סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 11:36 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 10:40 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
לבוסטון יש כרגע בסה"כ שלושה זקנים בסגל (גארנט, פירס וטרי) כאשר אחד מהם עולה מהספסל ונראה ששני האחרים עדיין יכולים לשחק. רק שעכשיו יש להם ספסל הרבה יותר טוב וגם לא מעט שחקנים צעירים שיורידו את העומס מפירס וגארנט. במידה וגרין חוזר מהפציעה וסאלינג'ר לא נפצע אז יש להם סבבה של הרכב (רונדו, לי, טרי, בראדלי בגארדים, פירס, גרין, פייטרוס, באס, סאלינג'ר בפורוורד, גארנט, סטיסמה ומלו בסנטר). חסר אולי PG מחליף נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 10:42 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
השאלה היחידה היא האם הסבבה הרכב הזה הופך אותם למועמדים סבירים לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 10:45 am 
Hall of Famer

סאטריאני, מאיפה הבאת את זה שבראדלי נגר? מהרגע שאלן נפצע לקראת סוף העונה שעברה לאורך חודש וחצי הוא נתן 15 נק' ב-52% מהשדה ויותר משלשה למשחק ב-50% מהשלוש, לאורך העונה כולה יש לו 50% מהשדה, 40% לשלוש ו-80% מהקו. מילא היית אומר שהפציעה בכתף היא כרונית ושהוא לא יוכל לשחזר את היכולת הזו, טענה קבילה לגמרי, אבל נגר? הוא כנראה לא ממש קובי ברייאנט או ריי אלן מבחינת טכניקת הזריקה שלו, אבל גם נגר הוא ממש לא.

וראובן, קודם כל, לגבי הויכוח הנוכחי, ברור שהוא מלא ב-"אם" וב-"אני חושב", אלא אם כן מישהו מאיתנו נביא (אני בטח שלא), איך אתה רוצה שנעריך את הסיכויים לעונה הבאה? הנתונים היחידים שאין ויכוח לגביהם זה מה שהיה בעונה שעברה, ומה שהיה בעונה שעברה אומר שהסלטיקס קונטנדרים, לגבי מה שהם עושים בקיץ, זה הכל עניין של דעה והרגשה. ולגבי הויכוח הקודם, אני לא חושב שטעיתי, באותו זמן חשבתי שדטרויט היא לא איום אמיתי על האליפות וחשבתי שהערך של השחקנים שלה הולך לצנוח (זוכר מה קרה לערך של בן וואלאס? לזה של פרינס? לזה של המילטון?), היום אני חושב על בוסטון שהיא כן קונטנדרית ויותר מזה, שהערך של חבר'ה כמו גארנט ופירס גדול יותר לסלטיקס ממה שהם שווים בשוק, כלומר טרייד עליהם יהיה הפסד ערך. בגלל זה אז היה הגיוני בעיני שדטרויט תעביר את הנכסים שלה כדי לבנות לעתיד והיום לא הגיוני שבוסטון תפרק את החבילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 10:53 am 
מנהל פורום

אבל רוני, זה בדיוק מה שאני טוען - שכל הדברים האלה מבוססים על מחשבות והערכות, ולכן לא הגיוני לפרק בטרם עת. כמו שאתה חושב את המחשבות האופטימיות האלה על בוסטון יכול מישהו אחר לחשוב מחשבות אופטימיות על דטרויט או על כל קבוצה אחרת.

זה להבדיל מהודאות הכמעט מוחלטת וזה שכשמתחילים לפרק זה ייגמר בקבוצת לוטרי (במקרה הטוב) שאין לאף אחד מושג מתי היא תעלה חזרה. לבוסטון לקח עשרים שנה, לדטרויט משהו כמו 15 שנה (בין שתי האליפויות, ההתפרקות הנוכחית יכולה ותימשך עוד), לשיקגו מעל עשור (וזה לא שהם בימי ג'ורדן עכשיו) וכו'. אין אף אוהד, רציונלי או לא רציונלי, שירצה לוותר על סיכוי (גם אם קטן) תמורת ודאות שלילית. אבל כשאתה אוהד אתה מעדיף לראות את הסיכויים, וכשזו קבוצה שאין לך קשר רגשי אליה יותר קל לרצות שהם ישנו דברים כי הם ממילא הפסיקו להיות מעניינים.

אגב, לגבי דטרויט, לפחות לפי הניתוח של נדב בזמנו הם לא הפסידו כלום מכך שהם המשיכו עם הקבוצה ההיא (כמובן שהם הפסידו הרבה על טרייד בילאפס הכושל), והשיגו סיטואציה של הרבה כסף פנוי לשלב שבו באמת הם היו צריכים לבנות מחדש. זה שהם בזבזו אותו על שטויות לא אומר כלום ואם כבר רק ממחיש את הטענה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 11:24 am 
Hall of Famer

זהו, שאני אובייקטיבי עד כמה שאני יכול, אני חושב שדטרויט יכלה להשיג הרבה יותר חתיכות לפאזל אם היא הייתה מפרקת אותו מוקדם יותר, כסף מתחת לתקרה, ואת זה ראינו כבר לא מעט פעמים, לא שווה כמעט כלום אלא אם כן אתה הלייקרס או משהו בסגנון, ברוב המקרים התוצאה היחידה שלו היא שתבזבז יותר מדי על כל מיני פרי אייג'נטים בינוניים. ובכל מקרה, שוב, ההערכה שלי את המצב של דטרויט אז ושל הסלטיקס של היום היא שונה, ולכן זה רק הגיוני שהניתוח שלי לגבי מה צריך לעשות הוא שונה, אתה יכול להתווכח עם הניתוח שלי ולהגיד שהמצבים זהים, אתה יכול להגיד שבתור אוהד אני אופטימי מדי וזה גם לגיטימי, אתה לא יכול לטעון שטעיתי אז (מה גם שעובדתית צדקתי-ההרכב ההוא של הפיסטונס לא הגיע לגמר אחרי 2005, וזה כשהם משחקים במזרח שהיה חלש יותר משמעותית באותן שנים ודטרויט לא השיגה ערך מקסימלי על השחקנים שהיו לה).

אם היום הייתי אומר שהסלטיקס הם לא קונטנדרים אבל הם צריכים להישאר עם הסגל הנוכחי כי להגיע לסיבוב ראשון-שני-שלישי בפלייאוף בלי לאיים על אליפות זה עדיף על בנייה מחדש, זה היה מקביל להודאה בכך שמה שאמרתי אז לא נכון, אבל אני אומר היום בדיוק מה שאמרתי אז-קבוצה ותיקה שכבר לא מאיימת על אליפות ולא יכולה לאיים על אליפות בשינויים מינוריים צריכה לפרק את החבילה, קבוצה שמאיימת על האליפות לא צריכה להתפרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 12:21 pm 
מנהל פורום

א. אני טוען שאתה לחלוטין לא אובייקטיבי ולא מסוגל להיות אובייקטיבי (וזה בסדר כמובן).
ב. מכיוון שמדובר על השערות ותחזיות, אז אני לא חושב שהניתוח שלך שונה אלא שהתחזית שונה, והיא כמובן מושפעת מהצורך להיות אופטימי כשמדובר בקבוצה שלך. אם אתה טוען שזו תחזית אובייקטיבית - אני אשמח לראות פרשנות אחת (לא של סימונס) שטוענת שההגעה של ג'ייסון טרי או הבחירה בדראפט של סאלינג'ר משפרת את סיכויי האליפות של הסלטיקס.

ואגב, אם בוסטון זוכה באליפות השנה, אני דורש דיבידנדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 12:36 pm 
Hall of Famer

כן, אבל גם שנה שעברה כשהם היו במרחק רבע אחד מלהדיח את האלופה וגם ב-2010 כשהם היו במרחק רבע אחד מלקחת אליפות אף אחד לא נתן להם צ'אנס (חוץ ממני, האוהד המשוחד והלא אובייקטיבי) וראה זה פלא, הם היו קונטנדרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 12:43 pm 
מנהל פורום

ב-2010 אף אחד לא נתן להם צ'אנס? אני בטוח שאני למשל לא נכלל ב"אף אחד" הזה. ממתי לאלופה המכהנת שהסגל שלה נשאר כמעט כשהיה אין צ'אנס לזכות באליפות?

אני בכל אופן חושב שמישהו שיקרא את ההודעות שלך כאן (לא של הפרשנים האובייקטיביים), עם כל האמים והכנראים שלהם, יסיק שבוסטון היא לא קונטנדרית רצינית. ככה שאני לא בטוח איזה צ'אנס אתה נותן להם (על אורלנדו השנה דיברנו על 1 ל-30. אתה נותן להם יותר?). אבל זו רוח הספורט - להמשיך לנסות כל עוד אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 1:29 pm 
Hall of Famer

ב-2010 הם לא היו האלופה המכהנת, ב-2009 הם הודחו בסיבוב השני ב-7 משחקים ע"י אורלנדו (העונה שבה גארנט נפצע), ב-2010 גארנט עוד לא חזר לעצמו והיה קונצנזוס די רחב שהם גמורים.

חוץ מזה, האם והכנראה שלי הם לא שונים בהרבה לגבי כל קבוצה אחרת, לגבי מיאמי אתה לא יכול להגיד שהם תלויים בהחלמה של ווייד מהניתוח בברך? לגבי ברוקלין אתה לא יכול להגיד שהם תלויים בספסל שהם יצליחו להרכיב ובחיבור בין שחקנים שאף פעם לא שיחקו ביחד? לכל קבוצה יש את האם-ים והאולי-ים שלה.

ואני שוב אסביר מה שהסברתי כבר 1000 פעם, אורלנדו של 2009, 2010 ו-2011 הייתה קבוצה שמבחינתי, שים אותה מול קונטנדרית אמיתית כשהקונטנדרית בהרכב מלא, אני לא נותן לה סיכוי, כלומר היא תלויה בפציעות של קבוצות אחרות, אחרת אין לה צ'אנס לאליפות. בוסטון של העונה הקודמת, וגם של זו הבאה, היא בעיני קבוצה שאם היא בריאה יש לה סיכוי ריאלי לנצח כל קבוצה בליגה בסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 2:38 pm 
מנהל פורום

נו בחייך, אתה משווה "אם" של סאלינג'ר יהפוך לשחקן משמעותי בעונת הרוקי שלו ו"אם" שנוגע לסטטוס של כוכב?

ואני לא כל כך מבדיל בין תלות בכך שאצלך לא ייפצע אף אחד מאשר תלות שאצל יריבה X ייפצע מישהו. מה גם שכנראה שבוסטון של השנה הגיעה בכלל לגמר המזרח בזכות פציעה כזו (ונתנה פציעה של שיבעה משחקים מול ההיט בזכות פציעה אחרת כזו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 3:11 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
סאטריאני, מאיפה הבאת את זה שבראדלי נגר? מהרגע שאלן נפצע לקראת סוף העונה שעברה לאורך חודש וחצי הוא נתן 15 נק' ב-52% מהשדה ויותר משלשה למשחק ב-50% מהשלוש, לאורך העונה כולה יש לו 50% מהשדה, 40% לשלוש ו-80% מהקו. מילא היית אומר שהפציעה בכתף היא כרונית ושהוא לא יוכל לשחזר את היכולת הזו, טענה קבילה לגמרי, אבל נגר? הוא כנראה לא ממש קובי ברייאנט או ריי אלן מבחינת טכניקת הזריקה שלו, אבל גם נגר הוא ממש לא.

תראה את המספרים שלו בפלייאוף האחרון. שם הוא היה נדרש ליצור קצת יותר מאשר בעונה הרגילה(ריי אלן היה פצוע והוא קיבל יותר דקות). הוא ניגר כל הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 3:28 pm 
Junior

כללללללל הפלייאוף!
כלומר בעשרת משחקיו עד שנפצע, כששיחק בסדרות נגד אטלנטה ופילדלפיה, שהיו סדרות סופר הגנתיות עם סקורים סופר נמוכים בהם אף שחקן לא קלע באחוזים טובים? לכל משחקי הפלייאוף האלה אתה מתכוון?

האם אתה הסתכלת בבוקסס סקורס לפני ששלחת מישהו אחר לשם...?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 3:36 pm 
Hall of Famer

ראיתי אותו כמה פעמים. הוא לא שחקן התקפי. הוא נחשב שחקן הגנתי. הוא די נגר. אולי לא ברוס בואן (למרות שהיה דופק שלשות מהפינה) אבל אין הרבה גארדים יותר נגריים ממנו בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 3:39 pm 
Hall of Famer

King Chauncey כתב:
כללללללל הפלייאוף!

ושכחתי...כללללל הפלייאוף. כי הפלייאוף הוא המאני טיים. ולא מעניין אותי אם הוא עמד וקלע ג'אמפים חופשיים בעונה הרגילה. בפלייאוף (וכן , הוא שיחק מספיק. לא לקחתי מספרים לפי 2 משחקים) הוא לא יכל לקנות סל.
אז אולי הוא נחשב סקורר טוב בשבילך. אם היית בונה קבוצה על יכולות הסקור שלו - לא תסיים רחוק.
קח תרגיל -תמצא גארדים פחות מוכשרים התקפית ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 3:48 pm 
Junior

כן, כי זה מה שרשמתי, שברדלי הוא סקורר ושהייתי בונה עליו כסקורר. משם עד לנגר הדרך ארוכה, אולי כדאי שתנסה לחפש את המילה הנכונה בין שלל הסופרלטיבים והטוק דאונס שאתה מציב כקצוות.

אז כל הכבוד לך שלא לקחת מספרים משני משחקים אלא מעשרה שלמים שהיוו את סדרות הפלייאוף ההגנתיות ביותר בזה האחרון. אין ספק שזה די והותר לקבוע, בפלייאוף הראשון שלו בקריירה, שמדובר בנגר בן נגר.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 3:57 pm 
Hall of Famer

King Chauncey כתב:
כן, כי זה מה שרשמתי, שברדלי הוא סקורר ושהייתי בונה עליו כסקורר. משם עד לנגר הדרך ארוכה, אולי כדאי שתנסה לחפש את המילה הנכונה בין שלל הסופרלטיבים והטוק דאונס שאתה מציב כקצוות.

אז כל הכבוד לך שלא לקחת מספרים משני משחקים אלא מעשרה שלמים שהיוו את סדרות הפלייאוף ההגנתיות ביותר בזה האחרון. אין ספק שזה די והותר לקבוע, בפלייאוף הראשון שלו בקריירה, שמדובר בנגר בן נגר.

אז מה הוא? סקורר? ראית יכולות של סקורר? או של קליעה נקייה כאשר הוא חופשי? אני לא ראיתי לא בירושלים ולא בבוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 3:59 pm 
Junior

האמת, הוא באמת נגר לטעמי, יחסית לסקנד גארד. כמובן שיחסית לסנטר הוא קובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 4:11 pm 
Junior

satriani כתב:
King Chauncey כתב:

אז מה הוא? סקורר? ראית יכולות של סקורר? או של קליעה נקייה כאשר הוא חופשי? אני לא ראיתי לא בירושלים ולא בבוסטון.

מצטער, אני מתחיל לחשוב שאתה לא ממש קורא את מה שאתה מגיב אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 4:42 pm 
Hall of Famer

סאטריאני, זה שהוא "נחשב" לספציאליסט הגנתי עוד לא עושה אותו נגר, תאמין לי, ראיתי אותו מספיק, הוא גארד התקפי בהחלט סביר לגמרי. ולגבי המספרים שלו בפלייאוף, הוא פרק את הכתף שלו איזה 3-4 פעמים בפלייאוף לפני שהסלטיקס השביתו אותו, תראה לי שחקן אחר שהיה פורק את הכתף כל כך הרבה פעמים בזמן כל כך קצר וקולע באחוזים נורמליים.

וראובן, מכיוון שכאמור, אני לא נביא, אני יכול לנסות להעריך רק מה יקרה כששתי קבוצות בסגל מלא יעמדו אחת מול השנייה, במקרה של הסלטיקס אני יכול להעריך שבהרכב מלא, יש להם סיכוי סביר ומעלה לקחת כל קבוצה בליגה, פציעות זה בלת"ם, ומבחינתי אין טעם להתייחס אליהן. רוצה לנחש מי יפרק לעצמו את ה-ACL בעונה הבאה ומי יגיע לפלייאוף עם אצבע כואבת? בהצלחה. אגב, איפה כתבתי שההצלחה של הסלטיקס תלויה בזה שסאלינג'ר יהפוך לשחקן משמעותי? את זה ערן כתב. אני כן יכול להעריך שכפאוור מחליף הוא כנראה יהיה לא פחות טוב מריאן הולינס או מג'ג'ואן ג'ונסון שהיו הפאוורים המחליפים של בוסטון, למה אני מעריך את זה? כי ראיתי אותם וקשה לי לדמיין מישהו גרוע יותר, אז אני מעריך שהוא יהיה לא פחות טוב בעונת הרוקי שלו, סביר להניח שיותר טוב. האם הוא יהיה טוב יותר כפאוור מחליף מאשר אילתור כמו פייטרוס? לא יודע, אולי כן ואולי לא, אבל אני לא חושב שעל זה תיפול ותקום העונה של בוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 4:48 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
FLASH כתב:
כל פעם שוייד לא טוב זה בכלל כי הוא פצוע-כך זה גם היה בסדרה שנה שעברה מול הבולס (שהיתה סדרה רעה בתווך בין 2 סדרות מצוינות שלו, וכמובן ששם הוא נפצע) וגם בסוויפ לבולס בעונה שאחרי האליפות. אז הוא יותר מדי פצוע. שנה הבאה נראה אם הוא יחזור או שזה מה יש. בכל מקרה לומר שהוא התעלה בפלייאוף זה בולשיט.

לא, כל פעם שווייד עובר ניתוח בברך בסוף העונה, הוא שיחק עם הפציעה בפלייאוף. אני לא זוכר שכתבתי שהוא היה פצוע מול הבולס בעונה שעברה, פשוט כי הוא לא היה פצוע ואכן הוא נתן סדרה חלשה. בסוויפ לבולס אחרי עונת האליפות קשה להגיד שהוא לא היה פצוע כאשר הוא חזר מפציעה ארוכה ישר לפני הפלייאוף והיכולת שלו לא הזכירה בכלום את היכולת הרגילה שלו. כמובן שגם זה שישר אחרי הפליאוף הוא שוב היה פצוע ולא פתח את העונה הבאה קצת מרמז שזה לא היה תירוץ של אוהדיו, אלא פשוט שהוא שיחק עם פציעה שהגבילה אותו.

אין לי מושג מי אמר שווייד התעלה בפלייאוף הזה, כי הוא ממש לא עשה זאת. היו לו רגעים מאד יפים ב-3 המשחקים האחרונים של הסדרה מול אינדי וזהו בערך.

צ'ונסי, אני לא אומר שרג'י אוונס הוא פיתרון טוב לחמישיה, אני פשוט הסתכלתי על הסגל של הנטס בנק' הזמן ההיא מתוך מחשבה שהם לא יקבלו שחקן תורם בתוספת הווארד ובבחירה בין רג'י אוונס למירזה טלטוביץ' אין לי ספק שאוונס יפתח את העונה במקום יותר גבוה בהיררכיה. מאחר ואני לא מאמין בבוסני, לא חושב שזה גם ישתנה.

גם ג'ואל אנתוני בחמישיה של ההיט זה נוראי ולא הכי הגיוני שיש ועדיין במשך כמעט 2 עונות הוא היה הסנטר הפותח.

רק לפרוטוקול, וייד (שעבר אתמול ניתוח בברך בהצלחה, תודה ששאלתם) שלא התעלה בפלייאוף הזה (ועבר ניקוז בברך וזריקת קורטיזון במהלכו), נתן פלייאוף לא פחות טוב מראסל ווסברוק שעליו כולם נהנים להשתפך כאילו מייקל נולד מחדש.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 5:57 pm 
Hall of Famer

בוריס דיאו ממשיך בספרס לשנתיים נוספות ב-9 מיליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 7:50 pm 
Hall of Famer

ועכשיו גם דאנקן סוגר לעוד 3 שנים בספרס, הסכום עוד לא פורסם אבל מדובר כנראה בעיסקה דומה לזו של גארנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 8:50 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
רונדו שחקן הגנה טוב יותר, ריבאונדר טוב יותר, חוטף טוב יותר. ובעיקרון גם שחקן הרבה יותר מגניב

:bra_vo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 8:59 pm 
Senior

שירים את היד הבנאדם שחשב שיש סיכוי שדאנקן יעזוב את הספרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 9:01 pm 
Freshman

לפי הדיווחים הספרס מממשים גם את בחירת הדראפט שלהם על נאנדו דה קולו, ויחד עם פארקר ודיאו יש להם עכשיו 3 צרפתים בסגל.
שיא חדש לשחקנים מאותה מדינה שהיא לא ארצות הברית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], RREEDDTT, uriel17, רלפי ו 60 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: