סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 7:58 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפריסיזן כבר כאן
הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 10:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מוק, גאסול לא כבד בשביל סבן פוטר, אבל אנחנו לא משווים אותו כאן לסבן פוטרים אחרים, שרובם בכלל סנטרים, אלא לפאוורים אחרים כי אלו השחקנים שאיתם הוא צריך להתמודד, וביחס לשחקנים כמו ג'וש סמית', ברנדון באס, לאב, גריפין, דיוויד לי, נוביצקי, לברון, איבקה, מילסאפ ופאריד (רשימה חלקית מהראש, אני מניח שיש עוד הרבה) הוא בהחלט כבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 11:43 pm 
Hall of Famer

באס? לי? מילסאפ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 1:58 am 
Junior

באס. לי. מילסאפ.
גאסול בגילו מאוד כבד לפאוור. האוורד מחפה על זה.

קובי לא כבד,
http://watch.nba.com/nba/video/games/la ... .nba?tab=3
http://watch.nba.com/nba/video/games/la ... .nba?tab=3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 9:13 am 
Junior

הסתכלתי עכשיו על הבוקס-סקור של אטלנטה נגד דאלאס (110-94 לאטלנטה) כדי לבדוק יותר לעומק מה הבעיה של מוק עם לו וויליאמס.
הבעיה הכי גדולה היא שהוא לא בחמישייה. הוא צריך להיות בפנים וקורבר צריך לעלות מהספסל. ג'וש סמית' מכסה את אחת מעמדות הפורוורד, לדעתי הוא צריך לשחק 4, היום הוא פתח ליד אנטוני טוליבר שהוא לא שחקן פותח רציני לחמישייה. הורפורד הוא שחקן פנים ראוי. צריך עוד פורוורד, איוון ג'ונסון הוא שחקן טוב אבל הוא סנטר. הוא צריך להיות על תקן המחליף של הורפורד פלוס עוד כמה דקות. למרות שבמבט נוסף על הסטטיסטיקה, הוא היה כל כך הרבה יותר טוב מהורפורד היום סטטיסטית שאם זה מבוסס יכול להיות שכדאי לשקול טרייד של הורפורד.
הרכז שלכם זה דווין האריס? טוב, זה כבר לא רע. האריס, וויליאמס, פורוורד, סמית' והורפורד זו חמישייה לא רעה. גם דמיאן ג'יימס מהספסל הוא שחקן לא רע, אני זוכר אותו עוד מהמכללות. איוון ג'ונסון מהספסל הוא שחקן טוב ואם הוא ימשיך לשחק כמו הלילה אולי גם יעשה את הורפורד אקספנדבל כדי לתת אותו בשביל עוד פורוורד לחמישיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 9:54 am 
Hall of Famer

אמנם פריסיזן בלבד, אבל דקסטר פיטמן 8 נק' ואדי קארי 9 נק', הראשון למיאמי והשני לסן אנטוניו. אחרית הימים?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 9:55 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
אמנם פריסיזן בלבד, אבל דקסטר פיטמן 8 נק' ואדי קארי 9 נק', הראשון למיאמי והשני לסן אנטוניו. אחרית הימים?

לפחות לפי המאיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 10:16 am 
Junior

התותח המפוברק כתב:

ראיתי את המשחק, שניהם נראו לא רע בכלל. קארי נראה בכושר גופני טוב ועשה כמה מהלכים נחמדים ופיטמן גם הוריד כמה וכמה קילוגרמים ונראה בסדר גמור. למעשה גם דחואן בלייר עשה דיאטה נחמדה והוריד כמה קילוגרמים.
בהיט לברון לא שיחק, וויד שיחק מעט והיה חלוד, ריי אלן שיחק חרא ודווקא רשארד לואיס תקע כמה שלשות. מי שנתן משחק מצויין זה מייק מילר עם ידית נפץ מבחוץ ותרומה נאה בריבאונד.
הספרס פתחו מושבה צרפתית קטנה עם פארקר דיאו ודה קולו. לגבי דה קולו, ראיתי אותו כמה פעמים באירופה ובנבחרת, שחקן נחמד מאוד אבל לא חומר NBA לדעתי. איטי מדי וקולע רע מדי מבחוץ. בכל אופן במשחק הוא קיבל כמות גדולה של דקות ונראה כמו ערימה של כלום בשני הצדדים של המגרש.
מי שחושב שדאנקן הולך לדעוך לחלוטין כדאי שיחשוב שוב. טימי-בוי בכושר מצויין ועשה בית ספר לכריס בוש שאיבד אותו פעם אחרי פעם.
ואם כבר מזכירים את בוש, אז אכן הוא החליט להתחיל לזרוק מדאון-טאון ולפחות במשחק הזה זה לא נראה טוב. זה לא רק ההחטאות, זה עצם העובדה שכשהוא זורק אין סיכוי לריבאונד התקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 6:58 pm 
Junior

טור גדול של סורוקה על העונה הקרובה של הסלטיקס:
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/410/029.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 9:23 pm 
Hall of Famer

אמארה סטודמאייר פצוע ל-2-3 שבועות עם ציסטה בברך. אובר/אנדר 30 נק' למשחק לכרמלו בחודש הראשון של העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 9:43 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:

פיטמן הוסיף חסימה מהדהדת שהעיפה תכדור לחצי השני 8)

לא נשכח גם את ג'וש הארסלון AKA גורט'ס (ע"ש חיבתו הקינקית למכנסי ג'ינס קצרים) שנראה כמו אחלה פיקאפ של ההיט. הבןאדם הוא גוף גדול אבל זריז יחסית, ריבאונדר טוב, מראה חוכמת משחק וקליעה נאה מבחוץ. בדיוק מה שההיט צריכים בסנטר לזמנים שבוש לא יעבוד שם.

לואיס עם משחק ממצויין אתמול, אחרי שנתיים של פנסיה בווישנגטון נראה שהרגליים מתחילות לחזור ונתן 15 נקודות ב20 דקות באחלה אחוזים.

אם כולם ישארו בריאים ההיט יכולים וצריכים לעלות עוד מדרגה השנה, הוסיפו כמות כשרון בלתי מבוטלת.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 5:26 am 
Junior

הווארד פתח בלייקרס, בסטייפלס, שלראשונה העמידה את החמישייה הראשונה, נאש-קובי-שלום-גאסול-הווארד.

הקינגס פתחו עם תומאס, אוואנס, ג'ונסון, רובינסון, קאזינס. חמישייה מכובדת בהחלט.
עכשיו, ביתרון 36-39 באמצע הרבע השני, הם העלו את החמישייה השנייה של הערב.
ברוקס- תורנטון - אאוטלואו - הייז - תומפסון. חמישייה מכובדת בהחלט.
משחקים נגד ההרכב הראשון של הלייקרס כרגע, אגב.

פעם ראשונה אגב אם אני לא טועה שהקינגס מנסים את ההרכבים ככה. אולי כבר החליטו לרדת מהרעיון של אוואנס כסמול, או לפחות עושים מחשבות שניות על כך. גם סאלמונס עוד אמור להיכנס לקלחת.
לדעתי ההרכב ככה הרבה יותר נכון. אוואנס צריך לפתוח לצד שחקן שיכול לשמור על הפורוורד של היריבה,
ויותר חשוב, תורנטון לדעתי יהיה עדיף להם כשחקן השישי בסגנון טרי.

סגל עמוק וחזק מאוד לקינגס השנה. כבר דיברתי עליהם באריכות בנושא החתמות הקיץ.
אני רואה בהם כרגע, אחרי הפציעות של לאב ונוביצקי והספק שהם מעלים בנוגע לפתיחת העונה של הקבוצות שלהם,
כמועמדת רצינית מאוד להיכנס לפלייאוף.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 10:08 am 
Junior

קיופיפלו כתב:
הסתכלתי עכשיו על הבוקס-סקור של אטלנטה נגד דאלאס (110-94 לאטלנטה) כדי לבדוק יותר לעומק מה הבעיה של מוק עם לו וויליאמס.
הבעיה הכי גדולה היא שהוא לא בחמישייה. הוא צריך להיות בפנים וקורבר צריך לעלות מהספסל. ג'וש סמית' מכסה את אחת מעמדות הפורוורד, לדעתי הוא צריך לשחק 4, היום הוא פתח ליד אנטוני טוליבר שהוא לא שחקן פותח רציני לחמישייה. הורפורד הוא שחקן פנים ראוי. צריך עוד פורוורד, איוון ג'ונסון הוא שחקן טוב אבל הוא סנטר. הוא צריך להיות על תקן המחליף של הורפורד פלוס עוד כמה דקות. למרות שבמבט נוסף על הסטטיסטיקה, הוא היה כל כך הרבה יותר טוב מהורפורד היום סטטיסטית שאם זה מבוסס יכול להיות שכדאי לשקול טרייד של הורפורד.
הרכז שלכם זה דווין האריס? טוב, זה כבר לא רע. האריס, וויליאמס, פורוורד, סמית' והורפורד זו חמישייה לא רעה. גם דמיאן ג'יימס מהספסל הוא שחקן לא רע, אני זוכר אותו עוד מהמכללות. איוון ג'ונסון מהספסל הוא שחקן טוב ואם הוא ימשיך לשחק כמו הלילה אולי גם יעשה את הורפורד אקספנדבל כדי לתת אותו בשביל עוד פורוורד לחמישיה.

שמע, אתה רואה ניסויים של פירסיזן. קייל קורבר ואנתוני טאליבר כנראה לא יהיו בהרכב (למרות שהייתי שמח לראות את סמית' פותח כ3 סוף סוף) אבל כרגע יש חור בהרכב שימולא ע"י פילר.
דווין האריס הוא לא הרכז שלנו אלא ג'ף טיג. ככל הנראה האריס יפתח כאוף גארד לצידו של טיג. השאלה היא מי יפתח לצד סמית' בפורוורד. טאליבר יזיז אותו לעמדתו הטבעית וקורבר או מורוו יזיזו אותו ל4.

למיטב הבנתי קיימת כוונה להחזיק הרכב שני מאוד התקפי וכך נראה שמורוו נעול שם לצידו של לו.

ללו אין מה לחפש בהרכב כי שוב, הוא במיטבו כשהכדור ביד שלו. ועם טיג וסמית' אתה לא יכול לתת לו את הכדור ביד (אחת הסיבות שמצפים מטיג לעלות מדרגה השנה היא שהכדור יהיה יותר אצלו אחרי שג'ו ג'ו הלך). מעבר לכך שכסקנד הוא בעיה רצינית בהגנה.

איך שלא תסובב את זה, השמיכה שלנו קצרה מאוד.

לגבי איוון ג'ונסון קצת נסחפת... אני מת על איוון ג'ונסון אבל הוא לא הורפורד... הוא שחקן פיזי בטירוף, חזק כמו שור, שחקן האסל. אבל אין לו רבע מהכישורים של הורפורד.

מה שכן, באופן אישי הייתי מעדיף לראות אותו, בוודאי שאת פאצ'וליה ואפילו את סקוט בהרכב בכדי שיהיה לנו סוג של איזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 10:17 am 
Junior

הקינגס ניצחו את הלייקרס שבינתיים עם 6 הפסדים מ6 משחקים. (היום בפעם הראשונה כולל הווארד כאמור)
בקשר לקינגס אני מסכים עם הקביעה של צ'ונסי על העומק המרשים. הביאו שחקנים כמו צ'אק הייז וארון ברוקס בזול. תומאס רובינסון הוא בחירה גבוהה שאני כן מצפה שיצליח ודמארקוס קאזינס הולך ומתברר כשחקן בדרך לאול-סטאר. יחד עם טייריק אוואנס בעמדה הטבעית שלו וג'יימס ג'ונסון שדיברתי עליו כמה הודעות קודם בעמדה 3 ועם ג'ייסון תומפסון מהספסל וג'ימר מהספסל... איזייה תומאס בתור 1 פותח זה קצת ריץ' אבל סך הכל באמת נראים יותר מבטיחים מבכמה-וכמה שנים האחרונות.

למוק-
לו וויליאמס שחקן טוב. שחקן חמישייה ראוי ושחקן שישי מצוין. אני כן חושב שבמצב העניינים הנוכחי הוא צריך להיות בחמישייה. את טיג לא ראיתי בבוקס-סקור למרות שכן זכרתי שהוא אצלכם אבל לא זוכר שראיתי אותו משחק. דווין האריס וטיג אם ככה נותנים לכם רוטציית רכזים טובה גם אם בעייתית (כי האריס לפחות הוא לא בק-אפ) ולו וויליאמס הוא האופציה הכי טובה שלכם בעמדה 2. אני מתאר לעצמי שבדקות ההכרעה יהיו על המגרש האריס או טיג, וויליאמס, קורבר או טאליבר או ג'יימס (כי אין משהו יותר טוב כרגע), ג'וש סמית' ובעמדת הסנטר הורפורד כרגע בעדיפות על איוון.
אני יודע שג'וש סמית' מסיים חוזה הקיץ ואם הוא עוזב זה לגמרי רי-בילדינג. מצד שני אני כן חושב שכדאי לבדוק איך ממירים קצת מהעומק (אחד מהאריס וטיג, אולי אחד מהסנטרים) באיזשהו טרייד ל-3 פותח רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 10:34 am 
Hall of Famer

הלייקרס 0-6 בפריסיזן, לא זוכר הרבה תקדימים כאלו של קבוצות קונטנדריות.

נגמר 99-92 לקינגס בסטייפלס סנטר.
לייקרס: קובי 21 נק' ו-5 ריב', דוייט 19 נק' (3/8 מהקו) 12 ריב' 4 חס' ו-5 איב', מטה וורלד שיט 14, פאו גאסול 14 נק' 8 ריב' ו-5 אס'
קינגס: ארון ברוקס 16, קאזינס 16 נק' 6 ריב' 4 חט' ו-5 איב', תורנטון 15 ו-6 ריב', טייריק 12, ג'יימס ג'ונסון (איך ויתרו עליו?????) 0 נק' (0/5 מהשדה) 3 ריב' 2 חט' ו-2 חס'

אוקלהומה מנצחת 108-101 את דנבר.
ת'אנדר: הארדן 16, דוראנט 16 נק' 6 ריב' ו-5 אס', איבאקה 16 נק' (2/2 לשלוש) ו-3 חס', קוק 13, ווסטברוק 11 ו-9 אס', רג'י ג'קסון 10 נק' 4 ריב' ו-4 אס'
נאגטס: גלינארי 26 נק' (6/13 מהשלוש), לוסון 17 ו-11 אס', קורי ברואר 15, מנימאל 12, מגי 10, איגואדלה 7 נק' (3/12 מהשדה) 10 ריב' 6 אס' ו-3 חט'

פילי מנצחת 88-79 בבוסטון.
סלטיקס: רונדו 12 ו-10 אס', גרין 12 נק' 10 ריב' ו-4 חס', סלינג'ר 11 ו-6 ריב', קורטני לי 10, ברנדן באס 10. פירס 8 נק' (3/12 מהשדה) ו-5 איב', גארנט 8 נק' (2/7 מהשדה) ו-7 ריב'
פילי: דורל רייט 20, ניק יאנג 15, ספנסר הוז 12, הולידיי 10 נק' 6 ריב' ו-5 אס', טרנר 10

אורלנדו מנצחת 104-100 את סן אנטוניו.
מג'יק: אנדרו ניקולסון 18, ביג בייבי 17, איטוואן מור 14 ו-8 אס', רדיק 14 ו-5 אס', נלסון 12 ו-5 אס'
ספרס: דני גרין 13, ג'ינובילי 12, פארקר 10 נק' (3/13 מהשדה) סטיבן ג'קסון 10, גרי ניל 10, דאנקן 9 ב-12 דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 12:02 pm 
מנהל פורום

תגיד מה שתגיד על ג'יימס ג'ונסון אבל כשהוא שעמדה 3 וטייריק ב2 המשחק של הקינגס הרבה יותר שוטף, יכול להיות שגם עציץ במקומו היה עושה אותה עבודה אבל, מהמשחק שראיתי אתמול, הוא שחקן שנע הרבה בלי כדור, מעביר את הכדור מהר אם אין לו מבט טוב לסל, וזה לא דבר של מה בכך בקבוצה שסובלת כבר כמה עונות משחקנים שפשוט לא מעבירים את הכדור הלאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 12:43 pm 
Hall of Famer

שלא יובן לא נכון, מאוד מסמפט את הבחור, וכשהגיע לשיקגו חשבתי שהוא אפילו יוכל בבוא הזמן לתת תחרות ללואל דנג על עמדת הסמול הפותח, וככה גם יוכל לשפר את דנג שעומד במקום כבר לפחות איזה 5-6 עונות. הוא מאוד הרשים אותי בוייק פורסט, והיה נראה שיש לו סט יכולות שאם הוא עובד עליהם ומשתפר בהם מעונה לעונה, הוא יכול להפוך לשחקן משמעותי בליגה.

אולם ברם, זה לא קרה והבחור הוא סה"כ שחקן רוטציה למל"מ בקבוצות חלשות. ואיכשהו, בפורום הזה מדי פעם צצים פטישים לשחקנים כאלה ואפילו מתחת לזה בלי שום סיבה נראית לעין (אלא אם יש להם ראסטות או משהו אחר מגניב בהופעה החיצונית שלהם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 5:30 pm 
Junior

פורטלנד לאן?

דמיאן לילארד רכז. עמדת הרכז המחליף כנראה חלשה כי לא יחתימו את קובי קארל (בן של ג'ורג') - טעות.
ווסלי מת'יוס פותח כ2. וויל בארטון מהספסל. אליוט וויליאמס פצוע. וויל בארטון שחקן שאני מחזיק ממנו. בכל זאת יכול להיות שיהיה ניסיון להביא 2 עם הקאפ-ספייס בקיץ.
עמדה 3 זה ניקולאס באטום, ג'רד ג'פריז, ויקטור קלאבר, אדם מוריסון, כנראה בסדר הזה. קלאבר כן שחקן שאני מחבב.
למארקוס אולדרידג' ה4 הפותח. ג'ואל פרילנד הוא כנראה המחליף פה. גם לוק באביט ישחק יותר פה כמה שנקרא סטרץ' 4.
בעמדת הסנטר יש את ג'יי.ג'יי. היקסון שהצליח איכשהו להתגבר על חוויית בני השרון ומייארס ליאונרד הרוקי המבטיח מהבחירה ה- 11..
סך הכל אם מחשיבים 3 בחירות דראפט ו- 2 אירופאים יש לנו בסגל 5 רוקיז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 7:08 pm 
Sophomore

קיופיפלו כתב:
הקינגס ניצחו את הלייקרס שבינתיים עם 6 הפסדים מ6 משחקים. (היום בפעם הראשונה כולל הווארד כאמור)
בקשר לקינגס אני מסכים עם הקביעה של צ'ונסי על העומק המרשים. הביאו שחקנים כמו צ'אק הייז וארון ברוקס בזול. תומאס רובינסון הוא בחירה גבוהה שאני כן מצפה שיצליח ודמארקוס קאזינס הולך ומתברר כשחקן בדרך לאול-סטאר. יחד עם טייריק אוואנס בעמדה הטבעית שלו וג'יימס ג'ונסון שדיברתי עליו כמה הודעות קודם בעמדה 3 ועם ג'ייסון תומפסון מהספסל וג'ימר מהספסל... איזייה תומאס בתור 1 פותח זה קצת ריץ' אבל סך הכל באמת נראים יותר מבטיחים מבכמה-וכמה שנים האחרונות.

למוק-
לו וויליאמס שחקן טוב. שחקן חמישייה ראוי ושחקן שישי מצוין. אני כן חושב שבמצב העניינים הנוכחי הוא צריך להיות בחמישייה. את טיג לא ראיתי בבוקס-סקור למרות שכן זכרתי שהוא אצלכם אבל לא זוכר שראיתי אותו משחק. דווין האריס וטיג אם ככה נותנים לכם רוטציית רכזים טובה גם אם בעייתית (כי האריס לפחות הוא לא בק-אפ) ולו וויליאמס הוא האופציה הכי טובה שלכם בעמדה 2. אני מתאר לעצמי שבדקות ההכרעה יהיו על המגרש האריס או טיג, וויליאמס, קורבר או טאליבר או ג'יימס (כי אין משהו יותר טוב כרגע), ג'וש סמית' ובעמדת הסנטר הורפורד כרגע בעדיפות על איוון.
אני יודע שג'וש סמית' מסיים חוזה הקיץ ואם הוא עוזב זה לגמרי רי-בילדינג. מצד שני אני כן חושב שכדאי לבדוק איך ממירים קצת מהעומק (אחד מהאריס וטיג, אולי אחד מהסנטרים) באיזשהו טרייד ל-3 פותח רציני.

צ'אק הייז ממש לא בא בזול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 7:28 pm 
Hall of Famer

קיופיפלו כתב:
פורטלנד לאן?

דמיאן לילארד רכז. עמדת הרכז המחליף כנראה חלשה כי לא יחתימו את קובי קארל (בן של ג'ורג') - טעות.
ווסלי מת'יוס פותח כ2. וויל בארטון מהספסל. אליוט וויליאמס פצוע. וויל בארטון שחקן שאני מחזיק ממנו. בכל זאת יכול להיות שיהיה ניסיון להביא 2 עם הקאפ-ספייס בקיץ.
עמדה 3 זה ניקולאס באטום, ג'רד ג'פריז, ויקטור קלאבר, אדם מוריסון, כנראה בסדר הזה. קלאבר כן שחקן שאני מחבב.
למארקוס אולדרידג' ה4 הפותח. ג'ואל פרילנד הוא כנראה המחליף פה. גם לוק באביט ישחק יותר פה כמה שנקרא סטרץ' 4.
בעמדת הסנטר יש את ג'יי.ג'יי. היקסון שהצליח איכשהו להתגבר על חוויית בני השרון ומייארס ליאונרד הרוקי המבטיח מהבחירה ה- 11..
סך הכל אם מחשיבים 3 בחירות דראפט ו- 2 אירופאים יש לנו בסגל 5 רוקיז.

לדעתי, גם עמדת הסנטר חלשה, כי הם לא יחתימו את יניב גרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 8:58 am 
Junior

קובי קרל מקבל הזדמנות כמחליף של לילארד היום נגד הג'אז ומציג נתון מצוין של +10 ב16 דקות. הבלייזרס מנצחים 120-114.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 9:05 am 
Junior

כספי עם עוד משחק של 8 דק', החטאה אחת, אסיסט ואיבוד. המתחרה שלו אלונזו ג'י לעומת זאת עם 18 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 11:24 am 
Hall of Famer

מארקו פאקינג יאריץ' בבולס?!?!?
לא הייתי לוקח אותו לבני השרון היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 1:53 pm 
Junior

זה ההוא שהישראלי that lost the ball נבחר לפניו בדראפט לקליפרס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 10:06 pm 
Hall of Famer

כן, יאריץ' בשיקגו אבל לא בטוח שיגיע לסגל הסופי.
אגב, אדי קארי נחתך מהספרס.

תוצאות הלילה:
הבולס מנצחים 94-89 את אוקלהומה נטולת דוראנט את ווסטברוק.
בולס: בוזר 24 נק' 11 ריב' ו-5 אס', דנג 21, נואה 15 נק' 10 ריב' 4 אס' ו-3 חס', המילטון 13 נק' (4/14 מהשדה), נייט רובינסון 5 נק' (3/10 מהשדה) 4 ריב' ו-4 אס'. קירק היינריך לא שיחק במחצית השנייה עקב מתיחה במפשעה. מי יודע אולי נייט רוב עוד יקבל את עמדת הרכז הפותח לתחילת העונה :bra_vo:
ת'אנדר: איבאקה 24 נק' (1/2 לשלוש, ממתי הוא הפך לצלף משם? 4/7 סה"כ בפריסיזן) ו-8 ריב', פרי ג'ונס 14, אריק מיינור 13, ג'יימס הארדן 13 נק' (2/17 מהשדה) 7 ריב' ו-7 אס'

גולדן סטייט 107-92 על פיניקס.
ווריורס: בארנס 16 ו-7 ריב', דיוויד לי 16, ג'ארט ג'ק 13 נק' 9 אס' ו-5 ריב', קרל לנדרי 13, קליי תומפסון 12. כל עוד קארי בחוץ בארנס עם רישיון ירי בקלות יוכל לעשות חודש ראשון של 15 נק' למשחק.
סאנס: גורטאט 19 ו-10 ריב', סקולה 16, מרקיף מוריס 15 ו-7 ריב', פי ג'יי טאקר 6, קנדל מארשל 8 נק' ו-2 אס' ב-13 דקות. ובפינת הידעת? ג'רמיין אוניל בפיניקס, סיים עם 0 נק', 0/2 מהשדה ב-10 דקות, איך חולפת לה תהילת עולם...

אינדיאנה מביסה בקליבלנד 100-82.
קאבס: אירווינג 20, אלונזו ג'י 18, טיילר זלר 13 ו-7 ריב', וייטרס 12, כספי 0 נק' ב-8 דקות.
פייסרס: דיוויד ווסט 15 ו-8 ריב', פול ג'ורג' 14, ג'רלד גרין 13, לנס סטיבנסון 10, מהינמי 10

מיאמי מנצחת 98-92 בשארלוט.
בובעלך: קמבה ווקר 24 נק' 6 ריב' ו-4 אס', סשנס 24, ג'רלד הנדרסון 13, קיד גילכריסט 4 נק' ב-2/8 מהשדה ב-18 דקות.
היט: בוש 21 נק' 7 ריב' ו-5 אס', ריי אלן 15, טוביאס האריס 12, לברון 10, פיטמן 0 נק' (0/2 מהקו) 4 פאולים ו-3 איבודים ב-9.5 דקות. סופסוף אני מבין למה שימי אוהב אותו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 8:25 am 
Sophomore

דאלאס משחררת את דלונטה ונותנת לאדי קארי אפשרות לשמור על שני התארים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 31 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: