סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 6:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 11, 2012 1:09 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא רק אנחנו, ולא רק באירופה משחקים במוקדמות המונדיאל.
כבר בשלב המוקדם הזה יש כמה דרמות בכל מיני מקומות בעולם. למשל, נבחרת ארה"ב שתסתבך מאד אם לא תנצח היום את ג'מייקה, ועלולה למצוא את עצמה מתקרבת מאד להעפה מוקדמת.
המוקדמות בצפון אמריקה נמצאים עכשיו בשלב השני (מתוך שלושה), זה השלב שבו הגדולות מצטרפות. 12 נבחרות, 3 בתים של 4 נבחרות, שתי הראשונות מכל בית עולות לשלב הסופי - בית בשיטת ליגה של 6 נבחרות על 3 כרטיסים + מקום בפלייאוף.
ארה"ב בבית אחד עם ג'מייקה, גואטמלה ואנטיגואה. היא הפסידה בג'מייקה במשחק הראשון, ואז ספגה שער דרמטי לקראת הסיום וסיימה רק בתיקו עם גואטמלה. במשחק השלישי היא ניצחה את אנטיגואה החלשה. ג'מייקה מובילה את הבית עם 7 נקודות, ארה"ב וגואטמלה עם 4, אנטיגואה עם 1.
היום ארה"ב מארחת את ג'מייקה ואין לה מקום לטעויות. גואטמלה משחקת באנטיגואה ואמורה לחזור עם נצחון, וארה"ב עלולה להסתבך מאד כשיישארו רק שני משחקים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 11, 2012 1:15 pm 
Hall of Famer

עוד נבחרת חזקה יחסית שיכולה להסתבך מאד היא אוסטרליה, שמשחקת באזור האסיאתי.
המוקדמות באסיה נמצאות בשלב הכמעט אחרון שלהם, שני בתים של 5 נבחרות. 2 הראשונות בכל בית עולות ישר למונדיאל. השתיים מהמקום השלישי משחקות זו מול זו על כרטיס לפלייאוף נגד אוקיאניה (כלומר נגד ניו זילנד).
אוסטרליה התחילה עם תיקו ביתי מול יפן, ואיבדה נקודות חשובות גם בתיקו בעומאן. היום אוסטרליה תשחק בירדן, וכל תוצאה מצבד נצחון יכולה לסבך אותה מאד. בבית שלה נמצאת גם עירק החזקה יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 11, 2012 2:10 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי, זה לא קצת משונה שאוסטרליה משחקת באסיה ולא באוקיאניה? מה הסיפור שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 11, 2012 2:27 pm 
Hall of Famer

אני לא מתמצא בכל נבכי הסיפור שם, אבל אוסטרליה הייתה גדולה על אוקיאניה בכמה מידות. פיפ"א רצתה לעשות את הדבר המתבקש ולאחד את שני האזורים, ההתאחדות האוקיאנית סירבה. מצד שני אוקיאניה דרשה כרטיס אוטומטי (לא רק פלייאוף) ופיפ"א סירבה. לא יודע איך הגיעו דווקא להחלטה הזו, אבל אוסטרליה הייתה מאד בעד, כדי להתקדם מבחינה מקצועית. באוקיאניה לא היו לה יריבים ולא היו לה מספיק הזדמנויות לשחק משחקים רשמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 11, 2012 6:51 pm 
Hall of Famer

מי שרוצה לחזור אחורה בזמן יכול לראות עכשיו את הדקות האחרונות בין לבנון ואירן, בבית האסיאתי השני. לבנון מובילה 1:0 באופן מפתיע, האירנים שוכבים על השער שלהם ונתקלים בשוער שתפס יום גדול. מגרש עם דשא שלא ראוי למאכל פרות וטכניקות בזבוז זמן שצריך ללמד באוניברסיטה.
עריכה: הסתיים, נצחון ללבנון עם אירן של קרלוס קירוש. אירן קצת מסתבכת, קטאר ואוסבקיסטן מאיימות על המקום השני שלה, כשדרום-קוריאה פותחת פער בפסגה.
בבית של אוסטרליה משחק צמרת בין היריבות שלה לצמרת, יפן מתבססת בפסגה עם 1:0 על עירק של זיקו. המשחק שדיברתי עליו בין ירדן ואוסטרליה יתחיל עוד מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 11, 2012 8:52 pm 
Hall of Famer

ירדן מנצחת את אוסטרליה 2:1 ועולה למקום השני בבית, אחרי יפן שמובילה בפער גדול. אוסטרליה במצב לא פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2012 7:49 am 
Hall of Famer

ארה"ב בלי לנדון דונובן עומדת במבחן ומנצחת 1:0 את ג'מייקה. יחד עם הנצחון הצפוי של גואטמלה באנטיגואה נוצר "בית מוות" עם 3 קבוצות עם 7 נק' כ"א, 2 משחקים לסיום השלב.
בבתים האחרים, מקסיקו ניצחה 1:0 את קוסטה ריקה, ועם מאזן מושלם של 12 נק' הבטיחה את עלייתה לשלב הסופי של 6 הנבחרות. אל סלבדור הייתה צריכה לחזור מפיגור כדי לנצח 3:2 בגויאנה ולעבור את קוסטה ריקה אל המקום השני (אל סלבדור 5, קוסטה ריקה 4). בבית השלישי גם כן קרב משולש על שני הכרטיסים לשלב הבא. פנמה עם נצחון חשוב מאד על קנדה 2:0, והיא מובילה את הבית עם 9 נק'. קנדה עם 7 יורדת למקום השלישי בגלל יחס שערים נחות מהונדורס, שניצחה 1:0 קטן את קובה החלשה.

בדרום אמריקה רק 1:1 לארגנטינה עם פרו. קולומביה בהופעה מרשימה עם 3:1 בצ'ילה, ונצואלה המתחזקת שהייתה כח להתחשב בו גם במוקדמות המונדיאל הקודם עם 2:0 נאה בפרגוואי (2 שערים של חוזה רונדון שמשחק עם נאתכו בקאזאן). אורוגוואי ואקוודור מסיימות ב-1:1.
בדרום אמריקה כמו תמיד כולם משחקים נגד כולם בשיטת ליגה (פרט לברזיל כמובן), 4 הראשונות עולות והחמישית הולכת לפלייאוף עם צפון אמריקה. אחרי 7 משחקים מתוך 16, כמעט חצי דרך, הקרב צמוד מאד מאד - רק 3 הפרש בין ארגנטינה המובילה לבין ונצואלה שבמקום השישי (אם כי לונצואלה משחק עודף). ארגנטינה 14, קולומביה 13, אקוודור 13, אורוגוואי 12, צ'ילה 12, ונצואלה 11 ומשחק עודף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2012 9:16 am 
Hall of Famer

קובה וארה״ב יכולים להיות באותו בית? זה פעם קרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2012 9:50 am 
Hall of Famer

אם ארה"ב ואירן שיחקו זו נגד זו במונדיאל, למה שארה"ב לא תשחק עם קובה? למיטב ידיעתי אין שום מגבלה על הגרלות הבתים בגלל חרמות למיניהם, כמו שלא מונעים מספורטאים אירנים להיות מוגרלים נגד ישראלים למשל. החריג היחיד הוא אם יש מלחמה של ממש או סכנה בטחונית מיידית, נדמה לי שארמניה ואזרבייג'ן הופרדו בהגרלה של מוקדמות כלשהן בזמן המלחמה על המחוז הזה ששכחתי את שמו, וכנ"ל רוסיה וגאורגיה בזמן המלחמה ביניהן לאחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2012 10:05 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
נדמה לי שארמניה ואזרבייג'ן הופרדו בהגרלה של מוקדמות כלשהן בזמן המלחמה על המחוז הזה ששכחתי את שמו

כשתי מעצמות שחמט השתיים נפגשות כמעט כל טורניר חשוב ( אליפות אירופה , אולימפיאדה ) למפגש טעון מאוד . באולימפיאדה שהסתיימה זה עתה , לא היה משחק ביניהן .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2012 10:10 am 
Hall of Famer

יכול להיות, ונדמה לי שהיום הן לא מופרדות גם בכדורגל. אבל הייתה איזו תקופה שעל החבל ההוא הייתה ביניהן מלחמה של ממש, ואז הפרידו ביניהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2012 10:12 am 
Hall of Famer

אגב , כוונתי לא הייתה שהן לא נפגשו עתה בגלל משהו יזום , אלא פשוט לא זווגו יחד בהגרלה ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2012 10:36 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
יחד עם הנצחון הצפוי של גואטמלה באנטיגואה נוצר "בית מוות" עם 3 קבוצות עם 7 נק' כ"א, 2 משחקים לסיום השלב..

הייתי באנטיגואה בזמנו ואני די משוכנע שלא היה שם איצטדיון כדורגל שנראה לי שמתאים לאירוח בינלאומי. אולי המשחק היה בגואטמלה סיטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2012 10:38 pm 
מנהל פורום

טוב אחרי חיפוש מסתבר שמדובר באיצטדיון חדש יחסית שלא היכרתי בזמנו:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sir_Vivian ... ds_Stadium

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2012 6:24 pm 
Hall of Famer

במקביל למשחקים באירופה יהיו כמובן גם שני מחזורי משחקים ביבשות האחרות.

באסיה לא יהיו משחקים בשישי, יהיו רק משחקים בשלישי הבא שישלימו את מחצית הדרך בשלב הסופי. בין השאר יהיה משהו די חריג במשחקי מונדיאל - הצגה כפולה. זה יקרה בדוחא, דוחא האמיתית ולא בסכנין. קטאר (בית א' מקום שלישי, 4 נקודות) תארח אוזבקיסטן (חמישית ואחרונה, 2 נקודות). מיד אחרי זה תארח עירק, שלא יכולה לארח בבית, את אוסטרליה, למשחק שיכול להיות חיים ומוות בבית ב' - שתי הנבחרות רק עם 2 נקודות אחרי 3 משחקים, ממש לא איפה שציפו להיות.
המשחק השני בבית א' יהיה בטהרן. אירן (שנייה, 4 נקודות, מובילה בהפרש שערים על קטאר ולבנון) אחרי ההפסד המפתיע בביירות, תארח מול 100000 מתאבדים שיעים באצטדיון אזאדי את דרום קוריאה (מובילה, 7). בבית ב' המשחק השני הוא משחק מסקרן מאד של ירדן המפתיעה (שנייה, 4 נקודות) אצל עומאן, שנחשבת לחלשה יחסית - אבל היי, היא עם 2 נקודות כמו אוסטרליה ועירק, אז גם היא עוד חולמת. אבל הפוקוס הוא על הירדנים שיכולים לברוח לאוסטרליה ועירק ולהמשיך את החלום. מובילת הבית, יפן (10 נקודות עם משחק עודף) חופשית.
להזכיר - שתיים עולות מכל בית ישר למונדיאל. שתי הנבחרות במקום השלישי נפגשות בבית-חוץ על כרטיס לפלייאוף מול אוקיאניה (כלומר, מול ניו זילנד).

באוקיאניה אנחנו בשלב הסופי, אבל המשחקים כאן, אם לא יקרה משהו מאד בלתי צפוי, הם לפרוטוקול בלבד. לניו זילנד אין ממש יריבות, עם כל הכבוד לטהיטי, איי שלמה וקלדוניה החדשה. אחרי שני המשחקים בעוד שבוע זה יהיה מפתיע מאד אם ניו זילנד לא תבטיח כבר את הכרטיס לפלייאוף, שני משחקים לסיום השלב.

דרום אמריקה, קרב צמוד מאד על ארבעת הכרטיסים + כרטיס לפלייאוף מול צפון אמריקה. רק 3 נקודות בין המובילה לבין השישית אחרי 7 מחזורים מתוך 16, וזה עוד בלי שברזיל משחקת. הצמרת: ארגנטינה 14, קולומביה 13, אקוודור 13, אורוגוואי 12, צ'ילה 12, ונצואלה 11 ומשחק עודף. אין פה מה לפרט, שני מחזורים מלאים יהיו בשישי ושלישי, כל משחק יכול לקבוע גורלות. ואלה המשחקים: בשישי: קולומביה - פרגוואי; אקוודור - צ'ילה; בוליביה - פרו; ארגנטינה - אורוגוואי! איזה כיף! ונצואלה חופשית. בשלישי: בוליביה - אורוגוואי; ונצואלה - אקוודור; פרגוואי - פרו; צ'ילה - ארקנטינה. קולומביה חופשית.

והכי מעניין וחותך עניינים יהיה בצפון אמריקה. שני המשחקים בשלישי ושישי מסיימים את השלב השני, 3 בתים של 4 נבחרות, 2 הראשונות בכל בית עולות לשלב הסופי (ליגה של 6 קבוצות על 3 כרטיסים + פלייאוף), וכמה נבחרות טובות נמצאות בסכנה של ממש ובראשן ארה"ב. רק מקסיקו הבטיחה בינתיים את עלייתה לשלב הסופי.
בית א' - בית מוות. גואטמלה, ארה"ב וג'מייקה כולן עם 7 נקודות. בשישי: גואטמלה - ג'מייקה, אנטיגואה - ארה"ב. בשלישי: ג'מייקה - אנטיגואה, ארה"ב - גואטמלה.
בית ב' - מקסיקו עם 12 נקודות כאמור כבר הבטיחה עלייה לשלב האחרון, אל סלוודור (5 נק') וקוסטה ריקה (4) נאבקות על הכרטיס השני - והן נפגשות בסן סלוודור בשישי, נצחון של אל סלוודור מבטיח לה עלייה. אם זה לא יקרה, בשלישי יהיה מחזור מעניין מאד - אל סלוודור תשחק במקסיקו, קוסטה ריקה תארח את גויאנה.
בית ג' - עוד בית מוות. פנמה של דיילי ולדז מובילה עם 9, הונדורס וקנדה עם 7. בשישי: קנדה - קובה, פנמה - הונדורס. בשלישי: קובה - פנמה, הונדורס - קנדה. קובה עד עכשיו נראית חלשה מאד, 0 נקודות ו-0 שערי זכות, ומי שמשחק נגדה מקבל מקדמה שאסור לו לפספס.

באפריקה אין משחקים עד מרץ 2013, נדבר עליהם אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 09, 2012 4:29 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
אם ארה"ב ואירן שיחקו זו נגד זו במונדיאל, למה שארה"ב לא תשחק עם קובה? למיטב ידיעתי אין שום מגבלה על הגרלות הבתים בגלל חרמות למיניהם, כמו שלא מונעים מספורטאים אירנים להיות מוגרלים נגד ישראלים למשל. החריג היחיד הוא אם יש מלחמה של ממש או סכנה בטחונית מיידית, נדמה לי שארמניה ואזרבייג'ן הופרדו בהגרלה של מוקדמות כלשהן בזמן המלחמה על המחוז הזה ששכחתי את שמו, וכנ"ל רוסיה וגאורגיה בזמן המלחמה ביניהן לאחרונה.

נגורנו קרבאך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 13, 2012 12:45 pm 
Hall of Famer

סיכום היום:

בצפון אמריקה כצפוי דרמות גדולות ומכריעות גורלות.
בבית א', בית המוות, הכרעות דרמטיות בדקות האחרונות. ארה"ב נזקקה לשער בדקה ה-90 כדי לנצח באנטיגואה 2:1, אדי ג'ונסון מסיאטל סאונדרס עם צמד. דרו קארי בטח מבסוט. גואטמלה ניצחה את ג'מייקה 2:1 משער בדקה ה-85.
גואטמלה וארה"ב התייצבו בראש הבית עם 10, ג'מייקה נפלה לשלישי עם 7. במחזור האחרון בשלישי ארה"ב פוגשת את גואטמלה בקנזס סיטי, תרשו לי לנחש שיהיה תיקו שיעלה את שתיהן לשלב הבא. ג'מייקה, שתשחק עם אנטיגואה, תחכה שבכל זאת תהייה הכרעה - כאשר הסיכום של הנצחון שלה וההפסד של ארה"ב/גואטמלה צריך להיות 3 שערים לפחות.
בבית ב' הכל היה מוכן לחגיגות בסן סלוודור, אבל קוסטה ריקה חשבה אחרת, ניצחה 1:0 ועברה את אל סלוודור, ובמחזור האחרון בשלישי הכל תלוי בה. מכיוון שהיא מארחת את גויאנה החלשה, כנראה שהיא תצטרף למקסיקו בשלב הבא.
בבית ג', תיקו 0:0 בין הונדורס ופנמה כמעט הבטיח לחבר'ה של דיילי ולדז עלייה לשלב הבא. פנמה שמובילה עם 10 נק' תתארח אצל קובה החלשה בשלישי. במשחק השני יהיה קרב ישיר על הכרטיס השני, הונדורס תארח את קנדה, כאשר לקנדה מספיק תיקו.

בדרום אמריקה זה היה הלילה של הכוכבים הגדולים.
צמד של מסי ואחד של אגוארו הביא לארגנטינה 3:0 ענק על אורוגוואי והיא נשארת ראשונה. קולומביה מיד אחריה אחרי 2:0 על פ]רגוואי מצמד של רדמל פלקאו. אקוודור גם היא חזק בעניינים עם 3:1 מצוין על צ'ילה. 1:1 במשחק לא חשוב בין בוליביה ופרו החלשות.
אחרי 8 משחקים, שלוש המנצחות יצרו ראש חץ - ארגנטיה 17, קולומביה 16, אקוודור 16, אורוגוואי 12, צ'ילה 12, ונצואלה 11. בשלישי: צ'ילה - ארגנטינה. פרגוואי - פרו. ונצואלה - אקוודור. בוליביה - אורוגוואי. קולומביה חופשית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 13, 2012 2:03 pm 
Hall of Famer

כמה עולות? האם אורוגוואי יכולה לפספס את המונדיאל? ברזיל קיבלה כרטיס חופשי?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 13, 2012 2:07 pm 
Hall of Famer

ברזיל קיבלה כרטיס חופשי כמובן. היא המארחת.
מדרום אמריקה 4 הראשונות עולות ישר למונדיאל, החמישית הולכת לפלייאוף מול הרביעית בצפון אמריקה. כמו שאתה רואה, די צפוף שם וזה בהחלט ריאלי שאורוגוואי לא תהיה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 13, 2012 2:11 pm 
Hall of Famer

שכחתי שהמונדיאל בברזיל. למען האמת השאלה על אורוגוואי כוונה לכך שחשבתי שאולי יש 3 עולות, ובמקרה הזה אורוגוואי בהחלט הייתה בבעיה. עם 4 עולות ועוד אחת בפלייאוף, אני מאמין שהסלסאו יצליחו להעפיל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 13, 2012 2:24 pm 
Junior

אהבתי מאוד את ההרכב שהעמיד המאמן של ארגנטינה. כל הזמן דחף להצטרפות של המגנים משני הצדדים והעמיד את גגו במרכז בשביל לחפות על העלייה שלהם. ההצטרפות הזו הכריחה את אורגוואי ללכת אחורה וגם כשזכו בכדור, השטח שהיה להם להשתחרר מהלחץ של ארגנטינה היה כל-כך קטן שלא הייתה להם ברירה אלא להעיף את הכדור שוב אל החלק האחורי של ארגנטינה. הלחץ העצום הזה התיש את שחקני ההגנה של אורגוואי ובחצי השני ראינו אותה נושאת את פרות השיטה.
אורגוואי דיי אכזבה בתור אחד שראה אותה בכמה משחקים, שחקנים כמו קסרס, פורלאן, סוארז, קבאני ופריירה יכולים וצריכים להיראות הרבה יותר טוב. כן, גם בחוץ וגם מול ארגנטינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2012 3:35 am 
Junior

leibo כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

נגורנו קרבאך

זה לא השם של הסוס מ35 במאי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2012 7:59 am 
מנהל פורום

נגרו קבלו.
אבל נגורנו קרבך זה שם טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 17, 2012 12:54 am 
Hall of Famer

עדכונים מיבשות אחרות:
אוקיאניה - כצפוי אחרי 4 משחקים בשלב הסופי ניו זילנד עם 12 נקודות מלאות, אבל תצטרך לחכות עם העלייה הרשמית לפלייאוף עד מרץ כי קלדוניה החדשה עם 9 נקודות אחריה. במרץ יהיו שני משחקים אחרונים, כולל מפגש ישיר בין השתיים בניו זילנד.

אסיה - יום משחקים מעניים מאד הביא את השלב האחרון למחצית הדרך.
אירן מנצחת את דרום קוריאה 1:0 מול 100000 באזאדי, ומשתווה אליה בראשות הבית עם 7 נקודות (קוריאה מובילה בהפרש שערים). אוזבקיסטן דולקת אחריהן עם 5 אחרי נצחון בקטאר.
בבית השני אוסטרליה סוף סוף מנצחת 2:1 "בחוץ" את עירק (המשחק נערך בקטאר בגלל המצב בעירק). ירדן, שעד עכשיו הפתיעה, חטפה הפסד 2:1 בעומאן, שמצטרפת למאבק בבית הזה שמתפתח לבית צפוף מאד. יפן מובילה בגדול עם 10, אבל על הכרטיס השני + הכרטיס לפלייאוף עם הבית השני נאבקות עכשיו כל האחרות - אוסטרליה 5, עומאן 5, ירדן 4, עירק 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 17, 2012 12:54 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
שכחתי שהמונדיאל בברזיל. למען האמת השאלה על אורוגוואי כוונה לכך שחשבתי שאולי יש 3 עולות, ובמקרה הזה אורוגוואי בהחלט הייתה בבעיה. עם 4 עולות ועוד אחת בפלייאוף, אני מאמין שהסלסאו יצליחו להעפיל.

בינתיים אורוגוואי מפורקת אצל בוליביה החלשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 81 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה