סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 02, 2024 3:16 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 4:56 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
היי רוני, שאלת תם - בכוונה עשית סגל בלי ספסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 26, 2012 5:12 pm 
Hall of Famer

דווקא יש ספסל (4) רק שאתה לא יכול לראות אותו כשאתה נכנס לקבוצה שלך כרגע, אחרי הדראפט כמובן שתוכל לראות. אם אתה רוצה לבדוק, כשאתה נכנס לדף של הליגה, יש לך לינק ל-scoring and settings ושם אפשר לראות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2012 9:10 am 
Sophomore

כמה שאלות כלליות:
1. חוץ מהשחקנים שמוגדרים קיפרים וההגבלות על הדראפט אנחנו משחקים ליגת רוטו כרגיל ?
2. מתי מגדירים מי הקיפרים ? מי שמוגדר קיפר זה אומר שאני לא יכול להחליף אותו השנה. מתי מגדירים מי נשאר אצלי לשנה הבאה ?
3. לגבי רוקיז, אם בחרתי שניים בדראפט אני צריך מראש להגיד מי הקיפר שלי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2012 11:55 am 
Hall of Famer

אוקיי, רק כדי לענות לשאלות של אלון ולעשות סדר, מי שיש לו התנגדות, שיגיד:

1. חוץ מהשחקנים שמוגדרים קיפרים משחקים ליגת רוטו רגילה.

2. לגבי מתי מגדירים את הקיפרים, אני מציע שתוך שבוע נניח מיום הדראפט כל אחד יחליט על הקיפרים שלו, והקיפרים יתפסו לעונה הנוכחית בלבד, כלומר בפגרה כל אחד יוכל להגדיר שחקנים אחרים כקיפרים לעונה שאחרי. סך הכל 5 קיפרים, אחד מכל עמדה, ורוקי אחד, שהוא יהיה היחיד שיהיה קיפר לשנתיים. זה אומר שאנחנו מתחילים עם 6 קיפרים השנה, ומהשנה הבאה רצים עם 7 (5 עמדות+רוקי+סופמור).

3. מי שבוחר 2 רוקים לצריך להגדיר אחד מהם כקיפר תוך שבוע מהדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2012 1:38 pm 
Junior

אני חושב שזה מיותר.

כל עניין הקיפרים צריך להיות מוחל על השנה הבאה.

בתום העונה כל אחד נשאר עם סגל שמתוכו הוא יוכל לבחור בפריסיזן של העונה הבאה 5 שחקנים על פי עמדה, סופמור ורוקי שיבחר בדראפט עצמו. ואז החבורה הזו תוגדר כקיפרית. (חוץ מהרוקי כל השאר יוכלו לקבל את התגית כבר בקיץ)

החוק היחידי שהייתי מחיל השנה הוא החובה להיות עם רוקי שנבחר בדראפט לאורך כל השנה. אם בחרת שניים כאלו, זה נותן לך מרחב תמרון.

מכל מקום, אני לא רואה סיבה שאי אפשר יהיה להחליף את הקיפרים בשחקנים אחרים.
הרוקי כרגע נראה כמו החוק היחידי שהסכמנו עליו...

רוני, אנחנו מתקרבים לדראפט ועדיין אין לנו סוג של תקנון מוסכם. הזמן דוחק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2012 2:02 pm 
Hall of Famer

מכיוון שאין יותר מדי השתתפות בדיון הזה, אז ניתן הצעה אחרונה ונמשיך איתה אלא אם כן יהיה התנגדויות רציניות:

ליגת רוטו.

דראפט במכרז, תקציב 300.

20 שחקנים בקבוצה, 4 על הספסל.

העונה אין קיפרים חוץ מרוקי אחד שכל קבוצה חייבת להחזיק.

לפני כל עונה (מבחינתי אפשר להגדיר כבר עכשיו את ה-15/10/2013 כתאריך יעד לצורך העניין) כל קבוצה תצטרך להגדיר 5 קיפרים מהסגל שסיים את העונה שעברה, אחד מכל עמדה, ובנוסף רוקי שהיא בחרה בדראפט השנה.

כל קבוצה חייבת לבחור לפחות רוקי אחד בכל דראפט ולרוץ איתו שנתיים. אם קבוצה בחרה שני רוקים או יותר בדראפט, היא לא חייבת להצהיר מיד על מי מהם היא שומרת. אם קבוצה בחרה יותר מרוקי אחד והיא זורקת רוקי, ברגע שנשאר לה רק רוקי אחד בסגל, הוא הופך להיות הקיפר אוטומטית ואי אפשר לזרוק אותו עד שהוא מסיים את השנה השנייה, גם אם אותה קבוצה לוקחת בחזרה רוקי שהיא בחרה וזרקה כפרי אייג'נט.

שיוך הקיפרים לפני הדראפט יהיה כמה שיותר קרוב למועד הדראפט כדי שנוכל לעשות שינויים בליגה (כמו להוסיף קבוצות למשל).

שתי הקבוצות שסיימו אחרונות את הליגה יקבלו תקציב של 210 בתחילת העונה הבאה, שתי הקבוצות שסיימו 3-4 יקבלו תקציב של 200 ושתי הראשונות תקציב של 190. במידה ותצטרף קבוצה חדשה לליגה, אני מציע שהיא תקבל תקציב של 220 בעונה הראשונה כדי להקטין את הפער מהקבוצות הותיקות.

החל מהעונה הבאה (2013-4) כל קבוצה תקבל חלון להחלפת הקיפרים במהלך פגרת האולסטאר שבו ניתן יהיה להחליף כל אחד מהקיפרים (כולל רוקים) בשחקן אחר שמתאים לעמדה של אותו קיפר (רוקי ברוקי, רכז ברכז וכן הלאה).

לא קבענו שום דבר לגבי טריידים של קיפרים, אז אם למישהו יש הצעות בונות, זה הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2012 2:40 pm 
Hall of Famer

תוספת קטנה רק כדי למנוע אי נעימויות, אי הבנות וקיצורי דרכים כאלו ואחרים: על כל יום שקבוצה חסרה קיפרים ברוסטר היא תיקנס ב-1$ בדראפט הבא. שחקן קיפר ששוחרר שלא לפי הכללים-קבוצות אחרות לא רשאיות לקחת אותו מהווייבר/כפרי אייג'נט והקבוצה המקורית שלו צריכה לקחת אותו בחזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2012 3:01 pm 
Junior

אני אציע כמה דברים בנוגע לקיפרים.

קודם כל, השנה זה לא רלוונטי מכיוון שעדיין אין קיפרים. אבל משנה הבאה אפשר להחליט שעד הפגרה אין אפשרות להחליף קיפרים ולאחריה ניתן להחליף קיפרים רק בטרייד ובתנאי שאם מעורב למשל קיפר רכז בטרייד חובה על הבעלים של הקבוצה לקבל במסגרת הטרייד גם רכז אחר.

מכל מקום ומניסיון, אני מציע רוני שתאפשר לעצמך כקומיש לתקן את הליגה פה ושם. אם נעשה מהלך לא חוקי, יש לך את היכלת לשנות סגלים. כולנו כאן חברים ולי אין שום בעיה שאם בטעות פעלתי כנגד החוקים, תפעל לתקן לי את הרוסטר.

מעבר לכך, אני חושב שדולר ליום זה לא מספיק חמור.

החוקים הם די פשוטים. הסגל שמתחיל את העונה אמור לסיים אותו בהגבלות מסויימות מי ששחרר שחקן למרות זאת צריך להיקנס בצורה משמעותית יותר.

בנוסף, צריך גם לחוקק חוק בנוגע לקבוצה שמסיימת עם סגל לא חוקי. כלומר כזה שלא יאפשר לו לבחור מהסגל רוקיס\ סופמורס וכו'.

שאלה: האם אתם חושבים שהסופמור חייב להיות הרוקי מהעונה שעברה או שאפשר לבחור סופמור אחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2012 3:21 pm 
Hall of Famer

אין לי בעייה כקומיש לתקן סגלים של קבוצות אחרות, , אבל זה צריך להיות מוסכם על כולם ובכל מקרה, לא בא לי להיות שוטר ולעבור כל יום על הסגלים של הקבוצות כדי לחפש חריגות, אז אם מישהו רואה משהו חריג, שייתן לי או למנג'ר הרלוונטי הודעה פרטית. בכל מקרה, הדיון בקנסות שאני מקווה שיהיה וירטואלי לגמרי קצת מבאס אותי.

לגבי החלפת קיפרים, אני לא רואה סיבה שהחלפת הקיפרים בפגרה תהיה רק בטריידים, אם מישהו מעדיף להחליף את הקיפר שלו בפרי אייג'נט אז שיבושם לו, בכל מקרה הסבירות היא שבפרי אייג'נטס הוא יקבל שחקן פחות טווב מאשר בטרייד, העיקר לשמור על העיקרון של רכז תמורת רכז, רוקי תמורת רוקי וכן הלאה.

לגבי ענישה, אפשר להחליט שהפרה ראשונה, עד 3 ימים, היא אזהרה (כדי שלא לפגוע במישהו שעשה טעות תמימה) ומההפרה השנייה קנס של 3$ ליום כשברגע שמנג'ר הגיע לקנס מצטבר של יותר מ-X (נניח 45$), לקומיש תהיה סמכות להוציא אותו מהליגה ולתת את הקבוצה שלו למשתמש מבחוץ אם הוא מוצא כזה.

קבוצה שמסיימת את הליגה בסגל לא תקין, כלומר בלי חמשת הקיפרים הרגילים והרוקי והחל מהעונה הבאה רוקי וסופמור תיקנס ב-20$ (בנוסף לקנסות נוספים אם היו כאלו).

אני חושב שהסופמור חייב להיות רוקי שסיים את העונה הקודמת בסגל של אותה קבוצה, אבל הוא לא חייב להיות הקיפר שהיא הכריזה עליו בעונה שלפני, כלומר אפשר להחליף רוקי קיפר במהלך הקיץ אבל רק ברוקי אחר מהסגל של הקבוצה ולא ברוקי שסיים את העונה כפרי אייג'נט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2012 4:21 pm 
Sophomore

אני חושב שמרגע לרגע זה הולך ומסתבך ...

לגבי הסכום שיהיה לקבוצות בדראפט שנה הבאה נראה לי שהיתרון לקבוצות המובילות הוא קטן.
אם ההבדל בין הראשון לאחרון הוא 20 זה עדיין אומר שהראשון יכול בקלות להתמודד על השחקן שניים שלושה המובילים בדראפט ורק לוותר על הבחירות הטובות של סוף הדראפט. היות ובין כה יש לו כנראה קבוצה טובה זה לא ממש משמעותי. בקיצור אם זה דראפט מכרז מצבו מצוין.
ובלי קשר למה בזוגות, תעשה הבדלים של 5 ולא 10 ואז לפי הדרוג. 210 אחרון 205 אחד לפי וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2012 5:04 pm 
Hall of Famer

אלון, ההפרש בין ההצעה שלך לשלי ממש לא גדול, אצלי הראשון מקבל 190 ואצלך 185, ה-5 נק' האלו לא ממש משמעותיות. אם רוצים להגדיל את היתרון לאחרונות אז אפשר לעשות את זה 220-200-180 לפי צמדים, בעיני לשמור את זה בזוגות פשוט מפשט לי את החישוב קצת, אבל לא קריטי.

בכל מקרה, מבחינתי גם ההפרש בין תקציב 210 לתקציב 190 הוא מספיק בשביל שלקבוצות האחרונות יהיה יתרון משמעותי ב-2-3 בחירות הגבוהות בדראפט, ואז מקסימום הן נשארות בשיוויון כוחות עם הראשונות בסיבובים האחרונים של הדראפט. תחשוב על זה ככה, אם בשנה הבאה מגיע מהדראפט איזה לברון כזה, הקבוצות שסיימו אחרונות יכולה להציע עליו 20 יותר מאשר הראשונה והשנייה ו-10 יותר מאשר השלישית והרביעית ועדיין להישאר איתן בשיוויון כוחות לסיבובים הבאים. אם אתה רוצה לחלק את זה, הן יכולות בממוצע להציע 2.5-5 יותר על כל שחקן בארבעת הסיבובים הראשונים ועדיין לא להיפגע בסיבובים המאוחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2012 5:36 pm 
Sophomore

תחשוב על זה אחרת, מגיע לברון מחיר ממוצע שלו 70. גם הקבוצה הראשונה וגם השניה יכולות להציע עליו 80 ואפילו יותר ולוותר על הבחירות האחרונות. המשמעות היא שיש לך 20 פחות לבחירות האחרונות ולא לראשונות, על הראשונות אתה עדיין מתחרה כמו כולם. אם לא יהיה הבדל משמעותי אז בדראפט מכרז זה המצב.
וברור לי שההבדל בין מה שהצעתי למה שרשמת לא משמעותי, לכן רשמתי בלי קשר. הכוונה היא שאין סיבה לדעתי לעשות את הקפיצות בזוגות. אבל לדעתי ההבדלים צריכים להיות יותר משמעותיים או שלא יהיה דראפט מכרז בשנים הבאות.

אם אני היחיד שזה מטריד אותו אז תשאיר מה שהצעת, זה רק משחק לטובתי בתור הראשון :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2012 6:14 pm 
Junior

אתה לא היחיד, זה מטריד גם אותי..
לדעתי עדיף 160-190-220 בעונה הבאה לפי המיקומים, או לעשות דראפט רגיל החל מהעונה הבאה.
מספרים יותר קרובים, גם בקפיצות של 20, לא יהוו הבדל בין הקבוצות על השחקנים המובילים, כמו שאלון ציין. אם ההבדלים יהיו קצת יותר גדולים זה בעיקר אומר שלאלה עם התקציב הגדול יהיה קל יותר לקחת את השחקן המוביל בדראפט שהם רוצים, כשלאחריו התקציב שיישאר להם יהיה די דומה לשאר.

- לדעתי בחלון החילוף של הקיפרים בפגרת האולסטאר צריך לאפשר החלפה של אחד בלבד מהקיפרים. צריך גם לזכור שבסך הכל אנחנו עושים 7 קיפרים על 20 משבצות, רוב ליגות הקיפרים חצי מהסגל זה שחקני קיפר..

החלפת הקיפר צריכה להיות חופשית בהתאם לעמדה שלו. כלומר שאתה יכול להחליף את הסנטר הקיפר שלך בכל סנטר אחר ולהעביר אליו את מעמד הקיפר. אם אתה משיג את הסנטר החדש בטרייד, מהפרי אייג'נסי או שהוא כבר בסגל שלך כי אחרי חודש הסנטר הקיפר שלך נפצע ואספת סנטר אחר מבעוד מועד כדי שיוכל להיות הקיפר המחליף כשייפתח החלון.

- ענישה: זאת ליגה של אנשים שמכירים באופן יחסי אחד את השני ואין פה אף אחד אני מניח שיעשה משהו "לא חוקי" כדי לצבור יתרון על האחרים. זאת גם תהיה ליגה פעילה שרוב משתתפיה נכנסים באופן יומי, כך שאם תהיה טעות מצד מישהו, נדע עליה די מהר.
אז בנושא הקיפרים שמחוייבים לשמור אני לא רואה טעם לחשוב על ענישה, מי שעושה טעות, נדאג לתקן אותה במהירות האפשרית.
אם מישהו טעה והרוויח מכך ליום משחקים אחד או שניים, אז מן הראוי שאם הרוויח משחק אחד נוסף, "יחזיר" במשחק אחד שבו הוא מושיב שחקן מעמדה דומה ומעמד דומה על הספסל במשחק אחד שבו הוא יכל לשחק, וכך הלאה.

"ענישה" יותר מהותית, לדעתי, היא לדאוג שלא יהיה טנקינג.
שמי שנמצא במקום רביעי חודש וחצי לפני סיום העונה ואיבד סיכוי לאליפות לא יוציא את כל הקבוצה שלו לספסל כדי לסיים 5-6 ולהרוויח מיקום/נקודות בדראפט.
לאור כך שלפעמים קשה להגיד בוודאות אם מישהו עשה טנקינג, אפשר להחליט שבסיום העונה, אם יש חשד לטנקינג מאחת הקבוצות, חברי הליגה צריכים להחליט אם מגיעה ענישה לקבוצה חשודה.
כל עוד אנחנו 6, אם 3 החליטו שלדעתם אחת הקבוצות עשתה טנקינג, מעמדה המיטיב לדראפט יישלל והיא תקבל מעמד דראפט כאילו סיימה 4.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2012 9:28 pm 
Hall of Famer

כמה דברים:

אין לי בעייה להגדיל את הפערים, רק שבעיני, דראפט רגיל בסדר מתהפך זה יתרון קטן יותר לקבוצות החלשות מאשר חלוקת תקציבים של 210-200-190, כי בדראפט רגיל אתה נותן לקבוצה החלשה יתרון בכך שהיא מקבלת את השחקן החזק, אבל החל מהסיבוב השני היא אפילו בחסרון מול הקבוצות החזקות. בדראפט מכרז, אפילו בחלוקה של 210-200-190, לקבוצה החלשה גם קל יותר להתפרע בהצעות על איזה רוקי אטרקטיבי כי גם אם היא תעשה את זה (ובוא נצא מנקודת הנחה שאף אחד לא הולך לשלם 100 על רוקי שעוד לא שיחק אף משחק), היא תישאר תחרותית גם לגבי השחקנים הבאים בתור. בכל מקרה, לדעתי הפרשים גדולים יותר יעודדו טאנקינג שזה משהו שקשה מאוד להגדיר אותו ולהעניש עליו, אם מנג'ר שכח או "שכח" לסדר הרכב ליומיים בסוף העונה ובגלל זה נפל ממקום רביעי לחמישי, תעניש אותו על זה? נשמע לי מוגזם. אפשר להחליט גם על חלוקה של 220-210-200-190-180-170 או 220-200-180 מבחינתי, מה שתגידו, כאן באמת שאין לי העדפה משמעותית.

לגבי הענישה, הסיבה שהעליתי את זה היא ליגת הפסלים מלפני כמה שנים, הייתה שם איזו תקרית בין, נדמה לי, עמוס גואטה לרן, שאחד מהם (לא זוכר מי) הוריד את כל הקבוצה שלו לספסל מסיבה כזו או אחרת והתחיל ויכוח ארוך ומייגע על האם מותר או אסור לעשות את זה ומה צריך לעשות עם מי שעשה את זה. בכל מקרה, אני מציע את הדברים האלו מתוך תקווה שבכלל לא יהיה צריך להשתמש בהם, אבל במקרה שכן יהיה משהו, שאף אחד לא יוכל לבוא בטענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2012 9:40 pm 
Junior

האמת ש170 עד 220, קפיצות של עשר בין כל מיקום, נשמע לי הכי טוב.
גם מעקר קצת את עניין הטנקינג האפשרי, מניח שאף אחד לא יירצה לרדת למקום אחרון בשביל עוד 10 נקודות לדראפט.

ומי ייתפרע על רוקי ולמה? הרוקי משחק במשבצת אחת, ואפילו כשיש אחד שצפוי להיות אדיר כמו דיוויס הוא ממוקם באיזור ה-40. שלא ייתפתו כאן ללכת חזק מדי על רוקי רק בגלל שהוא משחק על משבצת מוגנת. חבל..

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2012 9:42 pm 
Junior

אתם כרגע מתווכחים על העונה הבאה. עוד חזון למועד. ההסכמות הכי חשובות צריכות להיות על העונה הנוכחית כרגע.
את כל השאר אפשר לנהל תוך כדי משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2012 9:47 pm 
Hall of Famer

יש איזה נושא שעדיין לא מוסכם לגבי העונה? לדעתי הכל פחות או יותר סגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2012 9:48 pm 
Junior

נראה לי שסיכמנו את החוקים לעונה הבאה, אלה שרוני כתב ואליהם לא הובעה התנגדות.

לאור כך כדאי לסכם גם על החוקים כולם, גם אלה שנוגעים לשנה הבאה, כי גם כשאני בוחר בדראפט עכשיו אני צריך להתייחס לחוקים של שנה הבאה בליגת קיפרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2012 9:53 pm 
Hall of Famer

צ'ונסי, לא נראה לך שהפרש של 50 בין הראשונה לאחרונה זה קצת הרבה מדי? בכל זאת, כולנו כאן שחקנים ותיקים, אני לא חושב שיווצר הפרש כזה בסגלים שמצדיק פער עד כדי כך גדול. אני הייתי מעדיף 220-200-180 בצמדים, אבל מה שתגידו תופס מבחינתי, אין לי דעה חד משמעית כאן. בכל מקרה, אני לא חושב שזה קריטי לסגור את זה לפני הדראפט, זה לא משהו שיגרום למישהו כאן לשנות אסטרטגיית בחירה להערכתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2012 9:57 pm 
Sophomore

תסביר לי שוב למה בצמדים ?
170 או 180 לא משנה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2012 9:58 pm 
Junior

בוודאי, זה משהו שאפשר לסגור בהמשך.
בכל מקרה, לא חושב שזה הפרש גדול מדי. 50 זה שחקן בכיר אחד, ויהיו מספיק שחקנים בכירים בדראפט הבא.
אז האחרון מקבל הזדמנות לצרף שחקן בכיר אחד יותר מהמקום הראשון. מצויין לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 27, 2012 11:57 pm 
מנהל פורום

התקלות התקלות...
מחר אדע סופית, אבל יש מצב ששלישי אני לא אוכל להיות...
יש מצב להזיז ליום אחר אם וכאשר??

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 12:06 am 
Hall of Famer

ממה שהבנתי מהחבר'ה כאן אז אף אחד לא יכול ראשון ושני, זה אומר להזיז את הדראפט עמוק יותר לתוך העונה, משהו שאני לא ממש מתלהב ממנו. אם כולם יהיו בעד, נלך על זה, אבל אז חייבים ברביעי כי חמישי יש מכבי, שישי אולי יש שומרי שבת ואז זה אומר שבת שכבר באמת נהיה מאוחר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 12:07 am 
Junior

מבחינתי אם לאחרים אין בעיה שני אפשרי ואפילו עדיף, אם זה בשעה 20:00 או לחילופין 23:00.
אם לא אפשרי בשני אז אפשר גם לוותר על היום הראשון על שלושת משחקיו ולעשות ברביעי בערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 12:08 am 
מנהל פורום

רביעי בערב יהיה מצויין לי.
אעדכן מחר כמה שיותר מוקדם

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: