סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 01, 2024 8:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור הרוקיז של 2011
הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 12:29 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אתה רשמת שההשוואה תהיה גמורה אם תוך 5 עונות הקרובות מיאמי יקחו את כל התארים (או מקס' יפסידו פעם אחת אליפות) - איזה נדיב אתה.
זאת אומרת לקחת תסריט שהסיכוי שלו להתממש הוא אפסי ושרק אם הוא יתממש אתה תתן ללברון, וייד ובוש את הקרדיט המגיע להם כשחקנים טובים מאוד.
כדי לנסות להראות לך כמה זה מגוחך רשמתי בהגזמה את העניין עם 2-3 אליפויות. זה לא שבאמת טענתי שאמרת שדבר כזה לא יהיה שווה כלום.

לגבי זה שדראפט 2003 בינוני - תקרא אתה את כל ההודעה שלך בהתחלה שוב ותגיד לי אתה. אז לא "בינוני" אלא "בינוני++" או "טוב-".

לגבי מיאמי - זו בדיוק הבעיה שלך (בעצם אולי אחת מהן). מרוב שאצלך בראש הכל דבוק ביחד עם קובי-לייקרס-קלאץ'-אליפויות ובצורה כל כך פנאטית, אז אתה לא מסוגל להבין שיש אנשים שיכולים לאהוב את לברון כשחקן ולחשוב שהוא שחקן טוב (כן כן, אפילו שהוא צ'וקר!) ועדיין הם לא יסתובבו כל היום עם חולצה של מיאמי וכל הודעה שלהם בפורום תנסה להגן על מיאמי ולרדת על הלייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 12:47 pm 
Junior

אני לא יותר פנאט קובי ממה שאתה פנאט של לברון, תהיה בטוח.
ולא הבנת: רשמתי שהשוואה נכונה תהיה בין דראפט 08 בעוד 5 שנים, לדראפט 03 בשיאו. אם וויד-לברון-בוש יזכו ב4-5 אליפויות (בלי שום מגבלת זמן) ההשוואה תהיה גמורה בכל מקרה כי רוז&ווסטברוק לא יגיעו לרקורד כזה כנראה. ורשמתי במפורש שדראפט 03 מצוין, אבל תמשיך, תמשיך להכניס לי מילים לפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 1:01 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
נורטון כתב:
נכון, אבל הסיבה שהוא אפס נטול ביצים היא בגלל שהוא השחקן הכי מוכשר בהיסטוריה. אם הוא היה עוד אחד, ועדיין היו רועדות לו הביצים בגמר, זה היה פחות משנה. העובדה שהוא שחקן עונה רגילה כל כך גדול, איש עם נתונים כל כך מושלמים, ובכל זאת מישהו שלא מסוגל לעשות כלום כשהכסף על השולחן, הופכת אותו כאמור לאפס נטול ביצים.

סליחה, אבל אני פשוט לא אוהב את הזלזול הזה. שיא הקריירה של לברון עוד לפניו (או לפחות בעצומו), והוא שיחק רוב הקריירה בקבוצה די גרועה (לדעתי, גם בשיא הכשרון של הצוות המסייע שלו, הוא היה פחות טוב באופן משמעותי מצוותים אחרים שראינו באלופות). לא הצליח להביא עדיין אליפות? נכון, זה מעמיד לו קוף על הכתף, אולי אחד כבד. אבל מפה ועד "אפס חסר ביצים" הדרך נראית לי ארוכה.

נו, בסדר. אתה לא אוהב את הזלזול, ואני מזלזל בכל זאת. לברון נתן לי מספיק סיבות טובות להצדיק את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 1:03 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
ודים, רק מהמשפט "אם מיאמי יזכו ב2-3 אליפויות זה לא שווה כלום?" ברור מה הפריע לך.
הערה נוספת לנורטון: ג'ורדן ב6 האליפות הוביל את הבולס ל64.5 נצחונות בממוצע בעונה הרגילה. ב9 העונות של ג'ורדן עם פיפן (לא החשבתי את עונת החזרה של ג'ורדן ב95) הבולס נצחו בממוצע 60 משחקים.

היי, לא אמרתי שג'ורדן הוא לא שחקן עונה רגילה עצום. אמרתי שלברון ככל הנראה, לא נופל ממנו, ויש לו קייס שבו הוא אפילו עולה על ג'ורדן כשחקן עונה רגילה (כי לעשות כאלה עונות עם ערמת הבינוניות של קליבלנד זה יפה. אם כי כמובן אני לא מנסה להרבות בכבודם של ג'ד בוצ'לר או דיקי סימפקינס). כולה דיברתי על קייס, ואין שום ספק שלברון הוא שחקן עונה רגילה נהדר (טוב מקובי בפרמטר הזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 3:49 pm 
מנהל פורום

FLASH כתב:
אני לא יותר פנאט קובי ממה שאתה פנאט של לברון, תהיה בטוח.
ולא הבנת: רשמתי שהשוואה נכונה תהיה בין דראפט 08 בעוד 5 שנים, לדראפט 03 בשיאו. אם וויד-לברון-בוש יזכו ב4-5 אליפויות (בלי שום מגבלת זמן) ההשוואה תהיה גמורה בכל מקרה כי רוז&ווסטברוק לא יגיעו לרקורד כזה כנראה. ורשמתי במפורש שדראפט 03 מצוין, אבל תמשיך, תמשיך להכניס לי מילים לפה.

תקרא לזה איך שאתה רוצה, אבל העובדה היא שאף פעם לא הייתה לי בעיה להודות, גם כאן בפורום, מתי לברון היה גרוע ומתי הוא "נחנק" ומתי הוא היה אשם בהפסד ושהוא לא השחקן המושלם ביקום.
בנוסף אני אף פעם לא נכנסתי לדיון על שחקן אחר רק כדי לחפש איפה אפשר לדחוף דברי הלל כלפי לברון. או לחילופין אף פעם לא התחלתי למהשמיץ שחקן אחר בדיון על לברון, רק כדי להוכיח כמה לברון טוב.

תחשוב על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 4:46 pm 
Junior

להשמיץ שחקן אחר כדי להוכיח כמה שחקן X טוב? ברור שעשיתי. לדוגמא, אם מדברים על האם X שחקן העונה הרגילה הכי טוב, פשוט שתהיה הוצאת לעז ברבים על שחקן Y, מטבע ההשוואה. מעבר לזה בטח שהודיתי כשקובי שיחק גרוע והיה רע בקלאץ' או בפלייאוף.

הנה דוגמא: לברון שחקן עונה רגילה טוב מקובי- אין שאלה. אבל בעיני יש לו עוד דרך ארוכה עד שהוא יוכתר כשחקן עונה רגילה טוב מMJ, לברון יצטרך להשיג 65 נצחונות לעונה לאורך 6 שנים כדי לעבור את מייקל, בתקופה במיאמי הוא מנצח 59-60 משחקים בעונה ווויד לא הולך להשתפר בשנים הבאות. לג'ורדן בשיאו היו סטטיסטיקות טובות יותר, לברון בן 27, הנה הממוצעים של ג'ורדן מגיל 24 עד 30: 32.5 נק' 6.6 רב' 6.2 אס' (על 2.9 אב') 2.8 חט' וחסימה אחת, קלע ב52.5% שדה ו84.5% עונשין, אני לא חושב שלברון יגיע לרמת שלמות כזו אפילו בעונה הרגילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, B.a.c, Google [Bot], Hacohen, kakon3, עופר האדום ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: