nadav_hacohen כתב:
הוא אדם שנהנה כל חייו מנפוטיזם בוטה, ועם זאת מנסה לשייך את עצמו לכלל הציבור הישראלי. הוא פופוליסט, הוא שטחי, אף אחד לא יודע מהן העמדות האמיתיות שלו לגבי כל הנושאים החשובים העומדים על הפרק במדינת ישראל. אין לו השכלה, הוא לא מבין בכלכלה, הוא לא מבין בבטחון, אלוהים יודע במה הוא כן מבין. אבל הוא חושב שהוא יכול להיות ראש ממשלה, כי מגיל 0 אבאל'ה ראה אותו כתמצית הישראליות ומגיל 18 אותו אבאל'ה דחף אותו הישר למיינסטרים התקשורתי, ומשם הוא הביא את הפופולריות השטוחה שעל גבה הוא מנסה לרכב עכשיו-רחמנא ליצלן-לראשות הממשלה.
נפוטיזם - נכון, אבל זה לא סותר את העובדה שהוא מוכשר.
פופוליסט - אולי, שטחי - לדעתי לא. מצאתי הרבה פעמים כל מיני טורים שלו עמוקים ומעוררי מחשבה.
אין לו השכלה - נכון, אבל זה לא אומר שהוא טיפש.
אה, ואבאל'ה היה חבר של קישון, אז זה גם שווה נקודה או שתיים אצלי.
nadav_hacohen כתב:
יחד איתי, יש כבר 6. מה יש ליחימוביץ'? היא באה מלמטה, ממשפחה ישראלית קשת יום כמו רוב האזרחים, וטיפסה למעלה בזכות כשרון והרבה עבודה קשה. יש לה השכלה, יש לה נסיון פרלמנטרי מעולה של 6 שנים ו42 הצעות חוק שהעבירה, יש לה אידאלים ועם זאת היא פוליטיקאית פרקטית ומציאותית. היא האלטרנטיבה הכי טובה שאני רואה היום לראשות הממשלה, למרות שהיא כמובן לא כליל השלמות, אבל מי כן?
האמת היא שלמרות שאני חלוק מכל וכל על דעותיה הפוליטיות, ולמרות שתיעבתי אותה כשהגישה את "הכל דיבורים" (כי היא הייתה אמורה להיות שם יעני אובייקטיבית) ולמרות שלא הייתי רוצה לראות אותה יושבת על כס הברזל -
כל מה שנדב כתב פה נכון. במדד האישיות היא מובילה בפער די ניכר על כל מתמודד אחר שאני יכול לחשוב עליו.
נדב, משני הציטוטים שלך לעיל עולה כאילו עצם העובדה שמישהו נולד למשפחה קשת יום כבר מזכה אותו בנקודות באופן אוטומטי. אני די מחבב את הגישה הזאת (הרבה מהאהבה שלי לאהוד בנאי נובעת מהעובדה שבעולם של כוכב נולד תמיד תהיה לי פינה חמה בלב למוזיקאי שמכר פוסטרים בהולנד וגרמניה וישן בפיאט בשביל לחסוך כסף לגיטרה ומגבר כדי שיוכל לנגן ברכבת התחתית), אבל אני לא בטוח עד כמה היא נכונה רציונלית.
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.