סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 3:24 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 3:06 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נורטון כתב:
כמה מילים ואין זהות למנצח?

ההוא שיפסיד לג'וקוביץ' בחצי.

וביקום אחר, וינטרוב מודח בסיבוב השני של צ'לנג'ר שנחאי על ידי שחקן אוסטרלי מהמאיה הרביעית.
שבוע לפני הדיויס מול יפן אפשר לומר שבניכוי וינטרוב וסלע מצבנו מצוין.
(ביש גדא וינטרוב עלה לחצי גמר זוגות, כך שהוא עדין תקוע בסין, נראה לי שיאלץ להמשיך משם ישירות ליפן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 4:08 am 
Junior

נורטון כתב:
כמה מילים ואין זהות למנצח?

88, ספרתי.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 8:51 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבימאל כתב:
(ביש גדא וינטרוב עלה לחצי גמר זוגות, כך שהוא עדין תקוע בסין, נראה לי שיאלץ להמשיך משם ישירות ליפן)

כן, ברור. כי לחזור לישראל חצי עולם רק כדי כמה ימים אחרי זה לטוס חצי עולם בחזרה ליפן - זו היא משאת נפשו של כל יהודי.
ביש גדא שכמוהו, אבל זה עונשו של מי שמפסיד לנמושות! עכשיו הוא יאלץ להמשיך ליפן ישר מסין!

לידיעתך, גם דודי סלע שהפסיד בסיבוב הראשון נשאר שם ולא חוזר לארץ. כנראה גם הוא ביש גדא.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 07, 2012 5:57 pm 
Hall of Famer

רפאל נדאל הפצוע הודיע שייעדר גם מחצי גמר גביע דייויס, מה שהיה די צפוי.

אלה הסגלים לחצי הגמר ופליייאוף הבית העליון.

חצי הגמר:

ספרד - ארה"ב (חימר, חוץ): פרר, אלמגרו, גרנויירס, מרק לופז - איזנר, קוורי, הבראיינים.
ארגנטינה - צ'כיה (חימר, חוץ): דל פוטרו, מונקו, קרלוס ברלוק, אדוארדו שוונק - ברדיך, סטפאנק, לוקאש רוסול, איבו מינאר.

פלייאוף הבית העליון:
יפן - ישראל (קשה, חוץ): נישיקורי, סואדה, טצומה איטו, יואיצ'י סוגיטה - סלע, ויינטראוב, רם, ארליך. התיאור של המגרש הוא גם התיאור של המשחק: קשה, חוץ.
קזחסטן - אוזבקיסטן (חימר, אולם): קוקושקין, גולובב, יבגני קורולב, יורי שוקין - איסטומין, דוסטוב, ועוד שניים. הדרבי של בוראט מציג קודם כל את דניס איסטומין, אחלה שחקן, מול הנבחרת הקזחית עם המתאזרחים הרוסים, שבאופן כללי נמצאים בהידרדרות די גדולה. עדיין קוקושקין שחקן מסוכן, קורולב שחוזר מפציעה ארוכה יכול לעשות צרות, גולובב בתקופה רעה אבל מנוסה מאד. השאלה היא אם פרוק דוסטוב הבלתי נגמר יספיק כדי לעזור לאיסטומין.
גרמניה - אוסטרליה (חימר, חוץ): פלוריאן מאייר, בנימין בקר, סדריק מרסל שטבה, פיליפ פצ'נר - טומיק, אבדן, יואיט, גוצ'יונה. איזה משחק. למרות היעדרו של קולשרייבר וההצלחה היחסית של הדור האוסטרלי החדש, אני לא רואה את אוסטרליה עוברת.
בלגיה - שבדיה (חימר, חוץ): דויד גופן, סטיב דרסיס, אוליבייה רוכוס, רובן במלמנס - רוברט לינדשטט, יוהאן ברונסטרום, ושני שחקני יחידים מהמאייה החמישית והשישית. לא להאמין לאילו תהומות מידרדר הטניס השבדי, כל מפגש דייויס אנחנו אומרים את זה מחדש.
קנדה - דרום אפריקה (קשה, חוץ): ראוניץ', פוספיסיל, דנסביץ', דניאל נסטור - איזק ון דר מרווה, ריק דה ווסט, ועוד שניים. מה תגידו על זה, דרום אפריקה שהייתה אמורה לארח ביקשה להחליף ביתיות מסיבות כלכליות. מוזר ביותר. בכל אופן, בלי קווין אנדרסון אין להם מה לחפש במשחק הזה.
ברזיל - רוסיה (חימר, חוץ): בלוצ'י, דוטרה סילבה, ברונו סוארס, מרסלו מלו - בוגומולוב, אנדרייב, יבגני דונסקוי, אנדריי קוזנצוב. נבחרת טלאים של רוסיה, לא הייתי מזלזל בהם אבל הם לא יעברו.
איטליה - צ'ילה (חימר, חוץ): ספי, פוניני, בוללי, ברצ'יאלי - פול קפדוויל ועוד שלושה. הטניס האיטלקי פורח לאחרונה, אפילו דניאלה ברצ'יאלי הוותיק שהיה מוכה פציעות ועל סף פרישה זינק לצמרת הזוגות העולמית. לעומת זאת צ'ילה של אחרי גונזלס-מאסו לא נראית כמו כלום.
הולנד - שווייץ (חימר, חוץ): האסה, סייסלינג, דה באקר, ז'אן-ז'וליאן רוז'ה - פדרר, ואברינקה, קיודינלי, ועוד אחד לא חשוב. לבי לבי להולנד. הטניס שלהם נמצא דווקא בעלייה, עם רובין האסה המתקמבק ועם רוז'ה המצוין בזוגות, ששיחק עד השנה באנטיליים ההולנדים ועבר למדינה-האם כדי לשחק באולימפיאדה. אבל ההגרלה התאכזרה אליהם, אין מצב שהם יעברו את שווייץ העדיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 08, 2012 9:35 am 
מנהל פורום

גמר הנשים נקבע הלילה, ויערך כבר בלילה הקרוב.
מצד אחד אזרנקה ניצחה את שארפובה ב-3 מערכות צמודות, נצחון שלישי השנה של הביילרוסית על האקסית של וויאצ'יץ', שכולם הגיעו בתחרויות גדולות (הגמר של האוסטרליאן והגמר באינדיאן וולס).
מהחצי השני עלתה סרינה ויליאמס, שאמנם מדורגת "רק" 4 בעולם, אבל בהחלט נראית שוב כמו הטניסאית הטובה בעולם, ובפער גדול!
אחרי הפירוק באולימפיאדה של כולן כולל כולן, עושה רושם שהיא הגיע באותו מוד. עד עכשיו ב-5 משחקים היא איבדה סה"כ 16 משחקונים - 3.2 בממוצע למשחק.

על הדשא של וימבלדון סרינה ניצחה את אזרנקה פעמיים לאחרונה, ושני הנצחונות היו חלקים, ואני צופה שזה גם מה שיקרה הפעם

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 08, 2012 10:38 pm 
Hall of Famer

וורינקה לא פצוע מת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 08, 2012 11:04 pm 
Junior

בשל תנאי מזג האוויר גמר הנשים נדחה למחר.

*
אני חושב שמארי-בארדיץ׳ והפיאסקו בשעות האחרונות חייב להביא את עולם הטניס להחלטה- אי אפשר לקיים משחק בתנאים כאלה. זאת בדיחה. שתי אופציות לדעתי:
או שלא משחקים ברוח כזאת. (ולמומחים הפתרונות באשר לעד איזה מהירות רוח משחקים ואיזה לא.)
או, אם רוצים לצמצם דחיית משחקים, שכן זה הפחד הגדול בכל טורניר וימבלדון וארה״ב, מתן אפשרות לשופט להחליט שברוח מסויימת אין טעויות כפולות.

כן, תאכלס, ההצעה השנייה נשמעת קצת כמו בדיחה, אבל זה הרבה יותר מצחיק שיש חצי גמר גראנד סלאם, אמור להיות אחד מעשרת המשחקים המרכזיים בלוח השנה של עולם הטניס הגברי, והשחקנים נאבקים הרבה יותר ברוח מאשר אחד בשני.
זה לא היה clawn tennis, זה היה adaptation to the wind tennis.

רוצים בכל זאת לשחק בתנאים כאלה כי אתם רוצים לעשות את הגמרים ביום ראשון?
לפחות תאפשרו לשחקנים לשחק את הטניס שלהם ולא להפוך את זה למשחק שבו למי שיש זריקה גבוהה בסרב נהפך להגשה בלתי אפשרית עבורו וכל היתרון שיש לברדיץ בפרט ואמור להיות לכל מגיש בכלל, הופך לחיסרון.  

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 08, 2012 11:30 pm 
Hall of Famer

רק עכשיו שמתי לב:
כמה חובבני צריך כדי לייצר כזאת תמונה עבור אליפות ארה"ב הפתוחה...
http://www.nrg.co.il/images/nrg/include ... header.jpg

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 08, 2012 11:37 pm 
Sophomore

King Chauncey כתב:

*
אני חושב שמארי-בארדיץ׳ והפיאסקו בשעות האחרונות חייב להביא את עולם הטניס להחלטה- אי אפשר לקיים משחק בתנאים כאלה. זאת בדיחה. שתי אופציות לדעתי:
או שלא משחקים ברוח כזאת. (ולמומחים הפתרונות באשר לעד איזה מהירות רוח משחקים ואיזה לא.)
או, אם רוצים לצמצם דחיית משחקים, שכן זה הפחד הגדול בכל טורניר וימבלדון וארה״ב, מתן אפשרות לשופט להחליט שברוח מסויימת אין טעויות כפולות.

כן, תאכלס, ההצעה השנייה נשמעת קצת כמו בדיחה, אבל זה הרבה יותר מצחיק שיש חצי גמר גראנד סלאם, אמור להיות אחד מעשרת המשחקים המרכזיים בלוח השנה של עולם הטניס הגברי, והשחקנים נאבקים הרבה יותר ברוח מאשר אחד בשני.

לפחות תאפשרו לשחקנים לשחק את הטניס שלהם ולא להפוך את זה למשחק שבו למי שיש זריקה גבוהה בסרב נהפך להגשה בלתי אפשרית עבורו וכל היתרון שיש לברדיץ בפרט ואמור להיות לכל מגיש בכלל, הופך לחיסרון.  

לדעתי הפתרון הוא מאוד פשוט אך יקר: לעשות בכל הסלאמים גג כפי שיש בוימלבדון. בטורנירים שהם לא סלאמים זה לא נורא כי הלו"ז לא כך צפוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 12:09 am 
Hall of Famer

וואו, בינתיים פרר עושה לג'וקוביץ' בית ספר. די מדהים, כי עם כל ההערכה לפרר על העבודה שהוא משקיע - ג'וקוביץ' נראה עד עכשיו בכמה משחקים כמו סרינה ויליאמס מבחינת הדומיננטיות.
כרגע זה נראה שרק הגשם יציל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 12:17 am 
Junior

היו-אס-אופן הפך לוימבלדון של שנות ה-90. מביך, מעצבן, מיותר ולא ספורטיבי בעליל אחרי המומנטום של פרר בפתיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 1:19 am 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

בהחלט לא ספורטיבי. יום מנוחה נוסף למארי מבטיח ניצחון כמעט בטוח על ג'וקוביץ' בגמר. במקום שהסיכויים יהיו שקולים, הוא פייבוריט של 80%. בשנים האחרונות הטניס הפך לקרב איגרוף במשקל כבד בטופ 5-6 עם מרתונים של 5 שעות מהקו האחורי. וכשמדובר במרתון, פתאום ימי מנוחה נהיים קריטיים במיוחד, לא פחות חשובים משום שיקול אחר. בדיוק כמו בטור דה פראנס או במשחק כדורגל או בריצת 10000. אין זמן להתאושש אחרי 5 שעות ברוטליות של טניס. זה כל מה שמארי צריך בשביל לעבור את המשוכה האחרונה ולקחת מייג'ור.

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 1:30 am 
Hall of Famer

ג'וקוביץ מעולם לא נכשל בגמר מסיבות של חולשה פיזית.
ראינו אותו לוקח את נדאל אחרי קריעה של 5 סטים מול פדרר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 4:09 am 
Junior

yanivmus כתב:
King Chauncey כתב:

*

לדעתי הפתרון הוא מאוד פשוט אך יקר: לעשות בכל הסלאמים גג כפי שיש בוימלבדון. בטורנירים שהם לא סלאמים זה לא נורא כי הלו"ז לא כך צפוף.

נכון, אבל זה מעבר לגג במגרש אחד בכל טורניר.
ואם היה יום כזה של רוחות מטורפות לפני שבוע?
מטס וילנדר דיבר על זה לפני חצי הגמר השני, שצריכים להיות חוקי רוח.
אז יהיה גג, ושם ישוחקו המשחקים המרכזיים בכל מזג אוויר שלא יהיה, אבל לא יכול להיות שישחקו טניס מקצועי, בשום מגרש ובאף תחרות בתנאים שכאלה שהכדור רוקד עם הרוח. זה לא משחק טניס ככה.

ואני גם לא יודע כמה יקר זה. בטח לא בארה״ב.
משיקולי עלות-תועלת זאת אומרת.
גמר הגברים מועבר בפעם הרביעית ברציפות ליום שני. אני מרשה לעצמי לשער שביום ראשון בערב הם היו משיגים רייטינג גבוה בהרבה, ומרשה לעצמי לשער שאם מתוך 15 השנים הבאות יצילו חמישה גמרים ביום ראשון, זה יספיק כדי להחזיר ההשקעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 4:16 am 
Junior

בנוגע לעייפות של השחקנים-
נשאלו המארגנים האם בעקבות התחזית שבערב הסופה תשתולל לא שקלו להזיז את משחק החצי השני למגרש אחר ולשחק את שניהם בבוקר. הנציג אמר שלא שקלו זאת, וזאת פשוט החלטה אומללה שפגעה גם במשחק חצי הגמר של פרר ודג׳וקו וגם בגמר שכן מארי קיבל אקסטרה מנוחה, ואלה שני דברים שהיו ברורים כבר מהבוקר בארה״ב, שאחה״צ הם לא יוכלו לשחק.

אבנר קופל היה עושה זאת טוב יותר.
היו צריכות לעמוד שתי אופציות להחלטה- או שמשחקים את שני המשחקים במקביל באיצטדיונים שונים בבוקר, או שמעבירים את שניהם ליום ראשון.
במקום זאת החליטו להתנהג כרגיל ולתת לסופת רוחות לקבוע את גורל התחרות והמנצחים בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 9:35 am 
Hall of Famer

שתי אנקדוטות:
1. פעם ראשונה 8 שנים שיש פיינל פור גראנדסלאם בלי פדרר ונדאל.
2. בשולי הפרישה של רודיק.מסתבר שיש רק טניסאי צמרת אחד שהצליח לפרוש עם ניצחון - פיט סמפראס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 1:11 am 
Sophomore

מה עם צרפת בדיוויס? הודחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 2:26 am 
Hall of Famer

וואו, איזה גמר זה היה. גמר הנשים הכי טוב שאני זוכר מאז ימי נברטילובה-גראף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 12:44 pm 
Hall of Famer

אם מארי יזכה היום, הוא יהיה השחקן השישי סך הכל שזוכה בגראנד סלאם ב7 שנים האחרונות.
לשם השוואה, בשלושת השנים 2001-2003 זכו עשרה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 12:51 pm 
Hall of Famer

כן, רק שהתקופה ההיא היתה אנומלית אף יותר מהיום. תקופה בה לא היה אף שחקן נורמלי אחד, ואפילו שחקני הצמרת של התקופה, רודיק, סאפין, יואיט (ובמידה מסוימת, אגאסי של סוף הקריירה) פשוט לא היו שחקנים ברמה מספיק גבוהה, ואף אחד לא ישאיר חותם של ממש בדברי ימי הטניס. (כלומר, פרט לאגאסי, אבל לא של אותה תקופה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 1:48 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני מניח שסאפין ישאיר חותם בגלל פוטנציאל הטריוויה שיש לשילוב שלו עם אחותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 1:57 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
כן, רק שהתקופה ההיא היתה אנומלית אף יותר מהיום. תקופה בה לא היה אף שחקן נורמלי אחד, ואפילו שחקני הצמרת של התקופה, רודיק, סאפין, יואיט (ובמידה מסוימת, אגאסי של סוף הקריירה) פשוט לא היו שחקנים ברמה מספיק גבוהה, ואף אחד לא ישאיר חותם של ממש בדברי ימי הטניס. (כלומר, פרט לאגאסי, אבל לא של אותה תקופה).

מעניין אם ניתן לנסח פורמולה שמציגה ריכוזיות של עולם הטניס.
אני די בטוח שה6-7 שנים האחרונות יציגו פער עצום לעומת כל מה שהיה לפניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 2:01 pm 
Hall of Famer

מה זאת אומרת? האקסל שלי מתאר את זה בפרוטרוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 4:08 pm 
Hall of Famer

האם יש מקום קבוע שבו אתה מפרסם את הגרסא המעודכנת שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2012 4:22 pm 
Hall of Famer

לא, אבל אני יכול לעדכן פה, כשאחזור הביתה למחשב האישי שלי, עוד כמה שעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: