקוה שהדרבי הזה ישנה קצת את הגישה כלפיהם, גם מכיוון התקשורת המגויסת וגם מכיוון ההתאחדות ובית הדין שלה. ויאללה, שירחיקו כבר עד סוף העונה את כל האוהדים שנעצרו. ושיתנו לידין וטועמה הרחקה של 5 משחקים לפחות - כי הם אלה שנתנו את ההצדקה והלגיטימציה לקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 4:14 pm 
Hall of Famer

bill_tipesh כתב:
shmueliki כתב:

לא רואה את זה כמשהו שצריך להיאמר לזכותם. להאשים או אפילו לרמוז כי טביב אשם באלימות שהיתה אתמול זה לא יותר ממשעשע. שום דבר לא מצדיק את האלימות שהיתה אתמול.
היו לא מעט בעלים גרועים בתולדות הספורט, אף אחד מהם לא זכה ליחס כזה (שגם הלגיטימיות שלו צריכה להיבחן בעיניי - עד כמה זה באמת לגיטימי לרדת לחייו ולחיי משפחתו של אדם, כולל בצורה אלימה? מלמד קצת על מה נחשב שיח לגיטימי אצלנו).

ביל , ההודעה שלי ( למרות העיתוי שלה ) לא קשורה לאירועי אתמול ( שיש לגנותם בצורה הכי ברורה שאפשר ) . למרות שאין לי שום קשר מיוחד לאוהדי הפועל , מצאתי לנכון לציין שחלקם סלדו מטביב כבר כשהגיע לקבוצה ( למרות ההצלחות המקצועיות שבאו חיש מהר ) , ולא מדובר כאן במצב טיפוסי של "קהל של הצלחות" .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 6:53 pm 
Freshman

shmueliki כתב:
bill_tipesh כתב:
shmueliki כתב:

ביל , ההודעה שלי ( למרות העיתוי שלה ) לא קשורה לאירועי אתמול ( שיש לגנותם בצורה הכי ברורה שאפשר ) . למרות שאין לי שום קשר מיוחד לאוהדי הפועל , מצאתי לנכון לציין שחלקם סלדו מטביב כבר כשהגיע לקבוצה ( למרות ההצלחות המקצועיות שבאו חיש מהר ) , ולא מדובר כאן במצב טיפוסי של "קהל של הצלחות" .

סבבה, אכן לא הבנתי כל כך את ההקשר - חשבתי שאתה מדבר על מחאת האוהדים נגדו, ועליה עניתי. מתנצל ומסכים עם זה שהדבר ראוי :)
רק חשוב לי לציין שוב, שמבחינתי, למרות סלידתי הידועה מאוהדי הפועל, הם לא הבעיה כאן. מדובר בבעיה תרבותית רחבה יותר, וכל עוד לא נכיר בה ונמשיך להפיל זאת על קהל אוהדים זה או אחר (הבבונים, או הנאצים, או הקופים, או אלוהים יודע מה) לדעתי היא לא תיפתר, ורק תלך ותחריף.
כשאוהדים אומרים אחרי אתמול "אפילו ביוון לא רואים כאלו מופעים", וגאים בכך, זה מדבר על תרבות עקומה לגמרי.
אבל זה אופייני לנו, משום מה. איכשהו אנחנו תמיד שמים לנו את הרע כסטדנרט (כי גם באנגליה לא רואים דברים כאלו, או בכל מדינה אחרת בה טיפלו ומטפלים בנגע האלימות בצורה ראויה).

והאמת, אני יודע שיש כמה אוהדי הפועל בפורום (חוץ ממתן שכבר הגיב) - לא יודע אם הם כותבים גם בפורום הזה. הייתי מאוד סקרן ושמח לשמוע את דעתם על אירועי אתמול. לחלוטין לא מתוך שמחה לאיד, כי באמת שאני חושב שזה יכול היה לקרות לכל קהל. אני פשוט מוצא את הדיון בנושא כחשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 6:57 pm 
Hall of Famer

האמת שביוון ובכלל באירופה כבר ראו דברים הרבה יותר גרועים ממה שהיה אתמול (וגם בכדורגל הישראלי בעברו הרחוק היו מחזות אלימים באותה מידה, ואפילו יותר...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 7:00 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
תשובה ציונית הולמת:
http://one.co.il/Article/196346.html
השלב הבא - כינוס וועדת הפנים של הכנסת!

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 281 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 89 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: