סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 12, 2025 2:47 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 164 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 7:15 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראשון:

19:30
ראשלצ'-אילת,אפי מחכה לקטש
חולון-אשדוד,נזכיר שחולון(כמו חיפה) עם משחק בכורה בליגה העונה

19:40(ערוץ5+)
חיפה-גליל, החברה מהגליל מחפשים זר 5 לעמדות 3-4 כדי להשלים את הסגל.

20:30:(ערוץ 5)
המשחק המרכזי שכל כך היה חסר בשנים האחרונות. ירושלים מארחת את הפועל ת'א(שתחסר את בולדין הפצוע שאולי יוחלף)

המזחור יושלם ביום שני:
בני הרצליה-נתניה

19:40(ערוץ 5LIVE)
אשקלון-מכבי ת'א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 11:00 pm 
Hall of Famer

למיטב הבנתי הרצליה-נתניה לא ישודר בטלוויזיה. אז אמנם אני הראשון לטעון שנתניה נראים כמו תחת (ולא זה של בר רפאלי, יותר כמו זה של קאלימי), אבל בכל זאת 2 קבוצות שנצחו במחזור הראשון וזה לא שיום שני הוא יום עתיר באירועי ספורט עד שאי אפשר למצוא לו משבצת שידור בארבעת הערוצים של ספורט 5. בקיצור, בושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 11:25 pm 
Junior

לגמרי לא בושה.
אני זוכר שקראתי באיזה ראיון עם אדם שירד מהארץ לארה"ב ובו הוא סיפר שהוא אומר לכל מכריו שאם הם רוצים לראות כדורגל והרבה, מכל העולם, שיבואו לארץ. תרבות הצרכנות הטלוויזיונית הביאה אותנו לאקסיומה שכל המשחקים צריכים להיות משודרים וחייבת להיות ניידת שתשדר בלייב עם צוות פרשנים. אז לא. זה לא צריך להיות ככה.
שלושה משחקים משודרים מתוך שישה זה יפה מאוד.
אולי הטענה שלך היא על הבחירה אילו מבין המשחקים, צריכים להיות אלו שמשודרים וזה דבר שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 2:54 am 
Sophomore

לפי אתר המנהלת הרצליה תשודר בפריצות בערוצי הגניבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 9:54 am 
Senior

אתחב את זה כאן, ראיתי בטלוויזיה משחק של גלבועגלילגולן בבלקנית ונדהמתי מהרמה הנמוכה. אם כך זה יימשך - יורדת בטוחה לפנינו (יש בכלל יורדות השנה?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 10:11 am 
Hall of Famer

מה הסיבה בכלל שהמשחק של הרצליה ונתניה יהיה מחר ולא היום ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 1:15 pm 
Hall of Famer

יואב כתב:
לגמרי לא בושה.
אני זוכר שקראתי באיזה ראיון עם אדם שירד מהארץ לארה"ב ובו הוא סיפר שהוא אומר לכל מכריו שאם הם רוצים לראות כדורגל והרבה, מכל העולם, שיבואו לארץ. תרבות הצרכנות הטלוויזיונית הביאה אותנו לאקסיומה שכל המשחקים צריכים להיות משודרים וחייבת להיות ניידת שתשדר בלייב עם צוות פרשנים. אז לא. זה לא צריך להיות ככה.
אולי הטענה שלך היא על הבחירה אילו מבין המשחקים, צריכים להיות אלו שמשודרים וזה דבר שונה.

אתה צוחק?!

קודם כל, כדורגל הוא הספורט האלוהים-יודע-כמה בפופולריות שלו בארה"ב. שנית, אני בטוח שכל פלוץ מהMLS משודר. לגבי כדורגל עולמי, אני מניח שבאמריקה זה סוג של ספורט אקזוטי שמקביל פחות או יותר לליגת האלופות בכדוריד אצלנו, ולכן מי שרוצה לראות יצטרך להתחבר ללווינים וכו'. אבל לגבי כל ענפי הספורט הפופולרי, ארה"ב היא בערך הדוגמא האחרונה שאתה יכול להביא.

מעבר לזה, כל משחק ממילא מצולם. יום שני הוא שממה נוראית בשידורי ספורט בדרך כלל, והעובדה שיש שני משחקים בליגת העל בכדורסל (זה הספורט השני בפופולריות שלו בארץ, לא?) אמורה להיות טריגר לערוץ הספורט לשדר את זה. זה אותו ערוץ שמשדר כדוריד, כדורעף וג'ודו, אז למה לא לשדר כדורסל חי?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 1:43 pm 
Junior

נדמה לי שפורמט השידורים הולך בערך ככה:
ביום ראשון: 5+ משדר את המשחק המוקדם מ 19:30 באופן רציף.
5 משדר את כל שאר המשחקים בפריצות מ 19:30 ועובר בסביבות 21:00 למשחק המרכזי
ביום שני: 5+ לייב משדר את המשחק ביום שני (לרוב, אם לא תמיד, את מכבי).

במחזור הנוכחי יש חריגה מהפורמט שקשורה כנראה לאילוץ שגרם לשני שידורים ביום שני. אני משער שהפורמט הזה מסוכם מראש עם המנהלת, וערוץ הספורט משועבד לו, והוא בטוח לא ינקוף אצבע כדי להוסיף על הפורמט הקיים עוד שידורים. אני חושב שהדבר היחיד שהערוץ עומד עליו ועקבי לגביו הוא שידור כל משחקי מכבי, אפילו שהם המשעממים ביותר שניתן לדמיין (כמו במחזור הנוכחי). שידורי כדורסל בחמש לייב הוא בסה"כ ניסיון להכריח את אוהדי מכבי לרכוש את הערוץ כדי שלא לפספס משחק אחד של הקבוצה. לאוהדי כדורסל נורמאליים אין הרבה מאוד סיבות להתעסק עם הערוץ הזה, אולי לכמה שידורונים מהיורוקאפ וכמה משחקי יורוליג לכל היותר.

קיצר, יאללה נדב. בוא להרצליה, זה ממש קרוב.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 2:04 pm 
Hall of Famer

לא זז מילימטר בשביל הפרנקויאדה, עד להודעה חדשה.

אגב, לגבי המחויבות של ערוץ הספורט לאלקטרה, עלתה בראשי מחשבה קצת (הרבה) קונספירטיבית: בטופ 5 של מהלכי השבוע שנבחרו ע"י הערוץ, 2 היו של אלקטרה (כולל זה המנצח, כמובן) ועוד 2 של...ראקים סנדרס, הזר של גלבוע ששייך לאקלטרה, וזאת למרות שהקבוצה שלו גילתה יכולת עלובה והפסידה 16 הפרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 2:20 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
יואב כתב:
לגמרי לא בושה.

אתה צוחק?!

קודם כל, כדורגל הוא הספורט האלוהים-יודע-כמה בפופולריות שלו בארה"ב. שנית, אני בטוח שכל פלוץ מהMLS משודר. לגבי כדורגל עולמי, אני מניח שבאמריקה זה סוג של ספורט אקזוטי שמקביל פחות או יותר לליגת האלופות בכדוריד אצלנו, ולכן מי שרוצה לראות יצטרך להתחבר ללווינים וכו'. אבל לגבי כל ענפי הספורט הפופולרי, ארה"ב היא בערך הדוגמא האחרונה שאתה יכול להביא.

מעבר לזה, כל משחק ממילא מצולם. יום שני הוא שממה נוראית בשידורי ספורט בדרך כלל, והעובדה שיש שני משחקים בליגת העל בכדורסל (זה הספורט השני בפופולריות שלו בארץ, לא?) אמורה להיות טריגר לערוץ הספורט לשדר את זה. זה אותו ערוץ שמשדר כדוריד, כדורעף וג'ודו, אז למה לא לשדר כדורסל חי?!

גם כל משחקי הכדורגל גם כך מצולמים. זאת אומרת שצריך לשדר את כולם?
ישנם סדרי עדיפות שניתן להתווכח עליהם כמו שהיה המחזור בכדורגל - הועדף המשחק של הפועל חיפה נגד הפועל ב"ש על-פני אשדוד מהמקום הראשון מול האלופה היוצאת.
שלושה משחקים משודרים על-פני יומיים כשאפילו את אלו שלא משדרים, "פורצים" אליהם בלייב. יותר מזה? מוגזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 2:23 pm 
Hall of Famer

למה מוגזם, אם יש 4 ערוצים שבאותו זמן ישדרו שידורים חוזרים של כדורגל או השד יודע מה? למה אני משלם על 4 ערוצים של ערוץ הספורט אם ביום שחון שאין בו ספורט ישראלי חי לא ישדרו משחק שכן משוחק?

לגבי הכדורגל, יש מגבלה של התנגשות שעות, ואז אתה עושה תעדוף של מה לשדר ומה לא. אתה לא עושה את התעדוף הזה כשיש לך 3 ערוצים פנויים לשידור המשחק. או שאתה כן עושה, אם אתה מזלזל בצופים שלך, כמו שערוץ הספורט מזלזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 3:42 pm 
Sophomore

אגב, קראתי באיזשהו מקום, לא זוכר איפה, שאחד מבעלי אלקטרה הוא גם בעל מניות בערוץ הספורט או הפוך. מישהו יודע על זה משהו ויכול להרחיב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 3:51 pm 
Junior

אז אתה עכשיו מדבר על קורלציה בין כמות הערוצים שיש באמתחת ערוץ הספורט לבין כמות השידורים החיים שהוא מציע.
ופה אני חושב שהעניין הוא יחסי, אם מול ערוצי 'ערוץ הספורט' מוצעים לך שני הערוצים של צ'רלטון שמבטיחים שבימי שבת וראשון משעה 12 בצהריים ועד 12 בלילה אין דקה בלי שידורים של משחקים בלייב וגם בימים שלא מוגדרים כימי כדורגל, מציעים לך כדוריד, כדורסל וטניס ובכל זאת בחרת לרכוש את ערוצי הפרימיום של ערוץ הספורט, שזוכים לקיתונות של בוז על המצאת הערוצים הבלתי נדלית שלהם בשביל שיוכלו לגבות עליהם כסף, אזי שאין לך מה להתלונן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 4:03 pm 
Junior

-adi- כתב:
אגב, קראתי באיזשהו מקום, לא זוכר איפה, שאחד מבעלי אלקטרה הוא גם בעל מניות בערוץ הספורט או הפוך. מישהו יודע על זה משהו ויכול להרחיב?

לא הבנתי מה זה אומר או הפוך, בכל אופן, זה ידוע מאוד שמשפחת רקאנטי היא מבעלי ערוץ הספורט או לפחות מחזיקה בחלק מהמניות שלו.

נדב, יש לך מהלכים אחרים טובים יותר ל5 של המחזור? אני זוכר שבועות ארוכים שלא היה שום מהלך של מכבי ואז הטענה היתה משהו בסגנון ׳טוב זה מכבי ויש לה את השחקנים הכי טובים, אז לא חכמה שהם עושים דברים יפים׳ (אגב, ממש כמו הטענה שבלאט לא יכול להבחר למאמן העונה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 4:35 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מכבי ת"א הודיעה שנק"מ הוא הזר שלא יתלבש במשחק הקרוב מול אשקלון.
קצת מוזר שבלאט לא מנסה להכניס אותו לעניינים על חשבון אחד הסנטרים (שרמדיני שלא מתאים לליגה ובניגוד לוויציץ בזמנו לא ברמה מספקת לשלוט בה), אלא אם במכבי החליטו כבר לחתוך אותו, ובהמשך לשבוע שעבר בו לא שיחק מול י"ם, להימנע מרישום שלו כזר בליגה. שזה גם נראה לי לא סביר היות ורק התחילה העונה והוא השחקן הכי יקר בקבוצה ולא בטוח שלאור ה"תצוגות" שלו איזושהי קבוצה עשירה תרצה לקחת אותו ממכבי ולשלם את החוזה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 5:03 pm 
Sophomore

לא חושב שבלאט באמת צריך את מדלי בשביל לנצח את אשקלון
אז הוא מעדיף לתת לו לנוח לקראת שאלון בחמישי
לגבי גליל באמת מדאיג שגם בליגה הבלקנית הם לא עוברים את ה-70 נקודות
ניצחו 66-59
למרות שהם שיחקו רק עם שלושה זרים

http://www.balkanleague.net/en/stats.php?id=490

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 5:12 pm 
Junior

מדלי באמת צריך מנוחה, הוא עבד כל כך קשה ביום חמישי, שרחמנות עליו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 5:22 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מדלי היה פצוע, אבל בלי קשר, למה הוא צריך לשחק?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 5:54 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
מדלי היה פצוע, אבל בלי קשר, למה הוא צריך לשחק?

אם הוא היה פצוע ועכשיו הוא בריא, לדעתי כדאי מאוד שהוא ישחק, עד עכשיו הוא לא נראה טוב ויכול להיות שמשחק נוח יחסית מול אשקלון זה מה שהוא צריך כדי להתחיל לחזור להראות כמו שחקן. מה עדיף, לזרוק אותו ישר למים במשחק חוץ מול שאלון? ואם כבר הזכרת את הברכיים של שרמדיני, אז אם יש לו בעיות ברכיים, עדיף שהוא ינוח ולא מדלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 6:12 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני לא יודע אם יש או אין לשרמדיני בעיות ברכיים, רק ציינתי משהו שנראה לי מוזר בקטע הזה.
ולגבי לא נראה טוב, אפשר לחשוב כמה טוב וכמה בכושר נראה עד עכשיו שרמדיני. בכל מה שקשור לקונדישנינג, נראה לי שקיינר מדלי עם כל בעיותיו עולה עליו עשרות מונים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 7:29 pm 
Hall of Famer

יואב כתב:
אז אתה עכשיו מדבר על קורלציה בין כמות הערוצים שיש באמתחת ערוץ הספורט לבין כמות השידורים החיים שהוא מציע.
ופה אני חושב שהעניין הוא יחסי, אם מול ערוצי 'ערוץ הספורט' מוצעים לך שני הערוצים של צ'רלטון שמבטיחים שבימי שבת וראשון משעה 12 בצהריים ועד 12 בלילה אין דקה בלי שידורים של משחקים בלייב וגם בימים שלא מוגדרים כימי כדורגל, מציעים לך כדוריד, כדורסל וטניס ובכל זאת בחרת לרכוש את ערוצי הפרימיום של ערוץ הספורט, שזוכים לקיתונות של בוז על המצאת הערוצים הבלתי נדלית שלהם בשביל שיוכלו לגבות עליהם כסף, אזי שאין לך מה להתלונן.

קודם כל, בוודאי שאני מדבר על קורלציה בין כמות ערוצים לבין כמות שידורים. אם היה כאן ערוץ ספורט אחד שצריך להחליט אם הוא משדר את אלקטרה-אשקלון או את הרצליה-נתניה אז זה מצב אחד, ואם יש 3 ערוצים שבזמן אלקטרה-אשקלון ישדרו שידורים חוזרים למיניהם של השד יודע מה במקום את הרצליה-נתניה בלייב, זה מצב שאני מוחה עליו.

אבל אז אתה בא עם "לוגיקת ברזל", לפיה אם ערוצי הספורט זוכים לקתונות של בוז על הרמאות שלהם מול הצרכנים, בעצם אין לי על מה להתלונן.

אז תחליט, חמוד: זו לא בושה לערוץ הספורט כי כמות השידורים היא טובה והם עושים אחלה עבודה, או שהם גנבים שזוכים לקתונות של בוז ופשוט אסור לי להתלונן כי אני צרכן מטומטם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 7:49 pm 
Junior

נעשה את ההפרדה - לדעתי, שידור של שלושה משחקים מתוך שישה, זה יפה וממצה.
מבחינתך, העניין הוא לא כמה מכמה משדרים, אלא האם עושים את המיטב בשביל שבכל ערוצי "הפרימיום" שאני משלם עליהם(ולא מעט), ישודרו אירועי ספורט בלייב. ופה, תרשה לי להניח שערוץ הספורט לא עושה את המקסימום, שכן הוא מתמקד בעיקר בברצלונה, ריאל והכדורסל הישראלי שתופס פעם יום והיום כבר יומיים בשבוע וחוץ מזה שלל תוכניות שהן אותו דבר רק עם שם שונה ושינוי של פאנליסט כזה או אחר.

רוצה לומר, אם אתה מחפש את ערוצי הספורט כגוף שמתאמץ לגמול לך על השקעתך הכספית במאמץ מעבר לנדרש, אני לא חושב שאתה מחפש נכון. מדובר בערוץ, כמו שאמרתי, שהמומחיות שלו היא בעיקר תוכניות שונות, אך זהות, ואין לו גם בעיה בשביל לנפח את לוחות השידורים לשדר את אותו משחק בשני ערוצים שונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 7:51 pm 
Hall of Famer

אזהו, שזה לא "מעבר לנדרש" ולא נעליים. משחק ישיר בענף פופולרי (נניח) לעולם עדיף לצרכן על שידור חוזר כזה או אחר (גם אם נניח שרוצים ש.ח. של ריאל וברצלונה במקביל, יש עוד 2 ערוצים בשביל זה). זה המינימום הנדרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 7:58 pm 
Junior

כמובן שזה עדיף. השאלה מה עדיף לערוץ הספורט ומה הוא בוחר? ללכת עם צוות שלם להרצליה(בכדי להעביר את השידור כפי שנהוג) או להורות לאחד מאנשי הבקרה להכניס קלטת של ברצלונה מהמשחק אתמול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 21, 2012 8:13 pm 
Hall of Famer

במה בדיוק אתה מנסה לשכנע אותי? הכי רווחי לערוץ הספורט לשדר פרח נובל בתוך אגרטלו. אני משלם לערוץ הספורט על 4 ערוצים, ומצפה לקבל שידור ישיר של משחק ביום שחון שאין בו כמעט כלום. אם אני לא מקבל, אני מוחה. אתה יכול להגיד שאני צודק, שאני צודק אבל מטומטם שבכלל ציפיתי להם משהו, או שאני לא צודק והם עובדים כמו שצריך. כמדומני שאתה בוחר גם לטעון שאני צודק (ואולי גם צודק ומטומטם) וגם שאני לא צודק, וזה מה שמוזר לי בכל הדיון איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 164 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה