סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 01, 2024 6:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מחזור הרוקיז של 2011
הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 1:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אשמח לשמוע את דעתם של גדולי הפורום לגבי מחזור 2011, שנדמה לי-על אף שאינני-שהוא הפתעה לטובה. הסדר הוא-למעט רוביו-לפי סדר הבחירות בדראפט האחרון.

יש לנו את קיירי אירווינג שנותן מספרי סקורינג חביבים ביותר-18.6 נקודות למשחק באחוזים שדה מרשימים מאד לגארד: 48% כללי מהשדה ו-42.5% לשלוש, כשגם מהקו הוא מצוין. קליבלנד, יחסית לחומר הזוועתי, נראית פחות רע ממה שחשבתי. לדעתי ניתן לומר שאירווינג מסתמן כהצלחה וכבחירה מס' 1 מוצדקת, ושאולי גדל פה אחד הפוינט-סקוררים הטובים שיהיו בליגה בשנים הבאות.

ריקי רוביו הגיע לליגה עם הרבה סימני שאלה מסביבו, אבל עונה ב10.5 נקודות, 8.3 אסיסטים, 4.3 ריבאונדים ו-2.3 חטיפות למשחק בעונה חביבה בהחלט של מינסוטה עד כה. אדלמן מוציא ממנו המון, והבחור מחזיר בניהול משחק מצוין. אחוזי הקליעה, כמובן, חייבים להשתפר.

דריק ויליאמס משחק עם רוביו במינסוטה, הולך ומשתפר ככל שהעונה מתקדמת, דפק לפני שבוע בערך שיא קריירה עצבני של 27 נקודות על הקליפרס ובשני המשחקים האחרונים קלע 15 בכל משחק מול קבוצות לא פראייריות כמו פורטלנד ושוב הקליפרס (נגד הקליפרס הוסיף 9 ריבאונדים). עושה רושם שהוא הולך ותופס בטחון בזריקה, וכרגע יש לנו שחקן של 8 נקודות ו-4.5 ריבאונדים ב19 דקות בלבד, כשהגרף הוא במגמת שיפור.

הטורקי הצעיר (20) והגבוה (2.11) אנס קאנטר מקבל 14 דקות למשחק ביוטה, ומה שמרשים זה שבזמן הקצר הזה הוא מוריד 5 ריבאונדים. הבחור כבר השיג העונה דאבל פיגרס בריבאונדים, ובהתחשב באקסיומה שגבוהים מתפתחים לאט, ייתכן שיש כאן משהו מיוחד.

טריסטאן תומפסון הקנדי נמצא בתקופה קצת פחות טובה לאחרונה, אבל מקבל את הצ'אנסים לצד קיירי בקליבלנד ותורם 7 נקודות, 6 ריבאונדים ומעל חסימה למשחק בפחות מ20 דקות. האחוזים שלו מזעזעים מכל הטווחים (מה זה 46% מהעונשין?), אבל בקאבס הוא יוכל להתפתח בלי הרבה לחץ.

ביסמאק ביומבו הוא אמנם חלק מהמדמנה הנקראת שרלוט בובקאטס, אבל 1.7 חסימות ב16.5 דקות בלבד (כולל שיא של 7 נגד טורונטו, ועוד הופעה של 6 מול אינדיאנה לפני כמה ימים) אולי מבשרות על עתיד מבטיח בתחום הזה.

דטרויט היא קבוצה פח אשפה, מה שגורם אולי לקצת התעלמות מברנדון נייט, הרכז הרוקי שגם הוא מסתמן כפוינט-סקורר מעניין לעתיד. 13 נקודות למשחק ב37% מחוץ לקשת (אחרי שרשרת משחקים נוראיים מבחוץ), והספק ריבאונד לא רע בכלל לעמדה עם 3.5 למשחק. יחס האסיסטים/אבודים חייב להשתפר משמעותית, כמובן (2.5/3.4).

ואם כבר רכזים מוכשרים בקבוצות פח, איך אפשר בלי קמבה ווקר בשארלוט? מספרים דומים לשל נייט, עם יחס אסיסטים/אבודים טוב יותר ( 1.7/3.8 ) ואחוזי שדה פחות טובים (36% לעומת 40%). גם לוקח 3.7 ריבאונדים ב28.5 דקות למשחק.

ג'ימר פרידט הגיע לליגה עם מוניטין של צלף מהאגדות, בינתיים מבחינת הקליעה לשלוש הוא לא מאכזב-39% מחוץ לקשת, ותורם 8 נקודות למשחק. הבעיה היא שהוא לא ממש תורם משהו באספקטים אחרים של המשחק, ושסקרמנטו כמובן היא קבוצה פח. נקווה שאחרי הסתגלות לליגה ושיפור של הקבוצה שלו/מעבר לקבוצה טובה יותר, יהיה אפשר להוציא ממנו תועלת סטייל ג'יי ג'יי רדיק או דומה לכך.

קליי תומפסון הוא רוקי אלמוני למדי בגולדן סטייט, אבל הקלעי הלבן נותן 7.5 נקודות למשחק ב46% (!!!) מחוץ לקשת, וגם הוא נראה במגמת שיפור.

אלק ברקס נותן תרומה סולידית של 6 נקודות למשחק ב13 דקות בלבד במדי הג'אז.

מרקיף מוריס הוא ללא ספק הפתעה מעניינת, פורוורד בגובה 2.08 שיורה קרוב ל39% מחוץ לקשת. הבעיה היא שהאחוזים הכלליים שלו גם בסביבה הזאת ואפילו נמוכים יותר...7.5 נקודות ו-5 ריבאונדים ב20 דקות למשחק, זה מה שהבחור נותן בינתיים במדי הסאנס.

אחת מהגניבות היותר מוצלחות שמסתמנות מהדראפט האחרון הוא קאווי לאונרד, סווינגמן חזק ואתלטי שמשחק בסן אנטוניו המצוינת, והשתלב נהדר עם 7.2 נקודות , 5 ריבאונדים ו-1.3 חטיפות למשחק. שחקן שמקבל קרדיט רציני מפופוביץ, ובהחלט יהיה שווה לעקוב.

עוד הפתעה מרעננת הוא ניקולה ווצ'ביץ', מונטנגרי בן 21 שמתנשא לגובה 2.13, משחק בפילי ונותן יופי של תפוקה: 6.6 נקודות למשחק באחוזים טובים (כולל 43% לשלוש!), 5 ריבאונדים וקרוב לחסימה ב17 דקות בלבד. ללא ספק שחקן עם עתיד.

אימאן שאמפרט קולע 10.5 נקודות למשחק בניקס באחוזים לא מרשימים, אבל נותן תרומה בריבאונד (3.4), באסיסטים (3.1) ובחטיפות (2 למשחק), ועם 30 דקות למשחק בכל ערב הוא אחד הרוקיז שקנו את מקומם בליגה.

קנת' פאריד מאד מפתיע לטובה, כמעט 9 נקודות למשחק בקרוב ל60% שדה בנאגטס, קרוב ל7 ריבאונדים בערב ומעל חסימה ב19 דקות בממוצע בלבד. הולך ומשתפר עם התקדמות העונה, נתן במשחק האחרון מול סקרמנטו 20, 12 ו-2 (חסימות), וקצת לפני כן 2,11,16 מול יוסטון. נחשב לשחקן ההגנה הכי טוב במחזור הזה, ויש לנו כאן אחלה של פרוספקט.

מהמקום ה25, אחד הסקוררים הטובים במחזור הזה בינתיים: מרשון ברוקס מניו ג'רזי. קצת ירד ביכולת לאחרונה, אבל עדיין 14 נקודות, 4 ריבאונדים, 2 אסיסטים וחטיפה למשחק כסווינגמן הפותח של הנטס.

ג'ג'ואן ג'ונסון מקבל כמה פירורים כמחליף לגבוהים בסלטיקס, מנוריס קול של מיאמי היתה התלהבות בהתחלה, אבל הוא ירד בכושרו על אף שהוא עדיין עומד על ממוצע של 8.4 נקודות, 2.5 אסיסטים וקרוב לחטיפה במשחק במועמדת הגדולה לאליפות (וייסלחו לי שיקגו ואוקלהומה).

מהסיבוב השני אפשר לדבר בעיקר על צ'נדלר פרסונס, הפורוורד הלבן מפלורידה שנותן יופי של תרומה ברוקטס (7.7 נקודות, 4.5 ריבאונדים, קרוב ל2 אסיסטים ומעל חטיפה למשחק), וכמובן על אייזיאה תומאס, כולו 1.75 מהמקום ה60 והאחרון בדראפט, עם 9 נקודות ו-3 אסיסטים למשחק בסקרמנטו.

אז מה יש לנו?

כמה סקוררים של דאבל פיגרס (אירווינג, ברוקס, נייט, ווקר, רוביו, שאמפרט), כמה חבר'ה שהשתלבו מצוין קבוצות שיהיו בפלייאוף או שיש להן סיכוי טוב (לאונרד, שאמפרט, פאריד, קול, פרסונס, ווצ'ביץ', רוביו ו-ויליאמס) ואפילו כמה גבוהים בעלי פוטנציאל מעניין מאד (ווצ'ביץ', קאנטר, אולי גם ביומבו). בטח שכחתי כמה, אבל יש גבול.

דעתכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחזור הרוקיז של 2011
הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 1:41 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
כדי להיות חכמים יותר בקשר להפתעה צריך לעשות ניתוחים כלשהם של מחזור הרוקיז הנוכחי בהשוואה לאחרים, אבל גם בהנתן ניתוח כזה יש בעייה מסויימת והיא, כרגיל, העונה העקומה.

לא יודע אם יש רוקיז טובים במיוחד העונה, אבל מה שבטוח זו עונה טובה במיוחד בשביל רוקיז בגלל שהלו"ז המטורף והפציעות מכתיבים שימוש יחסית גבוה בהם - פשוט אין ברירה. אני מניח שכרגיל חכמים באמת נהיה רק עוד שנה שנתיים, כאשר נראה איך השחקנים האלו מתפקדים בעונות רגילות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 2:13 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
כדי להיות חכמים יותר בקשר להפתעה צריך לעשות ניתוחים כלשהם של מחזור הרוקיז הנוכחי בהשוואה לאחרים, אבל גם בהנתן ניתוח כזה יש בעייה מסויימת והיא, כרגיל, העונה העקומה.

לא יודע אם יש רוקיז טובים במיוחד העונה, אבל מה שבטוח זו עונה טובה במיוחד בשביל רוקיז בגלל שהלו"ז המטורף והפציעות מכתיבים שימוש יחסית גבוה בהם - פשוט אין ברירה. אני מניח שכרגיל חכמים באמת נהיה רק עוד שנה שנתיים, כאשר נראה איך השחקנים האלו מתפקדים בעונות רגילות.

מסכים. ובכל זאת, יש כאן כמה תופעות מעניינות: אחוזי שלוש גבוהים במיוחד של כמה מהחבר'ה, רכזים שהפכו לרכזים הפותחים של הקבוצות שלהם, שאמפרט שהוא שחקן של 30 דקות בקבוצת פלייאוף, פוטנציאל גבוהים שאני חושב שלא ראינו הרבה זמן, פאריד ולאונרד שנראים כמו חבר'ה קשוחים שיתנו את הרגעים שלהם בליגה. גם אם לעונה העקומה בהחלט יש כאן משקל גבוה, נדמה לי שיהיה שווה לעקוב אחרי המחזור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 4:02 pm 
Hall of Famer

יש כמה שחקנים בולטים וכמה שחקנים חביבים בהחלט אבל אני לא חושב שזה מחזור חזק מהרגיל. נחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 5:35 pm 
Sophomore

אני אדבר על הפייבוריטים שלי מהדראפט הזה להוציא את קריי איירווינג שכרגע הוא רמה אחת מעל כל השאר ואני מניח שכולם מכירים את יכולותיו.

דרק וויליאמס - כמה חבל שיש לו את ביזלי על העמדה, אם אני מיניסוטה אני מחפש לביזלי טרייד כמה שיותר מהר. בובה של שחקן שהפתיע אותי לגמרי עם יכולות הכדרור והתנועה המהירה שלו, הייתי בטוח שהוא הרבה יותר כבד וטווינר קלאסי. יש לו סייז באזור חיוג לברון ג'יימס - 2.03 על 240 פאונד של שרירים. עושה רושם של שחקן שיכול להתפתח לסקורר טוב ולא פחות חשוב - אול אראונד שתורם בכל האספקטים. כבר עכשיו הוא שומר מעולה וריבאונדר מצויין לעמדה שלו. זה נראה כמו הימור פרוע אבל אני מהמר שהוא בסופו של דבר יתפתח לשחקן הכי טוב מהמחזור הזה.

קנת' פאריד - ניצלתי את הליג פאס לשני משחקים של דנבר ומאד אהבתי מאד את מה שראיתי ממנו. נראה כמו פליט מאוז. ריבאונדר ושומר מעולה עם ניתור שני מדהים וזריזות שכמעט לא רואים אצל פאוורים. בנוי על הרבה אנרגיות ולחימה ויש לו כישרון להוציא שחקנים יריבים משלוותם - מזכיר מישהו? מה שמפתיע אצלו זה שהוא גם יעיל מאד התקפית בזמן שהוא מקבל. אני מאד אוהב את הציווט שלו עם ננה ומקווה שג'ורג' קארל יתן לו להישתלט על עמדת הפאוור הפותח, הרינגטון על תקן אינסטנט אופנס מהספסל. בכלל, אני חושב שדנבר הרוויחו יופי מהטרייד על מלו והם יכולים להיות סוס שחור העונה.

אלכס ברקס - אמנם מקבל 0 קרדיט ביוטה ולא ברור למה, הקו האחורי שלהם די עלוב. זה שחקן שראיתי במכללות ומבחינת יכולות לטעמי הוא הסקנד גארד הכי מוכשר שיצא מהדראפט הזה. יכולות כדרור וחדירה לסל גבוהות מאד. נקווה שיקבל יותר קרדיט בהמשך.

אני מאד אוהב גם את טריסטאן תומפסון שהוא שומר מעולה ושחקן התקפה סולידי, קוואי לאונרד (עוד פיקאפ מעולה של הספרס) שהוא גם שומר מעולה ומגוון וקליי תומפסון (בן לאב שחור ואמא לבנה) שהוא קלעי עם ידית רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 8:44 pm 
Junior

סליחה על ההתעסקות בקטנות סקולה, אבל דרק וויליאמס שומר גרוע. אדלמן כבר התפרץ על העניין הזה העונה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 9:41 pm 
Hall of Famer

קודם כל, לא רק שזה לא מחזור חזק מהרגיל, זה מחזור חלש מהרגיל ולא במעט.

שים לב לרשימה של נדב, כמה הסטט' לא מרשימות וכמה הנחות ניתנו (קנטר נתן משחקים דאבל פיגרס בריב', גבוהים מתפתחים לאט זאת משוואה שהתשובה שלה היא תמיד יתכן שיש כאן משהו מיוחד ולפעמים גם התשובה היא לא). טריסטאן תומפסון יכול להתפתח בלי לחץ בקאבס ושוב, הוא יכול גם לא ולאור היכולת הלא משכנעת התשובה עדיין לא ברורה בכלל. אפשר להגיד את אותם דברים בערך על כל שחקן בדראפט. יש מעט שחקנים מאד שחקנים שהוכיחו שהם ברמה של שחקני חמישיה מועילים ואולסטארים עתידיים כרגע אפשר לדבר אולי על שלושה, סביר להניח על אחד.

חייבים לציין ששומפרט שיחק 30 דקות למשחק בניקס ללא קו אחורי. עכשיו עם הפריצה של לין (שומפרט גם נוסה כרכז), החזרה של בארון והתוספת של ג'י.אר סמית' וכמובן גם החזרה של מלו, 15 דקות לרוקי זאת תהיה עדות לכך שד'אנטוני חולה לו על התחת.

קליי תומפסון לא רק בן של אבא שחור, אלא של אחד מיקל תומפסון שב-1978 נבחר בדראפט ע"י הבלייזרס במקום ה...ראשון. לא מימש את ההבטחה של נבחר מספר אחד בדראפט (במקום השישי באותו דראפט למשל היה אחד לארי בירד) אבל היה שחקן ליגה לא רע בכלל וב-87 הגיע ללייקרס כשחקן מחליף והיה חלק חשוב באליפויות הבק טו בק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 10:57 pm 
Junior

מצטער על ההסטה מהנושא אבל ברשותכם אני דוחף הודעה על דראפט 2008.

דראפט 08 הוציא סה"כ 3 סופרסטארים בני 23 - רוז, ווסטברוק ולאב.
ועוד כמה שחקנים עם פוטנציאל אולסטאר רציני: אריק גורדון, ברוק לופז, גלינארי, היברט (שכבר נבחר לאולסטאר) ביסלי ומאיו.
ועוד כמה גבוהים טובים: ריאן אנדרסון, איבקה, דיאנדרה ג'ורדן, ג'וואל מגי, ג'יי ג'יי היקסון ואנטוני רנדולף.
ועוד כמה שחקני חוץ מצוינים: באטום, קורטני לי, ג'ורג' היל מריו צ'אלמרס ואוגוסטין. ויש עוד לא מעט שחקנים טובים...

ב2003 לשם השוואה:
סופרסטארים: לברון וויד כרמלו.
אחרים שנבחרו לאלסטאר: בוש, דייויד ווסט, ג'וש האוורד, מו וויליאמס וקאמן.
גבוהים טובים: פרקינס, דיאו וניק קוליסון שווים אזכור.
שחקני חוץ טובים: היינריך, טי ג'יי פורד, ברבוסה, רידנאוור, פייטרוס דלפינו העיקריים.

לא ציפו לזה אבל דראפט 2008 יכול לתפוס את דראפט 2003 בסיבוב (הוא יותר עמוק, ובמיוחד צריך לזכור שהסטארים בני 23-24).

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ג' מרץ 06, 2012 11:02 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 11:00 pm 
Hall of Famer

רגע, היקסון זה הבחור ההוא שקולע 5 נקודות בקינגס? רנדולף זה ההוא שלא מקבל דקות בקבוצת הלוטרי של מינסוטה?

רק רציתי לוודא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 11:06 pm 
Junior

אה, אז אתה כנראה גם יודע את הממוצעים שלהם שנה שעברה:
היקסון עם 13.8 נק' ו8.7 רב' בקאבס ורנדולף 11.7 נק' ו5.2 רב' בוולבס, הם בני 23 ולבטח שווים אזכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 1:01 am 
Hall of Famer

פלאש, אני חולה על התחת של דרק רוז, ודראפט 2008 היה באמת פנטסטי, אבל לא חושב שיש מה להשוות ל-2003.

לגבי המחזור הנוכחי, ההצלחה של אירווינג לא מפתיעה, ולא סתם הימרתי עליו כרוקי השנה. הואקום בקליבלנד בשילוב עם זה שהוא פשוט רכז מוכשר (ואת זה אמרתי עוד על בסיס 8 משחקי עונה סדירה + 2-3 משחקי טורניר מכללות), היוו בסיס מצוין. השאלה העיקרית היא איך זה יראה בעונה השנייה. האם אירווינג הוא שחקן שיסובב את הפרנצ'ייז הזה 180 מעלות כמו שעשו שחקנים כמו רוז, דרון ויליאמס וכריס פול, או שזה יהיה תלוי בעוד גורמים. להערכתי, אירווינג צריך לפחות עוד 3 שחקנים לשחק איתם כדי שהקאבס יתחילו להיראות כמו קבוצה. עד אז, קליבלנד תמשיך להתפלל לאלילת הלוטרי.

בלי לחזור על יותר מדי דברים שכבר נכתבו, אני חושב שהפיקאפ שהכי מרשים עד עכשיו זה מרשון ברוקס. יש לו הרבה חוצפה, אבל אני חושב שאפשר להכתיר אותו כשוטינג גארד הכי טוב השנה מהמחזור שלו.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 2:27 am 
מנהל פורום

אני רוצה להיות זה שהולך נגד הזרם, ולהגיד שאירווינג הוא לוק אצלי בפנקס על ה-ROY
כרגע הוא בהחלט נראה כמועמד הטוב ביותר, אבל אם הוא ורוביו ממשיכים ביכולת הנוכחית שלהם, ומיניסוטה יסיימו בפלייאוף בדרך פלא כזאת או אחרת, אני חושב שרוביו ידלג אצלי בפנקס למקום הראשון.
נחכה ונראה מה יוליד יום.

לגבי 2008 מול 2003, כמו כל דבר, הבעייה מתחילה כבר בהתחלה
זה טוב ויפה שלושה סופרסטארים מול 3 סופרסטארים, אבל עם כל הריספקט אין שום אפשרות להשוות בכלל בין השלשות הללו.
לברון עם כל הכבוד לכולם זה חומר לטופ-10 בהיסטוריה, לא משהו שאחד מבין החמישה האחרים יתקרב אליו.
ווייד בגיל 23 (עונה שנייה) לקח את מיאמי על הגב כל הדרך עד להפסד במשחק השביעי בגמר המזרח מול האלופה המכהנת, שלולא הפציעה של וויד במשחק 5, כנראה שהוא היה מעפיל כבר אז לגמר.
כרמלו עשה אימפקט מייד בדנבר, ובגיל 23 גירד את ה-30 נקודות למשחק.

רוז אחלה, אבל עדיין לא עשה משהו משמעותי מעבר להיחנקות מול מיאמי בגמר המזרח האחרון, ווסטברוק (אני אישית מת עליו) עשה פלייאוף ועונה נהדרים בעונה שעברה, אבל עדיין יש איזה דוראנט שם לפניו, ועל קווין לאב נדבר אחרי שישחק במשחק פלייאוף הראשון שלו.

גם אם 2008 על פניו נראה כעמוק יותר, מבחינתי העסק נגמר ברגע שההשוואה החלה, וזה עוד לפני שהלכנו הלאה (בוש ודיוויד ווסט זה יותר טוב מכל מה שיש ל-2008 להציע נכון להיום, אולי פרט לאריק גורדון שנראה עם פוט' להגיע אליהם).

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 11:00 am 
Hall of Famer

אגב, אדגיש שלא דיברתי כאן על מחזור חזק יחסית לאחרים. אמרתי שלמיטב זכרוני דיברו על המחזור הזה כחלש, ונדמה לי שאולי הוא חזק יותר ממה שציפו. כמו שכבר כתבתי קודם, לדעתי יש כאן שחקנים מיוחדים שעוד נדבר עליהם בליגה וכמובן עניין הגבוהים. אגב, בנצחון הלילה של שארלוט על המג'יק, ביסמאק ביומבו מסיים עם 15 ריבאונדים, 10 נקודות ו-7 חסימות מול דווייט הווארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 11:16 am 
Junior

וולפסון צודק, אני רק אומר שיש סיכוי לא רע שזה יקרה. בגיל 23 שלישית הסופרסטארים של 2003 היו פיצוץ, אבל כיום הדראפט ההוא בעונה תשיעית ולא השיג המון. לברון וכרמלו די מאכזבים (ולא השתפרו הרבה מגיל 23), וויד מאז האליפות לא עשה משהו מדהים ובוש התברר כאופציה שניה/שלישית ולא ה-כוכב.
במידה ומיאמי תאכזב במבחן התוצאה וOKC/הבולס יזכו ביותר אליפויות, ההבדל בין לברון&וויד לבין רוז&ווסטברוק לא יהיה ענק, ואז, אם נשווה בין דראפט 08 בעוד 5 שנים, לבין דראפט 03 בשיאו, נראה (לדעתי) שלאב=כרמלו, לופז>בוש, גורדון>דייויד ווסט, גאלינארי=ג'וש האוורד, היברט>קאמן, וכו'... כמובן לברון-וויד-בוש יעשו 4-5 אליפויות ההשוואה גמורה, הרוב תלוי בהצלחה של מיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 11:28 am 
Hall of Famer

אני אפילו לא יודע איך להתחיל להתייחס להודעה הזאת.
מלו, אכן די דרך במקום (אם כי היו שנים בסוף התקופה בדנבר בה נראה כאילו הוא בהחלט כן התקדם).
לברון התקדם ללא ספק, כלומר הוא עדיין אפס נטול ביצים, אבל הוא האפס נטול הביצים עם כישורי הכדורסל הכי מדהימים בהיסטוריה.
בוש הוא אכן אופציה שניה או שלישית, אבל בקבוצה עם לברון או וויד. שים אותו בלפחות מחצית מהקבוצות האחרות בליגה (כולל כמה חזקות, כמו אטלנטה, פילי או אינדיאנה), והוא בקלות אופציה ראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 11:29 am 
מנהל פורום

FLASH כתב:
וולפסון צודק, אני רק אומר שיש סיכוי לא רע שזה יקרה. בגיל 23 שלישית הסופרסטארים של 2003 היו פיצוץ, אבל כיום הדראפט ההוא בעונה תשיעית ולא השיג המון. לברון וכרמלו די מאכזבים (ולא השתפרו הרבה מגיל 23), וויד מאז האליפות לא עשה משהו מדהים ובוש התברר כאופציה שניה/שלישית ולא ה-כוכב.

לברון לא השתפר מאז גיל 23? אם כבר אז משלושתם וייד, שנבחר בגיל קצת יותר מבוגר, הוא זה שיחסית לא השתפר עם השנים. גם כרמלו, עם כל הביקורת עליו, הוא שחקן שהתקדם ובטח לברון ששיפר המון את הקליעה שלו, את משחק הפוסט-אפ, ואת ההגנה. אני גם מקווה שאתה מודע לכך שהם לא באותו גיל, נכון?
מחזורי דראפט כמעט אף פעם ל מודדים בכמות אליפויות והנסיון שלך להראות כאילו דראפט עם 3 שחקנים ברמה הגבוהה ביותר בליגה ועוד אולסטאר או שניים הוא דראפט בינוני הוא לא פחות מפתטי.

FLASH כתב:
כמובן לברון-וויד-בוש יעשו 4-5 אליפויות ההשוואה גמורה, הרוב תלוי בהצלחה של מיאמי.

אה יופי, אז אם תוך 5 עונות הם יקחו 5 אליפויות (או "רק" 4) אז הם בסדר... אבל אם כולה 2-3 אליפויות אז בטח לא שווה כלום, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 11:31 am 
Hall of Famer

אגב, חשבתי עכשיו על משהו. למרות שאין מה להשוות ביניהם בכלל, ולמעשה ללברון יש עוד דרך ארוכה ארוכה ארוכה בשביל להגיע לכמה מהשחקנים הגדולים בהיסטוריה, יתכן והוא כבר עתה שחקן הליגה הרגילה הטוב בהיסטוריה, מאז ווילט צ'מברליין, שגם הוא כמו לברון שלט בליגה הרגילה אבל לא באמת לקח אליפויות. אבל תכל'ס, יש מצב שאם אני לוקח שחקן בהיסטוריה לעונה נטולת פלייאוף, וואלה - יש מצב שהאיש הזה הוא לברון.

כמובן אם מדובר בעונה עם פלייאוף, יש משהו כמו 20 שחקנים שאני לוקח לפניו, אבל זה לא הנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 11:33 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
לברון התקדם ללא ספק, כלומר הוא עדיין אפס נטול ביצים, אבל הוא האפס נטול הביצים עם כישורי הכדורסל הכי מדהימים בהיסטוריה.

איך אני מת על הגדרות מעודנות ומדויקות.

ואז אתה בא עם זה:

נורטון כתב:
אגב, חשבתי עכשיו על משהו. למרות שאין מה להשוות ביניהם בכלל, ולמעשה ללברון יש עוד דרך ארוכה ארוכה ארוכה בשביל להגיע לכמה מהשחקנים הגדולים בהיסטוריה, יתכן והוא כבר עתה שחקן הליגה הרגילה הטוב בהיסטוריה, מאז ווילט צ'מברליין, שגם הוא כמו לברון שלט בליגה הרגילה אבל לא באמת לקח אליפויות. אבל תכל'ס, יש מצב שאם אני לוקח שחקן בהיסטוריה לעונה נטולת פלייאוף, וואלה - יש מצב שהאיש הזה הוא לברון.

כמובן אם מדובר בעונה עם פלייאוף, יש משהו כמו 20 שחקנים שאני לוקח לפניו, אבל זה לא הנושא.

אתה יודע, לא תמיד חייבים לבחור את המילים הכי מפוצצות וקיצוניות כדי לתאר משהו. אפשר וצריך להגיד שיש ללברון בעיה בקלאץ', אבל "אפס נטול ביצים"...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 11:40 am 
Hall of Famer

נכון, אבל הסיבה שהוא אפס נטול ביצים היא בגלל שהוא השחקן הכי מוכשר בהיסטוריה. אם הוא היה עוד אחד, ועדיין היו רועדות לו הביצים בגמר, זה היה פחות משנה. העובדה שהוא שחקן עונה רגילה כל כך גדול, איש עם נתונים כל כך מושלמים, ובכל זאת מישהו שלא מסוגל לעשות כלום כשהכסף על השולחן, הופכת אותו כאמור לאפס נטול ביצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 11:41 am 
Junior

טוב זו הודעה אחרונה שלי בנושא, אי אפשר להתווכח ברצינות עם אנשים שבטוחים שכל מה שאני רושם זה בגלל שאני אוהד לייקרס ואנטי כל השאר :roll:

בוש התברר כאופציה שניה/שלישית בקבוצה עם שאיפות צמרת, זו הכוונה. לברון וכרמלו בגיל 23 (2008 ) כבר היו קרובים לרמתם היום, ב2009 שניהם היו בשיאם (לברון MVP ו66 נצחונות, מלו הגיע לגמר מערב). מיאמי גם עם 2-3 אליפויות תהיה בסדר, אבל לכמות כזו יכולים גם להגיע הבולס והת'אנדר, ודראפט 03 היה מצוין ולא בינוני. סלאמת'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 11:50 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
נכון, אבל הסיבה שהוא אפס נטול ביצים היא בגלל שהוא השחקן הכי מוכשר בהיסטוריה. אם הוא היה עוד אחד, ועדיין היו רועדות לו הביצים בגמר, זה היה פחות משנה. העובדה שהוא שחקן עונה רגילה כל כך גדול, איש עם נתונים כל כך מושלמים, ובכל זאת מישהו שלא מסוגל לעשות כלום כשהכסף על השולחן, הופכת אותו כאמור לאפס נטול ביצים.

סליחה, אבל אני פשוט לא אוהב את הזלזול הזה. שיא הקריירה של לברון עוד לפניו (או לפחות בעצומו), והוא שיחק רוב הקריירה בקבוצה די גרועה (לדעתי, גם בשיא הכשרון של הצוות המסייע שלו, הוא היה פחות טוב באופן משמעותי מצוותים אחרים שראינו באלופות). לא הצליח להביא עדיין אליפות? נכון, זה מעמיד לו קוף על הכתף, אולי אחד כבד. אבל מפה ועד "אפס חסר ביצים" הדרך נראית לי ארוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 11:55 am 
מנהל פורום

FLASH כתב:
טוב זו הודעה אחרונה שלי בנושא, אי אפשר להתווכח ברצינות עם אנשים שבטוחים שכל מה שאני רושם זה בגלל שאני אוהד לייקרס ואנטי כל השאר :roll:

בוש התברר כאופציה שניה/שלישית בקבוצה עם שאיפות צמרת, זו הכוונה. לברון וכרמלו בגיל 23 (2008 ) כבר היו קרובים לרמתם היום, ב2009 שניהם היו בשיאם (לברון MVP ו66 נצחונות, מלו הגיע לגמר מערב). מיאמי גם עם 2-3 אליפויות תהיה בסדר, אבל לכמות כזו יכולים גם להגיע הבולס והת'אנדר, ודראפט 03 היה מצוין ולא בינוני. סלאמת'.

גם אני וגם נורטון לא כתבנו שום דבר על לייקרס או אנטי לייקרס. ההודעה שלך הייתה מוזרה בלי קשר.
התגובה היחידה שנשאר עוד לתת להודעות שלך:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 12:02 pm 
Junior

ודים, רק מהמשפט "אם מיאמי יזכו ב2-3 אליפויות זה לא שווה כלום?" ברור מה הפריע לך.
הערה נוספת לנורטון: ג'ורדן ב6 האליפות הוביל את הבולס ל64.5 נצחונות בממוצע בעונה הרגילה. ב9 העונות של ג'ורדן עם פיפן (לא החשבתי את עונת החזרה של ג'ורדן ב95) הבולס נצחו בממוצע 60 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 12:07 pm 
מנהל פורום

אין לי מושג מה אתה רוצה. באמת. אני אפילו לא אוהד של מיאמי ואישית לא יפריע אם הם לא יקחו אליפות אף פעם.
אבל באמת מסקרן אותי להבין אותו משפט, מהקונוטציה שבה הוא נכתב, הביא אותך לקשר את כל ההודעה שלי לאנטי-לייקרס. זה כאילו אתה בכוח מנסה להיות הנרדף המסכן.
מאז ימי חגי אלמדלסי לא קראתי הודעות כה הזויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 12:18 pm 
Junior

פףףףףףףףףףףףףףףף
אולי עכשיו תבין: רשמתי שההשוואה תהיה גמורה אם מיאמי יזכו ב4-5 אליפויות (=לא משהו שהבולס/הת'אנדר יוכלו להתחרות בו, אפילו ביחד), אבל אם הבולס/הת'אנדר יזכו ביותר אליפויות ממיאמי אולי אפשר להשוות. איך קפצת למסקנה ש2-3 אליפויות של ההיט בטח לא שווים כלום? ואיך הצלחת ליחס לי דעה שדראפט 03 בינוני? וה"לא אכפת לי ממיאמי" בכלל מגוחך, כל הודעה שלך בנושא מגינה עליהם וגם אם לברון ישתין במכנסיים ליטרלי עדיין תגן עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, B.a.c ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה