סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 10:28 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 520 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוגוסט 05, 2012 7:49 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
תגידו, זה רק אני? או שגם אחרים, כשהם שומעים משפט כמו "יהיה מסלול שונה בשיוט המדליות, היריבות יכולות להתבלבל ואני בונה על זה", הם יודעים שהמדליה הלכה?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 05, 2012 8:07 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
איפה קראת את זה? הציטוט בוויינט אומר משהו קצת שונה:

ציטוט:
ביום שלישי המסלול שונה, לגמרי לא צפוי והפכפך מאוד. צריך להתפלל לאלוהים כי הרוח יכולה פתאום להיעצר אבל יש סיכוי גם לזהב. הכל אפשרי ביום שלישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 9:31 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
שחר צוברי היה אצל ניב רסקין ברדיו הבוקר (מעניין אם יש את ההקלטה באתר שלהם), בראיון די מדהים, הנגטיב הגמור של אריק זאבי. הכל בנוסח "חבל שזה קרה, אין לי הסבר, אבל ככה זה בספורט" וכו'. והשיא, כשרסקין שאל אותו את השאלה המעניינת העיקרית, האם לא נעשתה טעות בשיטת הבחירה בינו ובין הראל משיח, והוא ענה "אולי כן ואולי לא, בכל מקרה זה לא רלוונטי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 10:14 am 
Hall of Famer

*נמרוד משיח.

וכל הכבוד לצוברי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 10:22 am 
מנהל פורום

כל הכבוד או "כל הכבוד"?

זה בכל אופן לא נאמר בקטע של הכאה על חטא או מתן כבוד למשיח. יותר בקטע של "מה שהיה היה, אלה החיים". אני הייתי מצפה ממי שניהל מאבק מלוכלך עד הסוף שבדיעבד התברר כניצחון פירוס או להצדיק יותר את עצמו או להתנצל מכל הלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 10:30 am 
Hall of Famer

הוא לא צריך שום להתנצל ושום להצדיק את עצמו. אלה שקבעו את הקריטריונים אולי צריכים, אבל הקריטריונים - גם אם בדיעבד היו מוטעים, אני לא מבין מספיק בשיט כדי לקבוע - היו ידועים לכולם. הוא עמד בהם, משיח לא, ולא הוא צריך להגיד אם הקריטריונים היו טעות או לא.
שיפנו לגילי לוסטיג שיתנצל או יצדיק את עצמו.
ואם גילי לוסטיג לא עונה, תמיד אפשר לפנות לביטלא.

לגבי מאבק מלוכלך - שניהם ניהלו מאבק מלוכלך. את הראיון הזחוח של נמרוד משיח אחרי שחסם את צוברי באחת האליפויות ומנע ממנו מדליה אני זוכר מצוין. בכלל, אני חושב שיותר משהקריטריונים היו מוטעים (אולי כן ואולי לא) משיח היה זחוח וחשב שהכרטיס כבר היה בכיס. למעשה זה הרושם שעוררו אצל כולנו, עד אותה תחרות אחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 10:38 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
כל הכבוד או "כל הכבוד"?

זה בכל אופן לא נאמר בקטע של הכאה על חטא או מתן כבוד למשיח. יותר בקטע של "מה שהיה היה, אלה החיים". אני הייתי מצפה ממי שניהל מאבק מלוכלך עד הסוף שבדיעבד התברר כניצחון פירוס או להצדיק יותר את עצמו או להתנצל מכל הלב.

כל הכבוד בלי מרכאות, והסיבה:

ראי שעל הקיר כתב:
הוא לא צריך שום להתנצל ושום להצדיק את עצמו. אלה שקבעו את הקריטריונים אולי צריכים, אבל הקריטריונים - גם אם בדיעבד היו מוטעים, אני לא מבין מספיק בשיט כדי לקבוע - היו ידועים לכולם. הוא עמד בהם, משיח לא, ולא הוא צריך להגיד אם הקריטריונים היו טעות או לא.
שיפנו לגילי לוסטיג שיתנצל או יצדיק את עצמו.
ואם גילי לוסטיג לא עונה, תמיד אפשר לפנות לביטלא.

