סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 12, 2025 2:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 170 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 1:30 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
שי האוזמן אקס הGM של אשדוד הוא פרשן הכדורסל של וואלה
1) הוא יותר טוב מהישראלים שקראתי עד עכשיו, כפרשן
2) הוא תולה תקוות בזה שארזשטיין, דרוקר וגרינברג ישנו משהו בכדורסל של הליגה השנה הוא קורא להם (בנוסף לבלאט שזה מובן מאליו) מאמנים בכירים. הוא לא סופר את ...עופר ברקוביץ' ונותן איזכור של כבוד לאפי
3) מותח ביקורת על שיטת ההתקפה של דרוקר שלא מתאימה לקבוצה
לסיכום בהתחשב בפרשנויות של שלח, מלינאק ודומיהם הוא רוח מרעננת בעיני

http://sports.walla.co.il/?w=//2574270

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 1:35 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
היו חייבים לשים תמונה דווקא של בראד גרינברג והעניבה שלו?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 2:03 am 
מנהל פורום

:lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 2:07 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
שוויק1 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
מה שכן, הסל של שרמדיני בסיום (האלי-הופ פוקס של אוחיון) היה בבירור אחרי ה-24.

בבירור אתה מתכוון אחרי השידור חוזר, כי בלייב היה לא פשוט לראות את זה בכלל לטעמי.

בבירור אני מתכוון בלייב... מאחר שכמו שכתבתי מה שקובע היום זה האור האדום מסביב למסגרת הסל, ולא הבאזר, הבחנתי בזה די בקלות.

הייתי הערב בנוקיה וישבתי באולם מאחורי הסל שמכבי תקפה אליו במחצית השנייה כך שהיתה לי נקודת תצפית מצוינת והפולו דאנק של שרמדיני היה לפני האור האדום והבאזר (לא היה לי הילוך חוזר אבל בלייב זה היה נראה חוקי).
אליהו היה מצוין היום (חוץ מהחטאות העונשין בסוף). הגיע במוד אגרסיבי לעונה והוא אשכרה משקיע בהגנה, הפריע לכמה וכמה זריקות שלוש ולא רק שימש ככוונת וסוף סוף התחיל לנצל את הידיים הארוכות שלו לחטיפות. גם הפסיק להיות חור שחור בהגנה והוא ממש מנהל את המשחק מהפוסט ומחפש את החברים כל הזמן (לפעמים יותר מדי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 2:15 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הסל של שרמדיני היה בבירור אחרי. בטלויזיה ראו את זה מצוין בלייב ועוד יותר בהילוך החוזר. תזכור שמה שקובע זה מתי הכדור יוצא לו מהיד.
ולגבי אליהו, אתה צודק. מעבר למאמץ ההגנתי המשופר, הוא גם נלחם יותר בריבאונד. פתאום הוא מראה שהוא יכול לתת גוף ומגע. גם כשהוא לא לוקח בעצמו, הוא עושה בוקס אאוט הרבה יותר חזק (הכל יחסי כמובן) ומקל על האחרים. נראה כמה זמן זה יחזיק...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 2:24 am 
Hall of Famer

כשאתה רואה את הביצועים של שרמנדיני מתחת לסל מבחינת ריבאונד, אליהו פתאום נראה מצוין
:)

אגב, מכבי הייתה חרא בלבן מהקו. זוועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 7:39 am 
Sophomore

]

יש בזה משהו, למרות שהוא נראה לי חודר יותר טוב מצד אחד, וטיפה פחות אינטילגנטי מצד שני (לא שוויז היה מאור הגולה, כן? הכל יחסי).[/quote]
היקמן חודר יותר טוב(אם כי הוא לא ממש חודר טוב לרמות הגבוהות יותר)וקלעי הרבה הרבה פחות טוב.[/quote]
ברור שאין זהות מוחלטת אבל לטעמי הדמיון ניכר. למה החלטת שהיקמן קלעי הרבה פחות טוב? שנה שעברה באיטליה עם כמעט 40% לשלוש.[/quote]
תראה,ראיתי את הסטטיסטיקות האיטלקיות , אבל מצד שני גם ראיתי אותו משחק ברוב המשחקים - והוא קולע זוועה.(מחטיא הרבה חופשיות,לוקח לא מעט זריקות קשות ולא זוכר שהוא הכניס אפילו אחת).לעומתו, ווזנייבסקי בנוי על שלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 8:11 am 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
חוץ מזה, הקונספציה של הסטרץ' 4 שפותח הגנה מבחוץ נכנסה נורא חזק אחרי ההצלחה של מסינה עם סמודיש וצסק''א, אבל זה לא משהו שאי אפשר לשרוד בלעדיו לדעתי. למכבי בימי השושלת היה 4 אתלטי שעשה את רוב הנקודות שלו מטר ומטה מהסל. בניגוד לשנתיים עם אליהו ובלו הוא גם לא ממש חילק את הדקות עם הפאוור ששיחק איתו אלא שיחק רוב הזמן עם וויצ'יץ'. שנה אחר כך פאנאתנייקוס לקחה את התואר עם באטיסט בתור 4 מוביל שעשה את הנקודות שלו בצבע(הסנטר היה תומאשביץ'). אם מדלי לא יוכיח שהוא ברמה, אני בהחלט יהיה בעד להביא סנטר(לא 4.75, 5!) במקומו ולשרוד עם מה שיש בעמדה 4.

אף אחד לא אמר שחייבים סטרץ' 4, אני אמרתי שאני לא רואה את מכבי משחקת עם סגל שלם שאין בו גבוה שקולע מבחוץ. בעבר וויצ'יץ' בהחלט היה כזה (בגלל זה הוא הסתדר כל כך טוב ליד באסטון שחי בצבע), שלא לדבר על העובדה שב-2003-4 היה בסביבה גם את בלו, ב-2004-5 היה את קומאטוס וב-2005-6 היה את ששון. אז נכון שגם קומאטוס וגם ששון היו די נוראיים, אבל למכבי תמיד היה לפחות גבוה אחד בסגל שמסוגל לפתוח את ההגנה מבחוץ, לא חושב שהעונה תהיה שונה בהיבט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 8:44 am 
מנהל פורום

המשחק אתמול היה טוב. לא גדול, אבל טוב. מכבי תל אביב לא היו זחוחים (ברוב המשחק), הפועל לא שקשקו (ברוב המשחק), לא נרשמו התעלויות קבוצתיות יוצאות דופן, כך שצריך לקחת את זה בחשבון שבאים להעריך את הקבוצות. אני מאמין שהפער בין הקבוצות קצת יותר גדול ממה שנראה ברוב המשחק, אך מצד שני אני לא חושב שזה פער של 13 נק' לרבע כמו שהיה ברבע השני.
מה שכן אפשר לראות בוודאות זה מה שהיה ברור כבר מבנית הסגלים, להפועל יש בעיה קשה מאד בקו האחורי, וביכולת לעבור את קו ההגנה הראשון כאשר טפירו לא על המגרש, פולן עשה את זה לא רע בהתחלה, אבל כשמכבי הבינו שהוא נכנס כדי לזרוק, זה נגמר. דרוש גארד נוסף עם יכולות ריכוז בדחיפות, חבל מאד שהפועל לא רדפה אחרי ניסים באותה תשוקה בה בכירים מסויימים בהנהלה רודפים לכאורה אחרי נשים צעירות בניגוד לרצונן. ברור שפלס עוד יפסיד משחקים להפועל, המשחק המצויין אתמול נבע בעיקר מכך שהוא הפגיז כמו חולה נפש, זה לא תמיד יקרה, והפועל צריכה למצוא בשבילו עמדות קליעה טובות יותר בתוך הקשת, אולי אפילו לבדוק יכולת שלו לשחק גב לסל פה ושם, כרגע לא מדובר בעמדה 3 המגוונת ביותר בהיסטוריה, אבל זה משהו שאם גרונפלד חוזר לעצמו, ופלס ימשיך את ההשתלבות כנראה ישתפר. דאנקן וסמית' זה אחלה קו קדמי, רק שהבהמה ירגיע עם הפאולים המפגרים.
בהגנה אני לא רואה שום פתרון יעיל להפועל מול שום סגנון משחק פרט לקניית שופטים. סמית', טפירו, לימונד, כדיר וגרונפלד שומרים מזעזעים מסיבות שנעות בין עצלות לטמטום ממאיר, פולן סך הכל בסדר, אבל גם לא ייחשד כביאה השניה של גארי פייטון, ופלס טוב סך הכל, אבל הוא רק אחד. לפחות הרבאונד סביר ביותר.
לגבי מכבי, נשאיר לאוהדים שלה לדבר עליהם, רק שוב אציין שהיקמן הזה די אידיוט. וזה עלול להסתמן כבעיה עבורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 9:12 am 
Junior

המחסור ברכז עוד יעלה ביוקר העונה. יכולת קבלת החלטות של לימונד שקולה ליכולת שלי לשחק כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 9:17 am 
Junior

לגבי היקמן הדבר הכי מעצבן שאבחנתי אצלו זה שכדור שמגיע אליו לקראת סוף ההתקפה, במקום ליצור איתו משהו הוא נפטר ממנו אחרי כדרור סתמי כמו תפוח אדמה לוהט ללוגן והאחרון נאלץ לקחת זריקת התאבדות משלוש על הפרצוף של השומר. זה קרה גם במלאה וגם אתמול ברבע הרביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 9:49 am 
Hall of Famer

אחרי שני המשחקים הרשמיים הראשונים של מכבי שראיתי, הקבוצה הנוכחית איכשהו מזכירה לי את הקבוצה של שרף של 2008 עם שרמדיני על תקן אסטבן באטיסטה שמשיג נק' ואף אחד לא מבין איך הבלוף לא מתגלה והיקמן באנלוגיה הזאת הוא דווקא וונטיגו קאמינגס.

שחף, אתה מאד מזלזל בקרייג סמית'. סמית' הוא שחקן פנים שידע לעשות נק' בצבע באן.בי.איי, לא בקופל ליג.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 10:08 am 
Hall of Famer

עמוס, למה אתה מתכוון כשאתה קורא "בלוף" לבאטיסטה או לשרמאדיני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 10:09 am 
Hall of Famer

נדב , חשבתי עליך אתמול :P

האמת , שגם אחרי ההפסדים האחרונים שלכם , הייתי מוכן להתערב שאת המשחק הראשון אתם מנצחים. תן צ'אנס לחפרנקו.....

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 10:49 am 
Junior

אהרל'ה וייסברג הבוקר:
תרגיל בחשבון למתחילים:
22 שנה אחרי ה"23 לא יוצא לי מהראש",
ירושלים הפסידה ב-24 מ-25 ביקוריה ביד אליהו במסגרת הליגה.
נחמד.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 11:30 am 
Hall of Famer

כתבתי בת'רד המלפפונים, בתגובה לכך שטענו שעקב הצירוף של גרין ושמוליק ברנר לגלבוע יש פתאום סגל ישראלי מהחזקים בליגה, שגרין הוא פלאג נאמבר. מסתבר, לפי המשחק של אמש, שהוא לא פלאג נאמבר אלא ביטוי חסר משמעות. 0 נקודות ב0/5 מהשדה בדרך למדד שלילי. ברנר אפילו לא זרק לסל וגם הוא סיים ללא נקודות.

בראשל"צ, בכורה סולידית לג'וליאן רייט עם 8 נקודות, 9 ריבאונדים, 3 חטיפות ו-2 אסיסטים, מהמעט שאני ראיתי יש לו יכולת מסירה מרשימה למדי שלא תורגמה ע"י חבריו לסלים, אבל בהמשך זה בהחלט יכול לעזור. שון דאוסן שעוד לא חגג 19 מקבל 13 דקות על הפרקט ומסיים עם 2 נקודות, 3 ריבאונדים ו-2 אסיסטים. יוטר עם 17 נקודות, 10 ריבאונדים ו-5 חסימות, מת על השחקן הזה ובכלל מסתמן שמכבי ראשל"צ (סליחה, "מכבי פנדור" לפי מנהלת הליגה) היא הקבוצה החביבה עליי העונה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 11:46 am 
Hall of Famer

לגבי שון דאוסן , לא ראיתי אותו , אבל לפי מוסף פתיחת העונה של ידיעות אתמול , הוא 1.94 מ' , ומשחק פאוור-פורוורד. זה נכון ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 12:15 pm 
Junior

הגובה נכון, אבל התפקוד על המגרש היה של סמול/סווינגמן. לדעת אנשים שדיברו עליו פה בפורום, שמכירים אותו יותר טוב מגילאי נוער הוא צריך להיות קו אחורי (אפילו שבדכורסל שלנו הכל יכול לקרות). ממה שראיתי ממנו אתמול הוא צנום וקטן מדי כדי להיות פאוור.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 12:18 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

ממש לא פאואר פורוורד... זו בדיחה.
דאוסן הוא 2-3.
זיו ארז, שעובד איתו באופן אישי, מדבר הרבה על זה שהוא צריך להפוך לרכז, אבל להערכתי זה לא יקרה.
הלוואי שאני טועה, אבל בעיני דאוסן הוא 2 (חייב עוד לשפר את הקליעה ולהתחזק פיזית), שבליגה שלנו יכול לשחק גם 3.
בכל מקרה, אני לא מצליח להיזכר בשחקן ישראלי עם נתונים אתלטיים כמו של דאוסן.
הוא חייב ביטחון, מקווה שאפי וחרוש יתנו לו כמה שיותר דקות - ולא על חשבון אור סולומן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 12:24 pm 
Hall of Famer

נדב, לא הבנתי מלכתחילה מה הקשר בין פלאג נאמבר לבין בואו של גרין. בתור חשבונאי, אני מניח שאתה יודע, שפלאג נאמבר, הוא רק מספר שאפשר להכניס כשיודעים את התוצאה של המשוואה כולה מראש, אבל לא יודעים מהו X. במקרה של הגליל, או של קבוצת כדורסל, קשה לי להבין איך אפשר לדעת את התוצאה של המשוואה מראש.

אבל זו רק סמנטיקה. אישית, אני רוצה להאמין שלגרין עדיין יש יכולת להיות גבוה משמעותי (גם אם לא מוביל בליגה). מקווה שלא אתבדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 12:29 pm 
Hall of Famer

קצת מספרים מעניינים מאילת - אשקלון :
* הילמן האילתי עם 8 ר' התקפה ( מתוך סך ה-20 שלקח ) .
* משחק בכורה מזעזע לאפיק ניסים - 2/7 מהשדה , 3 אס' לצד 4 איב' , מדד 0 , ומדד +- של 10- .
* הספסל של אילת כולו מסתכם בנקודת מדד בודדת .
* אשקלון עם 1/13 ל-3 ( הקליעה דווקא של ליפשיץ' ) .
* אשקלון הגיעה 28 פעמים לקו , אבל למעשה רק 3 זרים שלה דרכו שם .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 12:57 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
נדב, לא הבנתי מלכתחילה מה הקשר בין פלאג נאמבר לבין בואו של גרין. בתור חשבונאי, אני מניח שאתה יודע, שפלאג נאמבר, הוא רק מספר שאפשר להכניס כשיודעים את התוצאה של המשוואה כולה מראש, אבל לא יודעים מהו X. במקרה של הגליל, או של קבוצת כדורסל, קשה לי להבין איך אפשר לדעת את התוצאה של המשוואה מראש.

אבל זו רק סמנטיקה. אישית, אני רוצה להאמין שלגרין עדיין יש יכולת להיות גבוה משמעותי (גם אם לא מוביל בליגה). מקווה שלא אתבדה.

וואחד סמנטיקה, כנראה שממש משעמם לך. אני התכוונתי לפלאג נאמבר במשמעותו כנתון בלתי ידוע בינתיים, אבל סלח לי שלא הלכתי למחוזות הלוגיים של "האם ניתן להשוות קבוצת כדורסל למשוואה ידועה מראש".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 1:46 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני אישית מתקשה להאמין שלגרין יש או היתה בשנים האחרונות יכולת להיות גבוה משמעותי, ובטוח שלא אתבדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 2:09 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
אחרי שני המשחקים הרשמיים הראשונים של מכבי שראיתי, הקבוצה הנוכחית איכשהו מזכירה לי את הקבוצה של שרף של 2008 עם שרמדיני על תקן אסטבן באטיסטה שמשיג נק' ואף אחד לא מבין איך הבלוף לא מתגלה והיקמן באנלוגיה הזאת הוא דווקא וונטיגו קאמינגס.

גם אני חשבתי על קאמינגס כשחזיתי בהיקמן. בעונה של וונטיגו האכזבה הגדולה ממנו התעצמה כי הוא נתן משחק אדיר בניצחון של פרטיזן על מכבי בעונה שלפני (19 נק', 5 אס', 4 חט' ודאנק אחד לפנים) אבל לאורך כל העונה במכבי לא הצליח אפילו פעם אחת להתעלות מעבר לבינוניות (שיא עונה של 11 נק', רק 3 פעמים הגיע למדד דו ספרתי ב-24 משחקים שמתוכך הוא פתח ב-23). במקרה של היקמן, אני למשל מצפייה בקליפים שלו, התרשמתי מהעלייה שלו לזריקה מכדרור והאקספלוסיביות בדרך לסל, ועד עכשיו בשני המשחקים שראיתי הקליעה ובמיוחד החדירה לא מרשימות בעליל. נחיה ונראה אם העונה שלו תדשדש כמו של קאמינגס או תתפתח כמו של פארגו.

לגבי המשחק עצמו, שמחתי לראות שבלאט חוזר ללחץ של לפני שנתיים (להיקמן ולוגאן יש ידיים זריזות וליאור התחיל להשתמש בשלו). היו כמה פוזשנים של הפועל שהצהובים לחצו אותם בטירוף וגרמו להרבה חטיפות ודאנקים ממתפרצות. מעניין אותי איך סמית' ישתלב בהגנת הלחץ הזו, הוא יותר שומר אחד על אחד ופחות סוגר קוי מסירה כמו אידסון.
לגבי הגנת הפנים, פספסתי את הדקות הראשונות שמכבי היתה בפיגור (נכנסתי להיכל ב-11-6 לי"ם) כך שלא ראיתי מה סמית' עולל לקו הקדמי שלנו אבל בהמשך תומאס די הסתדר איתו (בעיית העבירות שלו גם עזרה). צריך לראות איך מכבי תסתדר מול תפלצות כסופו או באטיסט. מדאיג שמכבי ספגה לא מעט שלשות מהפינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 15, 2012 3:15 pm 
Sophomore

אולי שווה אפילו שרשור נפרד.

המוגבל מאד התקפית, מתן נאור, פותח פה על מכבי :

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/408/ ... =3&cat=620

"אם מכבי ת"א לא תהיה בליגה, זה יעשה רק טוב".

מה שמצחיק זה שאני לא מבין מה מתן נאור נדבק והתאהב כ"כ בהפועל ת"א.

אני זוכר את מתן נאור בימים שלו ברמת גן. אתלט, חודר, מתפרצות, זריז, קולע אחרי כדרור, שם כדור על הרצפה כמו גדול.
כבר השוו אותו לדורון שפר הבא. לדעתי הוא היה בכיוון טוב.
אבל כבר בעונה הראשונה שלו בהפועל תל אביב הכל נדפק. שיבק (או אחרים) הרס/ו אותו לגמרי.

מגארד כ"כ מגוון הוא הוא הפך לסט שוטר של שלשות בלבד.
אני זוכר סטטיסטיקות של משחקים שלמים שבהם הוא סיים עם 2 מ 6 לשלוש, וחוץ מזה כלום. אפילו לא ניסיונות לחדור לסל היריב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 170 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: