סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' ינואר 13, 2025 8:21 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2012 3:32 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 28595.html
כספי במקום ה - 208. זכה לפרגון גבוה מהצפוי. בלינלי, למשל, מדורג אחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2012 4:05 pm 
Hall of Famer

עזוב בלינלי - גי וסי.ג'יי מיילס שלפחות כרגע ישחקו לפניו בקליבלנד מדורגים אחריו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2012 4:36 pm 
Hall of Famer

יכול להיות שהרשימה הזאת מעידה במשהו על כך שהמעמד והשם של כספי בליגה טוב יותר מהמעמד שלו בקליבלנד. מי יודע, זה עשוי להקנות לו עוד עונת חסד אחת מעבר לזו הנוכחית להוכיח את היכולת שלו בקבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2012 12:33 pm 
Sophomore

ובינתיים ניקולה פקוביץ' (395=>105) ואייברי ברדלי (393=>106) מציגים התקדמות אדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2012 4:26 pm 
Freshman

לפקוביץ לפי היכולת הנוכחתי מגיע להיות הרבה לפני 105

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2012 4:29 pm 
Hall of Famer

אז אתה טוען שפקוביץ' שווה יותר מאשר מקום רביעי ברוטציה של קבוצה ממוצעת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2012 12:22 am 
Hall of Famer

אם קירילנקו מדורג 79, ג'וואל מקגי 77, אנדרסון ורז'או 74 וארסן איליאסובה 72, אז אולי כן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2012 1:13 am 
Freshman

זו רשימה די עלובה, לא יודע אם זה סימן של כמה תקשורת הספורט האמריקאי לא מבינה, אבל די ברור שהשיטה (104 אנשי מקצוע נותנים לכל שחקן ציון של 1-10 ואז מדרגים לפי הממוצע) שבחרו בה נוראית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2012 7:48 am 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

השיטה דווקא דיי נחמדה, מה שנקרא חוכמת ההמונים. זה מפתיע עד כמה התוצאות שמגיעים אליהן יכולות להיות מדויקות. אבל כנראה שרק עבור שחקנים בטופ 50-70, כי מתחת לזה רוב העיתונאים לא באמת מכירים את השחקנים מעבר לשורה הסטטיסטית.

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2012 9:45 am 
Hall of Famer

אז הם יכולים לשאול את מוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2012 12:46 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זה ייצור גירסה של פרדוקס השקרן, כי אם הם ישאלו את מוק, הם יגלו שהם צריכים לשכתב את רשימת החמישים הראשונים ולהכניס לשם את המדורגים נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 19, 2012 11:56 pm 
Freshman

מתקרבים לעשירייה המכריעה, היום דורגו מקומות 31-40 בסדר הזה:
31. ג'וש סמית', 32. רודי גיי, ג'ו ג'ונסון, זאק ראנדולף, רוי היברט, ג'ואקים נואה, לואל דאנג, אריק גורדון, דני גריינג'ר, 40. סטפן קרי

יש שני נקודות מתבקשות מכאן:
א. ג'וש סמית' אנדרייטד בטירוף. אין מצב שיש 30 שחקנים שהייתי לוקח לקבוצה לפניו.
ב. הליגה מאוד מאוד עמוקה היום. כשאנחנו מקבלים פראנצ'ייז פליירס גבוליים (סמית', גיי, ראנדולף, גורדון...) במקומות האלה, זה מרשים מאוד. לא חושב שיש ספק שהליגה לא היתה חזקה כל כך (מבחינת חומר שחקנים) בהסטוריה. אם היו היום עוד 2-3 סנטרים, אז בכלל זה היה נועל את הסיפור לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2012 12:02 am 
Hall of Famer

מה זאת אומרת, פרנצ'ייז פלייר גבוליים זה בדיוק הגבול שבין השחקן הטוב בקבוצה, לשחקן השני בטיבו. או במילים אחרות - מקומות 30+

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2012 12:07 am 
Freshman

מבחינתי פראנצ'ייז פלייר גבולי הוא שחקן שמספיק טוב להיות הטוב בקבוצה, אבל כנראה לא מספיק טוב כדי לסחוב קבוצה למאבק על המקומות הגבוהים בפלייאוף.

ג'וש סמית', גיי\ראנדולף(2012\2011) וגורדון כולם היו השחקנים הטובים בקבוצה. הם פשוט לא בלבל הגבוה של השחקנים שבונים סביבם קבוצה לאליפות (לברון, פול, הווארד, דוראנט וכו'...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2012 1:18 am 
Hall of Famer

נו, אז גיי ורנדולף הם מס' 1 ו 2 בקבוצה שממוקמת בערך עשירית בליגה. סמית' בקבוצה שמדורגת באותו מקום פחות או יותר, הוא השחקן הטוב ביותר אבל לא במובהק. וגורדון... נראה לי שלגריפין יהיה דבר או שניים לומר. מה גם שהוא היה פצוע כל העונה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2012 3:05 am 
Junior

Super Mario כתב:
ג'וש סמית', גיי\ראנדולף(2012\2011) וגורדון כולם היו השחקנים הטובים בקבוצה. הם פשוט לא בלבל הגבוה של השחקנים שבונים סביבם קבוצה לאליפות (לברון, פול, הווארד, דוראנט וכו'...)

הערת אגב: כריס פול הוא לא בין הראשונים שהייתי בונה סביבם קבוצה לאליפות. פול עדיין לא עבר את הסיבוב השני בקרירה, ולמעשה הייתה לו רק ריצת פלייאוף אחת טובה-ב2008, לפני הפציעה. כמובן שאקח לפניו את דוראנט ולברון וקובי והאוורד. וגם את וייד, ואולי אפילו את דירק.
אני אפילו אקח את ההימור שגריפין יהיה השחקן המוביל השנה בקליפרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2012 7:21 am 
מנהל פורום

יפה שהתעלמת מהחלק האחר בהודעה שלו שהיה אמור להקפיץ אותך.

העניין הזה עם "זו הליגה החזקה בהיסטוריה" זה משהו מקובל (בטח ברמת ה"אין ספק" בהודעה המקורית של מריו)? אין לי כח לספור מי היה מדורג בשנות ה-90 במקומות האלה אבל יש לי תחושה שאלה היו שנים לא פחות חזקות ואני מניח שגם על שנות ה-80 יתגלה משהו דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2012 10:20 am 
Junior

אני לא שמעתי על עניין הליגה החזקה בהיסטוריה עד עכשיו. אני גם לא אלך למקומות 30+, אבל הנה הכוכבים הגדולים בשנות ה90:
ג'ורדן ופיפן, מאלון וסטוקטון, אולג'ואן בארקלי ודרקסלר, רובינסון, יואינג, ושאקיל הם הHOF הגדולים. אין כיום טופ 10 שמתקרב לזה. דומיניק ווילקינס, קיד, פייטון וקמפ, וובר, טימי הארדואי וכריס מאלין, הארדוואי מאורלנדו, רג'י מילר ואלונזו מורנינג-עוד עשרה כוכבי על.

רוב השחקנים האלה גם שיחקו בתחילת שנות ה90 נגד הלייקרס של מג'יק וורת'י, הסלטיקס של בירד ומקהייל, דטרויט של אייזאה ודומארס. אין מה להשוות מבחינת כוכבי על, ויש לי הרגשה שגם אם נלך עמוק יותר לגרנט היל ג'ואן האוורד, מוטומבו ואחרים.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ה' ספטמבר 20, 2012 10:26 am, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2012 10:21 am 
Sophomore

אפשר גם ללכת לת'רדי ה'____ הטובים בעולם' ולראות שאין כמעט שוטינג גארדים, סמול פורוורדים ועוד מעט נראה שגם אין יותר מדי סנטרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2012 11:08 am 
מנהל פורום

ואפשר גם לראות שיש 6 רכזים שלא נופלים מאלו שפלאש הזכיר (פול, דרון, נאש, רוז, רונדו, ווסטברוק, והאמת שגם הצפרדעון יכול להשתלב כאן), 3 גארדים (קובי, וייד וג'ו ג'ו, ועוד 2 בעלייה בדמות גורדון והארדן), 4 סמול פורוורדים (לברון, דוראנט, מלו ופירס) ועוד סדר גודל של 6 עד 8 פאוארים, תלוי מי סופר (גריפין, אמרה, דירק, לאב הם 4 בטוחים. ויש עוד 5 שיכולים להיכנס גם).
הסנטר היא אמנם עמדה חלולה יחסית בכוכבי על (הווארד וביינום הם השניים היחידים ככל הנראה), אבל היא עמוקה בשחקנים מהדרג השני-שלישי כמו שמעולם לא הייתה.

סה"כ יש כאן משהו כמו לפחות 20 כוכבי על, לא פחות מאשר הספירה של פלאש...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2012 11:20 am 
Junior

כן, אבל כוכבי על הרבה פחות טובים.
ג'ו ג'ו הארדן ואריק גורדון בחיים לא נכנסים לרשימה של ה20 בשנות ה90, בה הגארדים הכי פחות טובים הם רג'י מילר דומארס והארדוואי.

היחידים מעמדות הפאוור-סנטר שהיו נכנסים לרשימת ה20 שהזכרתי, הם דירק, גריפין לאב והאוורד. אולי גם ביינום. אמארה של היום אלדרידג' ושאר הגבוהים לא ברמה של קמפ ומורנינג-הגבוהים הפחות טובים ברשימה. וההבדלים העצומים הם בעיקר בעשיריה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2012 11:44 am 
Freshman

פלאש, אתה ציינת שחקנים מכל שנות ה90, אבל לא כולם היו חזקים באותה עונה. קח שנה ספציפית (והשחקנים בכושר של אותה עונה כמובן) ותשווה אותה מול חומר השחקנים של 2012.

אני חושב שהבסיס של הסופרסטארים די זהה, אבל היום יש הרבה יותר כוכבים ברמה שניה ושלישית. אני מדבר על הרמה של הארדן, איגי, סמית׳, בוש, בוגוט וכו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2012 11:45 am 
מנהל פורום

אני לא חושב שהויכוח הוא על איכות אלא על כמות, והשאלה היא כמה שחקנים נוסח ג'ו ג'ו או אריק גורדון או רודי גיי היו בשנות ה-90. נניח ברשימה של פלאש לא הוזכרו קווין ג'ונסון (שזה סתם בושה...), רוד סטריקלנד, מיץ' ריצ'מונד, דן מארלי, דני איינג' וזה סתם בזריקה. הם פחות טובים מהמקבילות הנוכחיות?

אבל אני מסכים עם מאריו שצריך לבדוק שנה שנה ולא לאורך עשור שלם. אני עדיין אופתע אם התשובה תהיה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2012 11:50 am 
Freshman

זה נושא לדיון אם היו פחות טובים, אבל העניין הוא שיש הרבה פחות מהם. אולי בערב אני אעשה רשימת השוואה משנת 93 והיום נגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 20, 2012 11:55 am 
Junior

בבקשה, ניקח לפני 20 שנה, עונת 92-93:
ג'ורדן, בארקלי, אולג'ואן, מאלון, יואינג, רובינסון, סטוקטון שאקיל דרקסלר ופיפן, חוץ משאקיל הצעיר כולם בשיא הקרירה, ובשיא הקרירה השחקנים האלו היו אגדות ענקיות, כולם בטופ 5 של היום. כיום העשיריה היא משהו כזה: לברון, דוראנט, בראינט מזדקן, והאוורד, וייד, רוז, פול נוביצקי כרמלו ו-ווסטברוק.

בנוסף היו לך ב93 את דומיניק ווילקינס (בעונה של 30 נק' למשחק), מורנינג, מאלין והארדואי מהווריורס, דומארס ואייזאה תומאס הזקן, רג'י מילר, קווין ג'ונסון, קמפ, מוטומבו, פטרוביץ'. אלו פרנצ'ייז פליירס, לדעתי היחידים היום שברמה הזו הם רונדו פארקר ודרון מהרכזים, גריפין ולאב הגבוהים.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ה' ספטמבר 20, 2012 12:03 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17, רלפי ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה