סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 5:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 3:02 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא בדיוק קשור למשחק, אבל לנבחרת באופן כללי:
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/395/ ... =3&cat=620

בלאט מצהיר שהוא (לעולם) לא יאמן את נבחרת ישראל. מאד מרגיזה אותי האמירה הזו. נכון, עשו קטע מסריח (יותר מטופש ממסריח). צריך גם לזכור שבזמנו הסתמן פתרון ובלאט העדיף לוותר. ואילו היום, כשהוא חד משמעית המאמן הישראלי הבכיר, להצהיר שהוא לא יאמן בגלל שלפני כמה שנים 3 עו"ד (לדבריו) מנעו ממנו את המינוי, זה ממש ביזיון.
אני גם לא מבין איך הוא אומר שהוא במקום אחר בחיים. לאמן את נבחרת ישראל זה לא משהו שאמור להיות "קטן" עליו. מספיק לראות את המועמדים לאימון נבחרת ארה"ב - היום מאמן אותה מאמן המכללות הבכיר, המועמדים להחליפו (פופוביץ' וריברס) הם כנראה שני המאמנים הבכירים בליגה, שעשו כבר הרבה בחיים.
דיוויד בלאט מדבר הרבה על אהבתו לכדורסל המקומי, על איך הוא צמח פה וכו'. אבל סירוב שלו להתמנות למאמן הנבחרת זו ממש יריקה בפרצוף של הענף, לא משנה מי העומד בראשו. זה פרוייקט לאומי, בעיקר לאור העובדה שיש היום סגל לא רע, ועם מאמן רציני כמו בלאט אפשר באמת לעשות משהו אדיר.
אני חייב להגיד שזה לא מפתיע אותי. בשנים האחרונות, במקביל לעלייה בכישורי האימון שלו, בלאט הופך ליהיר ומתנשא. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 3:29 pm 
Sophomore

מה אתה אומר.
אי אפשר לירוק בפרצוף של בנאדם ולהעביר אותו גהנום ואחר כך כשהוא מצליח להגיד לו -תבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 3:40 pm 
Junior

די, מספיק. זה היה לפני שש שנים, ואפילו לטענתו זה היה 3 אנשים. הוא לא אמור לעבוד אצל אותם אנשים (שלכאורה ירקו לו בפנים), אלא לעבוד בשביל המדינה שלו. הוא יכול וצריך להתעלות מעל להרגשות מרמור ועלבון. דרך אגב, במכבי העבירו אותו דרך לא מעט השפלות, מההורדה שלו מדרג מאמן לעוזר, דרך הרבה ירידות עליו בתקשורת. משום מה שם נוח לו לא להיעלב ולהישאר. למה? כי הוא רואה את התמונה הגדולה - קבוצה מובילה, פיתוח הקריירה שלו, כסף טוב. שיראה את התמונה הגדולה גם פה - לאמן את הנבחרת, לשרת את המדינה, לנצל את הכישורים שלו כדי לעשות טוב להרבה מאד אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 3:44 pm 
Hall of Famer

charlie5 כתב:
מה אתה אומר.
אי אפשר לירוק בפרצוף של בנאדם ולהעביר אותו גהנום ואחר כך כשהוא מצליח להגיד לו -תבוא.

פחחחחחחחחחחחחחח.

אבל העיקר שהספר שלי אמר שהיתה חרא אולימפיאדה בגלל הישראלים, ולפחות בלאט הביא לנו כבוד עם המדליה.

בלאט תמיד היה צבוע וציני ברמות אחרות. הוא נוחת עם מדליית הארד ומספר מור"קים של ציונות, אומר לעתונות הזרה ש72' בשבילו זה קודם כל הי"א של מינכן, אבל לא בזין שלו לאמן את הנבחרת. לא שאסור לו, כמובן (איפה עומר 11 שישלול לו את האזרחות?), אבל זה משעשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 4:34 pm 
Junior

שיעשה מה שמתחשק לו. הוא מכיר את כל הנוכלים והנבלות שהוא יצטרך להתעסק איתם בתור מאמן נבחרת. אם לעם ישראל ולפוליטיקאיה מספיק טוב הכבוד שהוא מביא לנו כמאמן רוסיה, אז זה גם יספיק לעסקונה.
אל תשווה בין אימון מכבי תל אביב לאימון הנבחרת, אין שום סיבה שהוא יחזור לאמן את הנוער רק בשביל "ציונות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 6:40 pm 
Sophomore

כל האיגוד מלא עסקנים חמודים שאני מניח שלבלאט כבר אין כוח לראות את פרצופם הנאה.
אתה יכול להגיד שהוא לא ציוני בגלל שהוא לא מסכים לאמן נבחרת שזרקה אותו משם בבושת פנים?
חוץ מזה שלא ממש הבנתי איך הפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה קשור למה שכתבתי(בהתחשב שבכלל קראת אותו כמובן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 7:07 pm 
Sophomore

נערך

נערך לאחרונה על ידי itay2 בתאריך ה' אוגוסט 16, 2012 7:08 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 7:07 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
nadav_hacohen כתב:
charlie5 כתב:
מה אתה אומר.

פחחחחחחחחחחחחחח.

אבל העיקר שהספר שלי אמר שהיתה חרא אולימפיאדה בגלל הישראלים, ולפחות בלאט הביא לנו כבוד עם המדליה.

בלאט תמיד היה צבוע וציני ברמות אחרות. הוא נוחת עם מדליית הארד ומספר מור"קים של ציונות, אומר לעתונות הזרה ש72' בשבילו זה קודם כל הי"א של מינכן, אבל לא בזין שלו לאמן את הנבחרת. לא שאסור לו, כמובן (איפה עומר 11 שישלול לו את האזרחות?), אבל זה משעשע.

גם אני מצטרף לאלה שלא מבינים מה הקשר. למה נבחרת ישראל היא הביטוי הנעלה לציונות, וזה עוד מאחד שיצא פה חוצץ כמה פעמים כמדומני נגד המשמעות הלאומית סלאש לאומנית שאנחנו מייחסים לספורט? למה בן אדם לא יכול להיות גם ציוני בדם וגם, רחמנא ליצלן, לא לרצות לאמן את נבחרת ישראל, בלי שזה יהיה ציני וצבוע? בלי קשר למה שהיה אז, שם לדעתי, אם כבר, דווקא בלאט היה בצד הטועה. נניח שכל זה לא קרה ואין שום משקעים, זה לא משנה שום דבר בשאלה שלי.
וזה נכון גם לשחקנים אגב, אני תמיד הייתי בדעה שלשחק בנבחרת ישראל צריכה להיות זכות ולא חובה, כמו שזה בשאר הנבחרות הנורמליות בעולם. מי שלא רוצה - שלום ולהתראות, יבוא במקומו אחר שהוא אולי כדורסלן פחות טוב, אבל שירצה להיות שם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 9:06 pm 
Hall of Famer

ראי, הכל טוב ויפה, אבל האם זה לא נראה היה לך פאתטי שאמיר פרלג'יץ', נניח, יסיים עכשיו טורניר גדול עם נבחרת טורקיה ויצהיר תוך כדי מילות שיתוף ואהבה לעם הסלובני שיושב ומתגאה בו?

כי זה נראה לי די דומה. בכל מקום בעולם נהוג שלאמן נבחרת לאומית זה כבוד גדול, וכבר נתנו פה דוגמאות. הנה, בלינק שדניאל הביא, מתייחס בלאט למצבים מקצועיים בעייתיים שנכפים עליו באלקטרה: "אם פעם היתה לי השפעה גדולה יותר באיתור שחקנים ובמעקב אחריהם, השנה הנוכחות שלי פחות דומיננטית. אני חלק מהתהליך, אבל לא מוביל את הכל. להגיד שזה קל לי? לא, אבל זה בסדר". באלקטרה זה בסדר, כי אלקטרה זה טופ יורוליג וכסף ומעמד של קדוש לאומי. אבל בנבחרת האפרורית? כשיש אפשרויות קורצות יותר בחוץ? על הזין שלו. וזה בסדר שזה על הזין שלו, אבל כשזה מעורבב במשפטים כמו: "לא קיבלתי טלפונים מברכים מוולדימיר פוטין או מבנימין נתניהו אבל זה בסדר, לא זכינו בזהב", אתה מבין שהתפישה שלו את עצמו היא של נציג ישראל בתפוצות (וכבר הזכרתי את הדוגמאות הקודמות של הי"א וכו'). אז בעיניי זה מאד פאתטי שאתה מתיימר למצב את עצמך כשגריר, בזמן שאתה לא מוכן למלא את מה שרבים תופשים כמשימת ספורט לאומית חשובה הרבה יותר.

ובכלל, שימו לב לאיך שבלאט מתבטא על ההליך: "אני כבר במקום אחר בחיים. שלושה עורכי דין זוטרים ועלובי נפש עשו את כל הבלאגן. בגלל 15 שעות עיוניות שחסרו לי לקבלת תעודת מאמן, אסרו עליי להיכנס לאולם ולהעביר אימון. אז קמתי והלכתי". למה הוא מדבר כך? אתה יכול לאהוב את החוק, אתה יכול לשנוא אותו, אתה יכול להגיד בראש חוצות שזה חוק מטומטם. אבל אתה לא יכול לצפות שבשבילך, ואך ורק בשבילך, ישתינו בקשת מהמקפצה. גם נהג מירוצים מקצועי צריך לנהוג בעיר עם רשיון נהיגה, ואם לבלאט היו חסרות שעות, הוא היה צריך למלא את המשימה ובחר לא לעשות את זה-זו לא הירואיקה מיוחדת, זה אופורטוניזם. ואם אתה אופורטוניסט אז שיהיה לך לבריאות, אבל אופרטוניזם וערכים לא מתערבבים טוב בדרך כלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 9:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קודם כל נתייחס לחלק השני - גם אני אמרתי שבלאט היה הצד הטועה כאן, אמרתי את זה כבר אז. חוק זה חוק. אז כאן אנחנו מסכימים, אבל זה לא רלוונטי לנושא.
מה שכן רלוונטי לנושא זה שבעיניך, בתור אחד שדיבר פה - שוב אומר בזהירות, כמדומני, אני לא בטוח שאני זוכר נכון, אבל כמדומני דיברת לא מעט על המגוחכות בצורה הלאומית שבה אנחנו תופסים כדורסל (גם של הנבחרת) - פתאום לדידך אם מישהו מרגיש ישראלי וציוני ושגריר של הכדורסל הישראלי בחו"ל, זה פאתטי שהוא לא רוצה לאמן את נבחרת ישראל, שהרי מה ציוני יותר מזה?
מה זה "רבים תופסים"? בינתיים מי שמדבר על "הפאתטיות שבעניין" הוא אתה. אתה זה שתופס את נבחרת ישראל כמשימה לאומית, אחרת מה פאתטי וצבוע וציני בעיניך? זה אתה. ושוב אני אומר בזהירות - כמדומני, בניגוד לדברים שאמרת קודם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 9:40 pm 
Hall of Famer

הזהירות שלך במקומה. אני חושב שמדינת ישראל היא מדינה אובר-פטריוטית, אבל אני גם חושב שאך טבעי הוא שאזרח ישראלי יתפוש נבחרת ישראלית כמשימה ספורטיבית לאומית. זה כל ההגיון שבנבחרות לאומיות: אתה עוצר רגע בצד מהמרדף היומיומי אחרי כסף והצלחה אינדבדואלית, והולך לשחק בשביל המדינה שלך. תמיד הערכתי את דירק נוביצקי, שבוודאי לא היה צריך את כאב הראש המקצועי שנקרא נבחרת גרמניה אחרי עונת NBA ומשחקי פלייאוף מתישים, אבל תמיד הגיע. כל עוד יש תחרויות לאומיות, בוודאי שיש מקום לערכים ולפטריוטיזם. הבקורת שלי היתה תמיד על אלקטרה והניכוס הלאומי שלה, אבל זה באמת לא הנושא ואני לא רוצה לגלוש לזה.

כבר אמרתי, ואומר שוב: מה שפאתטי זה שבלאט מנופף בדגל הלאומי (מה זה שייך לדבר על הי"א כשעתונאי זר שואל אותך על הגמר הסובייטי-אמריקאי של 72'?) בעודו לובש מדים לאומיים של נבחרת אחרת, ומצהיר שלא יחזור לנבחרת שלו. אם לדעתך זה לא פאתטי-תפאדל, אבל זו דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 10:11 pm 
Sophomore

אני חושב שביסודו של עניין - בלאט לא רוצה לאמן את הנבחרת כדי לא לפגוע בהישגים שהיו לו עם רוסיה, ושאין סיכוי כמובן שישוחזרו עם הנבחרת שלנו. גם באותו הקיץ בו הכל כמעט נסגר איתו כמו שהוזכר כאן - הצליחו להגיע לאיזשהו פתרון, אבל אז הוא סרב. הוא מבין שבשלב הזה של הקריירה לאמן את נבחרת ישראל זה לא משהו שיעשה לו טוב, וזו זכותו, אם כי אני מניח שאם תעשה פנייה אליו, פנייה רצינית, כלל לא בטוח שהוא יסרב.

ובכל מקרה - לא משנה מה הנבחרת עושה בקיץ הזה, אני בעד ששיבק לא יהיה שם בקיץ הבא. חלאס, נמאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2012 10:21 pm 
Junior

מסכים לחלוטין עם נדב.
אתה לא רוצה לאמן את הנבחרת? לא צריך.
אבל כשאתה אומר מצד אחד שכשאתה מאמן את רוסיה אתה מרגיש שאתה מייצג את מדינת ישראל ומביא לה כבוד (ושמעתי אותו במו אוזני אומר זאת), ומצד שני מסרב לאמן את נבחרת ישראל זאת צביעות לשמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 10:34 am 
מנהל פורום

נדמה לי ויחזקו אותי בעלי הזיכרון, אבל רק לפני מס' שבועות, אאל"ט בעיצומה של האולימפיאדה, שמעתי באיזה ראיון שבלאט היה אומר שהוא כן היה שמח לאמן את נבחרת ישראל ושזה הדבר הטבעי וכהנה וכהנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 9:04 pm 
Junior

יש קישור לישראל אסטוניה?
לא רואה באתר של רשות השידור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 9:06 pm 
Sophomore

יש איזה טריק בשביל לראות את מה שמשדרים בערוץ 1 דרך האינטרנט או שהם פשוט לא נותנים לך לראות מחוץ לישראל ?

כי כשאני נכנס לאתר כל מה שהם מאפשרים לי לראות זה יומן ובא לי להרוג מישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 9:16 pm 
Junior

Mako Regever כתב:
יש איזה טריק בשביל לראות את מה שמשדרים בערוץ 1 דרך האינטרנט או שהם פשוט לא נותנים לך לראות מחוץ לישראל ?

כי כשאני נכנס לאתר כל מה שהם מאפשרים לי לראות זה יומן ובא לי להרוג מישהו.

גם בישראל לא עובד השידור מהאתר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 9:20 pm 
Freshman

לא השידור הכי בעולם, אבל בכל זאת משהו:

http://www.flatplanet.tv/%D7%A9%D7%99%D ... 95%D7%A5-1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 9:21 pm 
Junior

הלפרין ממשיך את החולשה שלו, כספי הגיע לעבוד ואם רק פניני לא יהיה בעמדה 2 יהיה בסדר.

Sent from my LG-P500 using Forum Runner

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 9:28 pm 
Sophomore

לא הכי בעולם זה גם דרך להגדיר את זה - מזעזע זאת מילה טובה יותר.

אבל תודה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 9:29 pm 
Junior

ניהול משחק מבית היוצר של שיבק. מבריק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 9:30 pm 
Hall of Famer

כספי פשוט כבד. בקינגס של 2009 הוא היה הרבה יותר מהיר ואתלטי. הוסיף יותר מדי משקל.
כמובן שהורדת הכדור שלו שואפת ליכולת של סנטר מוגבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 9:30 pm 
Junior

http://www.itoto4.com/page/tv

בלי מסך מלא.

לבחור ערוץ 1 למעלה ולחכות כ15 שניות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 9:42 pm 
Junior

איזו חסימה של טיוס!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2012 9:43 pm 
Junior

מחצית לא טובה, מזל שאסטוניה נבחרת חלשה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot], רלפי ו 56 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: