אם מדברים על כשרונות אמריקאיים, אי אפשר שלא להרחיב על ג׳ק סוק.
אגב, לפני זה, אספר שצפיתי במשחק של ילד הקולג׳ דניס נוביקוב שמעלליו סופרו במעלי העמוד- שמעו, הילד נראה לגמרי לא בכושר, מאוד שמנמן. בפתיחת המשחק חשבתי שבנטאו יטייל במשחק הזה בקלילות, אממה, הילד נתן חתיכת משחק. ניצח את המערכה הראשונה, נשבר מוקדם בשנייה אך הצליח לשבור חזרה אך לבסוף נשבר שוב במשחקון ה10, בשלישית בנטאו בשני משחקונים נלחם בשיניים בכמה דיוסים כדי לשמור על ההגשות עד שהגיעו לטיי ברייק שבו הילד פשוט לא עמד בלחץ ואם אני זוכר נכון לפחות 5 מהנקודות היו מטעויות של הילד, נטו התרגשות. הוא היה נראה מאוד מאוד מאוכזב אחרי הטיי ברייק ופיגור 2-1, היית מצפה שעכשיו הוא ייתפרק ואכן נשבר כבר במשחקון הראשון של המערכה הרביעית. שמנמן, מתנשף בכבדות, נראה לא בכושר, המשחק כבר עכשיו מאוד ארוך ואני מניח שהילד מעולם לא שיחק בכלל 4 מערכות, הרי גראנד סלאם ראשון שלו. והוא הרגע נשבר אחרי שהרגע הפסיד טייברייק. גמור? יקבל בראש? הייתי בשוק שלא. נלחם בשיניים לשבור בשני ולא הצליח, אבל שבר במשחקון השישי שהיה מאוד מאוד ארוך. במצב של 5-5 הילד הגיש, הוביל 15-40 אך הפסיד 3 רצופות לA של הצרפתי, ניצל משבירה אך רק לרגע, בנטאו לקח עוד שתי נקודות והשיג את השבירה, ושבר לילד את הלב, הוא באמת היה מאוד מאוד קרוב לקחת את זה לפחות לחמש מערכות והאמת היא שמאוד הגיע לו. בנטאו היה נראה בעולם אחר לגמרי.
טוב, אז ג׳ק סוק. אני חושב שהוא כישרון ופוטנציאל גדול יותר מהאריסון. הילד בן 19, זכה ביו.אס אופן לנוער, זכה בשנה שעברה בזוגות המעורבים בגראנד סלאם הזה, עבר סיבוב בטורניר היחידים והפסיד למודל לחיקוי שלו אנדי רודיק שהיה צריך להזיע מאוד.
עכשיו הוא כבר בשלב השלישי למפגש היום מול אלמגרו. עבר את מאייר הגרמני שנפצע ופרש אחרי שסוק הוביל, דרס את קיפולה האיטלקי בשלוש מערכות.
אבל עזבו את הנתונים היבשים. לבחור יש חתיכת משחק. סרב עוצמתי מאוד וחבטות קו אחורי חזקות מאוד, התקפי, אוהב לחפש ווינרים. אוהב לשחק סרב אנד וולי שכבר לא כל כך רואים בימינו.
בקיצור, תעקבו אחריו, יש לכם הזדמנות טובה היום מול אלמגרו, שכנראה ינצח אבל אני מבטיח לכם שקל זה לא יהיה. לא ייקח לו יותר משנה-שנתיים לפרוץ לטופ העולמי.
_________________ אלון: 5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.
|