היו כמה דברים מעניינים עד עכשיו בניו יורק, כמו הקאמבק של ציליץ׳ אתמול מול מאטוסביץ׳ או התבוסה שחטפה ווזניאבסקי, אבל הכי מעניין היה הלילה.
אלכסנדר דולגופולוב, המדורג 15 בעולם הידוע בסגנון משחקו המאוד ייחודי נתן את אחד המשחקים המשוגעים שאני זוכר. היריב היה ג׳סי לוין האמריקאי, המדורג 76 בעולם.
דולגו היה נראה זחוח בתחילה, ובהפסקה הראשונה היה נראה על הספסל כנרקומן על ספסל בסאבווי. בלי צחוק. הוא עוד לקח אחרי את ההגשה שלו והקשה על ההגשה של לוין, אבל משם הפסיד 8 נקודות רצופות ולוין עלה ל2-5. דולגו ניצח על האפס את ההגשות שלו, כשגם לוין עושה בדיוק כך, ומנצח 3-6 את הראשונה.
האמריקאי פשוט נראה חזק יותר ומהיר יותר ומכוון יותר. דולגו סתם נראה גמור,ועשה יותר מדי שטויות, די כהרגלו. גם במערכה השנייה שבירה אחת הספיקה לאמריקאי, במשחקון השביעי, כדי לנצח 4-6.
מערכה שלישית. דולגו נשבר בראשון, מפסיד על האפס בשני, נשבר בשלישי ומפסיד על האפס ברביעי. מעניין איך עמד יחס ההימור על האוקראיני באותו הרגע.. 100?
בקיצור, אני מניח שאתם יודעים מה קרה מכאן, כי אחרת לא הייתי מתחיל לספר לכם, אבל אין לכם מושג עד כמה משוגע זה היה. דולגו פשוט החליף דיסקט כמאמר הקלישאה. זה היה נראה כמו ילד שמשחק פלייסטיישן, מקבל בראש, ואז מחליט שלא בא לו להפסיד אז הוא קורא לאחיו המומחה שיהפוך בשבילו את המשחק.
אלכסנדר ניצח 6 משחקונים ברציפות כדי להפוך פיגור 4-0 לניצחון 4-6.
במערכה הרביעית דולגו שמר על האפס את שני משחקוני ההגשה הראשונים שלו ושבר ברביעי ובשישי כדי לנצח 1-6. דולגו, שבשל משחקו התוקפני והססגוני נוטה לטעויות רבות ( היו לו 25 כאלה בשלושת המערכות הראשונות), לא עשה אפילו שגיאה אחת בלתי מחוייבת במערכה הזו.
בחמישית כבר לא היה ספק למי המשחק הולך, אחרי ריצת 1-12 של דולגו, ואחרי שהפסיד את המשחקון הראשון ניצח חמישה רצופים עם שתי שבירות, ואחרי שלוין נלחם על עוד משחקון הגשה ויצא איתו איכשהוא, דולגו ניצח 2:6.
ריצת 3-18 מאז אותו רגע במערכה השלישית, בפיגור 2:0 במערכות ו 4:0 במשחקונים.
בשלב הבא המשוגע נגד בגדטיס. אחרי הבוסט המטורף לביטחון מכל מה שקרה הלילה, אני מהמר שהוא משאיר לקפריסאי אבק, חולף על ווברינקה השוויצרי ומגיע למפגש מול דג׳וקוביץ בשמינית גמר. כשיגיע הגשר נדבר על הסיכויים שלו לאפסט..
_________________ אלון: 5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.
|