סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 02, 2024 3:23 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 12:16 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
חכה עם העדכון,
רביעי מצויין לך,
רביעי מצויין לי,
רוני כבר אישר את רביעי, זה חצי ליגה.

אם למוק דייס ואלון אין בעיה להזיז לרביעי, למרות שכבר תכננו על שלישי, אז אפשר כבר לקבוע..
מוק דייס ואלון, ענו נא..

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 12:17 am 
מנהל פורום

אמרתי שאני אעדכן, זה בלי קשר לאחרים...
אם הם לא יוכלו, אז אני אולי לא אהיה (ואולי כן, כמו שאמרתי רק מחר אדע)

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 1:25 am 
Sophomore

אמרתי כבר מזמן, לא יכול רביעי, אלא אם אתם רוצים להתחיל אחרי 23:00 מישהו פה עדיין משחק כדורסל לפעמים.
שלישי לא לפני 22:30

שני אפשרי מצדי. וגם חמישי. כאן זה NBA אין פה מכבי :)-(:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 7:51 am 
Junior

טוב הדראפט מתקרב (מתי שלא יהיה) והאמת שלאחר לבטים רבים מבחינתי יש עדיין 3 דברים מהותיים לא לגמרי סגורים שישפיעו מאוד על הלך הדראפט הקרוב ואני מקווה שתתנו את דעתכם הסופית והמכריעה על כך..

1. אז דבר ראשון והכי חשוב, אנחנו מדברים כרגע על מעט מדי קיפרים לטעמי.
אנחנו צריכים לבחור רק 6 שחקנים מתוך 20 שמיועדים להישאר עם הקבוצה בטווח הרחוק.
לפי מה שאני ראיתי אף ליגת קיפרים לא מחזיקה ביחס קיפרים-רוסטר כל כך נמוך, ויש לזה סיבה, כי יחס הקיפרים-רוסטר צריך לשקף יותר נאמנה את הבחירה שלכם בסגל הקיפרים.

רוב הליגות עומדות על יחס פחות או יותר שווה, חצי שחקני קיפר וחצי שחקני דראפט.
אני מציע שזה מה שאנחנו נעשה, נעמיד 10 קיפרים בכל עונה ו-10 שחקנים מהדראפט. זה גם ייתן אפשרות חזקה יותר למי שסיים אחרון להתאושש בעונה שאחרי, כי התקציב המוגדל שלו יהיה שווה יותר.

אז איך?

סיכמנו על חמישיית שחקנים לפי הרכב של עמדות, אחד על משבצת רוקי, אחד על משבצת סופמור (החל מהעונה הבאה). זה שבעה.

אני מציע זאת לאחר בחינת מספר רב של אופציות ולאחר התחשבות בכך שרוצים לשמור על הדברים פשוטים ככל הניתן אך עם זאת מאתגרים..:

-הקיפר השמיני יהיה "שחקן שישי" לחמישייה הבכירה, שחקן לבחירה חופשית ללא תלות בעמדה.
בליגה של שישה משתתפים יהיו שחקנים בכירים רבים בכל קבוצה על כל עמדה. טוב שיהיה לכל אחד שחקן נוסף חופשי שאותו יוכל לשמור. מוסיף עוד קצת התלבטות בפתיחת עונה, את מי מבין החבורה אתה שומר כשחקן השישי ואת מי אתה שולח לדראפט הפתוח.

- הקיפר התשיעי יהיה שחקן על חוזה רוקי. כלומר שחקן שנה ראשונה עד רביעית.
זה ייתן לנו את האפשרות להמשיך עם שחקן שבחרנו כרוקי, ובחרנו להמשיך איתו כסופמור, והוא עדיין לא מספיק טוב כדי להיות חלק משישיית השחקנים הבכירים, ורובם לא יהיו כאלה, אז עדיין תוכל להמשיך איתו כשחקן קיפר על מעמד חוזה הרוקי גם לעונה שלישית-רביעית, ואז, לבחור אם הוא מספיק טוב כדי להיות חלק מהשישייה הבכירה ולהמשיך עם הקבוצה שלך מאז עונת הרוקי ועד דמדומי הקריירה...

- הקיפר העשירי יהיה שחקן שמתחיל את העונה בדירוג יאהו של 150 ומטה.
ייתן אפשרות לכל אחד לבחור את הסליפר שלו, הבלתי מוערך, בתחילת העונה, לרוץ איתו כל העונה ולהוכיח את עצמו כבוחר סליפרים משובח..

ניתן ורצוי לעשות את הבחירה בקיפר הזה, החל מהשנה הבאה, כאן בפורום, כל אחד בזמנו הפנוי לפי הסדר במהלך הפרי סיזן, והקומישינר יקצה את ששת השחקנים לקבוצותיהם.
ניתן ורצוי לעשות את הבחירה הזאת בסדר יורד לפי המיקום בסיום העונה..
ניתן ורצוי לא לכלול את הרוקיז כניתנים לבחירה לעמדת הקיפר הזאת שכן צריך אותם לעמדת הרוקי, או שעדיף- ניתן לבצע את דראפט הרוקיז באותה הצורה, לפני בחירת קיפר הסליפר, ואז הרוקיז שלא נבחרו יהיו ניתנים לבחירה לעמדת הסליפר של ה150 ומטה.

לדעתי זה יהיה מצויין בצורה הזאת, שנבחר את עמדות הקיפר של הרוקיז והסליפר דרך הפורום כפי שעושים במקומות רבים,
כך נוכל להפריד ולהעמיד לפני הדראפט 10 שחקני קיפר, ועם תקציב הדראפט נבחר 10 שחקנים חופשיים.

2. אפשרות חילוף הקיפרים. צריכים להכריע בנושא, כל אחד העלה רעיון קצת אחר.

אני מציע שנעשה את זה בצורה כזאת, די מאזנת בין הדרישות:

א. ניתן להחליף קיפר רק בשחקן בעל מעמד דומה כמובן, אם זה בעמדה או במעמד הרוקי/סופמור/סליפר.

ב. ניתן להחליף את משבצת הקיפר של השחקן עם כל אחד שנמצא אצלך בסגל ולא נעול על עמדת קיפר אחרת בזמן שאתה מכריז, כאן בפורום בנושא העונה, על הוצאת שחקן קיפר שלך מהסגל.

ג. עד פגרת האולסטאר יש אפשרות לשני חילופי קיפר בלבד במהלך כל התקופה.

ד. החל מפגרת האולסטאר ועד לסיום העונה ניתן להחליף כל משבצת קיפר פעם אחת במהלך כל התקופה, ללא קשר לחילופים שהיו או לא עד לפגרה.

זה גם ייתן מספיק זמן ומקום ליכולת תמרון על קיפר שנפצע או לא מוכיח את עצמו,
גם יישמור על כך שבעיקרון כל אחד רץ עם הקבוצה שאיתה הוא החליט לרוץ בתחילת העונה למעט שינויים קלים שניתן לעשות בדרך, די בדומה לחיים האמיתיים.

3. למען הסר ספק, אנחנו מדברים על כך שכבר החל מהעונה הזאת יש משבצות מוגנות לחמישייה ולרוקי אחד, שעליהם נכריז כקיפרים שלנו לאחר הדראפט ואותם ניתן יהיה להחליף רק לפי סעיף 2,
כן?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 11:04 am 
Sophomore

גמיש בנוגע להחלטת הקיפרים. לא יכול לעשות דראפט בשני או חמישי. תחליטו אתם לגבי שלישי או רביעי, עדיף כמה שיותר מוקדם (הכוונה ל21:00 נגיד, כן? ולא ל18:00).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 11:13 am 
Hall of Famer

צ'ונסי, נשמע לי קצת מסובך כל עניין הקיפרים לפי נושאים, לך תעקוב אחרי כל הסיפור הזה של עמדות. אין לי בעייה עקרונית עם להגדיל את המספר, אבל נראה לי שלהכניס 6 רגילים, אחד רוקי, אחד סופמור, אחד על חוזה רוקי ואחד שמדורג מתחת ל-150 זה סתם יעשה בלאגן. אם כבר מגדילים את כמות הקיפרים ל-10, ואני לא בטוח שצריך, אז אני מציע 8 רגילים (5 לפי עמדה ו-3 כלליים), אחד רוקי ואחד סופמור (מהעונה הבאה). חוץ מזה, אני לא מבין את ההגיון מאחורי הטענה שהגדלת כמות הקיפרים תשפר את התחרותיות, ההיגיון אומר דווקא שהגדלת כמות הקיפרים רק תקטין את היכולת של הקבוצות החלשות להשתפר, כי כמות השחקנים המועילים שאפשר לבחור בדראפט רק תרד, במקום שרק ה-36 שחקנים הכי טובים יהיו מסונדלים בסגלים עוד לפני הדראפט, עכשיו 60 השחקנים הכי טובים יהיו שם.

לגבי החלפת קיפרים, שוב לדעתי אתה מסבך את העניין, מי יעקוב אחרי כמות החלפת הקיפרים של כל שחקן? לפני האולסטאר? אחרי האולסטאר? אני מציע שנישאר עם החלפות רק בפגרת האולסטאר ובסוף העונה, כל אחד יכול להחליף כמה קיפרים שהוא רוצה אבל החלפה של עמדה בעמדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 11:28 am 
מנהל פורום

dice כתב:
גמיש בנוגע להחלטת הקיפרים. לא יכול לעשות דראפט בשני או חמישי. תחליטו אתם לגבי שלישי או רביעי, עדיף כמה שיותר מוקדם (הכוונה ל21:00 נגיד, כן? ולא ל18:00).

הדראפט קבוע כרגע לשלישי ב-22:30.
זה מאוד ישנה לך אם זה יהיה רביעי ב-23:00?
כי אצלי זה ההבדל בין להגיע לבין לא...

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 12:12 pm 
Sophomore

יכול להיות שאוכל יותר מוקדם ברביעי (נגיד 22:00) . אם זה רק אני הבעיה ננסה להתגמש בשבילכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 12:27 pm 
Hall of Famer

אוקיי, אז בעצם כולם יכולים ברביעי חוץ ממוק שעוד לא ענה. אני יכול גם ב-23:00, אבל כמו דייס, אני מעדיף להקדים כי אני קם ב-6 לעבודה וגם ככה הדראפט לוקח זמן.

אז כרגע האופציות בעיני הן כאלו, אם מוק יכול ברביעי אז נעביר לרביעי, אם הוא לא יכול אז לא תהיה ברירה, נשאיר בשלישי ב-22:30 ונקווה שוולפסון יצליח להגיע לפחות לחלק מהדראפט.

לגבי השעה ביום רביעי (אם וכאשר מוק יאשר), כרגע צ'ונסי ואלון מעדיפים מאוחר, לכיוון 23:00, אני ודייס מעדיפים להקדים לכיוון 21:00. אלון כבר אישר שבמידת הצורך הוא יוכל להקדים ל-22:00 שנשמעת לי כמו פשרה סבירה, צ'ונסי מה איתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 12:39 pm 
מנהל פורום

מתערב עם כולם שאני קם יותר מוקדם מכולם, יא כוסיות!! 8) 8)

רביעי אני מסיים אימון ב-10, אז אם נתחיל 10 ורבע זה מצוין!

איפה המוקסטר???

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 12:49 pm 
Sophomore

אתה רוצה להפסיד לי עוד לפני שהעונה מתחילה ?
תזהר על מה אתה מתערב. חמישי ב 5:45 אני כבר בחוץ על האופניים בד"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 1:09 pm 
מנהל פורום

עדיין אני קם פני...
בשעה שאתה הולך לעשות כיף ברכיבה שלך, יש אנשים שיוצאים כבר למשרד!

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 1:34 pm 
Sophomore

קם לפני 5:15 ?
ועוד לעבודה ? :bra_vo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 1:54 pm 
Sophomore

הבכיינות זה בת'רד אחר, כאן ננסה לקבוע דראפט. אז... רביעי ב10 ורבע וחייבים להעביר משנה אחת לשניה שחקן שיש ג' בשם שלו אבל הוא לא ג'ונסון אא"כ הוא לבן ששיחק לפחות 3 שנים במכללות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 3:15 pm 
Sophomore

יום רביעי 22:22 שעה עגולה ויפה.
ולמה דווקא ג' ? כמה הוא שילם לך בשביל זה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 5:30 pm 
Junior

rony כתב:
צ'ונסי, נשמע לי קצת מסובך כל עניין הקיפרים לפי נושאים, לך תעקוב אחרי כל הסיפור הזה של עמדות. אין לי בעייה עקרונית עם להגדיל את המספר, אבל נראה לי שלהכניס 6 רגילים, אחד רוקי, אחד סופמור, אחד על חוזה רוקי ואחד שמדורג מתחת ל-150 זה סתם יעשה בלאגן. אם כבר מגדילים את כמות הקיפרים ל-10, ואני לא בטוח שצריך, אז אני מציע 8 רגילים (5 לפי עמדה ו-3 כלליים), אחד רוקי ואחד סופמור (מהעונה הבאה). חוץ מזה, אני לא מבין את ההגיון מאחורי הטענה שהגדלת כמות הקיפרים תשפר את התחרותיות, ההיגיון אומר דווקא שהגדלת כמות הקיפרים רק תקטין את היכולת של הקבוצות החלשות להשתפר, כי כמות השחקנים המועילים שאפשר לבחור בדראפט רק תרד, במקום שרק ה-36 שחקנים הכי טובים יהיו מסונדלים בסגלים עוד לפני הדראפט, עכשיו 60 השחקנים הכי טובים יהיו שם.

לגבי החלפת קיפרים, שוב לדעתי אתה מסבך את העניין, מי יעקוב אחרי כמות החלפת הקיפרים של כל שחקן? לפני האולסטאר? אחרי האולסטאר? אני מציע שנישאר עם החלפות רק בפגרת האולסטאר ובסוף העונה, כל אחד יכול להחליף כמה קיפרים שהוא רוצה אבל החלפה של עמדה בעמדה.

לגבי ההחלפה - אף אחד לא צריך לעקוב אחרי אף אחד, אנחנו לא ילדים פה אלה 6 שחקנים רציניים וכל אחד יכול להיות אחראי על עצמו מבחינת החילופים. לא הצעתי משהו מסובך מדי וזה היה במטרה לאפשר לברוח מבחירת קיפר גרועה לא רק במהלך פגרת האולסטאר, אבל אין לי בעיה גם עם מה שרשמת - חילופים חופשיים לפי עמדה רק בפגרת האולסטאר, חוץ מהפגרה אין חילופי קיפרים.

לגבי השאר- אני לא מצליח להבין את הגישה. מזתאמרת לך תעקוב אחרי העמדות? עמדות השחקנים רשומות באתר, דירוג פותח של שחקן רשום בכל מקום גם ליד השם שלו, ואני מניח שכולנו יודעים מי רוקי ומי סופמור ומי עדיין לא סיים חוזה רוקי, ומי שלא זוכר יכול גם ללחוץ על השחקן באתר ולראות כמה שנים הוא בליגה.

לעשות 8 רגילים, 5 לפי עמדות ושלושה חופשיים, קצת מעקר את נושא הרכבת החמישייה הבכירה.
ודווקא בשיטה הזאת תהיה הרבה פחות תחרותיות ופחות שחקנים טובים בדראפטים.

בהצעה שלי אנחנו נשמור על 36 השחקנים הטובים ביותר (וגם לא חייב, הרי יכולים להיות בין ה-36 שחקנים שייפלטו מקבוצות בגלל שבעמדה שלהם יהיה מישהו טוב יותר), 6 הרוקיז הבכירים, 6 סופמור שרובנו נמשיך עם הסופמור שלקחנו כרוקי, 6 על חוזה רוקי שרובנו נמשיך עם הסופמור , 6 סליפרים שמדורגים על ידי יאהו נמוך מאוד.
בקיצור לא 60 השחקנים הטובים ביותר, אלא זה יהיה בלחץ 45 הטובים ביותר.

בהצעה שלך, של 8 שחקנים בכירים בקבוצה, זה מבטיח ש-48 השחקנים הבכירים יהיו נעולים.

אם לא יהיו חילופי שחקנים מחוץ לפגרת האולסטאר, כמו שאתה מציע ואני מניח שסיכמנו, הכל יהיה הרבה יותר פשוט.
פשוט תהיה לך הקבוצה שלך, שהכנת מבעוד מועד, ואף אחד לא ייצטרך לעקוב אחרי עמדות כי השחקנים נעולים.

תהיה לך השישייה הבכירה שלך,
יהיה לך את הרוקי,
יהיה לך את הסופמור,
יהיה לך את חוזה הרוקי ( לדעתי זה ייתגלה בעונה השלישית כקריטי, כשלא תרצה לשחרר לחופשי את הרוקי שבחרת העונה ורצת איתו שנתיים, אבל לא תמצא לו מקום על חשבון מישהו מהשישייה הבכירה.)
יהיה לך שחקן סליפר אחד,
אצל כולם הם נעולים והכל טוב, אין צורך לעקוב אחרי אף אחד..

הדברים האלה מוסיפים נופך של קצת עבודת פנטזי מוקדמת והערכת כישרון ופריצה של שחקן, דברים שאמורים להיות בליגת קיפרים , והם קצת יותר מעניינים מליגה רגילה. אם לא מכניסים נושאים לבחירות וסתם לוקחים כל שנה את כל השחקנים הטובים שלך זה לגמרי מאבד מהקטע שלו.

אחרי שכבר סיכמנו על חמישיות לפי עמדות,
ועל רוקי וסופמור,
מה יותר מתאים מאשר משבצת חוזה רוקי שבה אתה יכול להשתמש כדי להמשיך להחזיק את הצעיר ש"גידלת",
ומה יותר מתאים מאשר משבצת של סליפר, שכך גם לא לוקחים 6 שחקנים טובים מהדראפט, וגם נותנים לכל אחד לנעול את הסליפר העונתי שלו שלדעתו יאהו וכולם מפספסים, ו"להוכיח" מול חמשת החברים האחרים, מי בחר את השחקן הנחות טוב יותר מאחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 5:34 pm 
Junior

rony כתב:
אוקיי, אז בעצם כולם יכולים ברביעי חוץ ממוק שעוד לא ענה. אני יכול גם ב-23:00, אבל כמו דייס, אני מעדיף להקדים כי אני קם ב-6 לעבודה וגם ככה הדראפט לוקח זמן.

אז כרגע האופציות בעיני הן כאלו, אם מוק יכול ברביעי אז נעביר לרביעי, אם הוא לא יכול אז לא תהיה ברירה, נשאיר בשלישי ב-22:30 ונקווה שוולפסון יצליח להגיע לפחות לחלק מהדראפט.

לגבי השעה ביום רביעי (אם וכאשר מוק יאשר), כרגע צ'ונסי ואלון מעדיפים מאוחר, לכיוון 23:00, אני ודייס מעדיפים להקדים לכיוון 21:00. אלון כבר אישר שבמידת הצורך הוא יוכל להקדים ל-22:00 שנשמעת לי כמו פשרה סבירה, צ'ונסי מה איתך?

רביעי ב-22 מצויין.

אני מציע שגם אם יש אחד שלא יכול, בשלישי או ברביעי, נדחה את זה לשבת בתקווה שאז כולם יכולים.
דראפט מכרז, ועוד לליגת קיפרים, לא טוב אם מישהו לא יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 7:05 pm 
Sophomore

שבת גם יהיה לי דיי בלתי אפשרי. אתה זוכר שמדובר גם בליגת פסלים? כלומר, לא מחליפים שחקנים וכו'. אין לי בעיה לחלון בפגרת האולסטאר למטרות חילופי פציעות, אבל לא יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 7:13 pm 
Hall of Famer

דייס, לא מדובר בליגת פסלים, מדובר בליגת רוטו רגילה שאמורה להמשך לאורך שנים, מי שלא מוחלף אלו רק הקיפרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 7:50 pm 
Sophomore

אין לי בעיה שזה יהיה רוטו, אבל אני רוצה לוודא שהציטוט שלך מההודעה הראשונה - "אין חילופים וטריידים כמובן, אין הגבלות על משחקים פר עמדה ", עוד רלוונטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 28, 2012 8:02 pm 
Junior

זה לא הציטוט שלי אבל ארשה לעצמי לענות-
חבל שלא קראת את המשך השרשור.
ההודעה הראשונה של רוני שאותה אתה מצטט דיברה על ליגת פסלים.
בהמשך דיברנו על כך שליגת הפסלים לא תתקיים, ותחליף אותה ליגת קיפרים, ליגה רגילה כמו הרוטו הרגיל בנוסף כמובן לחוקי הקיפרים וההמשכיות שצויינו.
לליגה הזאת הבעת רצון להצטרף. כנראה ללא קריאת/הבנת הכוונה בליגה.
עכשיו כשהובן, עדיין מעוניין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 11:19 am 
Hall of Famer

קיבלתי אישור ממוק, סגרנו על רביעי ב-22:30.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 5:31 pm 
Sophomore

טוב, עודכנתי... קיצר, אני לא מתכוון להבריז לאנשים פה, אבל רציתי לומר שאני לא מתכוון להתחרות כל יום על החלפת חצי סגל ב10:01. ככה שגופה אני לא אהיה, אבל בואו נגיד שאני אקח את קטגוריית האיבודים בוודאות. אם זה מפריע למישהו , אני אזוז הצידה בכיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 6:16 pm 
Junior

אישית-
א. ממש לא יפריע לי אם לא תעשה חילופים, אתה שחקן וותיק ואני בטוח שתוכל להסתדר גם בלי החלפות יומיות, זאת גם טקטיקה, רק שצריך לסדר לכך קבוצה מתאימה..

ב. לא חושב שאתה צריך להרגיש מחוייב אלינו עוד לפני שהליגה נפתחה, אתה לא תבריז לאנשים פה אם תחליט לא לשחק בליגה הזאת, חמישה או שישה משתתפים זה לא כזה הבדל.
לדעתי תרגיש חופשי לגמרי להחליט מה שאתה רוצה. אם מעוניין לשחק בכיף, אם לא מעוניין הכל בסדר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 29, 2012 6:26 pm 
Hall of Famer

בעיני 5 שחקנים זה כבר מתחיל להיות קצת מעט, גם בסגל גדול של 20 שחקנים לקבוצה זה עדיין רק 100 שחקנים בליגה, אפשר להסתדר עם זה, אבל הרבה יותר טוב עם שישה. בכל מקרה דייס, אני לא חושב שזה אסון גדול גם אם לא תהיה מאוד פעיל העונה, הרי הליגה בכל מקרה אמורה לרוץ לאורך שנים ואם היא תהיה מספיק מוצלחת, בעונות הבאות משתתפים יוכלו לוותר על הרוטו הרגילה (או ההד-טו-הד הרגילה) במידה ו-3 ליגות יוצא עמוס מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: