סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 12, 2025 8:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יורוליג מחזור שלישי
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 3:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
במוקד הערב מפגש "ענקיות על הנייר" באיסטנבול בין פנרבחצ'ה לריאל מדריד. פנר מאד התקשתה בלובליאנה בשבוע שעבר, ריאל הפסידה בחימקי ויש לה בעיה קשה בקו הקדמי. אני חושב שפנר תנצח, אבל שום תוצאה לא מאד תפתיע כאן.

מלבד זאת:

צסק"א-באמברג: בלתי מנוצחת נגד בלתי מנצחת, אבל צסק"א רחוקה מלהרשים בינתיים. מן הסתם החבר'ה של מסינה ינצחו, אבל עוד לא ראינו מהם את היכולת הסוחפת שמצפים לה.

ריטאס-פרטיזן: אני מאד אוהב קבוצות כאלה, של קהל ביתי חם (השמועות אומרות שיש קצת בעיות בעניין הזה לגבי ריטאס, אבל בכל זאת) והתבססות על שחקני בית עד כמה שניתן. אני הולך פה עם הביתיות ועם ריטאס, אבל גם נצחון של בלגרד לא יהווה הפתעה גדולה מאד.

מילאנו-קאחה לבוראל: לצערנו, נראה שבינתיים העונה מקאחה לבורל נשאר רק השם. יכולת רעה, מאזן 2-0 ביורוליג ובמילאנו לא אמורה לבוא הישועה, למרות סקאריולו.

ברצלונה-בשיקטאש: הטורקים מפתיעים לטובה עד כאן והביסו את פרטיזן ובאמברג. אבל לשחק נגד ברצלונה בברצלונה זה כבר סיפור אחר לגמרי, אפשר לקוות למשחק צמוד.

פרוקום-אלבה: אלבה עם 2 נצחונות עד כאן כולל על סיינה, סביר להניח שתנצח את פרוקום האפרפרה.

אולימפיאקוס-ז'לגיריס: בהחלט משחק מעניין. היוונים חטפו סטירה כואבת מאנאדולו בשבוע שעבר, אבל התאוששו יפה בדרבי הגדול של אתונה וצריך לזכור שזו עדיין קבוצה שמחזיקה כמה שחקנים משמעותיים מהסגל שלקח את אליפות היורוליג בעונה שעברה. ז'לגיריס קרעה לגזרים את צדוויטה וניצחה בויטוריה, פראיירים הם לא.

משחקי מחר:

אנאדולו-צדוויטה: לאור מה שהטורקים עשו לאולימפיאקוס במחזור שעבר, צריך לקוות עבור הקרואטים שהם הכינו מנות יפות של וזלין.

קאנטו-חימקי: משהו לא דופק עד הסוף בקאנטו, מגיעים למשחק הזה עם הגב לקיר אחרי 2 הפסדים, וינסו להיעזר בקהל החם שלהם. חימקי נתנה יופי של תצוגה ברוב שלבי המשחק בשבוע שעבר נגד ריאל מדריד, היא פייבוריטית מבחינת הסגל אבל כאמור קאנטו בבית וצריכה את הנצחון.

לובליאנה-פנאתינייקוס: אם מסתמנת לה הפתעה אמיתית ביורוליג העונה, היא באה מסלובניה. ערימה של כשרונות צעירים מחוזקים ב2 פינים ו2 אמריקאים אלמונים, הביסו את קאנטו באיטליה וסחטו את כל האנרגיות מפנר בשבוע שעבר. פנאתינייקוס מאד פגיעה העונה, האם אפשר להגיד שלובליאנה פייבוריטית? שאלה טובה, משחק מסקרן מאד.

מלאגה-סיינה: משחק שמן הסתם יעניין את אוהדי אלקטרה, לדעתי מלאגה פייבוריטית בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 3:41 pm 
Hall of Famer

מובילי סטטיסטיקה אחרי 2 מחזורי יורוליג:

מדד: ג'ורדן פארמר (אנאדולו), 28 למשחק.

נקודות: פארמר, סוני ווימס (צסק"א), 22.

ריבאונדים: ארון ביינס (לובליאנה), 12. (שכחתי לציין אותו כאוסטרלי של לובליאנה).

אסיסטים: ג'רל בלסינגיים (פרוקום, אקס מכבי ראשל"צ), 9.

חטיפות: מרקוס סלוטר (ריאל), תאודוסיץ' (צסק"א), סייבוטיס (ריטאס), 3.

חסימות: רנדל פוקר (בשיקטאש), לוקה זוריץ' (מלאגה), 2.5.

אבודים: בלסינגיים, 6.5.

יחס אסיסטים-אבודים: בו מקאלב (פנרבחצ'ה), 9 על 1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 8:12 pm 
מנהל פורום

הגנה מעליבה אפילו ליגה מקומית במזרח התיכון ההגנה של פנר, ריאל זזה חופשי לגמרי שם, עכשיו שרקו בלתי ספורטיבית מאוד מעניינת לבו מקאלב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 8:21 pm 
מנהל פורום

הזקן של סרחיו דוחה, ג'ינג'י כזה מדובלל כמו איזה חמאסניק בדרך לפיגוע התאבדות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 8:34 pm 
Sophomore

קשה, קשה
53-51 לבאמברג בפתיחת הרבע הרביעי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 8:45 pm 
מנהל פורום

אחרי שהייתה כבר בדו סיפרתי באיסטנבול ריאל חוטפת סידרה של סלים, המשחק יורד למחצית ב6 הפרש לריאל
המשחק של ריאל הרבה יותר מהיר, יותר לחץ על הכדור, משחק מעבר פנר כמו בעונה שעברה בדרך כלל קבוצה כבדה, איטית, משחקת כדורסל מסודר פנימה והחוצה
ההבדל מהעונה שעברה זה בו מקלאב שהוסיף את האופציה לחדירות שמבוססות על כוח מתפרץ ולא על חורים בהגנה
באגיץ' ביום גדול בנתיים
סיום המחצית מקרה דומה לזה שעלה כמה לפני כמה ימים
השעון מראה אפס אבל הבאזר (האור האדום סביב הלוח) עדיין לא האיר בחלקיק שניה שבין האיפוס של השעון לבאזר נכנסה יד טורקית לריבאוד התקפה והכניסה את הכדור לסל
הפסיקה: הסל לא נחשב
לא בצדק למיטב זיכרוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 9:34 pm 
Sophomore

ואו רודי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 11:40 pm 
Senior

אולימפיאקוס מקבלת בראש בבית מז'לגיריס. ג'ף פוט(!!!!!!) עם 7 נקודות ו-3 ריבאונדים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 25, 2012 11:45 pm 
Hall of Famer

7 ו 3 זה לא כזה !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 1:42 am 
Hall of Famer

ז'לגיריס פתחה את היורוליג עם 3 ניצחונות די משכנעים ( 2 מהם בחוץ ) .
מה שבאמת מדהים הוא שהזרים האמריקאים שלהם ( לאפאייט , ג'אבר , דארדן ופוט ) מתאימים פחות או יותר לקבוצות צמרת בליגה הישראלית . תחשבו למשל איך הייתם מגיבים אם ירושלים הייתה מרכיבה מצבת זרים שכזאת .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 1:59 am 
Junior

לא רק שמתאימים, אלא לאפייט היה אפילו בקבוצה ישראלית לאחרונה (עד כמה שזכור לי ואני מקוה שאני לא מבלבל תמוח..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 2:02 am 
Senior

צסק''א נראית לא משהו בכלל. כן, הם בלי הפסד, אבל בכל המשחקים שלהם הם לא היו רחוקים מזה בכלל. אארון ג'קסון נראה רע מאוד ודרו ניקולאס שפך לאגר באופן רשמי. בשנה שעברה צסק''א דרסה כל מה שעמד לה בדרך עד לפיינל פור. השנה אני לא אופתע אם הם יעופו ברבע הגמר, גם אם זה עדיין מאוד מוקדם לקבוע דברים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 2:15 am 
Senior

www.dovi כתב:
לא רק שמתאימים, אלא לאפייט היה אפילו בקבוצה ישראלית לאחרונה (עד כמה שזכור לי ואני מקוה שאני לא מבלבל תמוח..)

היה וגם לא היה מוצלח ממש. החליף את בראדלי באשדוד בשנה הראשונה ולא השאיר שום רושם (עצם זה שאתה בקושי זוכר אם היה או לא היה אומר הכל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 2:23 am 
Junior

shachaf78 כתב:
צסק''א נראית לא משהו בכלל. כן, הם בלי הפסד, אבל בכל המשחקים שלהם הם לא היו רחוקים מזה בכלל. אארון ג'קסון נראה רע מאוד ודרו ניקולאס שפך לאגר באופן רשמי. בשנה שעברה צסק''א דרסה כל מה שעמד לה בדרך עד לפיינל פור. השנה אני לא אופתע אם הם יעופו ברבע הגמר, גם אם זה עדיין מאוד מוקדם לקבוע דברים כאלה.

או שהם יהיו בדיוק כמו אולימפיאקוס של שנה שעברה, יקרטעו עד הגמר ושם ינצחו את הקבוצה שהכי תרשים העונה (מכבי?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 10:43 am 
Sophomore

הנדריקס נראה ממש רע במילאנו. עושה רושם שמילאנו היא אוסף של שחקנים אמריקאים שלא ממש אכפת להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 10:52 am 
Hall of Famer

guyancho כתב:
הנדריקס נראה ממש רע במילאנו. עושה רושם שמילאנו היא אוסף של שחקנים אמריקאים שלא ממש אכפת להם.

אמרת סקאריולו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 1:52 pm 
מנהל פורום

יש שני זכויות לסקריולו: הסטייל שלו. קלאסה אמיתית, עכשיו עם המשקפיים בכלל הפך לרול מודל לגבר האיטלקי המתבגר, אל יקל הדבר בעינכם בנוף המצ'עמם על הספסלים באירופה, לנו יש את גודס
זכות שניה שעומדת לו היא: נבחרת ספרד, כל כך קל ליפול ולהכשל כשאתה עמוס בכישרון ופייבוריט ברור. גם מלאגה לא ידעה ימים יפים מאז לכתו
שנים אני כותב כאן בגנותו, אבל ביום בדיוק חשבתי "...הוא לא ממש אפס.."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 3:06 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
יש שני זכויות לסקריולו: הסטייל שלו. קלאסה אמיתית, עכשיו עם המשקפיים בכלל הפך לרול מודל לגבר האיטלקי המתבגר, אל יקל הדבר בעינכם בנוף המצ'עמם על הספסלים באירופה, לנו יש את גודס
זכות שניה שעומדת לו היא: נבחרת ספרד, כל כך קל ליפול ולהכשל כשאתה עמוס בכישרון ופייבוריט ברור. גם מלאגה לא ידעה ימים יפים מאז לכתו
שנים אני כותב כאן בגנותו, אבל ביום בדיוק חשבתי "...הוא לא ממש אפס.."

תן לבלאט את התקציב שהוא מקבל...
כמה סטטיסטיקות מהמחזור השלישי:
תאודושיץ מוכיח שוב שהוא שחקן מזיק. 9.3 נק' זה לא נורא אבל ב-29% מהשדה (2/14 מ-3) זה כן. בנוסף מוסר 2.3 אס' על 4.7 איב'! ו-3.3 נק' מדד בסה"כ (צריך כישרון מסויים להשיג מדד שנמוך ב-6 נק' מממוצע הנק' שלך... רק לשם המחשה, חברו לקבוצה חראייפה קולע אותו מס' נק' ומשיג מדד 15).
דרו ניקולאס אכן שפך לאגר סופית. לא ברור לי איך צסקא החתימו אותו אחרי העונה הגרועה במילאנו אבל עד עתה ב-51 דקות משחק העונה הוא "תרם" 2 נק' (1/12 מהשדה) ומדד 11- (מדד שלילי בכל משחק ב-17 דקות בממוצע).
אמיר פרלדיץ' (שהוא המאמי הפרטי של מישהו בפורום פה אאז"נ) מתחיל לפרוע שטרות. תמיד היה מוסר נהדר מעמדת הפורוורד אבל כבר 5 שנים לא מצליח לעבור את ה-7 נק' למשחק באחוזים רעים (31% מהשדה בעונה שעברה). עד עכשיו העונה: 13.3 נק' (80% מהשדה, 10/10! מ-2), 3.7 ריב', 4 אס', 1 חט' ומדד 20.7.
רודי חמודי גדול על אירופה? 19.7 נק' באחוזים מצויינים, 3.3 ריב', 4 אס', 2 חט' ומדד 23.7. עכשיו רק נשאר לו להיפטר מהפוני המזוויע שלו.
יאניס בורוסיס ממילאנו חוזר לעצמו אחרי עונה בינונית - 18.7 נק' באחוזים מצויינים (71, 50, 84), 8.7 ריב' ומדד 22.7. ד"א מה באמת נסגר עם הפרשייה שלו ביוון?
עוד שחקן שחוזר לעצמו אחרי עונה קשה - פרננדו סאן אמיטריו (12.7, 5.3, 3.7, מדד 20) כולל תצוגה מצויינת (30 מדד) בניצחון החוץ היפה של ויטוריה על מילאנו.
לגבי יוצאי מכבי - לנגפורד בסדר עד עכשיו (15.3 נק' באחוזים לא רעים עם שתי שלשות ולא הרבה תרומה מעבר) אבל הנדריקס לא ממש מוצא את עצמו (3.3 נק', 3.7 ריב', מדד 5 ב-14 דקות), העיקר שהכסף נכנס לבנק...
מיוצאי מכבי ת"א ליוצא מכבי ראשון - ג'רל בלסינגיים מפרוקום, שדומה להפליא לשחקן טיי דיגס מהאנטומיה של גריי (אל תשאלו, אשתי רואה ברקע...), עד עכשיו עם 9.3 אס' למשחק... אמנם מאבד 5.3 למשחק אבל עדיין מרשים.
צרות באולימפוס? שבוע לאחר התבוסה המוחצת באיסטנבול, אלופת אירופה מובסת בבית ב-18 הפרש ע"י זלגיריס. לא נעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 3:20 pm 
Senior

תאודושיץ' לא שחקן מזיק, בעיקרון, אבל לא היייתי נותן לו את הכדור ואת קבלת ההחלטות ברבע אחרון של משחק מכריע.
אגב, הצרות של אולימפיאקוס נמשכות כשג'ואי דורסי עוזב ל-NBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 4:06 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shachaf78 כתב:
תאודושיץ' לא שחקן מזיק, בעיקרון, אבל לא היייתי נותן לו את הכדור ואת קבלת ההחלטות ברבע אחרון של משחק מכריע.
אגב, הצרות של אולימפיאקוס נמשכות כשג'ואי דורסי עוזב ל-NBA.

אני בטוח שהייתי לוקח אותו לקבוצה שלי ל-3X3 בספורטק... אבל לקבוצה מקצוענית רכז בעל יחס אס'/איב' 1:2 שלילי שזורק הרבה וקולע בפחות מ-30% מהשדה הוא שחקן מזיק לא משנה איך שתסובב את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 4:43 pm 
Sophomore

ג'ואי דורסי, עזב את אולמפיקוס והחליט שהוא מנסה שוב את הNBA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 5:25 pm 
Hall of Famer

לא לחינם תאודוסיץ' לא יודע את טעמו של תואר קבוצתי משמעותי (ויסלח לי הגביע היווני). אמנם נעשה לו הנחה כי הוא עדיין צעיר, אבל הבחור פשוט נטול האחריות ויכולות ניהול המשחק הנדרשות לקבוצה של מסינה. איפה הוא ואיפה פפאלוקאס בימיו הגדולים, נניח. תאודוסיץ' הוא אחלה שחקן פלאשי שבעולם, כשרון מנתניה לבלגרד ובחזרה, אבל לו אני עתיר תקציב וציפיות כצסק"א-לא נוגע בו ב(גל)מקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 10:04 pm 
Hall of Famer

אני צופה בקאנטו-חימקי, כרגע 32-35 למקומיים במחצית הראשונה.

קורטינייטיס מסיבה כלשהי (לא חושב שהוא פוטר...) לא מנהל את המשחק עבור חימקי, אולי זה מסביר את הנפילה שלהם ברבע השני אחרי רבע ראשון מצוין. פלאניניץ' פשוט מנהל משחק אדיר, וכשהוא יוצא לנוח ההבדל ברמת המשחק של חימקי מאד ניכר. אני חושב שכשהוא היה על הספסל ברבע השני חימקי לקחו משהו כמו 6 או 7 זריקות שלוש רצופות והחטיאו את כולן. קאנטו קבוצה מסודרת ומאומנת, כשרון אין שם כמעט בכלל למעט אראדורי חביבי והרכז ג'ונסון, אבל כמו תמיד הם נלחמים ומנסים להוציא מים מהסלע. בינתיים הולך להם. אגב, במצב 32-33 לקאנטו לונצ'אר מחימקי קיבל טכנית הזויה מעדות הספי שמש/עמר אסתרון, כך שבצרת רבים וטפשים ננוחם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 10:07 pm 
Hall of Famer

אגב, כשהיה את העניין של אוחיון מול אלקטרה, מליצי היושר של הסוכן שבו וציינו שיש לו את קיי.סי ריברס בחימקי בכסף גדול יחסית. כבר משחק שני רצוף שאני רואה אותו, ונראה לי שאני מבין למה ציינו את זה כהישג. לא שהוא לא מוכשר, אבל איך אומר קאלימי על לימונד? האיש אינו מן האינטיליגנטים. באחד הפוזשנים הוא אשכרה כדרר אחורה, הישר אל מחוץ לקווי המגרש.

עריכה להודעה קודמת: לרכז של קאנטו קוראים ג'רי סמית'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 10:28 pm 
Junior

אפשר שידור למשחק נדב?
או אתר של שידורים למלאגה - סיינה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]