סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 02, 2024 1:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוקטובר 13, 2012 12:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
טוב, זו הליגה המסובכת. התחלנו עם ליגת פסלים, עלתה הצעה לליגת קיפרים שתרוץ כמה שנים קדימה. מבחינתי, לי 3 ליגות מספיקות מעל הראש ואני מעדיף ליגת קיפרים, אבל בסופו של דבר, הכל תלוי בכמה אנשים משתתפים בכל פורמט. אז קודם כל, במיוחד אלו שכבר נרשמו לליגה, נא להודיע איזה סוג ליגה אתם מעדיפים, אם לצורך העניין אתם מעדיפים פסלים והרוב יבחר קיפרים או להיפך, תוכלו לצאת בזמן. אם יש השגות על משהו, תשתדלו להודיע מוקדם וגם להודיע אם אתם בעד או נגד הצעות שאנשים אחרים מעלים, אני אסגור את ההגדרות הסופיות של כל ליגה יומיים לפני הדראפט לפי ההעדפות של הרוב (מי שלא יביע דעה כאן בת'רד אני אניח שלא משנה לו). בכל מקרה, אם הולכים על ליגת קיפרים, אני מניח שנצטרך לפחות 8 קבוצות, כרגע אנחנו אפילו לא קרובים לזה.

הגדרות הליגה כרגע:
ליגת רוטו.

הדראפט ברביעי, ה-23/10 בשעה 21:30.

סוג הדראפט כרגע הוא רגיל.

עומק הליגה שאני מכוון אליו כרגע הוא 120 שחקנים, צ'ונסי רוצה להעלות לכיוון ה-150 שחקנים בליגה, אני מניח שגם מוק, למישהו יש התנגדות? אם לא אני אגדיל את הרוסטרים כשיהיה ברור כמה שחקנים יש לנו כך שנגיע ל-150 שחקנים בליגה.

9 קטגוריות סטטיסטיות סטנדרטיות.

אין חילופים וטריידים כמובן, אין הגבלות על משחקים פר עמדה (לא שזה משנה בליגת פסלים).

אם הולכים על ליגת קיפרים, צריך להחליט כמה שחקנים נשארים משנה לשנה, הצעות יתקבלו בברכה.

נערך לאחרונה על ידי rony בתאריך א' אוקטובר 14, 2012 8:51 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 13, 2012 1:05 pm 
Hall of Famer

מעדיף ליגת פסלים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 13, 2012 1:13 pm 
Sophomore

אני מעדיף קיפרים. בפסלים אני לא משתתף.
אם זה יהיה רלוונטי אז הזמן של הדראפט לא מתאים לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 13, 2012 1:31 pm 
Hall of Famer

אלון, בהנחה שרוב האנשים מעדיפים דראפט בשעות 9-10 בערב, באילו ימים אתה כן יכול (בוא נניח מה-20 לחודש ועד ה-29, ב-30 מתחילה הליגה)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 13, 2012 7:33 pm 
Sophomore

שלישי ורביעי אני לא יכול בשעות האלה. בשאר הימים בדרך כלל כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 13, 2012 9:35 pm 
Junior

עשיתי את המוק דראפט של המכירה פומבית, זה דווקא היה די כיף.
מה ההבדל בין ליגת פסלים (שאני מבין שיש בה רק דראפט פעם אחת וזהו) לליגות אחרות? אני לא בטוח שיהיה לי זמן לעדכן לאורך העונה אז אני אולי מעדיף פסלים אבל אני מבין את הבעיה אם שחקן נפצע בזה שאי אפשר להחליף אותו. איך אתה מעדכן את הקבוצה לאורך העונה באופציות האחרות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 13, 2012 9:41 pm 
Hall of Famer

בכל הליגות יש דראפט רק פעם אחת וזהו, ההבדל הוא שבאופציות האחרות כל שחקן שלא נבחר בדראפט הוא שחקן חופשי, אז אם שחקן שנמצא בסגל לא מתאים לך, אתה יכול להחליף אותו בכל שחקן חופשי שאתה רוצה, רוב הקבוצות הפעילות עושות לפחות חילוף אחד ביום. בליגת פסלים לא נוגעים בקבוצות אחרי הדראפט, אם מישהו שבחרת נפצע או גרוע, אתה תקוע איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2012 9:18 am 
Junior

אה, זה נשמע לי יותר מעניין וגם לא כזה הרבה השקעה. אם יש מקום אני מוכן להשתתף בליגה רגילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2012 10:59 am 
Sophomore

רוני אני מציע להפריד את הנושאים בין ליגת הקיפרים לליגת הפסלים, זה בדיוק הפכים. אחד שלא דורש כלום בעצם והשני התחייבות לטווח ארוך.
נראה כמה יש לכל ליגה ונחליט אם מריצים אותה או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2012 12:24 pm 
Hall of Famer

הנקודה היא שכמו שזה נראה כרגע, אם תהיה ליגת פסלים אז לא תהיה ליגת קיפרים ולהיפך, ומכיוון שלא משנה מי מהן תתקיים, היא תשב על הפלטפורמה שכרגע נקראת ליגת פסלים, אז הן כן רלוונטיות אחת לשנייה, כי אם נהפוך את ליגת הפסלים לקיפרים, מי שכבר נרשם לפסלים ולא רוצה להשתתף בקיפרים יצטרך למחוק את עצמו.

בכל מקרה, כרגע יש לנו:
מעדיפים ליגת קיפרים- צ'ונסי, אלון ואני (אני מניח שגם מוק, למרות שהוא עוד לא אישר).
מעדיפים ליגת פסלים- תותח, קיופיפלו ולדעתי ראיתי שם גם קבוצה של דייס (נראה לי שזה דייס...?) שבינתיים שומר על שתיקה.

כלומר יש לנו 4 שמעדיפים קיפרים (מתוך הנחה שמוק בפנים) ו-3 בפסלים, כשאני וצ'ונסי נשתתף גם בפסלים אם לא תהיה ליגת קיפרים מה שמעלה אותה ל-5 משתתפים פוטנציאליים. נראה לי שאנחנו צריכים לפחות עוד משתתף אחד או שניים לליגת קיפרים כדי שנוכל להסב את הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2012 5:56 pm 
Junior

אני לא מבין מה זה ליגת קיפרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2012 6:54 pm 
Junior

אה, נראה לי שהבנתי. קיפרים זה עוד יותר פסלים מפסלים? כלומר שבוחרים בדראפט לכמה שנים??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2012 8:25 pm 
Junior

לא, ממש לא.
בעיקרון ליגת הקיפרים תעבוד במתכונת דומה לליגת רוטו רגילה מבחינת חילופי שחקנים והקפדה על הצבת השחקנים שלך בין ההרכב לספסל לכל יום (אפשר לסדר מראש לתקופה.)

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2012 9:14 pm 
Junior

זה לא עניין של העדפה.

קיפרים- אני בפנים.

פסלים- בז ממרחק :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 14, 2012 11:24 pm 
Hall of Famer

קיופיפלו כתב:
אה, נראה לי שהבנתי. קיפרים זה עוד יותר פסלים מפסלים? כלומר שבוחרים בדראפט לכמה שנים??

אל תשכח לבחור את ג'ואן האוורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 6:04 am 
Junior

טוב אני לא אשתתף בליגת הפסלים. אין טעם בשביל ערב אחד של דראפט להעמיד קבוצה שאי אפשר לגעת בה ולא נכנסים אליה בכלל עונה שלמה, סתם מפריע בעין במהלך כל השנה.

אם אתם רוצים לשנות טיפה את החוקים ולהפוך את זה לכמעט פסלים, נגיד- בלי ספסל, בלי טריידים, מקסימום של 1-3 חילופים בשבוע זה כבר יהיה מספיק טוב מבחינתי בשביל להשתתף, כי יש משחק כלשהו עם הקבוצה במהלך העונה.
אפילו בחילוף אחד בשבוע, זה כבר מכניס איזשהו עניין במהלך העונה שמכניס טעם להתעסק עם הקבוצה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 3:19 pm 
Hall of Famer

טוב, אז כרגע אנחנו עומדים על 4 משתתפים פוטנציאליים בקיפרים ו-4 משתתפים פוטנציאליים בפסלים, לא נראה לי שבשביל זה שווה לפתוח ליגה, אבל ניתן לזה עוד כמה ימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 16, 2012 1:05 am 
Sophomore

מעדיף פסלים, מוכן להשתתף גם בקיפרים... אבל ליגה עם פחות מ8אנשים היא באמת בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 6:13 pm 
מנהל פורום

אמנם אני מאחר למדי, עקב חוסר בזמן ואי ביקור בפורום, אבל אני אשתתף בקיפרים אם תהיה
פסלים זה לא בשבילי...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 7:01 pm 
Hall of Famer

טוב, כרגע ליגת פסלים נראית לא רלוונטית מחוסר עניין לציבור, בליגת קיפרים אנחנו עומדים על 6 משתתפים פוטנציאליים בקיפרים, צ'ונסי, מוק, עודד, אלון, דייס ואני.

מבחינתי אין בעייה שנעשה ליגה כזו עם 6 משתתפים, אז כרגע יש שתי שאלות, הראשונה היא האם בעיניכם 6 משתתפים זה מספיק בשביל ליגה שכזו והשנייה, בהנחה שהמועד הנוכחי לא מתאים (כי אלון לא יכול ברביעי) ושמכיוון שזו ליגת שמתכוננת לרוץ לאורך שנים ורצוי מאוד שכולם יהיו בדראפט, באילו ימים אתם יכולים (משני הקרוב ועד שני שאחריו, בשלישי הליגה מתחילה) כדי שנראה אם אנחנו בכלל מצליחים לארגן דראפט.

אני מבחינתי יכול בכל יום החל מ-9 בערב חוץ מאשר בחמישי כשיש מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 8:48 pm 
Junior

שישה משתתפים זה ממש המינימום. אבל זה אפשרי בהחלט, הרי גם ערב אנחנו שישה.
לפחות אלו שישה קאליברים.

אני מציע שנעשה את הדראפט ב30. או ב27 לפני הדראפט ראש בראש שתוכנן לעשר.

ב28-29 כבר יש לי דראפטים אחרים.

מה שכן, צריך להחליט שני דברים:
1. מה גדול הרוסטרים?
2. על פי גודל הרוסטרים נחליט כמה קיפרים יהיו לכל קבוצה.
3. האם נקצה את הקיפרים מראש או שנחליט מהם על פיס יום העונה?
4. האם קיפרים יהיו שחקנים שלא נוכל לזרוק או שהכל הולך וכל בעלים של קבוצה אחראי עם אילו קיפרים הוא משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 8:58 pm 
Hall of Famer

מוק, ב-30 נפתחת הליגה, אם נעשה דראפט ביום הזה נפספס יום אחד של משחקים.

לגבי שאר השאלות:
1. גודל הרוסטרים-לדעתי אם יש 6 שחקנים זה צריך להיות סביב ה-18 או מקסימום 20, מעבר לזה אלו כבר רוסטרים ענקיים.
2. אף פעם לא הייתי בליגה עם קיפרים, אז אין לי מושג כמה נהוג להכניס, ההיגיון שלי אומר שלפחות שליש מהרוסטר צריך להיות בקיפרים, אחרת זה כמעט כמו לעשות דראפט חדש, אבל אני פתוח להצעות.
3. לא בדקתי את המכניזם של הקיפרים בליגת יאהו, אבל ההיגיון שלי אומר שאין סיבה להתחייב לקיפרים של העונה הבאה כבר בתחילת זו, אפשר לחכות לסוף העונה.
4. ההיגיון שלי אומר שמי שרוצה לזרוק קיפרים יוכל, הרי בסופו של דבר זה אומר שהוא ביזבז קיפר על מישהו שהוא לא צריך. גם אין סיבה שאם נניח מישהו בתחילת 2007 רשם את גרג אודן כקיפר, לא רואה סיבה שהוא יהיה תקוע איתו שנתיים שלמות ויהרס לו המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 9:15 pm 
Junior

יופי.

א. מבחינתי בטח שאפשר לעשות את זה עם שישה משתתפים, ואפילו הייתי מבקש שגם אם מישהו נוסף יירצה להצטרף זה יהיה אך ורק מישהו עם ניסיון במשחק שמעוניין להצטרף למשחק לכמה שנים ולא פעם ראשונה שמגיע להתעניין ואולי יישאר ואולי ייתעצץ.

אני מניח שלשאר המשתתפים הפוטנציאליים אין בעיה עם רק שישה משתתפים, אז אני מרשה לעצמי לעבור ל- ב' ו- ג'..

ב. לא חייבים להילחץ מחוסר הזמן אם ממש יש בעיה. לא ייקרה כלום אם נתחיל את הליגה בכמה ימים איחור,
אבל- בטח שעדיף שנתחיל לפני אז בשביל שנוכל להעמיד את המודל הזה על הרגליים כולם חייבים לרתום עצמם לדיונים של איך תיראה הליגה הזאת ומה יהיו חוקיה,
כי כאן אנחנו קובעים את החוקים לכמה שנים קדימה, ולא המערכת של יאהו.

תתנו את האוקיי שמתחילים עם זה ואני אתחיל להעלות את האופציות לדיונים. כאמור יצא לי לעבור על לא מעט פורומים בחודש האחרון ולהכיר הרבה מאוד מודלים מעניינים.

בתור התחלה אציע לשיקולכם מודל "פרנצ'ייז" שאני ומוק כבר משחקים באחד כזה, כלומר שכל אחד בוחר את הפרינצ'ייז שאיתו הוא רוצה לרוץ, כל אחד מתחיל עם הבסיס של הקבוצה לפי מה שנקבע (5-7 לבחירתו מהרוסטר המקורי נניח) בתוספת השחקנים שהוא בוחר מהדראפט מכל שאר מבחר השחקנים בליגה שמחוץ לקבוצות שבחרנו, ומשם מתחילים לרוץ ולשנות את פני הפרנצ'ייז כראות עינינו.

כמובן עיקר מה שנצטרך לדון עליו זה לא זה אלא מה יהיה מבחינת השנה הבאה מבחינת קיפרים, כמה כל אחד שומר ואיך.
במודל פרנצ'ייז שכזה כדאי להכניס אלמנטים שבהם אתה מחוייב לשמירה על 1/2 מהסגל המקורי של הקבוצה לאורך כל הזמן,
ושהסגל של פתיחת העונה חייב לכלול שחקנים צעירים שאתה "מטפח" מהעונה שלפני, נניח 2 שחקנים עם ותק שלא עולה על 2 עונות, שחקן נוסף עם ותק מקסימום של 4 עונות שהיה אצלך למשך כל העונה/מאז פגרת האולסטאר.

רוני לאור כך שהגיתי את הרעיון אני מבקש שתמנה אותי למנהל-שותף בליגה... כדי שאוכל לבחון את האופציות.

ג. מבחינתי השבוע הזה קצת בעייתי.
ראשון אני לא יכול לפני 12 בלילה.
שני ספק גדול כרגע אם אוכל, אם כן אז כנראה לא לפני 23:00.
שלישי לא לפני 23:15.
רביעי היום היחיד שפנוי לי, אבל זה לא מתאים לאלון.
חמישי לא לפני 23:30.
שישי בסדר אבל אאל"ט דייס שומר שבת? ומוק לא מקבל פס מהאישה?
שבת יש לנו כבר דראפט, לא נראה לי מתאים לאף אחד פה לשבת 4 שעות רצוף, לי בטח שלא כי-
בראשון יש לי שני דראפטים אחד אחרי השני. אחד מהם (רק אחד מהם?) עם מוק.
בשני גם יש לי דראפט בערב.
אפשר גם בשלישי הבא, רק שוב אני לא יכול לפני 22:30. הליגה מתחילה ב1 בלילה.

אז בקיצור אני מאוד בעייתי אבל כמובן שאם זמן מסויים מסתדר לחמישתכם ורק לי לא אז אמצא את הדרך להסתדר.

מבחינתי ההעדפה היא לרביעי או לשישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 9:21 pm 
Junior

אני חושב שצריכים להיות בין 6-8 קיפרים והסגל צריך להיות בן 18 מקומות 3-4 ספסל.

השנה בכל מקרה כולנו נבחר בדראפט אבל בשנה הבאה נבחר קיפרים על פי הסגל שאיתו סיימנו.

השנה נוספה אופצייה שכל אחד בעצמו יכול להקצות לעצמו קיפרים, פעם זו הייתה נחלתו הבלעדית של הקומיש.

כעקרון, כולם בוחרים את הקיפרים שלהם עד לדד ליין שהקומיש קבע ואז הוא סוגר את הקבוצות וניגשים לדראפט כשששת- שמונת הסיבובים הראשונים כבר נעשו למעשה.

קיימת גם האופציה שצ'ונסי העלה ואז פשוט כל אחד מתחיל את הדראפט עם המועדון החביב עליו.

בנוגע לתאריך, לא יקרה שום דבר אם נפספס יום... זה לא שאנחנו מתחרים נגד שאר העולם...

ה23-24 גם אפשריים מבחינתי אבל רק מאוחר בלילה. כנ"ל לגבי ה29.

אולי פשוט נסגור את ה27 ב20:00 ואח"כ נמשיך לדראפט של 22:00?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 9:25 pm 
Sophomore

כאמור אין לי נסיון בליגה כזו אז אני אזרום אם מה שתחליטו.
בעקרון אני יכול כל ערב מ22:00 חוץ משלישי ורביעי. שלישי אפשר מ22:30.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה