סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 02, 2024 3:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 9:36 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
צ'ונסי, לא נראה לך שיהיה קצת מורכב פורמט שבו אתה מתחייב לשמור X שחקנים עם Y ותק בליגה? ו-Z שחקנים עם N ותק? ולהתחיל מפרנצ'ייז ספציפי? לדעתי צריך לפחות להתחיל עם מודל פשוט יחסית, ליגה רגילה, בסוף כל עונה כל שחקן בוחר X קיפרים לפי מה שנחליט ומשם רצים הלאה. המקסימום שהייתי מוסיף אולי זה חוץ מהקיפרים שכל שנה, עושים דראפט ממחזור הרוקים החדשים, כל אחד חייב לקחת רוקי אחד כשהקבוצה שסיימה אחרונה בוחרת ראשונה, הלפני אחרונה שנייה וכן הלאה.

אפשר גם לקבוע הגבלות מסויימות על שחרור קיפרים, אבל להצמיד שחקנים לחצי מהרוסטר של הפרנצ'ייז לאורך זמן נשמע לי קצת אכזרי ומתכון לשחקנים שמשתעממים ופורשים כי הם מסונדלים לקבוצה לא תחרותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 9:52 pm 
Junior

צ'ונסי,

אני באמת חושב שמודל הפרנצ'ייז יהיה קצת כבד עליהם וגם כך אנחנו משחקים כבר באחד כזה.

מה שכן, מכיוון שיש לנו סגלים גדולים יכול להיות נחמד אם כל קבוצה תיקח 2-3 רוקיס בדראפט ותחזיק אותם על "חוזה רוקי" והם לא ישוחררו.

כך גם תוכל לגדל שחקנים כמו שאתה רוצה וגם המשחק ישאר תחרותי למעט 2-3 שחקנים שיוכלו להפוך לשחקני אימפקט עם הזמן.

מה שכן, אני באמת מציע שהבחירה תהיה בכל שנה על פי סדר יורד של השנה שהסתיימה, כפי שאנחנו נוהגים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 20, 2012 10:10 pm 
Junior

זה לא בדיוק התחייבות כזאת מסובכת כמו שנשמע, אבל בכל מקרה אפשר לרדת מרעיון הצעירים בכלל או רק לאחד, בכל מקרה הרעיון של הרוקי מצויין כי זה בדיוק מה שמוסיף את הנופך של ניהול קבוצה שקצת מדמה את המציאות. בגלל זה גם אני רוצה להוסיף לפחות משבצת אחת של שחקן צעיר שכזה, שחקן שמשחק על חוזה רוקי, שאיתו אתה בוחר לרוץ. כמובן שזה לא מחייב שתישאר תמיד עם אותו אחד, אפשר להגדיר שאתה צריך משבצת אחת כזו, ואז אתה פשוט יכול להחליף את השחקן באחר בעל מעמד דומה ואתה לא נתקע.

על רעיון הפרנצ׳ייז אני מדבר גם כי לדעתי זה מוסיף עניין, כל אחד ייבחר את הקבוצה המועדפת עליו וירוץ איתה,
וגם כי כך עושים את החלוקה הראשונית של השחקנים בצורה יותר מסודרת, לא מי שהמחשב יגריל יקבל את לברון ודוראנט לכל השנים הבאות, אלא מי שבוחר לשחק עם הפרנצ׳ייז שלהם.
זה מכניס עניין לאורך השנים.
משאיר קשר בין הבחירה המקורית שלך בקבוצה למה שיהיה עוד 3-4 שנים,
שבחרת קבוצה שהיא חצי אמיתית וחצי מהדראפט ולא קבוצה שלמה של אוסף שחקנים לא קשורים אחד לשני מהדראפט.

אבל זה לא קריטי, רק הצעה. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 9:54 am 
Junior

אפרופו ליגת הפרנצ'ייז, נפתחה משבצת בליגה שצ'ונסי ואנוכי משחקים בה.
זו הליגה הכי מיוחדת שאני משחק בה עם שחקנים רציניים.

קבוצת שיקאגו התפנתה ומכיוון שזה נעשה כ"כ קרוב לדראפט היא אמורה להמחק אבל אמרתי שאנסה את מזלי כאן לפני שימחקו אותה. זו קבוצה שקיימת כבר 4 שנים, לצורך העניין אם מישהו אחר ירצה להכנס לליגה הזו הוא יצטרך לקבל קבוצה חדשה שאין בה אף נכס.
אז אם מישהו מכם רוצה אתגר חדש ותחרות אמיתית, זו אחלה הזדמנות. אבל אתם צריכים להחליט עד מחר בבוקר (צ'ונסי כבר יסביר לכם בפירוט אין קץ איך הליגה הזו עובדת... 8) )

ממליץ בחום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 11:21 am 
Hall of Famer

אוקיי, אז אם אנחנו רוצים ללכת על רעיון ליגת הקיפרים, אני מניח שהדראפט צריך להיות בשלישי הבא ב-22:30 כדי שאלון וצ'ונסי יוכלו להגיע (אם במקרה כן תוכלו להקדים לכיוון 21:30 או 22:00 זה יהיה מעולה, יש כאן אנשים שקמים מוקדם לעבודה...), 18 שחקנים לקבוצה על 6 קבוצות, מתוכם 4 על הספסל (כמו ליגת הרוטו). לגבי כמות הקיפרים המדוייקת, אם אני מבין נכון את הגדרות הליגה אז בכל מקרה כדאי לדחות את שיוך הקיפרים למועד כמה שיותר כי אם נניח בעונה הבאה מישהו רוצה להצטרף/לעזוב או שאנחנו רוצים לשנות קטגוריות סטטיסטיות/עמדות ברוסטר/תקציבים, אי אפשר לעשות את זה אחרי שהוגדרו קיפרים, אז נוכל להתפלפל במהלך העונה על ההגדרות המדוייקות.

לגבי צירוף קבוצות חדשות בעתיד, אני מציע שנשאיר את האופציה הזו פתוחה כשהתנאים להצטרפות הם שמי שרוצה להשתתף צריך ניסיון של לפחות עונה אחת בליגה רגילה ושהוא בוחר את הקיפרים שלו מבין השחקנים שלא נבחרו ע"י השחקנים האחרים (אני מודע לזה שזה שם אותו בעמדת נחיתות לעונה-שתיים הראשונות, אבל אני מניח שעם בחירה חכמה של רוקים זה מתאזן בסופו של דבר).

אם ההגדרות האלו מוסכמות על כל המשתתפים הפוטנציאליים, נשאר רק להחליט אם רוצים דראפט במכרז או רגיל ולעדכן את שחקני הפסלים, אז יאללה, לאשר כמה שיותר מהר כדי שנוכל להתחיל לזוז קדימה. צ'ונסי, אין לי בעייה לתת לך סמכויות קומיש ברגע שתהיה רשום בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 11:57 am 
מנהל פורום

מוק, אני אשמח לנסות, אם כי לא יכול להתחייב על מידת ההשקעה

מצד שני, איכשהו תמיד אני מוצא את עצמי משקיע יותר ממה שהתכוונתי...
פנטזי ג'אנקי :bra_vo: :bra_vo:

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 12:50 pm 
Sophomore

עודד הקדים אותי, שיהנה. אם מישהו רוצה לשכור יועץ עבור תשלום סימלי אני בסביבה.

רוני מצטער יום שלישי לא יכול יותר מוקדם.
ונראה לי שכדאי שתשלח פרטים לרישום לליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 6:00 pm 
Junior

א. מבחינתי במכרז. כולם הסכימו שזה יותר כיף מהרגיל, ורובנו כבר עשה דראפט אחד כזה ואני מניח שיש לכולם רעיונות איך לשפר את הדראפט הבא שלהם, אז הנה ההזדמנות..

ב. מבחינתי, בואו נוסיף קטגוריות. הרבה יותר כיף ומוסיף לתחרות ולאסטרטגיה בליגה.

אחוזי שלשות
שתי קטגוריות ריבאונד- התקפה והגנה
קליעות עונשין מדוייקות

ג. מבחינתי אפשר הפעם 20 שחקנים בקבוצה, מוק בכה באריכות על חוסר ברוסטרים ברוטו.... אז אפשר ללכת לקראתו בקיפרים..

ד. לדעתי צריך להחליט מעכשיו על מודל שמירת הקיפרים, כי זה יכול להכריע אסטרטגיית בחירה גם בדראפט.

לדעתי צריך להכניס איזשהם טוויסטים לבחירה בקיפרים, לא שכל אחד ייבחר בסיום העונה שישה שחקנים מתוך שבעה-שמונה ברורים לבחירה שסביר שהוא בחר אותם כבר בדראפט.

טוויסטים אפשר לעשות בכך שכל אחד בוחר חמישה קיפרים בפתיחת כל עונה, אחד בכל תפקיד.
אפשר לעשות לפי גילאים, 3 שחקנים חופשיים, 3 שמשחקים על חוזה רוקי.

נראה לי די בנאלי לעשות את הקיפרים חופשיים לגמרי לבחירה.
כל הרעיון בקיפרים זה שיש ניהול מתמשך, שאתה צריך מהעונה הזאת לחשוב עם איזה סגל אתה מסיים אותה כדי שיהיה לך סגל התחלתי של קיפרים לעונה שאחרי לשביעות רצונך.
אם אתה בוחר קיפרים חופשי וגם אין לך שום הגבלות על השחרור שלהם, לדעתי זה מאבד את העניין שהופך ליגת קיפרים למרתק,
ועושה את זה סתם ליגה מתמשכת שהרוסטרים שלה בנויים בעיקר על הדראפט הראשון שפתח אותה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 8:58 pm 
Hall of Famer

רק עכשיו חשבתי על זה , אבל לא חבל שאינה לא משתתפת? בכל זאת אלופת אירופה בפנטזי כדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 10:55 pm 
Junior

עודד, אדאג שתשלח לך הזמנה לרשת את הקבוצה. אתה הולך ליהנות באופן שונה מכל ליגה אחרת 8)
אשלח לך עוד פרטים בפרטי.

אלון, מכיוון שאתה שחקן כבד שאשמח לערוב לו, אתה יכול לקחת קבוצה חדשה אבל נטולת נכסים. זה אומר שתתחיל עם שישייה חלשה ותצטרך דראפט חזק. כמעט בוודאות תעבור עונה בתחתית אבל זה אומר שבעונה הבאה תוכל לקבל מיקום גבוה בדראפט.

כאמור, זו ליגה מתמשכת כמו ליגה אמיתית.

אם אתה רוצה, תגיב מהר ואדאג שתקבל הזמנה גם כן. מחר ההקצאות נסגרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 10:58 pm 
Junior

לא חבל שספאנוליס לא משחק בnba? אלוף אירופה.

חבל יותר שאתה לא משחק. אינה אאל״ט תמיד אמרה שהיא לא עוקבת אחרי הליגה מלבד השחקנים האירופאיים האהובים עליה. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 22, 2012 11:56 pm 
Hall of Famer

הלוואי והייתי משחק, אבל האמת היא שאני מכיר את עצמי מספיק טוב בשביל לדעת שזה לא יעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 9:26 am 
Sophomore

Mook כתב:
עודד, אדאג שתשלח לך הזמנה לרשת את הקבוצה. אתה הולך ליהנות באופן שונה מכל ליגה אחרת 8)
אשלח לך עוד פרטים בפרטי.

אלון, מכיוון שאתה שחקן כבד שאשמח לערוב לו, אתה יכול לקחת קבוצה חדשה אבל נטולת נכסים. זה אומר שתתחיל עם שישייה חלשה ותצטרך דראפט חזק. כמעט בוודאות תעבור עונה בתחתית אבל זה אומר שבעונה הבאה תוכל לקבל מיקום גבוה בדראפט.

כאמור, זו ליגה מתמשכת כמו ליגה אמיתית.

אם אתה רוצה, תגיב מהר ואדאג שתקבל הזמנה גם כן. מחר ההקצאות נסגרות.

בעקרון מתאים, רק שלח קצת פרטים מה זה אומר שיהיה לי מושג למה אני נכנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 1:19 pm 
Junior

שלחתי פרטית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 1:24 pm 
Hall of Famer

שלחתי הודעה פרטית לכל המשתתפים בקיפרים עם פרטי הליגה, אם מישהו לא מסתדר מאיזו סיבה, שלחו לי את כתובת המייל שלכם לפרטי ואני אשלח לכם הזמנה. כרגע יש בליגה עוד שלושה משתתפי פסלים שניפרד מהם לפני הדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 23, 2012 1:25 pm 
Junior

בא ניפרד מהם מעכשיו בכדי שלא נקבל תמונה מעוותת של הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 24, 2012 6:24 pm 
Hall of Famer

טוב, כמה הצעות לסדר:

אני מציע 7 קיפרים לכל קבוצה+משבצת רוסטר אחת שחייבת להיות שמורה לרוקי. העונה כל קבוצה תהיה מחוייבת לבחור רוקי אחד במהלך הדראפט, כשאם מחליפים אותו זה חייב להיות ברוקי אחר, בעונות הבאות כל קבוצה תבחר ב-7 קיפרים מהסגל הישן+רוקי אחד מהמחזור החדש, כשהבחירה תהיה בסדר הפוך למיקום שבו הקבוצות סיימו בשנה שלפני. רק כדי למנוע אי נעימויות והתלבטויות אחר כך, אני מציע שכל קבוצה שלא יהיה לה רוקי בסגל, תיקנס בדראפט הבא ב-1$ לכל יום שבו לא היה לה רוקי.

לגבי תקציבים, אני אמשיך עם הרעיון שהעליתי בת'רד המקביל, בשנה הראשונה התקציב לכל קבוצה הוא 200. בהמשך, התקציב לשתי הראשונות יהיה 190 בעונה שאחרי, לשלישית ולרביעית 200 ולשתי האחרונות 210. זה אלא אם כן אתם חושבים שגם בחירה ראשונה של רוקי וגם תקציב מוגדל זה יתרון גדול מדי, ואז אפשר ללכת רק על אחת משתי האופציות (למרות שזה משתנה מאוד משנה לשנה, בדראפט שיש בו רוקי כמו לברון זה יתרון עצום שיכול להכריע אליפויות לשנים קדימה, בדראפט שהרוקי הבכיר הוא איזה בראניאני כזה, זה כמעט ולא נותן שום יתרון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 2:06 am 
Junior

רוני אתה בטוח שאפשר לקבוע סכום שונה לכל אחד?
בכל מקרה אפשר בעצם לעשות את זה על הסכם ג׳נטלמני שמי שצריך להתחיל עם פחות פשוט לא יוציא יותר מהסכום המסוכם.

לשאר הדברים-

א. אני מציע שכל עוד אנחנו 6 נעשה את זה 20 שחקנים לקבוצה.

ב. קיפרים - אני שוב מציע שנעשה את זה קצת יותר מעניין.
גם למען זה שהדראפט יהיה יותר מעניין עם קצת יותר שחקנים איכותיים, וגם כדי שתהיה איזשהי התלבטות בבחירת הקיפרים ולא סתם 7 השחקנים הכי טובים שלך.
הרעיון של הקיפרים זה לא סתם שתהיה קבוצה מתמשכת לשנים כמעט בהתאם למה שבחרת בדראפט הראשון, אלא שתהיה ליגה עם ערך מוסף.

5 קיפרים אחד לכל עמדה, לפי העמדות שהשחקנים באמת שיחקו בהן בעונה שתחלוף, זה גם מכניס לך התלבטות בתחילת השנה איזה מבין הפוינטים/סנטרים שלך אתה בוחר, למשל, וגם יכניס אחד כזה שלא נבחר כקיפר לדראפט מה שייתן הזדמנות טובה יותר בעונה השנייה לקבוצות התחתית של הראשונה, להרכיב קבוצה שלמה יותר עם התקציב המוגדל.

בקיצור לשמור בכל שנה חמישייה כאילו אמיתית.
בנוסף אליהם:

רעיון הרוקי- אחלה בחלה של רעיון אבל צריך לפתח אותו לדעתי שתהיה משבצת גם לרוקי וגם לשחקן של עונה שנייה.
כדי שתוכל לרוץ עם רוקי שבחרת לשנתיים ולא רק לעונה אחת, כי רוב שחקני השנה השנייה עדיין לא יתאימו להיות חלק מהקיפרים המרכזיים, ובכך שאתה נותן את האפשרות לרוץ עם אותו רוקי שנתיים אתה נותן הרבה יותר עניין בבחירה הזאת של הרוקיז,
כי לעונת הרוקיז לרוב המחזורים כולם יודעים בדיוק מי השלושה-ארבעה שיכולים לתרום ויש להם מספיק מקום בסגל כבר בעונה הראשונה.

אם אתה בוחר רוקי שפוטנציאלית רץ איתך שנתיים אתה נכנס גם להערכת כישרון ולא רק להערכת סיטואציה מתאימה.
ככה שחקן כזה גם יוכל להגיע לעונה שלישית ולהיות שווה בחירה כחלק מהקיפרים, ובליגה כזאת זה אחד הדברים המעניינים שיש, ״לפתח שחקן״, לקחת אותו כרוקי, להמשיך איתו לעונה שנייה על משבצת מוגנת של שחקן שנה שנייה ואז לראות אותו מתפתח מספיק בשביל להיות חלק מהחמישייה של הקבוצה שלך.

לסיכום:
חמישייה ראשונה,
רוקי אחד,
סופמור אחד.
זוהי הצעתי, ואם רוצים 8 קיפרים אז שחקן שישי ״מחליף״ לבחירה חופשית כתוספת לחמישייה הראשונה.

ממש יבאס אותי אם זו תהיה ליגת קיפרים ללא רעיון מאחורי שמירת הקיפרים. זה סתמי בעיניי ומעקר את הרעיון מאחורי יצירת ליגת קיפרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 9:18 am 
Junior

צ'ונסי, אני חושב שאתה קצת מקדים את זמנך בליגה הזו כאן בפורום.
בא נתחיל עם משהו פחות מורכב. תמיד כשנהנים אפשר לשפר בשנה הבאה.

אני לא מסכים עם הסכם ג'נטלמני. זה סתם לא נוח ואם מישהו לא יגיע לדראפט זה יהיה ג'נטלמני כמו אונס בבייקר סטריט...

אם יש אפשרות להקצות סכומי כסף שונים- נלך על הרעיון של רוני ואם לא, נלך על דראפט רוטו רגיל עם מיקום משתנה.
(אבל רוני, סגור את זה כבר כי אם זה דראפט קיפרים צריך להכין רשימה חדשה)

באשר למבנה הקיפרים.
רעיון העמדות שלך הוא נחמד מאוד, אבל שוב, לא צריך לסמוך על מי שיחק בדיוק איפה ולזכור מה היה בשנה שעברה. אלא להסתמך על העמדות של יאהו.
כל אחד יכול לבחור חמישייה. כלומר- פויינט, סקנד, סמול, פאוור וסנטר.
אליהם אני מציע להוסיף שני רוקיס (או שלושה אם הסגל יצמח ל20) הרוקיס יהיו מוגנים עד לעונה הבאה, כלומר לא תהיה אפשרות לזרוק אותם. ורק בשנה הבאה כשנצטרך לקחת עוד 3 רוקיס אפשר יהיה לקבל החלטה האם הרוקיס שלך נשארים או שאתה מחליף אותם בחדשים.

לצורך העניין, אתה מחליט כמה רוקיס נשארים אתך אם בכלל ועל פי הכמות מותר לך לבחור רוקיס בדראפט הקרוב. בכל מקרה אלו שלוש (או שתי) משבצות מוגנות.
זה יכול לתת לך את מה שאתה מחפש וזה משהו שדובר בו אבל עדיין לא נכנס לליגה השנייה שבה אנחנו משחקים.
וזה גם אזיק נחמד לגדל שחקנים ומשבצות שאינן רוטציוניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 11:57 am 
Hall of Famer

קודם כל-אין שום בעייה לקבוע בהגדרות תקציב שונה לכל קבוצה, מאוד פשוט לביצוע, אז נראה לי שנלך על האופציה הזו (מי שרוצה להציע הצעה לגבי הקונפיגורציה המדוייקת-מוזמן, בכל מקרה השנה לכולם יהיה את אותו תקציב וזה רלוונטי רק לשנה הבאה).

לגבי רוסטר של 20 שחקנים לקבוצה, אם אין התנגדויות אני אשנה, אתם רוצים להישאר עם תקציב של 200 או להעלות אותו טיפה?

לגבי 5 או 6 קיפרים לפי עמדה, אין שום בעייה ואני מסכים עם מוק, הולכים לפי העמדות של יאהו, מקובל עליי לגמרי. לגביי רוקים, אני בעד ההצעה של צ'ונסי כשנתחיל אותה בהדרגה, כלומר העונה כל אחד חייב לבחור רוקי אחד וללכת איתו קדימה שנתיים רצוף בלי אפשרות להחלפה, כשבכל שנה בוחרים שחקן כזה שמקובע לסגל, מה שישאיר אותנו השנה עם 6-7 קיפרים (הרוקי שאותו בוחרים בתחילת העונה ו-5-6 שחקני הרכב שאותם בוחרים לפני הדראפט בשנה הבאה) ומשנה הבאה, 7-8 קיפרים (רוקי חדש, סופמור מהדראפט הקודם, ו-5-6 קיפרים לפי עמדה).

ורק עוד הערה אחת, במקרה של פציעה רצינית נניח, אני מציע שמנג'ר שרוצה להחליף את הרוקי/סופמור שלו יצטרך לקבל אישור משאר המנג'רים כדי שמצד אחד מנג'רים לא יהיו תקועים עם איזה גרג אודן כזה שסותם להם את הרוסטר במשך שנה וחצי ומצד שני, שלא תהיה החלפה סיטונאית של רוקים בכל פעם שלמישהו מהם יש שפעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 12:47 pm 
Sophomore

אם הולכים על סגל של 20 אז נראה לי שכדאי להעלות את התקציב. רצוי שממוצע יהיה 13 +- כדי שזה יהיה דומה למוק דראפט.

לגבי הרוקים, להתחייב מראש לשנתיים לשחקן נראה לי הימור ענק לא ? אולי שווה לפתוח חלון החלפות עד תאריך מסוים ?
לגבי אישור החלפת רוקי, מה האינטרס של מישהו לאשר למישהו אחר להחליף שחקן פצוע/גרוע ? ולא אני לא סופר טובות הנאה ונטילים וכדומה.

כל השאר נשמע לי סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 1:03 pm 
Hall of Famer

אין ספק שהתחייבות לשנתיים זה ענק, אבל קודם כל, זו גזירה שווה לכולם ושנית, זה נותן יתרון למי שיודע להעריך טוב יותר רוקים. בדרך כלל זה לא יתרון ענק כי לרוקים ובמידה מסויימת לסופמורים יש אימפקט נמוך יותר מאשר לשחקנים ותיקים, אבל עדיין. לגבי החלפת רוקים, אני לא מציע שמי שבחר רוקי גרוע יוכל להחליף אלא שאפשר יהיה להחליף רק במקרה של פציעה ארוכת טווח והאינטרס של אנשים להסכים הוא פשוט, מי שלא יסכים לאשר למישהו אחר החלפה במקרה של פציעה של 3 חודשים נניח, מסתכן בזה שגם לו לא יאשרו להחליף באותו מצב. בכל מקרה, הרעיון הוא ליצור מנגנון בקרה כדי שמצד אחד, כן תהיה עקביות ברוסטרים וכן יהיה אלמנט של "טיפוח שחקן", ומצד שני, שאף אחד לא יהיה מסונדל לזמן ארוך לשחקן פצוע, שזה משהו שאי אפשר להעריך מראש כשבוחרים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 3:09 pm 
Junior

לא חושב שזה ענק, זה מדמה מה שעושים בקבוצת NBA. בטח אם יש לנו רוסטר של 20 קבוצות, זה לא ענק להקצות שתי משבצות ולהשאר עם 18 פנויות לרוטצייה.

חוצמזה, אם סוגרים אותו על "חוזה" לשנתיים- שלוש אז אפשר גם ללכת על שחקנים שאתה יודע שיכולים לפרוח אבל לאו דווקא השנה.

נ.ב. אני נגד להחליף רוקי פצוע. זה חלק מהסיכון. כולה משבצת מתוך 20, מקסימום מחליפים בסוף השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 3:40 pm 
Hall of Famer

א. תקציב של 13~ לשחקן אומר תקציב של 260 לקבוצה, התנגדויות?

ב. השאלה היא האם הולכים על פורמט שבו רוקי אחד מסונדל לשנה, פורמט שבו רוקי מסונדל לשנתיים (כלומר החל מהעונה השנייה כל קבוצה מחוייבת לרוקי אחד וסופמור אחד ואין יציאה, שחקן שנבחר היום בדראפט, המנג'ר חייב להחזיק אותו במשך שנתיים) או פורמט שבו רוקי מסונדל לשנתיים, אבל אחרי העונה הראשונה ניתן להחליף אותו ברוקי/סופמור אחר (כלומר כל קבוצה מחוייבת לרוקי אחד וסופמור אחד החל מהעונה השנייה, אבל יש לה נקודת יציאה מהחוזה אחרי העונה הראשונה של כל רוקי שבה היא יכולה להחליף את אותו במישהו אחר מהמחזור שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 6:46 pm 
Junior

מוק התחלת בזה שהרעיון שלי מסובך והמשכת בלסבך אותו עוד יותר יחד עם רוני..

חמש עמדות בקיפרים, לפי העמדות של יאהו, סבבה אני מבין שסיכמנו.

מבחינת הרוקיז:
עמדה אחת לרוקי ואחת לסופמור, מבחינתי נעולות.
השנה רק רוקי אחד, שנה הבאה רוקי אחד והסופמור שבחרתם כרוקי השנה.

לגבי זה שרוקי יכול להיפצע- כך גם כל שחקן אחר מהחמישיה שלכם.
כך גם כל שחקן מהטופ 15 בליגה שתבחרו עכשיו וייפצע בהמשך העונה, ולא תוציאו אותו מהסגל כי זאת ליגת קיפרים ואתם תצטרכו אותו לעונה הבאה.
זה חלק מהעניין של ליגת קיפרים, ליגה שיותר מדמה מציאות של ניהול פרנצ׳ייז לתקופה ולא רק לשנה נוכחית.
נפצע אחד מהשביעיה המוגנת שלכם? באסה, אבל זה יקרה לכולם וזה חלק מהמשחק.
שחקן אחד פצוע מתוך 20 זה עדיין רק 5% מהקבוצה.

אבל- אפשר לאפשר חלון חילוף אחד, במהלך פגרת האולסטאר, של אחד מהשביעיה/שמונה קיפרים. (רוקי+סופמור, 5 הבכירים או 6 הבכירים אם רוצים גם שחקן שישי בנוסף לחמישייה.)

לכל אחד זכות חילוף אחת במהלך הפגרה של שחקן קיפר בתמורה לשחקן במעמד דומה (רוקי על רוקי, סנטר על סנטר וכו׳)
יעשה בדיוק את העבודה לדעתי, גם ייתן אפשרות לברוח באמצע מעסקה גרועה, גם ייתן את המימד של ניהול הקבוצה שכתבתי מקודם.
כמובן שצריך להיות ניתן להחליף את העמדה המוגנת גם עם שחקן מתאים מהסגל שלך באותו הזמן של פגרת האולסטאר ולא רק שחקן מהפרי אייג׳נסי.

סכום המכרז:
הממוצע הוא 15 לשחקן בדיפולט ולא 13.
בדראפט הקודם שלנו עשינו 300 על 18 שחקנים בסגל, עכשיו עם 20 צריך לכל הפחות לשמור על ה300.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: