Red Sumo1 כתב:
הקנאה כאן.
קנאה במי? כדורגל ישראלי מעניין לי את קצה העפעף, וגם בימים שעניין אותי, אהדתי את בני יהודה (כן, ערן, הקבוצה של התימנים). ככה שקנאה קשורה לכאן כמו ש<משהו> קשור ל<משהו אחר שממש לא קשור אליו>
Red Sumo1 כתב:
צוד:
אם יש לך הוכחה שהרימון עשן נזרק ע"י אוהד הפועל, תביא את זה לטביב. הוא הבטיח פרס כספי יפה למביא ההוכחה.
אין לי הוכחה.
הרשה לי, אבל, להמליץ לך על סדרת המופת "עספור", בה נמלט הגיבור במהלך העונה השניה מפני רודפיו, בין השאר בגלל שכשזרקו עליו רימון הוא העדיף להניח שזה "מוסלמים אנטישמים" ולא מישהו ספציפי שמחפש להרוג אותו.
או במילים אחרות: אוהדי הפועל ת"א מובילים מחאה קולנית ואלימה נגד אלי טביב, במהלך המחאה נזרק רימון על הבית שלו. עכשיו יש שתי אפשרויות: או שזה אוהד הפועל חמום שנישא על גלי השנאה, או שזה רימון שנורה מעזה, עקף את כיפת ברזל, והגיע בדיוק לבית של טביב בטיימינג מושלם.
אני יודע שאופציה ב היא יותר הגיונית, כנראה הקנאה גורמת לי לחשוב שדווקא א היא הנכונה.
(אגב, אותה חולית חמאס שירתה את הרימון על ביתו של טביב, אחראית בין השאר לרצף האירועים הבא:
זריקת בובה בדמות בנו של אובארוב המוכתמת בדם לעברו של השוער שהיה במצב נפשי ומשפחתי קשה.
כתיבה ''נאצים'' ו''תאי גזים'' על קירות מועדון מכבי ת''א.
מזמורי שואה ותאי גזים למכבי ת''א והשוואת אבי נימני להיטלר.
קריאות ''ניאו - נאצים'', ''שער 11 גטו'', ''שמעון מזרחי תתאבד'' והצדעה במועל יד באופן גלוי.
רפרטואר קבוע של שירי נאצה בכל שבת הקורא לשואה ותאי גזים למכבי ת''א וייחול לפיגוע בטדי.
רימון שפגע באדהם שביטה, שהיה מאושפז במצב אנוש.
זריקת רימון על אוהדי ביתר בבבלומפילד 2008.
כניסת אוהד הפועל למגרש בדרבי ב- 2008, וזריקת רימון על הקהל של מכבי מתוך המגרש
בפרשת האולם באושיסקין: רימון על משרדי מכבי ת''א.
רימון שנזרק במטרה לפגוע בשמעון גרשון ולבסוף פגע באבוקסיס.
הוצאת דיסק עם שירי נאצה שמאחלים ''סרטן בראש של טייב'' וקריאה ברורה לרצח.
זריקת רימון על שוער הפועל אשקלון באמצע משחק (1998).
קשירת יונה למשקוף השער במשחק נגד הפועל פ''ת (2004).
זריקת פחית בראש של רופא הנבחרת ד''ר רוסנובסקי שחייו ניצלו בנס!
גילוי ''רגישות'' כשאוהדי הקבוצה שרו שירי זימה על בתו של מעסה מכבי ת''א, שנספתה בהתרסקות מטוס (2005).
זריקת לבנה שפתחה את הראש לנער אוהד מכבי בגיל 13 (במהלך משחק גביע הטוטו, 2005).
חריטת צלבי קרס על מכוניתו של שמעון מזרחי בשדה דב אחרי הפסד האליפות לגליל.
צלבי קרס בביתו של יניב גרין.
קריאות נאצה לגור שלף "איפה אבא?"
קריאות נאצה במשחק נגד הגליל צעקו ''קטיושות לגליל''.
כתובות נאצה נגד בתו של איציק קמרי מעסה מכבי ת''א לשעבר (עדי ז''ל) .
ריסוס כתובות נאצה בקבר הוריו של חולדאי ראש עירית ת''א.
יא חביבי, תראה מה עושה החמאס, ובהכל מאשימים את הפועל תל אביב. סתם, באמא שלי, סתם.
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.