לגבי מאבק מלוכלך - שניהם ניהלו מאבק מלוכלך. את הראיון הזחוח של נמרוד משיח אחרי שחסם את צוברי באחת האליפויות ומנע ממנו מדליה אני זוכר מצוין. בכלל, אני חושב שיותר משהקריטריונים היו מוטעים (אולי כן ואולי לא) משיח היה זחוח וחשב שהכרטיס כבר היה בכיס. למעשה זה הרושם שעוררו אצל כולנו, עד אותה תחרות אחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 10:44 am 
מנהל פורום

נו טוב, אני חושב שאם כבר מדברים על תרבות ספורט בארץ, זה קצת יותר קשור ורלוונטי מאשר סגנון הכתיבה של משתמש כלשהו בפורומים. מבחינתי האולימפיאדה הזו, מעבר להישגים הספורטיביים, תיזכר בגלל ספורטאי אחד ענק וספורטאי אחד פצפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 10:48 am 
Junior

המכביה תקיים אירוע הצדעה מיוחד לאריק זאבי אליו
יוזמנו מתחרים בינלאומיים שלו במהלך השנים

האירוע יתקיים במהלך משחקי המכביה ה- 19 שיפתחו ב- 18 ביולי 2013

במהלך משחקי המכביה 2013 יתקיים אירוע הצדעה מיוחד לאריק זאבי, על פועלו ותרומתו לספורט הישראלי, אליו יוזמנו מתחרים בינלאומיים של זאבי במהלך השנים. משחקי המכביה ה- 19 יפתחו ב- 18 ביולי 2013.

זאבי, בן ה- 35, הגיע להישגים מרשימים במהלך הקריירה שלו וזכה, בין היתר, במדליית זהב באליפות אירופה בשנת 2011 (ובכך הפך לספורטאי המבוגר ביותר שזכה במדליית זהב באליפות אירופה). כמו כן זכה זאבי במדליית ארד באליפות אירופה בשנת 2010; במדליית ארד באליפות אירופה בשנת 2008; במדליית ארד באליפות אירופה בשנת 2007; במדליית זהב באליפות אירופה בשנת 2004 ועוד.
מראשי המכביה נמסר: "אריק זאבי הוא סמל לישראלי היפה, החרוץ, השאפתן, הערכי והחדור מטרה. זאבי התחרה במשחקי המכביה הקודמים, לקח חלק פעיל בהצלחתם והיווה עבור כולנו מקור השראה. לכן זה נראה לנו אך טבעי שנצדיע לו ולפועלו בתחום הספורט במהלך טקס פתיחת המכביה ה- 2013. מכבי תנועה עולמית שמה לעצמה מטרה לפאר את הספורטאים היהודים הגדולים בכל הזמנים, ואנו נמשיך לעשות זאת בכל האמצעים העומדים לרשותנו".

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 10:48 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
נו טוב, אני חושב שאם כבר מדברים על תרבות ספורט בארץ, זה קצת יותר קשור ורלוונטי מאשר סגנון הכתיבה של משתמש כלשהו בפורומים. מבחינתי האולימפיאדה הזו, מעבר להישגים הספורטיביים, תיזכר בגלל ספורטאי אחד ענק וספורטאי אחד פצפון.

ומה בדיוק מוציא פה את צוברי "ספורטאי פצפון" או פוגע בתרבות הספורט מבחינתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 10:52 am 
מנהל פורום

אני חושב שתגובה כמעט אדישה לכישלון כל כך מהדהד זה בערך ההגדרה שלי לספורטאי פצפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 10:59 am 
Hall of Famer

קודם כל, אין ספורטאים פצפונים באולימפיאדה (למעט כאלה שעולים לקרבות אגרוף מכורים). שחר צוברי קרע את התחת כמה שנים כדי להגיע, ולא צריך להוכיח לניב רסקין או לכל אחד אחר שהגיע לו להיות באולימפיאדה. אני בטוח שהמאוכזב מספר 1 מההופעה של צוברי הוא לא אחר מאשר צוברי עצמו, ומאד מוזר לי שאמת המידה שלך היא כמה הוא השתפך, התנצל והביע חרטה. זה בדיוק הספורט: באתי, עשיתי מה שאני יכול, לפעמים זה מצליח ולפעמים לא. אבל טוב תמיד להזכר כמה קצרה תוחלת מעמדו של גיבור ספורט לאומי במדינת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 11:04 am 
מנהל פורום

א. אין שום רע בדמעות, אם כי כמובן יש פער מאוד גדול בין הדמעות של זאבי והאדישות של צוברי
ב. מכיוון שבמקרה של צוברי הכישלון הוא טוטלי והאלטרנטיבה היא ריאלית, אז זה לא נכון להגיד שהוא נתן את כל מה שהוא היה יכול. בדיעבד (ולצוברי ניתנה האפשרות להכחיש את זה והוא בחר באישור בחצי שתיקה), הדבר הנכון מצד צוברי לעשות היה לזוז הצידה ולתת למשיח להתחרות במקומו.

אגב, מאיפה לך שצוברי עשה כל מה שהוא יכל? ומאיפה הביטחון הזה שצוברי הוא המאוכזב מס. 1? לא רואה שום הבדל בין הביטחון הזה והביטחון (שכל כך הותקף) של המשתמש בפורום הראשי לגבי הסיבות לחתימה של סוני ווימס בז'לגיריס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 11:09 am 
Hall of Famer

לא הבנתי את החוצפה לומר שבדיעבד (כמובן, בדיעבד) הדבר הנכון לעשות היה לזוז הצידה למען נמרוד משיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 11:12 am 
Hall of Famer

מאיפה הבטחון? כי נקודת המוצא שלי היא שספורטאי שמגיע לאולימפיאדה עושה כל מה שהוא יכול כדי להצליח, והוא רוצה יותר מכולם להצליח כי זה בראש ובראשונה האינטרס שלו. סלח לי, אבל זה הרבה יותר הגיוני מלחשוב שהוא הגיע וזרק זין, ושבכלל לא היה אכפת לו להכשל.

אגב, סעיף ב שלך לא ממש מובן לי. מה הקשר בין האלטרנטיבה ללתת מה שהוא יכול? ומאיפה הבטחון שלך שמשיח היה נותן הופעה גדולה (אם כבר, משיח נחשב לפחות יציב מבין השניים, והנה אנחנו רואים אצל קורזיץ שרוחות זה עניין הפכפך). כמו שאמר נכון הראי, אם יש לך טענות-לך למי שקבע את הקריטריון. לטעון שהספורטאי שהשיג את הקריטריון היה צריך לתת ליריב שלו להתחרות במקומו זה מופרך במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 11:26 am 
Hall of Famer

בינתיים התחזיות האופטימיות מדברות על רוח של 12-13 קשר בויימות' מחר ב-2 שעון בריטניה. נשמע די חלש, השיוטים הטובים של קורזיץ היו ברוח של 16 עד 18 קשר.
התחזיות הפחות אופטימיות מדברות על 9-10 קשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 11:37 am 
Junior

ראובן כתב:
א. אין שום רע בדמעות, אם כי כמובן יש פער מאוד גדול בין הדמעות של זאבי והאדישות של צוברי
ב. מכיוון שבמקרה של צוברי הכישלון הוא טוטלי והאלטרנטיבה היא ריאלית, אז זה לא נכון להגיד שהוא נתן את כל מה שהוא היה יכול. בדיעבד (ולצוברי ניתנה האפשרות להכחיש את זה והוא בחר באישור בחצי שתיקה), הדבר הנכון מצד צוברי לעשות היה לזוז הצידה ולתת למשיח להתחרות במקומו.

אגב, מאיפה לך שצוברי עשה כל מה שהוא יכל? ומאיפה הביטחון הזה שצוברי הוא המאוכזב מס. 1? לא רואה שום הבדל בין הביטחון הזה והביטחון (שכל כך הותקף) של המשתמש בפורום הראשי לגבי הסיבות לחתימה של סוני ווימס בז'לגיריס.

לא מבין את הגישה הזאת. לזוז הצידה ולפנות את הדרך למשיח? בשם איזה עקרון ספורטיבי? היו תחרויות מאוד ברורות עם ניקוד שקבע מי נוסע, האחראי על הקריטריון הוא לא צוברי ואין מה לבוא אליו בטענות. אפשר לטעון שהיחידה לספורט הישגי היתה צריכה לנבא מראש שהתנאים בוויימות' יתאימו יותר למשיח, אבל זה נראה לי קצת קיצוני. אני בטוח שצוברי נתן מה שהוא יכול בשיוטים הראשונים, וכשאבד הסיכוי למדליה או לצמרת הוא כבר התאמץ פחות. בתחרות שבה אף אחד לא זוכר את המקום הרביעי, אני לא מאשים אותו. ומשיח יכול לבוא בטענות רק לעצמו על התחרות האחרונה הגרועה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 11:43 am 
מנהל פורום

נדב, לדעתי הפיסקה השנייה שלך (על סעיף ב' שלי) ממחישה עד כמה אין תרבות ספורט בישראל הרבה יותר מהדיון על אספה פאוול. ליתר דיוק, יש תרבות של "מגיע לי" ו"החוקים מאפשרים, אז אין מה לבוא בטענות". ורק להבהרה, גם לך וגם לתומר - אני לא חושב בהכרח שהוא היה צריך לזוז הצידה. אני חושב שאם הוא הסכים עם ההנחה שמשיח מועמד עדיף עליו הוא היה צריך לזוז הצידה, או לפחות לעשות את המקסימום כדי להוכיח שהוא היה ראוי לבחירה הזו. זה לא כדורסל בשכונה שבה אתה תנסה להישאר על המגרש גם אם ברור לך שאתה השחקן הכי גרוע.

ולגבי הביטחון שלך, בקיצור, אין לך שום דבר על מה להסתמך חוץ מתחושות לב ונקודות מוצא שאין להן שום ביסוס. אני לא טענתי שהוא זרק זין, אבל לשלול את האפשרות הזו כי הרי ככה נוהגים כל הספורטאים הישראלים באולימפיאדות זה משונה במקצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 11:47 am 
Hall of Famer

אפשר היה לקבוע שתחרויות בוויימות' עצמה, אם היו כאלה, שוות יותר. אפשר היה לקבוע שתחרויות בתנאים דומים לוויימות', לפי קביעת איגוד השיט, שוות יותר (כמובן, לפני שהן מתקיימות). בכל אופן, מה שלא קבעו, הקריטריונים היו ידועים ושווים לכולם. משיח יכול להאשים רק את עצמו לא רק על התחרות האחרונה, אלא על הזחיחות הכללית שעשה רושם שאפפה אותו. צוברי לא צריך להתנצל על כלום, ובטח לא לזוז הצידה.
ראובן, לדעתך המדורג 100 שניצח את נדאל בווימבלדון היה צריך לזוז הצידה ולתת לנדאל להמשיך במקומו (בהנחה תיאורטית שהחוקים מאפשרים את זה)? כי ברור שלנדאל היו עדיין סיכויים יותר טובים ממנו להמשיך לשלבים הגבוהים. אותו מדורג 100 עף מהר מאד בשלב הבא, הוא לא הוכיח שהוא ראוי להמשיך. בדיעבד, לשיטתך, הוא ספורטאי פצפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 11:58 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
נדב, לדעתי הפיסקה השנייה שלך (על סעיף ב' שלי) ממחישה עד כמה אין תרבות ספורט בישראל הרבה יותר מהדיון על אספה פאוול. ליתר דיוק, יש תרבות של "מגיע לי" ו"החוקים מאפשרים, אז אין מה לבוא בטענות". ורק להבהרה, גם לך וגם לתומר - אני לא חושב בהכרח שהוא היה צריך לזוז הצידה. אני חושב שאם הוא הסכים עם ההנחה שמשיח מועמד עדיף עליו הוא היה צריך לזוז הצידה, או לפחות לעשות את המקסימום כדי להוכיח שהוא היה ראוי לבחירה הזו. זה לא כדורסל בשכונה שבה אתה תנסה להישאר על המגרש גם אם ברור לך שאתה השחקן הכי גרוע.

ולגבי הביטחון שלך, בקיצור, אין לך שום דבר על מה להסתמך חוץ מתחושות לב ונקודות מוצא שאין להן שום ביסוס. אני לא טענתי שהוא זרק זין, אבל לשלול את האפשרות הזו כי הרי ככה נוהגים כל הספורטאים הישראלים באולימפיאדות זה משונה במקצת.

נובמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 12:01 pm 
Junior

ראובן כתב:

אתה אומר את זה כאילו צוברי הגיע לשם בפרוטקציה של דוד שלו. מה זה "מגיע לי"? הוא הגיע לשם אחרי שעבר את כל התחרויות בדרך והיה ראוי לפחות כמו נמרוד משיח. למה שנניח פתאום שהוא איזה זרקן שלא אוהב להתאמן? יש לו מדליה אולימפית ואליפות אירופה, אלה לא הישגים שאתה מגיע אליהם במקרה ואפילו לא הישגים שמגיעים אליהם עם כשרון נטו. יכול להיות שמשיח מתאים יותר לוויימות', אבל אם זה היה 100% נכון לקורזיץ כבר היתה מדליה ביד ולא על העץ. הרוחות שם לפעמים חזקות ולפעמים חלשות, זה לא שמשיח הוא המומחה מספר אחת בעולם לשיט ברוחות משתנות. המובילים שם, דרך אגב, שוקלים 80, 70 ו-75, כלומר על הנייר גם צוברי עם ה-70 קילו שלו היה יכול להצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 12:11 pm 
מנהל פורום

כל זה טוב ויפה, אני רק רוצה להזכיר שפתחתי את הדיון הזה סביב הראיון שלו ברדיו וה"כל הכבוד" של נדב. את כל הדברים היפים האלה צוברי יכל להגיד בעצמו במקום לפטור את השאלה במשהו שהוא בין "אתה כנראה צודק" ל"לא בא לי לענות לך על זה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 12:14 pm 
Junior

יכול להיות שבדיעבד צוברי חושב 100% כמוך, אבל איזה ספורטאי יוותר על אולימפיאדה כדי לפנות מקום ליריב שלו בספורט אישי? בספורט קבוצתי זה עוד איכשהו מתקבל על הדעת, אבל אתה מצפה מצוברי להפגין בגרות נפשית של נזיר טיבטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 12:15 pm 
Hall of Famer

אז לא בא לו לענות על זה, סו פאקינג ווט. הוא באמת לא חייב לענות על זה, הוא לא חייב תשובה על זה לאף אחד. את הקריטריונים לא הוא קבע, הוא "רק" עמד בהם יותר טוב מהמתחרה שלו ונסע לאולימפיאדה בזכות ולא בחסד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2012 12:21 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
בינתיים התחזיות האופטימיות מדברות על רוח של 12-13 קשר בויימות' מחר ב-2 שעון בריטניה. נשמע די חלש, השיוטים הטובים של קורזיץ היו ברוח של 16 עד 18 קשר.
התחזיות הפחות אופטימיות מדברות על 9-10 קשר.

תקווה קטנה- כל המודלים מדברים על התחזקות משמעותית של הרוח מחר בשעות אחה"צ לכיוון של 14-20 קשר, השיוט של קורזיץ הוא בשעה 2 אחה"צ, עיכוב קטן בשיוט והקדמה קטנה של התחזקות הרוח יכולות לעשות פלאים לסיכויי המדליה שלנו. איפה ביבי שיזהה ראשון את גודל הצרה וישלח את בחורינו המצוינים לפנצ'ר את הסירה של השופטים ולהעלים מצוף או שניים כדי לעכב את השיוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 520 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 36 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: